Επιτέλους ο Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 12/01/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Επιτέλους ο Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 12/01/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Επιτέλους ο Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 12/01/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της αυτοπεποίθησης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, μετά από περίπου 11 εβδομάδες ανάδρομης φαινομενικά πορείας στο ζώδιο των Διδύμων, επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία για να επιτρέψει στις εξελίξεις να τρέξουν σε κάπως πιο γοργούς ρυθμούς. Από τις 30 Οκτωβρίου 2022, που ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, δημιούργησε πολλά θέματα στον τομέα της δράσης μας, της αυτοπεποίθησης μας και έκανε πιο δύσκολο να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, να εκφράσουμε τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητα μας. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της μάχης, του πολέμου και της επιθετικότητας και θέλει να είναι πάντα ο νικητής, και όταν δεν το καταφέρνει… θυμώνει. Εξάλλου είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον θυμό μας, αλλά και τις παρορμήσεις μας, και το διάστημα που ήταν ανάδρομος καταπιεζόταν η δράση του και αυτό μας οδήγησε σε απογοητεύσεις, νεύρα, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια στους τομείς που κυβερνά ο πλανήτης. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθαμε ότι μας λείπει η ενέργεια και η ζωτικότητα στην καθημερινότητα μας ή δεν βρίσκαμε τίποτε που να μας ενθουσιάζει. Εκνευριζόμασταν με το παραμικρό και δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τον θυμό, την απόρριψη, τα αρνητικά συναισθήματα και σιγοβράζαμε. Επειδή δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε, να εκφραστούμε και να δράσουμε όπως θέλαμε, νιώθαμε πίεση, συναισθηματικό μπλοκάρισμα και οι κινήσεις μας ήταν σπασμωδικές και υπόγειες. Μάλιστα επειδή ο Άρης ήταν ανάδρομος στο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής, τους Διδύμους, είναι πιθανόν να βιώσαμε την ανάδρομη πορεία του σαν να είχαμε ανάδρομο Ερμή, δηλαδή να υπήρχαν προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές. Όσο για το διάστημα που ο Άρης και ο Ερμής βρέθηκαν ταυτόχρονα σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από τις 29/12/2022 μέχρι τις 12/01/2023, η καθημερινότητα πολλές φορές ήταν έκρυθμη και οι καταστάσεις εκτός του ελέγχου μας.

Από τις 12/01/2023 που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25/03/2023, θα πάρουμε μια ανάσα και πλέον με μεγαλύτερη φιλοδοξία, θάρρος και αποφασιστικότητα θα κυνηγήσουμε τα θέματα τα οποία φαίνεται ότι «πάγωσαν» ή δεν εξελίχτηκαν όπως έπρεπε. Όπως και να έχει το ότι ο Άρης επιστρέφει στην ορθή του πορεία μόνο καλό μπορείς να το πεις και φυσικά για τον καθένα από τους εκπροσώπους του ζωδιακού τα αποτελέσματα της επιρροής του θα είναι διαφορετικά, μολονότι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σενάρια θα είναι από δω και κάτω οι πιο γρήγοροι ρυθμοί και οι εξελίξεις. Βέβαια τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως ήταν από τη μια μέρα στην άλλη, σίγουρα όμως θα βελτιωθούν κάπως περισσότερο και μόλις επιστρέψει και ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01/2023, τότε πραγματικά θα δούμε τη μεγάλη διαφορά και θα είμαστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Άρη ήταν σαν κάποιος να πατούσε φρένο τη στιγμή που πηγαίνατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Για κάποιους μπορεί να ήταν οι οικονομικές συνθήκες που όλους μας έχουν περιορίσει σε σχέση με το παρελθόν, για άλλους μπορεί να ήταν δύσκολες άλλες καταστάσεις που δεν επέτρεπαν μεγάλη πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση, πολλά από τα σχέδια, τις ιδέες σας, τις προσδοκίες σας τον τελευταίο καιρό μπορεί να σας έχουν ζορίσει. Ίσως όμως έχετε κάνει κι εσείς τις αναθεωρήσεις σας, ειδικά αν είχατε βιαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή πήρατε ένα μεγάλο ρίσκο. Όμως ο Άρης γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και το πράγμα θα αρχίσει να ξεμπλοκάρει με κάποιο τρόπο. Έτσι, τόσο στις καθημερινές επαφές σας με τους άλλους όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις ή στα σχέδια σας για θέματα σπουδών θα αρχίσετε να βλέπετε κάποιου είδους πρόοδο σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα. Εννοείται ότι επειδή ο Άρης δείχνει πολλές φορές και παρόρμηση ή έκφραση θυμού χωρίς να μπορούμε να τον ελέγχουμε, και σε σας θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, θα πρέπει να εξακολουθήσετε να προσέχετε τι λέτε και κυρίως πώς το λέτε, αλλά και πώς συμπεριφέρεστε στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 30 Οκτωβρίου 2022 που ο Άρης γύρισε σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, πολλά από αυτά που επιθυμούσατε να κάνετε ενδεχομένως να μην κύλησαν όπως θα θέλατε. Ίσως νιώθατε ότι κάποιος πατούσε φρένο στις επεκτατικές και φιλόδοξες βλέψεις σας ή μπορεί να εμπόδισε θέματα επαγγελματικών, οικονομικών ή και των σπουδών σας αν είστε σε τέτοια φάση στη ζωή σας. Όμως όλο αυτό σιγά σιγά θα το αφήσετε πίσω σας, καθώς ο Άρης ξαναπαίρνει τη σωστή κατεύθυνση και αρχίζει να αποδίδει τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν χρειάζεται βιασύνη ούτε ρίσκο βέβαια σε αυτή τη φάση. Χρειάζεται μόνο να δουλέψετε σταθερά προς την κατεύθυνση επιτυχίας των στόχων σας χωρίς παρορμήσεις και χωρίς υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το πόδι στο γκάζι περιγράφεται η περίοδος που ακολουθεί την επιστροφή του Άρη στην ορθή του πορεία στο ζώδιο σας. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό σε ψυχολογικό επίπεδο για σας, καθώς η δράση σας παρεμποδιζόταν. Σταδιακά όμως θα αρχίσει να φεύγει αυτή η αίσθηση της κόπωσης και θα ξαναβρείτε τα χαμένα ενεργειακά σας επίπεδα. Μάλιστα θα σας πρότεινα από δω και κάτω να βρείτε ένα θετικό τρόπο να διοχετεύετε την περίσσεια ενέργεια σας, για να μπορείτε να κοιμάστε και πιο εύκολα. Γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, ξεκινήστε περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, ή όποια άλλη μέθοδο άσκησης σας ευχαριστεί, γιατί αυτός είναι ο φυσικός τρόπος για να μην σας βγαίνουν οι αρνητικές πλευρές του Άρη. Φυσικά θα γίνετε και πιο ανυπόμονοι με τα σχέδια και τους στόχους σας, όμως μην περιμένετε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως ήταν από τη μία μέρα στην άλλη. Από δω και κάτω πρέπει, χωρίς να χάνετε το πάθος και τις ηγετικές σας ικανότητες, να προσπαθήσετε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και λίγο πιο υποχωρητικοί κι ευέλικτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 30 Οκτωβρίου 2022, που ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στις καταστάσεις της ζωής σας και το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας είχε χαθεί. Ήταν σαν να βρισκόσασταν σε μια θάλασσα χωρίς να βλέπετε έναν ξεκάθαρο ορίζοντα και κυρίως χωρίς να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι θα συμβεί και πώς θα το αντιμετωπίσετε. Για κάποιους υπήρχε κι ένα ζωηρό παρασκήνιο ή και καταστάσεις στον χώρο εργασίας που ίσως δεν είχαν προηγούμενο, με δυσαρέσκειες και γκρίνιες που έκαναν τη ζωή σας πιο δύσκολη στην καθημερινότητα. Κάποιοι μπορεί να είχατε και θέματα σε επίπεδο υγείας ή να νιώσατε μεγαλύτερη αστάθεια και σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα καλά νέα είναι ότι όλο αυτό τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία θα τελειώσει και σιγά σιγά θα ανακτήσετε τον έλεγχο, τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα σας για τις κινήσεις σας από δω και κάτω. Μόνο που αυτές οι κινήσεις δεν πρέπει να γίνουν παρορμητικά και τώρα αμέσως, αλλά μετά από σκέψη και οργάνωση.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη λαμβάνει τέλος και μια μεγάλη περίοδος με σύγχυση, μπερδεμένα μηνύματα και δυσκολίες στις σχέσεις προσωπικές πρωτίστως, αλλά και επαγγελματικές, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Το διάστημα που ο Άρης ήταν ανάδρομος μπορεί να δημιουργήθηκαν αρκετές δυσκολίες σε φιλικές σχέσεις, στην κοινωνική σας ζωή, σε σχέσεις με άτομα από τα κοινωνικά σας δίκτυα, πιθανώς όμως και με τους συνεργάτες σας. Πιθανώς επίσης να προέκυψαν και οικονομικά θέματα σχετιζόμενα με τη δουλειά σας ή καθυστερήσεις και προβλήματα με το εισόδημα σας. Πολλοί από σας μπορεί να γίνατε πιο αυστηροί στην κριτική σας απέναντι στους άλλους και να δημιουργήθηκαν προβλήματα. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και η συλλογική δουλειά απαιτεί να αφήσετε στην άκρη τις κατηγορίες και την κριτική και να δείτε πώς θα βρείτε καλύτερες λύσεις στις κοινές σας προσπάθειες με τους άλλους. Το να επιτύχετε στους στόχους σας μπορεί να μην είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό με λίγη βοήθεια από αυτούς που σας συμπαθούν ή θέλουν να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/01/23 μπορεί να δημιούργησε αναβολές, καθυστερήσεις και πολλές φορές να απαίτησε μεγάλη υπομονή από την πλευρά σας, προκειμένου να έχετε τις επιθυμητές εξελίξεις είτε στην καριέρα είτε σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Άλλοι μπορεί να είχατε αργή πρόοδο επαγγελματικά, να είχατε να αντιμετωπίσετε δύστροπους συνεργάτες, ανωτέρους ή και πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Σε κάθε περίπτωση, είτε εξαιτίας των γενικότερων συνθηκών είτε εξαιτίας άλλων προσωπικών δυσκολιών, μπορεί να είχατε σημαντικά προβλήματα τα οποία σας έκαναν να αγανακτείτε καθημερινά. Από δω και κάτω σταδιακά όμως ξεκινά μια περίοδος που τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και θα το διαπιστώσετε κυρίως μόλις επιστρέψει και ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01/23. Κάποιοι ίσως σκέφτεστε σε αυτή τη φάση πώς θα ανεξαρτητοποιηθείτε σε επίπεδο καριέρας και θα αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη για ό,τι παράγετε επαγγελματικά. Ή μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική είτε σπιτιού είτε χώρου δουλειάς, που ναι μεν η προσαρμογή θα πάρει χρόνο, αλλά θα είναι για να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα που ο Άρης ήταν ανάδρομος πολλά από τα πλάνα σας για το μέλλον μπορεί να χρειάστηκαν δεύτερη σκέψη ή διορθώσεις και αλλαγές γιατί δεν έβγαιναν. Είναι πιθανόν κάτι που ξεκινήσατε με όρεξη και ενθουσιασμό να σταμάτησε ή να συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να λειτουργήσει απ’ ότι το είχατε σχεδιάσει αρχικά στο μυαλό σας. Καλώς ή κακώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους έβαλε στον πάγο πολλά από τα καινούρια σχέδια σας ή τους έδωσε ραντεβού για αργότερα. Κάποιοι βέβαια μπορεί να νιώσατε και σύγχυση σε σχέση με το τι πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Από τις 12/01/23 που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα δώσει νέα πνοή στους σχεδιασμούς σας και θα σας επιτρέψει σταδιακά να πατήσετε το γκάζι της προόδου. Έτσι θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαίδευση, ξένους και εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, από δω και κάτω μπορεί να τύχουν καλύτερης τύχης και να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το παρακάτω της ζωής σας. Σίγουρα το να γίνει μια ιδέα σας πράξη δεν είναι πολύ εύκολο, όμως σιγά σιγά και μέρα με τη μέρα κάνοντας έστω κάτι μικρό θα καταφέρετε να φτάσετε σε αυτό που οραματίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη μέσα στον τομέα των οικονομικών, αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών, μπορεί να δημιούργησε πολύ θυμό τον οποίο ίσως δεν βγάλατε προς τα έξω, μολονότι υπήρχαν φορές που μπορεί να «έβραζε» το νευρικό σας σύστημα. Θέματα που σχετίζονταν με διατροφές, αποζημιώσεις, ασφάλειες, μπόνους, κληρονομικά μπορεί να μην κύλησαν όπως πρέπει το προηγούμενο διάστημα και να σας δημιούργησαν σύγχυση ή και προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί ο «θυμός» να προκλήθηκε από δυσκολίες στις ερωτικές σας σχέσεις, ειδικά αν μπορεί να νιώσατε μια ξαφνική μεταστροφή των συναισθημάτων του συντρόφου σας. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει στην ορθή του πορεία και σταδιακά θα ξεμπλοκάρει κάπως όλα αυτά τα ζητήματα. Έτσι μπορεί να σημειωθεί πρόοδος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε όλα όσα είχατε καθυστερήσεις, αναβολές ή και προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους το προηγούμενο διάστημα σαφώς δημιούργησε προβλήματα, καθυστερήσεις, σύγχυση και έλλειψη συντονισμού σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών. Μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να νιώσατε ότι χάνετε τον έλεγχο με όλα αυτά που είχατε να αντιμετωπίσετε καθημερινά, καθώς δεν μπορούσατε να ελέγχετε τις αντιδράσεις των άλλων παρά μόνο τις δικές σας. Η ορθόδρομη πορεία του Άρη σαφώς θα είναι ανακουφιστική για σας τόσο σε θέματα προσωπικών επαφών όσο και στις κύριες συνεργασίες και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συλλογική δουλειά όμως είναι αυτό που θα αποδώσει. Μέσα βέβαια σε όλη αυτή την αστάθεια που βιώσατε τον τελευταίο καιρό μπορεί οι στόχοι και τα κοινά σας όνειρα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας να ατόνησαν ή να είχαν διάφορα προβλήματα. Τώρα σταδιακά θα συντονιστείτε καλύτερα και οι εξελίξεις θα τρέξουν σε πιο γοργούς ρυθμούς. Οι απαιτήσεις και η κούραση σαφώς δεν σταματούν, όμως τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο διάστημα αγαπητοί μου Αιγόκεροι η καθημερινότητα σας ήταν μια συγχυσμένη χωρίς ξεκάθαρους ορίζοντες ρουτίνα, που δημιουργούσε μόνο άγχος και στρες. Άλλοι μπορεί να είχατε ακόμη και ψυχοσωματικές εκδηλώσεις της πίεσης που βιώνετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Βλέπετε ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/22 έως τις 12/01/23 δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να νιώθετε και τα ενεργειακά σας επίπεδα δυνατά. Άλλοι μπορεί να είχατε θέματα στον χώρο εργασίας, συνεργάτες που σας έκαναν τη ζωή δύσκολη ή και προβλήματα με το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Όμως από δω και κάτω τα πράγματα αρχίζουν κάπως να ξεμπλοκάρουν. Αυτό θα το νιώσετε πρωτίστως στην ίδια σας τη διάθεση και την ενέργεια σας. Η αδρεναλίνη θα κυλάει πιο ελεύθερα στο αίμα σας, γι’ αυτό βέβαια θα πρέπει να προσέχετε και τη βιασύνη, αλλά και το πώς εκφράζετε τα παράπονα και τον θυμό σας ειδικά στον χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, είναι σαν να φρέναραν απότομα οι ιδέες, ο ενθουσιασμός σας για τα νέα σχέδια σας ή μπορεί να υπήρχαν θέματα σε προσωπικές σχέσεις, θέματα με τα παιδιά. Ή μπορεί οι οικονομικές συνθήκες να μην σας επέτρεψαν να προχωρήσετε σε αυτά που θα θέλατε να κάνετε. Όλο αυτό όμως τελειώνει και σιγά σιγά μετά τις 12/01/23, που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα καταφέρετε να κερδίσετε τον χρόνο που χρειάζεστε, ώστε να επαναφέρετε όλα αυτά τα πλάνα που πάγωσαν ξαφνικά. Ακόμη και μια προσωπική σχέση σε ερωτικό επίπεδο αν το προηγούμενο διάστημα φάνηκε να μπλοκάρει, τώρα με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Βέβαια δεν χρειάζονται βιασύνες στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν σιγά σιγά και να τα βελτιώνετε βήμα βήμα. Ο Άρης από τους Διδύμους είναι πάντα μια βοηθητική θέση για σας και θα δείτε ότι ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο θα σας ευνοήσει από δω και κάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη δεν σας επέτρεψε μεγάλες πολυτέλειες ξεκούρασης και χαλαρότητας. Ήταν ένα απαιτητικό διάστημα που μπορεί να σας δημιούργησε και μια αίσθηση σύγχυσης για θέματα της δουλειάς και της πορείας της καριέρας σας, ή σε άλλους σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος η δράση μας πάντα περιορίζεται, μπλοκάρεται και δεν υπάρχει ομαλή ροή στην καθημερινότητα μας. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 25/03/23. Φυσικά εξακολουθεί ακόμη την πολιορκία προς το ζώδιο σας, μην φανταστείτε ότι τα πράγματα γίνονται εύκολα και χαλαρά. Μια τέτοια συνθήκη δεν ισχύει. Όμως γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα και πλέον μπορεί να έχετε στοχευμένη δράση. Μέχρι τώρα βλέπατε ίσως το πρόβλημα, αλλά πιθανώς δεν ξέρατε πώς να το λύσετε. Από δω και κάτω θα έχετε και τις λύσεις, ενώ θα είστε πιο αποφασιστικοί και σίγουροι για τη δράση σας.