Αφροδίτη στους Ιχθύς 11/03/2024 – 05/04/2024: Η θεά του έρωτα και του χρήματος έρχεται με δώρα και εύνοια

Αφροδίτη στους Ιχθύς 11/03/2024 - 05/04/2024: Η θεά του έρωτα και του χρήματος έρχεται με δώρα και εύνοια

Αφροδίτη στους Ιχθύς 11/03/2024 – 05/04/2024: Η θεά του έρωτα και του χρήματος έρχεται με δώρα και εύνοια

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αγαπημένη θέση για την Αφροδίτη, διότι εκεί βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης ανεβαίνει σε «βάθρο», ώστε αυτά που εκπροσωπεί να λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο.

Ευαισθησία και καλοσύνη

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 11/03/2024 έως τις 05/04/2024 και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της από αυτό το μεταβλητό ζώδιο θα επιθυμούμε βαθύτερες και ουσιαστικές σχέσεις που να δίνουν νόημα στη ζωή μας. Η συναισθηματική και άκρως ευαίσθητη πλευρά αυτού του ζωδίου μάς διδάσκει για την αγάπη χωρίς όρια, τη βαθιά κατανόηση και την ψυχική εγγύτητα.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση αγγίζει και λιώνει ακόμη και τις σκληρότερες καρδιές με την ευαισθησία και την καλοσύνη της, ενώ ταυτόχρονα παραμερίζει το «εγώ» που είναι το εμπόδιο ανάμεσα στην ολοκληρωτική και απόλυτη ένωση των ψυχών. Όταν το τραγούδι της Αφροδίτης-σειρήνας κυριαρχεί, κάποιος μπορεί να χαθεί στον κόσμο της ονειροπόλησης και του απόλυτου ρομαντισμού.

Φαντασία και ωραιοποίηση

Για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην οδηγηθούμε σε χίμαιρες, καθώς η φαντασία μπορεί να μας παραπλανήσει και να ωραιοποιούμε καταστάσεις που δεν είναι ρεαλιστικές ή επωφελείς. Οδηγός μας πρέπει να είναι το φως, η αλήθεια, το αγαθό και όλα αυτά να λειτουργήσουν σαν πυξίδα ώστε να μη χαθούμε στο πέλαγος της ζωής. Η πίστη σε κάτι ανώτερο και οι αόρατες δυνάμεις που μας ενώνουν με το σύμπαν, ενισχύονται αυτό το διάστημα μαζί με τις διαισθητικές μας ικανότητες. Οι Ιχθύες είναι ένα ιδιαίτερα πνευματικό ζώδιο. Η μεταμέλεια και η συγχώρεση είναι τα εργαλεία που μας προσφέρει η αγάπη για να διορθώσουμε την πορεία μας και να εξαγνίσουν την ψυχή και το πνεύμα μας. Με την αγάπη, την πίστη, την τέχνη, η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί μία γέφυρα ανάμεσα στον κόσμο μας και αυτόν των ιδεών και ενώνεται με την ανώτερη σφαίρα.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων:

  • Να μοιραστούμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
  • Να δείξουμε καλοσύνη και συμπόνια όπου χρειάζεται.
  • Να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.
  • Να αξιοποιήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας για να εκφραστούμε μέσω της τέχνης.
  • Να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τη διαίσθηση μας.
  • Να αγοράσουμε αντικείμενα ή διακοσμητικά (φενγκ-σούι/ενεργειακούς κρυστάλλους) που φέρνουν τύχη και προστασία.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύς τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

ΚΡΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι οι Κριοί δε νιώθετε άνετα με την εσωστρέφεια και την εσωτερική αναζήτηση, με κάποιον τρόπο οι συνθήκες σας αναγκάζουν να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες. Ίσως για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, ίσως για να αφήσετε να κυλήσει από πάνω σας ό,τι δεν είναι ελπιδοφόρο, ό,τι βαραίνει την ψυχή και το μυαλό σας. Μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα σάς βοηθά να διώξετε τις αμφιβολίες και να αφήσετε χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας να θέσει υψηλότερους στόχους και να ονειρευτεί. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σας βοηθά να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε τα συναισθήματα σας σε αυτούς που αγαπάτε, χωρίς να σκέφτεστε ότι θα εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Στον επαγγελματικό τομέα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ίσως πάρετε κάποια προαγωγή ή μπορεί να προετοιμάσετε ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδα αυτό το διάστημα. Αφεθείτε σε μία ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας στις 03/04, που με τη βοήθεια του Ποσειδώνα όλα θα μοιάζουν μαγικά και παραμυθένια. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει όμως και μια τάση για μυστικές σχέσεις ή παράνομες σχέσεις που έχουν κάτι αδιέξοδο. Όσο κι αν σας γοητεύουν ξέρετε πολύ καλά ότι τέτοιου τύπου σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζετε να νιώθετε πιο κοινωνικοί με αυτήν τη φιλική για εσάς Αφροδίτη και είστε έτοιμοι να χαρείτε με φίλους ή και κάποιο νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Επαγγελματικά, υπάρχει κινητικότητα και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητές σας, εισπράττοντας και τις ανάλογες απολαβές. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται με τις καλές σας επιδόσεις και αυτό σας κάνει πιο περιπετειώδεις ή τολμηρούς με το ταίρι σας. Αυτή η αισιόδοξη διάθεση θα φέρει μία φρέσκια πνοή και ρομαντισμό στη σχέση σας. Θα αναζητάτε περισσότερη εγγύτητα στις ερωτικές σας σχέσεις και θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις αληθινές επιθυμίες, τα όνειρα και τις ελπίδες σας με τον σύντροφό σας ή με τους καλούς σας φίλους. Οι φίλοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην ανεύρεση συντρόφου αν είστε μόνες-οι. Ή μπορεί να κάνετε γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εξόδους, ακόμη όμως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν μη τι άλλο ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο ζώδιο της έξαρσής του δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σας, θα είστε στα καλύτερά σας μαγνητίζοντας τα πλήθη, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει, όμως, να παραμείνετε προσγειωμένοι αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε αντιζηλίες ή αντιπάθειες. Αποφύγετε επίσης να αναλώνεστε με αδιέξοδες σκέψεις που εμποδίζουν τη θετική σας ενέργεια και δράση. Ίσως να κάνετε κάποια σημαντική αγορά και να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που από καιρό ονειρεύεστε. Τα οικονομικά σας δείχνουν αυξητικές τάσεις και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, αλλά μην καταφεύγετε σε υπερβολές. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς βοηθά πολύ να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, ειδικά αυτές που τροφοδοτούνται από τη φαντασία και τις επιθυμίες σας. Μη χάνετε τη λογική και το ένστικτό σας αγαπητοί μου Δίδυμοι και μη βιάζεστε να πάτε με γρήγορους ρυθμούς στην επόμενη φάση της σχέσης ιδιαίτερα στις αρχές Απριλίου όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά για να είστε έτοιμοι και σίγουροι. Άλλωστε και να βιαστείτε δεν θα κερδίσετε τίποτε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας ευνοήσει περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας ότι είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να πάρετε τα ρίσκα σας στον αισθηματικό τομέα, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο του νερού, όπως είναι το δικό σας, είναι να παραμείνετε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αλλά και τις προσκλήσεις. Είτε διαδικτυακά είτε βγαίνοντας πιο συχνά, επικοινωνήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας θα κάνει θαύματα στη σχέση σας. Άλλωστε η Αφροδίτη στους Ιχθύς αγαπά τα ταξίδια. Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά. Κι αν μη τι άλλο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε, ακόμη κι αν είστε μόνες-οι και κανονίζετε με τους φίλους σας. Ποιος ξέρει… μπορεί το αντικείμενο του πόθου σας να βρεθεί σε έναν από τους προορισμούς που επιλέγετε να πάτε. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς ακόμη θα βοηθήσει σε εργασίες που σχετίζονται με τα ΜΜΕ, τις μεταφορές και τα επαγγέλματα επικοινωνίας, ή εργασίες σχετικές με ταξίδια ή εξωτερικό. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα αρχίσουν να παρουσιάζουν κινητικότητα τα επαγγελματικά σας και θα σας προσφέρουν ίσως ένα καλύτερο εισόδημα.

ΛΕΩΝ

Αν νιώθετε ότι τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σας δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλατε, η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύς σάς καλεί να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και να αλλάξετε την εσωτερική σας ματιά. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες ξεκινάνε από μέσα μας και εξωτερικεύονται στο περιβάλλον, δημιουργώντας αγκυλώσεις. Βρείτε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη, σταματήστε να είστε αποσυνδεδεμένοι από τα συναισθήματά σας και να καταπιέζετε την ψυχή σας. Οι γκρίζες ζώνες της ζωής σας θα μεταμορφωθούν μαγικά, αρκεί να τις φωτίσετε με το φως της αλήθειας και της αισιοδοξίας. Ο φυσικός σας μαγνητισμός θα είναι αυξημένος και θα κάνετε γνωριμίες, αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε σε άτομα που απλώς σας γοητεύουν, χωρίς να έχετε σιγουρευτεί πρώτα για τις προθέσεις τους και χωρίς να γνωρίζετε πολλά πράγματα για το υπόβαθρό τους. Η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει και στα οικονομικά. Ίσως υπάρξουν κέρδη κυρίως στα κοινά οικογενειακά οικονομικά σας, αλλά και πολλά έξοδα ή χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν. Με σωστή διαχείριση και καλύτερη διάθεση όλα θα μπουν σε σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς και το πέρασμα της από τον 7ο Ηλιακό σας οίκο δίνει μία ονειρική χροιά στις ρομαντικές σχέσεις και σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από το ταίρι σας ή τον έρωτα γενικότερα, ακόμη κι αν είστε μόνες-οι σε αυτή τη φάση. Αν ψάχνετε για σύντροφο, η προτεραιότητά σας θα είναι τώρα στραμμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Αφιερώστε χρόνο για να αναζητήσετε το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε κάτι ιδιαίτερο. Αποδεχτείτε προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες για εξόδους, εκδρομές, ταξίδια, γιατί μέσω αυτής της κοινωνικοποίησης θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ. Επικοινωνήστε ουσιαστικά και μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Σχεδιάστε κάτι ρομαντικό στις 03/04 με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μόνο για τους δυο σας. Αφεθείτε στο παιχνίδι του έρωτα, χωρίς να προσπαθείτε να προδικάσετε την πορεία ή το αποτέλεσμα. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Αφήνεται να την παρασύρει το βαθύ συναίσθημα, χωρίς να νοιάζεται για το τι θα γίνει παρακάτω. Αυτό το διάστημα η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, καθώς και η πρόθεσή σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα υπάρχουν κέρδη, ιδίως μέσω του συντρόφου ή των συνεργασιών. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις σχέσεις σας κοντά στις 22/03, καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη αναμόχλευση σε ψυχολογικό επίπεδο σε σχέση με τα συναισθήματα σας, αφού η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάθε αλλαγή ζωδιακής θέσης σάς επηρεάζει. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 11/03 μέχρι τις 05/04 θα νιώσετε την καρδιά σας να μαλακώνει, να γλυκαίνει και θα είστε πιο ανοιχτοί στις συναισθηματικές σας σχέσεις, αλλά και πιο πρόθυμοι να περιποιηθείτε τον σύντροφό σας και να κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και γαληνεύουν την ψυχή σας. Μήπως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα spa για δύο; Για όσους είστε μόνες-οι αυτό το διάστημα μπορεί να σας ελκύσει κάποιος που δεν είναι ακριβώς ο τύπος του ανθρώπου που συνήθως επιλέγετε. Μερικές φορές ο εσωτερικός κόσμος κάποιου μας κερδίζει, ακόμα και αν δεν πληροί όλες τις προδιαγραφές μας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση που έχει κολλήσει στα γρανάζια της ρουτίνας, ο σύντροφός σας μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με μία ρομαντική χειρονομία, ώστε να χαλαρώσει τις αντιστάσεις σας και να ζωντανέψει το πάθος σας. Στον 6ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου η Αφροδίτη σάς ενθαρρύνει ακόμη να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα επαγγελματικών, να κάνετε πιο ζεστές τις επαφές με τους συνεργάτες σας, αλλά και να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές, αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετό κόπο μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε. Ασχοληθείτε ακόμη με θέματα εμφάνισης και φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενεργοποιεί την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και σας ετοιμάζει για κοινωνικές εξορμήσεις και όχι μόνο. Μέσα στον τομέα των φλερτ, των γνωριμιών, της διασκέδασης, η Αφροδίτη ευνοεί τις γνωριμίες και την ανεμελιά στις σχέσεις. Αν είστε μόνες-οι, είναι μια εξαιρετική περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 05/04 προκειμένου να φλερτάρετε, να έχετε ανταπόκριση στο συναίσθημα σας, να βγείτε περισσότερο, να διασκεδάσετε, να κάνετε εκδρομές και γενικώς να χαλαρώσετε λίγο από τις ασφυκτικές υποχρεώσεις στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι. Αν είστε από τους «έντονους» εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα είστε πρόθυμοι να αφήσετε τις εντάσεις και το δράμα για να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα της σχέσης σας. Οι πιο ρομαντικοί Σκορπιοί και οι καλλιτέχνες θα έχουν δημιουργικά σκιρτήματα και πολλή έμπνευση. Η δημοτικότητα σας θα είναι αυξημένη και η αναγνώριση που θα απολαμβάνετε θα ευνοήσει και το πορτοφόλι σας. Θα είστε πολύ τρυφεροί και ευαίσθητοι αυτό το διάστημα με τα παιδιά, τα οποία δίνουν άλλο νόημα στη ζωή σας. Μάλιστα αν το επιδιώκετε είναι μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για μια εγκυμοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ανάγκη για προσωπικές χαλαρωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σας μπορεί να σας έχουν γεμίσει εντάσεις και χρειάζεται να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλον και την ηρεμία σας, για να λειτουργήσετε χωρίς άγχη στη σχέση σας. Εκτός των άλλων, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 05/04 σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ως ακίνητο, να κάνετε αλλαγές ή αναδιαμόρφωση του χώρου που κατοικείτε, να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και να συσφίξετε τις σχέσεις σας, αλλά και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία θα έχετε καλύτερη τύχη. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως κοιτούν κάποιον-α από το παρελθόν με νοσταλγία. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και λιγότερο αγχωτικά. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά προς το παρόν, αν και είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, παρόλα αυτά προσέξτε τις υπερβολές στις αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σάς κάνει πιο κοινωνικούς από ότι είστε συνήθως και θα έχετε τώρα την ευχέρεια να ανοιχτείτε σε νέες παρέες ή άτομα που θα βρεθούν στο μονοπάτι της ζωής σας. Μέχρι τις 05/04 θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να βγείτε, να κινηθείτε περισσότερο, να ανταμώσετε με φίλους, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να χαρείτε κάποιες πιο ανέμελες ημέρες. Αυτή την περίοδο θα εκφράζετε πιο εύκολα το συναίσθημα σας, αλλά και το ταίρι σας θα είναι πρόθυμο να αφήσει ανοιχτές τις πόρτες της επικοινωνίας σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές επαφές και ακόμη περισσότερη δραστηριότητα. Θα προκύψουν προτάσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ενώ θα είστε ευνοημένοι και σε θέματα σπουδών, πνευματικής εργασίας, δοσοληψιών. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, να διαφημίσετε τα ταλέντα ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με την τεχνολογία, το διαδίκτυο ή την αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Τα οικονομικά σας θα είναι λίγο καλύτερα. Αυτό που είναι σαφώς πιο ανεβασμένο είναι η διάθεσή σας για φλερτ, αλλά και η διαίσθηση, ιδιαίτερα όταν έρχεστε σε επαφή με άτομα που δεν έχετε ξανασυναντήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στους Ιχθύς στις 11/03 και αν και λατρεύετε την ελευθερία σας, το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 2ο  οίκο σας θα σας κάνει να θέλετε μία σταθερή σχέση, που να μην σας δημιουργεί το αίσθημα της απόστασης και της αβεβαιότητας. Ίσως αν δώσετε περισσότερο βάρος στο να τη χτίσετε αργά και σταθερά, τότε μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να είστε πιο χαλαροί και αυθόρμητοι. Μέχρι τις 05/04 θα θελήσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να ξοδέψετε χρήματα για να περάσετε καλά και να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με αυξητικές τάσεις, ενώ θα επωφεληθεί και η πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να έχετε κέρδη από ακίνητα και βοήθεια οικονομική, αλλά και συναισθηματική από την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας στις 11/03 και μέχρι τις 05/04 που θα παραμείνει αν μη τι άλλο θα φτιάξει τα κέφια σας και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Φυσικά ως πλανήτης της αγάπης και του έρωτα θα παίξει και καταλυτικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε με έναν σύντροφο που επικοινωνείτε και σας συνδέουν βαθιά αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης, διότι είστε βαθιά ρομαντικοί και δεν θα μπορούσατε να αρκεστείτε σε κάτι λιγότερο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να νιώσετε αυτό το ξεχωριστό δέσιμο με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι μπορείτε να προσελκύσετε, με την Αφροδίτη σύμμαχο σας, αυτό το ξεχωριστό άτομο. Άλλωστε, αυτό το διάστημα ακτινοβολείτε διπλά, με αυτή την ακαταμάχητη γοητεία που σας έχει προικίσει ο Ποσειδώνας. Οι δυο πλανήτες μάλιστα θα συναντηθούν σε σύνοδο μεταξύ τους στις 03/04. Οπότε εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αφεθείτε στο συναίσθημα, να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και να τη χαρείτε με το ταίρι σας. Μόνο μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους. Η Αφροδίτη θα φέρει περισσότερη τύχη είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σας. Επαγγελματικά αναγνωρίζεται η προσφορά σας και δρέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στις 22/03 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο στο ζώδιο σας, καθώς μπορεί να φέρει αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και να σας ρίξει ψυχολογικά.