Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 – 22/01/2024 φέρνει αισιοδοξία, τύχη και βελτίωση διάθεσης σε 4 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 - 22/01/2024 φέρνει αισιοδοξία, τύχη και βελτίωση διάθεσης σε 4 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 – 22/01/2024 φέρνει αισιοδοξία, τύχη και βελτίωση διάθεσης σε 4 ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα, τις σχέσεις και το χρήμα, στις 29/12/2023 αφήνει το σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού και κάνει την είσοδο της στο αισιόδοξο και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 22/01/2024 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταφέρει να μας χαρίσει χαρά, ενθουσιασμό και θετική διάθεση με εξαίρεση την πρώτη μέρα της χρονιάς που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλανήτη των περιορισμών, τον Κρόνο και πιθανώς να ζορίσει σε σχέσεις, διάθεση ή οικονομικά τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες των πρώτων ημερών.

Ειλικρίνεια, ελευθερία και εξωστρέφεια

Όταν η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο μοιραζόμαστε, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε το χρήμα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τελευταίο διάστημα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ήρθαμε αντιμέτωποι με τον πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και των άλλων και ήμασταν πιο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους γύρω μας. Δυσκολευτήκαμε να εμπιστευτούμε όσους μας προσέγγιζαν και δεν αποκλείεται να βγήκαν στην επιφάνεια, ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές, αλλά και συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας. Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα ζώδιο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο και έχει ανάγκη από ελευθερία κινήσεων μέσα σε αυτές. Θα νιώσουμε λοιπόν την επιθυμία να διεκδικήσουμε περισσότερη ανεξαρτησία στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες και δεν θα δεχτούμε εύκολα να συμβιβαστούμε ή να περιοριστούμε. Θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

Ώρα για επέκταση και νέες περιπέτειες

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που φημίζεται για το ανήσυχο πνεύμα του και τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις. Η ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί ξαφνικά να μας φανεί βαρετή και θα νιώσουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε και να εξερευνήσουμε νέα μονοπάτια και καινούρια μέρη. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να πραγματοποιήσουμε ή να οργανώσουμε ένα ταξίδι ή απλώς για να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα μας με καινούριες δραστηριότητες. Μπορεί να μπουν στη ζωή μας άτομα τα οποία θα μας προσφέρουν γνώσεις και θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες και να αλλάξουμε ριζικά τρόπο σκέψης. Θέματα σπουδών και μάθησης θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, όπως επίσης και η ενασχόληση με θρησκεία και φιλοσοφία. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα φέρει τύχη και επέκταση, αφού συνεργασίες και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας με μεγάλη ευκολία.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στον Τοξότη και με ποιόν τρόπο

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βγάλει επιτέλους από τις σκοτεινές σκέψεις και τη μαυρίλα των προηγούμενων ημερών και θα διώξει μακριά τις ανασφάλειες που σας κρατούσαν πίσω. Τώρα η διάθεση σας θα ανέβει στα ύψη και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σας. Είναι λοιπόν η στιγμή που θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας και θα τολμήσετε να θέσετε νέους στόχους και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να «ξεβολευτείτε», να εξερευνήσετε νέους τόπους και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι έχουν να σας διδάξουν κάτι καινούριο. Μπορεί λοιπόν να γνωρίσετε ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς, το οποίο με κάποιο τρόπο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κάποιον/α από μια ξένη χώρα ή διαφορετικής κουλτούρας. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Μέχρι και τις 22/01 ευνοούνται ρίσκα, όπως επίσης και ταξίδια αλλά προτιμήστε να τα πάρετε μετά τις 03/01 που θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον Τοξότη. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, η Αφροδίτη αυτή θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύτιμη συνεργασία η οποία θα έχει πολύ θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, δηλαδή στο απέναντι σας ζώδιο, και ενεργοποιεί τον τομέα που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όλη σας η προσοχή θα στραφεί στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας και το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, η Αφροδίτη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να δεσμευτείτε και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο, το οποίο θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και θα σας προσφέρει την αποδοχή και την επιβεβαίωση που αναζητάτε. Μέχρι και τις 22/01, που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε και γενικώς να περάσετε καλά. Με εξαίρεση την πρώτη μέρα της χρονιάς που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής της στον Τοξότη θα σας προσφέρει αρκετή εύνοια. Κάποιος/α μπορεί να εκφράσει όσα νιώθει για εσάς, ενώ μπορεί και εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας, αφού το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και αρμονικό. Θα προτιμήσετε να φερθείτε με διπλωματία και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με κάθε κόστος. Εάν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να την πάτε ένα βήμα παρακάτω, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Στα επαγγελματικά, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει μια πολύ σημαντική συνεργασία ή να κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Όπως ακριβώς και στις σχέσεις σας, έτσι και σε αυτό τον τομέα καλείστε να δείξετε συμβιβαστικό πνεύμα και θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάμψετε και να γοητεύσετε τους γύρω σας με την ενέργεια και την παρουσία σας. Ο έρωτας, η χαρά, η διασκέδαση και η δημιουργία είναι μερικά από τα δώρα αυτής της Αφροδίτης, επομένως έχει έρθει η ώρα να βγείτε εκεί έξω και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και το πιθανότερο είναι να λάβετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Μια σχέση που ξεκινάει τώρα θα θυμίζει περισσότερο εφηβικό έρωτα, αφού θα χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και ενθουσιασμό. Το άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να αισθάνεσαι ποθητός/η. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα εκτοξεύσει τη διάθεση στα ύψη. Θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας και θα νιώσετε και πάλι ενθουσιασμό ο ένας για τον άλλον όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Επιπλέον, εάν έχετε παιδιά το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά τους και να βελτιώσετε τη σχέση μεταξύ σας. Βέβαια η πρώτη όψη της θα είναι το τετράγωνο προς τον Κρόνο την 1η Ιανουαρίου που δεν είναι πολύ αισιόδοξη όψη αλλά η επιρροή της δεν θα σας ζορίσει. Στον επαγγελματικό τομέα, η Αφροδίτη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, να ηγηθείτε μιας κατάστασης και γενικώς να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Είναι η ευκαιρία να θέσετε εσείς τους κανόνες για τους άλλους και να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 22/12 θα είστε οι πρωταγωνιστές του ζωδιακού. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία, χάρη και ομορφιά. Θα εκτοξεύσει στα ύψη τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Βέβαια πιθανώς όχι τις πρώτες ημέρες της παραμονής της στο ζώδιο σας καθώς η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο. Ευτυχώς μετά θα είναι ελεύθερη για να σας προσφέρει τα δώρα της.  Έχετε την ανάγκη να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, επομένως μη διστάσετε να βάλετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Έχετε ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση και αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τον ανταγωνισμό και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν ένταση. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο αισθησιασμός και η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Η Αφροδίτη αυτή θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού θα υπάρχει αμοιβαία διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας στους άλλους ή για να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Βελτίωση προβλέπεται και στα οικονομικά, αφού μπορεί να έχετε κάποια επιπλέον έσοδα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βρείτε νέους τρόπους να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Συνεργασίες και συμφωνίες που θα κάνετε μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι ωφέλιμες και θα βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.