Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 14/04/2021 έως τις 08/05/2021

Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 14/04/2021 έως τις 08/05/2021

Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 14/04/2021 έως τις 08/05/2021

Η αγάπη και η αφοσίωση είναι σαν τη βαρύτητα, κρατούν την ύλη σε τροχιά, όλα τα πράγματα είναι συνδεδεμένα, όλα έλκονται προς αυτήν χωρίς προσπάθεια.

Και αληθινά η θεά του έρωτα δεν έκανε καμία προσπάθεια. Απλά ήταν ο υπέροχος εαυτός της και τίποτα δεν μπορούσε να της αντισταθεί. Τριγυρνούσε τέρποντας τις αισθήσεις της. Μύριζε το άρωμα των ρόδων, γεύονταν γλυκόπιοτο κρασί, οι μούσες έπαιζαν για αυτήν μουσική, χόρευε με τις νύμφες, άγγιζε τις πρωινές δροσοσταλίδες και χάριζε τον αξέχαστο έρωτα της σε Θεούς και ημίθεους. Η Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μας υπενθυμίζει ότι είμαστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και δεν έχουμε παρά να απολαύσουμε τον γήινο παράδεισο μέσα στον οποίο βρισκόμαστε με τον πλέον αισθησιακό τρόπο.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο η ερωτική επικοινωνία γίνεται κυρίως με το άγγιγμα και τον αισθησιασμό. Αγκαλιές χάδια και φιλιά είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η αγάπη.

Οι απολαύσεις της ζωής είναι προτεραιότητα και τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν εξαιρετική αισθητική. Μία φάλτσα νότα, μπορεί να πληγώσει τα αυτιά τους, μπορεί να υποφέρουν αν το περιβάλλον τους δεν είναι αισθητικά ευχάριστο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο προτιμά τους ανθρώπους με χάρη, φινέτσα, που έχουν πάντα μία νέα πτυχή του εαυτού τους να αποκαλύψουν. Αγαπά τους σαγηνευτικούς χαρακτήρες, θαυμάζει απεριόριστα το ταλέντο στις τέχνες και μαγεύεται από αυτό. Προτιμάει το φυσικό, αλλά και την ίδια τη φύση. Είναι πιστή, πολύ σταθερή, αρκετά πεισματάρα και λίγο εγωκεντρική, αλλά διαθέτει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Αναπτύσσει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, αργεί να θυμώσει, αλλά όταν το κάνει είναι καταστροφική. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο από τις 14/04/2021 έως τις 08/05/2021.

Στο διάβα της θα συναντήσει φουρτούνες, ουράνια τόξα αλλά και ανυπέρβλητα εμπόδια. Θα χορέψει ένα ασφυκτικό ταγκό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/4 φέρνοντας κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και αποστάσεις σε κάποιους που ζητούν περισσότερη ελευθερία. Θα ζοριστεί από τον Κρόνο που της υψώνει το δάχτυλο και την περιορίζει υπενθυμίζοντας της το φθαρτό των σχέσεων μας στο χρόνο στις 25/4. Θα ζήσει το παραμύθι στα ροζ σύννεφα με τον Ποσειδώνα στις 3 Μαΐου, θα επιτρέψει στον Πλούτωνα να την παρασύρει στο βασίλειο του στις 6 Μάιου και θα κοντραριστεί με τον Δία στις 8/4 εγκαταλείποντας το βασίλειο της στον Ταύρο και βρίσκοντας καταφύγιο στο παλάτι του Ερμή μπαίνοντας στους Διδύμους την ίδια μέρα.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο:

  • Να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να ασχοληθούμε με τον κήπο ή τα φυτά μας.
  • Να τραγουδήσουμε ή να ακούσουμε μουσική.
  • Να έρθουμε κοντά με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
  • Να κρατήσουμε το χέρι του συντρόφου μας και να αγκαλιαζόμαστε συχνότερα.
  • Να επισκεφτούμε μία γκαλερί ζωγραφικής αν είναι ανοιχτές φυσικά αλλιώς μια virtual ξενάγηση σε μουσεία είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο.
  • Να αγοράσουμε όμορφα ρούχα και διακοσμητικά.
  • Να εμπνευστούμε από έργα Μινωικής ή Αιγυπτιακής τέχνης.
  • Να απολαύσουμε ένα υπέροχο δείπνο με ένα καλό κρασί.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση αυτής της Αφροδίτης για να βρείτε νέους τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στη ζωή σας. Με την έμπνευση που σας χαρίζει η εύνοια της, θα έχετε το κίνητρο να κατακτήσετε αυτά που επιθυμείτε σε προσωπικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα θετικές ημέρες για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και για να έχετε την τύχη με το μέρος σας είναι στις 14/4 και στις 17/4. Μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να τρέξετε κάποια νέα σχέδια, να κάνετε σημαντικές αγορές, αλλά κυρίως για να προβληθείτε εσείς ή το έργο σας. Φυσικά είναι πολύ καλές ημέρες για να κάνετε κάτι ξεχωριστό ή να τις αφιερώσετε στον έρωτα. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου, που ο Ήλιος τους είναι κοντά στην 26η μοίρα, μπορεί να ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω και να νιώθουν πιεσμένοι. Η πίεση δεν θα λείψει και προς το τέλος Απριλίου, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Βέβαια, τους Κριούς δεν τους πτοούν οι δυσκολίες, οι οποίες λειτουργούν συχνά σαν κινητήρια δύναμη προς τα εμπρός, κάτι που θα φέρει στη ζωή σας τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε με λίγη πάντα προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας δυναμικά και θα σας χαρίσει όλα αυτά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Δηλαδή, ομορφιά, αισθησιασμό, χάρη και σιγουριά. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής, οι αισθήσεις σας θα οξυνθούν και θα νιώσετε ότι θέλετε να χαρείτε αυτά που σας προσφέρει η φύση και η καλή ζωή. Η διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας θα σας επιτρέψει να θυμηθείτε τις παλιές καλές ημέρες που κακομαθαίνετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Μην παραλείψετε να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας ή να φροντίσετε τον εαυτό σας αυτό το διάστημα. Ό,τι αγοράσουμε ή οποία φροντίδα ομορφιάς δεχτούμε με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό μας, υπόσχεται να μας προσθέσει πολλούς πόντους στην εμφάνιση μας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να είστε έτοιμοι για έναν νέο έρωτα που μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ξαφνικά στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι δείξτε την αφοσίωση σας στο ταίρι σας, προσφέροντας του ότι σας ζητάει εγκάρδια και χωρίς αντιστάσεις. Καμιά φορά, επειδή θέλετε να είστε σίγουροι και έτοιμοι για όλα τα απρόοπτα, μπορεί να γίνεστε γκρινιάρηδες και να κόβετε τον ενθουσιασμό στο άλλο σας μισό. Χαλαρώστε και αποφύγετε τις εντάσεις προς το τέλος Απριλίου, που η Αφροδίτη θα έχει κάποιες δύσκολες όψεις και μία Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης βοηθά τις κοινωνικές και τις ερωτικές σας σχέσεις σε μεγάλο βαθμό, αλλά επειδή θα διανύσει τον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή προβληματισμούς που έχετε να εντείνονται. Κάποιο νέο σχέδιο που βάζετε σε εκκίνηση αυτή την εποχή, θα έχει επιτυχία και θα βρείτε τη συμπαράσταση που ψάχνετε, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με τον επικοινωνιακό τομέα. Ταυτόχρονα, υπάρχει και εύνοια στο κομμάτι των σπουδών για εσάς ή για τα παιδιά σας. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω των συνθηκών, ίσως λόγω άλλων καταστάσεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα στις 27/4 που θα υπάρχει μία δύσκολη Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Εκεί θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, τις ανασφάλειες, αλλά και αντιπάλους που μπορεί να βρείτε στον δρόμο σας. Μην αφήσετε αυτές τις γκρίζες ζώνες να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν θα βιώσετε την επιτυχία που θέλετε, η οποία θα φανεί χωρίς αυτές τις σκιές από τον επόμενο μήνα, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον εργασιακό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές υποσχέσεις σας προσφέρει η Αφροδίτη με την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου. Οι φίλοι σας και ο κοινωνικός σας κύκλος θα σας προσφέρουν ευκαιρίες, ώστε να έχετε κάποια σημαντικά ατού στην υλοποίηση των στόχων σας. Η Αφροδίτη φωτίζει τον 11ο οίκο σας και προσπαθεί να κάνει κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Βέβαια, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο απλά, διότι υπάρχουν και οι καθυστερήσεις ή απρόοπτα που φέρνουν οι κόντρες της με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με τη συμβολή του διάφορες παροδικές δυσκολίες κυρίως από τις 23/4 έως τις 28/4. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε όλοι σας την προσοχή στραμμένη στις δημιουργικές σας επιδιώξεις, στον έρωτα ή στα παιδιά σας, τα οποία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα έχετε πολλά νέα, ευνοϊκά ξεκινήματα από τον Μάιο.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα και επιτυχίες στον τομέα της καριέρας σας χαρίζει η Αφροδίτη με την παρουσία της στο Μεσουράνημα σας. Μη διστάσετε να κάνετε μεγάλα επαγγελματικά σχέδια και να δώσετε ό,τι έχετε σε αυτό το κομμάτι, διότι σίγουρα θα ανταμειφθείτε. Η φήμη και η γοητεία που ασκείτε αυξάνονται κατακόρυφα και εκτός από οικονομικές απολαβές, θα εισπράξετε και τον θαυμασμό του άλλου φύλου. Μετά τις 23/4 και ως το τέλος του μήνα τα πράγματα θα δυσκολέψουν, λόγω άλλων πλανητικών επιρροών που δεν αφήνουν την Αφροδίτη να εκφραστεί όπως θα ήθελε. Τότε θα πρέπει να δείξετε σύνεση, να προσέξετε το παρασκήνιο σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς και άτομα στο περιβάλλον σας που προσπαθούν να σας χειριστούν. Προσπαθήστε να ακούσετε το ένστικτο σας όταν σας προειδοποιεί, δώστε περισσότερη σημασία στα όνειρα που βλέπετε και ακολουθήστε έναν πιο προσεκτικό, υγιεινό τρόπο ζωής σε φυσικό, αλλά και ψυχικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περισσότερη σταθερότητα και ευτυχία στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά σας φέρνει η γήινη αυτή η Αφροδίτη. Έχετε μία δίψα για περισσότερη κοινωνικότητα, για ταξίδια, μάθηση, για φλερτ και για κίνηση στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι νιώθετε όμορφα με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι έχετε πολλή όρεξη για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Οι προσκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα νιώθετε πιο έτοιμοι για περιπέτεια και συναναστροφές. Αν έχετε παιδιά, δώστε προτεραιότητα στις σπουδές τους και αν εσείς σπουδάζετε φροντίστε να προετοιμαστείτε σωστά, για να έχετε την επιτυχία που θέλετε. Μετά τις 23/4 θα φύγει η πίεση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα, αν και από τις 25/4 έως τις 27/4 θα πρέπει να δείξετε όλη σας την προσοχή, διότι η επικοινωνία και οι μετακινήσεις θα είναι λίγο προβληματικές. Μετά τη δύσκολη αυτή φάση και κυρίως από τις αρχές Μαΐου, αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να επικεντρωθείτε στις κατευθύνσεις και τα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και στην πραγμάτωση των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ομορφιά, η αρμονία, ο έρωτας και οι υλικές απολαύσεις που φέρνει η φιλική αυτή  Αφροδίτη μαζί της, σας καλύπτουν απόλυτα. Καθώς περιδιαβαίνει ένα πιο βαθύ και εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σας, σας καλεί να πιστέψετε ότι αξίζετε αυτή την αισθηματική, αλλά και υλική σιγουριά και ότι μπορείτε να καταφέρετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας, αρκεί να το θέλετε. Ακόμη και αν ο τρόπος δεν είναι απολύτως ορατός τώρα, έχετε την πεποίθηση ότι κάτι καλό έρχεται για εσάς. Ίσως η ευκαιρία σας δοθεί γύρω στις 23/4, που η σύνοδος του πλανήτη της αγάπης και του Ουρανού μπορεί να φέρει έναν απρόσμενο έρωτα στη ζωή σας για να την ομορφύνει και να της δώσει αυτό το κάτι που έλειπε. Αν το τελευταίο διάστημα σας απασχολούν οικονομικές ανησυχίες, τα θέματα αυτά θα επανέλθουν και την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Με τη πολύτιμη βοήθεια του συντρόφου σας, αλλά και της οικογένειάς σας, θα τα καταφέρετε. Μάλιστα, από τον Μάιο θα βρείτε και νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας, καθώς ανοίγουν επαγγελματικές προοπτικές που ίσως δεν είχατε φανταστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας που κυβερνά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες και στρέφει την προσοχή σας στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα. Έχετε ήδη μέσα σας μία ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πρέπει να είναι τα πράγματα σε αυτό τον τομέα και δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις. Θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι είτε προς το καλύτερο είτε για να διώξετε ό,τι δεν σας καλύπτει. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κάτι καινούργιο αισθηματικά ή ένα τέλος σε μία κατάσταση. Στις 27/4 μία Πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν χωρισμό, αν μία σχέση δεν σας προσφέρει την ασφάλεια ή το πάθος που περιμένατε ή αν σας ταλαιπωρεί χωρίς να εξελίσσεται σε κάτι ουσιαστικό. Προσέξτε την υγεία και την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Οι δεσμευμένοι και οι ερωτευμένοι μην παραλείπετε να κάνετε θετικές κινήσεις για το αγαπημένο σας πρόσωπο και να δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας με κάποιο δώρο, σχεδιάζοντας ένα ρομαντικό δείπνο ή κάποια έξοδο μόνο για τους δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νέα γνωριμία που θα σας εξιτάρει φέρνει μαζί της η Αφροδίτη. Αν έχετε ήδη βρει το έτερο σας ήμισυ δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικότητα για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, αλλά και θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας. Θα νιώσετε περισσότερη οικονομική σταθερότητα, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα για αυτό, που σημαίνει αρκετές εργατοώρες και πιεστικά ωράρια, τα οποία θα κορυφωθούν κυρίως προς το τέλος του μήνα. Προσπαθήστε να είστε πιο γειωμένοι, διότι θα έχετε να διαχειριστείτε πολλά μέτωπα και να χωρέσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα έρωτα, δουλειά, παιδιά ή υπερωρίες ταυτόχρονα, κάτι που μπορεί να σας εξαντλήσει σε φυσικό επίπεδο. Φροντίστε λοιπόν τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία σας και μάθετε από αυτή την Αφροδίτη πώς να διανείμετε τον χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκουράζεστε και να απολαμβάνετε περισσότερο τις στιγμές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ καλούς ερωτικούς οιωνούς σας καλωσορίζει η Αφροδίτη από τον Ταύρο. Έχετε ανεβασμένη ερωτική διάθεση, όρεξη να κοινωνικοποιηθείτε, να περπατήσετε στη φύση, να ταξιδέψετε και φυσικά να φλερτάρετε. Δεν βλέπετε την ώρα να φτάσει το Σαββατοκύριακο, για να απολαύσετε μία βόλτα στον ήλιο με το ταίρι ή την παρέα σας. Τα παιδιά θα είναι προτεραιότητα αυτή την εποχή στη ζωή σας και θα φροντίσετε ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένα αν έχουν μπροστά τους εξετάσεις, καθώς βαδίζουμε προς το τέλος μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς. Κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει σε ερωτικό επίπεδο για τους αδέσμευτους, αν και δεν θα λείψουν και μερικές κόντρες σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Μετά την Πανσέληνο στον Σκορπιό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 και θα είναι απαιτητική όπως και οι τελευταίες μέρες του Απριλίου, θα έχετε πολλά νέα ξεκινήματα γεμάτα αισιοδοξία, αλλά και μία τάση να απομακρύνετε από τη ζωή σας κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι έρχονται σε πρώτο πλάνο για εσάς αυτό το διάστημα. Ίσως ευκαιρία των εορτών, να μπορέσετε να επισκεφτείτε τους γονείς ή το πατρικό σας σπίτι και να επιστρέψετε στις ρίζες σας. Ίσως να επισκεφτείτε το εξοχικό σας και να ασχοληθείτε με την καθαριότητα και τον κήπο σας. Ίσως πάλι να έχετε καλέσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ετοιμάζεστε να τους υποδεχτείτε και να κάνετε ένα ανοιξιάτικο φρεσκάρισμα. Οι οικογενειακές γιορτές είναι πολύ σημαντικές για  κάθε ελληνική οικογένεια και η Αφροδίτη στον 4ο οίκο, σας υπόσχεται χαρές, τραγούδια και γέλια στην αυλή ή στο σαλόνι με τους αγαπημένους σας, πάντα κρατώντας ευλαβικά και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, στο εργασιακό μέτωπο οι απαιτήσεις αυξάνονται, το οποίο είναι καλό από τη μία πλευρά γιατί σας δίνει οικονομική άνεση, από την άλλη σας κουράζει και δεν αφήνει χρόνο για την ελευθερία που θα επιθυμούσατε. Θα θέλατε να απολαύσετε περισσότερα απογεύματα με το ταίρι σας ή με τους φίλους σας. Ο Κρόνος όμως πολιορκεί την Αφροδίτη περιορίζοντας τις απολαύσεις και αυξάνει τις ευθύνες που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο απαιτητική. Φροντίστε τουλάχιστον να ξεκουράζεστε αρκετά, ώστε να διατηρήσετε τις άμυνες του οργανισμού σας σε καλά επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλά νέα, κίνηση, επαφές, αλλά και κέρδη σας προσφέρει η Αφροδίτη καθώς φωτίζει τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δίνοντας σας ερωτικές υποσχέσεις και προσφέροντας αφθονία στις καθημερινές σας δοσοληψίες. Ίσως πάρετε κάποια καλά νέα για μία προαγωγή που περιμένετε ή κάνετε μία νέα γνωριμία που υπόσχεται πολλά στον ερωτικό τομέα. Αν είστε δεσμευμένοι, η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ένα καλό σημείο και η τύχη μοιάζει να συντροφεύει κάθε δημιουργικό, κοινό σας σχέδιο. Αν έχετε παιδιά, έχουν επιτυχίες και σταθερή πορεία προόδου. Με εξαίρεση τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου που μπορεί να σας φορτίσουν προσωρινά, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα πρέπει να νιώθετε ανασφάλειες, οι οποίες φρενάρουν τα όνειρά σας. Καλείστε να χτίσετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μία γερή και ασφαλή βάση για την ευτυχία σας. Η τύχη σας υπόσχεται καλύτερες ημέρες σε πολλά επίπεδα από τώρα έως το καλοκαίρι.