Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022: Φλογερά συναισθήματα και πάθη

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022: Φλογερά συναισθήματα και πάθη

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022: Φλογερά συναισθήματα και πάθη

Η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα  στις 11/08/2022 αφήνοντας πίσω της το ευαίσθητο και πιο εσωστρεφές περιβάλλον του Καρκίνου. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 05/09/2022 τα ξημερώματα, ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς: Κριό, Λέοντα, Τοξότη, αλλά και τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο.

Σχέσεις και έρωτας

Η Αφροδίτη στην αστρολογία κυβερνά τις σχέσεις μας και ιδιαίτερα τις ερωτικές. Σ’ αυτή τη θέση του Λέοντα, η Αφροδίτη γίνεται πιο εκδηλωτική στο συναίσθημα της, δεν πρόκειται να κρύψει τον έρωτα της, ούτε να προσποιηθεί κάτι άλλο. Έτσι, αν είστε ερωτευμένοι ή ήδη σε σχέση θα θέλετε να δείξετε και δημοσίως τα φλογερά σας συναισθήματα για το ταίρι σας. Αν τώρα ξεκινά το παιχνίδι του φλερτ, δε θα μπορείτε εύκολα να κρύψετε το ενδιαφέρον σας προς το πρόσωπο που σας συγκινεί και γιατί να το κάνετε άλλωστε!

Παιγνίδια εξουσίας και επιβεβαίωση

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, θερμό, συναρπαστικό, αγαπά τις μεγαλοπρεπείς και δραματικές εκδηλώσεις συναισθήματος και τις από καρδιάς εκμυστηρεύσεις. Βέβαια, όπως σε όλες τις ζωδιακές θέσεις το νόμισμα έχει δυο όψεις. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε για την αρνητική επιρροή της Αφροδίτης στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων, αυτό θα ήταν στις υπάρχουσες σχέσεις να υπάρχει μια τάση να παίζονται παιχνίδια εξουσίας και το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Ενώ στις καινούριες γνωριμίες και φλερτ το ενδεχόμενο της ανάγκης να τραβήξουμε πολλά βλέμματα πάνω μας ως επιβεβαίωση, χωρίς απαραίτητα να θέλουμε να μπούμε σε σχέση.

Διασκέδαση και παιχνίδι

Ο Λέων αγαπά την ίδια τη ζωή, τις όμορφες πλευρές της ζωής, τη δημιουργία, τα παιδιά. Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα λίγο πιο ελαφρά. Να βρίσκουμε μέσα στα φορτωμένα προγράμματα μας χρόνο για να κάνουμε κι αυτά που μας αρέσουν, μας ψυχαγωγούν, μας διασκεδάζουν. Να ευχαριστούμε το «παιδί» που κρύβουμε μέσα μας. Να το αφήνουμε να παίζει. Να εκφραζόμαστε δημιουργικά ή να βρίσκουμε διέξοδο στην τέχνη.

Επιθυμίες και έξοδα

Η Αφροδίτη όμως στην αστρολογία κυβερνά και το χρήμα. Κι εδώ θέλει προσοχή, διότι την περίοδο που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, μπορεί να παρασυρθούμε σε πολλά έξοδα. Είναι η Αφροδίτη που της αρέσει να ξοδεύει «χωρίς αύριο». Ενώ τρέχουν οι λογαριασμοί και οι οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να νιώθουμε την ακατανίκητη επιθυμία για μια πολυτελή αγορά, ακόμη κι αν δεν αφορά αντικείμενα ή υπηρεσίες άμεσης ανάγκης. Για να μην περάσετε λοιπόν άσχημα τον άλλο μήνα, που η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας συμμαζέψει κακήν κακώς, φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις παρορμητικές αγορές σας.

Τι μπορείτε να κάνετε όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα

Ο πλανήτης της ομορφιάς βρίσκεται στο αρχοντικό ζώδιο του Λέοντα και η… πολυτέλεια γίνεται ζητούμενο. Ο Λέων είναι πρωταγωνιστής, αγαπά τον χρυσό και όλες τις αποχρώσεις που θυμίζουν τον Ήλιο. Θέλει πάντα να κάνει εντύπωση και να τραβάει την προσοχή. Η Αφροδίτη είναι η γυναίκα και συμβολίζει τον έρωτα, τη γοητεία, την έλξη, τη χάρη. Πώς θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτήν την υπέροχη ενέργεια, που δίνει αυτός ο συνδυασμός; Κάνοντας κάτι από τα παρακάτω ή και όλα.

  • Αποκτήστε ένα νέο χτένισμα

Ο Λέων, δίνει μεγάλη σημασία στην κόμη του και ιδιαίτερα στη χαίτη του, που είναι πλούσια και πάντα περιποιημένη. Το τελευταίο πενθήμερο του Αυγούστου που κάνει δύσκολες όψεις με Κρόνο και Ουρανό, καλύτερα να μην προτιμήσετε ένα εξεζητημένο κούρεμα το οποίο μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία, αλλά ίσως μια αλλαγή χτενίσματος ή χρώματος που θα τραβήξει την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Οι χρυσές ανταύγειες και τα χάλκινα χρώματα είναι ιδανικά και πολύ συμβατά με τον Λέοντα.

  • Ξαπλώστε στον ήλιο

Ο Λέων λατρεύει τον Ήλιο και κατ’ επέκταση το ηλιοκαμένο -υγιές- χρώμα στο δέρμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel, που είχε την Αφροδίτη στον Λέοντα, ανάμεσα στις πολλές συνεισφορές της για το πώς βλέπει τη «σύγχρονη γυναίκα» ήταν και η τάση στο μαυρισμένο κορμί. «Επέβαλε» και έκανε μέρος της μόδας τα μαυρισμένα πρόσωπα και σώματα.

  • Αγοράστε κάτι ποιοτικό

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα ρούχο, μια τσάντα ή παπούτσια. Αυτή είναι η εποχή που μπορείτε να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που «φωνάζει» πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, γιατί η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν έχει να κάνει με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα.

  • Κάνετε το πορτρέτο σας – Κάνετε πολλές αναρτήσεις στο instagram

Μπορεί να ακούγεται λίγο παρωχημένο, αλλά αν επιθυμείτε να αποτυπωθεί η ομορφιά σας είτε σε πίνακα είτε σε φωτογραφία, τώρα θα πετύχετε την απόλυτη αυτοπροσωπογραφία. Όμως είναι και μια ιδανική περίοδος αν θέλετε να σας προσέξουν στο Instagram και πιθανώς να το αξιοποιήσετε και οικονομικά.

  • Ασχοληθείτε με την πλάτη σας

Όταν αναφερόμαστε στην Αφροδίτη εννοούμε ομορφιά και όταν εμπλέκεται ο Λέων, που κυβερνά την πλάτη, το στήθος και την καρδιά, όλα μας δείχνουν ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά τα σημεία του σώματος. Ασχοληθείτε λίγο και αναδείξτε την ομορφιά της πλάτης σας. Κάνετε ένα μασάζ, αποτρίχωση ή φορέστε ένα φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη.

  • Διαλογιστείτε στο τσάκρα της καρδιάς

Το τσάκρα της καρδιάς -είναι το τέταρτο- βρίσκεται μπροστά και πίσω από τον θώρακα στο ύψος της καρδιάς, δηλαδή στο σημείο του σώματος που κυβερνάται από το Λιοντάρι. Επίσης αυτή είναι η έδρα της αγάπης και άρα της Αφροδίτης. Το συγκεκριμένο τσάκρα αφορά την αποδοχή, τη συμπόνια, την ενσυναίσθηση, την ευτυχία και την ομορφιά. Όταν είναι ανοιχτό και σε ισορροπία τα συναισθήματα μας είναι θετικά προς τον εαυτό μας, αλλά και στους άλλους. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε θυμό, είμαστε αρνητικοί και νιώθουμε ανάξιοι και ότι δεν μας αγαπάνε. Οπότε ο διαλογισμός είναι μια λύση για την πνευματική μας ισορροπία.

  • Αγαπήστε τον εαυτό σας

Το ζητούμενο της Αφροδίτης είναι, εκτός των άλλων, η αγάπη και η συμφιλίωση. Από την άλλη, ο Λέων έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το «εγώ» του και θέλει να τον αντιμετωπίζουν σαν βασιλιά!. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να τα συνδυάσετε, να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να λατρέψετε τον εαυτό σας. Λίγη αυτοαγάπη, δεν έβλαψε κανέναν.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις καλύτερες θέσεις της Αφροδίτης για εσάς αγαπητοί Κριοί και μάλιστα από τις πλέον ερωτικές για το ζώδιο σας. Βέβαια, αυτή η χρονιά δεν αφήνει τίποτε χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα. Βλέπετε η Αφροδίτη έχει να διαβεί ανάμεσα σε συμπληγάδες προκειμένου να σας δώσει την καλύτερη επιρροή της. Εννοώ φυσικά τον Ουρανό και τον Κρόνο που θα σχηματίσει δύσκολες όψεις μαζί τους προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 27,28/8. Έτσι σε αυτό το διάστημα δεν θα πάρετε όλη την καλή ενέργεια που προσφέρει αυτή η ενθουσιώδης και πύρινη Αφροδίτη στο εκατό τοις εκατό. Κι ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα αισθήματα όσο και στα χρήματα. Μην ρισκάρετε ούτε το πορτοφόλι ούτε όμως και την καρδιά σας. Δώστε χρόνο να εξελιχθεί μια κατάσταση και μην πέφτετε με τα μούτρα σε ό,τι γυαλίζει. Από τις 11/8 μέχρι και τις 25/8  είναι το πιο ερωτικό διάστημα το οποίο κορυφώνεται με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία στις 18/8. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε και να ψυχαγωγηθείτε με το σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα απόγονο αυτό είναι το ενδεδειγμένο διάστημα για να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειες σας και να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να βρείτε κάτι αξιόλογο για να συντροφευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο, όχι όμως τόσο πολύ τις καινούριες για το δικό σας ζώδιο. Αντιθέτως, μπορεί να θαμπωθείτε από κάποιο άτομο, αλλά στην πορεία είτε η σχέση να μην υλοποιηθεί είτε να διαλυθεί σαν πυροτέχνημα στον ουρανό. Αν ευνοεί κάτι η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μια καλή στιγμή να συμφιλιωθείτε με συγγενείς που μπορεί να υπήρχαν προβλήματα, να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας, να περιποιηθείτε το χώρο του σπιτιού και να φροντίσετε την ανανέωση και την διακόσμηση του. Απλώς μην κάνετε πολλές και ακριβές αγορές και βγείτε εκτός προϋπολογισμού! Ειδικά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου μετά τις 26/8 που η Αφροδίτη θα αντιμετωπίζει τα πυρά του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να ταλαιπωρηθείτε πολύ είτε με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον είτε στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα, ταιριάζει στην επικοινωνιακή και χαλαρή φύση σας και βοηθά να φαίνεστε ακόμη πιο γοητευτικοί απέναντι στους άλλους. Βέβαια κάποιες φορές μπορεί να φαίνεστε και κάπως δογματικοί ή υπερόπτες, αλλά και πάλι η γοητεία σας τα υποσκιάζει όλα. Είναι μια ωραία θέση για φλερτ και μάλιστα μπορείτε να βρείτε πρόθυμα άτομα να αποταθείτε είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε χώρους σπουδών, είτε σε χώρους διασκέδασης ή ακόμη και σε μια εκδρομή. Καλή η θέση της, επίσης, για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο χώρο που κινείστε. Τις τελευταίες ημέρες όμως του Αυγούστου  θα είναι πιο φειδωλή στις παροχές της καθώς αντιμετωπίζει Κρόνο και Ουρανό που της ψαλιδίζουν την εύνοια. Το πιο ωραίο κομμάτι της θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 25/8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη φεύγοντας από το ζώδιο σας θα σας ανακουφίσει κάπως από την πίεση που βιώσατε στις προσωπικές σας σχέσεις ειδικά τις τελευταίες ημέρες που σχημάτιζε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 9/8. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι η Αφροδίτη της σιγουριάς για σας. Θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια για τις επιλογές σας, ενώ θα θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά και τα οικονομικά σας, τα οποία μπορεί να ανθίσουν κάτω από την επιρροή της αν κάνετε τις ενδεδειγμένες κινήσεις και δεν πάρετε ρίσκο. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να προχωρήσετε σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που δεν σας είναι απόλυτα απαραίτητα. Αν αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Ακόμη, προσοχή στις ερωτικές γενναιοδωρίες. Μπορείτε να δείξετε το συναίσθημα σας χωρίς να ξοδευτείτε. Τις τελευταίες  5 ημέρες του Αυγούστου που η Αφροδίτη συναντά σε κόντρα τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να ζοριστείτε περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας κι αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο από το σύμπαν στη δεδομένη φάση της ζωής σας, που ψάχνετε κάτι να σας εμπνεύσει, κάτι να σας βγάλει από την σκληρή πραγματικότητα και κάτι να σας ενθουσιάσει στη ζωή. Για κάποιους θα είναι ένας έρωτας, η αναθέρμανση της σχέσης σας, μια γνωριμία, μια βελτιωμένη εμφάνιση, μια νέα οικονομική συμφωνία, ένα καινούριο χόμπι που σας δίνει χαρά, μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι, η αύξηση της δημοτικότητας σας. Βέβαια τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα βρεθεί αντιμέτωπη από το ζώδιο σας  με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και για κάποιους άλλους ότι αποδεσμεύεστε ίσως από κουρασμένες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη, περνά το χρόνο της στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, έναν πιο πνευματικό και ψυχολογικό οίκο που δεν συνδέεται τόσο πολύ με υλικές απολαύσεις. Εκτός αν μιλάμε για παρασκηνιακές καταστάσεις. Αν υπάρχει ένας μυστικός έρωτας ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Τα παραπάνω ευνοούνται. Κατά τα άλλα δεν είναι η πιο εκδηλωτική ερωτικά περίοδος για το ζώδιο σας, αλλά μια περίοδος για να βελτιώσετε την υγεία σας σωματική, πνευματική και ψυχική, να κάνετε όσο καλό μπορείτε και στους άλλους και να αναζητήσετε περισσότερο πνευματικές απολαύσεις παρά υλικές. Για κάποιους μπορεί να είναι και μια περίοδος μετά από ένα χωρισμό ή μια δύσκολη κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο που θρηνούν αυτό που έφυγε. Ακόμη κι αυτό όμως είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εξέλιξη μας.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον φιλικό σας Λέοντα και ευνοεί τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες και με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους, πεποιθήσεις, όνειρα. Είναι μια γλυκιά Αφροδίτη και η επίδραση της θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις σχέσεις σας, στα θέματα της διασκέδασης, των διακοπών. Ερωτικά προσφέρεται για να καλύψετε «κενά» στη σχέση σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία. Απλώς μην βιαστείτε. Γιατί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου η Αφροδίτη θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο και τον Ουρανό και μπορεί να κάνετε λάθη στις επιλογές σας ή να γνωρίσετε ένα άτομο με προβλήματα. Από τον Λέοντα η Αφροδίτη θα ευνοήσεις και τις συνέργειες, τη συλλογική δουλειά ή και το ενδιαφέρον σας για τα κοινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δίνοντας έμφαση περισσότερο στις σταθερές σχέσεις ή τις σχέσεις γάμου, παρά τόσο πολύ στα νέα ευρήματα. Εκτός αν τα ευρήματα αυτά προέρχονται από το χώρο της καριέρας. Σε γενικές γραμμές είναι μια εξαιρετική θέση για να λάμψετε στο επαγγελματικό πεδίο που ο καθένας από εσάς ασχολείται, να έχετε θετικές κριτικές από ανωτέρους και προϊσταμένους ή να πάρετε και μια πολυπόθητη προαγωγή. Γενικά βοηθά να «σας δουν» περισσότερο, γι’ αυτό αν επιθυμείτε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, να αναδιαμορφώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας μέσω διαφήμισης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αποφύγετε όμως τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου να πιέσετε τα πράγματα ή να έρθετε σε κόντρες κι αντιπαραθέσεις με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερα καλή θέση της Αφροδίτης για το δικό σας ζώδιο είναι αυτή που ξεκινά από τις 11/8  και εκτείνεται μέχρι τις 5/9. Ανοίγει την όρεξη σας για ερωτικές περιπέτειες αν είστε μόνοι-ες, σας κάνει πιο εξωστρεφείς στην αλληλεπίδραση με τους άλλους, πιο γοητευτικούς. Είναι πολύ βοηθητική η θέση της για να επικοινωνήσετε με ξένους, να προωθήσετε τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας σχέδια, να ασχοληθείτε ενεργά με το διαδίκτυο ή να δείτε πώς μέσω της τεχνολογίας μπορείτε να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Ακόμη, γλυκαίνει τη συμπεριφορά σας και είναι μια θετική περίοδος για να αναθερμάνετε τη σχέση με το σύντροφο και τους φίλους σας. Θετική η επιρροή της για ταξίδια, διακοπές, για να ανακαλύψετε νέα μέρη και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.  Όμως στα παραπάνω θέματα οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου μπορεί να φέρουν ανατροπές ή τα πράγματα να μη κινούνται τόσο γρήγορα όσο θα επιθυμούσατε. Κάνετε υπομονή, διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και θα δείτε πως όλα θα φτιάξουν αμέσως μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν φημίζεστε για την εκδήλωση των συναισθημάτων σας, με αυτή τη θέση της Αφροδίτης ίσως δεν μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά σε ερωτικές σχέσεις που νιώθετε ότι σας αδικούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο, μπορεί να γεννά ζήλιες, εμμονές αλλά και πάθη. Ακόμη, είναι μια επιρροή που αφορά ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Ίσως σας θυμηθούν κάποιες παλιές οφειλές ή μπορεί να λάβετε χρήματα, τα οποία σας οφείλονταν καιρό τώρα. Εννοείται ότι δεν ευνοούνται τα ρίσκα σε κανένα επίπεδο είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό ειδικά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο και τον Ουρανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη παίρνει θέση στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο ωροσκόπιο σας και ζωντανεύει την προσωπική σας ζωή. Τώρα θα νιώσετε πιο επιθυμητοί και μπορείτε να έχετε περισσότερα φλερτ αν είστε μόνοι-ες. Αν είστε σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε με θέρμη τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Επειδή από τη φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην καθημερινότητα σας, μπορεί ο σύντροφος σας να νιώθει παραμελημένος-η. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την υπέροχη επιρροή να ζωντανέψετε τη σχέση σας. Φανταστική η επιρροή της και για δημόσιες σχέσεις, για προβολή της δουλειάς ή της προσωπικότητας σας, για να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα δουλέψουν για σας. Όμως τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και τον Ουρανό στον Ταύρο. Έτσι σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχει τάση για ρήξεις ή ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και δεν είναι η πιο γκλάμορους Αφροδίτη για τα θέματα του έρωτα, η επιρροή της Αφροδίτης στον Λέοντα για το δικό σας ζώδιο θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε συγκεκριμένους τομείς. Όπως στις συνθήκες της δουλειάς σας, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικότερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Φυσικά έρωτες ανθίζουν πολλές φορές και στο εργασιακό περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, προσέξτε γιατί αυτή η ανάμειξη δουλειάς και έρωτα μερικές φορές αποβαίνει μοιραία και στις δύο περιπτώσεις. Κάτι άλλο που χρειάζεται προσοχή, με την επιρροή της Αφροδίτης από τον Λέοντα, είναι η φυσική σας κατάσταση. Επειδή η περίοδος αυτή μπορεί να σας σπρώχνει πιο εύκολα σε γλυκούς πειρασμούς και σνακ εύκολα μπορεί να βάλετε βάρος. Αντίθετα, αν προσέξετε λίγο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας θα προσέξουν όλοι την ανανεωμένη εμφάνιση σας. Μολονότι οι κόντρες της με τον Κρόνο και τον Ουρανό τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα ζορίσουν κι εσάς περισσότερο δεν θα είναι ίσως τόσο ενοχλητικές όσο σε άλλους.