Για ποια 5 ζώδια ισχύει το « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα » προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν

Για ποια 5 ζώδια ισχύει το « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα » προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν

Για ποια 5 ζώδια ισχύει το « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα » προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο σκληροπυρηνικοί και δεν λογαριάζουν τίποτα προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Μπορούν να πουν ψέματα, να παρουσιάσουν την πραγματικότητα όπως τους βολεύει για να κερδίσουν αυτό που θέλουν και χωρίς να υπολογίζουν τις παράπλευρες απώλειες. Γνωρίζουν πώς να παίζουν με το μυαλό και τα συναισθήματα των άλλων και αν χρειαστεί χρησιμοποιούν αυτή την ιδιότητα τους για το προσωπικό τους όφελος. Έχουν γερό στομάχι και δυνατό κύτταρο και δεν ασχολούνται με το πόσο πληγώνουν τους άλλους. Αυτά τα χαρακτηριστικά κρύβονται τόσο στη θέση του Ήλιου, δηλαδή στο ζώδιο που εκπροσωπεί κάποιος, όσο και στη θέση της Σελήνης του.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Τα ζώδια που μπορούν να στήνουν παγίδες και να αλλοιώνουν την πραγματικότητα ανερυθρίαστα είναι 5 και είναι τα εξής:

Ήλιος ή Σελήνη στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι, και όσοι έχουν Σελήνη στους Διδύμους, αρέσκονται να παίζουν με το μυαλό των άλλων και δεν έχουν αναστολές. Αν δουν ότι κάποιος είναι του χεριού τους θα τον εκμεταλλευτούν, προκειμένου να κερδίσουν, αλλά αν συναντήσουν αντιστάσεις δεν θα καθίσουν να δώσουν μάχη, θα πάνε στο επόμενο θύμα τους. Επειδή δεν ικανοποιούνται εύκολα και ζηλεύουν αν κάποιος έχει κάτι που αυτοί δεν έχουν, θα κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Μπορεί να κάνουν επίθεση φιλίας για έρθουν κοντά σας, να γίνουν ο άνθρωπος σας και να μοιραστούν μαζί σας ό,τι μυστικά ξέρουν για να τους εμπιστευτείτε. Μόλις εσείς θεωρήσετε ότι είναι φίλοι σας και ανοιχτείτε θα ξέρουν ότι πλέον μπλεχτήκατε στον ιστό που είχαν υφάνει και θα βάλουν μπροστά το τελικό σχέδιο τους για να πάρουν από εσάς αυτό που ήθελαν αρχικά. Και μόλις τα καταφέρουν θα σας το χτυπήσουν κιόλας επιδεικτικά.

Ήλιος ή Σελήνη στην Παρθένο

Οι Παρθένοι, και όσοι έχουν Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, είναι προσηλωμένοι στο να πετύχουν και δεν ξεφεύγουν από τους στόχους τους. Αν εσείς αποτελείτε μέρος του στόχου και χρειάζονται κάτι από εσάς, τότε θα παίξουν μαζί σας και θα σας εκμεταλλευτούν για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Είτε μια προαγωγή, είτε να γνωρίσουν κάποιον που ξέρετε, είτε να κερδίσουν χρήματα και δόξα. Θα φορέσουν την ανάλογη μάσκα και θα παίξουν τον ρόλο τους με μεγάλη επιτυχία. Μόλις έχουν στα χέρια τους το πολυπόθητο «βραβείο» τους, μην περιμένετε ευχαριστώ. Το μόνο που θα κάνουν είναι να συνεχίσουν το ανενόχλητοι τον δρόμο που είχαν χαράξει και να σας αγνοήσουν. Εξάλλου δεν έχετε πια τίποτα άλλο να τους προσφέρετε, οπότε δεν σας θέλουν στα πόδια τους.

Ήλιος ή Σελήνη στον Σκορπιό

Οι Σκορπιοί, και όσοι έχουν Σελήνη στον Σκορπιό, είναι ή του ύψους ή του βάθους, δεν έχουν «μέτρια» συναισθήματα. Είτε θα σας αγαπούν πάρα πολύ και θα φτάνουν στα άκρα για να σας προστατεύσουν, είτε θα αδιαφορούν παντελώς για την ύπαρξη σας. Αν λοιπόν δεν είστε μέσα στην καρδιά τους, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τη σκληρή τους πλευρά ανά πάσα στιγμή και να σας πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Είναι γεννημένοι «παίκτες» και δεν έχουν αναστολές αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους. Εκμεταλλεύονται την ικανότητα τους να εισχωρούν βαθιά στην ψυχή σας, να βρίσκουν τα τρωτά σας σημεία και χτυπούν δίχως έλεος. Αν σε εσάς βλέπουν το «σκαλοπάτι» για να φτάσουν εκεί που θέλουν, θα σας… πατήσουν κάνοντας χρήση κάθε συναισθηματικής σας αδυναμίας. Στη συνέχεια θα απομακρυνθούν πριν προλάβετε καν να καταλάβετε ότι πέσατε θύμα τους. Μάλιστα όσο μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετωπίζουν από τον αντίπαλο τους τόσο ηδονίζονται οι Σκορπιοί και αρέσκονται να παίζουν το παιγνίδι τους. Μόλις βγουν νικητές το διασκεδάζουν με την… καρδιά τους.

Ήλιος ή Σελήνη στον Αιγόκερω

Βαθιά στοχοπροσηλωμένοι οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, δεν θα αφήσουν τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο τους στον δρόμο που έχουν χαράξει. Είναι δυνατοί παίκτες και κανείς δεν πρέπει να τους υποτιμά. Επειδή δεν δείχνουν τα συναισθήματα τους και προβάλλουν έναν ακέραιο χαρακτήρα, πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα παίξουν «βρόμικα», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα. Οι Αιγόκεροι δεν θέλουν και δεν ξέρουν να χάνουν και προκειμένου να πετύχουν θα χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα τους. Το πιο ισχυρό ατού τους είναι ότι κανείς ποτέ δεν ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους και προβάλλουν το πρόσωπο που τους βολεύει. Συνήθως, επιλέγουν «αδύναμους» στόχους και εκμεταλλεύονται την καλή τους την καρδιά. Για παράδειγμα, μπορεί να δείχνουν δυστυχισμένοι, απογοητευμένοι και λυπημένοι, γνωρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα σας συγκινήσουν και θα λάβουν τη βοήθεια που θέλουν. Όμως μέσα τους ξέρουν πολύ καλά ότι σας χειρίζονται και ότι παίζουν με το συναίσθημα σας και μάλιστα από όλη αυτή τη διαδικασία αντλούν δύναμη, αφού αισθάνονται πιο ισχυροί. Μόλις κερδίσουν αυτό που θέλουν προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς να ρίξουν βλέμμα πίσω τους.

Ήλιος ή Σελήνη στον Υδροχόο

Οι Υδροχόοι, και όσοι έχουν Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, δεν έχουν καλή σχέση με το συναίσθημα, ούτε το δικό τους ούτε των άλλων. Διατηρούν μια ψυχική αποστασιοποίηση από ανθρώπους και γεγονότα στην προσπάθεια τους να μην πληγωθούν. Αρκετές φορές όμως κινούνται με γνώμονα το συμφέρον τους και ο συνήθης τρόπος που χρησιμοποιούν για να πετυχαίνουν αυτό που θέλουν είναι οι παραπλανητικές υποσχέσεις. Δίνουν με ευκολία ψεύτικες ελπίδες, τάζουν λαγούς με πετραχήλια για φτάσουν εκεί που επιθυμούν, χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η τακτική τους για εσάς. Τους αρέσει να παίζουν και να χειρίζονται το μυαλό σας, να παρατηρούν τις αντιδράσεις σας σε ό,τι σας λένε και το διασκεδάζουν. Μόλις καταφέρουν να πάρουν αυτό που θέλουν, τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια σας και κάνουν ότι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη.