Τα 5 πιο δυναμικά ζώδια που τίποτα δεν τους σταματά

Τα 5 πιο δυναμικά ζώδια που τίποτα δεν τους σταματά

Τα 5 πιο δυναμικά ζώδια που τίποτα δεν τους σταματά

Όλοι θέλουμε να είμαστε πρώτοι, να ηγούμαστε, να μην κάνουμε πίσω, να μην φοβόμαστε και να έχουμε ισχυρή αποφασιστικότητα που να μην κάμπτεται στα δύσκολα. Δεν μπορούμε όμως όλοι να χτυπήσουμε τη γροθιά στο μαχαίρι, να πάρουμε ρίσκα και να οδηγήσουμε τις εξελίξεις. Κάποιοι είναι πιο δυναμικοί από άλλους ή τουλάχιστον έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να δείχνουν πιο ισχυροί. Και δεν εννοούμε με βάση την κοινωνική τους επιρροή, αλλά με βάση τον δυναμικό τους χαρακτήρα, το συναισθηματικό τους θάρρος και την ψυχολογική τους αντοχή, που τους επιτρέπουν να παλεύουν διαρκώς για να γίνει το δικό τους και να κυριαρχήσουν στον χώρο τους. Σύμφωνα με την αστρολογία πέντε είναι τα ζώδια που είναι πιο δυναμικά και δεν κάνουν πίσω με τίποτα. Φυσικά ακόμη κι αν δεν εκπροσωπείτε κάποιο από αυτά τα ζώδια μπορεί να το έχετε ως ωροσκόπο ή να έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κι αυτό σημαίνει ότι σαφώς επηρεάζεστε.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

  1. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αυτοδύναμοι και έτοιμοι για όλα. Είναι πάντα προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο και έχουν και εναλλακτικό πλάνο. Είναι από τα πιο εργατικά ζώδια και οι τεράστιες φιλοδοξίες τους είναι το κίνητρό τους. Δεν καταρρέουν ποτέ, σωματικά, ψυχολογικά ή συναισθηματικά και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους. Πιστεύουν στην ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα και αυτή είναι η δύναμη τους. Είναι υπομονετικοί και εργατικοί και έχουν την ικανότητα να παίρνουν από τους άλλους το καλύτερο κομμάτι τους και να βελτιστοποιούν τις ικανότητές τους. Μπορούν να αντιληφθούν τι μπορεί να τους προσφέρει ο καθένας και το χρησιμοποιούν προς όφελός τους για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους και να ανελιχθούν. Έχουν τη μεγαλύτερη αυτοκυριαρχία από όλα τα ζώδια και δεν αποσπάται η προσοχή τους και η δύναμη τους από πειρασμούς. Αντέχουν τους περιορισμούς και η δύναμη της θέλησής τους είναι τεράστια. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αποδίδουν αποτελεσματικά υπό πίεση. Λατρεύουν την εξουσία, θέλουν να έχουν επιρροή και οι άλλοι να τους σέβονται. Από μικροί ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και χάρη στον κυβερνήτη τους, τον αυστηρό Κρόνο, πετυχαίνουν λόγω της ικανότητά τους να είναι πειθαρχημένοι και στοχοπροσηλωμένοι και αυτό τους καθιστά ως ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια.

  1. ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχουν τεράστια δύναμη και καθοδηγούνται από την πίστη που έχουν στον εαυτό τους. «Βλέπω τον στόχο και όχι τα εμπόδια» αυτή είναι πάντα η σκέψη τους και η λογική τους. Η επιμονή και η υπομονή που τους χαρακτηρίζει τους βοηθά να φτάσουν ψηλά σε φήμη και σε… έσοδα. Εξάλλου για τους Ταύρους η δύναμη είναι συνώνυμη με χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά και αυτό επιδιώκουν περισσότερο από όλα. Είναι ρεαλιστές, δεν χρυσώνουν το χάπι και αυτό τους βοηθά να κάνουν σωστά και σταθερά βήματα. Κοιτούν την πραγματικότητα και τον στόχο κατάματα και κινούνται προς αυτόν. Επίσης δεν εθελοτυφλούν ούτε προς τις ικανότητες τους, γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες τους και δεν σπαταλούν ποτέ την πολύτιμη ενέργεια τους σε ανέφικτους στόχους. Υπολογίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε κατάστασης και επιλέγουν δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν καλά και να στεφθούν νικητές. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους εμποδίσει μπορούν να τον σβήσουν από τον χάρτη… Δεν αλλάζουν γνώμη, δεν ακούν κανέναν και δεν αναθεωρούν τις αποφάσεις τους. Είναι υπομονετικοί, αλλά αν χρειαστεί να τσακωθούν και να κάνουν επίδειξη δύναμης θα το πράξουν με μεγάλη ευχαρίστηση και σίγουρα θα είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία για όποιον τους αμφισβητήσει και βρεθεί στο στόχαστρό τους. Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι, χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να επιβάλουν τη θέληση τους και μπορούν να δείξουν ένα πρόσωπο πάρα πολύ σκληρό όταν κληθούν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους. Δεν υποχωρούν και με το περίσσιο πείσμα τους παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης για να πετύχουν αυτό που θέλουν και από κάθε μάχη βγαίνουν πιο δυνατοί. Οι Ταύροι χρησιμοποιούν και την καλοσύνη τους ως δύναμή τους. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της ευχαρίστησης, της φροντίδας και του ρομαντισμού και τους δίνει σωματική δύναμη, ομορφιά και σαγήνη. Και αυτά τα χρησιμοποιούν για να κάνουν τους άλλους πιο αδύναμους… Φροντίζουν πάρα πολύ τους γύρω τους, κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους, τους κάνουν να αισθανθούν ασφάλεια κοντά τους και σιγά-σιγά τους γαλουχούν με τις δικές τους αξίες, κερδίζοντας έδαφος στα συναισθήματα τους. Γίνονται κυρίαρχοι στις ανάγκες των άλλων και τους υποτάσσουν.

  1. ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι δυναμικές προσωπικότητες. Χαράζουν πορεία, έχουν το δικό τους όραμα και δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν, ούτε υποχωρούν σε κανόνες και όρια που θέτουν οι άλλοι. Είναι παθιασμένοι, πεισματάρηδες, γενναίοι, με μεγάλη πίστη στον εαυτό τους και στις ικανότητες τους. Έχουν αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος και ηγούνται ενστικτωδώς. Ξέρουν πώς να παίρνουν τον έλεγχο και να διεκδικούν ό,τι θέλουν για τον εαυτό τους και δείχνουν τη δύναμή τους με δύο απλούς τρόπους: γίνονται αρεστοί και θέτουν όρια. Επειδή είναι χαρισματικοί και γενναιόδωροι κερδίζουν τις εντυπώσεις και γίνονται δημοφιλείς, ενώ ταυτόχρονα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα τα βάλει μαζί τους. Δείχνουν αμέσως τις αρχηγικές προθέσεις τους και δεν αφήνουν περιθώρια στους άλλους να σκεφτούν ότι μπορούν να τους «εξημερώσουν». Κυριαρχούν στον χώρο και δείχνουν τα δόντια τους «χαμογελώντας», κάνοντας τους άλλους να μουδιάζουν, αλλά και να τους θαυμάζουν την ίδια στιγμή. Ασκούν ισχυρή επιρροή στον περίγυρό τους με το πάθος που δείχνουν, αλλά και λόγω της γρήγορης σκέψης τους που εντυπωσιάζει. Παρότι φαίνονται αλαζόνες και σκληροί, λειτουργούν και πολύ προστατευτικά σε όσους τους πιστέψουν και βέβαια σε όσους τους δείξουν τον θαυμασμό τους. Ξέρουν ξεκάθαρα τι θέλουν στη ζωή τους και έχουν σχέδιο για το πώς θα τα καταφέρουν. Η τεράστια αυτοπεποίθηση τους μαζί με τη θέληση και το ένστικτο της επιβίωσης τούς κάνει να μην σταματούν ποτέ και προσπαθούν μέχρι να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να λυγίσει τους Λέοντες είναι η μη αποδοχή τους από τους άλλους. Δηλαδή να μην αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους, αλλά και πάλι δεν θα καθίσουν να ασχοληθούν με ένα σιωπηλό ακροατήριο. Ο κυβερνήτης τους ο Ήλιος δεν μπορεί τα σκοτάδια, τις αμφισβητήσεις και τις δεύτερες σκέψεις. Θα βρουν αλλού πρόθυμα αυτιά και την προσοχή και την αναγνώριση που χρειάζονται για να διαπρέψουν. Εξάλλου δεν αξίζουν όλοι να έχουν έναν Λέοντα για ηγέτη τους και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη δυναμική ορμή τους.

  1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν τη δύναμη στο κύτταρο τους. Είναι επιτυχημένοι, ισχυροί, διεκδικητικοί και παθιασμένοι και το πιο σημαντικό χαρτί τους είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειρίζονται τους ανθρώπους για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη, ότι όταν βάλουν κάτι στο μυαλό δεν θα σταθεί τίποτα εμπόδιο τους. Η επιμονή τους δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η αφοσίωσή τους σε έναν σκοπό ή μια ιδέα είναι συγκλονιστική. Αν τους καρφωθεί κάτι τούς γίνεται εμμονή και δεν μπορεί κανείς να τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους. Όσες προκλήσεις και αν συναντήσουν θα βρουν τους τρόπους να τις ξεπεράσουν, αφού είναι πολυμήχανοι και ξέρουν να ελίσσονται. Μπορούν να μετατρέψουν την ήττα τους σε επιτυχία και να αντλήσουν δύναμη από τις αποτυχίες τους. Το πάθος τους είναι σχεδόν εξωπραγματικό και έχουν μια εσωτερική δύναμη που μόνο σε μυθολογικούς ήρωες συναντάμε. Έχουν ισχυρή διαίσθηση, διαβάζουν τη σκέψη των άλλων και αυτό τους δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους και μαζί με το τεράστιο απόθεμα ζωτικότητας και ενέργειας οι Σκορπιοί παίρνουν πάντα ό,τι θέλουν, άμεσα και εύκολα. Δεν έχουν ηθικές αναστολές και μπορούν να παίξουν με το μυαλό και τα συναισθήματα των άλλων, αρκεί να βγουν νικητές και να έχουν προσωπικό κέρδος. Είναι σε θέση να εξαπατήσουν, να πουλήσουν έρωτα ή αγριάδα, να στήσουν παγίδες και να πουν ψέματα για να αποδείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη στα χέρια τους και δεν τη διαπραγματεύονται. Οι Σκορπιοί φιλοδοξούν να αποκτήσουν πλούτη και μεγάλη εξουσία και είναι πρόθυμοι να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες και να θυσιάσουν τα πάντα για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Δεν φοβούνται τη δουλειά, ούτε την αποτυχία. Συνδέονται με τον θάνατο και την αναγέννηση λόγω του κυβερνήτη τους Πλούτωνα και μπορούν να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους και να φτάσουν στην επιτυχία και την εκπλήρωση των στόχων τους για να δείξουν ότι παραμένουν δυνατοί ό,τι και να τους έχει συμβεί. Η τεράστια αυτοπεποίθηση που έχουν οι Σκορπιοί τους κάνει και ριψοκίνδυνους, διότι ξέρουν ότι ρισκάροντας θα φτάσουν πιο ψηλά από τους άλλους.

  1. ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι επιθετικά δυναμικοί και έχουν κότσια. Είναι παθιασμένα άτομα και προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους μπορεί να κάνουν «τρέλες», που άλλα ζώδια δεν μπορούν να διανοηθούν. Η φλόγα που καίει το είναι τους γίνεται πυρκαγιά όταν πρόκειται για την άνοδό τους στη δουλειά και μαζί με το δημιουργικό τους μυαλό και την ικανότητα τους να ρισκάρουν τελικά βγαίνουν νικητές. Δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, να τα βάλουν με πιο ισχυρούς, να πιέσουν καταστάσεις και να δείξουν στους άλλους ότι δεν θα σταματήσουν να παλεύουν και να αγωνίζονται μέχρι να φτάσουν στην κορυφή. Είναι πραγματικοί κατακτητές, αφού αλώνουν στο πέρασμα τους κάθε τι που θα στους σταθεί εμπόδιο. Είναι προικισμένοι με άφθονη ενέργεια που τους κάνει ασταμάτητους, αναλαμβάνουν ευθύνες μεγαλύτερες από τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αποδείξουν στον εαυτό τους, αλλά και στους άλλους, ότι είναι υπεράνθρωποι και ικανοί να πετύχουν με κάθε κόστος. Είναι εκρηκτικές και φλογερές προσωπικότητες και πολλές φορές πράττουν πριν σκεφτούν. Μάλιστα, αν προκληθούν από κάποιον ή αν ακούσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, τότε είναι που θα το κάνουν με όλες τις δυνάμεις τους, διότι στο μυαλό τους έχουν πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Όσες δυσκολίες και αν προκύψουν στη ζωή τους, όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν, δεν θα τα παρατήσουν και θα προσπαθήσουν να παλέψουν μέχρι τέλους, έστω και αν δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Μερικές φορές μάλιστα, οι Κριοί αποδεικνύουν ότι μόνοι τους μπορούν καλύτερα και δεν χρειάζονται τη βοήθεια και τις συμβουλές των άλλων. Ο κυβερνήτης τους Άρης τους δίνει έντονη αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να πολεμούν για να πετύχουν ό,τι ακριβώς βάλουν στο μυαλό τους.