Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 021;

Η Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021, συμπίπτει με την περίοδο της ανοικτής Πύλης του Λέοντα, την περίοδο δηλαδή της ανατολής του Σείριου, του πνευματικού μας Ήλιου, ένα σημάδι που για τους αρχαίους Αιγύπτιους σήμαινε ότι σύντομα ο Νείλος θα πλημμυρίσει και η γη θα είναι εύφορη μετά, μια στιγμή στον χρόνο που έπρεπε να πέσει η νέα σπορά. Ο Σείριος όταν ανατέλλει για λίγες στιγμές πριν τον Ήλιο και είναι καθαρά ορατός ήταν ένας θετικός οιωνός για τους αρχαίους προγόνους μας, όταν όμως δεν ήταν καθαρή η ατμόσφαιρα και υπήρχε ομίχλη και αχνός ήταν κακός οιωνός. Για τους αρχαίους Έλληνες η ηλιακή ανατολή του Σείριου συνδεόταν με τον καυτό καιρό του καλοκαιριού, που ονόμαζαν κυνικά καύματα ή κυνικές μέρες, καθώς ο Σείριος είναι το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16 μοίρες του Λέοντα. Ο Λέων ούτως ή άλλως ως ζώδιο συνδέεται με τη δημιουργία και τη γόνιμη περίοδο της ζωής μας. Κάθε Νέα Σελήνη σχετίζεται με μια Πανσέληνο, δείχνοντας ότι οι σπόροι που θα φυτέψουμε τώρα -είτε είναι μια ιδέα, είτε είναι μια εκκίνηση που θα κάνουμε- θα φτάσει σε ένα απόγειο στην ανάλογη Πανσέληνο στον Λέοντα τον Φεβρουάριο του 2022. Σκεφτείτε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη σαν μια γόνιμη στιγμή στη ζωή σας να σπείρετε τους σπόρους, να σκεφτείτε τι καινούριο θέλετε να έρθει στη ζωή σας, ποιους στόχους σας θέλετε να δείτε να υλοποιούνται και όσες δυσκολίες ή εμπόδια ή ανατροπές κι αν αντιμετωπίσετε, να φερθείτε λιονταρίσια και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια μέχρι να τους δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Τα εμπόδια και οι ανατροπές φυσικά συνδέονται με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου με τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενεργοποιώντας άλλη μια φορά την κύρια όψη της χρονιάς ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, που συνδέεται με πολιτική και κοινωνική αστάθεια, αναταραχή και περισσότερη βία, είτε σε οικογενειακό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Η πρόοδος και το καινούριο έρχεται σε ρήξη με το παλιό, αλλά δυστυχώς μπορεί πολλές φορές να κερδίσει ο θυμός, η στοχοποίηση, τα χειριστικά παιχνίδια και η πόλωση. Ακόμη, μπορεί να δούμε εκτεταμένες φωτιές, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς σε όλο τον πλανήτη και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό επίπεδο.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στις 8/8 είναι τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα είναι το ζώδιο σας (δηλαδή ο Ήλιος σας) πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και μάλιστα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, αλλά και απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα! Φυσική κατάσταση, εμφάνιση, νέες σχέσεις, αναθέρμανση σχέσεων, νέα επιχειρηματικά πλάνα, συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, όλα είναι πιθανά. Θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα και το σπίτι. Οι αλλαγές θα έρθουν μαζί με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και εκεί που είστε στεναχωρημένοι να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Οι δυσκολίες και αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις, καινούριοι έρωτες, όλα έρχονται μαζί με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως αλλάξει ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο ή αν είστε σε σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στα νέα σχέδια σας, δεν χρειάζεται να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτησή και η προσήλωση στους στόχους σας.