Σύγχυση και απατηλές καταστάσεις για 4 ζώδια με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17/06/2024

Σύγχυση και απατηλές καταστάσεις για 4 ζώδια με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17/06/2024

Σύγχυση και απατηλές καταστάσεις για 4 ζώδια με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17/06/2024

Ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν στους Διδύμους και λίγο πριν προχωρήσουν στο ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσουν όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δημιουργώντας μπερδέματα, σύγχυση, ασάφεια και αποπροσανατολισμό. Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ψευδαίσθηση ή πραγματικότητα;

Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων μας κάνουν πιο εξωστρεφείς και δημιουργούν την επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους, να επικοινωνήσουμε, να φλερτάρουμε, να βγούμε ραντεβού, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε πλάνα για το μέλλον και γενικώς να πειραματιστούμε. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς έρχεται για να δημιουργήσει αυταπάτες, μπερδέματα και σύγχυση. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών όψεων είναι ότι δυσκολευόμαστε να δούμε τις καταστάσεις αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας όπως πραγματικά είναι και πλάθουμε ένα φανταστικό σενάριο στο μυαλό μας. Με λίγα λόγια, τα βλέπουμε όλα όπως θα θέλαμε να είναι και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα και αυτό συμβαίνει γιατί αγνοούμε ή παραβλέπουμε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η κρίση μας λοιπόν αυτές τις ημέρες θολώνει και δίνουμε προτεραιότητα στο συναίσθημα, αφήνοντας πίσω τη λογική. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλέκουμε σε μπερδεμένες καταστάσεις, να διαψεύδονται οι προσδοκίες μας και να έλκουμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι ή με κάποιο τρόπο προσπαθούν να μας παραπλανήσουν.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε διπλά προσεκτικοί απέναντι στα λόγια που ακούμε, στις υποσχέσεις που μας δίνουν και σε ανθρώπους που γνωρίζουμε, αφού αυτές τις ημέρες θα είμαστε ευάλωτοι και θα είναι πολύ εύκολο να μας εκμεταλλευτούν. Τα σκάνδαλα, οι ψευδείς ειδήσεις, τα ψέματα και οι απογοητεύσεις καραδοκούν, επομένως θα πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τα γεγονότα, να μείνουμε μακριά από χαοτικές καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να προσπαθήσουμε να βάλουμε όρια στον εαυτό μας και να μη γινόμαστε έρμαια της διάθεσης του καθενός. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αλλά μη σκορπάτε την ενέργεια σας σε ψεύτικους ανθρώπους και αδιέξοδες ή ασαφείς καταστάσεις.

Είναι επίσης πολύ πιθανό τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις να φαντάζουν βουνό αυτές τις ημέρες και η καθημερινότητα να σας βαραίνει παραπάνω, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Προσέξτε λοιπόν τις καταχρήσεις κάθε είδους και μείνετε μακριά από αλκοόλ και ουσίες, αφού το σημαντικότερο τώρα είναι να παραμείνετε συνειδητοί και να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των όσων συμβαίνουν γύρω σας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη και τι πρέπει να προσέξουν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο, επομένως ανήκετε σε εκείνους που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις όψεις. Θα νιώσετε ότι η ενέργεια σας είναι πεσμένη αυτές τις ημέρες και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε όσα έχετε να κάνετε και να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας. Θα αναζητήσετε λοιπόν διεξόδους διαφυγής και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε ευθύνες και υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Επιπλέον, αυτά τα τετράγωνα θα δημιουργήσουν πολύ υψηλές προσδοκίες είτε σε σχέση με ένα πρόσωπο στα ερωτικά σας είτε σε σχέση με ένα επαγγελματικό πλάνο, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα είχατε πλάσει στο μυαλό σας. Η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανό να πέσετε θύματα πλάνης ή εξαπάτησης. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να είστε τόσο μπερδεμένοι που να μην ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε και πώς να συμπεριφερθείτε. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μείνετε μακριά από καταστάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Από την άλλη, όσοι επηρεάζεστε άμεσα από τις όψεις αυτές, έχετε δηλαδή γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας ή έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους κοντά στην 29η μοίρα, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή συνεργασία ή ακόμη να σας αποκαλυφθούν κάποιες πλευρές ενός προσώπου που το είχατε στο μυαλό σας με ένα διαφορετικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργείται ένα θολό τοπίο και μια ασάφεια που θα έχει αντίκτυπο κυρίως στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Καλείστε να αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας και αν είναι δυνατόν να έχετε ένα εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας υποσχεθεί επαγγελματική άνοδο ή να κάνετε μια κουβέντα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας και θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την πορεία της καριέρας σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και συνεπείς γίνεται απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους και ζητήστε και από τους άλλους να κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους σε εσάς. Να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό πλάνο ή για να επενδύσετε σε ανθρώπους που δίνουν θεωρητικές υποσχέσεις και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα λόγια τους με πράξεις. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα και τη διαίσθηση σας στην άκρη, αφού τα συμπεράσματα σας θα πρέπει να βασίζονται σε χειροπιαστές αποδείξεις και γεγονότα. Από την άλλη όσοι επηρεάζεστε άμεσα από τις όψεις αυτές, έχετε δηλαδή γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας ή έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στην Παρθένο κοντά στην 29η μοίρα, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή απογοήτευση με τα επαγγελματικά σας θέματα ή και σύγχυση σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έρχονται για να θολώσουν το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να δημιουργήσουν ίσως λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Εάν έχετε υψηλές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα, επομένως προσπαθήστε να κρατάτε μικρό καλάθι και μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σας δίνουν. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε από μια σχέση και να μη γνωρίζετε πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε απέναντι στο ταίρι σας ή σε έναν συνεργάτη, αφού τα συναισθήματα σας είναι αντικρουόμενα. Επιπλέον, θα είστε επιρρεπείς στο να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επομένως εάν μπει ένα καινούριο άτομο στη ζωή σας προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται. Γενικώς, καλείστε να είστε διπλά επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους και μη βιαστείτε να ανοιχτείτε ή να αφεθείτε εάν πρώτα δεν σας αποδείξουν ότι τα λόγια συνάδουν με τις πράξεις τους. Από την άλλη, όσοι επηρεάζεστε άμεσα από τις όψεις αυτές, έχετε δηλαδή γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα του Τοξότη, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή συνεργασία ή ακόμη να πιστεύετε ότι κάτι σας κρύβουν οι άλλοι ή έχουν δεύτερες σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης σας και τα δικά του τερτίπια σας επηρεάζουν περισσότερο. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα σας κάνουν ιδιαίτερα ευάλωτους απέναντι στις καταστάσεις γύρω σας και θα φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θα επηρεάσουν την κρίση σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας χρόνια τώρα διελαύνει στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας λίγο παραπάνω ευεπηρέαστους και επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα, αυτές οι ημέρες χρειάζονται διπλή προσοχή και πάνω απ’ όλα λογική σκέψη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι σας κατακλύζει το συναίσθημα και να αναπολείτε παρελθοντικές καταστάσεις και άτομα τα οποία όμως δεν έχουν πλέον καμία θέση στη ζωή σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ανακαλύψετε ένα ψέμα σχετικά με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή ένα ακίνητο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν καλείστε να είστε ψύχραιμοι, να βάλετε στην άκρη το συναίσθημα -όσο δυνατό κι αν είναι- και να μη μπλέκετε με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Ακόμα κι αν έχετε ανοιχτές υποθέσεις ή υπάρχουν εκκρεμότητες με κάποια πρόσωπα, μην προσπαθήσετε να τις κλείσετε τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να περιπλεχτούν ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, όσοι επηρεάζεστε άμεσα από τις όψεις αυτές, έχετε δηλαδή γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας ή έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στους Ιχθύς κοντά στην 29η μοίρα, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση σε μια σχέση ή συνεργασία πιθανώς όμως και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.