Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερο στρες την εβδομάδα 02/10/2023 – 08/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερο στρες την εβδομάδα 02/10/2023 - 08/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερο στρες την εβδομάδα 02/10/2023 – 08/10/2023

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια αρκετά περίεργη μέρα, χωρίς σταθερότητα στα αποτελέσματα της, που δυσκολεύει την κρίση μας. Η όψη αυτή φημίζεται για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, για τη δυσκολία να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα, για τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις. Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί σε αυτά που πιστεύουμε και σε αυτά που διαδίδουμε. Σαφώς δεν είναι η καλύτερη όψη για σημαντικές υπογραφές και αποφάσεις. Αντίθετα το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα είναι πιο βοηθητικό για να κάνουμε έρευνα σε βάθος και να ξεψαχνίσουμε τις λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ ώστε να σιγουρευτούμε για την πορεία του. Όπως θα έχετε δει και στις μηνιαίες μου προβλέψεις ο Οκτώβριος είναι μήνας αλλαγών. Όταν η πλειοψηφία των πλανητών αλλάζει ζωδιακή θέση οι αλλαγές έρχονται πιο γρήγορα. Πρώτος στον χορό των αλλαγών πρωτοστατεί ο Ερμής, που μετά από 2 μήνες στην Παρθένο επιτέλους προχωρά παρακάτω στον Ζυγό και δίνει διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις μας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό, ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Η επικοινωνία από δω και κάτω και στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μπορεί να ενισχύσει ή να σπάσει τους δεσμούς μας. Καλά θα κάνουμε από αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσουμε να δούμε τις διαφορές και τις ασυμφωνίες μας με τους άλλους και να μην τις κρύψουμε κάτω από το χαλάκι, πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα μας απασχολήσουν. Μέχρι τις 22/10/2023 ας εκμεταλλευτούμε την επιρροή του για να φέρουμε περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητα μας, να θέσουμε όρια στις σχέσεις, να ακούσουμε περισσότερο τι έχει να μας πει ο άλλος και να προσπαθήσουμε για περισσότερη ισοτιμία. Αν το προηγούμενο διάστημα βιαστήκαμε στην κρίση μας, είναι η κατάλληλη στιγμή να στηριχτούμε στα γεγονότα και όχι στα συναισθήματα μας και να διορθώσουμε τη στάση μας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή μας καλεί να σκεφτούμε περισσότερο την ασφάλεια μας, το σπίτι μας, τις οικογενειακές μας υποθέσεις, τον τόπο μας που γεννηθήκαμε και κατοικούμε. Εν όψει και των εκλογών της Κυριακής ας προτάξουμε το κοινό συμφέρον πάνω από τα ιδιοτελή συμφέροντα μας. Την Κυριακή ξεκινά και η στενή προσέγγιση του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα είναι ακριβείας τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά σαφώς επηρεάζει από πριν. Δυστυχώς αυτή η όψη μας υπενθυμίζει ότι στη ζωή υπάρχει πάντα η αδικία, ο φθόνος, η ζήλια, η απογοήτευση. Αντί όμως να ενδίδουμε σε όλα αυτά και να γεμίζουμε αχρείαστο στρες, ας προσπαθήσουμε να απομακρυνθούμε από τις πηγές αυτού του στρες και ας μετατρέψουμε την ενέργεια μας σε κάτι πιο θετικό. Όταν μιλάμε για Άρη καλό είναι τον θυμό να τον απελευθερώνουμε με άσκηση και όχι επιθέσεις. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών πιο προσεκτικά αυτές τις μέρες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερο στρες την εβδομάδα 02/10/2023 – 08/10/2023

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα ιατρικό τσεκάπ για να δείτε πιο καθαρά τους δείκτες της υγείας σας ή να κάνετε διερεύνηση σε ένα πρόβλημα υγείας προκειμένου να σιγουρευτείτε για το τι συμβαίνει και να το επιλύσετε, αποφύγετε τη Δευτέρα για κάτι τέτοιο, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να μπερδευτείτε ή να μην έχετε ξεκάθαρα αποτελέσματα. Αν χρειάζεται να πάρετε κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις επίσης προτιμήστε τις μέρες μετά την Πέμπτη, που η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα και θα είστε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση σας. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυξάνει τις φιλοδοξίες σας. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες στην καθημερινότητα σας. Σας βοηθά να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει με κάθε σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, και σίγουρα αυξάνει τις επαφές, την κοινωνικότητα και τις δοσοληψίες. Η επιρροή του θα είναι βοηθητική σε διαπραγματεύσεις, κλείσιμο συμφωνιών μέχρι τις 22/10. Με αυτή την επιρροή θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο. Κάποια από αυτές μπορεί να σας ενδιαφέρει και σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής σε αντίθεση με το ζώδιο σας, βέβαια, είναι κι ένας παράγοντας αυξημένου άγχους. Το άγχος αυτό προσδιορίζεται κυρίως στις σχέσεις σας με τους άλλους σε καθημερινό επίπεδο. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα έχετε την αίσθηση ότι όλοι κάτι θέλουν από σας. Η συμβουλή μου είναι πάντως να προσπαθήσετε να λειάνετε διαφορές και να υιοθετήσετε μια πιο δεκτική προσέγγιση, συζητώντας τα προβλήματα που προκύπτουν. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει το Σαββατοκύριακο, μολονότι γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αυτή η όψη μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα και ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι, είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο. Σε κάθε περίπτωση, στις αντιπαραθέσεις αυτών των ημερών δεν θα θέλει κανείς να χαρίσει ούτε χιλιοστό και να κάνει πίσω, οπότε κοιτάξτε αντί να πέσετε με τα μούτρα στις εντάσεις και να χειροτερέψετε τη θέση σας, να κλέψετε λίγο χρόνο και σε όποια επίθεση ή πρόκληση να απαντήσετε αργότερα. Αν νιώθετε φουλ φορτισμένοι, πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο, περπατήστε χιλιόμετρα και γενικώς βρείτε τρόπο αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε αντιπαραθέσεις, να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια πιο ασταθής ημέρα, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες χωρίς τελικά να φέρνει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό με αυτή την όψη να σιγουρευτείτε πως αυτά που λέτε, τα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους ή και αυτά που ποστάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνονται αντιληπτά από τους άλλους έτσι όπως ακριβώς είναι η πρόθεσή σας. Οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανές με αυτή την όψη. Μέχρι την Πέμπτη που ο Ερμής παραμένει στον τομέα της επικοινωνίας θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στις επαφές σας με τους άλλους, αλλά και στην έρευνα που μπορεί τώρα να κάνετε σε θέματα που αφορούν τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία ή να αποφασίσετε για ένα νέο ξεκίνημα σε σπουδές. Ο Ερμής παίρνει θέση την Πέμπτη 05/10 στον Ζυγό κι αυτή είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό για σας σημαίνει ότι αναδιαμορφώνονται οι προτεραιότητες το επόμενο διάστημα στη ζωή σας, ενώ ο στενός σας κύκλος θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Με αυτό εννοώ κυρίως την οικογένεια σας, αλλά και τα θέματα του σπιτιού. Κάποιοι από σας μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού προκειμένου να το προετοιμάσετε για τον χειμώνα, άλλοι μπορεί να μετακομίσετε σε άλλη γειτονιά ή πόλη, ενώ μπορεί να υπάρχουν και αλλαγές σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε. Η περίοδος αυτή είναι λίγο πιο μοναχική για σας, είτε γιατί μπορεί να ασχολείστε με ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, άρα έχετε αρκετή έρευνα και δουλειά, είτε γιατί δε νιώθετε την ανάγκη για πολλές κοινωνικότητες, καθώς έχετε τις προσωπικές σας προτεραιότητες να σας απασχολούν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μονάσετε φυσικά και εννοείται θα βλέπετε φίλους και άτομα που επιθυμείτε να δείτε, αλλά η γενικότερη στάση θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μολονότι γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10, μπορεί να σας βρει σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση από το Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, είτε είναι του συντρόφου σας, κάποιου ατόμου από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ενός φιλικού προσώπου. Όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Από την άλλη, μη δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας προσωπική ζωή τρίτα πρόσωπα, ακόμη κι αν είναι η οικογένεια ή οι φίλοι.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι ίσως η πιο ασταθής μέρα της εβδομάδας, καθώς σχηματίζεται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα και δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας ή και για τους συνεργάτες σας. Προσέξτε επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνετε και διαδίδετε κι εσείς, διότι μπορεί να φαίνονται σωστές κι αληθινές αλλά να μην είναι. Εννοείται μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και φήμες. Το τρίγωνο του Ερμή προς τον Πλούτωνα την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Ακόμη, αυτή η όψη σας ωθεί να προσέξετε λίγο περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία, αλλά και την οικογένεια ή το σπίτι σας. Την Πέμπτη 05/10 ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/10. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας μετά από ένα δίμηνο που βρισκόταν στον πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας θα είναι ανακουφιστική και ιδιαίτερα βοηθητική σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Θα έχετε περισσότερες ιδέες, το μυαλό σας θα είναι πιο κοφτερό και η κρίση σας πιο σωστή. Βέβαια, θα έχετε και πιο αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας που θα είναι πιο πολυάσχολη και απαιτητική. Δυστυχώς έναν αυξημένο βαθμό στρες δεν θα τον αποφύγετε φιλοξενώντας τον Ερμή στο ζώδιο σας, καθώς ο Ερμής κυβερνά στην αστρολογία και το νευρικό μας σύστημα που γίνεται πιο ευαίσθητο κάτω από την επιρροή του. Ακόμη κι εσείς οι διπλωμάτες Ζυγοί, που δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, πιθανώς να σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία στο τέλος της εβδομάδας. Καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10 σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει από το Σαββατοκύριακο, δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες. Και δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο άγνωστο σε σας πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που σας ξέρει καλά, ώστε να πατήσει τα κουμπιά σας που σας κάνουν να εξοργίζεστε. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Ζητήστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε και επιστρέψτε την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν πέσει λίγο οι τόνοι. Αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου ας είστε πιο προσεκτικοί και με την υγεία σας, την οδήγηση, τη χρήση επικίνδυνων μηχανημάτων.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ενεργός ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής. Τη Δευτέρα σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Εκμεταλλευτείτε την όψη για να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Όμως η μέρα θέλει προσοχή στην επικοινωνία. Πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε να σιγουρεύεστε για την ορθότητα του. Ο Ποσειδώνας άλλωστε φημίζεται στις όψεις του με τον Ερμή για ψευδείς πληροφορίες και ειδήσεις. Το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας την επόμενη κιόλας μέρα θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε πολλά. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας επιτέλους ξεκολλάει μετά από ένα δίμηνο από την προηγούμενη θέση του στην Παρθένο. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής στον Ζυγό αφορά κυρίως στα θέματα της καριέρας. Το διάστημα αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα για σας, που μπορεί να σας δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά να βάλετε και νέους επαγγελματικούς στόχους. Απλά προσπαθήστε να είστε επιλεκτικοί και να μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά, για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αν ψάχνετε για εργασία, κινητοποιηθείτε άμεσα. Γενικώς κάντε τις κινήσεις που θέλετε άμεσα, από το να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες και το έργο σας, να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνήθως είστε ψύχραιμοι και με βάση τη λογική προσπαθείτε να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Όμως προς το Σαββατοκύριακο και μέχρι και τη Δευτέρα μπορεί να προκύψει μια συγκυρία στην οποία δεν έχετε έλεγχο κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Κάποιο συμβάν είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς με ένα άτομο μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Αν κάποιος σας κάνει επίθεση ή σας προκαλέσει, προσπαθήστε να μην ανταποδώσετε τα πυρά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα. Με ψυχραιμία υπερασπιστείτε τον εαυτό σας κι αν βλέπετε ότι πάει να χαθεί η μπάλα απομακρυνθείτε από την πηγή της όποιας έντασης.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.