Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τα λόγια τους την εβδομάδα 22/05/2023 – 28/05/2023;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τα λόγια τους την εβδομάδα 22/05/2023 - 28/05/2023;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τα λόγια τους την εβδομάδα 22/05/2023 – 28/05/2023;

Η Δευτέρα είναι από κάθε άποψη η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο υποβοηθούμενη από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη είναι θετική για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να μπούμε σε δράση. Είναι η πιο σταθερή μέρα που μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και να φέρουμε εις πέρας και το πιο βαρύ πρόγραμμα. Εξαιρετική μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικές υποθέσεις, να ολοκληρώσουμε τα καθήκοντα μας χωρίς καθυστερήσεις, να οργανώσουμε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πολύ διαφορετική η Τρίτη που σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο, που μας κάνει πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στη δράση μας. Το τετράγωνο αυτό εύκολα μπορεί να δημιουργήσει χάος, καθώς θα έχουμε μια εσφαλμένη αίσθηση επείγοντος και θα δίνουμε υπερβολικές διαστάσεις σε ό,τι συμβαίνει. Εύκολα ο εγωισμός, οι ναρκισσιστικές συμπεριφορές και η ισχυρογνωμοσύνη θα πάνε μπροστά. Η λύση σε αυτό είναι προσεκτικά και οργανωμένα βήματα, καλή στρατηγική και υπομονή στην εκτέλεση κάποιου έργου αν δεν θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας γυρίζοντας πίσω και διορθώνοντας λάθη που δεν είδατε και βήματα που παραλείψατε. Η εβδομάδα τελειώνει με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο και το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου την Κυριακή. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας οι «λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, όπως και η κριτική μας προσέγγιση στα πράγματα. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να τελειώσει και τι να συνεχιστεί στη ζωή μας. Ό,τι άλλωστε δεν μας είναι χρήσιμο πια, ό,τι δεν συμβάλλει στην πρόοδο μας, είτε είναι οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις μας, είτε είναι δραστηριότητες, συνήθειες, σχέσεις, δεν έχουμε λόγο να τα κρατάμε. Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι κρατάμε στη ζωή μας, καταστάσεις και σχέσεις που μας δίνουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μας οδηγούν στο να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή ακόμη χειρότερα μας μπλοκάρουν κιόλας. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου αν μη τι άλλο βοηθά να εστιάσουμε σε αυτά τα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θέλουμε να τα διώξουμε οριστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τα λόγια τους την εβδομάδα 22/05/2023 – 28/05/2023 είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά μια εβδομάδα με κάπως πιο πρακτικές ανησυχίες και μεγαλύτερη ευκολία σε κάποια ζητήματα. Η Δευτέρα είναι η απόλυτα γειωμένη μέρα που σας διευκολύνει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να ασχοληθείτε με ζητήματα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Άρη βοηθά να έχετε συγκέντρωση στα σημαντικά της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και είναι η πιο ασφαλής μέρα αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς. Ακόμη αν έχετε υπόψη σας να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής ή άσκησης είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε να πειθαρχείτε. Επειδή ο Άρης θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Δία στις 23/05 προσέξτε την τάση να καταφεύγετε σε ακραίες όμως κινήσεις. Ποτέ αυτή η προσέγγιση δεν λειτουργεί μακροπρόθεσμα. Μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο. Ακόμη προσέξτε την αμετροέπεια με την όψη αυτή. Πιθανώς να σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Επειδή θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης προσέξτε τι λέτε και σε ποιον το λέτε. Το Σάββατο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Ενδεχομένως κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον να σας πατάει κάποιο «κουμπί» και να αντιδράτε με θυμό ή να ξύνει κάποιες πληγές του παρελθόντος. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη σας καλεί να βάλετε τα όρια σας ίσως σε σχέσεις με ανθρώπους που μπορεί να τα ξεπερνούν ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς, στενοί φίλοι, συγκάτοικοι ή κι ο ίδιος ο σύντροφος σας. Συζητήστε, μιλήστε και ακούστε κι έτσι μπορεί πιο εύκολα να βρεθούν και οι λύσεις. Ίσως κάτι έχουν να σας διδάξουν αυτές οι καταστάσεις. Την Κυριακή έχουμε την πιο βαριά όψη: το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς μπλοκάρει την πρόοδο σας ή ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι ακριβώς ό,τι θέλετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο και πιθανώς να υπάρχει ένα πρόβλημα είτε στη δουλειά είτε και στην οικογένεια που πρέπει να λύσετε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις υποχρεώσεις σας, αλλά με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα θέματα της εμφάνισης ή της υγείας σας θα σας απασχολήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Μπορεί να νιώθετε κάποια πίεση από τους συνεργάτες ή προϊσταμένους σας σε αυτή τη φάση ή μπορεί να επιφορτίζεστε με ένα μεγαλύτερο όγκο δουλειάς. Και μέσα σε όλα υπάρχουν και θέματα που αφορούν στην οικογένεια τα οποία δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώνετε. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία στις 23/05 μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις είτε στις επαγγελματικές είτε στις προσωπικές σας σχέσεις. Σαφώς και θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και τα συναισθήματα σας, αλλά από την άλλη θα πρέπει να δείξετε και ενσυναίσθηση στις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας αλλά των συνεργατών. Δύσκολη η εξίσωση, αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα τα καταφέρετε. Από την άλλη, προσέξτε πόσα πράγματα αναλαμβάνετε αυτή την περίοδο και τις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους ειδικά στον χώρο εργασίας αν δεν θέλετε να φανείτε ασυνεπείς στο τέλος. Τιθασεύστε λίγο τον εγωισμό σας και μη φτάνετε στα άκρα σε συζητήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, στρέφετε την προσοχή σας περισσότερο στα θέματα των οικονομικών και στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων. Αν είχατε κάνει παρασπονδίες το προηγούμενο διάστημα, ίσως τώρα έρθετε αντιμέτωποι με την ώρα της «αλήθειας» ενός φουσκωμένου λογαριασμού. Βέβαια είναι πιθανό να χρειάζεται να ξοδέψετε κάποια χρήματα και για μια αγορά που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Άλλοι μπορεί να έχετε έξοδα για το σπίτι, άλλοι για δώρα. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου την Κυριακή με τον Κρόνο παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας μέσα σε μια ομάδα που δραστηριοποιείστε ή και στον χώρο της δουλειάς ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Μπορεί να βλέπετε ότι κάποιος συνεργάτης αναπτύσσει κάποιες αυταρχικές συμπεριφορές. Αν είναι στο χέρι σας κάντε μια κουβέντα ή απομακρύνετε αυτό το άτομο που μπορεί να χαλάει το ομαδικό κλίμα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα αρκετά μεγάλο όγκο υποχρεώσεων κι ευθυνών με έμφαση στη δουλειά αλλά και στα οικονομικά σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη τη Δευτέρα είναι βοηθητικό για να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα της δουλειάς για την εβδομάδα αυτή, αλλά και να δείτε πρακτικές πτυχές των επαγγελματικών σας σχεδίων ή των σπουδών. Μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση είναι η Τρίτη με το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα προς τον κυβερνήτη σας Δία, μια από τις όψεις που οδηγούν σε ρίσκο, υπέρμετρες και υπερβολικές αντιδράσεις πιθανώς από κακούς υπολογισμούς. Από την άλλη, κάποιος μπορεί να σας ζητήσει μια χάρη υπερβαίνοντας κάποια όρια και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αν κάποιος σας ενοχλήσει προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις. Το ξαναβλέπετε μια άλλη στιγμή που θα είστε πιο αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά. Ακόμη όταν λέτε κάτι φροντίστε να μπορείτε να δικαιολογήσετε τα λόγια σας και να έχετε κάνει και μια σχετική έρευνα αν αυτά που λέτε ισχύουν. Το ότι διαβάσατε κάτι ή ακούσατε κάτι από κάποιον που δείχνει αυτοπεποίθηση στον τρόπο που γράφει ή μιλά δεν σημαίνει ότι βασίζεται και σε αληθινά δεδομένα. Αν έχετε κάποιο θέμα υγείας αποφύγετε να ξεσκονίσετε το διαδίκτυο για «διαγνώσεις» και πηγαίνετε σε ένα κανονικό γιατρό. Στο τέλος της εβδομάδας τα θέματα της καριέρας με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Αυτό σας κάνει ίσως να προσπαθείτε όλο και περισσότερο και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να κυνηγάτε την ουρά σας όπως ο σκύλος και να νιώθετε απογοητευμένοι ή και ταλαιπωρημένοι. Όμως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού χρόνου αγαπητοί μου Τοξότες κι αυτή τη στιγμή δεν είναι όλες οι συνθήκες με το μέρος σας ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Όσο χτυπιέστε τόσο αποδυναμώνετε ψυχικά και πνευματικά τον εαυτό σας. Χρειάζεται ηρεμία στο μυαλό και την ψυχή σας για να μπορέσετε να επιλέξετε με σοφία τους στόχους που θα κληθείτε να τους υπηρετήσετε. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά φιλόδοξα και με συγκέντρωση στους στόχους σας κυρίως σε πρακτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Άρη είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε μακροπρόθεσμα και να ανέβετε ψηλά. Απλά προς το παρόν κάντε και λίγη οικονομία δυνάμεων και νοιαστείτε και για τη φυσική σας κατάσταση και υγεία όπως απαιτεί η διέλευση της Σελήνης από τον Καρκίνο. Η Δευτέρα πάντως είναι η πιο σταθερή μέρα της εβδομάδας αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τη δράση και το πρόγραμμα σας. Ενάντια στη βιασύνη θα σας συμβούλευα και με το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία στις 23/05. Αυτή είναι μια όψη αυτοπεποίθησης που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι τα ξέρετε όλα και να λειτουργήσετε είτε αλαζονικά είτε πολύ βιαστικά και να κάνετε λάθος. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι αν δεν έχετε καταστρώσει πολύ σοφά και μεθοδικά τα βήματα σας, για να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο στην πορεία επιστρέφοντας πίσω ξανά και ξανά για να διορθώσετε τα λάθη. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε επιθετικές συμπεριφορές είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είτε στη δουλειά. Προσπαθήστε να θέστε αυστηρά όρια και κοιτάξτε να είστε ήρεμοι. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο στο τέλος της εβδομάδας το Σάββατο αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας βαραίνει σε περίπτωση που είχε προκύψει μια δύσκολη κατάσταση στα αισθηματικά σας το προηγούμενο διάστημα. Αν νιώθετε απόσταση από το ταίρι σας ή αν προέκυψε ένας χωρισμός είναι λογικό να έχετε πιο βαριά διάθεση, όμως μην το αφήνετε να σας παίρνει εντελώς από κάτω. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη όπως και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή αναφέρεται στα οικονομικά σας θέματα και σας καλεί να ψάξετε να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας. Πιθανώς να χρειαστεί να ψάξετε δανειοδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, θέματα συναλλαγών με το δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές προκειμένου να κάνετε κάποιο επωφελή διακανονισμό και να βγείτε κερδισμένοι. Γενικώς ξεψαχνίστε και όλες τις οικονομικές ρυθμίσεις που μπορεί να προβλέπονται αυτό το διάστημα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.