Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ 16-18 Ιουλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ 16-18 Ιουλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ 16-18 Ιουλίου 2021

Μολονότι η Παρασκευή είναι πιο ευχάριστη και κοινωνική μέρα για τους περισσότερους του ζωδιακού, το Σαββατοκύριακο μπορεί να προβληματίσει περισσότερο, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να είναι ένδειξη μιας κρίσης σε σχέσεις προσωπικές ή και επαγγελματικές. Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Είναι πολύ σημαντικό για όσους επηρεάζει η όψη Ήλιου-Πλούτωνα, κυρίως την ομάδα των παρορμητικών ζωδίων: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, αν αντιμετωπίσουν στο περιβάλλον τους τέτοιες συμπεριφορές να μην αντιδράσουν εγωιστικά και επιθετικά. Πολλές φορές η πίεση μπορεί να αφορά την αντίσταση αυτών των ζωδίων στις αλλαγές. Ακόμη κι αν πληγωθεί το «εγώ» σας με αυτή την επιρροή και πάλι σας δίνει τεράστιες ευκαιρίες θετικής εξέλιξης αν είστε δεκτικοί στην αλλαγή. Η αλλαγή είναι ο μοναδικός τρόπος να προοδεύσουμε στη ζωή, οπότε προσπαθήστε να μην αντιστέκεστε. Έτσι θα περάσει και πιο ανώδυνα. Πολλές φορές σε απόλυτο συγχρονισμό με το σύμπαν μπορεί με αυτή την όψη να υπάρχουν στην επικαιρότητα εκδηλώσεις βίας ή και καταστροφικές συνέπειες απόρροια κάποιου μετεωρολογικού ή γεωφυσικού φαινομένου στον κόσμο.

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι: Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως και Σκορπιός.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και γενικά είναι πιο ήπια, μολονότι απαιτητική. Το Σαββατοκύριακο όμως έχει άλλη «γεύση». Έχετε ακούσει αυτό που λέγεται «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς». Προσπαθήστε να το έχετε στο μυαλό σας αυτό το γουηκέντ, καθώς Ήλιος και ο Πλούτωνας συγκρούονται την Κυριακή και η επιρροή θα είναι ορατή κι από το Σάββατο, που η Σελήνη από τον Ζυγό επίσης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αυτό που σίγουρα δεν θα θέλατε μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι να μπείτε σε διαμάχες και διαξιφισμούς με ένα άτομο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το περιβάλλον εργασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε δράματα άλλων. Αν έχετε έναν φίλο ή έναν πελάτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, βάλτε όρια με ευγενικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα για έναν Καρκίνο από το να μην αναγνωρίζεται η καλή του διάθεση, η συμπονετική και αγαθή του φύση και οι καλές του πράξεις. Αυτό το γουηκέντ, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να επιτύχουν τους δικούς τους σκοπούς ή τελικά συμπεριφέρθηκαν αχάριστα απέναντι στη δική σας γενναιοδωρία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος «προβάλλει» σε σας τον θυμό του λόγω των δικών του ανασφαλειών και σας στοχοποιεί. Αν το πρόβλημα είναι με έναν άνθρωπο που αγαπάτε και δεν θέλετε να διαρραγεί η σχέση, προσπαθήστε να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να νικήσει ο εγωισμός σας, αλλά η σχέση. Αν πρόκειται για άλλο άτομο, τότε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκρατήσετε κι εσείς τον δικό σας θυμό και να έχετε εκρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο μοντέρνος κυβερνήτης σας Πλούτωνας εμπλέκεται σε όψεις σίγουρα δεν κάνει ένα Σαββατοκύριακο αδιάφορο. Πόσο μάλλον όταν θα βρίσκεται και η Σελήνη στο ζώδιο σας την Κυριακή που σχηματίζεται και η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα. Τα θέματα των σχέσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι κυρίαρχα μέσα στο γουηκέντ και σίγουρα σας προκαλούν μεγαλύτερη ένταση. Καλώς ή κακώς πρέπει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα με τις όψεις αυτές. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε μια κατάσταση, π.χ. μια ερωτική σχέση, μια επαγγελματική συνεργασία, δημιουργώντας εξαρτητικές σχέσεις, τόσο στο τέλος θα μένετε απογοητευμένοι και πληγωμένοι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο έλεγχος δεν είναι μια υγιής αντιμετώπιση στις σχέσεις με τους άλλους. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Να σας δείξει πλευρές μιας σχέσης που τα πράγματα ξέφυγαν κι έγιναν τοξικά, τόσο για σας όσο και για τους άλλους, εξαιτίας ακριβώς αυτής της ανάγκης σας για έλεγχο. Αυτό που πρέπει να επιδιώξετε αγαπητοί μου Σκορπιοί είναι περισσότερη αυτονομία και αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος μέχρι τώρα σας έβαλε στα βαθιά των σχέσεων κι αυτό το γουηκέντ που ξεδιπλώνεται μπροστά μας το κάνει ακόμη πιο έντονο. Βλέπετε τόσο η Σελήνη από τον Ζυγό έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, όσο και ο Ήλιος από τον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας αναφέρεται σε τακτικές ελέγχου, χειριστικές συμπεριφορές και πολλές φορές σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Το θέμα βέβαια είναι ποιος προσπαθεί να ελέγξει ποιον σε αυτή την περίπτωση. Αν πιάνετε τον εαυτό σας να προσπαθεί να «σώσει» κάποιον που έχει αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και μιλάμε πάντα για κάποιον ενήλικα όχι ένα παιδί, δείτε και τα δικά σας κίνητρα. Μήπως αποφεύγετε τα δικά σας προβλήματα και μπλέκεστε στα προβλήματα των άλλων; Καλά θα κάνετε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η όψη αυτή την Κυριακή, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς, ακόμη και σε τομείς που ξέρετε ότι «έχετε».