Τα 4 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, το καθένα στον τομέα του

Τα 4 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, το καθένα στον τομέα του

Τα 4 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, το καθένα στον τομέα του

Όταν είμαστε πιεσμένοι, όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και περνάμε δύσκολες στιγμές, χρειαζόμαστε έναν ώμο για να ακουμπήσουμε, έναν άνθρωπο να μας ακούσει, να μας χαλαρώσει και αν είναι δυνατό να μας συμβουλέψει σωστά ώστε να βρούμε λύσεις. Όμως, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε επιλέξει το σωστό άτομο για να ακούσει το εκάστοτε πρόβλημα μας, διότι δεν είναι όλοι για όλα. Μερικοί φίλοι είναι καλοί να δίνουν συμβουλές για ερωτικά θέματα, κάποιοι για επαγγελματικά και άλλοι για οικονομικά. Έτσι, πριν απευθυνθείτε σε κάποιον για να σας συμβουλέψει θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το θέμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Πώς θα το ξέρετε; Πρώτα από όλα από τις κινήσεις της ζωή του, δεν πάμε σε κάποιον που του αρέσει το δράμα όταν θέλουμε να βγούμε από τα σκοτάδια, ούτε σε κάποιον που είναι σπάταλος όταν θέλουμε να συζητήσουμε μια οικονομική επένδυση. Το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας μας τη ζωή και τα προβλήματα της εκφράζεται και από το ζώδιο του και υπάρχουν 4 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, το καθένα στον δικό του τομέα και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

  1. Τοξότης

Έχετε προβλήματα; Έχει πέσει η διάθεση σας και τα βλέπετε όλα μαύρα; Νιώθετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος πουθενά και η ρουτίνα έχει κάνει κατάληψη στη ζωή σας; Η λύση είναι μία, απευθυνθείτε σε κάποιον φίλο σας που εκπροσωπεί το ζώδιο του Τοξότη και θα βρείτε αμέσως το… φως στο τούνελ. Οι Τοξότες έχουν ταλέντο στο να βλέπουν κάτι θετικό και στην πιο δύσκολη κατάσταση και έτσι να αποσυμπιέζουν και τους πιο στρεσαρισμένους ανθρώπους. Είναι αισιόδοξοι, άμεσοι, λατρεύουν την περιπέτεια και δεν είναι μόνο λόγια και θεωρίες. Αφού λοιπόν τα βγάλετε από μέσα σας τα εσώψυχά σας και ακούσουν το πρόβλημα σας, θα σας παρασύρουν με το χιούμορ τους και την καλή τους διάθεση σε άλλα μονοπάτια για να αλλάξουν τις παραστάσεις σας. Δεν θα καθίσουν μαζί σας σε έναν καναπέ για να μιλάτε με τις ώρες για τα προβλήματα, θα σας συμβουλέψουν ότι πρέπει να κάνετε κάτι, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, για να αλλάξει η διάθεση σας και μετά όλα θα είναι διαφορετικά στο μυαλό σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για περπάτημα, για μία μικρή απόδραση, για μια περιπέτεια που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας και θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σας. Έτσι είναι οι Τοξότες, μπορεί να μην έχουν κάποια συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα σας, αλλά και μόνο που θα σας κάνουν να χαρείτε και να δείτε ότι και μέσα στις στεναχώριες μπορείτε να περνάτε καλά, αυτό από μόνο του θα αλλάξει την οπτική σας στα πράγματα. Αυτή είναι η τακτική τους, γι’ αυτό λοιπόν εκμεταλλευτείτε το και ρουφήξτε από αυτούς όλη τη θετική τους ενέργεια, την αισιοδοξία και την ελπίδα τους.

  1. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πλασμένοι για να δίνουν συμβουλές και «εξειδικεύονται» σε επαγγελματικά θέματα. Αν λοιπόν έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο στην καριέρα σας, αν πιέζεστε και νομίζετε ότι δεν σας εκφράζει πια το επάγγελμα σας, δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας ή ότι δεν έχετε κίνητρα και οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας είναι ανέφικτοι, κλείστε ένα ραντεβού με έναν Αιγόκερω και θα σας ξεκαθαρίσει το τοπίο με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Αιγόκεροι είναι επιμελείς, σκληρά εργαζόμενοι, αυστηροί, γειωμένοι και ικανοί να εξετάσουν διεξοδικά τις προοπτικές της κάθε κατάστασης. Μην τους ζαλίσετε με περιττές λεπτομέρειες και μην το παρατραβήξετε με το δράμα! Απαντήστε με ειλικρίνεια σε όλες τους τις απορίες, διότι κάθε τι που ρωτάνε έχει σημασία για αυτούς, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν το σωστό πόρισμα. Όμως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σκληρές κουβέντες, μην έχετε αυταπάτες ότι οι Αιγόκεροι θα σας πάρουν αγκαλιά και θα σας αφήσουν κλαίτε στον ώμο τους. Αν θέλετε να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα σας, θα πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι ότι θα ακούσετε την ψυχρή αλήθεια και ότι στη συνέχεια θα ακολουθήσετε τις συμβουλές τους. Θα σας δώσουν λύσεις, προοπτικές και οδηγίες για το πώς μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας, πώς θα συντάξετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, πώς θα κάνετε έρευνα αγοράς, πώς θα διαφημίσετε τα ταλέντα και τα προϊόντα σας και γενικά πώς θα οδηγηθείτε στη σωστή κατεύθυνση. Αν όμως δεν κάνετε αυτά που θα σας πουν και αντιληφθούν ότι έχασαν τον χρόνο τους μαζί σας, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθούν μαζί σας, ούτε αν βρίσκεστε στο χείλος του γκρεμού.

  1. Σκορπιός

Για τα αισθηματικά προβλήματα ένας είναι ο «δάσκαλος» και είναι ο Σκορπιός. Οπότε, αν έχετε θέματα με τον σύντροφό σας, αν υποπτεύεστε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, αν απλά θέλετε να ξανανάψετε τη φλόγα στη σχέση σας ή σας αρέσει κάποιος να προσπαθείτε να τον προσεγγίσετε, οι Σκορπιοί πάντα έχουν ένα σχέδιο να σας προτείνουν για να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Και δεν θα μείνουν μόνο στη θεωρία, αλλά θα σας βοηθήσουν να το υλοποιήσετε. Οι αισθησιακοί, ευαίσθητοι και μυστηριώδεις Σκορπιοί είναι οι μετρ της ίντριγκας και των ερευνών… Έτσι, μόλις τους πείτε το πρόβλημα σας αρχικά θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία, θα σας πείσουν ότι εσείς πρέπει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και ότι δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να σας πληγώνει και να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Αμέσως μετά θα θέσουν το σχέδιο επί τάπητος και ανάλογα με την περίπτωση θα πράξουν. Αν πρόκειται για τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ανακαλύψουν. Θα οργανώσουν την τέλεια παρακολούθηση και θα είναι δίπλα σας. Τρελαίνονται να ξεσκεπάζουν τα μυστικά των άλλων. Αν πάλι δεν ξέρετε πώς να πλησιάσετε κάποιον-α που σας γοητεύει, θα σας μάθουν όλα τα κόλπα της σαγήνης και θα σας κάνουν εξπέρ. Και για το πώς θα ανανεώσετε τη σχέση σας θα μάθετε τα πάντα και θα σας δώσουν όλες τις λεπτομέρειες για τα πιο σέξι αρώματα και εσώρουχα που κυκλοφορούν στην αγορά.

  1. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για τα «μητρικά» τους ένστικτα και ως εκ τούτου θα σας δώσουν καλές συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα, έχοντας πάντα στο μυαλό τους το δικό σας συμφέρον. Από προβλήματα σχέσεων, μέχρι οικογενειακά και θέματα συνεργασιών και οικονομικών, έχουν πάντα μια λύση και μία εκδοχή να μοιραστούν μαζί σας. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά διαισθητικοί, γι’ αυτό και πολλές φορές μπορούν να σας πουν πράγματα που δεν βλέπετε και δεν αντιλαμβάνεστε και να σας ανοίξουν προοπτικές που δεν είχατε φανταστεί. Επίσης, οι Καρκίνοι μπορούν να ακούν με τις ώρες τα προβλήματα σας και να σας συμπαραστέκονται αγόγγυστα και για όσο χρειαστεί. Ζουν τη στεναχώρια σας σαν να ήταν δική τους και προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα για όποιο θέμα σας απασχολεί. Αν λοιπόν περνάτε δύσκολα και απλά χρειάζεστε κάποιον να μιλήσετε και να ανοίξετε την καρδιά σας, απευθυνθείτε δίχως δεύτερη σκέψη σε κάποιον που εκπροσωπεί το ζώδιο του Καρκίνου. Θα βρείτε έναν ώμο να ακουμπήσετε, μια αγκαλιά ζεστή και ατελείωτη κατανόηση. Και βέβαια οι Καρκίνοι θα σας φροντίσουν και θα σας δώσουν χίλια καλούδια να φάτε, διότι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το σπιτικό φαγητό δημιουργεί συναισθήματα ασφάλειας, αγάπης και ηρεμίας.