Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 14/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στις 14/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 14/10/2023

Στις 14 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό και συγκεκριμένα στις 21 μοίρες και 8 λεπτά του ζωδίου. Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, καθώς την 28η Οκτωβρίου 2023 θα έχουμε τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, που θα είναι και η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μετά από αυτή την έκλειψη και μέχρι τον Μάρτιο του 2025 όλες οι εκλείψεις θα πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 14/10/2023 θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλά αυτή η αρχή μπορεί να γίνει μέσα από επίπονες διαδικασίες. Θα επαναξιολογήσουμε και θα θέσουμε νέες βάσεις στον τρόπο που σχετιζόμαστε, και ίσως κληθούμε να αφήσουμε πίσω μας ό,τι και όποιον δεν μας εξελίσσει. Αυτό σημαίνει για κάποιους νέες σχέσεις και συνεργασίες, για άλλους ρήξεις και αποχωρήσεις, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να τεθούν σε νέες βάσεις οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή συνεργασίες. Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Ο στόχος είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες και με αποφασιστικότητα να κάνουμε διάλογο, θέτοντας με «διπλωματική» ειλικρίνεια τις θέσεις μας, αλλά οι όψεις της έκλειψης μάλλον θα φέρουν εντάσεις και συγκρούσεις αν δεν προσέξουμε, καθώς θα παθιαστούμε, θα βγουν στην επιφάνεια παλιά παράπονα και τραύματα, θα είμαστε ανυπόμονοι και κάποιες φορές αδιάλλακτοι.

Ο συμβολισμός και οι… σκιές

Ο άξονας Ζυγού-Κριού αφορά τον τρόπο που δεσμευόμαστε και με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου θα κληθούμε να μάθουμε την αξία της ανεξαρτησίας και της ειλικρίνειας μέσα στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές και να απελευθερωθούμε από τις εύκολες λύσεις και τους συμβιβασμούς που κάνουμε για τη διατήρηση της επιφανειακής αρμονίας. Η Ηλιακή έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Ζυγό, που συμβολίζει τον «εύκολο» δρόμο για τη ζωή μας και όχι απαραίτητα αυτόν που θα μας εξελίξει. Αυτός ο εύκολος δρόμος μπορεί να εμπεριέχει τοξικές συνήθειες, ανθυγιεινές επιλογές και ακατάλληλες σχέσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να τείνουμε να συμβιβαζόμαστε για να διατηρούμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας με κάθε κόστος. Να φοβόμαστε να πούμε τι μας αρέσει, τι μας πονάει, τι μας ευχαριστεί από φόβο για να μην χάσουμε τη «βολή» μας και την έξωθεν καλή μαρτυρία. Όμως τελικά εγκλωβιζόμαστε και κάνουμε κακό στον εαυτό μας, στην υγεία μας σωματική και ψυχική. Και αυτή η έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού θέλει να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο κάνοντας σωστή χρήση της διπλωματικής φύσης του Ζυγού και της ωμής και αποφασιστικής φύσης του Κριού.

Η Ηλιακή έκλειψη είναι πάντα και Νέα Σελήνη και κατά τη διάρκεια μιας Ηλιακής έκλειψης ο Ήλιος κρύβεται από τη Σελήνη κι εμείς λουζόμαστε από τη σκιά της Σελήνης, αυτό σημαίνει μεταφορικά ότι η Ηλιακή έκλειψη θα τονίσει τις σκιώδεις συμπεριφορές μας, όχι τα συναισθήματά μας όπως κάνει μια έκλειψη Σελήνης, αλλά το τι δείχνουμε και προβάλλουμε στους άλλους. Και επειδή αυτή η έκλειψη είναι στον Ζυγό, ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που αγαπά και τρέφεται από τις σχέσεις, τώρα θα δοκιμαστεί η κοινωνική μας συμπεριφορά και το πώς σχετιζόμαστε. Μπορεί δηλαδή να νιώσουμε απόμακροι, να τραβήξουμε το χαλί από τους άλλους ή να πούμε σκληρές αλήθειες που θα πονέσουν άτομα του περίγυρου μας ή να παίξουμε με το μυαλό και τα συναισθήματα τους.

Οι όψεις που πυροδοτούν δύσκολες καταστάσεις

Καταρχάς η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ερμή στον Ζυγό υποδηλώνει μια δυσκολία στην επικοινωνία και στη χρήση των λέξεων που θα επιλέξουμε για να εκφραστούμε με ειλικρίνεια και ευθύτητα, υπό την έννοια ότι θα είμαστε φορτισμένοι και η λογική θα πάει περίπατο. Έτσι, μπορεί να μεγιστοποιήσουμε τις καταστάσεις, να δραματοποιήσουμε τις εκφράσεις μας σε μια προσπάθεια να πείσουμε ή να φανούμε αρεστοί στους άλλους. Παράλληλα όμως μπορεί να έχουμε νέες ιδέες και πολλές επικοινωνίες. Μπορεί να υπάρξουν και καλά νέα με αυτή την έκλειψη και να δεχτούμε προτάσεις για νέα ξεκινήματα.

Η αντίθεση της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό ενδεχομένως να ξύσει παλιές πληγές και ουσιαστικά να μας κάνει να αισθανθούμε ανίκανοι να διεκδικήσουμε και να μιλήσουμε για τον εαυτό μας ή γι’ αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη όψη αφού από μια θα διογκώνει ό,τι παράπονα και τραύματα έχουμε μέσα στην ψυχή μας και από την άλλη θα φοβόμαστε να τα εκφράσουμε με αποτέλεσμα να επιδεινώνονται αυτές οι πληγές. Ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε καθαρές και ισότιμες σχέσεις και όχι να μένουμε σε καταστάσεις που μας αρρωσταίνουν και πυροδοτούν τις ανασφάλειες μας.

Οι Δεσμοί της Σελήνης πραγματοποιούν ένα Ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό από τη μία δείχνει ότι θα πρέπει να εμβαθύνουμε σε όλες τις καταστάσεις και να βρούμε τη δύναμη να μεταμορφωθούμε και να βγούμε νικητές, αλλά από τη άλλη είναι μια όψη χειριστικών συμπεριφορών, παιγνιδιών εξουσίας και δύναμης, που ενδεχομένως να πυροδοτήσει τα κατώτερα ένστικτά μας και να κάνουμε χρήση της σκοτεινής μας πλευράς ή να πέσουμε θύματα χειριστικών ατόμων. Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τον πλούτο και την εξουσία και συνήθως οι ενέργειες που γίνονται για την απόκτηση τους δεν είναι αγαθές και άριστες. Με αυτή την όψη να επηρεάζει την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να δούμε ισχυρούς ηγέτες και δημόσια πρόσωπα να γίνονται εξουσιαστικοί και εγωκεντρικοί, να ξεσπούν σκάνδαλα και να βγαίνουν στην επιφάνεια τα άπλυτα τους, να διαλύονται οικονομικοί κολοσσοί. Επίσης αυτή η όψη φέρνει έντονη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα, φυσικές καταστροφές και θέματα με τον ορυκτό πλούτο.

Τέλος, υπάρχει και μία χιαστί όψη της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, τον πλανήτη των αποκαλύψεων και των απροόπτων καταστάσεων και αυτό σημαίνει ότι μπορεί ξαφνικά να ανατρέπεται το πρόγραμμα μας, να μαθαίνουμε κάτι που να μας σοκάρει, αλλά από την άλλη μπορεί να έχουμε επαναστατική διάθεση ή να έρχονται λύσεις στα προβλήματα μας από το πουθενά!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, επειδή ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και της ειρήνης, μπορεί να γίνουν προσπάθειες παύσης πολεμικών συρράξεων ή τουλάχιστον να αναπτυχθούν κάποιες προοπτικές για τη διατήρηση ισορροπιών μέσω της διπλωματικής οδού και ας ελπίσουμε ότι θα έχουν αντίκρισμα, καθώς τα παιγνίδια δύναμης και εξουσίας θα δίνουν και θα παίρνουν…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 21 μοίρες και 8 λεπτά του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που ο Ήλιος τους βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες στα συγκεκριμένα ζώδια.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 14/10

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον 7ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να ξέρετε ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2025 οι εκλείψεις θα γίνονται στον δικό σας άξονα, οπότε μέχρι τότε οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περνούν ένα συνεχόμενο κρας-τεστ κι εσείς θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την εξέλιξη τους. Μη φοβηθείτε γιατί κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή. Προς το παρόν πάρτε μία βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε για αλλαγές. Αλλαγές που πρέπει να γίνουν αν οι βάσεις των σχέσεων σας δεν είναι σωστές και αντί να σας πηγαίνουν μπροστά σάς βουλιάζουν σε ένα τέλμα ανασφάλειας. Αυτή η έκλειψη θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το πώς σχετίζεστε με τους άλλους και θα περάσετε από κόσκινο μία προς μία όλες τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και όποια δεν λειτουργεί σωστά και δεν σας εξελίσσει θα προσπαθήσετε να την κάνετε να δουλέψει και να βάλετε τα όρια σας. Αν δεν αποδώσουν οι προσπάθειες σας και δεν βελτιωθούν τα πράγματα, τότε θα δώσετε ένα οριστικό τέλος. Αν κάτι τελειώσει με αυτή την έκλειψη, σημαίνει ότι πλέον δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας, άρα και το να το παρατείνετε απλώς σας πηγαίνει πίσω. Μόνο που δεν χρειάζεται να πείτε λόγια σκληρά και κακίες, διότι με αυτό το φεγγάρι οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Δεν χρειάζεται να μαυρίσετε την καρδιά σας. Αποχωρήστε και κοιτάξτε μπροστά. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης για να γνωρίσετε καλύτερα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας, να συνάψετε νέες σχέσεις, να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες, να συμφωνήσετε σε νέες συμμαχίες και να αναλάβετε νέες δεσμεύσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι φάσεις της Σελήνης σας επηρεάζουν άμεσα, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, αλλά αυτή η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό, όπως και όλες οι επόμενες μέχρι τον Μάρτιο του 2025 θα… χτυπάνε εκεί που «πονάτε», δηλαδή στον 4ο οίκο σας που αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και σε θέματα καριέρας και πρέπει να είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Τα σενάρια είναι πολλά, καθώς κάποιοι μπορεί να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στον χώρο σας. Ή να θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή διαφορετική διακόσμηση. Άλλοι μπορεί να φτιάξετε βαλίτσες για το εξωτερικό ή να κάνετε τη δική σας οικογένεια, να αποκτήσετε ένα παιδάκι και να πρέπει να πάτε σε άλλο σπίτι. Δεν θα γίνουν όλα αυτά αύριο, αλλά σίγουρα κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας. Υπάρχουν βέβαια και τα κακά σενάρια, να δείτε για παράδειγμα ότι ο γάμος ή μια σχέση σας δεν πάει καλά και να αποφασίσετε να χωρίσετε και να πρέπει να βρείτε νέα κατοικία ή να βγάλει προβλήματα το σπίτι που μένετε και να πρέπει να το εγκαταλείψετε άρον άρον. Επίσης μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και να διακόψετε σχέσεις με συγγενείς. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στην καριέρα. Μπορεί να αλλάζει έδρα η εταιρεία που δουλεύετε ή να αποφασίσετε να κάνετε τη δική σας επιχείρηση. Πολλές φορές οι εκλείψεις μας «ξεβολεύουν», αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε να δραστηριοποιηθούμε. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει. Επίσης, θα πρέπει να βρείτε και μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική-οικογενειακή σας ζωή, διότι αν κάποιος τομέας πλεονεκτεί στον χρόνο και την ενέργεια που του διαθέτετε, ο άλλος θα ατροφεί σιγά-σιγά και θα δημιουργούνται παράπονα και αντιδράσεις. Και επειδή αυτή η έκλειψη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσπαθήστε να μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας απέναντι στους άλλους μόνο και μόνο για να γίνει αυτό που θέλετε εσείς. Εξάλλου οι χειριστικές συμπεριφορές είναι εξαντλητικές και κουραστικές τόσο για αυτούς που τις δέχονται όσο και για αυτούς που τις σχεδιάσουν και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντληθείτε ψυχολογικά και έχετε περαιτέρω εντάσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 14/10 και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, καθώς όλες οι εκλείψεις μέχρι τον Μάρτιο του 2025 θα σχηματίζονται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό και οι αλλαγές στη ζωή σας είναι αναπόφευκτες. Ήδη οι δονήσεις έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη έκλειψη που έγινε στον άξονα σας στις 20/04/23 και τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε άλλη μια. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη ίσως κλονίσει την αυτοπεποίθηση σας και σας γεμίσει με νεύρα, θυμό, άγχος και σύγχυση. Ίσως γίνουν ξαφνικά κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ταράξουν και δεν θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε ή μπορεί κάποιες σχέσεις και συνεργασίες να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής και να χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για την πορεία τους. Όμως η Ηλιακή έκλειψη είναι και Νέα Σελήνη και σας ζητά να είστε θαρραλέοι και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας αφήνοντας πίσω σας τα βαρίδια. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε ούτε να οργίζεστε και να ξεσπάτε. Αυτό που χρειάζεται είναι ρεαλισμός και ψυχραιμία και να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε, τι έχετε κάνει και τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να προοδεύσετε. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ριζικές και μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, από τις σχέσεις σας μέχρι τη νοοτροπία σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για νέα δεδομένα. Μην αποθαρρύνεστε αν τώρα τα βλέπετε όλα θολά και μπερδεμένα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Στο μέλλον θα υπάρξουν ευκαιρίες πολλές, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες να αναβαθμίζετε την εικόνα σας και να επενδύετε στο όνομα σας. Θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας και θα επιθυμείτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Θα ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας που ίσως για κάποιο διάστημα τον είχατε εγκαταλείψει και θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και θα βάλετε προτεραιότητα ό,τι εκφράζει εσάς και σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Βέβαια, με το τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Πλούτωνα ίσως δείξετε και ένα πιο εγωιστικό πρόσωπο που θα πληγώσει κάποιους. Δεν χρειάζεται όμως μαζί με τα ξερά να κάψετε και τα χλωρά, ούτε να τραβάτε το σχοινί μέχρι να σπάσει. Σκεφτείτε με ωριμότητα και λογική τους στόχους σας, απαλλαγείτε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το με ευγένεια και ψυχραιμία. Διότι αν αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο μπορεί να οδηγηθείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σε αλλαγές που θα μετανιώσετε. Προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις και επικοινωνία και μη βιάζεστε σε τίποτε κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή σας στους τομείς καριέρας-οικογένειας στρέφει η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου και θα πρέπει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, καθώς μέχρι τον Μάρτιο του 2025 όλες οι εκλείψεις θα αφορούν σε αυτούς τους τομείς. Και επειδή εσείς οι φιλόδοξοι Αιγόκεροι δίνετε τα πάντα για την καριέρα σας, αλλά θέλετε και το οικογενειακό σας στάτους να φαντάζει τέλειο, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλείτε την τύχη σας. Οι ημέρες κοντά στην έκλειψη θα σας πιέσουν ψυχολογικά και ίσως φέρουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος ή μπορεί τώρα να βγαίνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός για πράγματα που θα θέλατε να έχουν γίνει στο σπίτι ή στη δουλειά και οι απόψεις σας δεν εισακουστήκαν. Θα σας πιάνει το παράπονο ότι εσείς δίνετε πολλά και οι άλλοι τίποτα και μπορεί να σας πιάσει και νοσταλγία για άτομα που δεν υπάρχουν πια στη ζωή σας και να πέσει η ψυχολογία σας. Ίσως υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές και είτε να έχετε μια ευκαιρία στη δουλειά, μια νέα πρόταση, είτε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να έχετε χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Με την έκλειψη αυτή μπορεί να ψυχανεμίζεστε ότι υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα, αλλά κάποιοι να σας σαμποτάρουν ή να μπαίνουν εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Ή μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες ή προϊσταμένους ή και άτομα της οικογένειας σας που προσπαθούν να παίξουν παιγνίδια εξουσίας και δύναμης στην πλάτη σας και να ξεσπάτε. Δεν χρειάζεται όμως ούτε να αναστατώνεστε ούτε να θυμώνετε, αλλά να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και των αντιδράσεων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη διάθεση σας, βάλτε τα όρια σας και σκεφτείτε καλά τι θα σας έκανε ευτυχισμένους. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να αλλάξετε. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εξάρσεις, διότι οι ρωγμές που θα ανοίξουν με αυτό το φεγγάρι δύσκολα θα κλείσουν στη συνέχεια. Ό,τι και αν συμβαίνει, ό,τι και αν σας απασχολεί, αυτό που θα σας σώσει είναι η ψυχραιμία και το πρόγραμμα. Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος κάποιων καταστάσεων που δεν λειτουργούν υπέρ σας και σας ανοίγει νέους δρόμους για την εξέλιξη σας. Οπότε αφήστε την γκρίνια και κάντε τα σχέδια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.