Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας για 4 ζώδια την εβδομάδα 12/02/2024 – 18/02/2024

Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας για 4 ζώδια την εβδομάδα 12/02/2024 - 18/02/2024

Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας για 4 ζώδια την εβδομάδα 12/02/2024 – 18/02/2024

Ο Φεβρουάριος στην πορεία του έρχεται με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης στις 13/02/2024 και η Αφροδίτη στις 16/02/2024 αφήνουν πίσω τους το γήινο και πιο συμβατικό πλαίσιο του Αιγόκερου και προχωρούν στο πιο εκκεντρικό αέρινο και αποστασιοποιημένο ζώδιο του Υδροχόου. Στον Υδροχόο βρίσκονται ακόμη ο Ήλιος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ερμής αλλά και ο Πλούτωνας.

Αυτή η σπάνια πολυαστρία (πολυαστρία είναι η συνθήκη που περισσότεροι από τρεις πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο) στον Υδροχόο μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε ενωμένοι απέναντι σε ό,τι μας ζορίζει. Οι πλανήτες στον Υδροχόο αγαπούν τους πειραματισμούς, την πνευματική ταύτιση στις σχέσεις, υμνούν τη φιλία ως βάση όλων των σχέσεων και προάγουν τις επαφές με τους άλλους ειδικά όταν υπάρχει ένας κοινός σκοπός. Βέβαια και οι δυο πλανήτες, Αφροδίτη και Άρης, θα έρθουν σε αντιπαράθεση σχηματίζοντας σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ο Άρης θα συναντήσει τον Πλούτωνα στις 14/02/2024 και η Αφροδίτη στις 17/02/2024. Οι όψεις αυτές είναι έντονες και αγαπούν τη δύναμη και την εξουσία και είναι σούπερ ανταγωνιστικές. Ας προσέξουμε λοιπόν τους εγωισμούς, τα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις μας και την ανάγκη να νικήσουμε με κάθε κόστος. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος φιλοξενεί τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις ερωτικές σχέσεις που η ένταση μπορεί να διοχετευθεί σε σεξουαλικό επίπεδο έχουμε μια θετική διέξοδο της ενέργειας. Όπως καταλαβαίνετε το μότο του Αγίου Βαλεντίνου είναι «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο». Σύνοδο θα σχηματίσει και η Αφροδίτη στις 17/02/2024 με τον Πλούτωνα παρατείνοντας τις εντάσεις στις σχέσεις μέχρι το Σαββατοκύριακο. Με την όψη αυτή ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και ιδίως αν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα πρέπει να μείνει εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και στις οικονομικές συμφωνίες. Πολλά πάντως αυτή την εβδομάδα θα παίζονται σε υπόγειο επίπεδο, ενώ τα μυστικά θα δίνουν και θα παίρνουν. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες τρεις ημέρες των ζωδίων τους ή έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στις πρώτες τρεις μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εβδομάδα 12/02/2024 – 18/02/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια και έμφαση στις επαγγελματικές σας ασχολίες ή στα θέματα που δραστηριοποιείστε περισσότερο. Η πίεση είναι αυξητική καθώς στις 13/02 ο Άρης προχωρά στον Υδροχόο και εντείνει τις φιλοδοξίες σας αλλά και τις ανταγωνιστικές τάσεις. Προσπαθήστε να μην πιέζετε και τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας για να μην υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνά την καριέρα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ξεκινά λοιπόν για σας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα που εκτείνεται μέχρι τις 22 Μαρτίου με πολύ τρέξιμο, πολλές απαιτήσεις και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να κυνηγήσετε τη διασκέδαση και τις επιθυμίες σας. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το θέλετε να συμβεί. Ίσα ίσα που ενεργοποιεί τους πιο φιλόδοξους του ζωδίου σας να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις. Αν η επαγγελματική σας πρόοδος ήταν στα σχέδια σας μέχρι τώρα, τότε στο υπόλοιπο του Φεβρουαρίου δεν θα έχετε μυαλό για οτιδήποτε άλλο. Όπως καταλαβαίνετε είναι η στιγμή του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την επαγγελματική σας ζωή. Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στις 14/02 και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17/02 αφορά τους γεννημένους τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου σας φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση στον τομέα της καριέρας, αλλά και κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Προσέξτε ιδιαίτερα. Αν ταλαιπωρείστε καιρό τώρα είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είτε σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον, πιθανώς να αποφασίσετε να δώσετε τέλος οριστικά. Το Σάββατο ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να βρεθείτε μπροστά και σε άλλες εκπλήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως προκύψει τώρα μια έκτακτη κατάσταση που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε στη δουλειά. Προσέξετε επίσης ερωτικές ή φιλικές σχέσεις μέσα στον χώρο εργασίας γιατί μπορεί να αποδειχθούν προβληματικές.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Την εβδομάδα αυτή του Φεβρουαρίου ακόμη δυο πλανήτες παίρνουν θέση στον Υδροχόο, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους στη ζωή σας τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Αναφέρομαι φυσικά στον Άρη και την Αφροδίτη που ενώνουν τις δυνάμεις τους με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα σε ένα πάρτι που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στο αντίθετο σας ζώδιο του Υδροχόου. Μάλιστα όπως θα δείτε και στις μηνιαίες μου προβλέψεις κάνουν μια σειρά από όψεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, ξετυλίγοντας μπροστά σας όλες τις αποχρώσεις των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών στη ζωή σας. Κάποιες από αυτές θα σας προβληματίσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα αν είστε γεννημένοι τις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας σε θέματα σχέσεων. Κάποιες φορές δεν είναι η σχέση που είναι προβληματική, μπορεί το πρόβλημα να το φέρει η άλλη πλευρά είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν νιώθετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε και να βελτιώσετε κάτι τότε προσπαθήστε το. Αν όμως απλά χάνετε τον χρόνο και τη διάθεση σας ίσως πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα και ένα τέλος. Με τις συνόδους του Άρη με τον Πλούτωνα στις 14/02 και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17/02 η έμφαση είναι στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας αυτές τις μέρες. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης, αίσθημα αδικίας, ζήλιας, έλλειψης εμπιστοσύνης και να θολώσουν την κρίση σας. Σαφώς δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να ξεκαθαρίσετε πράγματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί μπορεί να γίνουν χειρότερα. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά, ειδικά αν κάτι συνδέεται και με τα επαγγελματικά σας και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η ψυχραιμία θα σώσει την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σκεφτείτε αυτά που θέλετε να κάνετε, απλώς ίσως πρέπει να τα σκεφτείτε σε βάθος.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος στην πορεία του έρχεται με περισσότερα γκάζια και ένταση λόγω των όψεων που κυριαρχούν και αφετέρου με δυο ακόμη πλανήτες μέσα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και των πολύ προσωπικών σας δεδομένων, τον Άρη από τις 13/02 στον Υδροχόο και την Αφροδίτη από τις 16/02 στο ίδιο ζώδιο και τομέα. Άρης και Αφροδίτη θα είναι από τους πιο ενεργούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου δημιουργώντας μια κυμαινόμενη διάθεση σε σας. Από τώρα μέχρι τις 22/03 το σπίτι σας, η οικογένεια σας, οι στενές συγγενικές σας σχέσεις, οι άνθρωποι που εσείς θεωρείτε στενό οικογενειακό κύκλο θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι προτεραιότητα σας μαζί βέβαια με το ίδιο το ακίνητο ή την ακίνητη περιουσία σας. Η διάθεση σας θα είναι λίγο πιο κλειστή με την έννοια ότι θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή ίσως λίγο περισσότερο χρόνο μόνοι σας. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνει μια διάθεση να περιποιηθείτε το περιβάλλον του σπιτιού ή να κάνετε αλλαγές στο χώρο. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον ή θα πρέπει να είστε πιο κοντά στα παιδιά σας. Με τις διαρκώς κυμαινόμενες συνθήκες που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, αγαπητοί μου Σκορπιοί μην περιμένετε σταθερότητα ούτε αυτό τον μήνα. Άλλωστε όσο βρίσκεται ο Άρης σε κόντρα προς το ζώδιο σας όλα θα κινούνται στα πλαίσια του απροόπτου που θα δοκιμάζει λίγο περισσότερο το νευρικό σας σύστημα. Το ξαφνικό κι απρόοπτο θα το φέρνουν οι άλλοι στη ζωή σας κι εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Δεν είναι σίγουρα η περίοδος που έχετε ξεκάθαρα τον έλεγχο εσείς. Μάλλον χορεύετε στους ρυθμούς των αποφάσεων των άλλων. Δυο απαιτητικές ημερομηνίες μέσα στην εβδομάδα είναι στις 14/02 καθώς ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, και στις 17/02 που η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας αφόρητη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ενδεχομένως να υπάρξει μια ρήξη ή μια ριζική χωροταξική αλλαγή. Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ότι ένα άτομο αντιδρά πολύ περίεργα και εκκεντρικά τον τελευταίο καιρό και με αυτό τον τρόπο σας απομακρύνει.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή ακόμη δυο πλανήτες περνούν στο ζώδιο σας για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους πλανήτες που φιλοξενείτε. Το πάρτι κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα του Φεβρουαρίου, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρίσκονται στο ζώδιο σας 5 Ουράνια σώματα. Όλα γύρω σας γυρίζουν με κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο, αλλά δεν γυρίζουν μόνο τα ωραία και τα εύκολα. Βλέπετε το γλυκό το χαλάει κάπως ο Πλούτωνας και οι κόντρες του με τον Άρη στις 14/02 και την Αφροδίτη στις 17/02. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σας θα ενισχύσουν τον μαγνητισμό σας και θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στους άλλους, αλλά κι εσείς θα είστε πιο ανοιχτοί σε προσεγγίσεις. Ίσως φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος να έχει να σας πει περισσότερα από άλλες χρονιές. Την ημέρα αυτή ο Άρης θα συναντήσει τον Πλούτωνα πρώτη φορά στο ζώδιο σας. Θα ακολουθήσει και η συνάντηση Αφροδίτης-Πλούτωνα το Σάββατο. Αυτές οι όψεις έχουν πολλές αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να φέρουν ένα πρόσωπο στη ζωή σας σε μια καρμική συνάντηση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Από την άλλη μπορεί να δώσουν τέλος σε μια υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία, ή να μεταβάλλει εντελώς τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας, σε πιέσεις και στα μυστικά σας. Αποφύγετε ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου να ρίχνετε λάδι στη φωτιά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Βέβαια, από την άλλη, η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιο σας θα βοηθήσει να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Έτσι αν τα πράγματα είχαν δείξει στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα, από δω και κάτω θα έχετε περισσότερες εξελίξεις. Το Σάββατο το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόοπτα και μια τάση να επαναστατήσετε απέναντι σε ό,τι σας περιορίζει ακόμη κι αν είναι η δική σας οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.