Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10/2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10/2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10/2021;

Η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 27 μοίρες και 26΄λεπτά, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον παρορμητικό και πύρινο Κριό και με συμμετοχή του κυβερνήτη της Πανσελήνου Άρη σε αντίθεση από τον Ζυγό, του Πλούτωνα σε τετράγωνο από τον Αιγόκερω και της Έριδας σε σύνοδο από τον Κριό, δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο, έναν από τους πιο απαιτητικούς σχηματισμούς στην αστρολογία. Εκλύει τόση ενέργεια αυτή η Πανσέληνος, σε σημείο που να νιώθουμε τεράστια ένταση, αλλά και κάποιες φορές πελαγωμένοι με ό,τι προκύπτει στην καθημερινότητα μας. Από τη Δευτέρα 18/10/2021 μέχρι την Πέμπτη 21/10/2021 θα έχουμε περισσότερη ενέργεια ή ανησυχία και νευρικότητα, θα είμαστε σε εγρήγορση και πάντα ετοιμοπόλεμοι να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες και τις παρορμήσεις μας. Είναι μια Πανσέληνος που μας κάνει βιαστικούς, απρόσεκτους ή και κάποιες φορές επικίνδυνους, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους, εξαιτίας της βιασύνης ή της αμέλειας μας. Όπως πάντα, μια Πανσέληνος υποδηλώνει μια κορύφωση, ένα σημείο καμπής, ένα τέλος και μια καινούρια αρχή. Ο Κριός, άλλωστε, ως ζώδιο συμβολίζει το ξεκίνημα. Συμβολίζει όμως και το «εγώ» κι αυτό το φεγγάρι έρχεται να μας υπενθυμίσει την πρωταρχική σχέση που έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αν τον έχουμε σε προτεραιότητα, αλλά είμαστε ισορροπημένοι και στις σχέσεις μας με τους άλλους, τότε αυτό είναι μια θετική κατάσταση. Αν, από την άλλη, είμαστε εγωιστές και νοιαζόμαστε μόνο για την «πάρτη» μας, τότε αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Όπως καταλαβαίνετε, ο άξονας Κριού-Ζυγού, που πραγματοποιείται αυτή η Πανσέληνος, είναι μια υπενθύμιση της θέσης μας στον κόσμο και της σχέσης μας με τους άλλους.

Ένταση και βία

Ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εγκλωβισμό ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα, απέναντι από τη Σελήνη στον Κριό. Μπορεί να βιώσουμε περισσότερη ένταση γύρω μας και η επικαιρότητα να είναι γεμάτη με εξάρσεις βίας στο παγκόσμιο χωριό. Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι να προσπαθήσουμε να αυτοσυγκρατούμαστε εκείνες τις ημέρες και να μην ψαχνόμαστε για εντάσεις ή να μην μας πιάνει ανυπομονησία να γίνουν τα πράγματα όπως θέλουμε τη στιγμή που θέλουμε. Ο αυτοέλεγχος σώζει την κατάσταση! Από την άλλη, πολλές φορές χρειάζεται η ένταση προκειμένου, φτάνοντας ίσως στα όρια μας, να θέσουμε όρια στους άλλους, να πούμε αλήθειες κι ας είναι σκληρές, αλλά και να κάνουμε τις προσπάθειες μας για να αλλάξουμε τις καταστάσεις που φέρνουν δυσφορία. Η Πανσέληνος αυτή μάς καλεί να δράσουμε, αλλά με Άρη, Πλούτωνα και Έριδα να επηρεάζουν αυτό το φεγγάρι, ίσως είναι δύσκολο να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Άλλοι μπορεί να προτάξουν τον εγωισμό τους προκειμένου να κερδίσουν τον έλεγχο. Σε άλλους μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πιο σκοτεινά και φορτισμένα συναισθήματα, ξεσπώντας σε θυμούς. Όμως, όπως και να έχει, μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Κριού είναι ένα ζώδιο που δεν φοβάται, που η ενέργεια του είναι δυνατή και που βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να τολμήσουμε.

Όπως κάθε Πανσέληνος, ιδιαίτερα όταν συμμετέχουν και πλανήτες με έντονη επιρροή, μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Η συγκεκριμένη, που είναι φιλοπόλεμη, μπορεί να δείξει εντάσεις και σε σχέσεις σε διεθνές επίπεδο και έξαρση της βίας παγκοσμίως.

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Θα επηρεάσει, επίσης, όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 25 ως τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Είναι η περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε αποφάσεις για τη μακροβιότητά τους, είτε αρνητικά είτε θετικά. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από μια σχέση και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα βάλετε ένα τέλος από το να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το ίδιο μπορεί να προκύπτει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθετε τεράστια ένταση μέσα σας, ενώ μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σας επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και αμφισβήτηση. Όμως, αν αντιδράσετε θυμωμένα και χωρίς να επεξεργαστείτε με λογική ό,τι προκύπτει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αν θέλετε να κάνετε αντεπίθεση ή απλώς να διεκδικήσετε το δίκιο σας, χρειάζεται να είστε καλά οργανωμένοι και χωρίς φόβο και πάθος να προχωρήσετε στον στόχο! Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικρατυχήματα. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Κριού.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Από τη μία έχετε την αγωνία σας για το μέλλον των επαγγελματικών και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε σε δύο πλευρές και ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια. Όλη αυτή η κατάσταση σας δημιουργεί έντονο στρες, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και σας πιάνει απογοήτευση. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή, όσο μπορείτε και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Μην το κρατήσετε μέσα σας, απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, γάμος, συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ό,τι μπορεί να κρύβετε, να αποφεύγετε λόγω του φόβου και της ευαισθησίας και σας καλούν να το αντιμετωπίσετε. Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Το παρελθόν, μαζί με τις πληγές του, θα σας «ζορίσει» και θα θέλετε να ελευθερωθείτε. Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα τριβελίζουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές και μάλιστα, αν ψάχνετε έναν σύντροφο, ίσως τις επόμενες εβδομάδες να ανοίξουν οι προοπτικές σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Ζυγού.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας, προβλήματα με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή τους συγκατοίκους σας μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον Κριό και μάλιστα τόσο ξαφνικά και ορμητικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτό το φεγγάρι ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.