Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται συχνά σε διαδικτυακές κόντρες και οι λόγοι που το κάνουν

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται συχνά σε διαδικτυακές κόντρες και οι λόγοι που το κάνουν

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται συχνά σε διαδικτυακές κόντρες και οι λόγοι που το κάνουν

Η διαφωνία με αγνώστους στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα κοινό φαινόμενο. Σε άλλους αρέσει και σε κάποιους άλλους καθόλου, αλλά γι’ αυτά τα 4 ζώδια είναι κάπως πιο σύνηθες. Οι άνθρωποι έχουν διάφορους λόγους να κάνουν τις κόντρες τους, αν και πολλές φορές οι λόγοι δεν είναι προφανείς. Η αστρολογία επιδιώκει να ρίξει φως σε αυτούς τους λόγους και να τους καταστήσει σαφείς και πιο ξεκάθαρους.

ΚΡΙΟΣ

Λόγοι: Τα έχει πάρει με κάτι που διάβασε ή τα έχει πάρει γενικώς

Οι Κριοί αρέσκονται στον ανταγωνισμό και μια διαδικτυακή κόντρα είναι ένας τρόπος για να δώσουν μια επιπλέον μάχη για να αποδείξουν τη δύναμη και το μυαλό τους. Είναι αρκετά παρορμητικοί ώστε να απαντήσουν σε κάτι που δεν τους αρέσει σε σχόλια αγνώστων και θα το κάνουν χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καθώς είναι παθιασμένοι και τολμηροί, μπορεί συχνά να φαίνονται κάπως επιθετικοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος που έχουν αναπτύξει για να υπερασπίζονται τις ιδέες τους και όσα θεωρούν δίκαια. Άλλωστε για τους Κριούς η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Τους οδηγεί η επιθυμία να πουν αυτό που πιστεύουν και να υπερασπιστούν την αλήθεια, όσα αγαπούν, αλλά και τους αδυνάτους γιατί έχουν μια αλτρουιστική και μια ηρωική πλευρά. Οι κόντρες τους πηγάζουν συνήθως από μια έμφυτη αίσθηση να κάνουν το σωστό και την τάση να μην αφήνουν κάτι που νιώθουν ότι τους προκαλεί να περάσει έτσι εύκολα (αν περνάει από το χέρι τους).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λόγοι: Βαριέται-πλήττει, το κινητό είναι αφόρτιστο, δεν έχει κανέναν να μιλήσει

Οι Δίδυμοι είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν σε διαδικτυακές κόντρες γιατί τους αρέσουν, διασκεδάζουν, κατέχουν το σπορ και μπορούν να παίζουν φοβερή «μπάλα» με το λεξιλόγιο τους. Καθώς είναι από τα πιο έξυπνα παιδιά του ζωδιακού κύκλου κι έχουν μεγάλη αντίληψη, είναι γρήγοροι κι ευέλικτοι σε κάθε απάντηση. Αυτές οι κόντρες είναι ένα παιχνίδι για να ακονίζουν το μυαλό και τα νοητικά και λεκτικά τους ανακλαστικά. Όλα αυτά τα ατού που συγκεντρώνουν, τους καθιστούν φοβερούς αντίπαλους σε κάθε διαδικτυακή διαμάχη. Η διττή τους φύση τους βοηθάει να βλέπουν και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος και να προσαρμόζονται αναλόγως. Καλή τύχη σε όποιον προσπαθήσει να «τη βγει» σε έναν Δίδυμο, γιατί συνήθως δεν μπορεί να το πετύχει κανείς εύκολα. Είτε κοντράρονται για πιο σοβαρά θέματα ή ακόμη και για απλά καθημερινά σχόλια, η ικανότητά τους να σκέφτονται και να απαντούν ακαριαία και να προσαρμόζονται στη συζήτηση τούς καθιστούν αυθεντίες στο είδος τους.

ΛΕΩΝ

Λόγοι: Απαξιώνει τα γραφόμενα και αποζητά προσοχή

Η περηφάνια και το πάθος αυτού του ζωδίου δημιουργούν μέσα του και μεγαλοπρεπείς αξίες και ιδέες. Για αυτό, όταν αισθάνονται ότι κάποιος με τα σχόλια του προκαλεί όσα πιστεύουν, αγανακτούν με κάποιο τρόπο. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα υπερασπιστούν τις πεποιθήσεις, τους συμπαθούντες και τον εαυτό τους χωρίς ενδοιασμούς. Καθώς έχουν επιχειρήματα κι επιβλητική παρουσία ακόμα και στο διαδίκτυο, βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο της προσοχής και τα λόγια τους έχουν κάποιο εκτόπισμα. Για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν αμφισβητεί την εξουσία τους, είναι πάντα καλά ενημερωμένοι και συχνά υποδειγματικοί στο προφίλ τους και σε κάθε συζήτηση που επιλέγουν να κάνουν. Έχουν λίγο πόζα μερικές φορές και συνήθως τεκμηριώνουν κάθε τους κουβέντα με γεγονότα και δεδομένα. Η χαρισματική ηγετική τους προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση δίνουν έναν συναρπαστικό αντίπαλο. Τα επιχειρήματά τους έρχονται συνήθως από το ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης και την επιθυμία τους να θεωρηθούν ως προασπιστές του δικαίου. Δίνουν συχνά την εντύπωση ότι κυριαρχούν και ότι έχουν το πλεονέκτημα. Κι επειδή συνήθως ξέρουν τι λένε, είναι δύσκολο να μην πείσουν όσους παρακολουθούν ότι δεν έχουν δίκιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λόγοι: Μισεί το σχόλιο, μισεί τη ζωή του ή τους πάντες και τα πάντα, έχει τις μαύρες του, δεν έχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον (ταίρι)

Οι Σκορπιοί θέλουν να προκαλούν και να είναι η αντιπολίτευση. Η ένταση και η αποφασιστικότητα που διαθέτουν τούς κάνει μια υπολογίσιμη δύναμη σε κάθε διαδικτυακή αντιπαράθεση. Η Πλουτώνια φύση τους βοηθάει να διαπερνούν την επιφάνεια για να εντοπίζουν τις αλήθειες και να διακρίνουν τα ψεγάδια στην επιχειρηματολογία του αντιπάλου. Δε φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομα τους και να αμφισβητήσουν όλο το οικοδόμημα της άλλης πλευράς, συχνά βάζοντας τους σε αμυντική θέση και αφήνοντάς τους να προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό και την οπτική τους. Μπορεί και να ζαλίσουν τον αντίπαλο ακόμα κι αν δεν έχουν τα ακριβή στοιχεία. Όμως το να κερδίσουν μόνο μια μάχη δεν είναι το ουσιαστικό ζητούμενο γι’ αυτό το ζώδιο, όσο το να κερδίσουν τον πόλεμο. Η ένταση και η εστίαση τους σημαίνουν ότι συμμετέχουν με στρατηγική στη συζήτηση και η αποφασιστικότητά τους σημαίνει ότι δεν θα υποχωρήσουν μέχρι στο τέλος να περάσει το δικό τους.