Τα 4 ζώδια που θα είναι δυναμικά αλλά θα έχουν και εντάσεις με τον Άρη στον Κριό από 30/04/2024 – 09/06/2024

Τα 4 ζώδια που θα είναι δυναμικά αλλά θα έχουν και εντάσεις με τον Άρη στον Κριό από 30/04/2024 - 09/06/2024

Τα 4 ζώδια που θα είναι δυναμικά αλλά θα έχουν και εντάσεις με τον Άρη στον Κριό από 30/04/2024 – 09/06/2024

O Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της δύναμης, της σεξουαλικότητας και της διεκδίκησης, θα περάσει το ζώδιο του Κριού στις 30 Απριλίου 2024 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 09 Ιουνίου 2024, όταν και θα μετακομίσει στον Ταύρο.

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης και έτσι σε αυτή τη θέση νιώθει σα να είναι στο σπίτι του και βγάζει με μεγαλύτερη ευκολία όλα του τα χαρακτηριστικά και τα θετικά και τα αρνητικά. Σε όλο το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό θα έχουμε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα είμαστε πιο αυθόρμητοι, θαρραλέοι, ενθουσιώδεις, ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας θα είναι η πρωτιά και η νίκη. Οι ενέργειές μας και η δράση μας θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και θα αναζητούμε τον πιο γρήγορο δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βέβαια, θα είμαστε και πιο ανυπόμονοι, αλαζόνες, παρορμητικοί και εγωκεντρικοί και οι αποφάσεις μας δεν θα βασίζονται στη λογική, αλλά θα δρούμε με ένστικτό και βιασύνη. Επίσης, θα εκφράζουμε τον θυμό μας με επιθετικότητα και θα είμαστε με λυμένο το ζωνάρι και έτοιμοι για καβγά, αλλά και επιρρεπείς σε ατυχήματα. Η λέξη «συμβιβασμός» είναι άγνωστη για το ζώδιο του Κριού και για τον Άρη και θα θέλουμε να είμαστε πρώτοι, να κάνουμε πράγματα μόνοι μας, να δίνουμε διαταγές και να είμαστε αρχηγοί. Αυτή η διέλευση ευνοεί τις προσπάθειες που απαιτούν θάρρος, πάθος και γενναιότητα, αλλά μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι μακροπρόθεσμα, διότι οι κινήσεις μας δεν θα βασίζονται σε οργανωμένο σχέδιο, αλλά στην παρόρμηση. Δεν θα θέλουμε να σκεφτόμαστε υπερβολικά, να αναλύουμε και να ακούμε τη γνώμη των άλλων και ίσως αυτό να μας κοστίσει στο μέλλον.

Ο πλανήτης Άρης σχετίζεται και με τον στρατό, τον πόλεμο, τη δύναμη και ο Κριός τον κάνει πιο επιθετικό και απερίσκεπτο και ίσως δούμε το επόμενο διάστημα να κορυφώνονται οι πολεμικές συρράξεις, αλλά και οι απειλές από ηγέτες που θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό

Στις 3 Μαΐου 2024 η τύχη μας χαμογελά με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και ενισχύει την εσωτερική μας δύναμη. Είναι μια όψη αναγέννησης που φέρνει ριζικές αλλαγές και επανεκκίνηση πίστης και στόχων, ενώ θα υπάρχει και έντονος ερωτισμός.

Στις 18 Μαΐου 2024 ο Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και θα μας γεμίσει με δύναμη και αντοχή να κυνηγήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Μπορεί να γίνουμε πιο φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί και να επιθυμούμε την αναγνώριση. Επίσης, αντί να περιμένουμε τις ευκαιρίες θα τις δημιουργούμε και θα κινούμαστε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Χρειάζεται όμως προσοχή να μην πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις προκειμένου να αναλάβουμε ηγετικές θέσεις, τις οποίες όμως δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ορμώμενοι μόνο από το πάθος της κορυφής.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα είναι δυναμικά αλλά θα έχουν και εντάσεις με τον Άρη στον Κριό από 30/04/2024 – 09/06/2024

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 2 χρόνια και μαζί επιστρέφει ο ενθουσιασμός, η δράση, το πάθος, αλλά και τα νεύρα και η πίεση στην καθημερινότητα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα ήσασταν απαισιόδοξοι και εσωστρεφείς, τώρα θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας, θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και έμπνευση και θα θέλετε μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες να κάνετε τα πάντα και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές και θα αισθάνεστε πιο θαρραλέοι και δυνατοί για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Όμως, προσέξτε να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε και μην επωμιστείτε άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις, διότι θα εξουθενώσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους γύρω σας, αφού θα είστε απαιτητικοί και πιεστικοί. Θα αισθάνεστε πιο σέξι και ποθητοί, αλλά και έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να εστιάσετε στον εαυτό σας, να μεταμορφώσετε το σώμα σας ή να πάρετε μια τολμηρή πρωτοβουλία. Είτε είστε υπάλληλοι είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας και θα έχετε συνεχώς νέες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις. Προσέξτε, όμως, τον τρόπο που εκφράζεστε και τα λόγια που ξεστομίζετε, διότι θα είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί και οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τα νευρικά σας ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τον Κριό περνάει στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στο Μεσουράνημα, και θα δώσει τεράστια ώθηση στην καριέρα σας, οπότε μην αφήσετε αυτή την περίοδο να πάει χαμένη. Κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας και τα επαγγελματικά σας όνειρα και κάντε τις σωστές κινήσεις για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αλλά πρέπει και εσείς να τις αξιοποιήσετε σωστά. Βέβαια, όλο αυτό το κυνήγι της καταξίωσης έχει και μια άλλη ανάγνωση και αυτό σημαίνει ότι θα είστε αγχωμένοι, αφού στην προσπάθεια σας να ανελιχθείτε θα συγκεντρώνετε όλες τις ευθύνες πάνω σας και θα αναλαμβάνετε συνεχώς νέες υποχρεώσεις προκειμένου να δείξετε ότι είστε ικανοί και μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας πιέζουν και οι απαιτήσεις στη δουλειά να είναι αφόρητες. Θα τρέχετε όλη τη μέρα και το μυαλό σας θα είναι μόνο στη δουλειά. Όμως θα πρέπει να κάνετε και κάποια διαλείμματα, διότι στο τέλος και η υγεία σας μπορεί να κλονιστεί, αλλά και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή, διότι αν είστε απόντες συνεχώς ή αν μεταφέρετε το άγχος της δουλειάς στο σπίτι, τα παράπονα από τον σύντροφό σας θα είναι πολλά και ίσως σας οδηγήσουν σε ρήξη. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και μην αφήνετε τα άγχη να σας καταβάλλουν. Επίσης, προσέξτε τυχόν χτυπήματα κάτω από τη μέση από συναδέλφους και να είστε προετοιμασμένοι για παρασκήνιο. Αν εργάζεστε στα σώματα ασφαλείας, στον στρατό ή είστε αθλητές μπορεί να έχετε μια προαγωγή ή διάκριση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τον Κριό βάζει φωτιά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, πυροδοτεί εντάσεις, φέρνει πίεση και ανταγωνισμό και εσείς καλείστε να εξασκήσετε για ακόμη μία φορά το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, τη διπλωματία. Όταν ένας πλανήτης παίρνει θέση απέναντι από το ζώδιο μας, όπως τώρα ο Άρης που μπαίνει στον Κριό, τότε οι άλλοι (σύντροφος, συνεργάτες, κλπ.) κάνουν κατά κάποιο τρόπο κουμάντο στη ζωή μας. Αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις, έχουν τον πρώτο λόγο και η φωνή τους είναι πιο δυνατή από τη δική μας. Έτσι λοιπόν για τις επόμενες έξι εβδομάδες ο σύντροφος και οι συνεργάτες θα απαιτούν και θα θέτουν τα όρια κι εσείς θα πρέπει να ακολουθείτε! Και μόνο που το διαβάζετε σας πιάνει μία ταραχή, πόσο περισσότερο να το ζείτε κιόλας. Οπλιστείτε με υπομονή και βρείτε τρόπους να φέρετε την ισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε και να είστε εριστικοί, αλλά να συζητάτε και να συνεργάζεστε. Επειδή μέχρι τις 09 Ιουνίου θα δέχεστε μεγάλες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας, αλλά και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Μην επιλέξετε τον δρόμο της σύγκρουσης, αλλά της ψυχραιμίας. Βέβαια, ο Άρης στον Κριό θα βγάλει και την ερωτική σας πλευρά και αν είστε σε σχέση θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, ενώ αν είστε μόνοι θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να στηρίξετε το ταίρι σας να κατακτήσει κάποιον στόχο του ή να ξεκινήσετε κάτι μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τον Κριό θα μετακινηθεί στον 4ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς ή μπορεί και να ετοιμάζετε ένα ταξίδι για να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη ή να δεχτείτε επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα. Μπορεί όμως να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες στην οικογένεια και να πιεστείτε πάρα πολύ. Επίσης, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιούσιας και είτε να προβείτε σε κάποια αγοροπωλησία, είτε να ξεκινήσετε να κάνετε επισκευές σε κάποιο ακίνητο σας ή να μετακομίσετε. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια εργασία με έδρα το σπίτι σας ή να συνεργαστείτε με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Όμως, υπάρχει και η περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο δικό σας άτομο και να χρειαστεί να τρέξετε και να προσφέρετε τη βοήθεια σας. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι ήταν καλό να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε στήριξη από τους άλλους. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πιο προστατευτικοί απέναντι στους φίλους σας και σε όσους αγαπάτε. Πίεση θα υπάρχει και στον τομέα της δουλειάς, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις. Όμως επειδή θα είστε φορτισμένοι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ρήξεις εξαιτίας της επιθετικότητας σας. Ίσως μιλήσετε απότομα σε φίλους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες και τσακωμοί.