Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/07/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/07/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/07/2022;

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετάει με μια δύσκολη όψη, αφού στις 31/07/2022 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει μια σκληρή αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ανασφάλειες, καχυποψία, αρνητικές σκέψεις

Αυτή η όψη θα δυσκολέψει την επικοινωνία μας με τους άλλους και δεν αποκλείεται να μας δημιουργήσει αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις θετικά και να μην μας κατακλύσουν τα άγχη και οι ανασφάλειες που θα βγουν τώρα στην επιφάνεια. Επιπλέον, θα δυσκολευτούμε να πείσουμε τους άλλους και να τους πάρουμε με το μέρος μας, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσουμε μια χάρη ή για να προωθήσουμε τις ιδέες μας στη δουλειά μας. Επικρατεί η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέα δεδομένα αλλά και σε ανθρώπους και θα δυσκολευτούμε να δεχτούμε τη διαφορετική άποψη ή να μπούμε στη θέση του άλλου. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης δεν θέλουμε με τίποτα να λειτουργήσουμε παρορμητικά και να πούμε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής, και θα σκεφτούμε πολύ ώριμα και σοβαρά τις καταστάσεις πριν πάρουμε μια απόφαση. Ωστόσο, μπορεί όλη αυτή η καθυστέρηση και η υπερανάλυση να μας κάνουν να χάσουμε ευκαιρίες ή να φανούμε αναβλητικοί και ασυνεπείς απέναντι στους άλλους.

Ψυχρότητα και επικριτική διάθεση στις σχέσεις

Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μπορεί να γίνουμε αυστηροί ή ακόμα και επικριτικοί με το ταίρι μας ή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάτι που μπορεί να μας φέρει αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Ίσως μάλιστα κάποιοι να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να πάρετε λίγο χρόνο μακριά από τους άλλους, προκειμένου να διαχειριστείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές και στις συζητήσεις μας, αφού μπορεί τα λεγόμενα μας τα παρεξηγηθούν εύκολα από τους άλλους ή να υπάρχουν ασυνεννοησίες.

Αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδια μας

Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις μετακινήσεις σας και οτιδήποτε σχετίζεται με ηλεκτρονικές συσκευές, μιας και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό.

Είναι μια καλή ιδέα αυτές τις ημέρες να αναζητήσουμε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου που βλέπει τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και μπορεί να μας καθοδηγήσει και να μας κάνει να εντοπίσουμε την ουσία των όσων συμβαίνουν. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή για να βγάλετε συμπεράσματα, επομένως αν βρεθείτε μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και λογική.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/7 θα δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα από την οικογένεια σας. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε και κυρίως να μην είστε απόλυτοι και αδιάλλακτοι στον τρόπο σκέψης σας. Είναι γεγονός ότι είστε από τη φύση σας κάπως άκαμπτοι και δυσκολεύεστε να δεχτείτε τη διαφορετική άποψη και αυτή η αντίθεση θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού ή για να λύσετε διαφορές με τον σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να μείνετε για λίγο μόνοι σας ώστε να επεξεργαστείτε καλύτερα όσα έχετε στο μυαλό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες δυσκολίες ή αναβολές που θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς να έχουν αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στην οικογένεια σας. Προσπαθήστε λοιπόν να μη γίνετε επικριτικοί με ανθρώπους που στέκονται δίπλα σας και γενικώς να μην ξεσπάτε σε λάθος άτομα, αλλά να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας με όσο πιο ήρεμο τρόπο γίνεται.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο στις 31/7 και δημιουργεί εμπόδια και δυσκολίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να παρεξηγηθείτε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ή να νιώσετε ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να συνεννοηθείτε και να τους κάνετε να δείτε τις καταστάσεις με τα δικά σας μάτια. Μπορεί οι άλλοι να έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς και να γίνουν ιδιαίτερα σκληροί και επικριτικοί απέναντι σας. Όλο αυτό σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις, καθώς και μια αίσθηση ότι οι άλλοι σας απορρίπτουν και δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Ίσως θα πρέπει βέβαια και εσείς να κάνετε μια προσπάθεια να συμβιβαστείτε και να μπείτε στη θέση των άλλων πριν βιαστείτε να πείτε σκληρά λόγια και πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους αυτές τις ημέρες και μην περιμένετε εκδηλώσεις αγάπης και συναισθήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/7 σας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να νιώσετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να γίνετε κατανοητοί στους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας. Επιπλέον, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας, κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες και θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι δεν είστε αρκετοί και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όσα έχετε αναλάβει. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ανασφάλειες να σας κυριεύσουν και να σας κάνουν να παραιτηθείτε ή να το βάλετε κάτω. Αντιθέτως, καλείστε να δείτε τα δεδομένα που έχετε στη διάθεση σας όσο πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γίνεται και να ψάξετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα. Θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και λογικοί και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δουλέψτε με επαγγελματισμό και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή από τον Λέοντα με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 31/7 έρχεται για να φέρει εμπόδια και ασυνεννοησίες μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ή κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, ή να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά και σκληρή κριτική που μπορεί να σας πικράνει και να σας απογοητεύσει. Θα πρέπει βέβαια και εσείς με τη σειρά σας να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου και γενικώς να δείτε τις καταστάσεις όσο πιο ψύχραιμα και ρεαλιστικά γίνεται πριν εκφράσετε την άποψη σας ή πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα που αφορά τις σχέσεις και την οικογένεια σας. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στους άλλους να σας γεμίσουν φοβίες και ανασφάλειες, να καθορίσουν τη σκέψη και τις αποφάσεις σας. Γενικώς, αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να μην είναι το κατάλληλο για επαφές, γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές, επομένως ίσως θα είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας ή να κρατήσετε κοντά σας μόνο εκείνα άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος χωρίς να χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις.