Σε ποια 4 ζώδια θα φέρει αλλαγές και απρόοπτα η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12/2023;

Σε ποια 4 ζώδια θα φέρει αλλαγές και απρόοπτα η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12/2023;

Σε ποια 4 ζώδια θα φέρει αλλαγές και απρόοπτα η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12/2023;

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στον Σκορπιό (στο ζώδιο που βρίσκεται σε αδυναμία καθώς κυβερνά τον Ταύρο) και την Πέμπτη 21/12/2023 θα έρθει ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό  τον πλανήτη των αλλαγών και των ανατροπών που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η αντίθεση φέρνει μια εκρηκτική διάθεση ή ανατρεπτικά γεγονότα, τα οποία είναι έξω από τον έλεγχο μας. Δυσκολευόμαστε, λοιπόν, να συμβιβαστούμε και να υπακούσουμε σε κανόνες και νιώθουμε πως ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την επανάσταση μας. Κεραυνοβόλοι έρωτες, απρόβλεπτες γνωριμίες και αναπάντεχες εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Υπάρχει ανάγκη για πειραματισμό, για επαφή με εκκεντρικούς και αντισυμβατικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα μας βγάλουν έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας και γενικώς αλλαγές, οι οποίες θα έρθουν σαν σοκ και εμείς καλούμαστε να τις διαχειριστούμε με σύνεση. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα επηρεάσει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Κεραυνοβόλοι έρωτες και αντισυμβατικές σχέσεις

Η Αφροδίτη συμβολίζει τον έρωτα, τη χαρά, τις απολαύσεις, τις ηδονές, αλλά και τη σχέση μας με το χρήμα, την ομορφιά και την ύλη. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός συμβολίζει το σοκ, τις απρόσμενες αλλαγές και μας δημιουργεί μια ανήσυχη και επαναστατική διάθεση. Η αντίθεση αυτή λοιπόν θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες από εκεί που δεν το περιμένουμε ή θα βάλει στη ζωή μας ένα άτομο αντισυμβατικό που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μας έλκυε, αφού είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς ή από τις μέχρι τώρα επιλογές μας. Ο έρωτας τώρα δε λογαριάζει κανόνες, κλισέ και στερεότυπα. Σχέσεις από απόσταση, σχέσεις μέσα από το διαδίκτυο, σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Γενικώς, θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, να βγούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να βάλουμε περισσότερη έξαψη στη ζωή μας. Θα επαναστατήσουμε ενάντια σε ένα πρόσωπο που μας καταπιέζει και μας περιορίζει και θα αποστασιοποιηθούμε από καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες και δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Άλλωστε, το συναίσθημα αυτό καθαυτό δεν είναι αρκετό τώρα για να μας κρατήσει σε μια κατάσταση που δεν μας ικανοποιεί και θα δώσουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ελευθερία. Γι’ αυτό και οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα χαρακτηρίζονται πάνω απ’ όλα από ισότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε ο εαυτός μας, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Θα πρέπει, ωστόσο, να τιθασεύσουμε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αφού μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσουμε μια κατάσταση στα άκρα και να απομακρύνουμε από κοντά μας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εμάς. Κάποιες φορές η όψη αυτή μπορεί να παραπέμπει σε ένα χωρισμό λόγω γεωγραφικής απόστασης αν το ένα μέλος της σχέσης για κάποιους λόγους χρειάζεται να αλλάξει πόλη ή και χώρα.

Οικονομικές ανατροπές

Εκτός όμως από τις σχέσεις και τον έρωτα, η Αφροδίτη συμβολίζει τα κέρδη, τα υλικά αγαθά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα. Αυτή η αντίθεση λοιπόν είναι πιθανό να φέρει απρόσμενα έσοδα ή έξοδα που θα μας δημιουργήσουν αστάθεια και ανασφάλεια και μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό κάτω από αυτή την επιρροή, αφού όλα είναι ρευστά και μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι όμως εξίσου πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ωφελήσει, να κάνετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή να βρείτε μια εναλλακτική λύση ή πλάνο που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ουρανός είναι ο πιο απρόβλεπτος και αντισυμβατικός πλανήτης και είναι δύσκολο να προβλέψουμε ακριβώς τι μας περιμένει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών και δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με απρόσμενες εξελίξεις και θα βιώσουν πιο έντονα αυτές τις αλλαγές της αντίθεσης  Αφροδίτης-Ουρανού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12, πραγματοποιείται με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και τον Ουρανό απέναντι σας και είστε εκείνοι που θα νιώσετε πιο έντονα από όλους την επιρροή αυτής της όψης. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανατροπές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να διαλύσετε μια κατάσταση και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και τις γνώμες των άλλων. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κεραυνοβοληθείτε από ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό και εκκεντρικό για τα δικά σας γούστα, το οποίο όμως θα σας ανανεώσει και θα καταφέρει να σας βγάλει από το τέλμα. Είναι γνωστό ότι εκπροσωπείτε ένα σταθερό ζώδιο που αγαπάει τη σταθερότητα και αντιπαθεί τις αλλαγές και τις εκπλήξεις, όμως από την άλλη αγαπάτε και την ένταση και έχετε φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να καλωσορίσετε το διαφορετικό που έρχεται στη ζωή σας. Μάλιστα, όσο πιο πολύ αντιστέκεστε και επιμένετε να διατηρείτε τελειωμένες καταστάσεις, τόσο πιο δύσκολο θα είναι στην πορεία να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 17 ως τις 21 μοίρες του Σκορπιού. Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα στρέψει όλη σας την προσοχή στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα αλλά και στον τομέα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βρείτε το θάρρος να λήξετε μια συνεργασία ή να αποχωρήσετε από μια δουλειά που δεν σας προσφέρει ικανοποίηση και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, γύρω από αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας που θα φέρουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση. Οι αλλαγές που έρχονται μπορεί να αφορούν και στο σπίτι ή την οικογένεια σας. Ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε ή μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας να αποχωρεί από το οικογενειακό περιβάλλον. Από την άλλη οι αλλαγές στη δουλειά  μπορεί να σας δημιουργήσουν ανησυχία και ανασφάλεια, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω ή να παραμερίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό και με ποιο τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις περιστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και προωθήστε τις πρωτότυπες ιδέες που έχετε, αφού μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους που δεν φανταζόσασταν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 17 ως τις 21 μοίρες του Υδροχόου. Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της  Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα φέρει ανατροπές και εκπλήξεις στις συνεργασίες σας, καθώς και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις και θα τολμήσετε να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων ή ακόμα και να λήξετε μια σχέση που σας έχει απογοητεύσει και δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή από έναν συνεργάτη, κάτι που θα σας ταρακουνήσει και θα σας δημιουργήσει ανησυχία και ανασφάλεια. Προσπαθήστε λοιπόν να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στο φως και μην βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η αντίθεση μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Ακόμα κι αν αυτή η σχέση δεν έχει διάρκεια στον χρόνο, θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 17 ως τις 21 μοίρες του Ταύρου. Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση της  Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12  θα φέρει νέα δεδομένα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή εξ αντανακλάσεως όμως και τον τομέα της καριέρας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει μια ξαφνική μετακόμιση ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στον χώρο του σπιτιού, κάτι που θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ένταση. Επιπλέον, η σχέση με τα άτομα της οικογένειας σας θα είναι τεταμένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τσακωμοί και διαφωνίες που θα σας απομακρύνουν. Προσπαθήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τους αγαπημένους σας και αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές που δεν οδηγούν πουθενά. Με την αντίθεση αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία μέσα στις σχέσεις σας πιθανώς όμως και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν λοιπόν πλέον θέση στη ζωή σας άτομα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά, επομένως μη διστάσετε να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν και να βγείτε οριστικά από φαύλους κύκλους που σας φθείρουν ψυχολογικά.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 17 ως τις 21 μοίρες του Λέοντα. Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.