Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 - 29/09/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που βάζουμε τα κεφάλια μέσα και προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη στην καθημερινότητα μας και να βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας. Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα μας βοηθήσει η παρουσία της Αφροδίτης στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα, μια θέση η οποία θα είναι ευνοϊκή κυρίως για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες, αλλά θα είναι επίσης αρκετά βοηθητική για Καρκίνους και Σκορπιούς.

Λιγότερες εκδηλώσεις συναισθήματος και περισσότερες απαιτήσεις

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θεωρείται ότι βρίσκεται σε πτώση, αφού χάνει λίγη από τη χαλαρή της φύση και είναι πιο απαιτητική και αναλυτική από τις υπόλοιπες θέσεις. Η Παρθένος, με κυβερνήτη τον Ερμή, είναι αρκετά εγκεφαλική αλλά και πρακτική, αφού πρόκειται για ένα γήινο ζώδιο. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν δεν θα πετάμε στα σύννεφα και θα ξέρουμε πολύ καλά πώς να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις και τι ακριβώς να περιμένουμε από τον εκάστοτε σύντροφο ή συνεργάτη. Αυτό που επιθυμούμε είναι συνέπεια και ακρίβεια, επομένως δεν θα εκτιμήσουμε τα απρόβλεπτα ξεσπάσματα και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Έχοντας περάσει ήδη από το ζώδιο του Λέοντα, έχει αφήσει πίσω της το δράμα και αδιαφορεί για τις υπερβολικές εκδηλώσεις, τις ανέσεις και τις πολυτέλειες. Εκτιμά τα απλά πράγματα και αυτό που της προσφέρει αρμονία είναι η τάξη και η οργάνωση, τόσο στο περιβάλλον όσο και στις σχέσεις της.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα είμαστε πιο χαμηλών τόνων και δεν θα διστάσουμε να εργαστούμε σκληρά προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η Αφροδίτη αυτή φημίζεται για την τελειομανία της και δεν θα αρκεστεί σε τίποτα μέτριο. Προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τον εαυτό της και τους άλλους, όμως πολλές φορές μπορεί να κολλάει σε μικρές λεπτομέρειες και να γίνεται υπερβολικά αυστηρή και επικριτική, με αποτέλεσμα να απομακρύνει τους άλλους από κοντά της.

Αυτοσυγκράτηση σε σχέσεις και οικονομικά

Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μπορεί να μην είμαστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί απέναντι στο ταίρι μας, όμως θα είμαστε δίπλα στον άλλον και θα εκφράσουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη μας με πράξεις. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε μια νέα γνωριμία, θα είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι και θα προχωρήσουμε με αργά και μεθοδικά βήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά, αφού θα είμαστε όσο πιο συγκρατημένοι γίνεται και θα προσπαθήσουμε να μην ξοδεύουμε αλόγιστα και να μην κάνουμε παρορμητικές κινήσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα και μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να αμελούσαμε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με περισσότερο ρεαλισμό και γενικώς για να βάλετε μια τάξη στο χάος που μπορεί να επικρατεί γύρω σας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα εγκαινιάσει μια άκρως ερωτική και παθιασμένη περίοδο για εσάς, αφού θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε σίγουροι για όσα μπορείτε να καταφέρετε και δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι η στιγμή που θα λάμψετε και θα ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος, επομένως τολμήστε να βγείτε από τη ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάτε για να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Εάν είστε δεσμευμένοι/ες θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και μπορεί να νιώσετε την έξαψη που αισθανόσασταν στα πρώτα ραντεβού της σχέσης σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή να βάλετε μπροστά για έναν απόγονο ή να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στους άλλους και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που ζητάτε. Εκτός από τα αισθηματικά, είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος και για τα επαγγελματικά σας, επομένως μη διστάσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους του Σεπτεμβρίου, αφού ο πλανήτης του έρωτα, του χρήματος, και της ηδονής, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σχεδόν ολόκληρο τον μήνα. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα κάνετε πολύ καλή πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να γεφυρώσετε τις διαφορές σας, γιατί διαθέτετε διπλωματία και ξέρετε τι να πείτε προκειμένου να πάρετε τους άλλους με το μέρος σας. Γενικώς, το κλίμα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να βρείτε μια κοινή γραμμή με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να νιώθετε τύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς αφού θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούρια άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό, επομένως εάν θέλετε να προωθήσετε κάποιο σχέδιο σχετικά με αυτούς τους τομείς, κάντε το χωρίς δεύτερο σκέψη. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και θα ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε στη ζωή σας νέα ενδιαφέροντα ή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να κάνετε σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και εσείς θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές και για να ξεκινήσετε κάτι νέο, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση ή σε ένα γάμο, ο πλανήτης της αγάπης θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις μεταξύ σας. Γενικώς, το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό και θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες επαφές οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Εάν είχαν υπάρξει διαφορές και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας, τώρα θα μπορέσετε να τις διευθετήσετε και θα βρείτε μια κοινή γραμμή που θα ωφελήσει και εσάς και εκείνους.