Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου 2021

Το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Αυγούστου και τυπικά του καλοκαιριού, αφού το καλοκαίρι ουσιαστικά εκτείνεται μέχρι τη φθινοπωρινή ισημερία στις 22/09/2021 φέτος, χαρακτηρίζεται από γήινη και πρακτική ενέργεια, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ 6 από τα 10 ουράνια σώματα θα βρίσκονται σε ζώδια της γης. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης στην Παρθένο, η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Είναι ένα γουηκέντ που ευνοεί την πρακτική προσέγγιση στα πράγματα, είναι μέρες που ευνοούν την οργάνωση, την ανασύνταξη, τις προετοιμασίες, αλλά όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να μας βαραίνουν ή να νιώθουμε ότι μας πνίγουν. Η Σελήνη στον Ταύρο άλλωστε, στο ζώδιο της έξαρσης της, από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το βράδυ αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις. Αγαπά τη φύση και την καλοπέραση, τους αργούς και χαλαρωτικούς ρυθμούς, το καλό φαγητό, τον έρωτα, τις απολαύσεις, την τέχνη και ιδιαίτερα τη μουσική. Αν και δημιουργεί κάποιες όψεις δυσκολίας το βράδυ της Παρασκευής με τον Κρόνο και το Σάββατο με τον Ουρανό, τρία ζώδια φαίνεται ότι έχουν δυνατότητες να περάσουν ένα ωραίο γουηκέντ και μάλιστα να έχουν και ευκαιρίες σε διάφορους τομείς, όπως θα εξηγήσω παρακάτω.

Τα ζώδια αυτά είναι τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Αν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας, βρείτε τον με ακρίβεια πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου νιώθετε και είστε οι πρωταγωνιστές του. Αυτό σημαίνει με κάποιο τρόπο ότι θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτές τις μέρες. Το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Άρη στην Παρθένο σάς κάνει στην κυριολεξία ασταμάτητους σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε και μάλιστα για κάποιους αυτές οι μέρες μπορεί να έχουν κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο εντελώς ξαφνικά και να σας κάνει κλικ ερωτικά. Για άλλους η γνωριμία αυτή μπορεί να αφορά τον φιλικό σας κύκλο ή και τον επαγγελματικό σας κύκλο. Κάποιος-α φαίνεται ότι μπορεί να σας γοητεύσει και να επιδιώξετε να σχετιστείτε ή να δουλέψετε μαζί του-ης. Από την άλλη, είναι ένα γουηκέντ που όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε δίνει έμφαση και στη χαρά της ζωής, τη δημιουργία και τα παιδιά. Σας δίνει ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, ενώ και τα απρόοπτα ακόμη φαίνεται να είναι ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου, γι’ αυτό μην μένετε στην περιφραγμένη ζώνη ασφαλείας σας. Τολμήστε σε όλα τα επίπεδα και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Καταρχάς είναι ένα ωραίο γουηκέντ αν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, να φύγετε για λίγες μέρες ένα ταξίδι αν δεν χορτάσατε διακοπές, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να γευτείτε νέες κουζίνες, να διαβάσετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει ή να δείτε μια ταινία. Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα γοητεύετε πιο εύκολα τους άλλους, ενώ δεν θα είναι δύσκολο να κατακτάτε αυτά που επιθυμείτε πολύ και προσπαθείτε γι’ αυτά. Ακόμη και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, που συνήθως δημιουργεί απρόοπτα, δεν θα είναι ενοχλητική για σας και θα περάσετε υπέροχα και διαφορετικά απ’ ότι συνήθως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή δεν είναι μια ευθεία και κάποιες φορές έχει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Εκεί λοιπόν που μπορεί να είχατε αποφασίσει να ξεγράψετε έναν έρωτα ή μια φιλική σχέση, μπορεί το άτομο αυτό να επανακάμψει έτσι ξαφνικά και να σας δείξει ένα άλλο πιο γλυκό πρόσωπο, βάζοντας σας σε διαδικασία να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις σας. Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σάββατο μπορεί να περιμένετε τα πάντα, εκτός από ένα βαρετό γουηκέντ. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των εκπλήξεων και βρίσκεται σε ένα φιλικό σας ζώδιο και μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της διασκέδασης, των παιδιών. Αν μη τι άλλο σας παρέχει εχέγγυα ότι μπορείτε να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με τα χόμπι ή τα σπορ που σας αρέσουν και σας κάνουν να περνάτε καλά ή να έχετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.