Στις 27/12/2023 έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Στις 27/12/2023 έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Στις 27/12/2023 έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Το 2023 μας αποχαιρετά έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε, δηλαδή με μια Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, αλλά αυτή τη φορά με πιο θετικές όψεις για να μας αποζημιώσει για ό,τι περάσαμε τη χρονιά που αποχαιρετάμε. Στις 27 Δεκεμβρίου 2023, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του έτους στις 4 μοίρες και 57 λεπτά του Καρκίνου και έρχεται με ευνοϊκές όψεις για να μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα αυτές τις γιορτινές ημέρες και να εναρμονιστούμε με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η παγωμένη Πανσέληνος ή Πανσέληνος της μεγάλης νύχτας, όπως είθισται να ονομάζεται συμβολικά το φεγγάρι του Δεκεμβρίου (λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του γεγονότος ότι σε αυτόν τον μήνα έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους), είναι μια εξαιρετικά τυχερή Πανσέληνος, καθώς ο Δίας σχηματίζει θετικές όψεις με τη Σελήνη και τον Ήλιο και ευνοεί θέματα οικογένειας, αφού ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που θεωρεί ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο πολύτιμο σε αυτή τη ζωή. Μάλιστα είναι η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς, γι’ αυτό θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να λάβουμε κάποια από τα δώρα που φέρνει μαζί της.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, το ζώδιο της μητρικής φιγούρας, της στοργής και της προστασίας, μας καλεί να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και να ανταποκριθούμε στις βαθύτερες ανάγκες μας όπως θα έκανε κάθε στοργικός γονέας. Για όσους μπορεί να κουβαλούν τραύματα από το παρελθόν αυτή η διαδικασία είναι ακόμη πιο επιτακτική. Χρειάζεται λοιπόν περισυλλογή και να βρείτε τι ζητάει η καρδιά σας. Η Πανσέληνος στον γλυκό, περιποιητικό και ευαίσθητο Καρκίνο θα μας κάνει να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας, να αναζητάμε ασφάλεια και θαλπωρή και μπορεί να νιώθουμε πιο συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αν είμαστε μακριά μπορεί να διαπιστώσουμε ότι μας λείπουν περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο επιρρεπείς στο να τα παίρνουμε όλα προσωπικά, γι’ αυτό θα πρέπει προστατευθούμε και να μην έρθουμε σε επαφή με άτομα που είναι τοξικά και ρουφούν την ενέργειά μας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τις ημέρες των εορτών είναι ό,τι πρέπει για να έρθουμε σε επαφή με τους αγαπημένους μας, με τους συγγενείς, να δώσουμε και να πάρουμε πολύ στοργή και αγκαλιές, να κάνουμε οικογενειακά τραπέζια και να δώσουμε σημασία στις παραδόσεις, στις οικογενειακές αξίες, στο σπίτι, στους γονείς και στα θέματα προσωπικής ασφάλειας. Επίσης αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει νοσταλγία, την επιθυμία να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, ή μπορεί να αναπολούμε τις στιγμές που περάσαμε τις γιορτές με αγαπημένα μας πρόσωπα. Επειδή η Πανσέληνος υποδηλώνει το κλείσιμο ενός κεφαλαίου, ίσως θελήσουμε να κάνουμε μια βόλτα στο παρελθόν μας και να σκεφτούμε τους τελευταίους έξι μήνες του έτους. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον Ιούλιο ήταν η αφετηρία για το συγκεκριμένο ταξίδι και ίσως κάτι που ξεκίνησε τότε, τώρα να ζητά μια λύτρωση και μια απόφαση.

Συναισθηματικό κρεσέντο

Το ζώδιο του Καρκίνου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ένα ζώδιο του νερού και σίγουρα θα επηρεαστούν πολύ οι μετεωρολογικές συνθήκες και ίσως έχουμε και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, παλιρροϊκά κύματα, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως θα υπάρξουν και συναισθηματικά κύματα που θα μας πνίξουν, όπως και ξεσπάσματα δακρύων, γέλιου και θυμού. Όλα τα συναισθήματα είναι πιθανά και όλα θα είναι στο αποκορύφωμά τους και δεν θα μπορούμε να τα κρύψουμε όσο και να θέλουμε. Με αυτό το φεγγάρι και οι πιο ψυχροί, σκληροί και απόμακροι θα δείξουν την πιο ευαίσθητη πλευρά τους, οπότε μπορεί να ζήσουμε πολλές στιγμές συγκίνησης. Βέβαια μπορεί όλη αυτή ευαισθησία να βγάλει στην επιφάνεια και πολλά παράπονα αν οι σχέσεις μας δεν είναι υγιείς, οπότε να έχουμε ξεσπάσματα συσσωρευμένης πίκρας και απογοήτευσης. Θα δείξουμε την αγάπη μας με την ψυχή μας, θα βγουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα με εκρηκτικό τρόπο και θα αποκαλυφθούν θέματα που ίσως λειτουργήσουν ως τσουνάμι… Από την άλλη, δεν είναι κακό να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στο τέλος της χρονιάς, ώστε να διανύσουμε το 2024 με άτομα και σχέσεις που όντως θέλουμε δίπλα μας.

Το δίπολο Καρκίνου-Αιγόκερου

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και οι ενέργειες των δύο ζωδίων συγκρούονται προκειμένου να βρεθεί η ισορροπία. Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξο ζώδιο και αφορά στη δημόσια ζωή, την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες, τα όρια, την κυριαρχία μας στον κόσμο που δραστηριοποιόμαστε. Ο Καρκίνος από την άλλη έχει ανάγκη από αγάπη άνευ όρων, συναισθηματική ασφάλεια και στοργικές οικογενειακές σχέσεις και το ζητούμενο της Πανσελήνου αφορά στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής-οικογενειακής ζωής και της καριέρας. Ενώ ο Καρκίνος απολαμβάνει περισσότερο την επαφή με το σπίτι και την οικογένεια, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες προς τον έξω κόσμο και η επιρροή της Πανσελήνου θα φωτίσει όσα μπορεί να παραμελούσαμε ή να αναβάλλαμε και δεν έχουμε βρει την προσωπική μας ισορροπία. Είναι λοιπόν η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ποια μοτίβα στη συμπεριφορά μας μάς εμποδίζουν από την προσωπική ολοκλήρωση, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν επίκεντρο το σπίτι ή την οικογένεια ή που περιστρέφονται γύρω από την ισορροπία εργασίας-οικογένειας και τη στάση μας απέναντι στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουμε. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα πώς θα απαλλαχτούμε μια και καλή από οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τις δικές μας απαιτήσεις και μας κρατά μακριά από τα όνειρα μας. Οι πιο ευαίσθητες ψυχές θα έχουν ανάγκη από στοργή και αγκαλιές με αυτό το φεγγάρι και όσοι είναι σε δύσκολη φάση της ζωής τους θα νιώσουν μεγαλύτερο συναισθηματικό κενό.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Τόσο ο Ήλιος από τον Αιγόκερω όσο και η Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζουν θετικές όψεις προς τον τυχερό και αισιόδοξο Δία, υπενθυμίζοντάς μας ότι υπάρχει χαρά, αρκεί να θελήσουμε να τη βρούμε. Αυτές οι όψεις θα γιγαντώσουν τα θέλω μας και τον ενθουσιασμό μας και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη θετική μας διάθεση. Όμως δεν πρέπει να γίνουμε υπερφίαλοι και να πέσουμε στην παγίδα να αναλάβουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αντέξουμε, ή να γίνουμε δεσποτικοί και απόλυτοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα τι καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας για να μην καταρρεύσουμε και να μην γίνουμε και καταπιεστικοί προς τους άλλους.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο λειτουργεί σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή η όψη μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη. Επίσης μας προτρέπει να εκτιμήσουμε τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να μην είμαστε αχάριστοι. Ακόμη, είναι μια όψη που φέρνει μακροχρόνιες ανταμοιβές αν στο παρελθόν έχουμε κοπιάσει και αναλάβαμε τις ευθύνες που έπρεπε.

Όμως, επειδή ακόμη ο Ερμής είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα μπορεί να έχουμε σύγχυση και θολούρα στη σκέψη μας και ίσως εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα διογκώσει τα συναισθήματα μας και θα μας κάνει ευάλωτους, μπορεί να αφεθούμε σε κάποιο άτομο πιστεύοντας ότι άλλαξε ή βλέποντας αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι την πραγματικότητα. Η σκέψη μας θα είναι θολή, δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και θα ενεργούμε βιαστικά στηριζόμενοι σε επιφανειακές εκτιμήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην αφήνεστε σε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αξία και τις προθέσεις τους. Μην εμπλέκεστε σε δράματα άλλων και μην παρασύρεστε από ανθρώπους που θυματοποιούνται, διότι μπορεί όλο αυτό να είναι μία χειριστική διαδικασία. Όμως, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για δημιουργία, καθώς δίνει απίστευτη φαντασία και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Δημιουργήστε λοιπόν, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά μην επενδύετε… χρήματα και αισθήματα. Επίσης είναι μια όψη που αυξάνει τις ψευδείς ειδήσεις και τα σενάρια συνωμοσίας, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουμε ή πριν μεταφέρουμε κάποια πληροφορία που έχουμε μάθει.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους από την 1η έως την 8η μοίρα, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου

ΚΡΙΟΣ

Στις 27/12 έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και είναι ένα ιδανικό φεγγάρι για να μπείτε στο πνεύμα των εορτών, να ανοίξετε το σπίτι σας, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που αγαπάτε, να δώσετε και να λάβετε τρυφερότητα και στοργή. Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία και σας δίνει το πράσινο φως να χαλαρώσετε λίγο αυτές τις μέρες και να χαρείτε κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς άγχος. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και δεκτικοί, θα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας κέντρο συνάντησης φίλων και συγγενών, θα ετοιμάζετε φαγητά και γλυκά ή μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για να επισκεφθείτε την οικογένεια αν βρίσκεται μακριά. Θα θέλετε όλοι να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και να περάσετε αυτές τις γιορτές όπως τις βλέπετε στις ταινίες. Βέβαια μπορεί να σας βγει ένας μεγαλύτερος συναισθηματισμός και κάποια παράπονα αν οι άλλοι δεν εναρμονίζονται με τα θέλω σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας. Βλέπετε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να μεγαλοποιήσει τις προσδοκίες σας και τελικά να φέρει απογοητεύσεις και σύγχυση. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πιέζετε τους άλλους, απλά δείξτε την αγάπη σας χωρίς να περιμένετε ανταπόδοση, όχι ότι δεν θα τη λάβετε αλλά είναι αλλιώς να περιμένεις και να εκβιάζεις κάτι και αλλιώς να γίνεται από μόνο του. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτό το φεγγάρι θα βγάλει τις ευαισθησίες σας και αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί μπορεί αν το τραβήξετε τελικά να σπάσει και να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να μετακομίσετε. Όμως αυτή η Πανσέληνος δεν αφορά μόνο το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και την καριέρα σας, το στάτους σας, τη φήμη σας. Με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία μόνο καλά νέα μπορεί να έχετε. Οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις, αλλά και τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, διότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Αν προκύψει μια ευκαιρία ή μια πρόταση, κάντε λίγη υπομονή, εξετάστε την ενδελεχώς και μετά τις 02/01/2024 παίρνετε τις τελικές αποφάσεις σας. Εξάλλου τότε, εκτός από τον Ερμή, θα έχει γυρίσει και ο Δίας στην ορθή του πορεία και θα φέρει υλικές ανταμοιβές.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς και η τελευταία του 2023 πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και αν μη τι άλλο σας χρίζει πρωταγωνιστές! Μάλιστα αν είστε γεννημένοι-ες κοντά στις 27/06 είναι ακριβώς πάνω στις μοίρες σας κι αυτό σημαίνει ότι εσείς θα είστε αποδέκτες της επιρροής της σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους Καρκίνους. Αυτή είναι η δική σας στιγμή για να βγείτε μπροστά και να προβάλετε με τόλμη και περηφάνια ποιοι είστε και τι σας κάνει ξεχωριστούς. Πάντα προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σωστά, να είστε αρεστοί, υπομονετικοί και να φροντίζετε όσους αγαπάτε, με ό,τι κόστος μπορεί να έχει αυτό για εσάς και την ψυχολογία σας. Όμως αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τα δικά σας όνειρα, τις δικές σας ανάγκες και να είστε αυθεντικοί. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Με την Πανσέληνο αυτή ίσως προκύψουν κάποια θέματα γύρω από την ταυτότητα και τον σκοπό σας που θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τον ρόλο σας στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και θα θελήσετε να εστιάσετε σε ό,τι μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή σας. Θα είστε επίσης πιο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ίσως πιο ανήσυχοι, αφού θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και την επιτυχία σας, και οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Δία και τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε, να επεκταθείτε, αλλά και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας και οι κόποι σας. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Κάποιοι μπορεί να έχετε ένα λόγο γιορτής και χαράς με αυτό το φεγγάρι, όπως είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και ένα πτυχίο και άλλοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές και χωρίς βάρη. Σαφώς αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψει κάποιο ταξίδι ή να θέλετε να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και περάσετε όλοι μαζί τις γιορτές. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οπότε αφενός μη βιάζεστε σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις και αφετέρου να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά διότι θα υπάρχει σύγχυση και μπερδέματα στην επικοινωνία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στις 27/12 να επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, σημαίνει ότι τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, η φήμη, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας θα γίνουν η προτεραιότητα σας και θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Αν έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή στο επάγγελμά σας, αν αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει η δουλειά σας, ότι δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ότι οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι δυσανάλογες με τις απολαβές σας μπορεί να σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε πλώρη για άλλα επαγγελματικά σχέδια. Ή μπορεί να είναι η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των κόπων σας. Ή και τα δύο μαζί, δηλαδή να πάρετε απόφαση να μετακινηθείτε αλλού με περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Εξάλλου το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία, που για το δικό σας ζώδιο αφορά στα οικονομικά, ίσως κρύβει μια θετική έκπληξη για το πορτοφόλι σας και να είστε αποδέκτες ενός μπόνους, μιας οικονομικής προσφοράς ή ενός μεγάλου δώρου. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πραγματικά να αξιολογήσετε εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Όμως εκτός από τα επαγγελματικά η Πανσέληνος επηρεάζει και την οικογένεια και το σπίτι και θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας, αλλά οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα σας κάνουν να νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να πάρετε πιθανώς μια προαγωγή ή έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στην εργασία σας και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε, μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τον Καρκίνο, και δίνει έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις, στον γάμο, στις συνεργασίες και ίσως κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Καταρχάς αυτό το φεγγάρι σας λέει να φορέσετε τα καλά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, να δείξετε τα ταλέντα, τα θέλω σας, αλλά και τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Είναι μία τυχερή Πανσέληνος που σχηματίζεται στα γενέθλια σας και αυτό σημαίνει ότι αν έχετε γεννηθεί από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας θα σας συντροφεύει η εύνοια της καθ’ όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας. Τόσο η Σελήνη από τον Καρκίνο όσο και ο Ήλιος στο ζώδιο σας σχηματίζουν θετικές όψεις με τον ευεργέτη Δία και σας δίνουν το πράσινο φως να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή μία συνεργασία και να δεσμευτείτε ουσιαστικά. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να αξιολογήσετε σοβαρά τις σχέσεις σας και να επιλέξετε με προσοχή όσους θέλετε για συνοδοιπόρους σας. Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και τελικά να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου, ή αν το ταίρι σας κατανοεί τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση. Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται και σε αυτό συνηγορεί και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Κρόνου με την Πανσέληνο. Επίσης αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει ανταμοιβές για προσπάθειες που κάνετε στο παρελθόν και τώρα να δείτε τα αποτελέσματα τους. Ακόμη, θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν και θα είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Δία ευνοεί και τις προσπάθειες σας να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα, να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σας και να αποκτήσετε και λίγο χρόνο για εσάς, για τους φίλους σας και τις ομάδες που είστε μέλη. Εννοείται πως θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.