Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη φλογερή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22/02/2024

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη φλογερή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22/02/2024

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη φλογερή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22/02/2024

Στις 22/02/2024 έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη αστρολογική συγκυρία αφού οι δύο αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν στο αέρινο και αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σύνοδος θα κορυφωθεί στην 6η  μοίρα του ζωδίου και θα φέρει εξελίξεις σε όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο ζώδιο και σε ποια μοίρα έχετε τον ωροσκόπο και τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ερωτική διεκδίκηση, αισθησιασμός και απολαύσεις

Η Αφροδίτη στην αστρολογία είναι το σύμβολο της ομορφιάς, των σχέσεων, του έρωτα, των απολαύσεων και του αισθησιασμού. Αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια και το αίτημα της είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία γύρω της. Η Αφροδίτη μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις διαπροσωπικές σχέσεις και το χρήμα και μας δείχνει πώς σχετιζόμαστε με τους γύρω μας. Μας δείχνει πώς μοιραζόμαστε, τι δίνουμε και τι περιμένουμε ως αντάλλαγμα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης συμβολίζει την αρσενική ενέργεια και συνδέεται με τη δράση, τη διεκδίκηση, το θάρρος και τη σεξουαλικότητα. Μας δείχνει με ποιο τρόπο θα δράσουμε, τι θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και πώς θα διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτοί οι δύο πλανήτες αλληλοσυμπληρώνονται και δεν μπορεί να υπάρξει ισορροπημένη σχέση εάν απουσιάζει ένας από αυτούς. Επιπλέον και οι δύο πλανήτες σχετίζονται με τα ερωτικά ζητήματα, επομένως αυτή η ένωση τους έρχεται να φέρει μια επανεκκίνηση κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουμε ανοιχτά τις προθέσεις μας στους άλλους και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με θάρρος, ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Μοιραίες συναντήσεις και παθιασμένες γνωριμίες

Η σύνοδος αυτή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή μας και μας καλεί να δούμε τις σχέσεις μας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Οι προϋποθέσεις τώρα είναι κατάλληλες για να γίνουν νέες, παθιασμένες γνωριμίες, για να κάνουμε μοιραίες συναντήσεις ή για να δημιουργηθούν ολοκαίνουριες συνδέσεις με ανθρώπους που θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό και μας διεγείρουν εγκεφαλικά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Υδροχόου μιλάει για πνευματική επικοινωνία και ερωτεύεται πρώτα απ’ όλα με το μυαλό. Αυτές τις ημέρες, οι φιλίες και οι κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ κομβικές και δεν αποκλείεται να γίνουν σημαντικές επαφές μέσα από παρέες και ομάδες ανθρώπων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Θα έρθουμε πιο κοντά με ομοϊδεάτες και με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εμάς και συμμερίζονται το όραμα και τους στόχους μας. Μπορεί να νιώσουμε ακατανίκητη έλξη για άτομα που είναι εκκεντρικά ή αντισυμβατικά, ή για εκείνους που πάνε κόντρα σε κοινωνικούς κανόνες και δεν ακολουθούν τις τάσεις και ξεφεύγουν από στερεότυπα. Η προσέγγιση μας στον έρωτα θα είναι πιο απελευθερωμένη, αλλά δεν παύει να υπάρχει έντονη σεξουαλική διάθεση καθώς και επιθυμία να ικανοποιηθούμε, να απολαύσουμε και να συνδεθούμε. Επιπλέον, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα θα πρέπει να είναι ισότιμες και πάνω απ’ όλα θα πρέπει μας προσφέρουν την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας, όπως ακριβώς προστάζει το προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η σύνοδος μας καλεί να είμαστε ο εαυτός μας, να εκφραστούμε με ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε αυθεντικούς δεσμούς.

Ας πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεαστεί ξεχωριστά το κάθε ζώδιο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο και με ποιο τρόπο μπορεί να την εκμεταλλευτεί

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη ενεργοποιεί έναν κοινωνικό τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις ομάδες, τις παρέες, τους συνεργάτες ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές που μπορεί να σας ωφελήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η υποστήριξη που θα λάβετε τώρα από ένα πρόσωπο ή από μια ομάδα ανθρώπων θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα ή να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να θέσετε νέους στόχους. Σε ερωτικό επίπεδο, αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει πλατωνικούς έρωτες, καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες ή επαφές μέσα από το διαδίκτυο που θα σας συνεπάρουν. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό, ενώ μπορεί να νιώσετε έντονη έλξη για πιο εκκεντρικά και αντισυμβατικά άτομα με τα οποία όμως μοιράζεστε κοινές απόψεις και κοινά ενδιαφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες για να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη πραγματοποιείται σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με την καριέρα, την εικόνα σας, τους στόχους σας και τη θέση σας στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνετε πολύ σημαντικές επαφές και γνωριμίες αυτές τις ημέρες με άτομα κύρους και εξουσίας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να ανέβετε ένα σκαλοπάτι και να φτάσετε πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Είναι επίσης η στιγμή για να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της καριέρας και τους συνεργάτες σας, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική πορεία και την εξέλιξη σας. Μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, αφού είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσετε. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά, θα σας απασχολήσει έντονα το κομμάτι της δέσμευσης και μπορεί κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο, γιατί θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να ταξιδέψετε και να ζήσετε καινούριες περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο διαφορετικής φιλοσοφίας ή κουλτούρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας δώσουν άλλη οπτική στις καταστάσεις. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες σημαντικές εξελίξεις σε νομικά θέματα ή σε ζητήματα σπουδών. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως θα ευνοηθούν τα ρίσκα και οι πιο τολμηρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη έρχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας και να σας δώσει λύσεις σε χρέη και οφειλές που σας ταλαιπωρούσαν. Ίσως να έχετε κάποια έσοδα από τρίτους που θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν μια ανάσα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν σχέση με τράπεζες, δάνεια, εφορία και ασφάλειες. Εκτός όμως από τα οικονομικά, η σύνοδος αυτή θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στις ερωτικές σας σχέσεις και στα βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα. Η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε καυτές στιγμές και έντονα πάθη, είτε με το ταίρι σας είτε με ένα απωθημένο σας. Άλλωστε, αυτή η όψη σας κάνει ασυγκράτητους στον σεξουαλικό τομέα και μπορεί να νιώσετε αδύναμοι να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που θα παρουσιαστεί. Παράνομα ειδύλλια και μυστικές συναντήσεις είναι μέσα στα πιθανά σενάρια των ημερών. Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας αγγίξουν σε βάθος και θα σας δημιουργήσουν έντονα και παθιασμένα συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να ελέγξετε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε αυτή την όψη για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ανήκετε σε ένα ζώδιο που επηρεάζεται άμεσα από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο, αφού ενεργοποιεί τον τομέα που αφορά τις συνεργασίες και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αυτές οι ημέρες λοιπόν χαρακτηρίζονται από ένταση, πάθος, αισθησιασμό και ερωτισμό. Θα νιώσετε επιθυμία για την απόλυτη ένωση με το άτομο που έχετε απέναντι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε, να ενεργοποιηθείτε σεξουαλικά και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Το ζήτημα της συντροφικότητας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα χαρακτηρίζεται από ερωτική έξαψη και πάθος. Είναι επίσης πιθανό να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία που μέχρι τώρα έδειχνε ότι δεν οδηγεί πουθενά. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, η σύνοδος αυτή φέρνει σημαντικές γνωριμίες και επαφές ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς που σας υπόσχονται εξέλιξη και πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη έρχεται να βελτιώσει την καθημερινότητα σας και να ομαλοποιήσει με κάποιο τρόπο την εργασιακή σας ρουτίνα. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στις υποχρεώσεις και έχετε την τάση να αναλαμβάνετε αρκετές ευθύνες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πιέζεστε αρκετά. Εάν το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον ήταν τεταμένο, τώρα η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε πιο παραγωγικά με τους συνεργάτες ή τους υφιστάμενους σας. Θα εργαστείτε με θέρμη και πάθος και θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας πιο εύκολα όλα όσα έχετε αναλάβει. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα επαγγελματική γνωριμία που έχει προοπτικές εξέλιξης, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Επιπλέον, αυτή η σύνοδος θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που σας ωφελούν. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή, να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας ή μια νέα δραστηριότητα που θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Το δικό σας ζώδιο θα ευνοηθεί στο έπακρο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο, αφού η ερωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και αισθησιασμό. Αυτή η όψη σας χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και μαγνητισμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι στους γύρω σας. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, να πάρετε πρωτοβουλίες και να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Οι τολμηρές κινήσεις στον έρωτα θα έχουν θετική έκβαση. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις στο αισθηματικό κομμάτι και θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η φλόγα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί και θα νιώσετε ξανά όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που σας χαροποιούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εκρηκτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο αγγίζει ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, επομένως αυτές οι ημέρες θα είναι συναισθηματικά φορτισμένες για εσάς. Το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Θα εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ζήσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Επιπλέον, η όψη αυτή μιλάει για επανασυνδέσεις και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που με κάποιο τρόπο σας αγγίζουν ακόμα. Είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία με έναν/μια πρώην, αφού θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε. Το συναίσθημα τώρα θα σας κατακλύσει και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι βασισμένες στο συναίσθημα και όχι στη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ θετική όψη για εσάς που βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και σας βοηθάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, αυθόρμητοι και εκφραστικοί. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε έξω, να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να ανταλλάξετε ιδέες με άτομα που σας έλκουν σε πνευματικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε όσα έχετε στο μυαλό σας, να κάνετε ερωτικές εξομολογήσεις και να γοητεύσετε τους άλλους με το λέγειν και τις απόψεις σας. Η επικοινωνία σας τώρα ευνοείται στο έπακρο και θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας ή να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, συμφωνίες και επαφές που με κάποιο τρόπο θα είναι ωφέλιμες για εσάς. Η ρουτίνα τώρα μπορεί να σας φαίνεται βαρετή και αυτό σημαίνει ότι θα αναζητήσετε τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούριες δραστηριότητες ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια όψη που έρχεται να σας δώσει μια ανάσα σε οικονομικό επίπεδο, αφού μπορεί να σας ανακοινωθεί μια αύξηση, να έχετε κάποια επιπλέον έσοδα ή να πάρετε πίσω κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που θα είναι ωφέλιμες για εσάς και θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να αυξήσετε τα έσοδα σας. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα το χρήμα και τους πόρους σας αυτές τις ημέρες και θα βρείτε λύσεις σχετικά με πρακτικά ζητήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας σας. Επιπλέον, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αναδείξετε τη δημιουργικότητα σας. Οτιδήποτε χτίσετε τώρα θα ξεχωρίσει και θα έχει γερές βάσεις και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί η αυτοεκτίμηση σας. Σε προσωπικό επίπεδο, καλείστε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις παντός είδους, αφού πλέον θα νιώθετε πολύ πιο ήρεμοι και ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεχίζετε και αυτή την εβδομάδα να είστε στο επίκεντρο των πλανητικών εξελίξεων αφού οι δύο αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, συναντιούνται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η μοναδική σύνοδος σάς χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό, έντονο σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση. Αισθάνεστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εξελίξεις τώρα θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Στο αισθηματικό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα ανανεωμένοι και θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε ή να μπείτε με όλο σας το «είναι» σε μια ιστορία που θα σας προσφέρει πάθος, ένταση και ενθουσιασμό. Ακόμα κι αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη πραγματοποιείται στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί και μπορεί να νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να κλείσετε κύκλους που δεν οδηγούν πουθενά. Θα πιστέψετε στον εαυτό σας και στη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και θα απαλλαγείτε επιτέλους από απωθημένα ή από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας δημιουργούν ενοχές, φοβίες, ανασφάλειες και αρνητικά συναισθήματα. Εάν λοιπόν βρισκόσασταν σε σύγχυση ή βρισκόσασταν μπροστά σε ένα δίλημμα, τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι. Είναι βέβαια πιθανό κάποιοι από εσάς να επιλέξετε να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά ή να μην αποκαλύψετε ακόμα τις προθέσεις σας στους άλλους. Ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί τώρα να ανθίσει στα κρυφά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μυστικές συμφωνίες και επαφές.