Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10/2021

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10/2021

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10/2021

Η Πανσέληνος του «κυνηγού» πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου 2021 στον άξονα Κριού-Ζυγού και έρχεται «θυμωμένη», ζητώντας λύσεις με κάθε τρόπο, ακόμα και ακραίο. Θα έχουμε όλοι, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο, έντονη την επιθυμία να αποκτήσουμε τον έλεγχο, να δείξουμε τη δύναμη μας και να επιβάλουμε το θέλω μας, ενώ θα βασιλεύουν η ζήλια, η επιθετικότητα, η βία και τα παιγνίδια ελέγχου και χειρισμού.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 27 μοίρες και 26΄ λεπτά του Κριού και θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 25 ως τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Πάντα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου τα συναισθήματα μας φτάνουν στο αποκορύφωμα, δημιουργείται εσωτερική ένταση και δεν αντέχουμε τις εξωτερικές πιέσεις. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα πολλές συγκρούσεις, διαφωνίες και κρίσεις που μας εξαντλούν και μας φτάνουν στα όρια μας. Η λύση όμως είναι μία και ονομάζεται «αυτοσυγκράτηση», προκειμένου να ξεπεράσουμε τυχόν προκλήσεις είτε στη σχέση μας είτε στη δουλειά μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος δεν είναι οι καλύτερες και οι πιο εύκολες που μπορούμε με ψυχραιμία να διαχειριστούμε. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον παρορμητικό και δυναμικό Κριό και ο κυβερνήτης του Κριού, ο Άρης, βρίσκεται ακριβώς απέναντι στον Ζυγό, ενώ σχηματίζει τετράγωνο με τον σκοτεινό πλανήτη, τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σύνοδο με την Έριδα, δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο, δηλαδή έναν από τους πιο απαιτητικούς σχηματισμούς στην αστρολογία.

Αυτό σημαίνει ότι από τη μία η Πανσέληνος στον Κριό μας δίνει τη δύναμη και το θάρρος να διεκδικήσουμε παθιασμένα τις επιθυμίες μας, αλλά η αντίθεση με τον Άρη βγάζει βιασύνη, παρορμητισμό και θυμό και μπορεί να δημιουργηθούν εμπόδια και αντιστάσεις. Επίσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος μικρές παρεξηγήσεις να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και να μετατραπούν σε διαφωνίες, καβγάδες, συγκρούσεις και να φτάσουν στην κακοποίηση και στη βία.

Σε όλη αυτή την έκρυθμή κατάσταση έρχεται και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα μας και μας οδηγεί σε ψυχαναγκαστικές και καταστροφικές συμπεριφορές και σε αδίστακτα παιγνίδια εξουσίας. Οι συναισθηματικοί χειρισμοί, η χειραγώγηση, τα παιγνίδια ενοχής, ο φθόνος, ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση και η ενδοοικογενειακή βία, δυστυχώς θα είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την επικαιρότητα, ενώ παράλληλα ελλοχεύει και ο κίνδυνος έντονων γεωφυσικών και μετεωρολογικών φαινομένων σε παγκόσμια κλίμακα.

Ίσως αν διοχετεύσουμε όλο αυτό το πάθος και την ενέργεια στη δουλειά, σε φυσική άσκηση ή σε δραστηριότητες που θέλουν ένταση, να καταφέρουμε να αποφύγουμε την εμπλοκή μας σε καταστροφικά σενάρια. Επίσης, πρέπει να προσπαθήσουμε να μην είμαστε υπερβολικά διεκδικητικοί, είτε στην εργασία μας είτε στις σχέσεις μας, για να μην κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται ότι απειλούνται και μπαίνουν και σε θέση επίθεσης.

Η επιρροή της Πανσελήνου της 20ης Οκτωβρίου 2021 διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου 2021, που όμως και αυτή δεν υπόσχεται θετικές ειδήσεις και θα δείξει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Είναι η περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε αποφάσεις για τη μακροβιότητά τους, είτε αρνητικά είτε θετικά. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από μια σχέση και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα βάλετε ένα τέλος από το να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το ίδιο μπορεί να προκύπτει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθετε τεράστια ένταση μέσα σας, ενώ μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σας επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και αμφισβήτηση. Όμως, αν αντιδράσετε θυμωμένα και χωρίς να επεξεργαστείτε με λογική ό,τι προκύπτει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αν θέλετε να κάνετε αντεπίθεση ή απλώς να διεκδικήσετε το δίκιο σας, χρειάζεται να είστε καλά οργανωμένοι και χωρίς φόβο και πάθος να προχωρήσετε στον στόχο! Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικρατυχήματα. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Κριού.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψυχολογική είναι κυρίως η επιρροή της Πανσελήνου, που αγγίζει τον πιο εσωτερικό και συναισθηματικό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ίσως αυτό το φεγγάρι παίξει με το μυαλό σας και τα νεύρα σας. Παρότι εκπροσωπείτε το πιο γήινο και ρεαλιστικό από όλα τα ζώδια, αυτή η Πανσέληνος σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο στη δουλειά και να σας πιέζει πολύ, αφού το διαισθάνεστε, αλλά δεν μπορείτε να το αποδείξετε προς το παρόν. Ή ενδέχεται να εργάζεστε κρυφά σε κάποιο πρότζεκτ ή να έχετε εμπλακεί σε κάποια σχέση που πρέπει να μείνει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και είτε δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε είτε φοβάστε τις συνέπειες της πιθανής αποκάλυψης. Όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι η Πανσέληνος κρύβει παγίδες και ίσως φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Ακόμη, είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας και υιοθετώντας πιο υγιεινούς τρόπους ζωής. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Άρη, τον Πλούτωνα και την Έριδα, ίσως σας κάνει να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας, όμως αν βλέπετε ότι καταρρέετε μία είναι η λύση να ζητήσετε τη βοήθεια των στενών σας φίλων, που θα τρέξουν να σας υποστηρίξουν και να σταθούν στο πλάι σας. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Ταύρου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον 11ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τους φίλους σας, τον κοινωνικό σας κύκλο και τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, αλλά εξ αντανακλάσεως θα δοκιμάσει και τις ερωτικές σας σχέσεις. Οπότε προσέξτε τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με άτομα του περιβάλλοντος σας, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν από μια μικρή αφορμή (μπορεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και να εξελιχθεί σε καταιγισμό κατηγοριών και εκατέρωθεν επιθέσεις. Με αυτό το φεγγάρι και μια λάθος λέξη μπορεί να αρκεί για να ανάψουν τα αίματα και αυτό μπορεί να συμβεί και στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί ο σύντροφός σας να σας ζητήσει κάτι ή να σας πει μια κουβέντα παραπάνω και εσείς να πιεστείτε και να ξεσπάσατε για όλα όσα έχουν γίνει στη σχέση σας από την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε. Επίσης, μπορεί κάποιος συνεργάτης ή φίλος να σας ζητήσει μία χάρη ή να μεσολαβήσετε για κάτι ή να χρειαστεί τις συμβουλές σας ή την συμπαράσταση σας για κάποιο πρόβλημα και τελικά να μην τους αρέσει η στάση σας ή τα λόγια σας και να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που να σας δημιουργήσουν ενοχές και πίεση. Ίσως νιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν έχετε γύρω σας τα σωστά άτομα και να συνειδητοποιήσετε ότι οι επιλογές σας δεν ταιριάζουν με τα θέλω σας. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τη χολή σας, ούτε να εισπράξετε τον αρνητισμό των άλλων. Απομακρυνθείτε από όσους δεν σας εκτιμούν και προσφέρετε τον χρόνο σας μόνο στους αληθινούς σας φίλους και όσους σας αγαπούν. Εξάλλου έχετε την οξυδέρκεια που σας επιτρέπει να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ των τοξικών και των θετικών ανθρώπων στη ζωή σας. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες των Διδύμων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Από τη μία έχετε την αγωνία σας για το μέλλον των επαγγελματικών σας και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε σε δύο πλευρές και ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια. Όλη αυτή η κατάσταση σας δημιουργεί έντονο στρες, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και σας πιάνει απογοήτευση. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή, όσο μπορείτε, και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Μην το κρατήσετε μέσα σας, απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάποιο ταξίδι που σχεδιάζετε, αλλά και θέματα που αφορούν νομικές διεκδικήσεις, επηρεάζει η Πανσέληνος και ίσως δημιουργηθούν πιέσεις και εντάσεις. Αν νιώθετε ότι κάποιο από τα παραπάνω θέματα καθυστερεί ή χωλαίνει, θα προσπαθήσετε να εντείνετε τις προσπάθειες σας, όμως θα πρέπει να το κάνετε κόσμια και χωρίς ανυπομονησία, διότι όσο εσείς πιέζετε τόσο οι άλλοι θα αντιστέκονται. Το βλέμμα και το μυαλό σας είναι στραμμένο στα μελλοντικά σας σχέδια και πώς θα λύσετε τα προβλήματα που σας πιέζουν ασφυκτικά. Όμως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τι πήγε λάθος και δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε και μόνο τότε θα μπορέσετε να επανασχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, κάνοντας και τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλονται. Μην αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες από δω και από κει, διότι με αυτό το φεγγάρι δεν έχει κανείς την αντοχή να πιέζεται από τους άλλους και τα λόγια εύκολα θα παρεξηγούνται όπως και οι προθέσεις. Ο άκομψος τρόπος και τα βαριά λόγια δεν περνάνε με αυτή την Πανσέληνο, καθώς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορούν να λύσουν. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο στον Λέοντα από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε πρώτο πλάνο φέρνει τα οικονομικά, τις σχέσεις και τις συνεργασίες η Πανσέληνος και αν δεν κάνετε τους σωστούς χειρισμούς μπορεί να παρουσιαστούν έντονα προβλήματα. Αν υπάρχουν χρέη, διακανονισμοί που δεν τηρούνται, μυστικές συμφωνίες που κάνατε εσείς ή έγιναν πίσω από την πλάτη σας ή κρατάτε μυστικά κονδύλια από τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν όλα στη φόρα και να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα χρήματα, αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικά, δεν είναι μια χαλαρή Πανσέληνος, αφού οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα θα σας πιέζουν ασφυκτικά και θα ζητάνε λύσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να προστατεύσετε τα μυστικά σας, αλλά και τα όρια σας. Επίσης, προσέξτε σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε ενοχλήσεις και σημάδια κόπωσης δίχως να τα ελέγξετε. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, γάμο, συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ό,τι μπορεί να κρύβετε, να αποφεύγετε λόγω του φόβου και της ευαισθησίας και σας καλούν να το αντιμετωπίσετε. Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Το παρελθόν, μαζί με τις πληγές του, θα σας «ζορίσει» και θα θέλετε να ελευθερωθείτε. Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα τριβελίζουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές και μάλιστα, αν ψάχνετε έναν σύντροφο, ίσως τις επόμενες εβδομάδες να ανοίξουν οι προοπτικές σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Ζυγού.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα εργασίας και υγείας υπερτονίζει η Πανσέληνος και απαιτεί να αναλάβετε δράση και να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες, αλλά και  με κακές συνήθειες. Ίσως υπάρχουν αλλαγές στη δουλειά ή ένταση με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά εσείς πρέπει να κρατηθείτε και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, όσο δύσκολο και αν σας είναι. Πρέπει να ωριμάσετε να δείτε πιο σοβαρά τις σχέσεις σας με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους και να μην έχετε ως οδηγό τις εμμονές και τα πάθη σας. Μετουσιώστε την ενέργεια που έχετε προκειμένου να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί και όχι να δημιουργείτε «κλίμα» έντασης αυτές τις ημέρες. Βέβαια, ίσως γίνετε εσείς αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων, χωρίς καν να φταίτε. Μπορείτε με ευγένεια να θέσετε τα όρια σας και να  μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Αν όμως βγάλετε το κεντρί σας, θα δημιουργηθούν καταστάσεις που ίσως δεν έχουν επιστροφή. Κρατηθείτε μακριά από παρασκήνιο και βέβαια μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Παράλληλα, θα πρέπει να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα υγείας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μην αγνοείτε τα καμπανάκια και μην παραμελείτε εξετάσεις και τσεκ απ. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του Σκορπιού.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης ή θέματα παιδιών, θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις των ευθυνών και να κάνετε πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν, όμως η σκληρή πραγματικότητα δεν σας αφήνει και πιέζεστε πολύ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσετε στα πατώματα. Εξάλλου το υπέροχο τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Δία σας δίνει ενέργεια για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να μην χάσετε την ελπίδα σας. Αναζητάτε τη σταθερότητα και ταλαιπωρήστε για να τη βρείτε. Κάντε όμως υπομονή, μπορεί η Πανσέληνος να σας ταλαιπωρήσει λίγο, διότι όλοι γύρω σας κάτι θα θέλουν και θα απαιτούν από εσάς, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει τα σχέδια σας και να εξαντλήσει τη δημιουργικότητα σας. Αρκεί να μην σας πιάσουν τα… διαόλια σας με αυτά που ακούτε και αρχίσετε να ξεσπάτε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν σας φταίνε. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο στον Τοξότη από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας, προβλήματα με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή τους συγκατοίκους σας, μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον Κριό και μάλιστα τόσο ξαφνικά και ορμητικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτό το φεγγάρι ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τον 3ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους, ίσως θα πρέπει να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τα λόγια σας και τα θέματα των συζητήσεων σας, για να μην γίνουν όλα «μπουρλότο». Η κατάσταση θέλει διπλωματία, διότι το φεγγάρι σχετίζεται και με την επικοινωνία και θα είναι πολύ εύκολο να ειπωθεί η λάθος λέξη που θα πυροδοτήσει καβγάδες και συγκρούσεις που δεν θα έχουν κανένα νόημα και δεν θα καταλήξουν πουθενά, παρά μόνο σε πίκρα, σε απωθημένα και παράπονα. Το χιούμορ και τα υπονοούμενα δεν ενδείκνυνται, διότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν και αυτό αφορά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε τι γράφετε, τι λέτε και τι απαντάτε, για να γλιτώσετε τα παρατράγουδα. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν αυξημένες επαφές και συζητήσεις για δουλειά ή να προκύψει ένα οικονομικό θέμα από το πουθενά που θα σας απασχολήσει. Προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο, μην βιάζεστε όταν οδηγείτε και μην απαντάτε σε προκλήσεις στον δρόμο. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο στον Υδροχόο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο με αυτή την Πανσέληνο και σας βασανίζουν, ειδικά αν υπάρχει μια οφειλή ή ένα χρέος που δεν έχετε ακόμη διακανονίσει. Αυτό θα πυροδοτήσει τις ανασφάλειες σας και θα ψάχνετε να βρείτε σταθερότητα. Μπορεί να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας, να σκέφτεστε ότι δεν εκτιμάται η αξία σας και ότι η δουλειά σας δεν αμείβεται ανάλογα της προσφοράς σας και να ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμως σας συμβουλεύω, δεν είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να θέσετε τέτοια θέματα (αύξησης), αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανάψετε φωτιές και να ακούσετε ίσως κάτι που θα σας ρίξει περισσότερο. Πάρτε τον χρόνο σας, αποφύγετε τις ρήξεις και τις διεκδικήσεις, τουλάχιστον απαιτώντας κάτι και αποστασιοποιηθείτε από περιβάλλοντα που μυρίζουν μπαρούτι. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλοι θα είναι στα κάγκελα και έτοιμοι για καβγά, οπότε οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν από το πουθενά. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται, επίσης, από τα δράματα των άλλων, ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Ακόμη, μπορεί να σας πιάσει το παράπονο και να ζητάτε επιβεβαίωση στις σχέσεις, αλλά να το κάνετε με τέτοιο τρόπο που να φέρει το ταίρι σας στα όρια του. Αφήστε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις για άλλη στιγμή, τώρα δεν είναι το κατάλληλο διάστημα. Μην παραμελείτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες των Ιχθύων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.