Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2020;

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2020;

Η τελευταία φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη χρονιά που διανύουμε ξεκινά από τις 14/10, αρχικά στον Σκορπιό μέχρι τις 27/10 και μετά στον Ζυγό από 28/10 μέχρι τις 3/11. Το 2020 μέχρι τώρα ήταν μια χρονιά με πολλά και σκληρά αστρολογικά μοτίβα με προεξέχον τη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, της οποίας η επιρροή καλά κρατεί ακόμη και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Από τις 14/10 όμως, μπαίνουμε σε μια ακόμη περιπέτεια μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου με τον συνήθη ύποπτο, τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή. Όπως εξηγώ και στο άρθρο μου για τον ανάδρομο Ερμή όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, των δοσοληψιών και των μετακινήσεων γυρίζει ανάδρομος τα πράγματα στην καθημερινότητα μας γίνονται περίπλοκα, πιο σύνθετα και σίγουρα πιο ρευστά και ασταθή. Επηρεάζονται μέχρι και οι μετεωρολογικές συνθήκες συνήθως με ακραία φαινόμενα. Μην ξεχνάμε ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή έρχεται να προστεθεί στην ήδη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό που θα διαρκέσει μέχρι τις 13/11.

Φυσικά υπάρχει και κάτι θετικό στην ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αυτό είναι να επιδιορθώσουμε λάθη που έγιναν στο παρελθόν, να δώσουμε την ευκαιρία να κλείσουμε κύκλους σε σχέσεις αν επιστρέψει κάποιος από το παρελθόν μας, να πάρουμε τον χρόνο μας να σκεφτούμε σε βάθος ό,τι μας απασχολεί και να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις.

Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό

Οι πρώτες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή, κυρίως από τις 14 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, είναι και οι πιο απαιτητικές και αγχωτικές, καθώς ταυτόχρονα θα έχουμε την αντίθεση του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη. Κυβερνήτης του Ερμή στον Σκορπιό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, είναι ο Άρης. Έτσι καθώς η ενέργεια που εκλύεται είναι πιο έντονη καλά θα κάνετε τις συγκεκριμένες ημέρες, που συμπίπτουν και με τη Νέα Σελήνη στις 16/10, να έχετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας όσο σας επιτρέπεται, χωρίς να το φορτώνετε με άσκοπες μετακινήσεις και επαφές. Εννοείται θα προσέχετε παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ό,τι σχετίζεται με τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς σας και γενικώς ό,τι σχετίζεται με το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε από τον Σκορπιό την στωικότητα, την υπομονή και τη βαθιά σκέψη, αντί να αντιδράσετε σπασμωδικά και επιθετικά.

Τις ίδιες ημέρες ευτυχώς υπάρχει ένα αδύναμο, αλλά βοηθητικό, εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, τουλάχιστον να συντηρεί κάπως την αισιοδοξία μας κι επίσης να δείχνει ξεκάθαρα ότι με τη συμβολή των άλλων, αν ζητήσουμε τη βοήθεια τους μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας.

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό

Όταν ο Ερμής περάσει ανάδρομος στον Ζυγό στις 28/10 και μέχρι τις 3/11 θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο, δημιουργώντας καθυστερήσεις, εμπόδια και περαιτέρω δυσκολίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Ο τομέας των σχέσεων είναι αυτός που θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή μας και θα θελήσουμε να κάνουμε τις αναθεωρήσεις μας. Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα και μην προχωρήσετε σε αποφάσεις που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Σκεφτείτε, ξανασκεφτείτε, συζητήστε και τις αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών πάρτε τις μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Παράλληλα εκείνες τις ημέρες θα ολοκληρώνεται και η περίεργη και ανατρεπτική Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Βέβαια εκεί στις 3/11 που σταματά ουσιαστικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνονται και οι Αμερικανικές εκλογές. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα γίνει εκείνες τις ημέρες, καθώς η σύγχυση, τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και τα παρατράγουδα δεν θα επιτρέψουν μια ήρεμη διεξαγωγή εκλογών.

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2020.

ΚΡΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό και μέσα στο 8ο Ηλιακό σας σπίτι, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των οικονομικών. Όχι τόσο τα χρήματα που αποτελούν τον μισθό σας, όσο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους, χρήματα που διαχειρίζεστε για άλλους, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες, μπόνους, κληρονομιές. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας, εξετάστε σε βάθος ό,τι σας φαίνεται περίεργο σε σχέση με λογαριασμούς, κάρτες κλπ. Περιμένετε καθυστερήσεις σε εισπράξεις, αλλά από την άλλη αν σας οφείλονταν χρήματα μπορείτε πιο εύκολα να τα εισπράξετε τώρα. Φυσικά αν χρωστάτε μπορεί τώρα να εμφανιστούν οι απαιτήσεις αυτών που τους οφείλετε. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας, κάνετε οπωσδήποτε backup σε αρχεία και αποφύγετε τελικές υπογραφές σε συμβόλαια. Από τις 28/10 μέχρι τις 3/11 προσέξτε τα όρια στις σχέσεις σας, καθώς ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων, γάμου και συνεργασιών, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση στην επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας είτε είναι ο σύντροφος, οι στενοί συνεργάτες, οι καλύτεροι φίλοι σας. Προσπαθήστε να βασιστείτε στην κοινή λογική και μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για τις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί τώρα μια κατάσταση που αφορά είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Από την άλλη, αν υπάρχει κάτι που θέλετε να διαλευκάνετε και αφορά στο παρελθόν, τώρα μπορείτε να βρείτε σημαντικά ευρήματα. Αυτό αφορά και εκκρεμότητες οικονομικής φύσης, όμως και θέματα που άπτονται της προσωπικής σας ζωής ή θέματα παιδιών. Από τις 28/10 μέχρι τις 3/11 ασχοληθείτε περαιτέρω με τα θέματα της υγείας, της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του στον Σκορπιό μέσα στον τομέα υγείας – εργασίας, προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτά που πρέπει να τροποποιήσετε ή να διορθώσετε στην καθημερινότητα σας, για να πηγαίνουν όλα όπως πρέπει. Φυσικά πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα επικοινωνίας στον χώρο εργασίας και να μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Τσεκάρετε προσεκτικά έγγραφα, μηνύματα, e-mails, επαγγελματικά ραντεβού. Κάνετε έναν έλεγχο σε θέματα της υγείας σας. Αν παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που είχατε και στο παρελθόν τώρα μπορεί να το επιλύσετε. Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό ή και φιλικό σας παρελθόν. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία κάποιων εξηγήσεων ή θελήσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία εσείς σε κάποιον-α πρώην. Μπορεί να δείτε ακόμη θέματα που αφορούν μια εγκυμοσύνη αν προσπαθείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τα παιδιά, τον έρωτα, τη δημιουργία. Η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος-α πρώην παίζει πολύ αυτές τις ημέρες. Ίσως πάλι να σκέφτεστε έντονα μια παλιά ερωτική σχέση. Προσέξτε όμως αν είστε δεσμευμένοι. Όταν περάσει στον Ζυγό από τις 28/10 μέχρι τις 3/11 μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σας. Ίσως αποφασίσετε να αναδιακοσμήσετε τον χώρο σας, να κάνετε κάποιες αλλαγές ή επιδιορθώσεις. Προσέξτε μόνο τα έξοδα που συνοδεύουν μια τέτοια κίνηση. Θέματα που σχετίζονται με τη μητέρα σας μπορεί να σας απασχολήσουν επίσης. Καθώς ο Ερμής κυβερνά τον 3ο και τον 12ο οίκο σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλη την περίοδο της ανάδρομης πορείας του τόσο σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσοχή σε αλλεργίες και στο αναπνευστικό σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κυβερνά τον τομέα της φιλίας, των στόχων, των συνεργατών, αλλά και τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ενδεχομένως να υπάρχουν ασυνεννοησίες με φίλους και συνεργάτες ή να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις στην επίτευξη των στόχων σας. Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού ως ακίνητο, αλλά και της οικογένειας σας. Αν υπήρχαν προβλήματα με στενούς συγγενείς, ίσως τώρα τα επιλύσετε με τις προσπάθειες σας. Μην κάνετε ακριβές αγορές για το σπίτι αυτή την περίοδο. Όταν ο Ερμής περάσει ανάδρομος στον Ζυγό, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, με το μεταφορικό σας μέσο κι αν ταξιδεύετε θα πρέπει να φροντίζετε να ελέγχετε καλά εισιτήρια και να είστε ίσως λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρόνο εκκίνησης του ταξιδιού σας για την πιθανότητα καθυστερήσεων. Ακόμη χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην αλληλογραφία σας, στα μηνύματα που στέλνετε, στα emails και εννοείται αποφεύγετε να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα. Αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού καλύτερα να αναβληθούν για αργότερα. Προσέξτε όμως και τις on-line αγορές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζοντας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό, στο μεγαλύτερο μέρος του, θα επηρεάσει σημαντικά τα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο και ίσως σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις σε θέματα καριέρας. Βλέπετε κυβερνά και το πεδίο της καριέρας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Δεν αποκλείεται ένας συνεργάτης από το παρελθόν να επανέλθει με μια πρόταση για σας που να σας βάλει σε δίλημμα. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα με προϊσταμένους, ανωτέρους και γενικώς άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας αυτή την περίοδο. Μετά τις 28/10, που θα περάσει στον Ζυγό, προσέξτε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων ή μπορεί να επανέλθετε σε οικονομικές συμφωνίες του παρελθόντος για να διαφοροποιήσετε κάποιους όρους. Είναι σημαντικό να προσέχετε την ασφάλεια των αποκτημάτων σας, καθώς μπορεί να είστε και λίγο αφηρημένοι.

ΖΥΓΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην είσπραξη χρημάτων. Αποφύγετε αυτή την περίοδο σημαντικές αγορές και προσέξτε τις on-line αγορές που δίνετε τις κάρτες σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι δεν πληρώνεστε καλά για όλα αυτά που κάνετε στη δουλειά σας ή να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας με πρακτικό και ορατό τρόπο. Αν σας προβληματίζουν διάφορα οικονομικά θέματα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αναθεώρηση στον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Να δείτε καλύτερα έσοδα και έξοδα. Στις 28/10 ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο σας, ευτυχώς για λίγες ημέρες και κει μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες μικροαναποδιές στην καθημερινότητα σας ή να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θέλετε. Σχέσεις του παρελθόντος μπορεί να ζωντανεύουν πάλι ή να έρχονται με απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, επιτείνοντας τις πιέσεις που νιώθετε στην καθημερινότητα σας, ειδικά στο χώρο της εργασίας σας. Δεν θα είναι δύσκολο να παρεξηγηθείτε, να παρανοήσετε κάτι που ακούσατε, να είστε καχύποπτοι ή το νευρικό σας σύστημα να είναι στην «τσίτα» μερικές φορές και χωρίς να είναι σπουδαίος ο λόγος. Αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχετε επαφή με κοινό προσέξτε τις δοσοληψίες σας αυτή την περίοδο, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε. Περιττό να αναφέρω ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε (κινητό, υπολογιστές κλπ.), αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και είναι καλύτερα αν κάτι σας μπερδεύει να ζητάτε εξηγήσεις. Όταν ο Ερμής στις 28/10 περάσει για λίγες μέρες, μέχρι τις 3/11, στον Ζυγό θα ανακουφιστείτε αρκετά από τις παράπλευρες συνέπειες του και θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε από τα «δράματα» που παίζονται γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του, το να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και να είστε συνεπείς στις καθημερινές προθεσμίες και τον φόρτο της δουλειάς δεν θα είναι πολύ εύκολο αγαπητοί μου Τοξότες. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια συγκέντρωσης και ίσως να αποφύγετε να δουλεύετε μαζί με ανθρώπους που σας αποσυντονίζουν. Προτιμήστε να δουλέψετε πιο μοναχικά για να αποφύγετε λάθη ή και σπατάλη πολύτιμου χρόνου. Προφυλάξτε τα μυστικά σας, κυρίως τα επαγγελματικά αυτή την περίοδο και ασφαλίστε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας δημιουργήσει πρόβλημα αν κάποιοι σας βάλουν στο μάτι. Αυτό αφορά κωδικούς καρτών, λογαριασμών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια πιο έντονη παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά σας αυτό το διάστημα. Όταν ο Ερμής περάσει ανάδρομος στον Ζυγό για λίγες μέρες, ίσως δείτε φίλους που είχατε καιρό να ανταμώσετε κι από την άλλη μπορεί να επιστρέφει κάποιο άτομο που συνδεόσασταν επαγγελματικά ή ερωτικά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, μέχρι τις 27/10, θα σας βάλει σε διαδικασία να ξαναδείτε τον ρόλο σας ως μέλος μιας ομάδας με κοινούς στόχους στη δουλειά ή και στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, παρεξηγήσεις ή προβλήματα με τους συνεργάτες σας στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί τώρα να κορυφώνονται διαφωνίες ή και συσσωρευμένοι θυμοί από κάποιους που δεν εκδηλώνονταν στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής φημίζεται για το εφέ χάους που δημιουργεί, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας, πιο παρατηρητικοί και λιγότερο αυθόρμητοι ή επικριτικοί στις αντιδράσεις σας. Μετά τις 28/10, που ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στον Ζυγό για λίγες ημέρες, μπορεί να υπάρχουν θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, τα οποία ίσως σας προβληματίσουν για λίγο. Μπορεί να αυξηθεί ο ανταγωνισμός ή να δέχεστε και βολές κάτω από τη ζώνη από τους ανταγωνιστές σας. Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Δείτε όλα τα στοιχεία και οργανώστε την τακτική σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δίνοντας έμφαση σε αυτόν τον τομέα, αλλά και δημιουργώντας και κάποια προβλήματα που ίσως έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάθε προσπάθεια προόδου αυτές τις ημέρες να πέφτει στο κενό, αλλά δεν είναι λόγος να απογοητεύεστε, γιατί όλο αυτό είναι παροδικό. Εσείς θα προσπαθήσετε να δείξετε υπευθυνότητα, να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κριτική. Αν ψάχνετε κάποια εργασία και σας γίνει κάποια πρόταση τώρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Πολλές φορές κάτι μπορεί να ξεκινά με ανάδρομο Ερμή και απλώς να τροποποιούνται κάποια πράγματα στην πορεία, όχι όμως απαραίτητα για κακό. Στην περίπτωση που έχετε την πολυτέλεια να αποφασίσετε εσείς πότε θα ξεκινήσετε, μπορείτε να υπολογίζετε μετά τα μέσα Νοεμβρίου για μεγαλύτερη σταθερότητα. Μετά τις 28/10 και μέχρι τις 3/11 ο ανάδρομος Ερμής θα είναι πιο φιλικός προς το ζώδιο σας σε σχέση με πριν, αλλά χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό, επηρεάζοντας κυρίως τον τρόπο που λαμβάνετε πληροφορίες, γνώση και τον τρόπο που επεξεργάζεστε νοητικά αυτά τα δεδομένα. Αν και φιλικό ζώδιο προς το δικό σας ο Σκορπιός, επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε, ειδικά αν ασχολείστε με πνευματική εργασία όχι χειρωνακτική, αν εργάζεστε στο χώρο της παιδείας, στο δημόσιο, στα ΜΜΕ ή στα ΜΜΜ. Αν έχετε εξετάσεις προσέξτε αρκετά πριν παραδώσετε την ύλη σας κι αν ασχολείστε με υπολογιστές ή κάνετε πολλή δουλειά μέσω υπολογιστή (τώρα με την τηλεργασία λόγω κορονωϊού οι πιθανότητες είναι αυξημένες) φροντίστε να πάρετε backup και γενικώς ερευνήστε πιο εξονυχιστικά την ασφάλεια των δεδομένων σας. Μετά τις 28/10 που ο Ερμής περνά στον Ζυγό χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα υγείας. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε κάποια θεραπεία ή να ψάξετε εναλλακτικές για ένα θέμα υγείας.