Νέα Σελήνη Στον Λέοντα 19 Αυγούστου 2020

Νέα Σελήνη Στον Λέοντα 19 Αυγούστου 2020

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα στις τελευταίες μοίρες του πύρινου αυτού ζωδίου (26ο 35’μοίρες), πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου και απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Είναι η νέα Σελήνη της έμπνευσης, της δημιουργίας, της χαράς, του έρωτα, του ενθουσιασμού και του πάθους. Είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Ερμή και το τρίγωνο με τον Άρη, είναι οι σύμμαχοι μας στην αναζήτηση του «καινούριου».

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά. Ας δούμε πως μπορούμε να γίνουμε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους, πιο δοτικοί και θερμοί με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ας δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Ας ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Ας βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Ας σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και ας εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα. Ας κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Ας βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Ας είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Ας κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες. Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω; Μια ματιά στη χιαστί όψη που κάνει η νέα Σελήνη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, παρέχει την απάντηση: ασφαλώς και δεν είναι…

Για κάποιους οι συνθήκες της εποχής, για άλλους το παρελθόν και κάποιες αποτυχίες που δεν τους αφήνουν να πιστέψουν στον εαυτό τους, οι περιορισμοί της υγείας σωματικής και ψυχικής, της εργασίας, της καθημερινότητας, αλλά και οι προσωπικές ανασφάλειες, μπορεί να σαμποτάρουν τα «θέλω» μας. Όμως είμαστε πιο δυνατοί από όλα αυτά κι αυτό πρέπει να θυμόμαστε! Μπορεί να μην αποφύγουμε τα εμπόδια, αλλά μπορούμε πάντα με χάρη να ελιχθούμε προς το στόχο μας, ανάμεσα τους!

Η νέα Σελήνη επηρεάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τους αρχηγούς των κρατών και δεν είναι απίθανο να έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Το βλέμμα μου στρέφεται στην Αμερική, αφού αυτή η νέα Σελήνη είναι ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο και τον Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Ντόναλντ Τραμπ. Ίσως θελήσει να κάνει μια επίδειξη ισχύος, όπως το Λιοντάρι που βρυχάται αν και λαβωμένο για να διασκεδάσει τις φήμες τόσο σε σχέση με την υγεία του όσο και με την επερχόμενη αναμέτρηση του στις Αμερικάνικες εκλογές. Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις στην Αμερική που να είναι αρκετά ακραίες.

Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Η νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Ας δούμε ποιους τομείς φωτίζει αυτή η νέα Σελήνη για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού και που μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή:

ΚΡΙΟΣ: Έρωτας, παιδιά, δημιουργία, νέα επιχειρηματικά σχέδια, προώθηση της δουλειάς, των ταλέντων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα σπιτιού, οικογένειας, νέο ξεκίνημα σε ένα χώρο σπιτιού ή δουλειάς, συγκατοίκηση, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικοινωνία, διαδίκτυο, ενίσχυση της δουλειάς μέσω νέων τεχνολογιών, επιστροφή στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, ταξίδια, νέα από αδέλφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις για αύξηση των εσόδων σας, οργάνωση στα οικονομικά, διακανονισμοί, αξιοποίηση ακινήτων.

ΛΕΩΝ: Νέα ξεκινήματα σε όλα τα μέτωπα! Φυσική κατάσταση, εμφάνιση, νέες σχέσεις, αναθέρμανση σχέσεων, νέα επιχειρηματικά πλάνα, συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έλεγχος υγείας, φροντίδα σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, κόψιμο κακών συνηθειών, αλλά και τοξικών σχέσεων και καταστάσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Νέοι στόχοι, νέοι φίλοι και συνεργάτες. Καλύτερη ιεράρχηση ανάμεσα στα άτομα που στέκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν. Συλλογική δουλειά. Ενασχόληση με τα κοινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καριέρα, επαγγελματικές προτάσεις και ξεκινήματα, νέα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού και της δουλειάς. Προώθηση της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργάνωση οικονομικών, χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, φορολογικά θέματα. Μια νέα αρχή σε παλιές σχέσεις με ξεκάθαρα όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις, νέοι σημαντικοί έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίδα υγείας και φυσικής κατάστασης, αποφάσεις για νέες υγιεινότερες συνήθειες, νέες συνθήκες στα επαγγελματικά, νέα ξεκινήματα με συνεργάτες.