Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2/9

Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 2/9

Ενώ η νέα Σελήνη αναφέρεται πάντα στο καινούριο, στον σπόρο που πέφτει στη γη, η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή του θερισμού. Ανάλογα με τους σπόρους που σπείραμε με τη νέα Σελήνη του Αυγούστου (19/8) τώρα θα θερίσουμε. Μήπως τον Αύγουστο κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα; Τώρα θα δείξει αν ήταν μια καλή ιδέα ή πρέπει να κάνετε τροποποιήσεις. Βέβαια, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κάνει παραπομπή στη νέα Σελήνη που είχαμε έξι μήνες πριν, δηλαδή στις 23/2 και κλείνει τον κύκλο του θερισμού αυτού του φεγγαριού. Εκεί κάπου στο τέλος Φεβρουαρίου, ξεκίνησε στη χώρα μας και η ιστορία του κορωνοϊού. Οι πράξεις ή οι παραλείψεις μας τώρα θα φανούν αν απέδωσαν. Με την Πανσέληνο αυτή θα φανεί πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια, καθώς πάντα με μια Πανσέληνο φτάνουμε σε ένα κρίσιμο σημείο, ένα σημείο καμπής που παίρνονται συνήθως αποφάσεις. Έτσι ο μήνας Σεπτέμβριος τόσο με την Πανσέληνο στις 2/9 όσο και με τη νέα Σελήνη στην πορεία στις 17/9, θα είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες στο πώς θα διαχειριστεί η πολιτεία, αλλά και ο καθένας από μας ατομικά την όλη ιστορία της πανδημίας. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δείχνει σύγχυση, αβεβαιότητα, άγχος και δεν είναι σε καμία περίπτωση βοηθητική για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Από την άλλη, ταυτόχρονα με την Πανσέληνο πραγματοποιείται και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου. Αυτή είναι μια αρκετά ζόρικη αντίθεση, που καταδεικνύει προβλήματα σε σχέσεις, κυρίως προσωπικές, αλλά και άλλης φύσης και βέβαια οικονομικά προβλήματα. Όπως πάντα, μια Πανσέληνος σε σύνοδο με Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και ξαφνικές μεταβολές στις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες. Από το φεγγάρι αυτό επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που έχουν γενέθλια στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Φυσικά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 10 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων. Επηρεάζονται ακόμη οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή με ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στις 25 μοίρες χοντρικά. Ας δούμε συνοπτικά πώς επηρεάζει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού η Πανσέληνος αυτή και φυσικά την ανάλυση θα την κάνουμε στις ημερήσιες προβλέψεις μου την ημέρα της Πανσελήνου.

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα ψυχολογίας και υγείας. Σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ψυχής και του σώματος. Να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικές σχέσεις και κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό δυναμώνει τις τάσεις φυγής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα στόχων, τη συλλογική δουλειά, τις σχέσεις με φίλους. Σας καλεί να δείτε τι ρόλο παίζετε στις ζωές των άλλων. Πώς βάζετε τα όρια σας στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ακόμη αναφέρεται στους στόχους σας, τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα και τι θα μπορούσατε να επιτύχετε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι στα δυο, ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδια σας, τα όνειρα σας για το μέλλον, την επαφή σας με ξένους και εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα ταξίδια επηρεάζει η Πανσέληνος και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση για τα παραπάνω. Ταυτόχρονα, δημιουργεί πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει ένα ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα τη σεξουαλικότητα σας, αλλά και τα οικονομικά, όπως ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, επενδύσεις. Και κάτι από τα παραπάνω φαίνεται να σας προκαλεί στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απέναντι από το ζώδιο σας παίρνει θέση η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, το γάμο, τις συνεργασίες. Κάποιος-α σας δημιουργεί άγχος, μπορεί κι εσείς να διστάζετε να δεσμευτείτε ή μπορεί να βλέπετε με κάποια σύγχυση μια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα δουλειάς, σχέσεις με υφισταμένους και προϊσταμένους, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ακόμη επηρεάζει τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Δημιουργεί περισσότερο άγχος στις επαγγελματικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική σας ζωή, τα θέματα του παιδιού ή των παιδιών σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, ο τρόπος που διασκεδάζετε, τα χόμπι και τα σπορ που σας δίνουν χαρά, τα φλερτ και οι γνωριμίες επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο άξονας καριέρας – οικογένειας, το σπίτι σαν οίκημα, η ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, αυτοί που συγκατοικούν μαζί σας, τα νέα ξεκινήματα επηρεάζονται από την Πανσέληνο και σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος, αλλά και κάποια σύγχυση, ειδικά αν υπεισέρχεται κι ένα οικονομικό θέμα που λειτουργεί σαν αγκάθι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο άξονας της γνώσης, της εκμάθησης, των σπουδών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων επηρεάζεται από την Πανσέληνο. Ταυτόχρονα επηρεάζονται οι στενές σας σχέσεις, ο γάμος ή ο ερωτικός σας δεσμός. Η σύγχυση θα είναι διάχυτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμη μια φορά τα οικονομικά σας, τα χρέη, οι οφειλές, θέματα οικονομικών που αφορούν σε ένα ακίνητο, ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, ο μισθός που παίρνετε ή που δεν ξέρετε αν θα συνεχίσετε να τον παίρνετε, τα οικονομικά του-ης συζύγου ή της επιχείρησης σας επηρεάζονται από την Πανσέληνο δημιουργώντας στρες και σύγχυση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας που επηρεάζει την εμφάνιση σας, την εικόνα σας προς τα έξω, την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, τη συμπεριφορά σας, αλλά και τις σχέσεις σας, θα σας επηρεάσει περισσότερο στις 2/9 προκαλώντας σύγχυση, τάσεις φυγής και περισσότερο στρες.