Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Υδροχόου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Υδροχόου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Υδροχόου

Υπάρχουν σταθμοί στη ζωή του κάθε ανθρώπου που χαρακτηρίζουν την εξέλιξη και την πορεία του. Υπάρχουν και έρωτες που έρχονται στη ζωή και τον σημαδεύουν. Ο κάθε έρωτας που ήρθε απρόσμενα και ξαφνικά, ήταν σαν μια ηλεκτρική εκκένωση που έδωσε μια νέα ώθηση και φόρτισε το συναισθηματικό του κόσμο με νέα ενέργεια. Κάθε σταθμός που έμεινε πίσω, πήρε μαζί του κι ένα κομμάτι απ’ τον εαυτό του. Για το ζώδιο του Υδροχόου αυτά είναι τα ζώδια που μπορεί να ήταν και να γίνουν οι έρωτες σταθμοί της ζωής του.

ΚΡΙΟΣ

Τόσο ο Κριός όσο και ο Υδροχόος είναι έντονοι και ηγετικοί χαρακτήρες. Και οι δύο θα φέρουν τον δυναμισμό τους στη σχέση, γι’ αυτό η πορεία τους θα εξαρτηθεί από το πώς θα διοχετεύσουν αυτή τη δύναμη. Ο Υδροχόος δεν θα φρενάρει την πρωτοβουλία και την ανεξαρτησία του Κριού, ενώ ο Κριός εκτιμά τέτοιους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, φιλικούς, έξυπνους και ενδιαφέροντες κι έτσι μπορεί να ερωτευθούν σχεδόν με την πρώτη ματιά. Είναι διαρκώς έτοιμοι να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα και δεν τους πειράζει να αισθάνονται ότι διαφέρουν λίγο από τον πολύ κόσμο, κάτι που τους κάνει να μένουν για πάντα νέοι στη νοοτροπία. Αυτό που απογοητεύει τους Υδροχόους περισσότερο, είναι οι άνθρωποι που δεν είναι παθιασμένοι με αυτά που πιστεύουν. Ένας Κριός φέρνει μαζί του πολύ πάθος και για όσα πιστεύει και για όποιον αγαπάει. Ο έρωτας τους θα έχει πολύ ένταση και πολύ φυσική έλξη. Περνούν καλά μαζί, τόσο μέσα όσο και έξω απ’ το σπίτι. Τον Κριό τον κερδίζει ο ιδεαλισμός, η δυναμική προσωπικότητα, αλλά και η διαφορετικότητα του Υδροχόου. Μαζί θα ανταλλάξουν απόψεις, θα εξερευνήσουν τη φύση που αγαπούν και θα προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια και τις γνώσεις που τους ιντριγκάρουν. Μπορούν να μείνουν για πάντα μαζί σε μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη και τη φιλία. Αν όμως γίνουν απρόβλεπτοι ή πουν τα λάθος πράγματα σε ακατάλληλη στιγμή, μπορεί να εκνευριστούν, να προκύψουν παρεξηγήσεις και θα γίνουν ανυποχώρητοι. Το γεγονός ότι είναι και οι δύο είναι το ίδιο επίμονοι και πεισματάρηδες μπορεί να τους κάνει κάποιες στιγμές να συγκρουστούν ή να απομακρυνθούν ακόμη και για όχι και τόσο σημαντικούς λόγους. Ακόμη κι αν ο έρωτας τους λήξει άδοξα, πάντα θυμούνται αυτό το πάθος που μοιράστηκαν και ίσως μέσα τους θα ήθελαν να του είχαν δώσει ακόμη μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς και οι δύο είναι επικοινωνιακά άτομα που τους αρέσει να κινούνται στον κόσμο και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους, είναι συνήθως μοιραίο να συναντηθούν. Έχουν πολλές παρέες και συνήθως αισθάνονται όμορφα καθώς μπαίνουν ο ένας στον κόσμο του άλλου και γνωρίζουν ταυτόχρονα νέους φίλους. Και οι δύο είναι έξυπνοι και συντονίζονται τόσο εύκολα και γρήγορα που φαίνεται σχεδόν ότι μπορούν όχι μόνο να καταλάβουν, αλλά και να διαβάσουν το μυαλό του συντρόφου τους. Είναι σε θέση να μιλούν και για τα πιο δύσκολα θέματα με ευκολία και ειλικρίνεια, γι’ αυτό σπάνια δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή διαφωνίες μεταξύ τους. Μπορούν να περνούν πολλές ώρες κουβεντιάζοντας. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος είναι περισσότερο διανοητικοί τύποι και αντί για πολλούς συναισθηματισμούς, προτιμούν να εκφράζονται με το ερωτικό-σεξουαλικό πάθος. Έτσι τους αρέσει να περνούν πολύ χρόνο εξερευνώντας ο ένας τον άλλον και συζητώντας τις αμοιβαίες επιθυμίες τους. Παράλληλα εκτιμούν την ελευθερία τους και δεν καταπιέζουν σχεδόν ποτέ ο ένας τον άλλον στη σχέση. Τους αρέσει να περνούν χρόνο μαζί, αλλά χαίρονται το ίδιο και τον χρόνο που ξοδεύουν χωριστά. Αγαπούν και απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους πολύ τη μουσική, τις νέες τεχνολογίες, τα χόμπι, αλλά και τις εξόδους. Συνήθως διασκεδάζουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον και δεν θα βαρεθούν σ’ αυτή τη σχέση ακόμη κι αν είναι μαζί μια ζωή. Αλλά, αν δεν κρατήσουν και οι δύο το ταίρι τους ως προτεραιότητα, μπορεί να δημιουργηθούν αποστάσεις που δύσκολα γεφυρώνονται. Ό,τι κι αν γίνει, η σχέση αυτή θα είναι για πάντα ένα ορόσημο στη ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας αισθάνεται αμέσως έλξη για τον δυναμικό χαρακτήρα του Υδροχόου και θέλει να γοητεύσει αυτό το ανεξάρτητο άτομο, αλλά και ο Υδροχόος αισθάνεται το ίδιο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο βλέπουν στο βάθος τις διαφορές τους. Ο Υδροχόος είναι γεμάτος περιεχόμενο και θέλει πολλά στη ζωή, αλλά δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να ξέρουν τι συμβαίνει μέσα του. Ένας Λέοντας, από την άλλη, είναι πολύ εκφραστικός με αυτά που νιώθει, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Αυτό μπορεί να κάνει τον Υδροχόο να ανοιχτεί σύντομα, επειδή του δίνει το παράδειγμα για το πώς μπορεί να δείξει αυτά που αισθάνεται, διατηρώντας παράλληλα την υπερηφάνεια και τον δυναμισμό του. Αυτοί οι δύο αγαπούν και απολαμβάνουν τις συζητήσεις, αλλά και τη διασκέδαση και θέλουν συχνά να βγαίνουν έξω, πηγαίνοντας σε συναυλίες, πάρτι, μπαράκια και γενικά όπου υπάρχει ζωντάνια και κόσμος. Όσο για τον ερωτισμό μεταξύ τους, το πάθος είναι δυνατό σαν φωτιά. Ο Υδροχόος λατρεύει να αλλάζει και να κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα, και ο Λέων είναι πάντα πρόθυμος να εξερευνήσει και να γίνει δημιουργικός. Το να ευχαριστεί τον σύντροφό του, είναι ένα ακόμη ένα σημείο υπερηφάνειας για έναν Λέοντα, και ένας Υδροχόος αισθάνεται ξεχωριστός όταν κάποιος φροντίζει τόσο την ευτυχία του. Ο Λέων είναι ο ζεστός και τρυφερός σύντροφος που χρειάζεται ο Υδροχόος, για να τον βοηθήσει να επεξεργαστεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Μετά από λίγο καιρό, ο Υδροχόος μπορεί να πιάσει τον εαυτό του να εμπιστεύεται το ταίρι του με τρόπους που δεν είχε εμπιστευθεί κανέναν άλλον. Ίσως γι’ αυτό κανένας δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει τον άλλο, ακόμη κι αν δεν συμφωνούν σε πολλά πράγματα. Εφόσον και οι δύο αναγνωρίζουν ότι έχουν ισχυρούς χαρακτήρες, κανείς δεν θα κατηγορήσει τον άλλο ότι θέλει να διατηρήσει την ανεξαρτησία του, ακόμη αν οι δρόμοι τους χωρίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός και ο Υδροχόος έχουν έντονο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, τη κοινωνική δικαιοσύνη, τους ανθρώπους και την τέχνη και είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο ταιριαστοί. Το καλύτερο στη σχέση τους είναι ότι δεν περιμένουν περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένοι να δώσουν και ότι έχουν ένα παρόμοιο ιδεαλισμό. Το ζευγάρι αυτό δεν θα δυσκολευτεί να βρει κοινά σημεία επικοινωνίας, γιατί και οι δύο απολαμβάνουν τις μακροσκελείς συζητήσεις πάνω σε διάφορα θέματα. Αυτό θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, καθώς διεγείρουν διαρκώς ο ένας τον άλλον σε πνευματικό επίπεδο. Συνήθως, έρχονται κοντά λόγω του φλερτ. Ο Υδροχόος είναι μια ατελείωτη πηγή πρωτοτυπίας, εκκεντρικότητας και περιέργειας. Ο Ζυγός είναι πάντα γοητευτικός και γλυκός. Επειδή έχουν τέτοιες συμπληρωματικές προσωπικότητες, αυτοί οι δύο θα δημιουργήσουν γρήγορα έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό. Στον ερωτικό τομέα αυτό το ζευγάρι είναι πολύ αισθησιακό. Συνήθως ο Υδροχόος είναι αυτός με τις πιο πλούσιες σεξουαλικές φαντασιώσεις και την επιθυμία να πειραματιστεί. Ο Υδροχόος μπορεί να βοηθήσει τον Ζυγό να χαλαρώσει και να εξερευνήσουν μαζί τον έρωτα και τη ζωή. Όταν και οι δύο εκφράζουν ελεύθερα τον εαυτό τους σε κάθε τομέα, η σχέση αυτή παραμένει θερμή και γεμάτη κατανόηση. Καθώς όμως στα δύσκολα και οι δύο τείνουν να κρατούν πολλά μέσα τους, αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, μπορεί να φτάσουν στο σημείο να χαλάσουν αυτή την όμορφη σχέση που είναι ίσως η πιο δυνατή της ζωής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ομιλητικός και χειμαρρώδης και θέλει να μιλάει για όλους και για όλα με τον σύντροφό του. Ο Υδροχόος έχει ταλέντο στην κριτική σκέψη και προκαλεί διακριτικά τον Τοξότη με ένα τρόπο που είναι τελικά πολύ γοητευτικός, αλλά και ταυτόχρονα εποικοδομητικός και για τους δύο. Μαζί είναι σε μια διαρκή αναζήτηση, για να μάθουν και να κατανοήσουν τα πιο ιδιαίτερα και περίπλοκα νοήματα αυτού του κόσμου. Και οι δύο είναι πολύ ερωτικοί, αλλά μοιάζουν στο ότι δεν ξέρουν πάντα πώς να εκφράσουν συναισθηματικά αυτά που νιώθουν. Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης είναι παθιασμένος και αισθάνεται πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να τον κάνει να γεμίζει άγχος, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει ή πώς να τα εκφράσει και συνήθως προσπαθεί να τα καταπιέσει. Ο Υδροχόος έχει κι εκείνος κάποια παρόμοια θέματα. Παρά το συναισθηματικό τους προβληματισμό στις αρχές της γνωριμίας, μπορούν να εκφραστούν πολύ αρμονικά έπειτα ως ζευγάρι στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, που έχει πολύ πάθος και μεγάλη συμβατότητα. Και οι δύο προσπαθούν με τον ξεχωριστό δικό τους τρόπο να κρατήσουν ευτυχισμένο το ταίρι τους. Αγαπούν το ίδιο και τα ιδανικά τους και την ανεξαρτησία, αλλά δεν πρέπει να αφήσουν την αγάπη τους για ελευθερία να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα τους, που έχει όλες τις προοπτικές να τους κάνει ευτυχισμένους.