12/05/2025 – 18/05/2025
Τα οικονομικά, όπως θα διαβάσετε και στην ανάλυση μου για την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού πατώντας εδώ, είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν αρνητικά. Γι’ αυτό ακόμη κι αν έχετε αυτή τη στιγμή πίεση στον οικονομικό τομέα ή μπορεί μια πηγή εσόδων να φτάνει στο τέλος της, κάτι άλλο σας περιμένει στη γωνία σίγουρα. Μην πανικοβάλλεστε. Προστατέψτε φυσικά το πορτοφόλι σας από τις παρορμήσεις της στιγμής και ακόμη φροντίστε περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας ξαφνικής κατάστασης στη δουλειά ή και μιας επαγγελματικής πρότασης. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες, με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης αν είστε γεννημένοι Σεπτέμβριο. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά.
Μέχρι το μεσημέρι, η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το μεσημέρι και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο. Από την άλλη σήμερα ίσως μάθετε κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες, αλλά μπορεί να επηρεάσουν και μακροπρόθεσμα την καθημερινότητα σας. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε ό,τι ακούτε.
Η Τετάρτη σας βρίσκει σε μια εξωστρεφή διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο ή στη χειρότερη μπορείτε να τα πείτε τηλεφωνικά μαζί τους. Ακόμη αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη που μπορούν να φέρουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο – αρχές δευτέρου. Γενικά η Τετάρτη είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Τοξότη που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας, θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων.