Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, ο Ιανουάριος είναι πιο εσωστρεφής και σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο και να αναγνωρίσετε ποια πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο λειτουργεί ως έναν βαθμό σε παρασκηνιακό επίπεδο, σας βοηθά να κάνετε μυστικές συζητήσεις, επαφές και να προετοιμάσετε τα νέα σας βήματα και σχέδια που θα υλοποιηθούν λίγο παρακάτω μέσα στη νέα χρονιά. Το φεγγάρι αυτό παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, κάνει όμως προτεραιότητα και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Ιανουαρίου στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται «κρυμμένη» η Αφροδίτη και πιθανώς να περνάτε δυσκολίες στην κατανόηση κάποιων σχέσεων, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Κρυμμένες αλήθειες και μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν αυτό τον μήνα κι εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, αλλά και σε ποιους ανοίγεστε. Στις 15/1 ξεκινά ένα πιο απαιτητικό κομμάτι, καθώς ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μια φρενίτιδα υποχρεώσεων, αλλά και τάση για λάθη, αφηρημάδα, παρεξηγήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία, τις σχέσεις και τις μετακινήσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες σε όλα και να διπλοελέγχετε ό,τι γράφετε, δημοσιεύετε, στέλνετε. Φυσικά χρειάζεται κι η ανάλογη υπομονή με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στον Καρκίνο ωθεί την προσοχή σας στα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς, αλλά και στα θέματα της υγείας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι τοξικό. Οι εντάσεις στη δουλειά δεν θα λείψουν, όπως και το παρασκήνιο με τον Άρη στον Αιγόκερω. Τα γενέθλια σας θα ξεκινήσουν φέτος στις 20/1, φέρνοντας λίγη περισσότερη ισορροπία και φως στις μέρες αυτές.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινά και ο Ήλιος λάμπει μέχρι τις 18/2 στο ζώδιο σας, κάνοντας εσάς τους ίδιους την απόλυτη προτεραιότητα σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας την 1η Φεβρουαρίου, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, σας δίνει μια γεύση του τι έρχεται μέσα σε αυτή τη γενέθλια χρονιά: Αλλαγές τι άλλο; Κάποιοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι, άλλοι τόπο διαμονής, άλλοι μπορεί να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια, άλλοι να αναβάλετε τα ηνία μιας επιχείρησης ή να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σας, σάς θέλει αυτόνομους, αυτάρκεις, πιστεύοντας στις δυνατότητες, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Οι προοπτικές είναι οι καλύτερες, όχι όμως και οι πιο εύκολες. Κανείς με Κρόνο στο ζώδιο του δεν απόλαυσε μια νίκη ή μια επιτυχία του χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσει με κάθε τρόπο γι’ αυτή. Η Νέα σελήνη βέβαια, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο πατώντας εδώ. σας καλεί να μην βιαστείτε. Βλέπετε πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο ανάδρομου Ερμή. Μετά τις 4/2 ο Ερμής γυρίζει ορθός, όμως πριν περάσει στο ζώδιο σας στις 14/2 δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικός απέναντι σας. Με κάποιο τρόπο ο Φεβρουάριος, με την έμφαση που έχει στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, είναι μήνας πιο εσωστρεφής, πιο κλειστός, μήνας προετοιμασίας γι’ αυτά που θα έρθουν από την άνοιξη είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε και σε προσωπικό. Τον Φεβρουάριο κλείνετε κάποια κεφάλαια και σχέσεις που δεν λειτουργούν πλέον όπως θα θέλατε στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 16/2 ωθεί την προσοχή σας στις στενές και σημαντικές σας σχέσεις. Με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού άλλοι μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό και άλλοι να δεσμευτείτε πιο σοβαρά σε μια σχέση. Όπως και να έχει, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον 12ο οίκο σας πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και μόνοι σας χωρίς εξωτερικούς επηρεασμούς τις αποφάσεις σας. Στις 18/2 το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστη είδηση σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά ή στην οικογένεια και το σπίτι. Στις 18/2 τελειώνουν τα γενέθλια σας και ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σας σε πιο πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών, αλλά και της υγείας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι μήνας προόδου για σας, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, όχι όμως ευκολίας και ξεκούρασης. Αντιθέτως από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι ιδιαίτερα μειωμένος και οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες, το τρέξιμο, θα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της ενέργειας σας. Όμως ο Μάρτιος είναι και μήνας ευκαιριών σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μάλιστα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Δία στις 5/3 στους Ιχθύς, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για να έχετε κέρδος ή μια καλή επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα θετικό οικονομικό δέλεαρ. Καλά θα κάνετε λοιπόν την πρώτη και ίσως πιο θετική εβδομάδα όλου του μήνα να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικά, καθώς μπορεί το πορτοφόλι σας να χαμογελάσει. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Από τις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης προχωρούν στον Υδροχόο και μάλιστα σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιο σας και μπορεί να επωφεληθείτε αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σε ερωτικό επίπεδο κυρίως. Η όψη αυτή είναι όψη πάθους και σας ωθεί να βρείτε κάτι για να διοχετεύσετε τον ενθουσιασμό και τη θετική σας ενέργεια. Μπορεί να είναι ένας έρωτας, ένα χόμπι, ένα δημιουργικό πρότζεκτ, κάτι που να σας εμπνέει. Στις 18/3 η Πανσέληνος και πάλι αφορά τον τομέα των οικονομικών και απαιτεί να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά των συνεργασιών, αλλά και τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια σας. Δεν προτείνεται αυτή η Πανσέληνος για επενδύσεις με ρίσκο. Στο τέλος του Μάρτη η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στις 28/3 και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι σε μια σχέση προσωπική, ερωτική ή φιλική, πιθανώς όμως και με μια επαγγελματική κατάσταση. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά πίσω, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία της. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός με έντονη κινητικότητα μήνας και θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού η οποία είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας είτε μέσω μάρκετινγκ είτε διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου. Συνοδευόμενοι κι από μια Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου, θα σας ανοίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές σε όλα τα παραπάνω θέματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορές, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, προώθηση σπουδών ή δουλειάς, αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από συνεντεύξεις και γενικώς να κάνετε μια γενικότερη έρευνα των προοπτικών σας, ο Απρίλιος προσφέρεται. Παρόλα αυτά, πριν ξεκινήσουν τα θετικά του Απριλίου για σας, έχετε να περάσετε μια πιο δύσκολη πίστα, αυτή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 5/4. Αν ο Ήλος ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τόσο σε θέματα υγείας, σχέσεων, αλλά και δουλειάς. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας μέχρι τις 5/4 και φυσικά ούτε και τους άλλους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αποφορτίζονται σταδιακά μες το μήνα. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 είναι μια εξαιρετική όψη που θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας, αλλά μπορεί να σας προσφέρει και κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες για να έλξετε την τύχη σε οικονομικά και επαγγελματικά. Από τις 15/4 ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σας, φέρνοντας περισσότερη ηρεμία στην καθημερινότητα σας και λιγότερα προβλήματα. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό σάς βάζει σε σκέψεις για ένα ταξίδι. Οι σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας στο τέλος Απριλίου και με πιθανά κέρδη για το πορτοφόλι σας. Ο μήνας όμως τελειώνει με την πρώτη έκλειψη του 2022 που σας αφορά, καθώς πραγματοποιείται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου που για σας κυβερνά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ενδεχομένως αν είστε γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου να έχετε κάποια αλλαγή στο σπίτι ή μετακόμιση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος τελείωσε με μεγαλύτερη πίεση εξαιτίας της έκλειψης, αλλά ο Μάιος υπόσχεται να είναι λίγο πιο «τρυφερός» μαζί σας! Καταρχάς έχουμε κάποιες πλανητικές μετακινήσεις που θα ευνοήσουν πολύ το ζώδιο σας. Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους φιλικούς σας Διδύμους, ένα ζώδιο του αέρα, ενώ στις 2/5 περνά στον φιλικό σας Κριό κι η Αφροδίτη. Και οι δυο αυτοί πλανήτες θα ευνοήσουν πολύ την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, την προσωπική σας ζωή, τα σχέδια σας για το μέλλον, θέματα σπουδών και δουλειάς. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα, μολονότι με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24/5 στον τομέα των οικονομικών τα έξοδα δε θα πάψουν. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πρόβλημα με μια ερωτική σχέση ή μπορεί να υπήρχε απόσταση με το ταίρι σας, με τον ανάδρομο Ερμή σε αυτό τον τομέα μετά τις 11/5 μπορεί να καταφέρετε με διάλογο να επιλύσετε τα προβλήματα. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 11/5 μέχρι τις 23/5 μπορεί να φέρει και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν ή μπορεί εσείς να έχετε την τάση να επιστρέψετε σε αυτά. Αν είστε μόνες ή μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Ανάδρομος Ερμής δε σημαίνει απαραίτητα και αρνητικές εξελίξεις. Χρειάζεται απλά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που συμφωνείτε και δεσμεύεστε για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα επηρεαστείτε πιο πολύ από τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 23/5 που θα περάσει στον Ταύρο και μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός. Εσείς μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Στις 11/5 θα περάσει στον Κριό ο Δίας, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10. Από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε θέματα σπουδών, δουλειάς, διαφήμισης, συγγραφής, επικοινωνίας και θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια. Δεν είναι απίθανο να σκεφτείτε και την αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 14/2 σε μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς. Κάποιοι μπορεί να αφήσετε ένα αδιέξοδο επάγγελμα για να πάτε σε ένα άλλο που πληροί τις προδιαγραφές να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και να αξιοποιήσει τα ταλέντα σας. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά με τη σειρά του στον Κριό για να συναντήσει τον Δία και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο επιτυχημένων εμπειριών σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και πιθανώς να προκύψει για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας ενθουσιάσει.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το τελευταίο διάστημα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και την απαιτητική του όψη προς τον Κρόνο μπορεί να αντιμετωπίσατε δυσκολίες, αναβολές, διλήμματα και γενικώς να είχατε την αίσθηση ότι δεν σημειώνατε πρόοδο σε κανένα μέτωπο. Όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται βοηθητικός στην καθημερινότητα σας. Κάποια προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν από το τέλος Απριλίου ακόμη, μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Όταν μάλιστα περάσει στους Διδύμους στις 13/6, τότε θα δείτε πραγματικά όλα να κινούνται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς και να σημειώνετε πρόοδο. Στις 11, 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ταξίδι της στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες εκπλήξεις ή απρόσμενα νέα σε σχέση με την οικογένεια ή ακόμη κι ένα ακίνητο. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανόν να σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι ή και μια μετακόμιση ή μπορεί να ζητήσετε περισσότερη ανεξαρτησία από την οικογένεια σας, αποφασίζοντας ας πούμε να μείνετε μόνοι σας. Η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς εκείνες τις ημέρες. Επειδή συνδυάζεται πολύ όμορφα και με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αν έχετε άδεια μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι με την παρέα σας. Γενικά ακόμη κι αν δεν είναι στα πλάνα σας κάτι τέτοιο και πάλι οι φίλοι, ο σύντροφός σας θα βοηθήσουν να περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο μπορεί για τους περισσότερους να σημαίνει πιο χαλαρούς ρυθμούς, για σας όμως είναι ακριβώς το αντίθετο, αφού από δω και κάτω θα εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας στον χώρο της δουλειάς ή θα ψαχτείτε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το να είστε απασχολημένοι βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα περνάτε και όμορφα. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους στις 23/6 ενισχύοντας την ερωτική σας ζωή. Είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να περάσετε καλά από δω και κάτω σε αυτό τον τομέα. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο μπορεί να δείξει μια νέα απασχόληση, μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή ακόμη και την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών στη διατροφή σας και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο. Είναι σίγουρα μήνας με υψηλές ταχύτητες και με πολλές ευκαιρίες προόδου.

Ο Ιούλιος έρχεται με μεγάλες δόσεις αστάθειας και ρευστότητας στις συνθήκες αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς από τις 5/7 θα σας πολιορκεί ο Άρης από τον Ταύρο κι αυτή η ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι τις 20/8. Αντί όμως να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα προβλήματα, καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να τελειώνετε μαζί τους μια και καλή. Καταρχάς θα είναι ένας κουραστικός μήνας φορτωμένος με υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν εξαρχής να είστε καλά οργανωμένοι, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε και τον εαυτό σας. Η υγεία σας είναι η προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση και δε θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στον χρόνο που της διαθέτετε, είτε για να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό για τον εαυτό σας, είτε για να χαλαρώσετε σε μια παραλία, είτε για να ασκηθείτε. Σε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι. Έχετε πάντα στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους πρόθυμους να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα σας παρέχει τη γλυκιά της στήριξη και στον ερωτικό τομέα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι ή να περάσετε όμορφα με τον-η σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Βέβαια οι εντάσεις στο σπίτι ή τη δουλειά αρκετές στιγμές θα σας στερούν τη διάθεση για διασκέδαση, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε και να μη χαριστείτε στην απογοήτευση που ούτως ή άλλως θα είναι προσωρινή. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δουλειάς ή και μιας σχέσης που βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά και δηλητηριάζει την καλή σας διάθεση. Μην πέφτετε, γιατί έρχεται μια Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 28/7 που μπορεί να σας φέρει κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που ανοίγει τους ορίζοντες σας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένα νέο ξεκίνημα είτε στην οικογενειακή είτε στην επαγγελματική σας ζωή έρχεται με φόρα και ακόμη κι εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού, που δεν αγαπάτε τις αλλαγές, πρόθυμα θα ξεβολευτείτε.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]