Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Με τον Ερμή μέχρι τις 19/8, τον Ήλιο μέχρι τις 22/8 και τη νέα Σελήνη στις 19/8 στον Λέοντα, δεν υπάρχει μάλλον κάτι άλλο πέρα από τον έρωτα, τις σχέσεις, και τις συνεργασίες που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Βλέπετε για εσάς τους Υδροχόους, το ζώδιο του Λέοντα, συμβολίζει γάμο, σχέσεις, έρωτα, συνεταιρισμούς. Οι άλλοι (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι, ανταγωνιστές) θα παίξουν πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και ίσως επηρεάσουν και τις αποφάσεις σας. Η νέα Σελήνη στις 19/8 θα τεστάρει τις αντοχές μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας ίσως με βίαιο ή ανατρεπτικό τρόπο. Βέβαια θα δώσει και την ευκαιρία κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, να κάνουν μια καινούρια σχέση μέσα στις επόμενες 15 μέρες ή να υπογράψουν μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Τα γνωστά σας διλήμματα ελευθερία ή δέσμευση, καρδιά ή λογική, θα είναι έντονα στη διάρκεια του μήνα, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ιδίως όταν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Ερμής και Ήλιος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα κινούνται στην Παρθένο κι έτσι οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν, περισσότερο κυρίως σε ότι αφορά επενδύσεις, κληρονομικά, εφορία, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες κλπ. Μην κάνετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα και μην εμπιστεύεστε το πορτοφόλι σας σε ανθρώπους που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και να τα εξυγιάνετε.

Η Αφροδίτη μετά τις 7/8 και μέχρι τις 5/9 θα κινείται στον ουδέτερο για το ζώδιο σας Καρκίνο, κάνοντας προτεραιότητα τις οικογενειακές σχέσεις και τις συναναστροφές με συνεργάτες. Είναι πιθανόν ακόμη κι η δουλειά να είναι διασκεδαστική ή να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον εκεί, που σας κρατά σε μια απολαυστική ένταση. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα σας, να κάνετε πιο ελκυστική τη διατροφή και την άσκηση, ώστε να μην εγκαταλείπετε τις καλές και υγιεινές συνήθειες επειδή σας κουράζουν. Ακόμη μπορεί να βελτιώσετε τις επαφές σας με πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή να ανανεώσετε το χώρο που δουλεύετε.

Ο Άρης, θα είναι σύμμαχος σας από τον Κριό και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς, αλλά και αποφασιστικούς στη δράση, αλλά και την επικοινωνία με τους άλλους. Προσέξτε όμως τον τρόπο που μπορεί να εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μπορεί να παρεξηγηθούν. Διαλέξτε με προσοχή τις «μάχες» που δίνετε και μην αφήνετε μια εγωιστική διάθεση να «ρουφήξει» την ενέργεια σας.

Κοντά στις 13/8 και τις 30/8 αποφύγετε αψιμαχίες και προσέξτε την υγεία αλλά και τον τρόπο που οδηγείτε.

Ο Σεπτέμβριος είναι απαιτητικός για όλους, καθώς δεν παρέχει κανενός είδους ασφάλεια και σταθερότητα. Αντιθέτως προκαλεί σύγχυση από την αρχή μέχρι το τέλος του. Πολλές οι αιτίες για όλη αυτή την κατάσταση, αλλά ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη συνθήκη θα υπάρχουν βοήθειες σε κάποιους τομείς προς το ζώδιο σας.

Το κύριο θέμα του Σεπτεμβρίου, όπως περιγράφεται από τον Ήλιο στην Παρθένο μέχρι τις 22/9, θα είναι τα οικονομικά σας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο μισθό, αλλά γενικότερα σε όλη τη γκάμα των οικονομικών σας, που περιλαμβάνει έξοδα, λογαριασμούς, δάνεια, πιστώσεις, ασφάλειες, διατροφές, χρέη και οφειλές στο δημόσιο, επενδύσεις, οικονομικά της οικογένειας ή της επιχείρησης σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της οργάνωσης, των διακανονισμών, των ρυθμίσεων και όποιων άλλων μέτρων χρειάζονται, ώστε να μπορείτε να τα βγάζετε πέρα χωρίς ασφυξία.

Το στήριγμα σας τον Σεπτέμβριο θα είναι η πορεία του Ερμή στον Ζυγό μετά τις 5/9, που θα βοηθά να σκέφτεστε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα, να έχετε ορθή κρίση και σχεδόν την ικανότητα να προβλέπετε σωστά την επόμενη κίνηση σας. Το μυαλό σας λοιπόν και η λογική θα είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος αυτό το μήνα κι αν τα αξιοποιήσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, επικοινωνία, σχέσεις με νεότερα άτομα ή τα παιδιά σας, μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά. Το ίδιο και όλες οι γραφειοκρατικές εργασίες, που ίσως χρειάζεται να κάνετε. Από τις 22 μέχρι τις 26/9, που ο Ερμής συναντά Κρόνο και Άρη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην προκληθούν εντάσεις και να υπερπηδήσετε τα όποια εμπόδια με όσο γίνεται καλύτερους ελιγμούς. Εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να διαλέγετε σοφά και τις μάχες που δίνετε. Μην σπαταλάτε την ενέργεια και την φαιά ουσία σας για εγωιστικούς λόγους.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα συμβάλλει θετικά στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις σας. Ακόμη και στα δύσκολα κάποιος θα είναι στο πλευρό σας έτοιμος να βοηθήσει, να συμπράξει μαζί σας και να στηρίξει τις επιθυμίες σας. Αν είστε μόνες-οι είναι μια θετική επιρροή για νέες γνωριμίες ή φλερτ ή για να νιώσετε τη στήριξη του συντρόφου σας όσοι έχετε σχέση.

Το σημαντικό νέο του Σεπτεμβρίου είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, που ξεκινά από τις 9/9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11. Αυτή είναι και η πιο σημαντική επιρροή του φθινοπώρου για όλους μας.
Εσείς οι Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο μπορεί να το βιώσετε σαν να είναι ανάδρομος Ερμής, καθώς ο Άρης κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο.
Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας (όσα επιτρέπονται λόγω κορωνοϊού ούτως ή άλλως), να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, μηχανικές ή άλλες βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο, αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς, πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους ή να έχετε ξαφνικά μια επιθυμία να αλλάξετε πλεύση σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Αν κάνατε ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό στις αρχές του καλοκαιριού, μπορεί τώρα να μην έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό και να αποφασίσετε είτε να κάνετε τροποποιήσεις είτε ακόμη και να το εγκαταλείψετε.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επιρροή του Ουρανού προς το ζώδιο σας, που σας κάνει πιο επιρρεπείς στις ξαφνικές αλλαγές ρότας. Κι αυτό δεν είναι κακό αγαπητοί μου Υδροχόοι. Ακόμη κι είχατε αποφασίσει να σπουδάσετε κάτι πριν από καιρό, ίσως τώρα βλέπετε ότι δεν σας ταιριάζει τόσο πολύ και να μπείτε στη διαδικασία να επιλέξετε κάτι άλλο. Όμως με ανάδρομο Άρη καλό είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και γενικότερα καλό είναι να αποφύγετε επιχειρηματικά ρίσκα.
Ακόμη, την ίδια περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με στενούς συγγενείς (αδέλφια) ή και τους γείτονες. Μην γίνεστε ανυπόμονοι και μην περιμένετε γρήγορες λύσεις. Αξιοποιήστε την ανάδρομη πορεία του Άρη για να ξαναδείτε ένα σχέδιο σας, να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας και να τα συντονίσετε στις ανάγκες της εποχής. Να κάνετε ένα βήμα πίσω για να πάρετε περισσότερη φόρα, κάτι που θα σας χρειαστεί τον Δεκέμβριο, τον μήνα σταθμό για εσάς, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις του Δίας και Κρόνος στο ζώδιο σας.

Η Πανσέληνος στις 2/9 και η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στην Παρθένο στις 17/9 αφορούν κυρίως οικονομικά θέματα και θέλουν προσεκτικούς χειρισμούς. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 9/9 μπορεί να φέρει μια καλή είδηση για ένα οικονομικό θέμα ή για θέματα υγείας.

Ο Οκτώβριος σε καμία περίπτωση δεν έχει την ίδια γεύση με αυτούς των τελευταίων χρόνων. Ίσως γιατί τώρα εντείνονται, λόγω ενεργοποίησης, οι πλανητικές όψεις που είχαμε φυσικά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Όταν, μάλιστα, σε όλο αυτό προστίθενται και οι ανάδρομοι Άρης και Ερμής, καταλαβαίνετε ότι οι εκπλήξεις καραδοκούν και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Στο δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, η ένταση εντοπίζεται, κυρίως, στο τρίτο, ένατο και δωδέκατο σπίτι, τα οποία σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τη γνώση, αλλά και την ψυχολογία σας. Προσέξτε τόσο τη σχέση σας με νόμους, δημόσιο όσο και τις επαφές σας με δύσκολα, απαιτητικά ή χειριστικά άτομα. Αν επαγγελματικά ασχολείστε με ΜΜΕ, τουρισμό, εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο, πιθανώς να χρειαστεί να επανασχεδιάσετε τη δράση σας, να φανείτε επινοητικοί, για να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις και να κάνετε όσο γίνεται περισσότερο υπομονή, όταν οι συνθήκες σας περιορίζουν. Φυσικά αν συνεργάζεστε με ξένους ή εξωτερικό ή μέρος της δουλειάς σας αποτελούν και τα ταξίδια, οι εισαγωγές, εξαγωγές, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε ακόμη πιο πολύ. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 13/10 καθυστερεί, δημιουργεί εμπόδια και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να ακυρώνει προσωρινά κάποια σχέδια σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Σκορπιό μέχρι τις 28/10, μέσα στον τομέα της καριέρας και μετά στον Ζυγό μέχρι τις 3/11. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερο προβληματισμό σε σχέση με το αντικείμενο της εργασίας σας. Παρόλα αυτά, ο Οκτώβριος δεν αποτελεί ένα ασφαλές πλαίσιο για να κάνετε σημαντικές αλλαγές ή να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Προσφέρεται περισσότερο για να κάνετε διορθώσεις στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό σας πλαίσιο ή να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας. Οι μέρες κοντά στη νέα Σελήνη στις 16/10, που είναι ίσως η πιο απαιτητική όλης της χρονιάς, χρειάζονται απόλυτη ευθυκρισία και υπομονή, για να μην κάνετε κάτι που πιθανώς βλάψει μια σχέση επαγγελματική ή προσωπική. Σημαντικό σε όλη τη διάρκεια του μήνα να προσέχετε και την οδηγική σας συμπεριφορά και το μεταφορικό σας μέσο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 3 έως τις 28/10 μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι εκεί μπορεί να έχετε ίσως μια λίγο καλύτερη κατάσταση ή τουλάχιστον πιο ελέγξιμη από σας.

Στο διάστημα, λοιπόν, της παραμονής της στην Παρθένο, μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα χρέη σας, να κοιτάξετε καλύτερα λογαριασμούς κι από πού μπορείτε να κόψετε περιττά έξοδα, να κάνετε μια έρευνα σε φθηνότερες ασφάλειες, πάγια έξοδα και να ψάξετε καλύτερα επενδυτικά προγράμματα. Αν έρθουν φουσκωμένοι ή ύποπτοι λογαριασμοί σε κάρτες κλπ. ψάξτε καλύτερα να βρείτε τι έχει συμβεί. Ερευνήστε με κάθε λεπτομέρεια κάθε περίπτωση διακανονισμού ή τακτοποίησης, γιατί μπορεί να βρείτε ίσως πιο εύκολα λύσεις. Αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το σύντροφο σας ίσως μια μικρή βελτίωση στα δικά του έσοδα, ενδεχομένως, να επηρεάσει θετικά κι εσάς.

Αγαπητοί μου Υδροχόοι τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά ζόρικα για σας και με μια αίσθηση μεγαλύτερης στασιμότητας στη ζωή σας. Τώρα, όμως, μπαίνετε σε ένα άλλο κύκλο ζωής, ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που σιγά σιγά αρχίζει να διαφαίνεται. Θα το καταλάβετε όλο αυτό στο τέλος του χρόνου με την Μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου στο ζώδιο σας. Βλέπετε το σύμπαν έχει το δικό του ξεχωριστό timing, που δεν συμβαδίζει πάντα με το δικό μας. Όμως σε αυτή τη φάση πραγματικά θα δείτε ότι λίγο έχει μείνει για να αρχίσετε να παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και να χαράζετε νέα πορεία. Και ίσως αυτό τον Οκτώβριο ακόμη να μην είναι τέλεια τα πράγματα, ώστε να εκδηλώσετε την δράση σας όπως θα θέλατε, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή. Σε προσωπικό επίπεδο ο Οκτώβριος κρατά χαμηλούς τόνους χωρίς να χαλάει κάτι από τις σχέσεις σας, ούτε όμως δίνει και πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ. Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31/10 φέρνει ουρανοκατέβατες εξελίξεις στον άξονα καριέρας – οικογένειας και επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Ιανουαρίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια αλλαγή που δεν περιμένατε είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα δύσκολο όμως!

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.