Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Υδροχόοι! Το 2021 σας θέλει πρωταγωνιστές του με κάθε τρόπο και θα το καταλάβετε από τον πρώτο του κιόλας μήνα! Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, ήδη από το τέλος του 2020, φέρνει τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σας στο προσκήνιο, ώστε να δείτε τι θα κάνετε με αυτές. Τι θα επιλέξετε να κρατήσετε ως εφόδιο στη νέα χρονιά και τι θα αφήσετε πίσω σας. Με τον Δία, επίσης στο ζώδιο σας, θα έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να βαδίσετε σε ένα νέο μονοπάτι ζωής προς την εξέλιξη σας. Οι περίοδοι που θα αντιλαμβάνεστε περισσότερο την παρουσία αυτών των δυο πλανητών, θα είναι όταν ενεργοποιούνται από έναν τρίτο, συνήθως αυτό τον ρόλο τον παίζει ο Άρης. Έτσι λοιπόν, μετά τις 7/1 που ο Άρης θα πάρει θέση στον Ταύρο θα νιώσετε πιο έντονα την κοσμική αυτή αλλαγή. Μην έχετε όμως ψευδείς προσδοκίες. Τίποτε δεν αλλάζει χωρίς κόπο και προσπάθεια. Όμως, το πείσμα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όψεις, όπως το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 13/1. Πρέπει όμως, αγαπητοί μου Υδροχόοι, να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας. Να ξέρετε με τον Κρόνο στο ζώδιο σας πρέπει να είστε προσεκτικοί με κόκαλα, δόντια, δέρμα και αίμα. Αυτά είναι τα πιο ευπαθή σημεία σε μια Κρόνια περίοδο. Τα τσεκ απ είναι απαραίτητα σε όποια ηλικία κι αν είστε, για να προλαμβάνετε κι όχι να τρέχετε. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και ένα ακίνητο θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην αρχή της χρονιάς. Πιθανώς μάλιστα να υπάρξει και μια χωροταξική αλλαγή ή ανάγκη αλλαγής σπιτιού ή έδρας εργασίας. Και τα δυο σενάρια είναι πιθανά. Στις 28/1 έρχεται και η πρώτη Πανσέληνος που σας αφορά ιδιαίτερα. Αυτό το φεγγάρι θα αναδείξει τις θετικές, αλλά και τις αρνητικές πλευρές σχέσεων και συνεργασιών. Θα καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεστε με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη και τι πρέπει να γίνει παρακάτω. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μήνα των γενεθλίων σας θα φιλοξενείτε το μισό πλανητικό σύστημα στο ζώδιο σας κι έναν ανάδρομο Ερμή. Ο δρόμος προς την αλλαγή είναι μαραθώνιος κι όχι 100 μέτρα. Άρα υπομονή, πείσμα και δύναμη για τον νέο σας εαυτό!

Καλό μήνα Υδροχόοι μου! Είστε σίγουρα οι «σταρ» του Φεβρουαρίου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρεθούν στο ζώδιο σας 6 ουράνια σώματα στις 10 – 11/2 ταυτόχρονα! Βέβαια οι πρωταγωνιστές έχουν και άγχη και δυσκολίες, αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν. Μέσα σε όλο το πλανητικό σκηνικό ανάδρομος φαινομενικά στο ζώδιο σας θα είναι ο Ερμής μέχρι τις 20/2. Αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, αλλά ότι πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας, να κάνετε διορθώσεις, βελτιώσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βγείτε πολύ δυνατά μετά τις 20/2! Σαφώς θα είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία επίσης στο ζώδιο σας, φέρνοντας δώρα, ευκαιρίες και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο ικανοποιητική. Πιο τυχεροί αποδέκτες αυτής της σημαντικής συγκυρίας είναι όσοι έχουν τον Ήλιο τους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Όμως και τα προσωπικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα αυτόν τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας την 1η Φεβρουαρίου κάνοντας τις σχέσεις προτεραιότητα. Βέβαια, παίζει με τον ανάδρομο Ερμή να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Εσείς θα δείτε κατά πόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε πάλι ή αν τραβήξετε έναν άλλον δρόμο. Από τις 11/2 έως τις 14/2 μπορεί να προκύψουν γνωριμίες και μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Κάποια από αυτές μπορεί να σας κάνει κλικ. Ακόμη, αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε συμβίωση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο θα σας δυσκολέψει λίγο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, αλλά και στις σχέσεις. Θα είστε προσεκτικοί στις 1, 6, 7, 10 και 20/2. Αποφύγετε εντάσεις. Μετά τις 18/2 και με την Πανσέληνο στην Παρθένο τα οικονομικά θα είναι σε προτεραιότητα και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Πιθανώς να έρθουν και ουρανοκατέβατες.

Μετά από ένα απαιτητικό και για κάποιους αρκετά δύσκολο διάστημα που σηματοδότησε η πορεία του Άρη στον Ταύρο σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας -σε όλη τη διάρκεια του πρώτου διμήνου της νέας χρονιάς- βγαίνετε σε ένα πολύ πιο ικανοποιητικό μήνα και θα το καταλάβετε σχεδόν από την αρχή του μετά τις 4/3, που ο Άρης απομακρύνεται από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους. Από δω και κάτω και μέχρι τις 23/4 ο Άρης θα είναι σύμμαχος στα σχέδια σας, θα ενισχύσει την αισιοδοξία, το παιχνίδι, τα φλερτ, τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός σε θέματα επιχειρηματικών σχεδίων. Για τις κυρίες του ζωδίου ξεκινά και μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο Μάρτιος στις 5/3 φέρνει τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον σε σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας. Ο Ερμής είχε πάρει θέση από τις 8/1 και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 15/3. Όμως η ανάδρομη φαινομενικά φάση του δεν ευνόησε ιδιαίτερα την πρόοδο και τις εξελίξεις. Τώρα όμως θα το κάνει. Έτσι στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη ή είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, σπουδών είτε δουλειάς. Αν θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κάποιο κύκλο, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου Ήλιος και Αφροδίτη θα πηγαίνουν σε μια παράλληλη πορεία στους Ιχθύς, κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα. Καλό είναι να έχετε έναν αυξημένο έλεγχο σε έσοδα και έξοδα και βέβαια να στηριχτείτε κάπως και στο ένστικτό σας για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Όμως, επειδή τον Μάρτιο θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο Ποσειδώνας, προσέξετε τις υποσχέσεις που ακούτε και τα μεγάλα λόγια για να μην έχετε προβλήματα, κυρίως στις 11, 13, 14 και 30/3. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό μετά τις 20/3 δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και τις σπουδές. Βρείτε τη φωνή σας και μιλήσετε ανοιχτά και καθαρά για ό,τι σας απασχολεί. Με την Πανσέληνο στις 28 θα σας απασχολήσουν θέματα ξένων-εξωτερικού, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, σπουδών. Πολύ βοηθητικό διάστημα για φιλικές σχέσεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός, με έντονη κινητικότητα, μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού, που είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας, είτε μέσω μάρκετινγκ, διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου. Μάλιστα, οι πλανήτες αυτοί θα σχηματίζουν θετικές όψεις (με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, των παιδιών και των επιχειρηματικών σας σχεδίων και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας) στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4. Συνοδευόμενοι κι από μια Νέα Σελήνη στις 11/4, θα σας ανοίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές σε όλα τα παραπάνω θέματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορές, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, προώθηση σπουδών ή δουλειάς, αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από συνεντεύξεις και γενικώς να κάνετε μια γενικότερη έρευνα των προοπτικών σας, οι παραπάνω ημερομηνίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Μέχρι τις 14/4 κι ο τομέας του έρωτα μπορεί να πάει εξαιρετικά, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Στις 19/4 θα αρχίσει η επιρροή των πλανητών στον Ταύρο, που για το δικό σας ζώδιο είναι πιο απαιτητική. Στις 23/4 ο Άρης περνά στον Καρκίνο, κάνοντας πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον της δουλειάς και σας φορτώνει με περισσότερο όγκο εργασίας. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και φροντίστε να ξεκουράζεστε, ειδικά αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας είναι από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του Υδροχόου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.