Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, ο Ιανουάριος είναι πιο εσωστρεφής και σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο και να αναγνωρίσετε ποια πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο λειτουργεί ως έναν βαθμό σε παρασκηνιακό επίπεδο, σας βοηθά να κάνετε μυστικές συζητήσεις, επαφές και να προετοιμάσετε τα νέα σας βήματα και σχέδια που θα υλοποιηθούν λίγο παρακάτω μέσα στη νέα χρονιά. Το φεγγάρι αυτό παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, κάνει όμως προτεραιότητα και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Ιανουαρίου στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται «κρυμμένη» η Αφροδίτη και πιθανώς να περνάτε δυσκολίες στην κατανόηση κάποιων σχέσεων, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Κρυμμένες αλήθειες και μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν αυτό τον μήνα κι εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, αλλά και σε ποιους ανοίγεστε. Στις 15/1 ξεκινά ένα πιο απαιτητικό κομμάτι, καθώς ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μια φρενίτιδα υποχρεώσεων, αλλά και τάση για λάθη, αφηρημάδα, παρεξηγήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία, τις σχέσεις και τις μετακινήσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες σε όλα και να διπλοελέγχετε ό,τι γράφετε, δημοσιεύετε, στέλνετε. Φυσικά χρειάζεται κι η ανάλογη υπομονή με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στον Καρκίνο ωθεί την προσοχή σας στα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς, αλλά και στα θέματα της υγείας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι τοξικό. Οι εντάσεις στη δουλειά δεν θα λείψουν, όπως και το παρασκήνιο με τον Άρη στον Αιγόκερω. Τα γενέθλια σας θα ξεκινήσουν φέτος στις 20/1, φέρνοντας λίγη περισσότερη ισορροπία και φως στις μέρες αυτές.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινά και ο Ήλιος λάμπει μέχρι τις 18/2 στο ζώδιο σας, κάνοντας εσάς τους ίδιους την απόλυτη προτεραιότητα σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας την 1η Φεβρουαρίου, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, σας δίνει μια γεύση του τι έρχεται μέσα σε αυτή τη γενέθλια χρονιά: Αλλαγές τι άλλο; Κάποιοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι, άλλοι τόπο διαμονής, άλλοι μπορεί να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια, άλλοι να αναβάλετε τα ηνία μιας επιχείρησης ή να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σας, σάς θέλει αυτόνομους, αυτάρκεις, πιστεύοντας στις δυνατότητες, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Οι προοπτικές είναι οι καλύτερες, όχι όμως και οι πιο εύκολες. Κανείς με Κρόνο στο ζώδιο του δεν απόλαυσε μια νίκη ή μια επιτυχία του χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσει με κάθε τρόπο γι’ αυτή. Η Νέα σελήνη βέβαια, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο πατώντας εδώ. σας καλεί να μην βιαστείτε. Βλέπετε πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο ανάδρομου Ερμή. Μετά τις 4/2 ο Ερμής γυρίζει ορθός, όμως πριν περάσει στο ζώδιο σας στις 14/2 δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικός απέναντι σας. Με κάποιο τρόπο ο Φεβρουάριος, με την έμφαση που έχει στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, είναι μήνας πιο εσωστρεφής, πιο κλειστός, μήνας προετοιμασίας γι’ αυτά που θα έρθουν από την άνοιξη είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε και σε προσωπικό. Τον Φεβρουάριο κλείνετε κάποια κεφάλαια και σχέσεις που δεν λειτουργούν πλέον όπως θα θέλατε στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 16/2 ωθεί την προσοχή σας στις στενές και σημαντικές σας σχέσεις. Με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού άλλοι μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό και άλλοι να δεσμευτείτε πιο σοβαρά σε μια σχέση. Όπως και να έχει, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον 12ο οίκο σας πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και μόνοι σας χωρίς εξωτερικούς επηρεασμούς τις αποφάσεις σας. Στις 18/2 το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστη είδηση σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά ή στην οικογένεια και το σπίτι. Στις 18/2 τελειώνουν τα γενέθλια σας και ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σας σε πιο πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών, αλλά και της υγείας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι μήνας προόδου για σας, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, όχι όμως ευκολίας και ξεκούρασης. Αντιθέτως από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι ιδιαίτερα μειωμένος και οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες, το τρέξιμο, θα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της ενέργειας σας. Όμως ο Μάρτιος είναι και μήνας ευκαιριών σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μάλιστα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Δία στις 5/3 στους Ιχθύς, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για να έχετε κέρδος ή μια καλή επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα θετικό οικονομικό δέλεαρ. Καλά θα κάνετε λοιπόν την πρώτη και ίσως πιο θετική εβδομάδα όλου του μήνα να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικά, καθώς μπορεί το πορτοφόλι σας να χαμογελάσει. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Από τις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης προχωρούν στον Υδροχόο και μάλιστα σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιο σας και μπορεί να επωφεληθείτε αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σε ερωτικό επίπεδο κυρίως. Η όψη αυτή είναι όψη πάθους και σας ωθεί να βρείτε κάτι για να διοχετεύσετε τον ενθουσιασμό και τη θετική σας ενέργεια. Μπορεί να είναι ένας έρωτας, ένα χόμπι, ένα δημιουργικό πρότζεκτ, κάτι που να σας εμπνέει. Στις 18/3 η Πανσέληνος και πάλι αφορά τον τομέα των οικονομικών και απαιτεί να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά των συνεργασιών, αλλά και τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια σας. Δεν προτείνεται αυτή η Πανσέληνος για επενδύσεις με ρίσκο. Στο τέλος του Μάρτη η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στις 28/3 και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι σε μια σχέση προσωπική, ερωτική ή φιλική, πιθανώς όμως και με μια επαγγελματική κατάσταση. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά πίσω, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία της. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός με έντονη κινητικότητα μήνας και θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού η οποία είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας είτε μέσω μάρκετινγκ είτε διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου. Συνοδευόμενοι κι από μια Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου, θα σας ανοίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές σε όλα τα παραπάνω θέματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορές, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, προώθηση σπουδών ή δουλειάς, αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από συνεντεύξεις και γενικώς να κάνετε μια γενικότερη έρευνα των προοπτικών σας, ο Απρίλιος προσφέρεται. Παρόλα αυτά, πριν ξεκινήσουν τα θετικά του Απριλίου για σας, έχετε να περάσετε μια πιο δύσκολη πίστα, αυτή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 5/4. Αν ο Ήλος ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τόσο σε θέματα υγείας, σχέσεων, αλλά και δουλειάς. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας μέχρι τις 5/4 και φυσικά ούτε και τους άλλους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αποφορτίζονται σταδιακά μες το μήνα. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 είναι μια εξαιρετική όψη που θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας, αλλά μπορεί να σας προσφέρει και κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες για να έλξετε την τύχη σε οικονομικά και επαγγελματικά. Από τις 15/4 ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σας, φέρνοντας περισσότερη ηρεμία στην καθημερινότητα σας και λιγότερα προβλήματα. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό σάς βάζει σε σκέψεις για ένα ταξίδι. Οι σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας στο τέλος Απριλίου και με πιθανά κέρδη για το πορτοφόλι σας. Ο μήνας όμως τελειώνει με την πρώτη έκλειψη του 2022 που σας αφορά, καθώς πραγματοποιείται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου που για σας κυβερνά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ενδεχομένως αν είστε γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου να έχετε κάποια αλλαγή στο σπίτι ή μετακόμιση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος τελείωσε με μεγαλύτερη πίεση εξαιτίας της έκλειψης, αλλά ο Μάιος υπόσχεται να είναι λίγο πιο «τρυφερός» μαζί σας! Καταρχάς έχουμε κάποιες πλανητικές μετακινήσεις που θα ευνοήσουν πολύ το ζώδιο σας. Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους φιλικούς σας Διδύμους, ένα ζώδιο του αέρα, ενώ στις 2/5 περνά στον φιλικό σας Κριό κι η Αφροδίτη. Και οι δυο αυτοί πλανήτες θα ευνοήσουν πολύ την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, την προσωπική σας ζωή, τα σχέδια σας για το μέλλον, θέματα σπουδών και δουλειάς. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα, μολονότι με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24/5 στον τομέα των οικονομικών τα έξοδα δε θα πάψουν. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πρόβλημα με μια ερωτική σχέση ή μπορεί να υπήρχε απόσταση με το ταίρι σας, με τον ανάδρομο Ερμή σε αυτό τον τομέα μετά τις 11/5 μπορεί να καταφέρετε με διάλογο να επιλύσετε τα προβλήματα. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 11/5 μέχρι τις 23/5 μπορεί να φέρει και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν ή μπορεί εσείς να έχετε την τάση να επιστρέψετε σε αυτά. Αν είστε μόνες ή μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Ανάδρομος Ερμής δε σημαίνει απαραίτητα και αρνητικές εξελίξεις. Χρειάζεται απλά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που συμφωνείτε και δεσμεύεστε για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα επηρεαστείτε πιο πολύ από τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 23/5 που θα περάσει στον Ταύρο και μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός. Εσείς μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Στις 11/5 θα περάσει στον Κριό ο Δίας, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10. Από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε θέματα σπουδών, δουλειάς, διαφήμισης, συγγραφής, επικοινωνίας και θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια. Δεν είναι απίθανο να σκεφτείτε και την αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 14/2 σε μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς. Κάποιοι μπορεί να αφήσετε ένα αδιέξοδο επάγγελμα για να πάτε σε ένα άλλο που πληροί τις προδιαγραφές να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και να αξιοποιήσει τα ταλέντα σας. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά με τη σειρά του στον Κριό για να συναντήσει τον Δία και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο επιτυχημένων εμπειριών σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και πιθανώς να προκύψει για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας ενθουσιάσει.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το τελευταίο διάστημα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και την απαιτητική του όψη προς τον Κρόνο μπορεί να αντιμετωπίσατε δυσκολίες, αναβολές, διλήμματα και γενικώς να είχατε την αίσθηση ότι δεν σημειώνατε πρόοδο σε κανένα μέτωπο. Όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται βοηθητικός στην καθημερινότητα σας. Κάποια προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν από το τέλος Απριλίου ακόμη, μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Όταν μάλιστα περάσει στους Διδύμους στις 13/6, τότε θα δείτε πραγματικά όλα να κινούνται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς και να σημειώνετε πρόοδο. Στις 11, 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ταξίδι της στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες εκπλήξεις ή απρόσμενα νέα σε σχέση με την οικογένεια ή ακόμη κι ένα ακίνητο. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανόν να σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι ή και μια μετακόμιση ή μπορεί να ζητήσετε περισσότερη ανεξαρτησία από την οικογένεια σας, αποφασίζοντας ας πούμε να μείνετε μόνοι σας. Η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς εκείνες τις ημέρες. Επειδή συνδυάζεται πολύ όμορφα και με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αν έχετε άδεια μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι με την παρέα σας. Γενικά ακόμη κι αν δεν είναι στα πλάνα σας κάτι τέτοιο και πάλι οι φίλοι, ο σύντροφός σας θα βοηθήσουν να περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο μπορεί για τους περισσότερους να σημαίνει πιο χαλαρούς ρυθμούς, για σας όμως είναι ακριβώς το αντίθετο, αφού από δω και κάτω θα εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας στον χώρο της δουλειάς ή θα ψαχτείτε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το να είστε απασχολημένοι βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα περνάτε και όμορφα. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους στις 23/6 ενισχύοντας την ερωτική σας ζωή. Είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να περάσετε καλά από δω και κάτω σε αυτό τον τομέα. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο μπορεί να δείξει μια νέα απασχόληση, μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή ακόμη και την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών στη διατροφή σας και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο. Είναι σίγουρα μήνας με υψηλές ταχύτητες και με πολλές ευκαιρίες προόδου.

Ο Ιούλιος έρχεται με μεγάλες δόσεις αστάθειας και ρευστότητας στις συνθήκες αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς από τις 5/7 θα σας πολιορκεί ο Άρης από τον Ταύρο κι αυτή η ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι τις 20/8. Αντί όμως να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα προβλήματα, καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να τελειώνετε μαζί τους μια και καλή. Καταρχάς θα είναι ένας κουραστικός μήνας φορτωμένος με υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν εξαρχής να είστε καλά οργανωμένοι, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε και τον εαυτό σας. Η υγεία σας είναι η προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση και δε θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στον χρόνο που της διαθέτετε, είτε για να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό για τον εαυτό σας, είτε για να χαλαρώσετε σε μια παραλία, είτε για να ασκηθείτε. Σε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι. Έχετε πάντα στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους πρόθυμους να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα σας παρέχει τη γλυκιά της στήριξη και στον ερωτικό τομέα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι ή να περάσετε όμορφα με τον-η σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Βέβαια οι εντάσεις στο σπίτι ή τη δουλειά αρκετές στιγμές θα σας στερούν τη διάθεση για διασκέδαση, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε και να μη χαριστείτε στην απογοήτευση που ούτως ή άλλως θα είναι προσωρινή. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δουλειάς ή και μιας σχέσης που βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά και δηλητηριάζει την καλή σας διάθεση. Μην πέφτετε, γιατί έρχεται μια Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 28/7 που μπορεί να σας φέρει κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που ανοίγει τους ορίζοντες σας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένα νέο ξεκίνημα είτε στην οικογενειακή είτε στην επαγγελματική σας ζωή έρχεται με φόρα και ακόμη κι εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού, που δεν αγαπάτε τις αλλαγές, πρόθυμα θα ξεβολευτείτε.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ο Αύγουστος στο πρώτο μέρος του είναι μια συνέχεια των επιρροών του Ιουλίου, που με κάποιο τρόπο κλιμακώνονται ιδιαίτερα κοντά στις 11-12/8 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Από τις 4 Ιουλίου ακόμη, που ο Άρης πήρε θέση στον Ταύρο σε κόντρα με το ζώδιο σας, ξεκίνησε μια ιδιαίτερα αγχωτική και ασταθής περίοδος που εκτείνεται σχεδόν μέχρι τις 20/8. Βέβαια το πιο έντονο διάστημα είναι μέχρι την Πανσέληνο και μετά τα πράγματα θα χαλαρώσουν. Πιθανώς να υπήρχαν προβλήματα στη δουλειά ή και στον χώρο του σπιτιού, τα οποία απαιτούν ακόμη λύσεις και πλησιάζοντας στις 11/8 έρχονται με φόρα στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Ο μήνας θα ξεκινήσει με την τριπλή σύνοδο Άρη-Ουρανού-Κάρμα, που για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να δείχνει ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, προβλήματα με ένα ακίνητο ή την περιουσία σας, ή μια διάθεση για αλλαγή χώρου κατοικίας ή ακόμη και δουλειάς. Μια μετακόμιση μπορεί να είναι στα σχέδια σας. Μια απαιτητική μέρα για σας μπορεί να είναι και η 7η Αυγούστου με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Από τις 7/8 μέχρι τις 12/8 είναι οι μέρες που πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και να μην πάρετε ρίσκο. Με την Πανσέληνο θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα σας ιδιαίτερα αυτά του θυμού, καθώς στο φεγγάρι αυτό συμμετέχει κι ο Άρης. Μπορεί να έχετε δίκιο για ένα τέτοιο ξέσπασμα, αλλά προσπαθήστε να το διαχειριστείτε ψύχραιμα. Αν είστε αποφασισμένοι για μια ρήξη, κάντε το με όση ευγένεια και διπλωματία μπορείτε για να μην υπάρχουν κακές συνέπειες. Μην πάτε γυρεύοντας γενικότερα αυτές τις μέρες και προσέξτε και τη φυσική σας κατάσταση. Ωραία τα extreme sports, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα δοκιμάσετε το συγκεκριμένο διάστημα. Ο Αύγουστος φέρνει και αρκετά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Καθώς στις 11/8 η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων θα μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε φίλους και εχθρούς, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε μόνες-οι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους μετά τις 20/8, μια διέλευση που θα κρατήσει σχεδόν 7 μήνες μέχρι τις 25/3/23, θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να ερωτευθείτε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να διασκεδάσετε. Θα σας απασχολήσουν ακόμη ιδιαίτερα και τα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς ή αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιον απόγονο. Ο Άρης από αυτή τη θέση θα σας ευνοεί περισσότερο και θα σας στηρίζει σθεναρά και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Το μόνο διάστημα που ίσως ταλαιπωρηθείτε λίγο, ή μπορεί να αισθανθείτε κάποια στασιμότητα, είναι στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο. Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου φέρνει τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σε πρώτη διάταξη και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, ακόμη και σε αυτά που σας κάνουν να βαριέστε. Θέματα που μπορεί να προκύψουν τώρα στο τέλος Αυγούστου, μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια όταν θα είναι ανάδρομος ο Ερμής μετά τις 9/9. Φροντίστε λοιπόν να έχετε κάνει καλή προεργασία ή να τα έχετε επιλύσει πριν σας ξαναεπισκεφθούν. Εν κατακλείδι, ο Αύγουστος είναι ένας απαιτητικός μήνας γεμάτος προκλήσεις, δεν φαίνεται όμως να προκύπτει κάτι καινούριο που να σας ταλαιπωρήσει έξτρα. Ό,τι θα σας προβληματίσει ήδη σας έχει γίνει γνωστό από τον Ιούλιο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος έρχεται να σας γειώσει λίγο στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας δίνοντας έμφαση στη δουλειά, τις σπουδές και τα οικονομικά. Το ζώδιο της Παρθένου που έχει την τιμητική του αυτό τον μήνα απαιτεί οργάνωση, καλή διαχείριση και προληπτικές δράσεις, ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, μια όψη που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, υπερτονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, ενώ ψάχνετε έμπνευση και περισσότερες αλήθειες στη ζωή σας. Θέματα δουλειάς ή και σπουδών μπορεί να δείξουν μια αστάθεια μέσα στον Σεπτέμβριο και να οριστικοποιηθούν τον επόμενο μήνα. Ένας λόγος που θα συμβεί αυτό είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 9/9 να σας επηρεάζει. Θα διαρκέσει μέχρι τις 2/10 και μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα είναι λίγες οι φορές που μπορεί να νιώθετε χαμένοι, μπερδεμένοι ή και απογοητευμένοι όταν αυτά που θέλετε καθυστερούν να έρθουν ή και αναβάλλονται ή περιορίζονται. Παρόλα αυτά, με λίγη υπομονή και ευελιξία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τα νομικά ζητήματα, τις εκδόσεις, το διαδίκτυο, τα ταξίδια, θα σας προβληματίσουν λίγο περισσότερο μέχρι τις 23/9 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό. Μετά τις 23/9 και μέχρι τις 2/10 ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ευτράπελα σε οικονομικά ζητήματα. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή τον λογιστή σας αν δεν βγάζετε άκρη και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Τα οικονομικά είναι και το κύριο πιάτο της επιρροής της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Προσπαθήστε να μην κάνετε σπατάλες. Τα προβλήματα σας δεν θα λυθούν με αγορές, αντιθέτως θα επιβαρυνθούν περαιτέρω. Με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε τα χρήματα σας μέσω μπόνους, επιστροφών από την εφορία ή έκτακτων εσόδων. Όμως στις 16/9 και στις 24/9 αποφύγετε οικονομικές συνομιλίες και κυρίως συμφωνίες, γιατί δεν είναι πολύ σταθερές ημέρες. Αν σας οφείλονται χρήματα δείτε μήπως τα πάρετε πίσω στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή από τις 23/9 μέχρι τις 2/10. Και φυσικά προσέξτε την ασφάλεια των κωδικών σε κάρτες, λογαριασμούς, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 26/9 θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και θα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στο μέλλον και να μη μένετε κολλημένοι στις λεπτομέρειες στο παρόν. Πιθανώς να πάρετε αποφάσεις να ενισχύσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ίσως ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό ή ακόμη να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Μετά τις 29/9 θα έχετε την Αφροδίτη με το μέρος σας, καθώς περνά στον φιλικό σας Ζυγό και θα βοηθήσει τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα οικονομικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10, μεγαλύτερης ευκολίας στην καθημερινότητα σας, εύνοιας στις σχέσεις και καλύτερων προοπτικών σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες, και μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα έκδηλο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα επιθυμείτε ή σας ενδιαφέρουν στις σχέσεις, γιατί έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες να βρείτε κάποιο άτομο που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να συνάψετε κάποια σχέση μαζί του. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες που μπορεί να είχατε τον Σεπτέμβριο τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα οικονομικά. Θα νιώσετε κι εσείς πιο έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέα άτομα, χωρίς να σας κατατρέχουν άγχη και ανασφάλειες απόρριψης. Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Οι μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο θα είναι γεμάτες ενέργεια, αλλά προσέξτε τη βιασύνη και τις παρορμητικές κρίσεις και αποφάσεις. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει μια φρενίτιδα στους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, το τηλέφωνο να χτυπά ασταμάτητα, τα μέιλ να έρχονται κατά ριπάς και το πρόγραμμα σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις. Είναι όμως και μια γόνιμη Πανσέληνος για να έχετε καλές ιδέες ή ακόμη μια ταξιδιάρα Πανσέληνος για σας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δίνοντας από δω και κάτω έμφαση στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεστε περισσότερο τη φήμη σας, αλλά και τη θέση σας στην επαγγελματική αρένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 μπορεί να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Εσείς μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Η επιστροφή άλλωστε του Δία στους Ιχθύς θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητική στον οικονομικό τομέα το επόμενο δίμηνο, καθώς θα ευνοήσει τα έσοδα σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε παρορμητικά ή επιπόλαια με το χρήμα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10 στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αστάθειες στον ερωτικό τομέα ή να σας βάλει σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό όμως είναι μια επιρροή που σας απασχολήσει περισσότερο τον Νοέμβριο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Νοέμβριος δεν είναι ο πιο ήσυχος μήνας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα σας αρέσει. Στο ξεκίνημα του, καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό, είναι γεμάτος ευκαιρίες για να ενισχύσετε την καριέρα σας και να τραβήξετε τα βλέμματα στη δουλειά και στο επαγγελματικό σας προφίλ. Αλλά καθώς ο Νοέμβριος προχωρά φτάνουμε στις 8/11 που πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου. Στις μέρες που περιβάλλουν τη Σεληνιακή αυτή έκλειψη ενδεχομένως να υπάρχουν απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια χωροταξική αλλαγή. Να παραστεί η ανάγκη μιας μετακόμισης ή αλλαγών μέσα στον χώρο του σπιτιού ή ακόμη να προκύψει και μια αλλαγή στον τομέα της καριέρας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Ό,τι κι αν προκύψει, το διάστημα από τις 10/11 ως τις 16/11 με τις αρμονικές όψεις των πλανητών από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο από πλευράς ενέργειας. Αν νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή και άγχος στην αρχή του μήνα, καθώς οι πλανήτες θα αρχίσουν να προχωρούν στο ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Πρώτα η Αφροδίτη στις 16/11, την επόμενη μέρα στις 17/11 ο Ερμής και τέλος ο Ήλιος στις 22/11 θα περάσουν σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό, αισιόδοξο και διασκεδαστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και θα ελαφρύνουν τη διάθεση σας. Η συλλογική δουλειά, ο χρόνος που περνάτε με τους αγαπημένους σας φίλους, ο χρόνος που μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας ή όσους μοιράζεστε μαζί τους κοινές δραστηριότητες, χόμπι, σπορ θα είναι πολύτιμα. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας, στήριξη και φυσικά ώρες χαράς και διασκέδασης στις κοινές σας δραστηριότητες. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πλανήτες στον Τοξότη. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ανάδρομος μέσα στον τομέα του έρωτα δημιουργώντας κάποιες αστάθειες, αμφιβολίες ή και διλήμματα σε αυτόν τον τομέα. Στις 23/11 ο Δίας γυρίζει ορθός στους Ιχθύς φιλοδωρώντας σας με κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μέχρι τις 20/12. Στις 24/11 σχηματίζεται η θετική Νέα Σελήνη στον Τοξότη εγκαινιάζοντας ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και αποτελεσματικό διάστημα για τους στόχους σας, που εκτείνεται μέχρι τις 7/12.

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με περισσότερο ενδιαφέρον σε κοινωνικό επίπεδο για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον εξωστρεφή Τοξότη και σας καλούν να βγείτε περισσότερο, να έχετε περισσότερες επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως παράλληλα οι πλανήτες από τον Τοξότη σχηματίζουν αντιθέσεις με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και μέσα σε όλα τα ευχάριστα μπορεί να προκύπτουν και κάποιες απογοητεύσεις. Καταρχάς μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να διαθέσετε σε όλα αυτά που σας αρέσουν να κάνετε ή μπορεί τα περιορισμένα οικονομικά σας να μην μπορούν να υποστηρίξουν τις επιθυμίες σας. Όμως οι όψεις που σχηματίζονται, εκτός από τη σύγχυση που μπορεί να σας δημιουργούν, ενδεχομένως να δυναμιτίζουν και κάποια ερωτική σχέση ή και φιλική. Με την Πανσέληνο στις 08/12 μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας έρωτας ή ένας φίλος ή ακόμη κι ένας συνεργάτης σας δεν αξίζει την ενέργεια και τη στήριξη που του δίνετε και να πάρετε απόφαση για χωριστούς δρόμους. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σας ρίχνει ψυχολογικά, καθώς στις 20/12 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ανάπτυξης, θα λάβει μια ξεχωριστή θέση για το ζώδιο σας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των γνωριμιών και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες μέχρι τις 16/5/23, που θα παραμείνει στον Κριό, να αντικαταστήσετε φθαρμένες σχέσεις και συνεργασίες. Θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, πιθανώς ακόμη να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σπουδές ή να μάθετε καινούρια πράγματα που θα ενισχύσουν και το βιογραφικό σας. Αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει ως βάση του την επικοινωνία, τη διδασκαλία, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τα ταξίδια, τις μεταφορές, το εμπόριο, τότε η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και θα σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Θα ταξιδέψετε περισσότερο, θα γνωρίσετε νέο κόσμο και άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Μέσα στον Δεκέμβριο ο Ερμής στις 07/12, η Αφροδίτη στις 10/12 και ο Ήλιος στις 21/12 θα περάσουν στον Αιγόκερω, δημιουργώντας περισσότερη ησυχία στην καθημερινότητα σας. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι μια πιο «άτονη» περίοδος που δεν χρειάζεται να προσπαθούμε πολύ. Είναι ένα καλό διάστημα για να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να βρείτε χρόνο για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε τους απολογισμούς σας για τη χρονιά που φεύγει και να καταστρώσετε τα σχέδια σας για τη χρονιά που έρχεται. Και μολονότι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 είναι εξαιρετική για νέα ξεκινήματα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε το νέο στόχο αλλά το ξεκίνημα θα πρέπει να το τοποθετήσετε στην περίοδο των γενεθλίων σας, για να έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα κι επιτυχία. Ο μήνας αλλά και η χρονιά θα τελειώσουν με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω. Οι πρώτες ημέρες του 2023 και συγκεκριμένα μέχρι τις 18/1 θα φιλοξενούν ανάδρομο Ερμή και ανάδρομο Άρη, άρα δεν είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι. Είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τη δράση σας και να κάνετε διορθώσεις μόνο. Το 2023 άλλωστε υπόσχεται να είναι θετικό για το ζώδιο σας. Θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Δεκέμβριος 2022

Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα, που μαζί του φέρνει από τη μια όλες τις χαρούμενες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τις επαφές και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις εξόδους, τις παραδόσεις κι από την άλλη όλη την τρέλα να ξεμπερδέψουμε με τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες, να προφτάσουμε όλες τις προθεσμίες και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 7/12 ο Ερμής και στις 10/12 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Μέχρι τις 2/1/23 ο έρωτας, το χρήμα, αλλά και η ομορφιά απαιτούν πιο συμβατική, προσγειωμένη και παραδοσιακή προσέγγιση. Στις 20/12 ο Δίας φεύγει οριστικά πλέον από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό αυξάνοντας τις φιλοδοξίες μας, την ανταγωνιστική μας διάθεση και την ανάγκη δράσης και ρίσκου. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 16/5/2023. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

[...]