Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Υδροχόοι! Το 2021 σας θέλει πρωταγωνιστές του με κάθε τρόπο και θα το καταλάβετε από τον πρώτο του κιόλας μήνα! Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, ήδη από το τέλος του 2020, φέρνει τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σας στο προσκήνιο, ώστε να δείτε τι θα κάνετε με αυτές. Τι θα επιλέξετε να κρατήσετε ως εφόδιο στη νέα χρονιά και τι θα αφήσετε πίσω σας. Με τον Δία, επίσης στο ζώδιο σας, θα έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να βαδίσετε σε ένα νέο μονοπάτι ζωής προς την εξέλιξη σας. Οι περίοδοι που θα αντιλαμβάνεστε περισσότερο την παρουσία αυτών των δυο πλανητών, θα είναι όταν ενεργοποιούνται από έναν τρίτο, συνήθως αυτό τον ρόλο τον παίζει ο Άρης. Έτσι λοιπόν, μετά τις 7/1 που ο Άρης θα πάρει θέση στον Ταύρο θα νιώσετε πιο έντονα την κοσμική αυτή αλλαγή. Μην έχετε όμως ψευδείς προσδοκίες. Τίποτε δεν αλλάζει χωρίς κόπο και προσπάθεια. Όμως, το πείσμα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όψεις, όπως το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 13/1. Πρέπει όμως, αγαπητοί μου Υδροχόοι, να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας. Να ξέρετε με τον Κρόνο στο ζώδιο σας πρέπει να είστε προσεκτικοί με κόκαλα, δόντια, δέρμα και αίμα. Αυτά είναι τα πιο ευπαθή σημεία σε μια Κρόνια περίοδο. Τα τσεκ απ είναι απαραίτητα σε όποια ηλικία κι αν είστε, για να προλαμβάνετε κι όχι να τρέχετε. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και ένα ακίνητο θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην αρχή της χρονιάς. Πιθανώς μάλιστα να υπάρξει και μια χωροταξική αλλαγή ή ανάγκη αλλαγής σπιτιού ή έδρας εργασίας. Και τα δυο σενάρια είναι πιθανά. Στις 28/1 έρχεται και η πρώτη Πανσέληνος που σας αφορά ιδιαίτερα. Αυτό το φεγγάρι θα αναδείξει τις θετικές, αλλά και τις αρνητικές πλευρές σχέσεων και συνεργασιών. Θα καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεστε με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη και τι πρέπει να γίνει παρακάτω. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μήνα των γενεθλίων σας θα φιλοξενείτε το μισό πλανητικό σύστημα στο ζώδιο σας κι έναν ανάδρομο Ερμή. Ο δρόμος προς την αλλαγή είναι μαραθώνιος κι όχι 100 μέτρα. Άρα υπομονή, πείσμα και δύναμη για τον νέο σας εαυτό!

Καλό μήνα Υδροχόοι μου! Είστε σίγουρα οι «σταρ» του Φεβρουαρίου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρεθούν στο ζώδιο σας 6 ουράνια σώματα στις 10 – 11/2 ταυτόχρονα! Βέβαια οι πρωταγωνιστές έχουν και άγχη και δυσκολίες, αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν. Μέσα σε όλο το πλανητικό σκηνικό ανάδρομος φαινομενικά στο ζώδιο σας θα είναι ο Ερμής μέχρι τις 20/2. Αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, αλλά ότι πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας, να κάνετε διορθώσεις, βελτιώσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βγείτε πολύ δυνατά μετά τις 20/2! Σαφώς θα είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία επίσης στο ζώδιο σας, φέρνοντας δώρα, ευκαιρίες και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο ικανοποιητική. Πιο τυχεροί αποδέκτες αυτής της σημαντικής συγκυρίας είναι όσοι έχουν τον Ήλιο τους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Όμως και τα προσωπικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα αυτόν τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας την 1η Φεβρουαρίου κάνοντας τις σχέσεις προτεραιότητα. Βέβαια, παίζει με τον ανάδρομο Ερμή να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Εσείς θα δείτε κατά πόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε πάλι ή αν τραβήξετε έναν άλλον δρόμο. Από τις 11/2 έως τις 14/2 μπορεί να προκύψουν γνωριμίες και μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Κάποια από αυτές μπορεί να σας κάνει κλικ. Ακόμη, αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε συμβίωση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο θα σας δυσκολέψει λίγο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, αλλά και στις σχέσεις. Θα είστε προσεκτικοί στις 1, 6, 7, 10 και 20/2. Αποφύγετε εντάσεις. Μετά τις 18/2 και με την Πανσέληνο στην Παρθένο τα οικονομικά θα είναι σε προτεραιότητα και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Πιθανώς να έρθουν και ουρανοκατέβατες.

Μετά από ένα απαιτητικό και για κάποιους αρκετά δύσκολο διάστημα που σηματοδότησε η πορεία του Άρη στον Ταύρο σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας -σε όλη τη διάρκεια του πρώτου διμήνου της νέας χρονιάς- βγαίνετε σε ένα πολύ πιο ικανοποιητικό μήνα και θα το καταλάβετε σχεδόν από την αρχή του μετά τις 4/3, που ο Άρης απομακρύνεται από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους. Από δω και κάτω και μέχρι τις 23/4 ο Άρης θα είναι σύμμαχος στα σχέδια σας, θα ενισχύσει την αισιοδοξία, το παιχνίδι, τα φλερτ, τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός σε θέματα επιχειρηματικών σχεδίων. Για τις κυρίες του ζωδίου ξεκινά και μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο Μάρτιος στις 5/3 φέρνει τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον σε σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας. Ο Ερμής είχε πάρει θέση από τις 8/1 και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 15/3. Όμως η ανάδρομη φαινομενικά φάση του δεν ευνόησε ιδιαίτερα την πρόοδο και τις εξελίξεις. Τώρα όμως θα το κάνει. Έτσι στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη ή είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, σπουδών είτε δουλειάς. Αν θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κάποιο κύκλο, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου Ήλιος και Αφροδίτη θα πηγαίνουν σε μια παράλληλη πορεία στους Ιχθύς, κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα. Καλό είναι να έχετε έναν αυξημένο έλεγχο σε έσοδα και έξοδα και βέβαια να στηριχτείτε κάπως και στο ένστικτό σας για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Όμως, επειδή τον Μάρτιο θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο Ποσειδώνας, προσέξετε τις υποσχέσεις που ακούτε και τα μεγάλα λόγια για να μην έχετε προβλήματα, κυρίως στις 11, 13, 14 και 30/3. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό μετά τις 20/3 δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και τις σπουδές. Βρείτε τη φωνή σας και μιλήσετε ανοιχτά και καθαρά για ό,τι σας απασχολεί. Με την Πανσέληνο στις 28 θα σας απασχολήσουν θέματα ξένων-εξωτερικού, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, σπουδών. Πολύ βοηθητικό διάστημα για φιλικές σχέσεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός, με έντονη κινητικότητα, μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού, που είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας, είτε μέσω μάρκετινγκ, διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου. Μάλιστα, οι πλανήτες αυτοί θα σχηματίζουν θετικές όψεις (με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, των παιδιών και των επιχειρηματικών σας σχεδίων και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας) στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4. Συνοδευόμενοι κι από μια Νέα Σελήνη στις 11/4, θα σας ανοίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές σε όλα τα παραπάνω θέματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορές, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, προώθηση σπουδών ή δουλειάς, αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από συνεντεύξεις και γενικώς να κάνετε μια γενικότερη έρευνα των προοπτικών σας, οι παραπάνω ημερομηνίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Μέχρι τις 14/4 κι ο τομέας του έρωτα μπορεί να πάει εξαιρετικά, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Στις 19/4 θα αρχίσει η επιρροή των πλανητών στον Ταύρο, που για το δικό σας ζώδιο είναι πιο απαιτητική. Στις 23/4 ο Άρης περνά στον Καρκίνο, κάνοντας πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον της δουλειάς και σας φορτώνει με περισσότερο όγκο εργασίας. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και φροντίστε να ξεκουράζεστε, ειδικά αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας είναι από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του Υδροχόου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος τελείωσε με μεγαλύτερη πίεση εξαιτίας της Πανσελήνου, αλλά ο Μάιος υπόσχεται να είναι πιο «καλός» μαζί σας! Καταρχάς έχουμε κάποιες πλανητικές μετακινήσεις που θα ευνοήσουν πολύ το ζώδιο σας. Η πρώτη είναι η είσοδος του Ερμή στις 4/5 στους Διδύμους, ένα φιλικό ζώδιο του αέρα και η δεύτερη στις 9/5 που περνά στους Διδύμους η Αφροδίτη. Και οι δυο αυτοί πλανήτες θα ευνοήσουν πολύ την επικοινωνία σας, την προσωπική σας ζωή, τα σχέδια σας για το μέλλον, θέματα σπουδών και δουλειάς. Η ενέργεια θα ρέει και δεν θα νιώθετε τα μπλοκαρίσματα του Απριλίου. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πρόβλημα με μια ερωτική σχέση ή μπορεί να υπήρχε απόσταση με το ταίρι σας, θα βοηθηθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε μόνες ή μόνοι, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 10/2 σε μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς. Είναι μια κατάλληλη Νέα Σελήνη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς για μια δοκιμαστική πτήση μέχρι το τέλος Ιουλίου, που θα ευνοήσει σε θέματα οικονομικά τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου. Οι υπόλοιποι Υδροχόοι θα πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας την επόμενη χρονιά. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι πιο απαιτητικό για όλους μας, μολονότι όχι τόσο έντονα για σας, διότι τόσο το ζώδιο που πραγματοποιείται η έκλειψη στις 26/5, ο Τοξότης, είναι φιλικό προς το δικό σας, όσο και το ζώδιο που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής πάλι δεν θα σας προβληματίσει τόσο. Βέβαια είναι μέρες με εναλλαγές διάθεσης, αστάθεια, προβλήματα και καθυστερήσεις σε δράση και παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις ερωτικές σας σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Όμως όλα αυτά τα κυβερνά ο Ερμής κι ο Ερμής τον Ιούνιο θα είναι ανάδρομος μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξουν αρκετά σενάρια που θα σας κρατήσουν απασχολημένους, τουλάχιστον τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Κάποιοι μπορεί να «ξενερώσετε» με ένα αίσθημα, το οποίο μπορεί να χάνει τη ζωντάνια του όπως περνούν οι μέρες, άλλοι μπορεί να ξανασυναντήσετε έναν-μια πρώην και να προσπαθήσετε να ξανανάψετε το πάθος στη σχέση. Άλλοι μπορεί να μην επηρεαστείτε ερωτικά, ειδικά αν είστε σε μια σταθερή και μακρόχρονη σχέση, αλλά σε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές ή να τροποποιηθούν κάποιοι παράγοντες στην πορεία και να πρέπει να προσαρμοστείτε. Στις 5/6, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να φτάσετε και σε ρήξεις ή αμφισβητήσεις σε μια συνεργασία. Η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει έστω για μια στιγμή να απογοητευτείτε για μια δουλειά, κάτι οικονομικό ή μια σχέση, αλλά μην πέφτετε. Πιστέψετε στον εαυτό σας και στην πορεία θα δείτε ότι όλα θα ξεπεραστούν. Στις 11/6 ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Από τη μια αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει πιο κοινωνικούς και ενεργούς γενικότερα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, από την άλλη όμως μπορεί να έχετε και περισσότερο ανταγωνισμό ή εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Και ναι μεν οι σχέσεις σας θα είναι πιο παθιασμένες, αλλά και οι αντιδράσεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά το ίδιο. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το δεύτερο της χρονιάς, σας οδηγεί σε αλλαγές μερικές φορές και χωρίς να είστε έτοιμοι γι’ αυτές. Στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα για μια δουλειά ή και για τα οικονομικά σας. Στις 22/6 γυρίζει ορθός κι ο Ερμής και θα αρχίσετε να νιώθετε σιγουριά και για τα συναισθήματα σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω συνοδεύεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, κάνοντας τις μέρες ιδιαίτερα ευαίσθητες, ενώ μπορεί να σας βγαίνουν και κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά κάπως… θυμωμένος όχι φυσικά μαζί σας μόνο, αλλά γενικότερα με όλους μας, αφού οι όψεις που σχηματίζονται τις πρώτες 6 μέρες δημιουργούν δυσκολίες σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσπαθήστε να διαλέγετε σοφά τις μάχες που δίνετε και να βάζετε μπροστά το καλό και το συμφέρον της σχέσης κι όχι το «εγώ» σας. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες μέχρι τις 6/7 στην οδήγηση κι αποφύγετε τα ρίσκα σε όλους τους τομείς.

Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει μετά τη Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο, που λαμβάνει χώρα μέσα στον 6ο οίκο της δουλειάς, της καθημερινότητας και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Μπορεί με αυτή τη Νέα Σελήνη να γίνετε πιο παραγωγικοί, να αποφασίσετε να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά πολλά υποσχόμενη.

Στις 12/7 έχουμε το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που μπορεί να ευνοήσει ιδιαίτερα τον οικονομικό τομέα. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων ή μπορεί να ανταμειφθείτε με ένα μπόνους ή να βρείτε και μια δεύτερη δουλειά που θα συμπληρώνει το εισόδημα σας.

Στις 13/7 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα μπορεί να προκύψει ένα «καυτό» ειδύλλιο! Γενικότερα τα ερωτικά σας και οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα από κει και κάτω με πολύ καλύτερες προδιαγραφές.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει απέναντι σας στον Λέοντα μέχρι τις 21/7. Μετά θα περάσει στην Παρθένο και θα δείτε πόσο αξίζει να επενδύσετε σε μια νέα ερωτική ιστορία. Ο έρωτας εμπεριέχει πάντα ρίσκο αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά ζωή χωρίς έρωτα είναι μια ανάλατη ζωή κι εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Μπαίνοντας στις 22/7 ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε πιο έτοιμοι να δεσμευτείτε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν φυσικά τόσο με την Αφροδίτη από τις 21/7 όσο και με τον Άρη από τις 29/7 στην Παρθένο. Είναι η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα φροντίσετε.

Η Πανσέληνος στις 24/7 πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία, πιθανώς όμως και κάποια αλλαγή πλεύσης για σας. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 29/7 και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συμβάλλει στην πρόοδο σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.