Υδροχόος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Υδροχόοι! Το 2021 σας θέλει πρωταγωνιστές του με κάθε τρόπο και θα το καταλάβετε από τον πρώτο του κιόλας μήνα! Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, ήδη από το τέλος του 2020, φέρνει τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σας στο προσκήνιο, ώστε να δείτε τι θα κάνετε με αυτές. Τι θα επιλέξετε να κρατήσετε ως εφόδιο στη νέα χρονιά και τι θα αφήσετε πίσω σας. Με τον Δία, επίσης στο ζώδιο σας, θα έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να βαδίσετε σε ένα νέο μονοπάτι ζωής προς την εξέλιξη σας. Οι περίοδοι που θα αντιλαμβάνεστε περισσότερο την παρουσία αυτών των δυο πλανητών, θα είναι όταν ενεργοποιούνται από έναν τρίτο, συνήθως αυτό τον ρόλο τον παίζει ο Άρης. Έτσι λοιπόν, μετά τις 7/1 που ο Άρης θα πάρει θέση στον Ταύρο θα νιώσετε πιο έντονα την κοσμική αυτή αλλαγή. Μην έχετε όμως ψευδείς προσδοκίες. Τίποτε δεν αλλάζει χωρίς κόπο και προσπάθεια. Όμως, το πείσμα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όψεις, όπως το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 13/1. Πρέπει όμως, αγαπητοί μου Υδροχόοι, να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας. Να ξέρετε με τον Κρόνο στο ζώδιο σας πρέπει να είστε προσεκτικοί με κόκαλα, δόντια, δέρμα και αίμα. Αυτά είναι τα πιο ευπαθή σημεία σε μια Κρόνια περίοδο. Τα τσεκ απ είναι απαραίτητα σε όποια ηλικία κι αν είστε, για να προλαμβάνετε κι όχι να τρέχετε. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και ένα ακίνητο θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην αρχή της χρονιάς. Πιθανώς μάλιστα να υπάρξει και μια χωροταξική αλλαγή ή ανάγκη αλλαγής σπιτιού ή έδρας εργασίας. Και τα δυο σενάρια είναι πιθανά. Στις 28/1 έρχεται και η πρώτη Πανσέληνος που σας αφορά ιδιαίτερα. Αυτό το φεγγάρι θα αναδείξει τις θετικές, αλλά και τις αρνητικές πλευρές σχέσεων και συνεργασιών. Θα καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεστε με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη και τι πρέπει να γίνει παρακάτω. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μήνα των γενεθλίων σας θα φιλοξενείτε το μισό πλανητικό σύστημα στο ζώδιο σας κι έναν ανάδρομο Ερμή. Ο δρόμος προς την αλλαγή είναι μαραθώνιος κι όχι 100 μέτρα. Άρα υπομονή, πείσμα και δύναμη για τον νέο σας εαυτό!

Καλό μήνα Υδροχόοι μου! Είστε σίγουρα οι «σταρ» του Φεβρουαρίου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρεθούν στο ζώδιο σας 6 ουράνια σώματα στις 10 – 11/2 ταυτόχρονα! Βέβαια οι πρωταγωνιστές έχουν και άγχη και δυσκολίες, αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν. Μέσα σε όλο το πλανητικό σκηνικό ανάδρομος φαινομενικά στο ζώδιο σας θα είναι ο Ερμής μέχρι τις 20/2. Αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, αλλά ότι πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας, να κάνετε διορθώσεις, βελτιώσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βγείτε πολύ δυνατά μετά τις 20/2! Σαφώς θα είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία επίσης στο ζώδιο σας, φέρνοντας δώρα, ευκαιρίες και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο ικανοποιητική. Πιο τυχεροί αποδέκτες αυτής της σημαντικής συγκυρίας είναι όσοι έχουν τον Ήλιο τους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Όμως και τα προσωπικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα αυτόν τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας την 1η Φεβρουαρίου κάνοντας τις σχέσεις προτεραιότητα. Βέβαια, παίζει με τον ανάδρομο Ερμή να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Εσείς θα δείτε κατά πόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε πάλι ή αν τραβήξετε έναν άλλον δρόμο. Από τις 11/2 έως τις 14/2 μπορεί να προκύψουν γνωριμίες και μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Κάποια από αυτές μπορεί να σας κάνει κλικ. Ακόμη, αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε συμβίωση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο θα σας δυσκολέψει λίγο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, αλλά και στις σχέσεις. Θα είστε προσεκτικοί στις 1, 6, 7, 10 και 20/2. Αποφύγετε εντάσεις. Μετά τις 18/2 και με την Πανσέληνο στην Παρθένο τα οικονομικά θα είναι σε προτεραιότητα και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Πιθανώς να έρθουν και ουρανοκατέβατες.

Μετά από ένα απαιτητικό και για κάποιους αρκετά δύσκολο διάστημα που σηματοδότησε η πορεία του Άρη στον Ταύρο σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας -σε όλη τη διάρκεια του πρώτου διμήνου της νέας χρονιάς- βγαίνετε σε ένα πολύ πιο ικανοποιητικό μήνα και θα το καταλάβετε σχεδόν από την αρχή του μετά τις 4/3, που ο Άρης απομακρύνεται από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους. Από δω και κάτω και μέχρι τις 23/4 ο Άρης θα είναι σύμμαχος στα σχέδια σας, θα ενισχύσει την αισιοδοξία, το παιχνίδι, τα φλερτ, τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός σε θέματα επιχειρηματικών σχεδίων. Για τις κυρίες του ζωδίου ξεκινά και μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο Μάρτιος στις 5/3 φέρνει τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον σε σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας. Ο Ερμής είχε πάρει θέση από τις 8/1 και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 15/3. Όμως η ανάδρομη φαινομενικά φάση του δεν ευνόησε ιδιαίτερα την πρόοδο και τις εξελίξεις. Τώρα όμως θα το κάνει. Έτσι στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη ή είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, σπουδών είτε δουλειάς. Αν θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κάποιο κύκλο, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου Ήλιος και Αφροδίτη θα πηγαίνουν σε μια παράλληλη πορεία στους Ιχθύς, κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα. Καλό είναι να έχετε έναν αυξημένο έλεγχο σε έσοδα και έξοδα και βέβαια να στηριχτείτε κάπως και στο ένστικτό σας για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Όμως, επειδή τον Μάρτιο θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο Ποσειδώνας, προσέξετε τις υποσχέσεις που ακούτε και τα μεγάλα λόγια για να μην έχετε προβλήματα, κυρίως στις 11, 13, 14 και 30/3. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό μετά τις 20/3 δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και τις σπουδές. Βρείτε τη φωνή σας και μιλήσετε ανοιχτά και καθαρά για ό,τι σας απασχολεί. Με την Πανσέληνο στις 28 θα σας απασχολήσουν θέματα ξένων-εξωτερικού, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, σπουδών. Πολύ βοηθητικό διάστημα για φιλικές σχέσεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός, με έντονη κινητικότητα, μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού, που είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας, είτε μέσω μάρκετινγκ, διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου. Μάλιστα, οι πλανήτες αυτοί θα σχηματίζουν θετικές όψεις (με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, των παιδιών και των επιχειρηματικών σας σχεδίων και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας) στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4. Συνοδευόμενοι κι από μια Νέα Σελήνη στις 11/4, θα σας ανοίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές σε όλα τα παραπάνω θέματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορές, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, προώθηση σπουδών ή δουλειάς, αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από συνεντεύξεις και γενικώς να κάνετε μια γενικότερη έρευνα των προοπτικών σας, οι παραπάνω ημερομηνίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Μέχρι τις 14/4 κι ο τομέας του έρωτα μπορεί να πάει εξαιρετικά, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Στις 19/4 θα αρχίσει η επιρροή των πλανητών στον Ταύρο, που για το δικό σας ζώδιο είναι πιο απαιτητική. Στις 23/4 ο Άρης περνά στον Καρκίνο, κάνοντας πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον της δουλειάς και σας φορτώνει με περισσότερο όγκο εργασίας. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και φροντίστε να ξεκουράζεστε, ειδικά αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας είναι από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του Υδροχόου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος τελείωσε με μεγαλύτερη πίεση εξαιτίας της Πανσελήνου, αλλά ο Μάιος υπόσχεται να είναι πιο «καλός» μαζί σας! Καταρχάς έχουμε κάποιες πλανητικές μετακινήσεις που θα ευνοήσουν πολύ το ζώδιο σας. Η πρώτη είναι η είσοδος του Ερμή στις 4/5 στους Διδύμους, ένα φιλικό ζώδιο του αέρα και η δεύτερη στις 9/5 που περνά στους Διδύμους η Αφροδίτη. Και οι δυο αυτοί πλανήτες θα ευνοήσουν πολύ την επικοινωνία σας, την προσωπική σας ζωή, τα σχέδια σας για το μέλλον, θέματα σπουδών και δουλειάς. Η ενέργεια θα ρέει και δεν θα νιώθετε τα μπλοκαρίσματα του Απριλίου. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πρόβλημα με μια ερωτική σχέση ή μπορεί να υπήρχε απόσταση με το ταίρι σας, θα βοηθηθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε μόνες ή μόνοι, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 10/2 σε μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς. Είναι μια κατάλληλη Νέα Σελήνη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς για μια δοκιμαστική πτήση μέχρι το τέλος Ιουλίου, που θα ευνοήσει σε θέματα οικονομικά τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου. Οι υπόλοιποι Υδροχόοι θα πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας την επόμενη χρονιά. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι πιο απαιτητικό για όλους μας, μολονότι όχι τόσο έντονα για σας, διότι τόσο το ζώδιο που πραγματοποιείται η έκλειψη στις 26/5, ο Τοξότης, είναι φιλικό προς το δικό σας, όσο και το ζώδιο που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής πάλι δεν θα σας προβληματίσει τόσο. Βέβαια είναι μέρες με εναλλαγές διάθεσης, αστάθεια, προβλήματα και καθυστερήσεις σε δράση και παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις ερωτικές σας σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Όμως όλα αυτά τα κυβερνά ο Ερμής κι ο Ερμής τον Ιούνιο θα είναι ανάδρομος μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξουν αρκετά σενάρια που θα σας κρατήσουν απασχολημένους, τουλάχιστον τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Κάποιοι μπορεί να «ξενερώσετε» με ένα αίσθημα, το οποίο μπορεί να χάνει τη ζωντάνια του όπως περνούν οι μέρες, άλλοι μπορεί να ξανασυναντήσετε έναν-μια πρώην και να προσπαθήσετε να ξανανάψετε το πάθος στη σχέση. Άλλοι μπορεί να μην επηρεαστείτε ερωτικά, ειδικά αν είστε σε μια σταθερή και μακρόχρονη σχέση, αλλά σε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές ή να τροποποιηθούν κάποιοι παράγοντες στην πορεία και να πρέπει να προσαρμοστείτε. Στις 5/6, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να φτάσετε και σε ρήξεις ή αμφισβητήσεις σε μια συνεργασία. Η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει έστω για μια στιγμή να απογοητευτείτε για μια δουλειά, κάτι οικονομικό ή μια σχέση, αλλά μην πέφτετε. Πιστέψετε στον εαυτό σας και στην πορεία θα δείτε ότι όλα θα ξεπεραστούν. Στις 11/6 ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Από τη μια αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει πιο κοινωνικούς και ενεργούς γενικότερα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, από την άλλη όμως μπορεί να έχετε και περισσότερο ανταγωνισμό ή εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Και ναι μεν οι σχέσεις σας θα είναι πιο παθιασμένες, αλλά και οι αντιδράσεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά το ίδιο. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το δεύτερο της χρονιάς, σας οδηγεί σε αλλαγές μερικές φορές και χωρίς να είστε έτοιμοι γι’ αυτές. Στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα για μια δουλειά ή και για τα οικονομικά σας. Στις 22/6 γυρίζει ορθός κι ο Ερμής και θα αρχίσετε να νιώθετε σιγουριά και για τα συναισθήματα σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω συνοδεύεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, κάνοντας τις μέρες ιδιαίτερα ευαίσθητες, ενώ μπορεί να σας βγαίνουν και κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά κάπως… θυμωμένος όχι φυσικά μαζί σας μόνο, αλλά γενικότερα με όλους μας, αφού οι όψεις που σχηματίζονται τις πρώτες 6 μέρες δημιουργούν δυσκολίες σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσπαθήστε να διαλέγετε σοφά τις μάχες που δίνετε και να βάζετε μπροστά το καλό και το συμφέρον της σχέσης κι όχι το «εγώ» σας. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες μέχρι τις 6/7 στην οδήγηση κι αποφύγετε τα ρίσκα σε όλους τους τομείς.

Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει μετά τη Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο, που λαμβάνει χώρα μέσα στον 6ο οίκο της δουλειάς, της καθημερινότητας και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Μπορεί με αυτή τη Νέα Σελήνη να γίνετε πιο παραγωγικοί, να αποφασίσετε να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά πολλά υποσχόμενη.

Στις 12/7 έχουμε το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που μπορεί να ευνοήσει ιδιαίτερα τον οικονομικό τομέα. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων ή μπορεί να ανταμειφθείτε με ένα μπόνους ή να βρείτε και μια δεύτερη δουλειά που θα συμπληρώνει το εισόδημα σας.

Στις 13/7 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα μπορεί να προκύψει ένα «καυτό» ειδύλλιο! Γενικότερα τα ερωτικά σας και οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα από κει και κάτω με πολύ καλύτερες προδιαγραφές.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει απέναντι σας στον Λέοντα μέχρι τις 21/7. Μετά θα περάσει στην Παρθένο και θα δείτε πόσο αξίζει να επενδύσετε σε μια νέα ερωτική ιστορία. Ο έρωτας εμπεριέχει πάντα ρίσκο αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά ζωή χωρίς έρωτα είναι μια ανάλατη ζωή κι εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Μπαίνοντας στις 22/7 ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε πιο έτοιμοι να δεσμευτείτε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν φυσικά τόσο με την Αφροδίτη από τις 21/7 όσο και με τον Άρη από τις 29/7 στην Παρθένο. Είναι η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα φροντίσετε.

Η Πανσέληνος στις 24/7 πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία, πιθανώς όμως και κάποια αλλαγή πλεύσης για σας. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 29/7 και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συμβάλλει στην πρόοδο σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που φέρνει σε προτεραιότητα δυο βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο ένας αναφέρεται στις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες ή τον γάμο και ο άλλος στον τομέα των οικονομικών. Με κάποιο τρόπο σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε τους δεσμούς που πάντα θέλατε με κάποιους ανθρώπους, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας που είχαν ατονήσει το προηγούμενο διάστημα και να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα εξυγιάνετε όποιες σχέσεις είναι χτισμένες σε λάθος βάσεις. Ακόμη, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας πάνω στις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Να αναλάβετε την ευθύνη σας αν δεν είσαστε καλός σύντροφος, φίλος, συνεργάτης, αλλά και να αποδώσετε και τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 θα βοηθήσει να κάνετε νέες σχέσεις ή να κλείσετε κάποια κεφάλαια σχέσεων οριστικά. Άλλωστε αν δεν περνάτε καλά, αν καταπιέζεστε ή αν η οποιαδήποτε σχέση απλώς υπάρχει για να υπάρχει, τότε τι κάνετε μαζί με τον άλλο-η; Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 16/8 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να διασκεδάσετε περισσότερο, να ταξιδέψετε, να κάνετε διακοπές, να υιοθετήσετε ένα πιο περιπετειώδες και αυθόρμητο τρόπο σκέψης, να προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες ή γιατί όχι και στο επόμενο βήμα στη σχέση σας με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο στις 18, 19/8 ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς στη σκέψη και τη δράση σας, αλλά πιθανώς ακόμη κι εμμονικούς με μια κατάσταση στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά για μια σχέση ή μια οικονομική συνεργασία που να σας αναστατώσουν ή να σας προκαλέσουν θυμό. Η Πανσέληνος του Αυγούστου ξεκινά να σας επηρεάζει από τις 19/8 και ολοκληρώνεται στις 22/8. Η τάση θα είναι να μεγαλοποιείτε ό,τι συμβαίνει και να συμπεριφέρεστε ίσως λίγο υπερβολικά. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να φέρει μια επιτυχία είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε στις σπουδές, είτε ακόμη και έναν γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος σας καλεί να αγκαλιάσετε τις αλλαγές και να τις επιδιώξετε μάλιστα, προκειμένου να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 7/9 φέρνει ευκαιρίες να ανανεωθείτε, να κάνετε ένα όμορφο ξεκίνημα όπου το χρειάζεστε περισσότερο, να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατά σε στασιμότητα. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επενδύσεων, οικονομικών συμφωνιών, αγοραπωλησιών. Αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη ή τα έσοδα σας και πιθανώς να κάνετε και μια επένδυση σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Και τα δυο φεγγάρια του Σεπτεμβρίου αφορούν στους οικονομικούς οίκους του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, εκτός της Νέας Σελήνης στην Παρθένο και η Πανσέληνος στις 21/9 στους Ιχθύς εστιάζει το ενδιαφέρον σας στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία, μια πηγή εσόδων από την εκμετάλλευση των ταλέντων σας, είναι μέσα στα σενάρια του μήνα. Εννοείται σε όλη τη διάρκεια του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στον τομέα της καριέρας και γίνεστε πιο ορατοί στο πεδίο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσετε και να προβάλλετε τη δουλειά σας. Η θέση της δεν είναι πολύ βοηθητική για την ερωτική σας ζωή, που ίσως δεν είναι και προτεραιότητα σε αυτή τη φάση. Το πνεύμα της περιπέτειας, της εξερεύνησης, ξυπνά μέσα σας με την είσοδο του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό. Στο ίδιο ζώδιο και ιδιαίτερα ωφέλιμος προς εσάς θα είναι κι ο Ερμής τουλάχιστον μέχρι τις 26/9, διότι μετά -με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του- μπορεί να συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, νέα ξεκινήματα που πιθανώς καθυστερούν ή και προβλήματα σε ταξίδια, δυσκολίες με νόμους ή και σε θέματα σπουδών. Βέβαια θα είναι προσωρινά, αλλά μπορεί να σας παιδέψουν μέχρι τις 20/10.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος, παρά τις όποιες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του, για σας είναι ένας πολύ θετικός στο σύνολό του μήνας, που μπορεί να βοηθήσει να σχηματίσετε πρόοδο και να έχετε εξελίξεις σε βασικούς τομείς. Φυσικά μέχρι τις 20/10 υπάρχει ένας ενοχλητικός ανάδρομος Ερμής που δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές, μικροεμπόδια ή διάφορες εκνευριστικές καταστάσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες όμως δεν θα είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 είναι φιλική προς εσάς και σας βάζει σε σκέψεις αλλαγών στη ζωή σας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Άλλοι μπορεί να έχετε νέα πλάνα σε σπουδές, άλλοι σε θέματα δουλειάς. Είστε βέβαιοι ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή στη ζωή σας, αλλά ίσως δεν είστε βέβαιοι σε ποιο τομέα ή με ποιο τρόπο θέλετε να γίνει αυτή η αλλαγή. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε αν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Παρατηρήστε καλύτερα τα πράγματα, ερευνήστε συνθήκες και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 20/10, που θα είναι πιο ευοίωνα τα πράγματα κι εσείς πιο αποφασιστικοί. Ο Οκτώβριος είναι μήνας εξωστρέφειας για σας, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον φιλικό σας Τοξότη στις 7/10 στον τομέα των φίλων και του κοινωνικού σας δικτύου. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα κάνετε περισσότερες γνωριμίες, ενώ δεν είναι απίθανο ένας φίλος να σας γνωρίσει τον επόμενο έρωτα σας. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Ακόμη, είναι μια τέλεια θέση για να συσφίξετε τις φιλικές σας σχέσεις, να δείτε περισσότερο τα φιλαράκια σας ή να κανονίσετε υπέροχες εξόδους μαζί τους. Η Πανσέληνος στις 20/10 είναι αρκετά κουραστική και έχει ένταση. Βέβαια, όχι τόσο πολύ για σας όσο για άλλους. Αν όμως έχετε σχέσεις με Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, προσέξτε υγεία, δουλειά και σχέσεις, διότι όλοι θα είναι στα «κάγκελα» με αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 και του Άρη στις 30/10 στον Σκορπιό θα ωθήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]