Υδροχόος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που επιθυμείτε. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί, ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με γκάζια, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Από την άλλη, ίσως σας κατηγορήσουν για εγωιστικές συμπεριφορές τη σημερινή μέρα. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε, προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό δημιουργεί απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Σήμερα, τις πρωινές ώρες, μπορεί κάποιοι να απευθύνονται σε σας στον χώρο της δουλειάς σας προκειμένου να τους βρείτε λύσεις ή να τους βοηθήσετε. Όμως μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, όσο κι αν είναι κολακευτικό να σας θεωρούν «σωτήρα» τους. Επίσης, μην υπερβαίνετε τα όρια, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος σας. Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής σταματά να βρίσκεται στο ζώδιο σας και οπισθοχωρεί σε αυτό του Αιγόκερου μέχρι τις 3/2 που θα βγει από αυτή τη φάση. Πιθανώς αυτές τις μέρες να «ξύνει» κάποιες πληγές του παρελθόντος ή να προκύπτουν ξανά στο προσκήνιο παλιά άλυτα ζητήματα, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε πρακτικά αυτή τη φορά. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο και θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε. Η Σελήνη στον Τοξότη, σε εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Μπορεί κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να έχει ανάγκη τη βοήθεια σας για ένα δικό του πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας.

Ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα απόψε το βράδυ σε μια απαιτητική όψη που θέλει λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα όχι βιασύνη και παρορμητικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής είναι και ανάδρομος. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όσο και σε θέματα που άπτονται των ιδεών και των απόψεων σας. Αν κάτι βλέπετε ότι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, π.χ. στη δουλειά ή στις σπουδές, η έξυπνη ιδέα δεν είναι να κάνετε μια αλλαγή ειδικά χωρίς πλάνο και στρατηγική. Κερδίστε χρόνο, ούτως ή άλλως αυτή η περίοδος είναι από μόνη της ιδιαίτερα ζόρικη και δεν θέλει άτσαλες κινήσεις. Επίσης, μην προσπαθείτε σήμερα να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ακόμη κι αν πιστεύετε ότι είναι οι πιο σωστές και οι πιο δίκαιες. Περιττό να σας πω ότι πρέπει να αποφύγετε διαφωνίες και αδιέξοδες συζητήσεις, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από 6 εβδομάδες σύγχυσης, παρεξηγήσεων, αλλά και ονειροπόλησης, η Αφροδίτη προχωρά σε ορθή πορεία και σας γειώνει στο εδώ και τώρα και στην αλήθεια των σχέσεων και των καταστάσεων στη ζωή σας. Ίσως το προηγούμενο διάστημα να δυσκολευτήκατε να επικοινωνήσετε καλά με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας ή να βάλετε σε εκκίνηση τα πλάνα σας. Οι δυσκολίες αυτές θα κρατήσουν κυρίως μέχρι τις 4/2 που παραμένει ανάδρομος κι ο Ερμής στον Αιγόκερω. Αμέσως μετά όλα θα είναι αρκετά πιο εύκολα. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δείχνει κάποιες αλλαγές ή απρόοπτες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια σας ή το σπίτι ως χώρο. Μπορεί κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να απευθύνεται σε σας για βοήθεια. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν το σπίτι ως χώρο ή ένα ακίνητο. Κάποιοι μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι ή μια μετακόμιση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας και φυσικής κατάστασης.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]