Υδροχόος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές. Σήμερα επηρεάζεστε από το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στον ζώδιο σας, μια όψη που είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε όμως το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης σε κάποια ζητήματα οικονομικά ή δημιουργεί άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας, αλλά είναι παροδικό και πιο αισθητό κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Κριό, έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε, είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια απαιτητική συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε για το βράδυ αν μπορείτε και μην τις αφήσετε για αύριο που είναι μια πιο πιεστική μέρα για όλους.

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας σήμερα, αγαπητοί μου Υδροχόοι καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγηθείτε σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι, μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις. Σήμερα όμως περνά και ο Ήλιος στον Ζυγό. Πάντα αυτή η επιρροή είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σας ζώδιο, καθώς ο Ήλιος φωτίζει με αισιοδοξία την ψυχολογία σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, για τις σπουδές, τις δουλειές, ακόμη και για τα ταξίδια που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε. Όμως, οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στην πορεία μπορεί να ψαλιδίσουν λίγο την αισιοδοξία σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια. Θα πρέπει να φανείτε λοιπόν επινοητικοί, ώστε να κάνετε αυτά που θέλετε με διαφορετικό τρόπο ίσως.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]