Υδροχόος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ., και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες μέρες καθώς ο Άρης από αύριο προχωρά στον Ταύρο και θα σας πιέσει περισσότερο. Ακόμη σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικά έξοδα ή αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

Με αλλαγές έρχεται η σημερινή μέρα καθώς ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 19/7 στρέφοντας την προσοχή σας στο πώς θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Σε μια πιο απαιτητική θέση προς το ζώδιο σας προχωρά ο Άρης στον Ταύρο, πιέζοντας σας τόσο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας όσο και καριέρας. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο είτε δουλειάς είτε σπιτιού. Η σημερινή μέρα είναι ήπια για σας και καλά θα κάνετε να βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουράσετε το μυαλό σας από την επίπονη σκέψη και προσπάθεια, αλλά και να διασκεδάσετε κιόλας.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδια του αέρα, όπως σήμερα που έχει περάσει στον φιλικό σας Ζυγό, είναι μια συνθήκη αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση μέχρι το απόγευμα και είστε πιο επινοητικοί. Από το βραδάκι κι έπειτα μπορεί το μυαλό σας να κολλήσει σε κάποια πράγματα ή να μην μπορεί να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Όλο αυτό όμως θα έχει επίπτωση στα ενεργειακά σας επίπεδα. Μην το αφήνετε να σας εξουθενώσει πνευματικά.

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις μέρες, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας, είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]