Υδροχόος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Ο Άρης από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας σε τρίγωνο για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο και σας καλεί να σκεφτείτε καλύτερα και ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, ιδιαίτερα τους μακροπρόθεσμους, να οργανώσετε έστω στο μυαλό σας ένα πλάνο πώς θα μπορέσετε να τους επιτύχετε, αλλά να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείτε. Βλέπετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί η διάθεση σας να είναι πιο κυκλοθυμική χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάτι κι αυτό να επηρεάζει και τις σκέψεις σας. Σήμερα είναι μια πιο απαιτητική μέρα και στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο και για την καριέρα σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο βοηθά πάντως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και στην προσωπική σας ζωή.

Ο Ερμής από τον τομέα των φίλων και των συνεργατών έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη αν είστε γονείς στις σχέσεις με τα παιδιά σας καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και σε μια ερωτική σχέση. Οι υψηλοί τόνοι δεν θα οδηγήσουν σε λύσεις.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

[...]