Υδροχόος ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Ο Κρόνος εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και φέτος, επηρεάζοντας περισσότερο όσους είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ότι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να είστε ανέμελοι και να συμπεριφέρεστε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να δείξετε σύνεση, ωριμότητα και πειθαρχία, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Να είστε βέβαιοι ότι αν δουλέψετε σκληρά, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και θα φέρει αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε, ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα θα σας φέρουν μπροστά σε μια κρίση η οποία θα τεστάρει τις αντοχές σας και θα σας αναγκάσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά, αφού ο Δίας έχει κάνει ήδη την είσοδο του στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και θα επανέλθει από τις 29/10 έως τις 20/12. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάποιοι από εσάς θα έχετε κέρδη και έσοδα ή θα δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται και να αναγνωρίζεται η αξία σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι αγοραπωλησίες. Από τις 11/5 έως τις 28/10, ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα φέρει σημαντικές επαφές με ανθρώπους ή συζητήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο, καθώς δε θα διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρουν δραστικές αλλαγές, τόσο μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια όσο και στην καριέρα σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις και συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα κλονίσουν τις σταθερές σας και θα σας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Οι στόχοι και οι προτεραιότητες σας αλλάζουν και καλείστε να αναλογιστείτε τι σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια και ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του 2022 πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2022

Το 2022 είναι μια πολυαναμενόμενη χρονιά, αφού μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό 2021 όλοι μας λίγο πολύ έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο νέο έτος! Ελπίζουμε σε μια καλύτερη καθημερινότητα, μια πιθανή επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και βελτιωμένες σχέσεις και συνεργασίες με τους γύρω μας.

Δύσκολο ξεκίνημα

Το ξεκίνημα του 2022, ωστόσο, θα λέγαμε ότι δεν είναι ανάλαφρο και χαλαρό, αλλά αντιθέτως χαρακτηρίζεται από ένταση και κρίσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό παραπέμπει αστρολογικά στην Αφροδίτη η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20/12/2021, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/01/2022 σε αυτή τη φάση, και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον θεό του κάτω κόσμου, δηλαδή τον Πλούτωνα. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με επιστροφές από το παρελθόν, ενώ άλλοι θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την προσωπική σας αξία. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας καλεί να κοιτάξουμε πέρα από την επιφάνεια, να απαλλαγούμε από οτιδήποτε επιφανειακό και να αναζητήσουμε την ουσία σε ό,τι κάνουμε.

Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της χρονιάς είναι ότι οι εκλείψεις αλλάζουν ζωδιακό άξονα, αφού ο Βόρειος Δεσμός (Κάρμα) εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων και μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/01/2022. Ήδη έχουμε πάρει μια γεύση από τα θέματα τα οποία θα μας απασχολήσουν φέτος, καθώς έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 19/11/2021 στο ζώδιο του Ταύρου και το 2022 ακολουθούν και οι επόμενες στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Συγκεκριμένα στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί Ηλιακή έκλειψη στις 30/04/2022 και Σεληνιακή έκλειψη στις 08/11/2022, ενώ στο ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιηθεί Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022, ενώ Σεληνιακή στις 16/05/2022. Όταν αναφερόμαστε σε εκλείψεις, μιλάμε για κομβικές αλλαγές και σε αυτά τα δύο ζώδια οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ζητήματα και ό,τι αφορά τον υλικό κόσμο, αλλά και τις σταθερές που έχουμε στη ζωή μας.

Ο Δίας «κόβεται» στα δύο

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα μοιραστεί αυτή τη χρονιά ανάμεσα σε δύο ζώδια. Ήδη από τις 29/12/2021 έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/05/2022 και θα επιστρέψει ξανά το τελευταίο δίμηνο του έτους, δηλαδή από τις 29/10/2022 έως τις 20/12/2022. Μέσα σε αυτά τα διαστήματα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αλλά και τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Από τις 11/05/2022 έως τις 28/10/2022 ο Δίας θα κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού, χαρίζοντας ευκαιρίες και αισιοδοξία στα πύρινα ζώδια, δηλαδή Κριούς Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους κυρίως του πρώτου δεκαήμερου.  Στις 12/04/2022 θα πραγματοποιηθεί μία από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς, δηλαδή η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη συμβαίνει κάθε 12 χρόνια και έχει τη δυνατότητα να κάνει τις επιθυμίες μας πραγματικότητα και να μας δείξει το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στα πολυπόθητα όνειρα μας, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτά.

Ο Άρης θα… κατοικοεδρεύσει στους Διδύμους

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/08/2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, η οποία θα ξεκινήσει στις 30/10/2022. Ο Άρης σε αυτή τη θέση, από τη μία θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε  σε πνευματικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά επικοινωνία, συζητήσεις, εκδόσεις, σπουδές ή μετακινήσεις. Από την άλλη, θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τον θυμό μας, θα είμαστε αρκετά ευερέθιστοι και θα έχουμε την τάση να σκορπάμε την ενέργεια μας σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία. Από αυτή την επιρροή θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Συνοψίζοντας, αυτή η χρονιά μπορεί να ξεκινάει κάπως περίεργα και να μας βάζει σε μια δύσκολη διαδικασία ενδοσκόπησης και ξεκαθαρίσματος, όμως στην πορεία και συγκεκριμένα από την άνοιξη και μετά θα μας δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, να ερωτευτούμε και να χτίσουμε τη ζωή μας πάνω σε νέες βάσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του 2022 πατήστε εδώ.

[...]