Υδροχόος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει σημαντικές πλανητικές αναδιατάξεις που θα επηρεάσουν όχι μόνο την εβδομάδα, αλλά σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Μετά από 6 εβδομάδες που ο Άρης βρισκόταν στον Κριό και έπαιζε παιχνίδια με το νευρικό σας σύστημα, περνά σε ένα πιο υλιστικό και πρακτικό περιβάλλον στον Ταύρο στις 5/7, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/8. Αν λοιπόν είχατε ξεκινήσει κάτι κι είχε μείνει μόνο στη θεωρία το προηγούμενο διάστημα, τώρα καλείστε να δείξετε και αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να αφορά από τη δουλειά, τις επιχειρηματικές σας κινήσεις, τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ως ακίνητο. Δράση, πράξεις κι όχι λόγια είναι το μότο αυτού του Άρη στον γήινο και πρακτικό Ταύρο. Φυσικά προτεραιότητα από δω και κάτω θα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Πάντα όταν μας επηρεάζει ο Άρης είμαστε λίγο πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες ή μικροατυχήματα. Για κάποιους από σας είναι πιθανόν το διάστημα της παραμονής του στον Ταύρο να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο στη δουλειά ή ακόμη και να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση ενός ακινήτου. Ο Άρης πολλές φορές δημιουργεί και εντάσεις, έτσι είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα εκνευρισμού είτε με τους συγκατοίκους είτε την οικογένεια σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα που ο Άρης περνά στον Ταύρο, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Στο διάστημα αυτό καλά θα κάνετε να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα στη δουλειά, αλλά να ασχοληθείτε και με τη διατροφή, την άσκηση, τη φυσική σας κατάσταση. Εκτός αυτού είναι μια ιδανική στιγμή για να πετάξετε ό,τι άχρηστο υπάρχει σε συρτάρια, ντουλάπια, σε χώρους του σπιτιού ή της δουλειάς που δεν διευκολύνουν τις κινήσεις σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 ενδεχομένως να σημάνει μια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας ζήτημα ή μια ξαφνική κι ενδιαφέρουσα πρόταση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]