Υδροχόος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 - 04/12/2022

Το τρίγωνο του Κρόνου από το ζώδιο σας με τον Άρη στους Διδύμους τη Δευτέρα είναι μια εξαιρετική όψη για να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας και για να διεκδικήσετε περισσότερα στον τομέα των σχέσεων, της δημιουργίας και των παιδιών. Επίσης σας ωθεί να κάνετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες προτεραιότητα για αυτό τον χειμώνα όχι με εγωιστικό τρόπο, αλλά καθαρά με προστατευτικό για σας τους ίδιους. Η δύσκολη όψη της εβδομάδας έρχεται την Τρίτη που αναμένεται μια αρκετά απαιτητική ημέρα για σας, καθώς ταυτόχρονα ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και η Σελήνη από το ζώδιο σας ενεργοποιεί την κύρια όψη των τελευταίων ετών, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Καταρχάς θα υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να σας πιέσουν. Από την άλλη, μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση ή συνεργασία. Προσέξτε αρκετά στο κομμάτι της επικοινωνίας, γιατί η ψυχραιμία δεν θα περισσεύει από κανέναν από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη. Βλέπετε την Πέμπτη τη σκυτάλη στις αντιθέσεις με τον Άρη παίρνει η Αφροδίτη. Προσοχή ακόμη και στα παρορμητικά έξοδα.

Στις 2/12 ο Ερμής και στις 4/12 η Αφροδίτη συναντούν στο διάβα τους στον Τοξότη σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κάπως θολό τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικά ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αυτές τις δυο μέρες θα πρέπει να είστε καταρχάς εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματα σας. Δεν είναι καλές μέρες ούτε να δανείσετε ούτε να δανειστείτε. Θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες, να ξοδέψετε με πιστωτικές κάρτες σε ψώνια που δεν είναι απαραίτητα ή να μπερδέψετε χρήματα και αισθήματα. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε μια διαφορά σε αξίες, απόψεις με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη. Αποφύγετε όμως να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αφήστε να ξεκαθαρίσει για τα καλά το τοπίο και αρκεστείτε απλά να είστε παρατηρητικοί.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

28/11/2022 - 04/12/2022

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου όπως και οι πρώτες του Δεκεμβρίου είναι σύνθετες ως προς τις όψεις που σχηματίζονται, έτσι αυτή την εβδομάδα μπορούμε να περιμένουμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο με τις αστρολογικές προδιαγραφές που επικρατούν. Η Δευτέρα είναι η πιο θετική ίσως μέρα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη βοηθά με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, αλλά κυρίως με υπομονή και καλή οργάνωση, να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 29/11, καθώς γίνεται ακριβείας η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη δίνει μια τάση για βιασύνη τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις μας. Θα βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και χωρίς να έχουμε λάβει υπόψη μας όλα τα δεδομένα μπορεί να λέμε τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Είναι μια όψη έντασης που μας κάνει πιο εύθικτους, επιθετικούς, ενώ η ψυχραιμία εύκολα εξανεμίζεται. Είναι επίσης η όψη που θυμίζει την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Φυσικά η όψη αυτή μπορεί να είναι ακριβείας εκείνη τη μέρα, αλλά κι από πιο πριν και πιο μετά επηρεάζει. Η Σελήνη την ίδια μέρα θα βρίσκεται στο κομβικό σημείο ενεργοποίησης της όψης Ουρανού-Κρόνου φέρνοντας απρόοπτα γεγονότα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις και μια επικαιρότητα αρκετά επιβαρυμένη. Ο Δεκέμβριος μπαίνει κι αυτός με μια αρκετά έντονη όψη, την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, που ενώ από τη μια αυτή η όψη δημιουργεί πάθη και δίνει μια γλυκιά ένταση στις ερωτικές σχέσεις, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί έριδες και ασυμφωνίες είτε στις προσωπικές μας σχέσεις είτε ακόμη και θέματα οικονομικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν τη διέλευση τους στον Τοξότη και την Παρασκευή 2/12 όπως και την Κυριακή 4/12, τη μέρα που ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του σχηματίζουν τετράγωνο προς αυτόν. Με αυτές τις όψεις ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή των συγκεκριμένων όψεων τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]