Υδροχόος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό το βράδυ της Δευτέρας που θα ζωντανέψει την καθημερινότητα και τις επαφές σας. Ήλιος και Ερμής (ήδη από χθες) μέσα στον τομέα της επικοινωνίας αν μη τι άλλο θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια, θα βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο λόγο σας και να είστε πιο ενεργητικοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε μια γόνιμη περίοδο για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να κάνετε καλύτερο μάρκετινγκ, να περάσετε τα μηνύματα σας στους ανταγωνιστές σας, να αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες για να αυξήσετε τους τζίρους σας ή ακόμη να ψάξετε να βρείτε μια δουλειά καλύτερα αμειβόμενη, έχετε μπροστά σας σχεδόν ένα μήνα που μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε. Την Τρίτη 21 Μαρτίου έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο νέο φεγγάρι στον Κριό στον τομέα της επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο και των μετακινήσεων. Θα σας βοηθήσει να κινητοποιηθείτε περισσότερο στην καθημερινότητα σας, να κάνετε χρήσιμες επαφές, συνομιλίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη και για ταξίδια είτε επαγγελματικής φύσης είτε για αναψυχή!

Όμως η μεγάλη είδηση της εβδομάδας για σας τους Υδροχόους είναι η είσοδος του Πλούτωνα για πρώτη φορά στη ζωή σας στο δικό σας ζώδιο. Αρχικά ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιο σας στις 23/03 και θα παραμείνει μέχρι τις 11/06, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει από το 2024 κι έπειτα που θα περάσει οριστικά στο ζώδιο σας για τα επόμενα 20 χρόνια. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας γίνεται επαναστάτης και ζητά κι από σας να μπείτε σε αυτή τη διάθεση. Να φέρετε αλλαγές στη ζωή σας και σχεδόν να τη μεταμορφώσετε. Οι αλλαγές αυτές ξεκινούν εσωτερικά σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο και βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω. Μπορεί να αλλάξετε την εμφάνιση σας, τον τρόπο που μιλάτε, επικοινωνείτε, συμπεριφέρεστε. Ο Πλούτωνας πάνω στον Ήλιο σας αλλάζει την ταυτότητα σας και φυσικά αλλάζει και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Θα είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης που μπορεί να σας δώσει τεράστια δύναμη σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που σας ζητείται είναι να τη χρησιμοποιήσετε σωστά, κάνοντας καλό όχι μόνο στα συμφέροντα σας.

Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αλλαγές, το Σάββατο 25/03 έχουμε ακόμη μια σημαντική αλλαγή, καθώς ο Άρης προχωρά στον Καρκίνο μέσα στον τομέα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και της δουλειάς. Καιρός να αναλάβετε δράση και να ξεκινήσετε να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας, να φροντίσετε να ασκείστε συστηματικά και γενικά να έχετε σε προτεραιότητα το σώμα σας. Μέχρι τις 20/05 μπορεί να έχετε αρκετή αναστάτωση από αύξηση του όγκου των υποχρεώσεων σας στη δουλειά ή στο σπίτι και πιθανώς κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Υδροχόος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]