Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι ακριβώς ό,τι θα μπορούσατε να ονειρεύεστε, κυρίως σε επίπεδο ανεμελιάς και διασκέδασης. Η πορεία του κυβερνήτη σας Δία στον Αιγόκερω μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στη διάρκεια του 2020, δεν επιτρέπουν πολλές πολυτέλειες χαλάρωσης ακόμη και τον πιο, θεωρητικά, χαλαρό μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο. Κάποιοι στόχοι επαγγελματικοί, επιχειρηματικοί, οικονομικοί ή σπουδών θα σας απασχολούν ιδιαίτερα μέχρι να τους βάλετε σε μια τάξη και να νιώσετε και εσείς πιο ξένοιαστοι.

Σαφώς όμως έναντι των προηγούμενων μηνών, κάποιες μέρες του Αυγούστου σίγουρα προσφέρονται πιο πολύ για διασκέδαση, διακοπές, αναθέρμανση των σχέσεων σας και για νέες γνωριμίες. Η συμπόρευση Ερμή-Ήλιου στον Λέοντα μέχρι τις 19/8, θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε πιο εύκολα και χωρίς εμπόδια αυτά που πρέπει να κάνετε. Βέβαια το άγχος, σχετικά με μια κατάσταση σε σχέση με τα επαγγελματικά ή με το χώρο του σπιτιού, πιθανώς δεν σας αφήνει να ησυχάσετε αυτό το διάστημα, αλλά από την άλλη θα κατορθώσετε να βρείτε έστω και μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα σας, κάποιες μέρες πιο ήρεμες και ευχάριστες για να νιώσετε κι εσείς «καλοκαίρι».

Ο Άρης σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα είναι σύμμαχος σας από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 9/9, που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική η βοήθεια του. Θα νιώθετε πιο δυνατοί, πιο ενθουσιώδεις με το καινούριο και πιο πρόθυμοι να πάρετε κάποιο ρίσκο ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά όλα έχουν το τίμημα τους σ’ αυτή την ζωή, οπότε θα υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση ίσως στα οικονομικά σας προκειμένου να φέρετε εις πέρας το στόχο σας. Σημαντική η βοήθεια του Άρη πέρα από τα επιχειρηματικά σας σχέδια και για ό,τι αφορά τον τομέα «παιδί» στην ζωή σας.

Για τους αδέσμευτους ο Άρης μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε επίπεδο περιπέτειας και ερώτων με μικρό προσδόκιμο επιβίωσης. Ευνοεί πολύ τις σχέσεις πάθους, αλλά που μοιάζουν με «πυροτεχνήματα».

Ο τομέας «σχέσεις» θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι τις αρχές του 2022. Πολλοί Τοξότες θα μπείτε σε σοβαρές δεσμεύσεις ή γάμο ή και ακριβώς το αντίθετο σε περιπτώσεις κακών σχέσεων, καθώς θα αναζητήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βελτιώσει αισθητά τα οικονομικά σας ή τουλάχιστον θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε στα αυξημένα έξοδα.

Σε αισθηματικό επίπεδο μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας και να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες, κυρίως κοντά στις 30/8.

Όλα δείχνουν στο μέτωπο της καριέρας αυτό το μήνα αγαπητοί Τοξότες και ό,τι κι αν κάνετε σίγουρα θα είναι ορατό από τους γύρω σας. Αν είναι καλό αυτό που κάνετε, τότε θα ακούσετε επαίνους και θα προωθηθεί η δουλειά σας, αν από την άλλη δεν είναι καλό, δύσκολα θα αποφύγετε την έκθεση, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας να διαπρέψετε.

Μέχρι τις 22/9 ο Ήλιος, στο νοητό ταξίδι του στον ζωδιακό, θα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, αυτό που κυβερνά τα θέματα της καριέρας. Εκεί πρέπει να στραφεί η προσοχή σας και να επενδύσετε την ενέργεια σας, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μολονότι θα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια, θεωρώ ότι θα τα καταφέρετε περίφημα.

Σε ένα μήνα που είναι απαιτητικός για όλους, εσείς θα έχετε στήριγμα σας τόσο τον Ερμή από τον Ζυγό όσο και την Αφροδίτη από τον Λέοντα.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, μετά τις 6/9 και μέχρι το τέλος του μήνα, θα ανανεώνει τα αποθέματα αισιοδοξίας σας, μολονότι οι συνθήκες γύρω σας θα δείχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι μια πολύ γλυκιά επιρροή εξαιρετικά βοηθητική για τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σας. Αν έχετε σχέση βρείτε τρόπους να διασκεδάζετε με το σύντροφο σας και παρά τα ασφυκτικά ωράρια, να την-ον κάνετε να νιώθει πόσο ξεχωριστή-ός είναι για εσάς. Αν είστε μόνες-οι βοηθά να φλερτάρετε.
Θετική η πορεία της Αφροδίτης και για τις επαφές σας με ξένους ή ανθρώπους, που έχουν μια άλλη κουλτούρα και καταβολές σε σχέση με εσάς. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη και για θέματα επικοινωνίας, σπουδών, αλλά και για τα οικονομικά. Αν μη τι άλλο θα αντεπεξέρχεστε στα έξοδα.

Ο Ερμής από τον Ζυγό, μετά τις 5/9, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να λειτουργεί καλύτερα η κρίση σας και βοηθά επίσης στην επικοινωνία. Φίλοι, συνεργάτες θα είναι στο πλευρό σας και θα στηρίζουν τους κοινούς σας στόχους. Όμως, από τις 22 μέχρι τις 26/9, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προσωρινά προβλήματα με ένα άτομο είτε από το περιβάλλον της δουλειάς είτε από το φιλικό. Είναι μέρες έντασης και θα πρέπει να μετράτε καλά τα λόγια σας αν θέλετε να αποφύγετε κάποια ρήξη.

Η πιο σημαντική επιρροή του Σεπτεμβρίου και όχι μόνο βέβαια, είναι η εκκίνηση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Άρη στον Κριό, που ξεκινά από τις 9/9 και εκτείνεται μέχρι τις 14/11. Για εσάς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σ’ αυτό το διάστημα τόσο στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια όσο και σε ζητήματα που αφορούν στα προσωπικά σας ή στα θέματα των παιδιών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, δυσκολίες. Μια σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό, τώρα μπορεί να χάσει κάτι από τη λάμψη και τη χαρά της αρχικής επαφής ή να χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βεβαιωθείτε για τη σοβαρότητα της. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε εξουθενωμένοι από τις απαιτήσεις μιας σχέσης ή ενός παιδιού σας. Προσοχή στα «κολλήματα» επίσης. Ίσως να πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται μια παλιότερη σχέση και να ταλαιπωρείστε. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, μην απογοητευθείτε αν δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σ’ αυτή την περίοδο.
Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για οικονομικά και επιχειρηματικά ρίσκα. Άγχος και σύγχυση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ορατά. Από την άλλη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψετε κάπου ή σε κάτι, που αγαπάτε είτε είναι χόμπι, σπορ, σχέση.

Ο μήνας ξεκινά με εσωστρέφεια και θέματα οικονομικά ή οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στις 2/9 στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι προσωρινή. Μέχρι τις 4/9 αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δείχνει θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικο-οικονομικό ζήτημα. Η νέα Σελήνη στις 17/9 είναι έντονη και για κάποιους μπορεί να δείξει αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα.

Ο Οκτώβριος είναι πιθανώς ο πιο απαιτητικός μήνας του φθινοπώρου για όλους μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την αισιοδοξία σας, απλά θα είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του χρόνου, αλλά και των πόρων σας. Βλέπετε με ανάδρομους Άρη (σε όλη τη διάρκεια του μήνα) και Ερμή (μετά τις 13/10) η πρόοδος δεν θα είναι εξασφαλισμένη ή τουλάχιστον δεν θα είναι πολύ φανερή, όπως θα επιθυμούσατε. Ο μήνας ανοίγει και κλείνει αυλαία με Πανσέληνο. Η πρώτη -ακριβώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου- είναι μεν στον φιλικό σας Κριό, όμως ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Άρης, είναι ανάδρομος κι αυτό δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν ασυμφωνίες ή και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, με τον ερωτικό σας σύντροφο, ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Από την άλλη, πιθανώς να υπάρχει κάποιο οικονομικό ζήτημα, το οποίο σας ζορίζει από το ξεκίνημα του μήνα. Επειδή τα οικονομικά, με τα πάνω τους και τα κάτω τους, θα εξακολουθήσουν να είναι η προτεραιότητα και για το υπόλοιπο της χρονιάς, αγαπητοί μου Τοξότες καλά θα κάνετε να τα έχετε υπό τον πλήρη έλεγχο σας, να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση τους και αν κάτι περισσεύει να μην το σπαταλάτε, αλλά να το κρατάτε στην άκρη για μια ώρα ανάγκης. Τα θέματα των οικονομικών εντείνονται και εξαιτίας της νέας Σελήνης στις 16/10, που είναι ίσως η πιο απαιτητική όλης της χρονιάς. Εκεί μπορεί να νιώσετε κάποιους περιορισμούς ή να έχετε προβλήματα με συνεργάτες ή όσους μπορεί να διαχειρίζονται τα οικονομικά σας. Εννοείται ότι εκείνες τις ημέρες πρέπει να αποφύγετε τα έξοδα, αλλά και να δανείσετε ή να δανειστείτε.

Άλλες χρονιές ο Οκτώβριος και η επιρροή του Ήλιου από τον Ζυγό μέχρι τις 22/10, θα έκανε τους φίλους, τους κοινούς στόχους, τις κοινωνικές εκδηλώσεις προτεραιότητα. Φέτος όμως, όλα αυτά περιορίζονται κι ακόμη κι όταν κανονίζετε κάτι, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας ένας περιορισμός (βλέπε κορωνοϊός), που δυσκολεύει την αυτοέκφραση και την ελευθερία σας. Η Αφροδίτη, από τις 3/10 μέχρι τις 27/10, θα βρίσκεται στη θέση πτώσης της, στην Παρθένο και θα στρέφει την προσοχή σας στην καριέρα, την κοινωνική αναγνώριση και γενικά στο επαγγελματικό σας προφίλ. Δεν είναι σίγουρα η πιο ερωτική θέση για το δικό σας ζώδιο και μπορεί να αναδείξει προβλήματα σε κάποιες σχέσεις, που δεν πατάνε καλά είτε είναι μακρόχρονες είτε πρόσφατες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη και η κόντρα θέση της Αφροδίτης σας κάνουν πιο απαιτητικούς, πιο ευαίσθητους σε θέματα σχέσεων και τονίζουν την ανάγκη σας για αγάπη και φροντίδες από το ταίρι σας. Αν λοιπόν δεν έχετε την ανταπόκριση που θέλετε αυτή την περίοδο θα είστε κι εσείς πιο αυστηροί, ενώ δεν αποκλείεται να κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας, δημιουργώντας απόσταση και ψυχρότητα στη σχέση. Αυτή τη φορά, όμως, προσπαθήστε να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και το ταίρι σας και να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας προβληματίζει, χωρίς απαραίτητα να προβείτε σε σκληροπυρηνικές αποφάσεις. Κάντε μια κουβέντα, εκθέστε τους λόγους που σας κάνουν να απομακρύνεστε και στη συνέχεια, πιθανώς και το Δεκέμβριο, βλέπετε αν μπορείτε να σώσετε μια κατάσταση και να την ενισχύσετε. Η Αφροδίτη στην αστρολογία κυβερνά εκτός από τις σχέσεις μας και τις τσέπες μας! Στο ζώδιο της πτώσης της καταλαβαίνετε ότι δεν είναι στα πιο τυχερά της! Μολονότι δεν θα έχετε περισσότερη πίεση στον οικονομικό τομέα, από αυτή που ήδη έχετε, καλό είναι να προσέξετε πώς διαχειρίζεστε τα έσοδα σας αυτή την περίοδο. Μην παίρνετε ρίσκα σε επενδύσεις, όσα πολλά κι αν υπόσχονται, προτιμήστε να αποφύγετε το δανεισμό, αλλά να δανείσετε κι εσείς σε άλλους και γενικώς περιφρουρήστε τα οικονομικά σας με κάθε τρόπο. Κάποια χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν λίγο, εξαιτίας και του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, γι’ αυτό υπολογίστε τα έξοδα που θα κάνετε με βάση αυτά που έχετε ήδη στα χέρια σας κι όχι με αυτά που προσδοκάτε να έρθουν. Ακόμη, δεν είναι απίθανο μέσα στον χώρο εργασίας να υπάρχουν περικοπές ή και μειώσεις στα έξοδα κι αυτό να επηρεάσει κι εσάς εμμέσως!

Μια σημαντική αλλαγή φαίνεται ότι μπορεί να σας επηρεάσει, αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου, με τη δεύτερη Πανσέληνο του Οκτωβρίου στις 31/10. Μπορεί κάποιο άτομο να φεύγει από το περιβάλλον της δουλειάς, μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να αναλάβετε, θα πρέπει όμως να κάνετε αλλαγές και σε θέματα που επηρεάζουν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν θέλετε περισσότερη υγεία και καλύτερες άμυνες, πρέπει να σταματήσετε ό,τι σας βλάπτει και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές πρακτικές.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.