Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2021 ξεκινά με άλλες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς τόσο ο Άρης μετά τις 7/1 όσο και η Αφροδίτη μετά τις 8/1 σε γήινα ζώδια στρέφουν την προσοχή σας στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και στον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει δύναμη, ανθεκτικότητα, υπομονή και οργανωτικό πνεύμα, ώστε να διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από την δουλειά που κάνετε. Βέβαια, οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ίσως έχετε και έξτρα δουλειά που θα φορτώνει ακόμη περισσότερο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Μέσα στην τρέλα όμως των προθεσμιών και των υπερωριών, μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό! Την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν δεν είστε από εκείνους που έχουν προτεραιότητα την υγεία ή είστε αμελείς, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθείτε. Είτε αυτό σημαίνει πειθαρχία στη διατροφή, την άσκηση, εξετάσεις, θεραπείες, είτε σημαίνει απλά διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου για να μαγειρέψει υγιεινά, να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα, είτε να κάνει κάποιο σπορ.

Ο επόμενος βασικός τομέας του Ιανουαρίου είναι αυτός των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 13/1 και την πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε θετικές οικονομικές συμφωνίες ή αν είστε άνεργοι να βρείτε μια δουλειά κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Αν επιθυμείτε μια αύξηση ή θέλετε να κάνετε μια αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας το μέσον του μήνα προσφέρεται. Η προσωπική σας ζωή θα είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αν έχετε σχέση τα πράγματα σταθεροποιούνται, αν δεν έχετε σχέση μάλλον δεν θα υπάρχει και κάτι που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, εκτός αν έχετε κάποιο γήινο ωροσκόπο Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω ή Σκορπιό.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου, που όμως σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Βλέπετε, στο μεγαλύτερο του μέρος του, μέχρι τις 20/2, θα έχουμε φαινομενικά ανάδρομη πορεία για τον Ερμή, την οποία αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου εδώ. Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εμπορικών δοσοληψιών, του διαδικτύου, όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολούν μέρα νύχτα και θα απαιτούν ετοιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και πολλή υπομονή. Ο ανάδρομος φαινομενικά Ερμής μπορεί να σας αλλάζει τελευταία στιγμή τα σχέδια, να αναβάλει ή να ακυρώνει προγραμματισμένα ραντεβού και γενικώς να δημιουργεί εκνευριστικές καθυστερήσεις ή άλλα μικροπροβλήματα στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τι λέτε, πώς το λέτε ή το γράφετε. Μέσα σε όλο αυτό έρχεται μια Νέα Σελήνη στις 11/2, η οποία συνοδεύεται από την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία, που ανοίγει ένα νέο δρόμο φέρνοντας μια ευκαιρία σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, αγοραπωλησιών. Ίσως μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Φυσικά για μια υπογραφή θα πρέπει να περιμένετε τη λήξη του ανάδρομου Ερμή μετά τις 20/2. Θα είστε πιο τυχεροί αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη. Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του Ήλιου σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Ακόμη, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να μην τεμπελιάζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2, της Αφροδίτης στις 25/2 στρέφουν την προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στις 27/2 που φέρνει αλλαγές στη δουλειά.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, μετά τις 4/3 στους Διδύμους. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας μέχρι τις 23/4 με την επιρροή του Άρη. Και συνήθως τα σενάρια είναι δύο. Είτε αποφασίζετε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να τις λήξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Το ζώδιο των Διδύμων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά την επικοινωνία, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Φυσικά μιλάμε για τον πλανήτη του «πολέμου», άρα και κάποιες ασυμφωνίες, εντάσεις και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα σωστά επιχειρήματα και την ανάλογη ευελιξία δεν θα έχετε όμως σημαντικό πρόβλημα. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους βαδίζετε και σε ποια κατεύθυνση. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας και κυρίως το αναπνευστικό σας. Σημειώστε την 5η Μαρτίου σαν μια εξαιρετική ημερομηνία για συμφωνίες, επιτυχία, υπογραφές. Μέχρι τις 20/3 υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένεια σας, πιθανώς όμως αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού να βρείτε αυτό που λέμε το «ιδανικό σπίτι». Τα θέματα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της έκφρασης, γίνονται πιο δυνατά στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη. Εκεί θα νιώσετε πραγματικά τον ερχομό της άνοιξης και θα είστε πιο αισιόδοξοι για τα σχέδια σας. Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου, αποτελεί το κατάλληλο διάστημα για να ψαχτείτε περισσότερο. Η Πανσέληνος στις 28/3 γιορτάζει τη φιλία, τον έρωτα, τη συλλογική δουλειά και μπορεί να φέρει επιτυχία σε έναν σημαντικό σας στόχο.

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Οι εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και των δυο τους με τον Δία και τον Κρόνο στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, δίνουν στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, π.χ. στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα είναι επίσης βοηθητική για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Και τώρα πάμε στην υποσημείωση. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 21 μοίρες του Τοξότη, εσείς επηρεάζεστε κι από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 που δυσχεραίνει την ευθυκρισία σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί με αυτούς που μπορεί να σας πλησιάζουν και να σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Το τελευταίο επταήμερο του Απριλίου δεν έχει την ίδια αισιόδοξη και πολύχρωμη εικόνα, όχι μόνο για σας, αλλά όπως φαίνεται για κανένα μας. Αφενός η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα συναντήσει Ουρανό και Κρόνο, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση στη δουλειά, αλλά και στα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και αφετέρου έχουμε και μια αρκετά πιεστική Πανσέληνο στον ίδιο τομέα στις 27/4. Αν έχετε αποφασίσει να βάλετε την υγεία σας σε ένα πιο πειθαρχημένο μοτίβο, θα ευνοηθείτε περισσότερο. Στις 23/4 παίρνει θέση στον Καρκίνο και ο Άρης, μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, δημιουργώντας από τη μια έξοδα, αλλά από την άλλη θα ανοίξει και τις προοπτικές των κερδών σας.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.