Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2021 ξεκινά με άλλες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς τόσο ο Άρης μετά τις 7/1 όσο και η Αφροδίτη μετά τις 8/1 σε γήινα ζώδια στρέφουν την προσοχή σας στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και στον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει δύναμη, ανθεκτικότητα, υπομονή και οργανωτικό πνεύμα, ώστε να διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από την δουλειά που κάνετε. Βέβαια, οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ίσως έχετε και έξτρα δουλειά που θα φορτώνει ακόμη περισσότερο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Μέσα στην τρέλα όμως των προθεσμιών και των υπερωριών, μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό! Την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν δεν είστε από εκείνους που έχουν προτεραιότητα την υγεία ή είστε αμελείς, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθείτε. Είτε αυτό σημαίνει πειθαρχία στη διατροφή, την άσκηση, εξετάσεις, θεραπείες, είτε σημαίνει απλά διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου για να μαγειρέψει υγιεινά, να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα, είτε να κάνει κάποιο σπορ.

Ο επόμενος βασικός τομέας του Ιανουαρίου είναι αυτός των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 13/1 και την πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε θετικές οικονομικές συμφωνίες ή αν είστε άνεργοι να βρείτε μια δουλειά κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Αν επιθυμείτε μια αύξηση ή θέλετε να κάνετε μια αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας το μέσον του μήνα προσφέρεται. Η προσωπική σας ζωή θα είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αν έχετε σχέση τα πράγματα σταθεροποιούνται, αν δεν έχετε σχέση μάλλον δεν θα υπάρχει και κάτι που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, εκτός αν έχετε κάποιο γήινο ωροσκόπο Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω ή Σκορπιό.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου, που όμως σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Βλέπετε, στο μεγαλύτερο του μέρος του, μέχρι τις 20/2, θα έχουμε φαινομενικά ανάδρομη πορεία για τον Ερμή, την οποία αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου εδώ. Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εμπορικών δοσοληψιών, του διαδικτύου, όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολούν μέρα νύχτα και θα απαιτούν ετοιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και πολλή υπομονή. Ο ανάδρομος φαινομενικά Ερμής μπορεί να σας αλλάζει τελευταία στιγμή τα σχέδια, να αναβάλει ή να ακυρώνει προγραμματισμένα ραντεβού και γενικώς να δημιουργεί εκνευριστικές καθυστερήσεις ή άλλα μικροπροβλήματα στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τι λέτε, πώς το λέτε ή το γράφετε. Μέσα σε όλο αυτό έρχεται μια Νέα Σελήνη στις 11/2, η οποία συνοδεύεται από την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία, που ανοίγει ένα νέο δρόμο φέρνοντας μια ευκαιρία σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, αγοραπωλησιών. Ίσως μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Φυσικά για μια υπογραφή θα πρέπει να περιμένετε τη λήξη του ανάδρομου Ερμή μετά τις 20/2. Θα είστε πιο τυχεροί αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη. Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του Ήλιου σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Ακόμη, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να μην τεμπελιάζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2, της Αφροδίτης στις 25/2 στρέφουν την προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στις 27/2 που φέρνει αλλαγές στη δουλειά.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, μετά τις 4/3 στους Διδύμους. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας μέχρι τις 23/4 με την επιρροή του Άρη. Και συνήθως τα σενάρια είναι δύο. Είτε αποφασίζετε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να τις λήξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Το ζώδιο των Διδύμων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά την επικοινωνία, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Φυσικά μιλάμε για τον πλανήτη του «πολέμου», άρα και κάποιες ασυμφωνίες, εντάσεις και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα σωστά επιχειρήματα και την ανάλογη ευελιξία δεν θα έχετε όμως σημαντικό πρόβλημα. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους βαδίζετε και σε ποια κατεύθυνση. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας και κυρίως το αναπνευστικό σας. Σημειώστε την 5η Μαρτίου σαν μια εξαιρετική ημερομηνία για συμφωνίες, επιτυχία, υπογραφές. Μέχρι τις 20/3 υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένεια σας, πιθανώς όμως αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού να βρείτε αυτό που λέμε το «ιδανικό σπίτι». Τα θέματα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της έκφρασης, γίνονται πιο δυνατά στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη. Εκεί θα νιώσετε πραγματικά τον ερχομό της άνοιξης και θα είστε πιο αισιόδοξοι για τα σχέδια σας. Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου, αποτελεί το κατάλληλο διάστημα για να ψαχτείτε περισσότερο. Η Πανσέληνος στις 28/3 γιορτάζει τη φιλία, τον έρωτα, τη συλλογική δουλειά και μπορεί να φέρει επιτυχία σε έναν σημαντικό σας στόχο.

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Οι εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και των δυο τους με τον Δία και τον Κρόνο στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, δίνουν στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, π.χ. στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα είναι επίσης βοηθητική για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Και τώρα πάμε στην υποσημείωση. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 21 μοίρες του Τοξότη, εσείς επηρεάζεστε κι από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 που δυσχεραίνει την ευθυκρισία σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί με αυτούς που μπορεί να σας πλησιάζουν και να σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Το τελευταίο επταήμερο του Απριλίου δεν έχει την ίδια αισιόδοξη και πολύχρωμη εικόνα, όχι μόνο για σας, αλλά όπως φαίνεται για κανένα μας. Αφενός η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα συναντήσει Ουρανό και Κρόνο, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση στη δουλειά, αλλά και στα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και αφετέρου έχουμε και μια αρκετά πιεστική Πανσέληνο στον ίδιο τομέα στις 27/4. Αν έχετε αποφασίσει να βάλετε την υγεία σας σε ένα πιο πειθαρχημένο μοτίβο, θα ευνοηθείτε περισσότερο. Στις 23/4 παίρνει θέση στον Καρκίνο και ο Άρης, μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, δημιουργώντας από τη μια έξοδα, αλλά από την άλλη θα ανοίξει και τις προοπτικές των κερδών σας.

Καλό μήνα! Πολύ διαφορετικό το τοπίο του Μαΐου, καθώς έχουμε πλανητικές μετακινήσεις από το ζώδιο του Ταύρου σε αυτό των Διδύμων. Στις 4/5 ο Ερμής πρώτος και καλύτερος προχωρά μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 9/5 που περνά επίσης στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό είναι μια θετική αλλαγή κυρίως για τα θέματα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών. Αυτό σημαίνει ότι αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να μπείτε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, θα βρεθούν οι ευκαιρίες που ψάχνετε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, μέσα στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις καθημερινές σας ρουτίνες, στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στις ρουτίνες της δουλειάς. Για τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα εργασία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία τρεις μέρες μετά, στις 14/5, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας βοηθήσει αν θέλετε να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας, να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι που θα σας αρέσει περισσότερο, να μεγαλώσετε την οικογένεια με έναν απόγονο ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού που ήδη έχετε κάνοντας ανακαίνιση ή και αναδιακόσμηση. Μέχρι τις 20/5 τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους εγκαινιάζει την περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν ιδιαιτέρως. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 26/5, είναι μια Σεληνιακή έκλειψη που μπορεί να ολοκληρώνει τον κύκλο μιας σχέσης ή συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Εκτός από την έκλειψη, ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 30/5. Καθυστερήσεις, ευτράπελα, επαφές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν, είναι μερικά μόνο από τα σενάρια αυτής της περιόδου. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας, το μεταφορικό σας μέσο και σκεφτείτε πολύ πριν δώσετε ευκαιρίες σε πρώην!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες και σίγουρα σας μαθαίνει πολλά, καθώς αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να διατηρήσετε τις σχέσεις -προσωπικές και επαγγελματικές- στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, σας βάζει στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τις σημαντικές σας σχέσεις, να δείτε πίσω από την επιφάνεια και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Από την άλλη, φέρνει ίσως και άτομα από το παρελθόν σας εραστές, φίλους, παλιούς συνεργάτες που με κάποιο τρόπο σας θυμούνται ή μπορεί και να σας συναντούν τυχαία και να θέλουν κάτι να σας προτείνουν. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να είστε θετικοί στο να ξαναθερμάνετε τις σχέσεις σας, αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο παίρνετε κάποια μαθήματα πάνω στον τρόπο που σχετίζεστε. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να είναι βοηθητική μετά τις 2/6 σε θέματα οικονομικά, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με πολλά έξοδα. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας και στη θέση της να προκύψει μια καινούρια. Επειδή όμως είναι εμπλεκόμενος κι ο πλανήτης της σύγχυσης σε αυτή την έκλειψη, μην σας πιάνει παρόρμηση και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, καλύτερα να περιμένετε και να αποφασίσετε μετά τις 22/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Ο Άρης από τον Λέοντα μετά τις 11/6 θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για την περιπέτεια, τη γνώση, τα ταξίδια και πιθανώς να σκεφτείτε να κάνετε κάτι με ένα σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα, ένα μεταπτυχιακό. Η όψη αυτή θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους σπουδαστές και όσους δίνουν εξετάσεις. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6, με τον Ήλιο να προχωρά στον Καρκίνο εκείνη τη μέρα, θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις. Μετά τις 22/6 η ορθή πορεία του Ερμή θα σας βοηθήσει να βγάλετε πιο καίρια συμπεράσματα για τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στις 24 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δημιουργεί προσδοκίες στον τομέα των οικονομικών. Επειδή ταυτόχρονα την ίδια μέρα θα έχουμε και την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενδέχεται να υπάρχουν ασυμφωνίες και καβγάδες με αφορμή τα οικονομικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά με μια αίσθηση στασιμότητας, τουλάχιστον την πρώτη του εβδομάδα. Μην ανησυχείτε δεν αφορά μόνο εσάς αυτή η επιρροή, αλλά όλους μας. Τις πρώτες 6 μέρες έχουμε πιο δύσκολες όψεις, καθώς ο Άρης από τον Λέοντα πέφτει πάνω στον Κρόνο και τον Ουρανό και στη συνέχεια την ίδια διαδρομή ακολουθεί κι η Αφροδίτη. Στις 6/7 συμπληρώνεται για τρίτη φορά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επιτείνει τη σύγχυση και την ασάφεια. Μην είστε βιαστικοί, μην είστε προκλητικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στις δοσοληψίες, στον δρόμο όταν οδηγείτε. Κι αυτό… θα περάσει αγαπητοί μου Τοξότες.

Στις 10/7 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείστε να βρείτε το θάρρος και την πίστη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Καιρός να φυτέψετε τους σπόρους μια νέας κατάστασης στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην νιώθετε ότι κερδίζετε κάτι σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση ή σε κάποια δική σας επένδυση, αλλά μακροπρόθεσμα θα αλλάξετε γνώμη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σας ενθαρρύνει στις 12/7 να κάνετε κάτι που αφορά στο μέλλον και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας φιλικούς και επαγγελματικούς. Σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών μπορεί να έχετε και συναρπαστικά νέα και σε αυτό τον τομέα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα στις 13/7 εξάρει τα πάθη και τις ερωτικές εντάσεις κι αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για έναν Τοξότη! Το διάστημα μετά τις 12/7 και μέχρι τις 21/7 είναι εξαιρετικό για να το εκμεταλλευτείτε όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικό, σπουδών και μελλοντικών σχεδίων, αλλά και για διακοπές ή έστω κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα! Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 ενεργοποιεί τον τομέα της επέκτασης, της εξερεύνησης και σας ενθαρρύνει να μάθετε, να δείτε και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/7 και του Άρη στις 29/7 στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται ότι δεν θα επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί τον Αύγουστο και χωρίς επαγγελματικές έγνοιες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Είστε έτοιμοι να διερευνήσετε νέους ορίζοντες, είτε είναι πνευματικοί, γεωγραφικοί, επαγγελματικοί, με την ενεργοποίηση του άξονα Λέοντα-Υδροχόου τον Αύγουστο, τον άξονα που για το δικό σας ζώδιο αναφέρεται στις σπουδές, στα ταξίδια, στο διαδίκτυο, την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η επιθυμία της εξέλιξης σε έναν Τοξότη δε σταματά ποτέ! Άρα και όποιο εμπόδιο εμφανιστεί στον δρόμο σας θα το συντρίψετε με λίγη βοήθεια από συνεργάτες, φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 αναφέρεται ακριβώς σε αυτή την επέκταση των οριζόντων και του γνωστικού σας πεδίου. Φυσικά, είναι και μια Νέα Σελήνη που μπορεί να σας ωθήσει σε ταξίδια και διακοπές που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Τα θέματα της καριέρας θα είναι ζωντανά και κάποιες φορές επιτακτικά με την πορεία του Άρη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δυστυχώς ο φετινός Αύγουστος δεν συγκαταλέγεται στους χαλαρούς μήνες της χρονιάς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και κανένας από τους μήνες του 2021 δεν είναι ακριβώς χαλαρός σχεδόν για κανένα. Στιγμές χαράς και ξενοιασιάς μπορεί να έχει, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του κάτι μπορεί να σας προβληματίζει κι αυτό το κάτι θα προέρχεται κυρίως από το επαγγελματικό σας πεδίο ή για άλλους από το μέτωπο των οικογενειακών ευθυνών. Η Αφροδίτη σταματά να βλέπει «δυσαρμονικά» το ζώδιο σας και προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό στις 16/8. Θα ενισχύσει τις φιλικές σας σχέσεις, θα σας δώσει ευκαιρίες να αναπτυχθείτε κοινωνικά, να κάνετε νέες γνωριμίες, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 18, 19/8 μπορεί να ανάψει μέσα σας ένα ανταγωνιστικό συναίσθημα και να σας παρασύρει μακριά από τον αληθινό σας στόχο, γι’ αυτό προσέξτε με τι παθιάζεστε. Η επιρροή της Πανσελήνου του Αυγούστου θα είναι έντονη από τις 19 ως τις 22/8 που θα είναι ακριβείας και καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία φαίνεται ότι μπορεί να λάβετε πολύ σπουδαία και ευχάριστα νέα για θέματα σπουδών, δουλειάς ακόμη και οικονομικών. Τα επαγγελματικά θα είναι η κυρίαρχη έννοια και με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τα θέματα της καριέρας είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων τον Σεπτέμβριο, καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η προσοχή σας θα στρέφεται για ποικίλους λόγους στον τομέα της δουλειάς και των φιλοδοξιών σας. Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο είναι πολύ δυνατή και -καθώς συνδέεται με τον Ουρανό στον Ταύρο σε αρμονική όψη- μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για νέες δουλειές, αύξηση των ευθυνών σας ή μια νέα κατεύθυνση σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αλλαγές μόνο σε καλό μπορεί να σας βγουν αγαπητοί μου Τοξότες. Πολύ δυνατή είναι αυτή η Νέα Σελήνη και για θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία αν θέλετε να ξεκινήσετε διατροφή, άσκηση ή να βρείτε λύσεις σε προϋπάρχοντα θέματα υγείας. Ακόμη, επειδή ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη έχουμε και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα των οικονομικών, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει και μια οικονομική ευκαιρία που συνδέεται με τη δουλειά. Αν είστε σε φάση αναζήτησης νέας εργασίας εντείνετε τις προσπάθειες και το ψάξιμο στις μέρες που περιβάλλουν αυτό το νέο φεγγάρι. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα φιλικό σας ζώδιο, διευκολύνοντας την επικοινωνία, τις φιλικές σας σχέσεις, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, ενώ θα είστε και πιο ενεργοί σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, καθώς μετά τις 26/9 θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, καλό είναι αν θέλετε να κάνετε εκκινήσεις, να αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις, να προχωρήσετε σε αγορές, να βιαστείτε λίγο ή αλλιώς θα πρέπει να τις αφήσετε για το τέλος Οκτωβρίου. Στις 14/9 ο Άρης εγκαταλείπει την Παρθένο και προχωρά στον Ζυγό. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ακόμη, είναι πιθανόν να επιστρέψουν φίλοι και παλιότεροι συνεργάτες στη ζωή σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να πέσετε με τα μούτρα λόγω οικειότητας. Η Πανσέληνος στις 21/9 μπορεί να δείξει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα σπιτιού ή καριέρας ή την ανάγκη προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν και οι ρυθμοί σας είναι πάντα γρήγοροι και είστε παιδιά της δράσης, θα έχετε καταλάβει από το τέλος Σεπτεμβρίου ότι δεν είναι δυνατό να εξελίσσονται τα πράγματα τόσο έντονα όσο θα θέλατε, διότι ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος μπορεί να δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, οπότε προσπαθήστε να μην βιάζεστε, να είστε πιο υπομονετικοί και πιο επινοητικοί όταν βλέπετε ότι μια συγκεκριμένη μέθοδος ή τρόπος δεν αποδίδουν. Σχέσεις με φίλους και συνεργάτες μπορεί να δοκιμαστούν περισσότερο αυτό τον μήνα ή μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν γνωρίζατε για ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια νέα τέτοιου τύπου. Ακόμη, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να διαμορφώνετε τους νέους σας στόχους. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 7/10, κάνοντας λίγο πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα σας, φέρνοντας ευκαιρίες να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να βγείτε λίγο παραπάνω, να δείτε φίλους, να περάσετε κάπως πιο χαλαρές μέρες, παρά τον όγκο των υποχρεώσεων σας. Φυσικά, μέχρι τις 20/10 θα είστε κάπως μπερδεμένοι σχεδόν στους περισσότερους τομείς. Ξέρετε σίγουρα ότι θέλετε μια αλλαγή, αλλά πιθανώς να μην είστε σίγουροι τι να επιλέξετε σε αυτή τη φάση, ειδικά σε επιλογές συνεργατών, φίλων ή και συντρόφου. Γι’ αυτό περιμένετε να σιγουρευτείτε πρώτα. Η Πανσέληνος στις 20/10 μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μια σχέση, ενδεχομένως και σε ερωτικό επίπεδο ή σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί για παράδειγμα, να μαλώσετε με τον σύντροφό σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, για την οικονομική σας διαχείριση. Προσέξτε να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα όμως. Χρειάζεται ψυχραιμία και λίγη μετριοπάθεια για να αποφύγετε αδιέξοδους καβγάδες. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 και του Άρη στις 30/10 στον Σκορπιό σάς καλούν να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και τα θέματα της υγείας -πνευματικής, ψυχολογικής και σωματικής.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]