Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2024

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2024 ξεκινά με θετικότερες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς από τη δεύτερη του κιόλας ημέρα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας κι επιτέλους θα βρίσκετε τα σωστά λόγια και τον σωστό τρόπο να επικοινωνήσετε με τους άλλους σε καθημερινό επίπεδο στις προσωπικές κι επαγγελματικές επαφές σας. Βέβαια ακόμη είναι κάτω από την πολιορκία του Ποσειδώνα μέχρι την έξοδο του στις 14/01 κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή για να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και να είστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Τον πρώτο μήνα του 2024, καθώς αρχικά έχουμε μια μεταστροφή της πλανητικής ενέργειας σε γήινα ζώδια, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μετά από ενάμισι μήνα που φιλοξενούσατε τον Άρη στο ζώδιό σας στις 04/01 μετακινείται στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας, την εξεύρεση πόρων, την ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Από τη νέα του θέση ο Άρης θα δημιουργήσει μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν με διαφορετικό τρόπο την οργάνωση των οικονομικών. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σαφώς θα πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και πιεστικοί με όσους σας οφείλουν και εννοείται δεν θα πάρετε κανένα ρίσκο αν δεν είναι καλά υπολογισμένο. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της λιτότητας, σας επηρεάζει ήδη από πέρυσι και συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος.

Με τη Νέα Σελήνη στις 11/01 και την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 14/01 έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε θετικές οικονομικές συμφωνίες ή αν είστε άνεργοι να βρείτε μια δουλειά κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Αν επιθυμείτε μια αύξηση ή θέλετε να κάνετε μια αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας το μέσο του μήνα προσφέρεται. Από τις 13 μέχρι και τις 19/01 εκτείνεται το πιο θετικό διάστημα για επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις και κινήσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/01 φαίνεται ότι θα χαρείτε αρκετές στιγμές μέσα στο μήνα με την ερωτική σας σχέση, τους φίλους, τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και κάποιες γνωριμίες. Μετά τις 23/01 η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω και η προσωπική σας ζωή θα είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αν έχετε σχέση τα πράγματα σταθεροποιούνται, αν δεν έχετε σχέση μάλλον δεν θα υπάρχει και κάτι που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το πρώτο εικοσαήμερο. Στις 21/01 έχουμε την πιο σημαντική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό του 2024, καθώς ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της πνευματικής εργασίας, του τρόπου που σκέφτεστε τα πράγματα και των στενών επαφών σας με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες. Η φωνή σας δυναμώνει και μάλιστα μέσα στην πάροδο των επόμενων ετών μπορεί να γίνετε πιο επιδραστικοί στο περιβάλλον που κινείστε ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανακαθίσετε στα θρανία, να βρείτε ένα ενδιαφέρον αντικείμενο που θα σας ενθουσιάσει να το μελετήσετε σε βάθος, να εξερευνήσετε νέες νοητικές εμπειρίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Φυσικά με αυτή τη θέση φαίνεται ότι θα ανακαλύψετε και τις επικίνδυνες συνέπειες της κακής χρήσης της τεχνολογίας. Στις 25/01 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με συμμετοχή του Πλούτωνα. Θέματα που σχετίζονται με ξένους – εξωτερικό, νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, ταξιδιών και μελλοντικών επαγγελματικών σας πλάνων θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σας καλεί να εξερευνήσετε σε βάθος τα πράγματα και να μην μείνετε στην επιφάνεια.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου, που όμως σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Με τόσους πλανήτες σε διάφορες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο μαζεμένους στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εμπορικών δοσοληψιών, του διαδικτύου, όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολούν μέρα νύχτα και θα απαιτούν ετοιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και πολλή υπομονή. Θα νιώθετε μια έκρηξη ιδεών μέσα στο κεφάλι σας και θα είστε σαφώς πιο δημιουργικοί αλλά και εξωστρεφείς. Πιθανώς να θέλετε μέσα στον μήνα να προσθέσετε και γνώσεις στο βιογραφικό σας ή να ταξιδέψετε προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε, αρκεί να είστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι. Οι νέες παραστάσεις, οι διαφορετικές επαφές με ανθρώπους μπορεί να σας εμπνεύσουν. Μέσα σε όλο αυτό έρχεται μια Νέα Σελήνη στις 10/02 που ανοίγει ένα νέο δρόμο φέρνοντας μια ευκαιρία σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, αγοραπωλησιών. Ίσως μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό αντίκτυπο προκύψει με αυτό το φεγγάρι που επηρεάζει βέβαια περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Από την άλλη, με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε μια εξαιρετική και πρωτοποριακή ιδέα που αφορά στην τεχνολογία ή την επικοινωνία που θα αποτελέσει ευκαιρία για σας. Όμως καθώς το φεγγάρι αυτό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, πιθανώς κάποιος συνεργάτης στον οποίο στηρίζεστε να σας απογοητεύσει ή να φανεί αναξιόπιστος. Προσπαθήστε να μη χάσετε την υπομονή σας και σαφώς μην αντιδράσετε με θυμό. Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 13/02, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας με πολλές προθεσμίες, ραντεβού, συσκέψεις αλλά και εξόδους με φίλους και ταξιδάκια ή εκδρομές. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Παρόλα αυτά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο στις 22/02 μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες ή να αναθερμάνετε κάπως τη σχέση σας φεύγοντας για ένα γουηκέντ με το ταίρι σας. Ακόμη, σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είστε ακόμη σε επιφυλακή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να μην τεμπελιάζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 και του Ερμή στις 23/02 στους Ιχθύς στρέφουν την προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σας ζωή. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή χωροταξική. Από την άλλη μπορεί να λάβετε τα εύσημα για τη δουλειά σας ή να προκύψει και μια επαγγελματική ευκαιρία για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου μπορεί να σας προβληματίσει σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, από την άλλη όμως θα σας ανοίξει τα μάτια και θα ξεκαθαρίσει μια κατάσταση που σας απασχολεί καιρό τώρα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Φεβρουάριος 2024

Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια του περισσότερα από τα μισά ουράνια σώματα θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας συνόδους με τον νεοφερμένο Πλούτωνα στον Υδροχόο, ενισχύοντας με μοναδικό τρόπο τα θέματα της φιλίας, της αλληλεγγύης, των ανθρωπιστικών ιδεωδών, της τεχνολογίας, της προόδου αλλά και της επανάστασης. Πράγματι οι μεμονωμένες προσπάθειες και ενέργειες θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτύχουν σε σχέση με το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους και να προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας, της κοινωνίας, του κόσμου. Θα έχουμε αρκετές αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και όχι βέβαια μόνο στη χώρα μας. Ο Φεβρουάριος δεν έχει τίποτε συμβατικό και ταιριάζει σε όσους θέλουν να κουράσουν το μυαλό τους, έχουν έμφυτη περιέργεια για πράγματα και τους αρέσει να λύνουν μυστήρια. Ακόμη είναι ο μήνας που ενθαρρύνει τα νέα ξεκινήματα και μάλιστα αυτά που μπορεί να αναβάλλαμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους τα προηγούμενα χρόνια. Μας ζητά να παθιαστούμε με ένα πρότζεκτ και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια σχεδόν εμμονικά μέχρι να το επιτύχουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τις προσπάθειες μας. Πρώτος θα κάνει την εμφάνιση του στον Υδροχόο ο Ερμής στις 05/02. Θα ακολουθήσει στις 10/02 η Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μας ωθεί σε ριζικές αλλαγές στη ζωή μας και μάλιστα από αυτές που δεν σκεφτόμαστε καν τις συνέπειες τους. Πιθανώς να έχουμε μια στάση «επαναστάτη» και χωρίς αιτία κι αυτό αν δεν το προσέξουμε μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Από την άλλη, αν υπάρχουν τομείς που νιώθουμε ότι βουλιάζουμε ή βαριόμαστε, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να «ξυπνήσουμε» και να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει. Η Υδροχοϊκή ενέργεια εντείνεται με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 13/02 και της Αφροδίτης στις 16/02. Μάλιστα οι δυο αιώνιοι μυθολογικοί εραστές θα συναντηθούν στις 22/02 σε μια σύνοδο που ανακινεί έρωτες, πάθη, αλλά και τις επιθυμίες μας άσχετα από την ερωτική μας ζωή. Στις 23/02 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Ιχθύς και θα είναι ιδιαίτερα «χτυπημένος» τόσο από τον Κρόνο όσο και από τον Ποσειδώνα. Και μολονότι θα είναι σε ορθή πορεία θα νιώθουμε σαν να είναι ανάδρομος με καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την επικοινωνία και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο στις 24/02 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας σε επίπεδο επαγγελματικό ή φυσικής κατάστασης και υγείας. Αν όμως δεν έχουμε προσπαθήσει αρκετά, τότε αυτά τα δυο θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο χτυπώντας μας καμπανάκι για να ασχοληθούμε εντατικά μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, δουλειάς και φροντίδας της υγείας μας. Τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση είναι: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

[...]