Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Μπαίνετε στη νέα χρονιά με τις ίδιες σχεδόν έγνοιες με αυτές που τελείωσε το 2021 και αφορούν τόσο στην αίσθηση της ασφάλειας, αλλά και στον οικονομικό παράγοντα στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 στον Αιγόκερω σάς ενθαρρύνει να στοχεύσετε στον τομέα των οικονομικών, αναλαμβάνοντας δράση για να στηρίξετε τους οικονομικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση ή συναλλαγή στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στον τομέα αυτό όμως ήδη από τις 20/12/21 έχει πάρει θέση η ανάδρομη Αφροδίτη, κάνοντας πιο δύσκολο να μείνετε «εντός προϋπολογισμού» μέσα στον μήνα, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας και αποφύγετε όσα δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Το να είστε απόλυτα οργανωμένοι είναι αιτούμενο και του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, που ξεκινά την πορεία του στον Υδροχόο στις 15/1 για να οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω μετά τις 26/1. Στο δεκαήμερο που θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο προσέξτε ιδιαίτερα τον γραπτό και προφορικό σας λόγο, την επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο, τις εξετάσεις που μπορεί να έχετε σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσον. Και μετά τις 26/1 προσοχή σε λογαριασμούς και κρυφές χρεώσεις σε κάρτες. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, αλλά προσέξτε τα όρια σας στις σχέσεις και μην αφήνεστε να γίνετε θύμα των χειρισμών επιτήδειων ανθρώπων. Προσέξτε ακόμη σε ποιους ανοίγεστε και τι λέτε, διότι εύκολα μπορεί να παραποιηθούν τα λεγόμενα σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα δημιουργεί από τη μια αυξημένες φιλοδοξίες κι από την άλλη νευρικότητα, ένταση και σπασμωδικές συμπεριφορές. Στις 24/1 εγκαταλείπει το ζώδιο σας, ανακουφίζεστε και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Καθώς ξεκινά ο Φεβρουάριος, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ανήσυχοι σε νοητικό επίπεδο και πιθανώς θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να συζητήσετε περισσότερο με άτομα του κύκλου σας, με τους συνεργάτες, τους φίλους και γενικώς να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και τις ιδέες που έχετε. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή αγαπητοί μου Τοξότες; Η Νέα Σελήνη σας δημιουργεί την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό να τα πείτε έξω από τα δόντια, ειδικά αν έχετε συσσωρεύσει μέσα σας πολλά παράπονα ή έχετε αισθανθεί αδικία. Όμως, αυτή η Νέα Σελήνη δέχεται δύσκολες όψεις από τον Ουρανό και τον Κρόνο και πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο ανάδρομου ακόμη Ερμή. Έτσι, είναι πιθανόν οι άλλοι να παρεξηγήσουν τα λόγια σας, να μη δώσουν την πρέπουσα σημασία στα αιτήματα σας και να δυσκολευτείτε να περάσετε τα μηνύματα σας με σωστό τρόπο. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 4/2 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, προκειμένου να έχετε αποτέλεσμα σε αυτά που θέλετε και η επικοινωνία με τους άλλους να εξομαλυνθεί. Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, στα θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και με τις σωστές κινήσεις θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας για σας και να κλείσει με θετικό πρόσημο και για το πορτοφόλι σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 ανοίγει την όρεξη σας να περάσετε καλά και να ξοδέψετε κι από την άλλη θα θέλετε να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα, που ευνοεί ιδιαίτερα τα θέματα της επικοινωνίας, των σπουδών, των ταξιδιών, της επαφής με ξένους κι εξωτερικό, του διαδικτύου. Τα σενάρια είναι άπειρα, αλλά ο κοινός παρονομαστής είναι ότι θα έχετε όφελος. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει μια ουρανοκατέβατη πρόταση που αφορά στα επαγγελματικά ή σε θέματα σπιτιού. Παρά τη δυναμικότητα του Φεβρουαρίου, μετά τις 18/2 η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα ρίξει τους τόνους και θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στο σπίτι, την οικογένεια και τους συναισθηματικούς σας δεσμούς.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος ξεκινά με έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σας και πιθανώς είστε σε αναζήτηση βελτίωσης του περιβάλλοντός σας ή μπορεί αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο να ξεκινάτε ίσως μια ανακαίνιση, αναδιάταξη του χώρου, των επίπλων σας, των δωματίων κλπ., προκειμένου να ανανεώσετε το περιβάλλον που ζείτε. Φυσικά ενδέχεται να ψάχνετε και να μετακομίσετε ή να έχετε αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας. Καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, μπορεί να βρείτε την κατοικία των ονείρων σας ή μπορεί ακόμη να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σημαντική η συμβολή της Νέας Σελήνης στο εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για θέματα υγείας, γι’ αυτό αναλάβετε δράση. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με τα οικονομικά σας ή με μια προσωπική σχέση, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα. Στις 5/3 η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στους Ιχθύς και πάλι αναφέρεται στους οικογενειακούς σας δεσμούς και δεν είναι απίθανο για κάποιους να φέρει ένα ξεχωριστό νέο. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Υδροχόο σε ένα πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφές ζώδιο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να θέσετε νέους στόχους που θα κυνηγήσετε το επόμενο διάστημα. Σπουδές, σεμινάρια, διαδίκτυο, διαφήμιση, ταξίδια, είναι πεδία που θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στον Μάρτιο και μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Και βέβαια αυτή η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο είναι βοηθητική και για να ανοίξετε τον κύκλο των φιλικών σας σχέσεων, αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να φλερτάρετε. Στις 18/3 η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να δείξει μια προαγωγή, το τέλος μιας εργασίας και μια νέα αρχή. Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας να ανέλθει και να νιώσετε πιο ενεργητικοί και δυναμικοί.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 19/4 στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα δίνει στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, για παράδειγμα στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας. Επίσης, είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Και τώρα πάμε στην υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια όψη που θα γίνει ακριβείας στις 5/4. Με αυτή την όψη ίσως ο δρόμος για ό,τι νέο θέλετε να βάλετε μπροστά μπορεί να έχει εμπόδια που θα χρειαστεί να τα υπερπηδήσετε. Καθώς αυτή η όψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να νιώθετε ότι η φωνή σας έχει χάσει τη δύναμή της και ότι δεν σας ακούνε οι άλλοι. Μην πιέζετε καταστάσεις κι επίσης μην αναλαμβάνετε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα και πελαγοδρομείτε. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου ή με πλανήτες στις 22 μοίρες προσέξτε ιδιαίτερα. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου και του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και στην πορεία τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η ιδιαίτερα έντονη πλανητική παρουσία στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 δίνουν έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια, στο σπίτι. Είναι η στιγμή να αφιερώσετε χρόνο σε σας τους ίδιους, στην οικογένεια σας, αλλά και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ανανεώνοντας το, για να σας δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται τόσο η Αφροδίτη από τις 5/4 όσο και ο Άρης από τις 15/4. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μια έντονη κινητικότητα σε θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού, αλλά και οικογενειακά θέματα των οποίων πρέπει να επιληφθείτε. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα κοινωνική και σας ενθαρρύνει να βρεθείτε με φίλους, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας και να αξιολογήσετε τους στόχους σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία είναι 2 μαγικές όψεις που σας γεμίζουν θερμά συναισθήματα για τα αγαπημένα σας άτομα. Στο τέλος Απριλίου και συγκεκριμένα στις 30/4 έρχεται η πρώτη έκλειψη του 2022 στον Ταύρο, η οποία σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Από την άλλη, δείχνει μια πιθανή αλλαγή και στον χώρο εργασίας ή στον τρόπο που δουλεύετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Μέχρι τώρα το 2022 οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονταν στα στοιχεία του νερού και της γης, που δεν βοηθούσαν ακόμη και ενεργειακά να νιώθετε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, αλλά αυτό θα αλλάξει τον Μάιο αγαπητοί μου Τοξότες. Όχι ένας, αλλά τρεις πλανήτες θα περάσουν στον φιλικό σας Κριό, φέρνοντας επιτέλους την άνοιξη στην καρδιά σας. Η πιο σημαντική φυσικά από τις τρεις αυτές πλανητικές επιρροές είναι αυτή του κυβερνήτη σας Δία που περνά στον Κριό στις 11/5 και θα παραμείνει σε πρώτη φάση στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 28/10. Θα οπισθοχωρήσει για ένα δίμηνο περίπου ξανά στους Ιχθύς και θα επιστρέψει στις 20/12 για το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Αν πάτε λοιπόν πίσω στον χρόνο ίσως ανακαλύψετε κάποια θέματα να ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Το ζώδιο του Κριού στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κυβερνά τις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα χόμπι, αλλά και τη φήμη. Όλα τα παραπάνω με κάποιο τρόπο θα ενισχυθούν, όχι μόνο εξαιτίας του Δία, αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο και την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου κι από τον Άρη. Αν είστε μόνες-οι οι ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες θα είναι περισσότερες και μάλιστα κάποια από αυτές μπορεί να σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Ανοίξτε την καρδιά σας και φανείτε δεκτικοί σε νέες περιπέτειες. Για κάποιους από σας μπορεί να έρθει με τον Δία στον Κριό κι ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας, ενώ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν και τα παιδιά στη ζωή σας. Ο Μάιος όπως και ο Ιούνιος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες για μια εγκυμοσύνη για τις κυρίες του ζωδίου ή μπορεί να σηματοδοτεί την έλευση ενός απογόνου που θα σας γεμίσει ευτυχία. Αυτό τον μήνα θα έχουμε κι ανάδρομο Ερμή μετά τις 9/5 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει από το παρελθόν κάποια ερωτική σχέση ή ένα άτομο που είχατε επαγγελματική σχέση μαζί του κάνοντας σας κάποια πρόταση. Θα εξετάσετε πολύ καλά την κατάσταση, αλλά η συμβουλή μου είναι να μην ενδώσετε πριν τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η έκλειψη στις 16/5 επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σε προτεραιότητα. Πιθανώς να υπάρχει ένα παρασκήνιο εκείνες τις ημέρες, γι’ αυτό αποφύγετε να δεσμευτείτε χωρίς να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι παίζει, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Οι πρώτες ημέρες του βέβαια μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας παιδέψουν με τη στασιμότητα και τις καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά θα είναι παρελθόν όμως μόλις ο Ερμής αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του κι ακόμη περισσότερο μόλις περάσει στους Διδύμους στις 13/6. Αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, η θέση αυτή του Ερμή θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις 14/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, θα θελήσετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε έναν ισχυρότερο βαθμό δέσμευσης. Αν από την άλλη δε νιώθετε ότι μοιράζεστε με την άλλη πλευρά τα ίδια αισθήματα, απόψεις, αξίες, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε ο Ιούνιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες πιο ικανοποιητικές σχέσεις και συνεργασίες, αφού σε όλη τη διάρκεια του θα σας στηρίζει σθεναρά ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό. Οι δυο αυτοί πλανήτες θα φροντίζουν μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε να βρίσκετε και ευχάριστες διεξόδους και ώρες διασκέδασης και χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά τις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/7 τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας.

Ο Ιούλιος δεν είναι ο πλέον χαλαρός καλοκαιρινός μήνας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα έχετε και τα τυχερά σας ή ότι δε θα καταφέρετε να περάσετε καλά, παρά τα φορτωμένα καθημερινά προγράμματα και τις έγνοιες που θα έχετε. Δυστυχώς η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, στον τομέα υγείας-εργασίας από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 προσθέτει αρκετό στρες και επίσης κάνει κι εσάς αρκετά απαιτητικούς από τον εαυτό σας, αλλά και από τους άλλους στη δουλειά. Ακόμη κι αν έχετε άδεια και κάποιες ημέρες διακοπών, το μυαλό σας θα είναι στις υποχρεώσεις σας ή στις εξελίξεις στη δουλειά και δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε όπως θέλετε. Στην περίοδο αυτή προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, γιατί μπορεί πιο εύκολα να εκνευρίζεστε και πιθανώς να βγαίνετε εκτός εαυτού λέγοντας πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε μετά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάτε όταν νιώθετε ότι αδικείστε, απλά να προσέχετε τα λόγια σας. Ακόμη, προσπαθήστε να αποφύγετε σενάρια «τελειότητας» στον χώρο της δουλειάς και διατηρήστε μια πιο συμβιβαστική στάση. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο φέρνει στο τραπέζι και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Προσπαθήστε να παίρνετε προληπτικά μέτρα κι όχι να τρέχετε μετά. Καθώς θα κουράζεστε ιδιαίτερα, είναι σημαντικό να βρίσκετε χρόνο να φροντίζετε τη διατροφή, την άσκηση, τη χαλάρωση, τον ύπνο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών και σας προτρέπει να είστε αρκετά πιο αυστηροί στα όρια που βάζετε στους άλλους και να προστατεύετε τους κόπους, αλλά και τα έσοδα σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια σύγκρουση ή μια ασυμφωνία σε οικονομικά ζητήματα. Οι σχέσεις θα παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, αλλά μέχρι τις 18/7 θα είναι σχετικά πιο ανάλαφρες κι εσείς πιο πρόθυμοι για γνωριμίες. Απλώς αποφύγετε να πιέσετε μια κατάσταση στα ερωτικά σας και μην είστε υπερβολικοί στον τρόπο που εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας. Η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στον Λέοντα, στις 19/7 και 22/7 αντίστοιχα, στρέφουν την προσοχή σας στα ταξίδια, τις διακοπές και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Προς αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί και η Νέα Σελήνη στις 28/7 στον Λέοντα, που υπόσχεται μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε θέματα σπουδών, αλλά και ταξιδιών. Ακόμη, θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στο τέλος του μήνα σάς προτρέπει να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία σας.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]