Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2021 ξεκινά με άλλες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς τόσο ο Άρης μετά τις 7/1 όσο και η Αφροδίτη μετά τις 8/1 σε γήινα ζώδια στρέφουν την προσοχή σας στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και στον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει δύναμη, ανθεκτικότητα, υπομονή και οργανωτικό πνεύμα, ώστε να διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από την δουλειά που κάνετε. Βέβαια, οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ίσως έχετε και έξτρα δουλειά που θα φορτώνει ακόμη περισσότερο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Μέσα στην τρέλα όμως των προθεσμιών και των υπερωριών, μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό! Την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν δεν είστε από εκείνους που έχουν προτεραιότητα την υγεία ή είστε αμελείς, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθείτε. Είτε αυτό σημαίνει πειθαρχία στη διατροφή, την άσκηση, εξετάσεις, θεραπείες, είτε σημαίνει απλά διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου για να μαγειρέψει υγιεινά, να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα, είτε να κάνει κάποιο σπορ.

Ο επόμενος βασικός τομέας του Ιανουαρίου είναι αυτός των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 13/1 και την πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε θετικές οικονομικές συμφωνίες ή αν είστε άνεργοι να βρείτε μια δουλειά κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Αν επιθυμείτε μια αύξηση ή θέλετε να κάνετε μια αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας το μέσον του μήνα προσφέρεται. Η προσωπική σας ζωή θα είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αν έχετε σχέση τα πράγματα σταθεροποιούνται, αν δεν έχετε σχέση μάλλον δεν θα υπάρχει και κάτι που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, εκτός αν έχετε κάποιο γήινο ωροσκόπο Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω ή Σκορπιό.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου, που όμως σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Βλέπετε, στο μεγαλύτερο του μέρος του, μέχρι τις 20/2, θα έχουμε φαινομενικά ανάδρομη πορεία για τον Ερμή, την οποία αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου εδώ. Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εμπορικών δοσοληψιών, του διαδικτύου, όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολούν μέρα νύχτα και θα απαιτούν ετοιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και πολλή υπομονή. Ο ανάδρομος φαινομενικά Ερμής μπορεί να σας αλλάζει τελευταία στιγμή τα σχέδια, να αναβάλει ή να ακυρώνει προγραμματισμένα ραντεβού και γενικώς να δημιουργεί εκνευριστικές καθυστερήσεις ή άλλα μικροπροβλήματα στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τι λέτε, πώς το λέτε ή το γράφετε. Μέσα σε όλο αυτό έρχεται μια Νέα Σελήνη στις 11/2, η οποία συνοδεύεται από την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία, που ανοίγει ένα νέο δρόμο φέρνοντας μια ευκαιρία σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, αγοραπωλησιών. Ίσως μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Φυσικά για μια υπογραφή θα πρέπει να περιμένετε τη λήξη του ανάδρομου Ερμή μετά τις 20/2. Θα είστε πιο τυχεροί αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη. Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του Ήλιου σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Ακόμη, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να μην τεμπελιάζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2, της Αφροδίτης στις 25/2 στρέφουν την προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στις 27/2 που φέρνει αλλαγές στη δουλειά.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, μετά τις 4/3 στους Διδύμους. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας μέχρι τις 23/4 με την επιρροή του Άρη. Και συνήθως τα σενάρια είναι δύο. Είτε αποφασίζετε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να τις λήξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Το ζώδιο των Διδύμων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά την επικοινωνία, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Φυσικά μιλάμε για τον πλανήτη του «πολέμου», άρα και κάποιες ασυμφωνίες, εντάσεις και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα σωστά επιχειρήματα και την ανάλογη ευελιξία δεν θα έχετε όμως σημαντικό πρόβλημα. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους βαδίζετε και σε ποια κατεύθυνση. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας και κυρίως το αναπνευστικό σας. Σημειώστε την 5η Μαρτίου σαν μια εξαιρετική ημερομηνία για συμφωνίες, επιτυχία, υπογραφές. Μέχρι τις 20/3 υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένεια σας, πιθανώς όμως αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού να βρείτε αυτό που λέμε το «ιδανικό σπίτι». Τα θέματα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της έκφρασης, γίνονται πιο δυνατά στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη. Εκεί θα νιώσετε πραγματικά τον ερχομό της άνοιξης και θα είστε πιο αισιόδοξοι για τα σχέδια σας. Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου, αποτελεί το κατάλληλο διάστημα για να ψαχτείτε περισσότερο. Η Πανσέληνος στις 28/3 γιορτάζει τη φιλία, τον έρωτα, τη συλλογική δουλειά και μπορεί να φέρει επιτυχία σε έναν σημαντικό σας στόχο.

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Οι εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και των δυο τους με τον Δία και τον Κρόνο στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, δίνουν στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, π.χ. στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα είναι επίσης βοηθητική για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Και τώρα πάμε στην υποσημείωση. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 21 μοίρες του Τοξότη, εσείς επηρεάζεστε κι από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 που δυσχεραίνει την ευθυκρισία σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί με αυτούς που μπορεί να σας πλησιάζουν και να σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Το τελευταίο επταήμερο του Απριλίου δεν έχει την ίδια αισιόδοξη και πολύχρωμη εικόνα, όχι μόνο για σας, αλλά όπως φαίνεται για κανένα μας. Αφενός η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα συναντήσει Ουρανό και Κρόνο, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση στη δουλειά, αλλά και στα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και αφετέρου έχουμε και μια αρκετά πιεστική Πανσέληνο στον ίδιο τομέα στις 27/4. Αν έχετε αποφασίσει να βάλετε την υγεία σας σε ένα πιο πειθαρχημένο μοτίβο, θα ευνοηθείτε περισσότερο. Στις 23/4 παίρνει θέση στον Καρκίνο και ο Άρης, μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, δημιουργώντας από τη μια έξοδα, αλλά από την άλλη θα ανοίξει και τις προοπτικές των κερδών σας.

Καλό μήνα! Πολύ διαφορετικό το τοπίο του Μαΐου, καθώς έχουμε πλανητικές μετακινήσεις από το ζώδιο του Ταύρου σε αυτό των Διδύμων. Στις 4/5 ο Ερμής πρώτος και καλύτερος προχωρά μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 9/5 που περνά επίσης στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό είναι μια θετική αλλαγή κυρίως για τα θέματα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών. Αυτό σημαίνει ότι αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να μπείτε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, θα βρεθούν οι ευκαιρίες που ψάχνετε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, μέσα στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις καθημερινές σας ρουτίνες, στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στις ρουτίνες της δουλειάς. Για τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα εργασία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία τρεις μέρες μετά, στις 14/5, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας βοηθήσει αν θέλετε να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας, να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι που θα σας αρέσει περισσότερο, να μεγαλώσετε την οικογένεια με έναν απόγονο ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού που ήδη έχετε κάνοντας ανακαίνιση ή και αναδιακόσμηση. Μέχρι τις 20/5 τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους εγκαινιάζει την περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν ιδιαιτέρως. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 26/5, είναι μια Σεληνιακή έκλειψη που μπορεί να ολοκληρώνει τον κύκλο μιας σχέσης ή συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Εκτός από την έκλειψη, ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 30/5. Καθυστερήσεις, ευτράπελα, επαφές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν, είναι μερικά μόνο από τα σενάρια αυτής της περιόδου. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας, το μεταφορικό σας μέσο και σκεφτείτε πολύ πριν δώσετε ευκαιρίες σε πρώην!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες και σίγουρα σας μαθαίνει πολλά, καθώς αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να διατηρήσετε τις σχέσεις -προσωπικές και επαγγελματικές- στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, σας βάζει στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τις σημαντικές σας σχέσεις, να δείτε πίσω από την επιφάνεια και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Από την άλλη, φέρνει ίσως και άτομα από το παρελθόν σας εραστές, φίλους, παλιούς συνεργάτες που με κάποιο τρόπο σας θυμούνται ή μπορεί και να σας συναντούν τυχαία και να θέλουν κάτι να σας προτείνουν. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να είστε θετικοί στο να ξαναθερμάνετε τις σχέσεις σας, αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο παίρνετε κάποια μαθήματα πάνω στον τρόπο που σχετίζεστε. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να είναι βοηθητική μετά τις 2/6 σε θέματα οικονομικά, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με πολλά έξοδα. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας και στη θέση της να προκύψει μια καινούρια. Επειδή όμως είναι εμπλεκόμενος κι ο πλανήτης της σύγχυσης σε αυτή την έκλειψη, μην σας πιάνει παρόρμηση και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, καλύτερα να περιμένετε και να αποφασίσετε μετά τις 22/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Ο Άρης από τον Λέοντα μετά τις 11/6 θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για την περιπέτεια, τη γνώση, τα ταξίδια και πιθανώς να σκεφτείτε να κάνετε κάτι με ένα σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα, ένα μεταπτυχιακό. Η όψη αυτή θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους σπουδαστές και όσους δίνουν εξετάσεις. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6, με τον Ήλιο να προχωρά στον Καρκίνο εκείνη τη μέρα, θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις. Μετά τις 22/6 η ορθή πορεία του Ερμή θα σας βοηθήσει να βγάλετε πιο καίρια συμπεράσματα για τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στις 24 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δημιουργεί προσδοκίες στον τομέα των οικονομικών. Επειδή ταυτόχρονα την ίδια μέρα θα έχουμε και την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενδέχεται να υπάρχουν ασυμφωνίες και καβγάδες με αφορμή τα οικονομικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά με μια αίσθηση στασιμότητας, τουλάχιστον την πρώτη του εβδομάδα. Μην ανησυχείτε δεν αφορά μόνο εσάς αυτή η επιρροή, αλλά όλους μας. Τις πρώτες 6 μέρες έχουμε πιο δύσκολες όψεις, καθώς ο Άρης από τον Λέοντα πέφτει πάνω στον Κρόνο και τον Ουρανό και στη συνέχεια την ίδια διαδρομή ακολουθεί κι η Αφροδίτη. Στις 6/7 συμπληρώνεται για τρίτη φορά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επιτείνει τη σύγχυση και την ασάφεια. Μην είστε βιαστικοί, μην είστε προκλητικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στις δοσοληψίες, στον δρόμο όταν οδηγείτε. Κι αυτό… θα περάσει αγαπητοί μου Τοξότες.

Στις 10/7 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείστε να βρείτε το θάρρος και την πίστη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Καιρός να φυτέψετε τους σπόρους μια νέας κατάστασης στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην νιώθετε ότι κερδίζετε κάτι σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση ή σε κάποια δική σας επένδυση, αλλά μακροπρόθεσμα θα αλλάξετε γνώμη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σας ενθαρρύνει στις 12/7 να κάνετε κάτι που αφορά στο μέλλον και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας φιλικούς και επαγγελματικούς. Σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών μπορεί να έχετε και συναρπαστικά νέα και σε αυτό τον τομέα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα στις 13/7 εξάρει τα πάθη και τις ερωτικές εντάσεις κι αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για έναν Τοξότη! Το διάστημα μετά τις 12/7 και μέχρι τις 21/7 είναι εξαιρετικό για να το εκμεταλλευτείτε όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικό, σπουδών και μελλοντικών σχεδίων, αλλά και για διακοπές ή έστω κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα! Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 ενεργοποιεί τον τομέα της επέκτασης, της εξερεύνησης και σας ενθαρρύνει να μάθετε, να δείτε και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/7 και του Άρη στις 29/7 στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται ότι δεν θα επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί τον Αύγουστο και χωρίς επαγγελματικές έγνοιες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.