Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2024

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2024 ξεκινά με θετικότερες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς από τη δεύτερη του κιόλας ημέρα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας κι επιτέλους θα βρίσκετε τα σωστά λόγια και τον σωστό τρόπο να επικοινωνήσετε με τους άλλους σε καθημερινό επίπεδο στις προσωπικές κι επαγγελματικές επαφές σας. Βέβαια ακόμη είναι κάτω από την πολιορκία του Ποσειδώνα μέχρι την έξοδο του στις 14/01 κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή για να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και να είστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Τον πρώτο μήνα του 2024, καθώς αρχικά έχουμε μια μεταστροφή της πλανητικής ενέργειας σε γήινα ζώδια, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μετά από ενάμισι μήνα που φιλοξενούσατε τον Άρη στο ζώδιό σας στις 04/01 μετακινείται στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας, την εξεύρεση πόρων, την ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Από τη νέα του θέση ο Άρης θα δημιουργήσει μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν με διαφορετικό τρόπο την οργάνωση των οικονομικών. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σαφώς θα πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και πιεστικοί με όσους σας οφείλουν και εννοείται δεν θα πάρετε κανένα ρίσκο αν δεν είναι καλά υπολογισμένο. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της λιτότητας, σας επηρεάζει ήδη από πέρυσι και συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος.

Με τη Νέα Σελήνη στις 11/01 και την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 14/01 έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε θετικές οικονομικές συμφωνίες ή αν είστε άνεργοι να βρείτε μια δουλειά κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Αν επιθυμείτε μια αύξηση ή θέλετε να κάνετε μια αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας το μέσο του μήνα προσφέρεται. Από τις 13 μέχρι και τις 19/01 εκτείνεται το πιο θετικό διάστημα για επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις και κινήσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/01 φαίνεται ότι θα χαρείτε αρκετές στιγμές μέσα στο μήνα με την ερωτική σας σχέση, τους φίλους, τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και κάποιες γνωριμίες. Μετά τις 23/01 η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω και η προσωπική σας ζωή θα είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αν έχετε σχέση τα πράγματα σταθεροποιούνται, αν δεν έχετε σχέση μάλλον δεν θα υπάρχει και κάτι που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το πρώτο εικοσαήμερο. Στις 21/01 έχουμε την πιο σημαντική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό του 2024, καθώς ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της πνευματικής εργασίας, του τρόπου που σκέφτεστε τα πράγματα και των στενών επαφών σας με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες. Η φωνή σας δυναμώνει και μάλιστα μέσα στην πάροδο των επόμενων ετών μπορεί να γίνετε πιο επιδραστικοί στο περιβάλλον που κινείστε ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανακαθίσετε στα θρανία, να βρείτε ένα ενδιαφέρον αντικείμενο που θα σας ενθουσιάσει να το μελετήσετε σε βάθος, να εξερευνήσετε νέες νοητικές εμπειρίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Φυσικά με αυτή τη θέση φαίνεται ότι θα ανακαλύψετε και τις επικίνδυνες συνέπειες της κακής χρήσης της τεχνολογίας. Στις 25/01 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με συμμετοχή του Πλούτωνα. Θέματα που σχετίζονται με ξένους – εξωτερικό, νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, ταξιδιών και μελλοντικών επαγγελματικών σας πλάνων θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σας καλεί να εξερευνήσετε σε βάθος τα πράγματα και να μην μείνετε στην επιφάνεια.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου, που όμως σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Με τόσους πλανήτες σε διάφορες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο μαζεμένους στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εμπορικών δοσοληψιών, του διαδικτύου, όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολούν μέρα νύχτα και θα απαιτούν ετοιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και πολλή υπομονή. Θα νιώθετε μια έκρηξη ιδεών μέσα στο κεφάλι σας και θα είστε σαφώς πιο δημιουργικοί αλλά και εξωστρεφείς. Πιθανώς να θέλετε μέσα στον μήνα να προσθέσετε και γνώσεις στο βιογραφικό σας ή να ταξιδέψετε προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε, αρκεί να είστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι. Οι νέες παραστάσεις, οι διαφορετικές επαφές με ανθρώπους μπορεί να σας εμπνεύσουν. Μέσα σε όλο αυτό έρχεται μια Νέα Σελήνη στις 10/02 που ανοίγει ένα νέο δρόμο φέρνοντας μια ευκαιρία σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, αγοραπωλησιών. Ίσως μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό αντίκτυπο προκύψει με αυτό το φεγγάρι που επηρεάζει βέβαια περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Από την άλλη, με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε μια εξαιρετική και πρωτοποριακή ιδέα που αφορά στην τεχνολογία ή την επικοινωνία που θα αποτελέσει ευκαιρία για σας. Όμως καθώς το φεγγάρι αυτό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, πιθανώς κάποιος συνεργάτης στον οποίο στηρίζεστε να σας απογοητεύσει ή να φανεί αναξιόπιστος. Προσπαθήστε να μη χάσετε την υπομονή σας και σαφώς μην αντιδράσετε με θυμό. Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 13/02, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας με πολλές προθεσμίες, ραντεβού, συσκέψεις αλλά και εξόδους με φίλους και ταξιδάκια ή εκδρομές. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Παρόλα αυτά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο στις 22/02 μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες ή να αναθερμάνετε κάπως τη σχέση σας φεύγοντας για ένα γουηκέντ με το ταίρι σας. Ακόμη, σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είστε ακόμη σε επιφυλακή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να μην τεμπελιάζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 και του Ερμή στις 23/02 στους Ιχθύς στρέφουν την προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σας ζωή. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή χωροταξική. Από την άλλη μπορεί να λάβετε τα εύσημα για τη δουλειά σας ή να προκύψει και μια επαγγελματική ευκαιρία για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου μπορεί να σας προβληματίσει σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, από την άλλη όμως θα σας ανοίξει τα μάτια και θα ξεκαθαρίσει μια κατάσταση που σας απασχολεί καιρό τώρα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Τοξότες μου! Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς θα σας βρει σε μια μεγαλύτερη φάση εσωστρέφειας με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων σε διαφορετικές στιγμές μες τον μήνα. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως προσωπικά σας ζητήματα, το σπίτι, την οικογένεια σας, την ακίνητη περιουσία σας, το παρελθόν και πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε. Όλα τα παραπάνω τα κυβερνά στο ωροσκόπιο σας το ζώδιο των Ιχθύων. Είναι το ζώδιο στο οποίο υπάρχει η μεγαλύτερη έμφαση τον Μάρτιο, καθώς σε διαφορετικές στιγμές μέσα στον μήνα τα περισσότερα ουράνια σώματα θα βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ο Ήλιος μέχρι τις 19/03, ο Ερμής μέχρι τις 09/03, η Νέα Σελήνη στις 10/03, η Αφροδίτη από τις 11/03 μέχρι το τέλος του Μαρτίου, Κρόνος και Ποσειδώνας σε όλη τη διάρκεια του μήνα και ο Άρης από τις 22/03 κι έπειτα. Έτσι μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια αλλαγή χωροταξική, να ψάχνετε να μετακομίσετε ή να επιβάλλεται για κάποιους λόγους να αλλάξετε διεύθυνση, να έχετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, παράπονα ή και προβλήματα από την οικογένεια ή όσους νιώθετε οικογένεια, ή πιθανόν προβλήματα που δεν επιλύθηκαν στο παρελθόν και ήταν σε εκκρεμότητα να ξαναέρχονται στο προσκήνιο ώστε να τα επιλύσετε οριστικά. Σημασία έχει να βγουν όλα στην επιφάνεια και να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό μη βάζετε κάτω από το χαλάκι τίποτε. Κάποιες στιγμές η επιρροή του Κρόνου μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων στα χέρια σας ή μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση ή να μη βρίσκετε ικανοποιητικές λύσεις σε αυτά που κάνετε. Από την άλλη προσπαθήστε να μην πέφτετε στην παγίδα της υπερανάλυσης γιατί θα κάψετε τον εγκέφαλο σας.

Η Νέα Σελήνη στις 10/03 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένεια σας, πιθανώς όμως αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού να βρείτε και μάλιστα κάπως ξαφνικά αυτό που λέμε το «ιδανικό σπίτι». Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού και θα ευνοήσει περισσότερο την επικοινωνία, τις επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αν ψάχνατε ένα διάστημα κάπως πιο ξεκάθαρο για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, αυτό είναι σίγουρα μετά τις 10/03. Η είσοδος της Αφροδίτης από τις 11/03 στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει στις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να συζητήσετε με το ταίρι σας την περίπτωση συγκατοίκησης. Τα θέματα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της έκφρασης γίνονται πιο δυνατά στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό. Εκεί θα νιώσετε πραγματικά τον ερχομό της άνοιξης και θα είστε κάπως πιο αισιόδοξοι για τα σχέδια σας. Όμως καθώς στις 22/03 η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στους Ιχθύς και την ίδια μέρα περνά κι ο Άρης στο ίδιο ζώδιο προσπαθήστε αντί να εστιάζετε σε όλα αυτά που σας αγχώνουν και σας προκαλούν στρες, να εστιάζετε σε όλα αυτά που έχετε και σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Μέχρι τις 30/04 θα είναι το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης για το ζώδιο σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Προσπαθήστε να διατηρείτε την ηρεμία του νου και της καρδιάς κι αν κάποιος δικός σας άνθρωπος σας ενοχλεί μην ξεσπάτε παρορμητικά. Το ίδιο να πράξετε και με την επιρροή της πρώτης έκλειψης στις 25/03. Καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση αυτές τις μέρες μείνετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι από όπου ξέρετε ότι έρχονται τοξικές δονήσεις. Κάποια σχέση σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περάσει κάποια κρίση εκείνες τις μέρες.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Μπαίνοντας ο Απρίλιος μπορεί να είστε ακόμη σε μια παραζάλη από θέματα που βγήκαν στο προσκήνιο μέσα στον προηγούμενο μήνα και είναι σε εκκρεμότητα, αλλά πιθανώς ο Απρίλιος να σας δώσει κι αυτό το κίνητρο που χρειάζεστε προκειμένου να έχετε τις εξελίξεις που θα σας χαρίσουν μια πιο ικανοποιητική προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Εύκολος μήνας; Σε καμία περίπτωση είναι η απάντηση, αλλά με βεβαιότητα είναι και ο μήνας που θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη εκδοχή της καθημερινότητας σας ειδικά σε θέματα υγείας και δουλειάς. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το μήνα θα συναντηθούν μέσα σε αυτόν τον τομέα ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21/04 και θα διευκολυνθείτε αρκετά ή μάλλον θα απελευθερωθείτε από επιζήμιες και καταστρεπτικές συνήθειες, καταστάσεις, σχέσεις. Μέχρι τότε όμως έχουμε τη συνδυαστική επιρροή του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή που θα διαρκέσει από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04 στον Κριό και της δυνατής Ηλιακής έκλειψης στο ίδιο ζώδιο στις 08/04. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή μέσα στον τομέα της δημιουργίας, του έρωτα, της φήμης, των παιδιών μπορεί να φέρει μια παροδική έλλειψη έμπνευσης, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με μικρότερα σε ηλικία άτομα, όπως για παράδειγμα τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή τους μαθητές σας αν είστε δάσκαλοι, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι εκθέτετε στη δημοσιότητα, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε και στο διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ. Προσοχή χρειάζεται και στην ερωτική σας ζωή ή στις φιλικές σας σχέσεις καθώς πάντα η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή συνδέεται τις περισσότερες φορές με παρεξηγήσεις, λάθος μηνύματα, κακή επικοινωνία. Βέβαια μέσα στον τομέα του έρωτα μια συνήθης συνέπεια είναι και η επιστροφή πρώην από το ερωτικό σας παρελθόν. Στον ίδιο τομέα θα διελαύνει και η Αφροδίτη από τον Κριό βοηθώντας λίγο περισσότερο στα αισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά σας σε ένα αρκετά πολυέξοδο μήνα. Σε κάθε περίπτωση θα σας δίνει δύναμη να αντέχετε και να μην πέφτετε ψυχολογικά. Η Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 αφορά κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας – αρχές τρίτου φέρνοντας μια έξτρα δόση απροσδόκητων εξελίξεων. Φυσικά καθώς μιλάμε για Ηλιακή έκλειψη ο παράγοντας δράση είναι ιδιαίτερα έντονος. Μια έκλειψη λοιπόν μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι νέο και συναρπαστικό. Είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία ή τη δουλειά των ονείρων σας τίποτε δεν είναι απίθανο με αυτή την έκλειψη. Απλά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι για μια νέα αρχή είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής και να έχουμε ξεφύγει κι από την έκλειψη. Δυο ημέρες μετά την έκλειψη, ο κυβερνήτης της έκλειψης Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια πιο δύσκολη πίστα. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, να δείξει δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας στωικά και με πολλή υπομονή, καθώς θα είναι σύνθετες. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί να υποχρεωθείτε σε μια μετακόμιση ή είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε ακόμη και μια μεγαλύτερη αλλαγή, όπως π.χ. τόπου ή χώρας διαμονής. Το να ελευθερωθείτε από περιττά βάρη που συνδέονται είτε με τη φυσική σας κατάσταση είτε με τη δουλειά έρχεται στο προσκήνιο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και βέβαια πραγματοποιείται η σπάνια και δυνατή σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό στις 21/04. Είναι καιρός να αναβαθμίσετε την καθημερινότητα σας, να κάνετε καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές, να απαλλαχθείτε από ό,τι σας κρατά πίσω από το να είστε σε φόρμα και να έχετε υγεία, αλλά και περισσότερη ελευθερία σε επίπεδο δουλειάς. Είναι καιρός να βρείτε καλύτερες ισορροπίες στην καθημερινότητα σας ανάμεσα στον χρόνο που επενδύετε στη φροντίδα του εαυτού σας κι αυτόν που επενδύετε στη δουλειά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/04 φέρνει ένα δυνατό κύμα συγκινησιακής φόρτισης. Πιθανώς να έχετε πιο κλειστή κι εσωστρεφή διάθεση και να θέλετε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας και την ξεκούραση. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Πολύ διαφορετικό το τοπίο του Μαΐου που εύκολα παίρνει τον τίτλο του πιο θετικού μήνα του πρώτου εξαμήνου του 2024. Οι πλανητικές μετακινήσεις και οι όψεις του θα σας βρουν από την πρώτη κιόλας μέρα σε μια καλύτερη κατάσταση και με μεγαλύτερη αισιοδοξία για τις εξελίξεις. Δυο είναι οι πιο σημαντικές αλλαγές ζωδιακών θέσεων των πλανητών τον τελευταίο μήνα της άνοιξης που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα βοηθήσουν να έχετε θετικότερες εξελίξεις. Η πρώτη αφορά την είσοδο του Άρη στον Κριό που από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα του μήνα, θα είναι στο πλευρό σας ακούραστος συμπαραστάτης και θα σας εφοδιάζει με θάρρος, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δεύτερη αφορά την είσοδο του κυβερνήτη σας Δία στο ζώδιο των Διδύμων στις 26/05, που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες και θα σας προσδώσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα περισσότερα ουράνια σώματα θα βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, των ρουτινών, της δουλειάς και της υγείας. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον Ταύρο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις καθημερινές σας ρουτίνες, στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στις ρουτίνες της δουλειάς. Για τους γεννημένους τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα πρόταση εργασίας. Οι τυχερές συναντήσεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου δείχνουν ότι κάποιοι από σας έχετε σοβαρούς λόγους να γιορτάσετε μια επαγγελματική επιτυχία, έναν στόχο φυσικής κατάστασης και υγείας που μπορεί να επιτύχετε, αύξηση των κερδών σας, μια επαγγελματική πρόταση που την περιμένατε καιρό, την εύρεση κατάλληλων συνεργατών για να απαλλαγείτε από ένα φορτίο στη δουλειά ή ακόμη και την απόκτηση ενός νέου κατοικίδιου που θα κάνει την καρδιά σας να γεμίζει χαρά. Τα σενάρια είναι πολλά και περιστρέφονται γύρω από τη δουλειά, την υγεία, την καθημερινότητα. Σαφώς τίποτε δεν έρχεται απλά περιμένοντας το. Η Νέα Σελήνη και η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου σας καλεί να σηκώσετε μανίκια και να ψάξετε όλες τις προοπτικές είτε σε θέματα δουλειάς είτε υγείας. Εξαιρετικό το διάστημα από τις 17 μέχρι τις 23/05 για να έχετε αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Στις 20/05 ο Ήλιος πρώτος και καλύτερος προχωρά μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 23/05 που περνά επίσης στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό είναι μια θετική αλλαγή κυρίως για τα θέματα των σχέσεων σας προσωπικών κι επαγγελματικών. Αυτό σημαίνει ότι αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να μπείτε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία θα βρεθούν οι ευκαιρίες που ψάχνετε. Νέες γνωριμίες, προτάσεις, συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της τελευταίας εβδομάδας του Μαΐου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 23/05 σάς φέρνει σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες και σας καλεί να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας. Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο αυτή η Πανσέληνος μπορεί να κλείνει ένα κύκλο σε μια σχέση ή συνεργασία. Η πιο σημαντική όμως αλλαγή σε αστρολογικό επίπεδο για το ζώδιο σας θα έρθει 3 μέρες αργότερα με τον κυβερνήτη σας Δία να προχωρά μετά από 12 χρόνια στους Διδύμους και στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2025 σε αυτόν τον τομέα φέρνοντας περισσότερη τύχη σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, άλλοι θα επισημοποιήσετε κάποια σχέση, ενώ κι επαγγελματικά μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα δυνατό συνέταιρο και να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Πάντα με τον Δία δεν υπάρχει όριο στο πού μπορείτε να φτάσετε, αρκεί φυσικά να μη θεωρήσετε δεδομένα άτομα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που είναι αφοσιωμένα σε σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου πατήστε εδώ.

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε μόνοι και στο ψάξιμο, ο Ιούνιος φέρνει ωραία νέα που θα ζωντανέψουν την προσωπική σας ζωή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος και σημαντικότητα με το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 03/06 αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με κάποιο άτομο και να νιώσετε ότι βαδίζετε στον ίδιο δρόμο αναφορικά με το αξιακό σας σύστημα. Αν ψάχνετε τον έρωτα, η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είναι γεμάτη θετικές όψεις και εξαιρετικές προοπτικές να τα καταφέρετε. Μετά τις 03/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/06 που θα συμβαδίζουν Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στους Διδύμους που συνδέεται με τη Νέα Σελήνη στις 06/06 σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ταυτόχρονα δέχεται και το τετράγωνο του Κρόνου. Αν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας θα θελήσετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε έναν ισχυρότερο βαθμό δέσμευσης. Αν από την άλλη δε νιώθετε ότι μοιράζεστε με την άλλη πλευρά τα ίδια αισθήματα, απόψεις, αξίες, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε ο Ιούνιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες, πιο ικανοποιητικές σχέσεις και συνεργασίες, αφού σε όλη τη διάρκεια του θα σας στηρίζει σθεναρά ο κυβερνήτης σας Δίας από τους Διδύμους. Ο Άρης μετά τις 09/06 θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σας στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και στον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει δύναμη, ανθεκτικότητα, υπομονή και οργανωτικό πνεύμα ώστε να διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνετε. Βέβαια οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ίσως έχετε κι έξτρα δουλειά που θα φορτώνει ακόμη περισσότερο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από την άλλη μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Μέσα στην τρέλα όμως των προθεσμιών και των υπερωριών μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό! Την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν δεν είστε από εκείνους που έχουν προτεραιότητα την υγεία ή είστε αμελείς ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθείτε. Είτε αυτό σημαίνει πειθαρχία στη διατροφή, την άσκηση, εξετάσεις, θεραπείες, είτε σημαίνει απλά διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου για να μαγειρέψει υγιεινά, να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα, είτε να κάνει κάποιο σπορ ή και κολύμπι τώρα που το επιτρέπει και ο καιρός. Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτης και Δίας στους Διδύμους θα φροντίζουν μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε να βρίσκετε και ευχάριστες διεξόδους και ώρες διασκέδασης και χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 οι πλανήτες από τους Διδύμους δέχονται την περιοριστική επιρροή του Κρόνου. Αυτό είναι το πιο απαιτητικό διάστημα του μήνα για σας που μπορεί να φέρει δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Πολύ σημαντικός τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και βασικά μετά τις 17/06 θα είναι ο οικονομικός παράγοντας στη ζωή σας. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τις 17/06 και τον Ήλιο από τις 20/06 στον Καρκίνο μπορεί να προκύψουν έσοδα είτε από μπόνους, δεδουλευμένα που σας οφείλονταν, χρήματα από επιστροφές, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, δώρα ή χρήματα μέσω του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ακόμη ένα δάνειο ή χρηματοδότηση πιο εύκολα θα εγκριθεί. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας αν είστε γεννημένοι Νοέμβριο. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς μετά τις 29/06 θα σας βάλει σε σκέψεις αναφορικά με την οικογένεια και τον χώρο του σπιτιού.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούνιος 2024

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ο πιο κοινωνικός κι επικοινωνιακός μήνας του φετινού καλοκαιριού, καθώς υπάρχει τεράστια έμφαση τουλάχιστον στο πρώτο του δεκαπενθήμερο στο ζώδιο των Διδύμων. Να σας υπενθυμίσω εδώ τη γεμάτη «περιέργεια», ανοιχτόμυαλη και νοητικά ανήσυχη φύση του ζωδίου των Διδύμων που κυριαρχεί μέσα στον μήνα με τον Ήλιο μέχρι τις 20/06, την Αφροδίτη μέχρι τις 17/06, τον Ερμή από τις 03/06 μέχρι τις 17/06 και βέβαια τον Δία σε όλη τη διάρκεια του. Είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να ενισχύσουμε τις επαφές μας, να βγούμε περισσότερο, να κινηθούμε, να αλλάξουμε παραστάσεις. Ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα έντονη όψη στις 03/06, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η οποία ενδυναμώνει την πίστη μας και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά και την τάση να δούμε σε βάθος και να φιλοσοφήσουμε τα τεκταινόμενα στις ζωές μας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και σε οικονομικά θέματα, αλλά μας χαρίζει κι έμπνευση ώστε να έχουμε ιδέες που ίσως αλλάξουν την καθημερινότητα μας ή να είναι επιδραστικές και στο περιβάλλον μας. Τη μεγαλύτερη εύνοια θα λάβουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια τις τρεις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που κυβερνά, και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστούμε, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας, ενώ θα μας ανοίξει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε κάπως πιο προσεκτικοί κοντά στις 12/06 που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, προσθέτοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις σχέσεις, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή και καθυστερήσεις που μας εκνευρίζουν στην καθημερινότητα μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και κοντά στις 17/06 με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθώς δημιουργεί σύγχυση αλλά και τάση για ψευδείς ειδήσεις, ανυπόστατες φήμες και κουτσομπολιά. Μέχρι τις 09/06 είναι το πιο ανάλαφρο και χαλαρό διάστημα του Ιουνίου. Μέσα σε αυτό σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 που μας εμπνέει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να θέσουμε στόχους και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Στις 09/06 ο Άρης περνά στον Ταύρο και το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με διαφορετικό τρόπο παρακάτω. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τη δράση, το θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης θεωρείται αδύναμος στην παραδοσιακή αστρολογία μεν, παρόλα αυτά αν συγκεντρωθεί στον στόχο του με πείσμα και υπομονή θα τον επιτύχει. Είναι εξαιρετική θέση για σκληρή δουλειά, για να οργανωθούμε καλύτερα και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση στόχων που είναι μακροπρόθεσμοι. Είναι όμως κι ένας «ξεροκέφαλος» Άρης που δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη. Όσοι τον έχετε στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Η πρώτη του όψη και πιο σκληρή είναι στις 11/06 το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη έντασης, έντονου ανταγωνισμού, παιχνιδιών δύναμης κι εξουσίας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 εκτείνονται και οι πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου, καθώς έχουμε απαιτητικές όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο. Χρειάζεται να είμαστε κάπως πιο αυστηροί στα όρια μας και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Στις 17/06 Ερμής και Αφροδίτη χέρι χέρι θα περάσουν στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας μας εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή, να κάνουμε πιο θερμές τις σχέσεις μας με τους οικείους μας, να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους άλλους κι όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και να χαρούμε την επαφή με τη θάλασσα που πάντα λειτουργεί ως η καλύτερη αποτοξίνωση από το στρες! Στις 20/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτώντας πάντα την έναρξη του καλοκαιριού, της αγαπημένης για τη χώρα μας εποχής του χρόνου. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/06 πρώτον θα ομορφύνει τα βράδια μας και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν με ρεαλιστικούς όρους ή κατά πόσο είναι ουτοπικά. Λίγος ρεαλισμός αλλά και αισιοδοξία μπορούν να κάνουν θαύματα με αυτό το φεγγάρι. Στις 29/06 ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Βέβαια οι πιο αργοί πλανήτες, όπως ο Κρόνος, επειδή παραμένουν ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο δεν έχουν αυτή τη δυναμική που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες όταν είναι ανάδρομοι όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης. Στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάνει λάθη ή ήμασταν αμελείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προσέγγιση και συμπεριφορά. Οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες στα 12 ζώδια και έτσι δεν θα έχει κανείς παράπονο αυτό τον μήνα ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες του.

[...]