Τοξότης ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Μπαίνετε στη νέα χρονιά με τις ίδιες σχεδόν έγνοιες με αυτές που τελείωσε το 2021 και αφορούν τόσο στην αίσθηση της ασφάλειας, αλλά και στον οικονομικό παράγοντα στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 στον Αιγόκερω σάς ενθαρρύνει να στοχεύσετε στον τομέα των οικονομικών, αναλαμβάνοντας δράση για να στηρίξετε τους οικονομικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση ή συναλλαγή στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στον τομέα αυτό όμως ήδη από τις 20/12/21 έχει πάρει θέση η ανάδρομη Αφροδίτη, κάνοντας πιο δύσκολο να μείνετε «εντός προϋπολογισμού» μέσα στον μήνα, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας και αποφύγετε όσα δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Το να είστε απόλυτα οργανωμένοι είναι αιτούμενο και του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, που ξεκινά την πορεία του στον Υδροχόο στις 15/1 για να οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω μετά τις 26/1. Στο δεκαήμερο που θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο προσέξτε ιδιαίτερα τον γραπτό και προφορικό σας λόγο, την επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο, τις εξετάσεις που μπορεί να έχετε σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσον. Και μετά τις 26/1 προσοχή σε λογαριασμούς και κρυφές χρεώσεις σε κάρτες. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, αλλά προσέξτε τα όρια σας στις σχέσεις και μην αφήνεστε να γίνετε θύμα των χειρισμών επιτήδειων ανθρώπων. Προσέξτε ακόμη σε ποιους ανοίγεστε και τι λέτε, διότι εύκολα μπορεί να παραποιηθούν τα λεγόμενα σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα δημιουργεί από τη μια αυξημένες φιλοδοξίες κι από την άλλη νευρικότητα, ένταση και σπασμωδικές συμπεριφορές. Στις 24/1 εγκαταλείπει το ζώδιο σας, ανακουφίζεστε και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Καθώς ξεκινά ο Φεβρουάριος, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ανήσυχοι σε νοητικό επίπεδο και πιθανώς θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να συζητήσετε περισσότερο με άτομα του κύκλου σας, με τους συνεργάτες, τους φίλους και γενικώς να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και τις ιδέες που έχετε. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή αγαπητοί μου Τοξότες; Η Νέα Σελήνη σας δημιουργεί την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό να τα πείτε έξω από τα δόντια, ειδικά αν έχετε συσσωρεύσει μέσα σας πολλά παράπονα ή έχετε αισθανθεί αδικία. Όμως, αυτή η Νέα Σελήνη δέχεται δύσκολες όψεις από τον Ουρανό και τον Κρόνο και πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο ανάδρομου ακόμη Ερμή. Έτσι, είναι πιθανόν οι άλλοι να παρεξηγήσουν τα λόγια σας, να μη δώσουν την πρέπουσα σημασία στα αιτήματα σας και να δυσκολευτείτε να περάσετε τα μηνύματα σας με σωστό τρόπο. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 4/2 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, προκειμένου να έχετε αποτέλεσμα σε αυτά που θέλετε και η επικοινωνία με τους άλλους να εξομαλυνθεί. Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, στα θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και με τις σωστές κινήσεις θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας για σας και να κλείσει με θετικό πρόσημο και για το πορτοφόλι σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 ανοίγει την όρεξη σας να περάσετε καλά και να ξοδέψετε κι από την άλλη θα θέλετε να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα, που ευνοεί ιδιαίτερα τα θέματα της επικοινωνίας, των σπουδών, των ταξιδιών, της επαφής με ξένους κι εξωτερικό, του διαδικτύου. Τα σενάρια είναι άπειρα, αλλά ο κοινός παρονομαστής είναι ότι θα έχετε όφελος. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει μια ουρανοκατέβατη πρόταση που αφορά στα επαγγελματικά ή σε θέματα σπιτιού. Παρά τη δυναμικότητα του Φεβρουαρίου, μετά τις 18/2 η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα ρίξει τους τόνους και θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στο σπίτι, την οικογένεια και τους συναισθηματικούς σας δεσμούς.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος ξεκινά με έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σας και πιθανώς είστε σε αναζήτηση βελτίωσης του περιβάλλοντός σας ή μπορεί αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο να ξεκινάτε ίσως μια ανακαίνιση, αναδιάταξη του χώρου, των επίπλων σας, των δωματίων κλπ., προκειμένου να ανανεώσετε το περιβάλλον που ζείτε. Φυσικά ενδέχεται να ψάχνετε και να μετακομίσετε ή να έχετε αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας. Καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, μπορεί να βρείτε την κατοικία των ονείρων σας ή μπορεί ακόμη να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σημαντική η συμβολή της Νέας Σελήνης στο εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για θέματα υγείας, γι’ αυτό αναλάβετε δράση. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με τα οικονομικά σας ή με μια προσωπική σχέση, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα. Στις 5/3 η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στους Ιχθύς και πάλι αναφέρεται στους οικογενειακούς σας δεσμούς και δεν είναι απίθανο για κάποιους να φέρει ένα ξεχωριστό νέο. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Υδροχόο σε ένα πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφές ζώδιο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να θέσετε νέους στόχους που θα κυνηγήσετε το επόμενο διάστημα. Σπουδές, σεμινάρια, διαδίκτυο, διαφήμιση, ταξίδια, είναι πεδία που θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στον Μάρτιο και μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Και βέβαια αυτή η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο είναι βοηθητική και για να ανοίξετε τον κύκλο των φιλικών σας σχέσεων, αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να φλερτάρετε. Στις 18/3 η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να δείξει μια προαγωγή, το τέλος μιας εργασίας και μια νέα αρχή. Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας να ανέλθει και να νιώσετε πιο ενεργητικοί και δυναμικοί.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 19/4 στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα δίνει στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, για παράδειγμα στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας. Επίσης, είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Και τώρα πάμε στην υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια όψη που θα γίνει ακριβείας στις 5/4. Με αυτή την όψη ίσως ο δρόμος για ό,τι νέο θέλετε να βάλετε μπροστά μπορεί να έχει εμπόδια που θα χρειαστεί να τα υπερπηδήσετε. Καθώς αυτή η όψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να νιώθετε ότι η φωνή σας έχει χάσει τη δύναμή της και ότι δεν σας ακούνε οι άλλοι. Μην πιέζετε καταστάσεις κι επίσης μην αναλαμβάνετε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα και πελαγοδρομείτε. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου ή με πλανήτες στις 22 μοίρες προσέξτε ιδιαίτερα. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου και του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και στην πορεία τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η ιδιαίτερα έντονη πλανητική παρουσία στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 δίνουν έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια, στο σπίτι. Είναι η στιγμή να αφιερώσετε χρόνο σε σας τους ίδιους, στην οικογένεια σας, αλλά και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ανανεώνοντας το, για να σας δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται τόσο η Αφροδίτη από τις 5/4 όσο και ο Άρης από τις 15/4. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μια έντονη κινητικότητα σε θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού, αλλά και οικογενειακά θέματα των οποίων πρέπει να επιληφθείτε. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα κοινωνική και σας ενθαρρύνει να βρεθείτε με φίλους, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας και να αξιολογήσετε τους στόχους σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία είναι 2 μαγικές όψεις που σας γεμίζουν θερμά συναισθήματα για τα αγαπημένα σας άτομα. Στο τέλος Απριλίου και συγκεκριμένα στις 30/4 έρχεται η πρώτη έκλειψη του 2022 στον Ταύρο, η οποία σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Από την άλλη, δείχνει μια πιθανή αλλαγή και στον χώρο εργασίας ή στον τρόπο που δουλεύετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Μέχρι τώρα το 2022 οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονταν στα στοιχεία του νερού και της γης, που δεν βοηθούσαν ακόμη και ενεργειακά να νιώθετε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, αλλά αυτό θα αλλάξει τον Μάιο αγαπητοί μου Τοξότες. Όχι ένας, αλλά τρεις πλανήτες θα περάσουν στον φιλικό σας Κριό, φέρνοντας επιτέλους την άνοιξη στην καρδιά σας. Η πιο σημαντική φυσικά από τις τρεις αυτές πλανητικές επιρροές είναι αυτή του κυβερνήτη σας Δία που περνά στον Κριό στις 11/5 και θα παραμείνει σε πρώτη φάση στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 28/10. Θα οπισθοχωρήσει για ένα δίμηνο περίπου ξανά στους Ιχθύς και θα επιστρέψει στις 20/12 για το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Αν πάτε λοιπόν πίσω στον χρόνο ίσως ανακαλύψετε κάποια θέματα να ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Το ζώδιο του Κριού στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κυβερνά τις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα χόμπι, αλλά και τη φήμη. Όλα τα παραπάνω με κάποιο τρόπο θα ενισχυθούν, όχι μόνο εξαιτίας του Δία, αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο και την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου κι από τον Άρη. Αν είστε μόνες-οι οι ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες θα είναι περισσότερες και μάλιστα κάποια από αυτές μπορεί να σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Ανοίξτε την καρδιά σας και φανείτε δεκτικοί σε νέες περιπέτειες. Για κάποιους από σας μπορεί να έρθει με τον Δία στον Κριό κι ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας, ενώ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν και τα παιδιά στη ζωή σας. Ο Μάιος όπως και ο Ιούνιος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες για μια εγκυμοσύνη για τις κυρίες του ζωδίου ή μπορεί να σηματοδοτεί την έλευση ενός απογόνου που θα σας γεμίσει ευτυχία. Αυτό τον μήνα θα έχουμε κι ανάδρομο Ερμή μετά τις 9/5 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει από το παρελθόν κάποια ερωτική σχέση ή ένα άτομο που είχατε επαγγελματική σχέση μαζί του κάνοντας σας κάποια πρόταση. Θα εξετάσετε πολύ καλά την κατάσταση, αλλά η συμβουλή μου είναι να μην ενδώσετε πριν τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η έκλειψη στις 16/5 επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σε προτεραιότητα. Πιθανώς να υπάρχει ένα παρασκήνιο εκείνες τις ημέρες, γι’ αυτό αποφύγετε να δεσμευτείτε χωρίς να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι παίζει, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Οι πρώτες ημέρες του βέβαια μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας παιδέψουν με τη στασιμότητα και τις καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά θα είναι παρελθόν όμως μόλις ο Ερμής αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του κι ακόμη περισσότερο μόλις περάσει στους Διδύμους στις 13/6. Αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, η θέση αυτή του Ερμή θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις 14/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, θα θελήσετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε έναν ισχυρότερο βαθμό δέσμευσης. Αν από την άλλη δε νιώθετε ότι μοιράζεστε με την άλλη πλευρά τα ίδια αισθήματα, απόψεις, αξίες, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε ο Ιούνιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες πιο ικανοποιητικές σχέσεις και συνεργασίες, αφού σε όλη τη διάρκεια του θα σας στηρίζει σθεναρά ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό. Οι δυο αυτοί πλανήτες θα φροντίζουν μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε να βρίσκετε και ευχάριστες διεξόδους και ώρες διασκέδασης και χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά τις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/7 τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας.

Ο Ιούλιος δεν είναι ο πλέον χαλαρός καλοκαιρινός μήνας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα έχετε και τα τυχερά σας ή ότι δε θα καταφέρετε να περάσετε καλά, παρά τα φορτωμένα καθημερινά προγράμματα και τις έγνοιες που θα έχετε. Δυστυχώς η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, στον τομέα υγείας-εργασίας από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 προσθέτει αρκετό στρες και επίσης κάνει κι εσάς αρκετά απαιτητικούς από τον εαυτό σας, αλλά και από τους άλλους στη δουλειά. Ακόμη κι αν έχετε άδεια και κάποιες ημέρες διακοπών, το μυαλό σας θα είναι στις υποχρεώσεις σας ή στις εξελίξεις στη δουλειά και δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε όπως θέλετε. Στην περίοδο αυτή προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, γιατί μπορεί πιο εύκολα να εκνευρίζεστε και πιθανώς να βγαίνετε εκτός εαυτού λέγοντας πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε μετά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάτε όταν νιώθετε ότι αδικείστε, απλά να προσέχετε τα λόγια σας. Ακόμη, προσπαθήστε να αποφύγετε σενάρια «τελειότητας» στον χώρο της δουλειάς και διατηρήστε μια πιο συμβιβαστική στάση. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο φέρνει στο τραπέζι και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Προσπαθήστε να παίρνετε προληπτικά μέτρα κι όχι να τρέχετε μετά. Καθώς θα κουράζεστε ιδιαίτερα, είναι σημαντικό να βρίσκετε χρόνο να φροντίζετε τη διατροφή, την άσκηση, τη χαλάρωση, τον ύπνο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών και σας προτρέπει να είστε αρκετά πιο αυστηροί στα όρια που βάζετε στους άλλους και να προστατεύετε τους κόπους, αλλά και τα έσοδα σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια σύγκρουση ή μια ασυμφωνία σε οικονομικά ζητήματα. Οι σχέσεις θα παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, αλλά μέχρι τις 18/7 θα είναι σχετικά πιο ανάλαφρες κι εσείς πιο πρόθυμοι για γνωριμίες. Απλώς αποφύγετε να πιέσετε μια κατάσταση στα ερωτικά σας και μην είστε υπερβολικοί στον τρόπο που εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας. Η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στον Λέοντα, στις 19/7 και 22/7 αντίστοιχα, στρέφουν την προσοχή σας στα ταξίδια, τις διακοπές και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Προς αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί και η Νέα Σελήνη στις 28/7 στον Λέοντα, που υπόσχεται μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε θέματα σπουδών, αλλά και ταξιδιών. Ακόμη, θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στο τέλος του μήνα σάς προτρέπει να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία σας.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Στο ξεκίνημα του Αυγούστου μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι, αποδιοργανωμένοι κάπως, ή να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση στο μυαλό σας σε θέματα επαγγελματικά. Βλέπετε ο μήνας ξεκινά με την τριπλή σύνοδο Άρη-Ουρανού-Κάρμα στον Ταύρο στον τομέα της εργασίας, των καθημερινών σας ρουτινών, αλλά και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές εσείς οι ίδιοι στον τρόπο που διάγετε την καθημερινότητα σας σε θέματα διατροφής, άσκησης. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε πολύ φόρτο εργασίας ή να πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες προκειμένου να μπορέσετε να φύγετε μερικές ημέρες διακοπών, ή ενδέχεται να υπάρχουν και αλλαγές μέσα στον χώρο της δουλειάς που ίσως σας δημιουργούν περισσότερο άγχος για το μέλλον. Τα πρακτικά θέματα όπως και τα θέματα των οικονομικών σταθερά τραβούν την προσοχή σας κι αυτό τον μήνα, καθώς μέχρι τις 20/8 ο Άρης θα διελαύνει σε αυτό τον τομέα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/8 μπορεί να σας βρει σε ένα παιχνίδι εξουσίας, από το οποίο καλά θα κάνετε να απέχετε και να μη το παίξετε καθώς δεν θα υπάρχει νικητής σε αυτό. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 θα σας δώσει μια πιο γλυκιά εκδοχή στην καθημερινότητα σας, ενώ αν είστε διακοπές θα έχετε καλύτερη διάθεση, όρεξη να εξερευνήσετε νέους τόπους και νέους ανθρώπους και να χαρείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε τις δραστηριότητες που προτιμάτε και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Φυσικά από αυτή τη θέση θα ευνοήσει και την ερωτική σας ζωή. Στις 11-12/8 σχηματίζεται μια δύστροπη Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει την επικαιρότητα σε όλον τον πλανήτη, όχι μόνο στη χώρα μας, φέρνοντας ανατροπές, βίαιες αντιδράσεις και γεγονότα που μπορεί να μας προβληματίσουν. Για σας δεν είναι τόσο αρνητική σε προσωπικό επίπεδο, μολονότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εκείνες τις μέρες στην επικοινωνία με τους άλλους, να μη μεταφέρετε κουτσομπολιά ή πληροφορίες που μαθαίνετε χωρίς να σκέφτεστε πώς μπορεί να αξιοποιηθούν ή πώς μπορεί να τις εκμεταλλευτούν κάποιοι και φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, γράφετε, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε ένα σχέδιο ή να έχετε προβλήματα με τεχνικά μέσα επικοινωνίας, το διαδίκτυο ή και το μεταφορικό σας μέσον. Μετά τις 13/8 και μέχρι τις 19/8 εκτείνεται το πιο ανέφελο ή και θετικό διάστημα τόσο σε θέματα που αφορούν στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Έχουμε μια σειρά αρμονικών όψεων ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, τον Άρη με τον Πλούτωνα και τέλος το πιο δυνατό απ’ όλα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 18/8. Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορεί να λάβετε ευχάριστα μηνύματα για τα επαγγελματικά σας, για θέματα οικονομικά, αλλά μπορεί να κάνετε και μια εξαιρετική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Αυτό είναι και το πιο προφυλαγμένο διάστημα για διακοπές για το ζώδιο σας, με την έννοια ότι δεν θα έχετε απρόοπτα. Στις 20/8 έρχεται μια κομβική στιγμή για όλα τα μεταβλητά ζώδια, άρα και για το δικό σας, καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει κατά παρέκκλιση μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023. Αυτό θα συμβεί γιατί ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από το τέλος Οκτωβρίου και μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Άρης προχωρά λοιπόν μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών, των συμμάχων, αλλά και των ανταγωνιστών σας και μπορεί να αυξήσει τον βαθμό έντασης και δυσκολίας στις σχέσεις σας. Σχέσεις με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες θα είναι πιο απαιτητικές τους μήνες που έρχονται και θα δοκιμαστούν για την ανθεκτικότητα τους. Σαφώς μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, παρανοήσεις, συμπεριφορές που ζορίζεστε να κατανοήσετε, αλλά με λίγη ευελιξία και ξεκάθαρες κουβέντες από την πλευρά σας όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση από το τι θα φέρει ο Άρης στη ζωή σας. Βλέπετε σε αυτό το φεγγάρι η κύρια όψη είναι το τετράγωνο της Σελήνης και του Ήλιου με τον Άρη, οπότε θα έχετε τα πρώτα δείγματα της επιρροής του. Θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά ή μια συνεργασία μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Κάποιοι ίσως κάνετε μια αλλαγή περιβάλλοντος εργασίας ή σπιτιού ή μπορεί να προκύψουν αλλαγές που ίσως σας ζορίσουν. Όποιος κι αν προσπαθήσει να εμποδίσει την πρόοδο σας να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να επιτύχει τίποτε αν εσείς είστε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος δίνει προτεραιότητα στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα προσωπικά ή τα οικογενειακά σας θέματα δεν θα σας απασχολήσουν. Στις 3/9 ο Ερμής από τον Ζυγό έρχεται σε αντιπαράθεση με τον κυβερνήτη σας Δία, υπερτονίζοντας την ανάγκη σας να διασκεδάσετε λίγο ακόμη, δίνοντας παράταση στο καλοκαίρι. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Σχέσεις με συνεργάτες, με φίλους, οι στόχοι σας υπόκεινται σε εξελίξεις μέσα στο πρώτο φθινοπωρινό δίμηνο. Αποφάσεις που μπορεί να πάρετε τώρα ενδεχομένως να αναθεωρηθούν στις 19/9 και να οριστικοποιηθούν μετά τις 12/10. Η αίσθηση της σύγχυσης και της θολούρας θα είναι ευδιάκριτη σε όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς στις 9/9 ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού. Στις 23/9 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στην Παρθένο και θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στη διάρκεια της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιες αντιξοότητες με τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποφύγετε να αναλωθείτε όμως σε διαμάχες με αγνώστους. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, λάθη ή τεχνικά προβλήματα με συσκευές επικοινωνίας είναι μερικά από τα συνήθη θέματα κάθε ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό ισχυροποιήστε κωδικούς ασφαλείας και κάντε προληπτικούς ελέγχους στο μεταφορικό σας μέσο. Μετά τις 23/9 ίσως ξανασκεφτείτε μια παλιότερη επαγγελματική πρόταση ή αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 10/9 φέρνει τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σε πρώτη διάταξη, ειδικά αν τα είχατε παραμελήσει καθώς δίνετε τα πάντα στην καριέρα αυτό το διάστημα. Στις 16/9 η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και πρέπει να αποφύγετε «συρράξεις» στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη καλό είναι να μην αφήνετε τη δουλειά να μπαίνει στη μέση της προσωπικής σας ζωής. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας άγχη στην ερωτική σας σχέση. Μέχρι τις 23/9 μπορεί να ξανασυναντήσετε φίλους ή συνεργάτες που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμη και ένα παλιό ερωτικό φλερτ. Απολαύστε τη βόλτα στο παρελθόν, αλλά μη παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και δεσμεύεστε στο παρόν με τελειωμένες καταστάσεις. Στις 24/9 η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας βρει σε μια αναστάτωση, καθώς σας τραβούν δυο αντίρροπες δυνάμεις μια προς την καριέρα και μια προς το σπίτι. Προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτή τη μέρα. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 θα βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα στόχο σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο. Καλύτερα και πιο αρμονικά θα κυλήσουν οι σχέσεις σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 29/9.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος, στο ξεκίνημα του τουλάχιστον, υπόσχεται πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, να έχετε φλερτ και νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Δία δημιουργούν ένα θετικό πλαίσιο να βρείτε ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν και ίσως κάποιος από αυτούς να γίνει φίλος και γιατί όχι αν είστε αδέσμευτοι-ες να περάσει και σε ένα πιο ερωτικό επίπεδο η σχέση σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα διευκολύνει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και θα απαλείψει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και την ασυνεννοησία. Η Πανσέληνος στις 9/10 στον Κριό βγάζει το παιδί που κρύβετε μέσα σας στην επιφάνεια και ενισχύει την ερωτική σας ζωή. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι υπάρχει η αντίξοη επιρροή του Άρη από τους Διδύμους, που μειώνει κάπως την ικανοποίηση που θα μπορούσατε να πάρετε, αλλά αν δεχτείτε κι εσείς να περιορίσετε λίγο κάποιες απαιτήσεις και προσδοκίες, τα πράγματα θα πάνε καλά. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο και θέλετε να του δείξετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας, προσέξτε πώς θα το κάνετε γιατί μπορεί να το τρομάξετε. Με τον Ήλιο να συμπορεύεται με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22/10, οι ομαδικές δραστηριότητες, οι φίλοι, οι συνεργάτες, ένας επαγγελματικός νέος στόχος, απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας. Επειδή έχετε μια τάση γενικώς όμως να υπερβάλλετε, προσέξτε όταν υπόσχεστε βοήθεια και στήριξη σε κάποιους να είστε προσγειωμένοι και σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Η τρίτη και τελευταία αντίθεση του Ερμή με τον Δία δείχνει ότι μάλλον αναλαμβάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη αποχωρούν από τον Ζυγό για να περάσουν στον Σκορπιό. Συνήθως η επιρροή του Σκορπιού στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να δείχνει είτε μια μυστική σχέση που πρέπει να διατηρηθεί κρυφή, είτε μπορεί να δείχνει ότι νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά. Από την άλλη, οι πλανήτες στον Σκορπιό πάντα σας κάνουν να έχετε μεγαλύτερη περιέργεια και διάθεση εξερεύνησης του μεταφυσικού και πνευματικού στη ζωή σας. Ίσως όμως να υπάρχει κι ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μνήμες του παρελθόντος ή έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί ακόμη να σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου είτε σε μια δουλειά είτε σε μια σχέση. Ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει ανάδρομος στους Ιχθύς στις 28/10 για 2 μήνες περίπου μέχρι τις 20/12, κάνοντας σας λίγο πιο εσωστρεφείς και χωρίς πολλή διάθεση για κοινωνικότητες. Τα προσωπικά σας θέματα, του σπιτιού και της οικογένειας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ξεκινά στις 30/10 και εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23, φέρνοντας νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από δω και κάτω θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τις εντάσεις στις σχέσεις και να λύνετε προβλήματα χωρίς παρορμητικές και αντιδραστικές κινήσεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Πάντα η περίοδος πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας είναι μια πιο ευαίσθητη και εσωστρεφής φάση, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται εσώκλειστος σε ένα πιο ψυχολογικό, κλειστό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας πριν περάσει στο ζώδιο σας. Είναι μια περίοδος που με κάποιο τρόπο μπορεί να είστε αποτραβηγμένοι από το προσκήνιο προσπαθώντας να καταλάβετε τις ίδιες σας τις σκέψεις. Είναι ακόμη μια περίοδος προετοιμασίας που γίνεται πιο μοναχικά και κρυφά για όλα όσα επιθυμείτε να εγκαινιάσετε αργότερα στη ζωή σας. Φέτος έχει όμως ακόμη μια ιδιαιτερότητα. Την έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που καλεί την προσοχή σας σε θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και στα θέματα της εργασίας σας. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας απροσδόκητες ίσως εξελίξεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία σας και εννοείται με την παραμικρή ενόχληση θα πηγαίνετε στον γιατρό. Ό,τι κι αν είναι θα πάει καλά στην πορεία, καθώς έρχονται σημαντικές θετικές όψεις γι’ αυτόν τον τομέα από τις 10/11 μέχρι τις 16/11. Κάποιοι μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στο εργασιακό σας περιβάλλον, κάποιο άτομο να απομακρύνεται ή να επιφορτίζεστε με τις υποχρεώσεις ενός συνεργάτη που συμβαίνει κάτι στη δική του ζωή. Ακόμη, δεν είναι απίθανο αν δεν περνάτε καλά στη δουλειά που είστε, να πάρετε απόφαση να φύγετε εσείς. Μην ανησυχείτε, γιατί παρακάτω μέσα στον Νοέμβριο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάτι καλό. Το σύμπαν θέλει να σας γλυκάνει κι από τις 16/11 η Αφροδίτη θα είναι η πρώτη που θα πάρει θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 7/12. Θα την ακολουθήσει ο Ερμής στις 17/11. Οι επιρροές αυτών των δυο πλανητών θα λειτουργήσουν ενδυναμωτικά προς το ζώδιο σας, θα νιώθετε ότι οι άλλοι σας κατανοούν, ενώ θα ανάψουν τα αίματα και στην ερωτική σας ζωή. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πάλι. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σας στις 22/11 δίνοντας την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων. Θα νιώθετε πλέον πιο ορατοί στη δουλειά, στην παρέα, στους χώρους που δραστηριοποιείστε, ενώ στις 24/11 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Άρη κι αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερούν. Ο Δίας στις 23/11 γυρίζει σε ορθή πορεία δίνοντας το πράσινο φως σε πρότζεκτ που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Νοέμβριος 2022

Πριν αναλύσω τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες του Νοεμβρίου, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι βαδίζουμε προς το τέλος μιας εποχής και την ανατολή μιας άλλης που θα έρθει με τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές του 2023. Με κάποιο τρόπο οι δυο τελευταίοι μήνες του 2022 είναι η αρχή του τέλους ενός κύκλου που άνοιξε στην πραγματικότητα το 2008. Σε πλανητικό επίπεδο άλλωστε όλα εκεί παραπέμπουν… στο κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου. Τον Νοέμβριο, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, ο Δίας θα περιδιαβαίνει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Στη νέα χρονιά ο Δίας θα επιστρέψει στον Κριό, οι εκλείψεις θα ξεκινήσουν στον άξονα Κριού-Ζυγού, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του πτήση στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δώσουμε κι εμείς τέλος σε ό,τι δεν μας επιτρέπει να εξελιχτούμε, σε αδιέξοδες σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές. Κάποια «αντίο» φαίνεται ότι θα είναι αναπόφευκτο να ειπωθούν αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα κοντά στη δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι η Αφροδίτη που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ότι για άλλη μια φορά θα εστιαστούμε στα θέματα των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, αφού αυτά θα μας προβληματίζουν περισσότερο. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει ξαφνικά και απρόσμενα προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της. Όμως μέσα σε ένα μήνα που έχει αρκετά απαιτητικές όψεις, υπάρχουν κι αυτές που γλυκαίνουν τη διάθεση μας, βγάζουν από μέσα μας πιο ρομαντικά συναισθήματα και ενισχύουν την αισιοδοξία μας, όπως το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς ή τα τρίγωνα του Ερμή και του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη από τις 16/11 όσο ο Ερμής από τις 17/11 θα προχωρήσουν στον αισιόδοξο Τοξότη μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλύτερης διάθεσης και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας και μας κάνει πιο πρόθυμους να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Το κλειδί στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

[...]