Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Από τις σχετικά θετικές μέρες της εβδομάδας για σας τους Τοξότες η σημερινή. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα, θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές κυρίως τους συνεργάτες ή τους φίλους που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Θα σας πρότεινα αν υπάρχει κάτι δύσκολο μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας που θα πιεστείτε περισσότερο. Κοιτάξτε να το ολοκληρώσετε τη σημερινή μέρα. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Με πίεση ξεκινά η μέρα αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ουρανό, που βρίσκεται μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας, σας δημιουργεί ένα περίεργο πλαίσιο νευρικότητας και αστάθειας. Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ, με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς, αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Η μέρα θα έχει απρόοπτα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με στωικότητα.

Η μέρα ξεκινά με πιο εσωστρεφή διάθεση και ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με κανένα. Μπορεί γενικότερα να θέλετε να αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο και να ασχοληθείτε με τα δικά σας προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Πιθανώς δε το πρωί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε στην επικοινωνία είτε ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο στις 3/2 από αυτή τη φάση. Μέσα στον τομέα των οικονομικών ο Ερμής μπορεί να φέρει παλιούς και ξεχασμένους λογαριασμούς και οφειλές ή ακόμη και απρόοπτα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Το μόνο θετικό θα ήταν να πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν από το παρελθόν μέχρι τις 3/2.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Καλώς ή κακώς βρισκόμαστε σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι την επόμενη εβδομάδα στις 3/2 και θα υπάρχουν μικροπροβλήματα να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα απόψε το βράδυ, δημιουργώντας ειδικές συνθήκες στα θέματα επικοινωνίας, συνεννόησης, επαγγελματικών και οικονομικών. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να δείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και κυρίως τους συνεργάτες σας, αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Εσείς οι Τοξότες αγαπάτε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, απλά ο τρόπος που τη λέτε σήμερα πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός, για να μην σας κοιτάξουν περίεργα όλοι ή για να μην τους κάνετε να αισθανθούν ότι πάτε να τους επιβληθείτε χωρίς να ακούγονται οι δικές τους φωνές. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές συζητήσεις. Πιθανώς νιώθετε πολύ πιεσμένοι από τις οικονομικές απαιτήσεις στο τέλος του μήνα. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας και μην πέφτετε.

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ σας και αρκετές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Γενικώς θα σας απασχολήσουν θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας, καθώς πλησιάζουμε και στο τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται. Το θετικό νέο του Σαββάτου είναι η ορθή μετά από 6 εβδομάδες πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 6/3. Αν υπήρχε μια στασιμότητα στα έσοδα και γενικώς και στη δουλειά οι εξελίξεις κόλλησαν κάπως, τώρα θα αρχίσει το κουβάρι να ξετυλίγεται. Θα το δείτε ακόμη πιο έντονα μετά τις 4/2 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον ίδιο τομέα. Την Κυριακή ο Ήλιος συναντά σε τετράγωνο τον Ουρανό κι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια απρόοπτη εξέλιξη είτε σε θέματα δουλειάς, σε θέματα επικοινωνίας και σε ό,τι αφορά ζητήματα τεχνολογίας.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]