Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Μπορεί η Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και να δημιουργεί λίγο περισσότερο άγχος ή και απρόοπτα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και εν όψει της Πανσελήνου που θα σχηματιστεί μετά τα μεσάνυχτα, αλλά το πολύ ωραίο τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία, μια ώρα πριν την Πανσέληνο, χαρακτηρίζει την ενέργεια όλης της μέρας που παίρνει μια ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση. Έτσι, μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη να έχετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας για να ανταλλάξετε ιδέες. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας, είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε ή και να κάνετε μια συμφωνία που θα αποβεί θετική για το μέλλον της καριέρας σας. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί κάποιο οικογενειακό θέμα να σας απασχολεί.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Κριό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές, που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Το βράδυ, με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο, προσφέρεται για να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας ή μπορεί να υπάρχει και μια κάπως παρασκηνιακή κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό σήμερα σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του φθινοπώρου και στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά. Συνήθως, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια για σας τους Τοξότες, που ευνοεί την επαφή σας με τους φίλους, τους συνεργάτες ή τους ομοϊδεάτες σας. Αν έχετε ένα πρότζεκτ που απαιτεί ομαδική δουλειά μπορεί να πιεστείτε λίγο παραπάνω.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]