Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/09/2023 – 24/09/2023

Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι πάντα κι η δική σας διάθεση η ίδια. Υπάρχουν μέρες που είστε πιο δυναμικοί, πιο φιλόδοξοι και παραγωγικοί, και μέρες που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις ή να φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια κι ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι απλώς μέρος της εξέλιξης σας.

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα είναι αρκετά απαιτητική όψη αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήστε τα όρια, όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Ακόμη προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, τα φάρμακα, τα χημικά. Εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο, δηλαδή οι γεννημένοι από τις 17/12 και μέχρι τις 20/12, μπορεί να έχετε συναισθήματα απογοήτευσης γιατί κάτι δεν πάει όπως το επιθυμείτε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικούς ρυθμούς για σας, με έμφαση κυρίως στα θέματα της καριέρας και των προσωπικών σας επιδιώξεων, έχει το μενού σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα. Ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη στο ζώδιο σας πιέζεται από τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να αγχωθείτε περισσότερο. Η Τετάρτη παρόλα αυτά είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια, αλλά πιθανώς να έρθετε σε κόντρα με αυτά που μπορεί να θέλουν οι άλλοι για σας από τον χώρο εργασίας ή και του σπιτιού. Όταν κοντράρονται η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε.

Η όψη Ήλιου-Πλούτωνα σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει, είτε οι συνθήκες της εποχής για να κάνετε αυτό που θέλετε είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να είναι έντονο, αλλά προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στον σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας προς τον Άρη στον Ζυγό θα λειτουργήσει υπέρ σας από το απόγευμα και μετά.

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και οι πρωινές ώρες με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη κυλούν πιο ευχάριστα κι αν καταπιάνεστε με όσα σας αρέσουν και αγαπάτε θα σας φανούν ακόμη καλύτερες. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι, καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα τελειώσει με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω που θα βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο πρακτικοί στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα.

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του φθινοπώρου και στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά. Συνήθως είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια για σας τους Τοξότες που ενισχύει την επαφή σας με τους φίλους, τους συνεργάτες ή τους ομοϊδεάτες σας. Αν έχετε ένα πρότζεκτ που απαιτεί ομαδική δουλειά μπορεί να πάει ιδιαίτερα καλά το επόμενο διάστημα. Ακόμη είναι μια περίοδος για να ψάξετε περισσότερο θέματα τεχνολογίας, να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Ακόμη θα είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στην αρμονική όψη που σχηματίζει το Σάββατο με τον Ερμή και τον Δία, μπορεί να φέρει κάποιο ευχάριστο νέο σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με τα οικονομικά σας. Ίσως συζητάτε κάποια οικονομική πρόταση ή συμφωνία. Γενικά είναι μια καλή στιγμή να δείτε ένα θέμα οικονομικό, γιατί μπορεί να πάει αναπάντεχα καλά. Η Κυριακή είναι πιο κουραστική ως μέρα και πιθανώς να πρέπει να ανταποκριθείτε σε πολλές υποχρεώσεις ή να έχετε αρκετές εκκρεμότητες να κλείσετε.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

[...]