Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

05/12/2022 – 11/12/2022

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο συναντώντας τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Πιθανώς να υπάρχουν τις μεσημεριανές ώρες και κάποια απρόοπτα. Από την άλλη, δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

Η Σελήνη στον Ταύρο, στο σταθερό και γήινο αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα τώρα με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα μαζί τους.

Η Σελήνη στους Διδύμους ετοιμάζει από σήμερα την Πανσέληνο που κοσμεί αύριο τα γενέθλια σας, φέρνοντας τάση για αλλαγές στη ζωή σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Ο τομέας που θα απορροφήσει την προσοχή σας, που θα γίνει προτεραιότητά σας ή που θα έρθει στο προσκήνιο είτε για κάποιο θετικό ή αρνητικό λόγο, ανάλογα και με τα πεπραγμένα σας το τελευταίο διάστημα ή τη διάθεσή σας, είναι ο τομέας του γάμου, των ερωτικών σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο με αυτή την Πανσέληνο να επισημοποιείτε μια σχέση, να ξεκινάτε μια συνεργασία ή ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να διαλύετε οριστικά μια σχέση ή μια δουλειά. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για νέα έσοδα. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η Πανσέληνος πατήστε εδώ. Σήμερα όμως έχουμε και αλλαγή ζωδίου για τον Ερμή που προχωρά στον Αιγόκερω και θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας μέχρι τις 11/02/23. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

[...]