Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Μολονότι καταβάλλετε πολλή ενέργεια στην καθημερινότητα σας για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και να δείχνετε συνέπεια στους στόχους σας, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να σας πηγαίνει πίσω ή να μην κάθονται τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και την υγεία μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και να χρειαστεί να βρείτε πρακτικές λύσεις. Από σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σας στα του «οίκου» σας. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ως ακίνητο φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Από την άλλη είναι μια περίοδος που μπορεί να σας φέρει σε μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημα σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα με τις θετικές της όψεις μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για τα οικονομικά σας. Σας βοηθά να αξιοποιήσετε το πρωινό για τα θέματα της εργασίας σας, να είστε πιο επικοινωνιακοί και να περνάτε με τον τρόπο που θέλετε τα μηνύματα σας. Επίσης μπορείτε πιο εύκολα σήμερα να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητες σας, να έχετε πιο πολλές επαφές, ενώ οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας. Θετική η μέρα και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και πιθανώς και εξαιτίας κάποιων δυσκολιών που μπορεί να προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν άλλοι τις προθέσεις σας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση ή ενός δικού σας προσώπου. Η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες και μπορεί οι απόψεις σας να κοντράρονται με κάποιου άλλου προσώπου στον χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια αν βλέπετε ότι το τραβάει η άλλη πλευρά.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες προσδίδοντας ένα αίσθημα αοριστίας και σύγχυσης το πρωί. Στις 08:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:40 που θα περάσει στον Λέοντα. Μόλις περάσει στον Λέοντα η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

[...]