Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Η Σελήνη βρίσκεται στον πιο ευαίσθητο και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας, στον 8ο, εκεί που θα σχηματιστεί και η αυριανή Πανσέληνος τα ξημερώματα της Τρίτης. Ενδεχομένως αυτές οι μέρες να είναι πιο φορτισμένες συναισθηματικά και για σας και να σας έρχονται στο νου άνθρωποι και καταστάσεις από το παρελθόν και να ζωντανεύουν στη μνήμη σας. Επειδή αυτή η Πανσέληνος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μπορεί να είναι μνήμες που πονάνε, ιστορίες απόρριψης, εγκατάλειψης και γενικότερα οδύνης του παρελθόντος. Ίσως από την άλλη έρχονται τώρα στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς για να τις γιατρέψετε και να τις ξεριζώσετε μια και καλή από τη ζωή σας. Από την άλλη, είναι μια Πανσέληνος που αφορά πολύ και στα οικονομικά σας και ίσως αυτές τις μέρες ασχοληθείτε περισσότερο με αποπληρωμές και γενικότερα κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων, ψάχνοντας ταυτόχρονα και για νέα έσοδα.

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η σημερινή μέρα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα και σας επιτρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά αυτά που έχετε να κάνετε. Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Τοξότες να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί, με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τους τομείς της εργασίας, της υγείας, της προσφοράς υπηρεσιών, αλλά και της ψυχολογίας σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή όμως μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας απ’ όσο πρέπει και αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του. Σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δίνοντας έμφαση τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην οικονομία, τις επενδύσεις, τη γη, την ενέργεια. Περισσότερα για τη νέα θέση των δεσμών της Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]