Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

15/07/2024 – 21/07/2024

Η Δευτέρα έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης σημερινής όψης Άρη-Ουρανού. Για όσους ο Ήλιος (το ζώδιο) ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 24 ως τις 28 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στον χώρο εργασίας. Από την άλλη μην τρελαίνεστε να έχετε τον  έλεγχο σε όλα στη δουλειά γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάνετε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό χωρίς να εξαρτάτε τη διάθεση και την ψυχολογία σας από τους άλλους. Προσοχή ακόμη και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο (ζώδιο) ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει κι αρκετός φόρτος εργασίας ή μπορεί να ετοιμάζεστε για διακοπές και όλο και κάποια πράγματα να πρέπει να κάνετε για να είστε ελεύθεροι τις επόμενες ημέρες. Ακόμη είναι πιθανό να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να γίνεστε λίγο πιο αυστηροί σε θέματα επικοινωνίας ειδικά με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να προκύπτουν κάποια απρόοπτα.

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας από τα ξημερώματα και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μη βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να του διαθέσετε περισσότερο χρόνο. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον από αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε. Έτσι θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον και θα το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο με τις όψεις της Σελήνης προς τον Πλούτωνα (εξάγωνο) και την Αφροδίτη (τρίγωνο).

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης προσθέτοντας ένα βαθμό μεγαλύτερης πίεσης στη διάρκεια της μέρας. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το μεσημέρι ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι, καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα τελειώσει με την αισιόδοξη όψη Σελήνης-Ερμή που κάνει το μυαλό σας να σκέφτεται με πιο αισιόδοξο τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, δουλειά ή και ταξίδια που θέλετε να κάνετε. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στον Τοξότη. Τις μεσημεριανές ώρες ωστόσο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση, δυσκολίες στις συνθήκες γύρω μας, πιέσεις από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ανωτέρους στη δουλειά. Ευτυχώς στο τελείωμα της μέρας το τρίγωνο με τον Ερμή μας χαρίζει περισσότερη αισιοδοξία και μπορούμε να χαρούμε ένα πιο άνετο και κοινωνικό βράδυ. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό είναι μια καλή πηγή έμπνευσης, οπότε αν σας έρθει κάποια καλή ιδέα δεν θα ήταν κακό να τη σημειώσετε.

[...]