Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Παρθένο ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις σας στις σχέσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας. Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι δεν είναι ανάγκη να είστε πρότυπο τελειότητας τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Έχετε κάθε δικαίωμα στο λάθος ή στις ατέλειες, γιατί αυτό σας κάνει περισσότερο ανθρώπους και λειτουργεί θετικά και για τις σχέσεις σας.

Πολλές οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, που θα διαμορφώσουν μια άλλη κατάσταση στην πορεία του Ιουλίου από αυτή των πρώτων ημερών και θα το διαπιστώσετε στη συνέχεια. Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο δημιουργώντας έντονη κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα, ενώ ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα. Και για τις δυο αυτές επιρροές μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση μου στα σχετικά άρθρα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που θα σας τρέξει αρκετά σε θέματα υποχρεώσεων και στα επαγγελματικά. Από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί να νιώθετε σύγχυση για κάποιο σημαντικό σας θέμα που αφορά ίσως στο μέλλον της καριέρας σας.

Μια καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μέρες σαν και τη σημερινή χωρίς απαιτητικές όψεις πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας, μην το αναβάλλετε για αύριο. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο…

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σε ζώδια του αέρα κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]