Τοξότης ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ στις 20:15 και πιθανώς να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. Η Σελήνη τις βραδινές ώρες προχωρά στον Αιγόκερω. Για το δικό σας ζώδιο δεν είναι αρνητική και πιθανώς να υπάρχει και μια θετική είδηση για θέματα οικονομικά. Τα οικονομικά ούτως ή άλλως σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που έχετε αρκετά έξοδα, αλλά στην πορεία του φθινοπώρου θα επωφεληθείτε.

Εσείς οι Τοξότες προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές, που ίσως δεν είναι απαραίτητες, χωρίς να το πολυσκεφτείτε κι αργότερα να το μετανιώνετε. Επίσης, είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς, διότι η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως, μπορεί να αισθάνεστε περίεργα και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους.

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτε ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε. Από την άλλη, μπορεί να βιώνετε παιχνίδια εξουσίας στον χώρο της δουλειάς ή ένας οικονομικός παράγοντας να σας πιέζει ιδιαίτερα.

Η Σελήνη στον Υδροχόο από τον τομέα της επικοινωνίας έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον Κρόνο και με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια αίσθηση κατήφειας στη μέρα, αλλά και μια νευρικότητα. Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη στον χώρο της δουλειάς για όλους όσοι εργάζεστε, καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πνευματική κόπωση σήμερα ή να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Η Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά κι εκείνη κι έτσι μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

Η Σελήνη στους Ιχθύς παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Το Σάββατο αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα, ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει. Την Κυριακή το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι για να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μην στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]