Τοξότης ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

15/04/2024 - 21/04/2024

Οι τελευταίες ημέρες της συμπόρευσης Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον φιλικό σας Κριό ξεδιπλώνονται μπροστά σας μέχρι την Παρασκευή. Και μολονότι το ζώδιο του Κριού συμβολίζει για σας τους έρωτες, τις χαρές, την ψυχαγωγία, φέτος τα πράγματα δεν ήταν τόσο χαλαρά και απολαυστικά όπως τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στο ίδιο ζώδιο είχαμε εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Αυτή την εβδομάδα πάντως με την όψη συνόδου Ερμή-Αφροδίτης ενδέχεται κάπως να χαμογελάσετε πιο πλατιά. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ή με φίλους που έχετε καιρό να απαντήσετε είναι μέσα στα σενάρια της όψης. Την Παρασκευή ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στη βελτίωση των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Τις επόμενες 4 εβδομάδες βάλτε ως στόχο να ξεσκονίσετε θέματα υγείας, να ακολουθήσετε πιο ποιοτική διατροφή, να κινηθείτε περισσότερο ή να γυμναστείτε αν τα έχετε παρατήσει. Η άσκηση άλλωστε ωφελεί όχι μόνο το σώμα αλλά και τον εγκέφαλο σας. Ο 6ος οίκος που κυβερνά τα θέματα της υγείας και της δουλειάς θα δεχθεί και την επιρροή της πιο δυνατής όψης του Απριλίου, της συνόδου Δία-Ουρανού που θα γίνει ακριβείας στις 21/04. Αυτή η κορυφαία συνάντηση θα σας εφοδιάσει με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη κι επιθυμία, αλλά και κίνητρο για να προσέξετε την υγεία σας και να αυξήσετε τη ζωτικότητα και τη δύναμή σας. Καιρός να κάνετε ένα τσεκάπ, να βρείτε την κατάλληλη διατροφή και άσκηση, γιατί όταν ένας Τοξότης αισθάνεται καλά τότε φτιάχνει και η διάθεση του και φυσικά γίνεται πιο ερωτεύσιμος. Το στρες και η αγωνία για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα είναι σαφώς ένας αρνητικός παράγοντας για την υγεία μας. Μέσα στις φροντίδες για τον εαυτό σας θα πρέπει να βρείτε και τρόπους καταπολέμησής του. Με τη σύνοδο αυτή αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ουρανοκατέβατη πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να σας βρει να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε τα ίδια πράγματα, υπεραναλύοντας τις λεπτομέρειες τους σε βαθμό που τελικά από το πολύ ψάξιμο να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Όσο πιο πολύ ψάχνετε για απαντήσεις ίσως τόσο περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν στη συνέχεια.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

15/04/2024 - 21/04/2024

Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς θα καταλήξει στην πιο ανατρεπτική αλλά και ευοίωνη, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, όψη του Απριλίου, τη σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μέχρι την Παρασκευή ο Ήλιος θα συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό και μετά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Η φετινή πορεία του Ήλιου στον Κριό ήταν αρκετά περιπετειώδης, καθώς μας έφερε τις δυο εκλείψεις αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η Αφροδίτη προσπάθησε κάπως να ηρεμήσει τα πράγματα στις σχέσεις, αλλά δεν ήταν εύκολο να διατηρηθούν ισορροπίες και να μην πρυτανεύει ο εγωισμός. Η συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να βοηθήσει να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε κάποιες πληγωμένες σχέσεις και να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Πολύ πιο υποστηρικτική στις σχέσεις θα είναι η επόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία κι έτσι θα επιλυθούν και αρκετές παρεξηγήσεις.

Την Παρασκευή 19/04 ο Ήλιος θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στις τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου. Η εποχή του Ταύρου, η καρδιά της άνοιξης, είναι πάντα μια περίοδος που οι αισθήσεις μας λειτουργούν πιο έντονα και η επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της γίνεται επιτακτική ανάγκη. Ακόμη μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στην οικογένεια, τους στενούς μας φίλους, τους ανθρώπους που μας συνδέουν κοινές αξίες.

Στις 21/04 έχουμε την πολύ δυνατή όψη του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που επαναλαμβάνεται μια φορά κάθε 13-14 χρόνια περίπου και φυσικά όχι στο ίδιο ζώδιο. Στον Ταύρο οι δυο πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σε σύνοδο το 1941 μέσα σε συνθήκες πολέμου. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν είχαμε την όψη το 2010-2011 καθώς έλαβε χώρα σε δυο διαφορετικά ζώδια. Ήταν η περίοδος της «Αραβικής άνοιξης», όπως ονομάστηκε τότε ένα τεράστιο κύμα διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Καθώς το περιβάλλον του Ταύρου είναι ένα υλιστικό περιβάλλον, σίγουρα θα έχουμε στην επικαιρότητα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η σύνοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα το Ισραήλ. Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα κράτη έχουν τον δικό τους αστρολογικό χάρτη. Ο Ήλιος του Ισραήλ είναι στις 23 μοίρες του Ταύρου. Ο Ουρανός δεν θα σταματήσει τη διέλευση του από αυτές τις μοίρες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε δεν θα υπάρξει καμία ησυχία στην περιοχή. Μετεωρολογικές και γεωφυσικές αστάθειες είναι επίσης κάποια από τα σενάρια της όψης. Σε ατομικό επίπεδο η όψη μπορεί να δείξει ξαφνικές ευκαιρίες επέκτασης και προόδου.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας (Ήλιος) σε κόντρα με τον Πλούτωνα, τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι, τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]