Τοξότης ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Στα καλά νέα της εβδομάδας, ο Κρόνος επανέρχεται στην ορθή του πορεία στον Υδροχόο στις 12/10. Αν τους προηγούμενους 4,5 μήνες αντιμετωπίσατε προβλήματα στην επικοινωνία, είχατε τεχνικά θέματα αν ασχολείστε με μια δουλειά που γίνεται on-line, αν υπήρχε στασιμότητα σε θέματα σπουδών ή αν αντιμετωπίζατε ζητήματα με συνεργάτες, συμφοιτητές, γείτονες ή και στενούς συγγενείς στην καθημερινότητα σας, σιγά-σιγά (και ακόμη περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα) θα καταφέρετε να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα επιλύσετε. Βλέπετε από την επόμενη εβδομάδα σταματούν και οι ανάδρομες πορείες Ερμή και Δία, που θα γίνουν πιο βοηθητικοί απέναντί σας. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Στα επίσης καλά νέα, ότι είναι η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή που μπορεί να δημιούργησε και να εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, στο διαδίκτυο, στις μετακινήσεις σας. Οπότε κι αυτή την εβδομάδα και κυρίως τη Δευτέρα και το Σαββατοκύριακο, ας είστε λίγο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι. Όμως το καλύτερο πραγματικά νέο της εβδομάδας έρχεται την Παρασκευή 15/10 με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον κυβερνήτη σας Δία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη που ευνοεί τις σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Είναι η καλύτερη μέρα να κανονίσετε να βγείτε με φίλους, συνεργάτες, να κάνετε γνωριμίες ή να κάνετε και μια πρώτη κουβέντα για κάτι επαγγελματικό που θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους δρόμους. Όμως τελικές συζητήσεις και συμφωνίες θα πρέπει να τις αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί δυο όψεις. Μια θετική, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που ευνοεί τις σχέσεις σας και μια πιο δύσκολη την Κυριακή, το τετράγωνο Ήλιου- Πλούτωνα. Με αυτή την όψη προσέξτε τα οικονομικά σας, μην δανείζετε χρήματα, μην παίρνετε οικονομικό ρίσκο και μην μοιράζεστε προσωπικά σας στοιχεία στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλύτερα ασφαλείς παρά να το μετανιώνετε μετά.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]