Τοξότης ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

27/11/2023 - 03/12/2023

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα θέματα της καριέρας φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Αυτό σας κάνει ίσως να προσπαθείτε όλο και περισσότερο και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να κυνηγάτε την ουρά σας όπως ο σκύλος και να νιώθετε απογοητευμένοι ή και ταλαιπωρημένοι. Όμως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού χρόνου αγαπητοί μου Τοξότες κι αυτή τη στιγμή δεν είναι όλες οι συνθήκες με το μέρος σας ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Όσο χτυπιέστε τόσο αποδυναμώνετε ψυχικά και πνευματικά τον εαυτό σας. Βλέπετε η Πανσέληνος που σας επηρεάζει σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που την περιορίζει. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.. Χρειάζεται ηρεμία στο μυαλό και την ψυχή σας για να μπορέσετε να επιλέξετε με σοφία τους στόχους για την καινούρια χρονιά που θα κληθείτε να τους υπηρετήσετε. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Κι αυτό προς το παρόν με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα δεν είναι απλό. Ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο που ο Ποσειδώνας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σχηματιστεί τρεις φορές συνολικά: στις 27/11, στις 27/12 και στις 09/01/24. Αυτές οι όψεις κάποιες φορές δεν επιτρέπουν να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Αυτό μπορεί να επηρεάζει ακόμη και την προσωπική σας ζωή ή και την οικογένεια. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να βιαστείτε σε τίποτε. Προς το παρόν ονειρευτείτε αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου ενεργοποιεί με ποικίλους τρόπους τον τομέα των οικονομικών σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες μέσα στη χρονιά καιρός να τις δείτε και να τις προγραμματίσετε για να μην χάσετε ενδεχομένως ευνοϊκές ρυθμίσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να σας διευκολύνει σε οικονομικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή επίσης να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους για τη νέα χρονιά και να ψάξετε τις πηγές εσόδων και εξόδων για να έχετε περισσότερη ισορροπία στον πολύπαθο αυτό τομέα την επόμενη χρονιά. Ακόμη είναι μια περίοδος για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας σε επίπεδο δουλειάς. Η οργάνωση δεν είναι ακριβώς το ατού σας, αλλά για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις υψηλές απαιτήσεις της περιόδου επαγγελματικά πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα δουλειάς αλλά και ξεκούρασης.

Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μπορεί να σας κάνει κάπως βιαστικούς να μπείτε σε μια σχέση ή συνεργασία, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας. Μόνο αυτός άλλωστε δείχνει τι αξίζει στη ζωή μας και τι όχι. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα θέματα οικονομικών και μην αναμείξετε σε αυτά τις φιλικές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε «προδομένοι» από μια σχέση, αλλά πριν πάρετε μια απόφαση ψάξτε το περισσότερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

27/11/2023 - 03/12/2023

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η Πανσέληνος αυτή αφορά ιδιαίτερα τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι θα είμαστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσουμε τις προοπτικές μιας προσωπικής ή επαγγελματικής δέσμευσης. Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, δηλαδή ο Ερμής. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια νέα σχέση – συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή να έρθετε σε κάποια συμφωνία πριν τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Παράλληλα με την Πανσέληνο ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει. Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθινό αλλά δεν είναι. Μολονότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και μεγάλες υποσχέσεις. Ας κρατήσουμε τη διάθεση για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα και δυναμικές ενάρξεις στη ζωή μας για τις επόμενες ημέρες που το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στις 27/12 και στις 09/01/2024. Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13/12 και θα οπισθοχωρήσει σε αυτή την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Θα ξαναπεράσει στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία πλέον στις 12/01/24. Πολλά λοιπόν από τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες μπορεί να μείνουν σε εκκρεμότητα και να τα ξαναδούμε πάλι ώστε να αποφασίσουμε για την τύχη τους αργότερα μέσα στον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα που παίζει πολύ με το συναίσθημα μας. Άλλωστε τι μας ελκύει σε έναν άνθρωπο και τι μας απωθεί είναι ένα μυστήριο. Η όψη αυτή θέλει προσοχή στις ερωτικές σχέσεις, καθώς μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να πηγάζουν από τραύματα στη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας, τα οποία έχουν απωθηθεί στο ασυνείδητο και βγαίνουν με ορμή ως προβολές στις σχέσεις μας. Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε εύκολα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]