Τοξότης ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Άρης στην πορεία του στον Κριό σας έκανε πιο παθιασμένους με κάτι στη ζωή σας, για κάποιους ήταν έρωτας, για άλλους ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό πρότζεκτ, για κάποιους άλλους η απόκτηση ενός παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, κάπου πέσατε με τα μούτρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Στις 5/7 ο Άρης αποχωρεί από τον Κριό και προχωρά στον Ταύρο, φέρνοντας σας σε επαφή με την πραγματικότητα. Για κάποιους θα είναι πτώση με αλεξίπτωτο και για άλλους «χωρίς», όταν συνειδητοποιήσετε τις πρακτικές καταστάσεις ή τα αποτελέσματα της αφοσίωσης που δείξατε στο «δικό σας πάθος» το προηγούμενο διάστημα. Όπως και να έχει, από δω και κάτω τέρμα τα πάθη και τα λάθη. Με λογική, με υπομονή, πείσμα, μεθοδικότητα και οργάνωση πρέπει να θέσετε θέματα υγείας και δουλειάς επί τάπητος και να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πάρετε και τις σωστές αποφάσεις. Αν εξαιτίας του πάθους αμελήσατε τη φυσική σας κατάσταση, τώρα θα πληρώσετε τις συνέπειες ή θα αφοσιωθείτε για να είστε σε φόρμα. Ένα τσεκάπ επιβάλλεται αν το έχετε παραμελήσει. Καλύτερη διατροφή, λίγη άσκηση, μοίρασμα των ευθυνών και των υποχρεώσεων σας για να μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στην παραγωγή της δουλειάς και ρεαλιστικοί στόχοι στα οικονομικά είναι μερικά από τα σενάρια του Άρη από τις 5/7 μέχρι τις 20/8. Ενέργεια και δυναμικότητα θα έχετε για να βάλετε σε μια τάξη όσα είναι σε «χάος» στη ζωή σας. Φυσικά θα έχετε και περισσότερες επαγγελματικές εξελίξεις το ίδιο διάστημα. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο κάνοντας επιτακτική την ανάγκη οργάνωσης και στα οικονομικά. Γενικότερα μέχρι τις 19/7 θα είναι μια περίοδος για να δείτε λογιστικά, φορολογικά, επενδυτικά ζητήματα, αλλά και να κάνετε επωφελείς διακανονισμούς και να έχετε κέρδη. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη ή μια πρόταση που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]