Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2024

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ταύροι! Η χρονιά ξεκινά με απίθανο τρόπο καθώς ήδη ο Δίας γύρισε σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ τη δεύτερη μέρα του έτους σε ορθή πορεία θα επιστρέψει και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη. Αν είχατε προβλήματα σε οικονομικές δοσοληψίες, καθυστερήσεις ή αντιμετωπίσατε ασυνεννοησία και διαφωνίες θα καταφέρετε με την ορθή πορεία του Ερμή να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα και να σημειώσετε πρόοδο. Ακόμη καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τις 04/01 που ο Άρης θα πάρει θέση στον φιλικό σας Αιγόκερω. Από δω και κάτω ο πλανήτης της δράσης και της δυναμικότητας θα είναι σύμμαχος σας στα νέα σας σχέδια τα οποία με αποφασιστικότητα και ορμή θα κυνηγήσετε. Είτε αυτά αναφέρονται στο μέλλον των σπουδών, είτε της δουλειάς, είτε ακόμη αφορούν προσωπικούς σας στόχους, σημασία έχει ότι τίποτε δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω από το να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Αν σκέφτεστε ένα μεταπτυχιακό, αν έχετε εξετάσεις μπροστά σας, αν σκέφτεστε μια αλλαγή δουλειάς ή έχετε μια ωραία πρόταση, τότε με αποφασιστικότητα δείτε όλα τα ενδεχόμενα.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα πάρει θέση στο ίδιο ζώδιο στις 14/01 βοηθούν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σε σπουδές, μεταπτυχιακά, εκδόσεις, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές, επικοινωνία, διαφήμιση, διαδίκτυο, οτιδήποτε σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να βγάλουν και ένα λαβράκι στα οικονομικά σας. Κάποιες σημαντικές κινήσεις καριέρας φαίνεται ότι θα γίνουν από την πλευρά σας τον πρώτο μήνα αυτής της χρονιάς. Θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια αλλά και το όραμα να χτίσετε κάτι το οποίο θα εδραιώσει τη φήμη σας ως επαγγελματία ή θα εμπνευστείτε μια νέα ιδέα που μπορεί η υλοποίησή της να αποτελέσει μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα σας. Ακόμη είναι μήνας ο Ιανουάριος που θα σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και μάλιστα μακρινά στο εξωτερικό. Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο να τα πραγματοποιήσετε άμεσα μπορείτε να τα προγραμματίσετε για αργότερα μέσα στη χρονιά, αλλά τώρα θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες κι από οικονομικής άποψης. Στις 21/01 έχουμε μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο για τη νέα χρονιά. Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Το 2023 είχατε πάρει μια μικρή γεύση της επιρροής του από το σύντομο διάστημα της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο από τον Μάρτιο μέχρι τις 10/06. Ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο και μέσα στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας αλλάζοντας στην πάροδο των επόμενων είκοσι ετών συθέμελα τη ζωή σας. Η πορεία του είναι αργή και οι αλλαγές που θα συμβούν δεν έρχονται με βίαιο και δραματικό τρόπο αλλά σιγά σιγά. Φέτος βέβαια θα επηρεάσει τους γεννημένους μόνο τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Με την επιρροή αυτή πολλοί θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, άλλοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με την τεχνολογία και άλλοι θα κάνετε την επανάστασή σας, ακολουθώντας μια δική σας πρωτοποριακή ιδέα που πιθανώς δεν έχει καμία σχέση με ό,τι σπουδάσατε ή κάνατε στο παρελθόν. Μέσα σε όλες τις φιλοδοξίες σας μη ξεχνάτε τη μαγική λέξη «ισορροπία». Αν μόνο εργάζεστε, σκέπτεστε και δεν περνάτε καλά ή δεν δίνετε τον απαραίτητο χρόνο στην προσωπική σας ζωή χάνετε το νόημα της ζωής. Ευτυχώς η Αφροδίτη έρχεται τη σωστή στιγμή για να μην αφήσει να επικρατήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα περάσει στον φιλικό σας Αιγόκερω στις 23/01 και θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή. Ακόμη κι η Πανσέληνος στις 25/01 ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Στις 27/01 ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας αυξάνοντας τα απρόοπτα και τις εκπλήξεις στην καθημερινότητα σας.

Καλό μήνα Ταύροι μου! Ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσωπικής ανάπτυξης και προόδου, μήνας που έχει να σας διδάξει καινούρια πράγματα, αλλά και μήνας σημαντικών αλλαγών που φυσικά δεν σταματούν σε αυτό το μήνα, αλλά εκτείνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Σαφώς θα υπάρχει έμφαση στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Θα υπάρχουν εξελίξεις θετικές και αρνητικές και όπως φαίνεται μπορεί να γεννηθεί μέσα σας η ανάγκη να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση είτε επαγγελματικά είτε και σε άλλα επίπεδα. Κι αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να ξενίσει όσους συνδέονται μαζί σας. Με τους περισσότερους πλανήτες σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ιδιαίτερα μετά τις 13/02 το να έχετε υπομονή και ψυχραιμία, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται, είναι η μόνη λύση για να διατηρήσετε ηρεμία πνεύματος και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν δεν νιώθετε στο εργασιακό σας περιβάλλον ότι οι άλλοι σας υποστηρίζουν, είναι πιθανό να δημιουργήσετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους ή και τους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερα από τις 13/02 μέχρι τις 22/02 που η Αφροδίτη και ο Άρης συναντούν τον Πλούτωνα και συναντιούνται και μεταξύ τους σε σύνοδο. Καλώς ή κακώς δεν μπορείτε ούτε να ελέγξετε πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι στη ζωή σας, ούτε μπορείτε να τους επιβάλλετε πώς θα σας βλέπουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02 που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Αντιθέτως πρέπει να είστε δεκτικοί σε αυτές και ίσως να τις επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Όμως μην είστε βιαστικοί και σίγουρα μην κόβετε γέφυρες άτσαλα ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 23/02 σαφώς θα ευνοηθείτε λίγο περισσότερο στις σχέσεις σας, ενώ και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02 μπορεί να φέρει περισσότερη ικανοποίηση σε ερωτικό επίπεδο. Πιθανώς να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή αν το επιθυμείτε να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός απογόνου. Στο τέλος του μήνα με τις συνόδους Ήλιου και Ερμή από τους Ιχθύς με τον Κρόνο μπορεί να προκύψουν ασυμφωνίες, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με προϊσταμένους, ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Είναι όμως κάτι εντελώς προσωρινό. Εν κατακλείδι, αξιοποιήστε περισσότερο το διάστημα μέχρι τις 13/02 που είναι πιο ήπιο και θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη και προσδεθείτε για τις αναταράξεις του δευτέρου μισού του μήνα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Ταύροι μου! Ο Μάρτιος σίγουρα αποτελεί μια καλύτερη εκδοχή του Φεβρουαρίου, μολονότι μέχρι τις 22/03 οι πιέσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σας. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με τις δυσκολίες ή τις προκλήσεις του προηγούμενου μήνα πιθανώς όμως και όχι. Πάντως και τον πρώτο μήνα της άνοιξης τα επαγγελματικά και οι κάθε λογής υποχρεώσεις σας θα σας τρέξουν. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα δώσει λύσεις σίγουρα μετά τις 11/03 καθώς παίρνει θέση στους Ιχθύς. Θα σας παρέχει στήριξη που θα προέρχεται κυρίως από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον από τους συνεργάτες σας. Είναι μια εξαιρετική Αφροδίτη που σας ωθεί να είστε λίγο πιο τρυφεροί, συναισθηματικοί και θετικοί με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Άλλωστε ό,τι δίνετε αυτό παίρνετε και πίσω αγαπητοί μου Ταύροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03, μια μέρα πριν περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύς, σηματοδοτείται μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος που η συλλογική δουλειά αποδίδει, οι στόχοι σας βοηθιούνται να υλοποιηθούν, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων. Μετά τις 20/03 βέβαια η Αφροδίτη δεν θα είναι τόσο χαμογελαστή απέναντι σας, καθώς συναντά τον Κρόνο στους Ιχθύς κι αυτό μπορεί να φέρει κάποιες αναταράξεις σε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε «εκτός» μιας ομάδας ή ότι κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες δεν σας συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους. Καλά θα κάνετε να έχετε πιο χαμηλές προσδοκίες σε αυτή τη φάση για να μην απογοητευθείτε και φυσικά να μην πάρετε τίποτε προσωπικά. Ένας ακόμη λόγος που μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση είναι και η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στις 22/03. Καλώς ή κακώς θα στρέψει ακόμη περισσότερο την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στα κοινά, στα κοινωνικά σας δίκτυα, στην επιτυχία των στόχων σας, στις κοινωνικές σας επαφές. Πιθανώς εκεί μπορεί να παρουσιαστούν και κάποιες κακοφωνίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις εντάσεις και να προσπαθείτε να ανακατευθύνετε την αρνητική ενέργεια σε πιο παραγωγικές και δημιουργικές διεξόδους. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 25/03 κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες τις εξελίξεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό αφορά θέματα εργασίας, υγείας, ακόμη και τα κατοικίδια σας. Επηρεάζει τους γεννημένους Απρίλιο και πιθανώς να σας υπενθυμίσει κάποιες καταστάσεις που μπορεί να ξεκίνησαν τον Οκτώβριο. Κάποιες προκλήσεις είτε από συνεργάτες είτε από φίλους πιθανώς να μη μπορείτε να τις αποφύγετε. Όμως αυτό θα σας κινητοποιήσει ώστε να ψάξετε κάποιες άλλες πηγές στήριξης.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια καθώς Ήλιος, Ερμής, Χείρωνας ήδη, η Αφροδίτη από τις 05/04 και η έκλειψη Ηλίου στις 08/04 ενεργοποιούν ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και μπορεί να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε έναν πυρετό προετοιμασίας είτε για σπουδές, είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον άλλο μήνα ή και αργότερα. Όποιον στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Άλλωστε σε ένα μήνα που ξεκινά με ανάδρομο φαινομενικά Ερμή από την πρώτη του μέρα μέχρι τις 26/04 δεν υπάρχει λόγος βιασύνης εκδήλωσης της δράσης σας. Τα νέα ξεκινήματα για να είναι επιτυχημένα είναι προτιμότερο να γίνουν σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον. Η πολύ δυνατή έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08/04 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα φέρνοντας ίσως το τέλος ενός κύκλου στη ζωή σας, είτε αυτό αναφέρεται σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά ή μια κατάσταση. Κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να φύγει, κάποιος άλλος να έρθει ακόμη κι από το παρελθόν, αλλά στο τέλος της μέρας αγαπητοί μου Ταύροι έχετε μόνο τον εαυτό σας και μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε μια πιο ανανεωμένη και δυνατή εκδοχή του. Σημαντικό ρόλο τις μέρες κοντά στην έκλειψη με την απαιτητική σύνοδο Άρη-Κρόνου μπορεί να παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή το περιβάλλον της δουλειάς, η συμμετοχή σας σε ένα γκρουπ, ένα κόμμα ή μια οργάνωση. Κάποιο είδος απόρριψης ίσως να μην είναι εύκολο να την αποφύγετε. Από την άλλη, παρά τα δύσκολα συναισθήματα που προκαλεί μια τέτοια κατάσταση, ίσως πρέπει να συμβεί προκειμένου να αποφασίσετε να απέχετε από κάποιον ή κάτι που πλέον δεν έχει τίποτε να σας προσφέρει. Από την άλλη αυτή η έκλειψη θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκάπ καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Πολύ θετική η έκλειψη, αλλά και οι σύνοδοι Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης με τον Χείρωνα στη διάρκεια του μήνα για περισσότερη ενδοσκόπηση και δουλειά με τον εαυτό σας σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στα σημάδια που βλέπετε ακόμη και στα όνειρά σας αυτή την περίοδο. Τα όνειρα είναι ο μαγικός τρόπος που πολλές φορές το σύμπαν μας αποκαλύπτει τα σχέδια του. Η περίοδος της «χειμερίας νάρκης» τελειώνει κάπου στις 19/04 όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, δίνοντας το πράσινο φως για την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων που είναι από τα πλέον σημαντικά των τελευταίων χρόνων. Κι αυτό γιατί στις 21/04 θα συναντηθούν στο ζώδιο σας ο Δίας και ο Ουρανός σε μια σπάνια όψη συνόδου που στο δικό σας ζώδιο συναντιούνται μια φορά κάθε 84 χρόνια. Αυτή η πολύ δυνατή όψη έχει ως σκοπό να σας αφυπνίσει, να σας βγάλει από τη στασιμότητα και τη ζώνη ασφαλείας σας, να φέρει τα πάνω κάτω με απρόσμενες καταστάσεις στη ζωή σας, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τους πειραματισμούς από την εξωτερική σας εμφάνιση μέχρι τα πράγματα που κάνετε και επιθυμείτε. Είναι η απαρχή μιας νέας Εποχής για το ζώδιο σας και θα γεννηθεί ένας νέος εαυτός απαλλαγμένος από βαρίδια του παρελθόντος, συνήθειες, σχέσεις, εμπειρίες που δεν σας άφηναν να πετάξετε. Είναι η όψη της αλλαγής και της μεταμόρφωσης. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε περισσότερο. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιο σας στις 29/04 που θα σας βρει ανανεωμένους και ιδιαίτερα κοινωνικούς.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο ξεχωριστός και τυχερός των τελευταίων χρόνων και σίγουρα τα διαθέτει όλα: σασπένς, γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και τεράστιες ευκαιρίες προόδου. Για κάποιους από σας έχει έρθει η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας προηγούμενων ετών ειδικά στα θέματα της καριέρας. Τα γενέθλια σας συνεχίζονται μέχρι τις 20/05, αλλά μέχρι τις 25/05 θα συνεχίσετε να φιλοξενείτε την πλειονότητα των πλανητών. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία-Ουρανού που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα στο δικό σας ζώδιο και σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ιδιαίτερα βοηθητικό για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να ενισχύσετε τα οικονομικά σας; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Να κάνετε μια νέα γνωριμία; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για νέα ξεκινήματα, οπότε σε όποιον τομέα θέλετε να κάνετε μια φιλόδοξη αρχή θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Φυσικά τον Μάιο δεν θα λείψουν και τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σχηματίσουν συνόδους με τον Ουρανό στο ζώδιο σας φέρνοντας αλλαγές και ουρανοκατέβατες εξελίξεις. Τον Μάιο θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό. Κάποιες από τις πιο τυχερές μέρες του Μαΐου βρίσκονται συγκεντρωμένες από τις 17 μέχρι τις 23/05, καθώς τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν σύνοδο με τον Δία που θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι τις 25/05. Πρόκειται για όψεις που δεν θα ξαναέρθουν στο ζώδιο σας πριν περάσουν 12 χρόνια. Οι ευκαιρίες θα πολλαπλασιαστούν για να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και να έχετε περισσότερη τύχη στις ερωτικές σας σχέσεις, στα οικονομικά αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Η εποχή των Διδύμων ξεκινά τη μέρα που τελειώνουν τα δικά σας γενέθλια και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχει φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά και σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά θα έχετε ακόμη κάποιες αποχωρήσεις από το ζώδιο σας εκτός του Ήλιου. Η πρώτη αφορά την Αφροδίτη που προχωρά στους Διδύμους από τις 23/05 και η δεύτερη τον Δία που προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά τις 26/05. Είστε έτοιμοι να βγάλετε λεφτά; Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν ψάχνατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια εργασία σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Φυσικά η θετική επιρροή του Δία στον τομέα των οικονομικών θα συνεχιστεί μέχρι τις 09/06/2025, δηλαδή για έναν ολόκληρο χρόνο φέρνοντας περισσότερη αφθονία στη ζωή σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου πατήστε εδώ.

Ο Ιούνιος ξεκινά με ιδιαίτερη νοητική ένταση, καθώς ψάχνετε τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημά σας και γενικότερα να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Καθώς ο Δίας από τους Διδύμους και τον τομέα των οικονομικών σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας στις 03/06 και την ίδια μέρα προχωρά στους Διδύμους και ο Ερμής, ενεργοποιείται μέσα σας το ιδιαίτερο ταλέντο σας να μπορείτε να πουλήσετε στους άλλους με τον καλύτερο τρόπο είτε τις υπηρεσίες είτε τα προϊόντα της δουλειάς σας κι αυτό πρέπει να κάνετε. Ιδιαίτερα η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι από τις πιο ευνοϊκές για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, καθώς σχηματίζεται μια πλειάδα θετικών όψεων που αφορούν τον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών. Ίσως είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να ζητήσετε αύξηση, να ρευστοποιήσετε κάποια επένδυση, να αυξήσετε τις τιμές σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή να κάνετε μια αποδοτική νέα επένδυση. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις μέχρι τις 17/06 σε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε ίσως θετικούς διακανονισμούς, να βάλετε σε μια τάξη χρέη και οφειλές, αλλά να βρείτε πιθανώς και μια δεύτερη πηγή εσόδων για να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους παραπέμπει και πάλι στα οικονομικά που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα. Πρόκειται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που όμως δέχεται και την επιρροή του Κρόνου σε τετράγωνο από τους Ιχθύς. Τα υγιή όρια, το να ξέρετε πού ξεκινάτε εσείς και πού οι άλλοι, θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την επιρροή. Παρόλα αυτά, μην παίρνετε οικονομικές αποφάσεις ή μη δεσμεύεστε σε οικονομικές επενδύσεις βιαστικά από τις 08/06 μέχρι και τις 13/06 και κοντά στις 17/06 γιατί μπορεί να υπάρχουν ασάφειες. Καλό επίσης είναι να προστατέψετε και την ενέργεια σας εκείνες τις μέρες για να μην τη διασκορπίσετε ανώφελα. Από τις 09/06 μπαίνετε με φουλ πατημένο το γκάζι, καθώς ο Άρης για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια περνά στο ζώδιο σας στις 09/06 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν θα σας βρουν με περισσότερο πείσμα, φιλοδοξία, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, έτοιμους να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να διώξετε τα εμπόδια από τον δρόμο σας με κάθε τρόπο. Το προηγούμενο διάστημα σχεδόν ενάμισι μήνα με τον Άρη σε ένα παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ήταν πολύ κουραστικό και νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στη ζωή σας. Το παρασκήνιο, τα προβλήματα, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις ήταν το καθημερινό σας ψωμοτύρι και ήταν δύσκολο να εστιάσετε, εξαιτίας παραγόντων που δεν ευθύνεστε απολύτως, στις φιλοδοξίες σας. Αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά σας στρώνεται το κόκκινο χαλί για να το διαβείτε και να φωτογραφηθείτε σαν σταρ, αντιθέτως θα πρέπει να δουλέψετε ίσως ακόμη πιο σκληρά, πιο μεθοδικά και οργανωμένα για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η διαφορά έγκειται σε δυο σημεία. Ότι τώρα ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός, ποιο είναι το εμπόδιο και δευτερευόντως είστε πιο αποφασιστικοί να το παραμερίσετε από τον δρόμο σας. Κοντά στις 11/06 με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες διαλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και μην μπαίνετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με άτομα που μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά. Στις 17/06 ο Ερμής και η Αφροδίτη εξέρχονται από το ζώδιο σας και προχωρούν στον Καρκίνο βοηθώντας να έχετε πιο καθαρό μυαλό και κρίση και βέβαια θα διευκολύνει την επικοινωνία με τους άλλους και τις επαφές σας και τις δοσοληψίες σας κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Τα πάντα σιγά σιγά θα μπουν σε τάξη και η αίσθηση του χάους θα υποχωρήσει. Ακόμη θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευθείτε ή να περάσετε πιο όμορφα στην καθημερινότητα σας με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά στις 20/06 με το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο ενθαρρύνοντας σας να γίνετε πιο κοινωνικοί, να αυξήσετε τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και επαφές με φίλους, αλλά πιθανώς να κάνετε και κάποια ταξιδάκια. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία, βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, αλλά και να κάνετε πιθανώς κι ένα ταξίδι απολαυστικό, ενδεχομένως και με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα σας καλεί να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας σε φίλους και συνεργάτες.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούνιος 2024

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ο πιο κοινωνικός κι επικοινωνιακός μήνας του φετινού καλοκαιριού, καθώς υπάρχει τεράστια έμφαση τουλάχιστον στο πρώτο του δεκαπενθήμερο στο ζώδιο των Διδύμων. Να σας υπενθυμίσω εδώ τη γεμάτη «περιέργεια», ανοιχτόμυαλη και νοητικά ανήσυχη φύση του ζωδίου των Διδύμων που κυριαρχεί μέσα στον μήνα με τον Ήλιο μέχρι τις 20/06, την Αφροδίτη μέχρι τις 17/06, τον Ερμή από τις 03/06 μέχρι τις 17/06 και βέβαια τον Δία σε όλη τη διάρκεια του. Είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να ενισχύσουμε τις επαφές μας, να βγούμε περισσότερο, να κινηθούμε, να αλλάξουμε παραστάσεις. Ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα έντονη όψη στις 03/06, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η οποία ενδυναμώνει την πίστη μας και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά και την τάση να δούμε σε βάθος και να φιλοσοφήσουμε τα τεκταινόμενα στις ζωές μας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και σε οικονομικά θέματα, αλλά μας χαρίζει κι έμπνευση ώστε να έχουμε ιδέες που ίσως αλλάξουν την καθημερινότητα μας ή να είναι επιδραστικές και στο περιβάλλον μας. Τη μεγαλύτερη εύνοια θα λάβουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια τις τρεις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που κυβερνά, και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστούμε, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας, ενώ θα μας ανοίξει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε κάπως πιο προσεκτικοί κοντά στις 12/06 που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, προσθέτοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις σχέσεις, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή και καθυστερήσεις που μας εκνευρίζουν στην καθημερινότητα μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και κοντά στις 17/06 με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθώς δημιουργεί σύγχυση αλλά και τάση για ψευδείς ειδήσεις, ανυπόστατες φήμες και κουτσομπολιά. Μέχρι τις 09/06 είναι το πιο ανάλαφρο και χαλαρό διάστημα του Ιουνίου. Μέσα σε αυτό σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 που μας εμπνέει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να θέσουμε στόχους και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Στις 09/06 ο Άρης περνά στον Ταύρο και το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με διαφορετικό τρόπο παρακάτω. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τη δράση, το θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης θεωρείται αδύναμος στην παραδοσιακή αστρολογία μεν, παρόλα αυτά αν συγκεντρωθεί στον στόχο του με πείσμα και υπομονή θα τον επιτύχει. Είναι εξαιρετική θέση για σκληρή δουλειά, για να οργανωθούμε καλύτερα και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση στόχων που είναι μακροπρόθεσμοι. Είναι όμως κι ένας «ξεροκέφαλος» Άρης που δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη. Όσοι τον έχετε στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Η πρώτη του όψη και πιο σκληρή είναι στις 11/06 το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη έντασης, έντονου ανταγωνισμού, παιχνιδιών δύναμης κι εξουσίας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 εκτείνονται και οι πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου, καθώς έχουμε απαιτητικές όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο. Χρειάζεται να είμαστε κάπως πιο αυστηροί στα όρια μας και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Στις 17/06 Ερμής και Αφροδίτη χέρι χέρι θα περάσουν στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας μας εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή, να κάνουμε πιο θερμές τις σχέσεις μας με τους οικείους μας, να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους άλλους κι όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και να χαρούμε την επαφή με τη θάλασσα που πάντα λειτουργεί ως η καλύτερη αποτοξίνωση από το στρες! Στις 20/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτώντας πάντα την έναρξη του καλοκαιριού, της αγαπημένης για τη χώρα μας εποχής του χρόνου. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/06 πρώτον θα ομορφύνει τα βράδια μας και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν με ρεαλιστικούς όρους ή κατά πόσο είναι ουτοπικά. Λίγος ρεαλισμός αλλά και αισιοδοξία μπορούν να κάνουν θαύματα με αυτό το φεγγάρι. Στις 29/06 ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Βέβαια οι πιο αργοί πλανήτες, όπως ο Κρόνος, επειδή παραμένουν ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο δεν έχουν αυτή τη δυναμική που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες όταν είναι ανάδρομοι όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης. Στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάνει λάθη ή ήμασταν αμελείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προσέγγιση και συμπεριφορά. Οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες στα 12 ζώδια και έτσι δεν θα έχει κανείς παράπονο αυτό τον μήνα ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες του.

[...]