Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ταύροι! Τον Ιανουάριο μπαίνετε με φουλ πατημένο το γκάζι, καθώς ο Άρης για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια περνά στο ζώδιο σας στις 7 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν, θα σας βρουν με περισσότερο πείσμα, φιλοδοξία, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, έτοιμους να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να διώξετε τα εμπόδια από τον δρόμο σας με κάθε τρόπο. Οι προηγούμενοι 6 μήνες, με τον Άρη σε ένα παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ήταν πολύ κουραστικοί και νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στη ζωή σας. Το παρασκήνιο, τα προβλήματα, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, ήταν το καθημερινό σας ψωμοτύρι και ήταν δύσκολο να εστιάσετε απολύτως στις φιλοδοξίες σας, εξαιτίας παραγόντων που δεν ευθύνεστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά σας στρώνεται το κόκκινο χαλί για να το διαβείτε και να φωτογραφηθείτε σαν σταρ, αντιθέτως θα πρέπει να δουλέψετε, ίσως ακόμη πιο σκληρά, πιο μεθοδικά και οργανωμένα, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η διαφορά έγκειται σε δυο σημεία. Ότι τώρα ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός, ποιο είναι το εμπόδιο και δευτερευόντως είστε πιο αποφασιστικοί να το παραμερίσετε από τον δρόμο σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, βοηθούν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σε σπουδές, μεταπτυχιακά, εκδόσεις, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές, επικοινωνία, διαφήμιση, διαδίκτυο, οτιδήποτε σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να βγάλουν και ένα λαβράκι στα οικονομικά σας. Κάποιες σημαντικές κινήσεις καριέρας φαίνεται ότι θα γίνουν από την πλευρά σας στο τελευταίο δεκαήμερο. Όμως μην βιάζεστε, γιατί στο τέλος του μήνα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις. Μην το πάρετε σαν κακό οιωνό, αλλά σαν σημάδι ότι πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα σε τι δεσμεύσεις μπαίνετε. Πάρτε τον χρόνο σας. Τα επαγγελματικά είναι το κύριο πιάτο και του επόμενου μήνα. Στις 28/1 προσοχή σε οικογενειακά θέματα.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Φεβρουάριος είναι με κάποιο τρόπο μια πιο περιπετειώδης συνέχεια του Ιανουαρίου, με την έμφαση να εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Με τους περισσότερους πλανήτες σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και με τον Ερμή ανάδρομο στην ίδια περιοχή, το να έχετε υπομονή και ψυχραιμία -όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται- είναι η μόνη λύση για να διατηρήσετε ηρεμία πνεύματος και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Αντιθέτως, πρέπει να είστε δεκτικοί σε αυτές και ίσως να τις επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Σαφώς, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προκύψουν ασυμφωνίες, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με προϊσταμένους, ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει με την ευχάριστη συγκυρία της Νέας Σελήνης στις 11/2 και της συνόδου Αφροδίτης-Δία, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και στις αρχές του δευτέρου (όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ταύρου ή από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Ταύρου), μια εξαιρετική ευκαιρία για μια νέα καριέρα, μια ευκαιρία εξέλιξης και προόδου που μπορεί να σας ανανεώσει και να σας κάνει να ενθουσιαστείτε. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Μέχρι τις 20/2, μπορεί να μην νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τη δουλειά ή να υπάρχουν ασταθείς συνθήκες. Θα ξεκαθαρίσει όμως το τοπίο και η ευκρίνεια θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Στο τελευταίο πενθήμερο θα «νοστιμίσει» λίγο και η ερωτική σας ζωή, που ίσως την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μια Πανσέληνος μέσα στον τομέα του έρωτα στις 27/2 στην Παρθένο, είναι η καλύτερη συνθήκη για να βαθύνει ένας δεσμός σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Χωρίς να έχετε μεγάλες προσδοκίες φανείτε δεκτικοί και σε νέες γνωριμίες με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μετά τις 25/2.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και δεν θα μπορούσατε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι από μια τέτοια συνθήκη. Το πρώτο δίμηνο ήταν πραγματικά πολύ απαιτητικό, αφού ταυτόχρονα με τον Άρη πήρατε μια γερή γεύση κι από την κόντρα του Κρόνου με το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποσταθεροποίησε. Βέβαια, κάποιοι Ταύροι μπορέσατε σε αυτό το απαιτητικό διάστημα να βάλετε την σφραγίδα σας και σε ένα επαγγελματικό έργο που προετοιμάζατε και δουλεύατε γι’ αυτό χρόνια. Ο Άρης περνά στις 4/3 στους Διδύμους και μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μέχρι τις 23/4 που θα παραμείνει εκεί θα είστε σε μια φάση να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο σε οικονομικό επίπεδο τη δουλειά σας ή να εξαργυρώσετε την επιτυχία σας. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο προσοδοφόρες και οικονομικά. Βέβαια, με τον Άρη σε αυτό τον τομέα δεν θα λείψουν και τα έξοδα γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι να βάλετε το χέρι στην τσέπη και για να βγουν χρήματα π.χ. για κάποιες αγορές. Μέχρι τις 21/3 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπά τους Ιχθύς, παρέχοντας σας στήριξη που προέρχεται κυρίως από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον από τους συνεργάτες σας. Είναι μια εξαιρετική Αφροδίτη που σας ωθεί να είστε λίγο πιο τρυφεροί, συναισθηματικοί και θετικοί με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Άλλωστε ό,τι δίνετε αυτό παίρνετε και πίσω αγαπητοί μου Ταύροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13/3, μια μέρα πριν τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σηματοδοτείται μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος που η συλλογική δουλειά αποδίδει, οι στόχοι σας βοηθιούνται να υλοποιηθούν, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων. Η Πανσέληνος στις 28/3 φέρνει θέματα υγείας και εργασίας στο προσκήνιο απαιτώντας δράση!

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και ίσως να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε ένα πυρετό προετοιμασίας είτε για σπουδές, είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον Απρίλιο ή και αργότερα. Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 14/4 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας κάνοντας σας αποδέκτες του έρωτα, της αγάπης, αλλά και των χρημάτων. Στις 19/4 ξεκινούν τα γενέθλια σας. Εκτός του Ήλιου, εκείνη τη μέρα μπαίνει στο ζώδιο σας κι ο Ερμής. Στις 22, 23/4 μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή και ένας ξαφνικός χρηματικός μπουναμάς. Αξιοποιήστε την 10η Απριλίου, την 15η και την 17η για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κάτι καλό μπορεί να έρθει εκεί από πλευράς προτάσεων, προαγωγών, αυξήσεων. Από τις 24/4 μέχρι τις 28/4 θα ζοριστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως, με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας τα διαθέτει όλα: σασπένς, γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και κάποια αγκάθια προς το τέλος του, που πρέπει να διαχειριστείτε με τη δέουσα προσοχή. Η έμφαση πάντως του μήνα θα είναι στο χρήμα! Τα γενέθλια σας συνεχίζονται μέχρι τις 20/5, αλλά θα έχετε κάποιες αποχωρήσεις από το ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά τον Ερμή που προχωρά στους Διδύμους από τις 4/5 κι έπειτα και η δεύτερη την Αφροδίτη που προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά τις 9/5. Είστε έτοιμοι να βγάλετε λεφτά; Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται μέσα σε αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας για το υπόλοιπο του Μαΐου. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν αναζητούσατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια σας εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και μην μακρηγορείτε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε. Εξάλλου από τις 14/5 θα έχετε ακόμη μια βοήθεια. Τον Δία από τους Ιχθύς. Περνά σ’ αυτό το ζώδιο στις 14/5 ακριβώς μέσα στον τομέα των στόχων και των ονείρων σας.  Η εποχή των Διδύμων ξεκινά την ημέρα που τελειώνουν τα δικά σας γενέθλια και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχει φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Μια έκλειψη στις 26/5 δημιουργεί ένα μικρό χάος στην καθημερινότητα σας, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι στα κάγκελα και πιθανώς να υπάρχουν και απρόσμενες καταστάσεις ή αλλαγές. Τόσο με την έκλειψη όσο και με τον ανάδρομο Ερμή που ξεκινά 30/5 θα σας απασχολήσουν πάλι οικονομικά θέματα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στον τομέα των οικονομικών για το ζώδιο σας και καλά θα κάνετε από την αρχή του κιόλας να προγραμματίσετε με σωστό τρόπο τα έξοδα σας, για να μην βρεθείτε προς εκπλήξεως στο τέλος του. Βλέπετε εκτός από τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, στον ίδιο τομέα των οικονομικών θα σχηματιστεί και η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6. Αν σας πιάνει η παρόρμηση να κάνετε αγορές καλύτερα να το σκεφτείτε και μια και δυο φορές, αν δεν θέλετε μετά να μετανιώνετε. Κι επειδή ο Ιούνιος θα είναι ένας κοινωνικός μήνας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, με πλείστες ευκαιρίες για εξόδους και συναντήσεις με τους φίλους ή τους συγγενείς, συγκρατηθείτε με τις γενναιοδωρίες και μην κάνετε επιπόλαια έξοδα. Η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια δεύτερη πηγή εσόδων, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί εκείνες τις ημέρες, διότι στην έκλειψη αυτή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας και μπορεί κάτι να σας αποκρύπτεται. Αν σας παρουσιάζεται μια πρόταση επαγγελματική ως πολύ καλή για να είναι αληθινή, να είστε πιο καχύποπτοι. Προσοχή αυτές τις μέρες και στους λογαριασμούς, τις κάρτες και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 11/6, ωθώντας την προσοχή σας περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να έχετε χωροταξικές αλλαγές με αυτή την επιρροή, μετακομίζοντας είτε σε ένα νέο σπίτι ή σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε επισκευές, ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να βρείτε ένα εξοχικό σπίτι που μπορεί να διαμένετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι σε καθημερινή βάση και οι αγωνίες είτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε για την οικογένεια πιο συχνές. Παρόλα αυτά πριν το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δηλαδή πριν τις 22/6, τίποτε δε φαίνεται να λύνεται όπως θα το επιθυμούσατε. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 και η Πανσέληνος στις 24/6 σας προτρέπουν να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και να μην αποκλείετε τίποτε. Θέματα που σχετίζονται με τη γνώση, την εκπαίδευση, τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές και εξελίξεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά αγχωμένα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς Άρης και Αφροδίτη έρχονται σε κόντρα με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια και αυτές που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Κάποιοι μπορεί να σας ζορίζουν πολύ ή μπορεί να μη βλέπετε πρόοδο στα σχέδια σας.

Πολύ διαφορετική θα είναι η εικόνα μετά τις 10/7 και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των συμφωνιών. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που όλοι ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα, ασάφειες, σύγχυση, είναι σαν να φεύγει ένα πέπλο από μπροστά σας και βλέπετε την αλήθεια και μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις, τις ιδέες σας κι αυτά που νιώθετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε συμφωνίες, αγορές, ταξίδια, να ασχοληθείτε με νέα πρότζεκτ και γενικά να έχετε καλύτερες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις προόδου σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, σεμιναρίων, ταξιδιών, διαδικτύου. Καλές μέρες κι αν θέλετε να ψάξετε νέες διεξόδους έκφρασης, αλλά και νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μέχρι τις 21/7 το διάστημα αυτό απέχει πολύ από το να πάρει τον τίτλο του ερωτικού διαστήματος για το φετινό καλοκαίρι. Είναι τόσα όσα σας απασχολούν σε άλλους τομείς που ο έρωτας δεν έχει πρώτη θέση. Όμως μετά τις 21/7 ξεκινά ένα τέλειο διάστημα για την προσωπική σας ζωή, για να ερωτευθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε πιο όμορφα με τον σύντροφο σας. Θα είναι μια πιο ξένοιαστη περίοδος που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τα θέματα του σπιτιού ή ενός ακινήτου θα είναι στις προτεραιότητες του Ιουλίου. Μπορεί να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση, αναδιακόσμηση και να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά αν είστε γονείς. Η Πανσέληνος στις 24/7 παραπέμπει σε εξελίξεις στην καριέρα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.