Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 είναι ρόλερ-κόστερ, καθώς βγαίνετε σε μια νέα χρονιά και σε ένα νέο ταξίδι περιπέτειας. Όμως οι θάλασσες δεν θα είναι πάντα καλοτάξιδες αγαπητοί μου Ταύροι και γι’ αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη στις 2/1 μέσα στον 9ο οίκο της αισιοδοξίας, της επέκτασης, ανοίγει την όρεξή σας για νέες και πρωτότυπες εμπειρίες και γίνεστε πιο ανήσυχοι νοητικά, ψάχνοντας με τι καινούριο θα καταπιαστείτε που θα σας προσφέρει ικανοποίηση και νέες γνώσεις. Και μολονότι κάτι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας για τα νέα σας σχέδια, δεν παύει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, να βρίσκεται ανάδρομη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας συνθήκες αστάθειας, σύγχυσης, αναβολές και καθυστερήσεις και αλλαγές πλάνων της τελευταίας στιγμής. Σαν να μην φτάνει αυτό, έρχεται ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα της καριέρας αρχικά προσθέτοντας περισσότερη σύγχυση στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δουλειάς και να έχετε αντανακλαστικά στις όποιες επιβραδύνσεις μπορεί να προκύπτουν. Επειδή θα υπάρχει τάση παρεξηγήσεων, προσέξτε σχέσεις με προϊσταμένους και ανωτέρους. Μετά τις 26/1 ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πως ίσως πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια τελείως διαφορετική γωνία. Στις 24/1 θέση παίρνει και ο Άρης στον Αιγόκερω, μια ιδιαίτερα δυναμική και φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο που θα σας ενδυναμώσει και θα βοηθήσει στο τέλος και κυρίως τον επόμενο μήνα να σημειώσετε πολύ μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με τον Ιανουάριο. Η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο στις 17-18/1 μπορεί να σας κάνει κάπως παρορμητικούς στα λόγια, ειδικά αν κουβαλάτε μέσα σας θυμό ή πικρία και θέλετε να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι μέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά και όλοι θα έχουν την τάση να παίρνουν πολύ προσωπικά και βαριά ό,τι λέγεται, οπότε προσέξτε πώς σερβίρετε κάποιες αλήθειες, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος είναι ίσως ο πιο βοηθητικός μήνας για το ζώδιο σας, με εξαίρεση τις πρώτες τρεις μέρες του που συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή και παράλληλα σχηματίζεται μια ιδιαίτερα απαιτητική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τη Νέα Σελήνη και τις αλλαγές ή τις ανατροπές που φέρνει, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Στις 4/2 ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία με ένα πιο θετικό τρόπο και θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο τους στόχους σας. Αν θέλετε να κάνετε μια εκκίνηση ή να προωθήσετε θέματα σπουδών, δουλειάς, θέματα που αφορούν ξένους κι εξωτερικό, ταξίδια και νομικά ζητήματα, θα τα καταφέρετε πιο εύκολα αυτό τον μήνα. Άλλωστε, θα έχετε τη στήριξη του Άρη και της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω. Μάλιστα οι δυο πλανήτες θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 16/2, τη μέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Με αυτή την όψη θα νιώθετε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο ή να προχωρήσετε στην επόμενη περιπέτεια στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Μπορεί να μάθετε ευχάριστα νέα για κάποιο άτομο από το συγγενικό σας περιβάλλον ή μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις στον χώρο του σπιτιού. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε αλλαγές στο σπίτι ή να δείτε και την περίπτωση μιας μετακόμισης. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στο ζώδιο σας φέρνει μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία στις 18/2, που συνδέεται είτε με ένα επαγγελματικό θέμα είτε μια σχέση. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Από κει ξεκινά μια ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους και είναι το καταλληλότερο διάστημα να υλοποιήσετε τους στόχους σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με εξαιρετικές προοπτικές, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 μπορεί να φέρει ευκαιρίες να επιτύχετε τους στόχους σας ή να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Αν ψάχνατε μια νέα σχέση σε ερωτικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο κάνοντας γνωριμίες, ένα νέο στόχο να σας ενθουσιάσει, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει την εκπλήρωση αυτών των επιθυμιών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να ξεπερνάτε κάποια όρια και να κάνετε αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα, όσο κι αν αυτό μπορεί να σας τρομάζει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 σας δείχνει ακόμη μια φορά πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και η συλλογική δουλειά. Ο Μάρτιος αγαπητοί μου Ταύροι θα είναι ίσως ο πλέον σημαντικός μήνας για την καριέρα σας. Αυτό δεν σημαίνει εύκολος, αλλά μήνας ουσιαστικών εξελίξεων για σας. Όλα ξεκινούν στις 6/3 όταν η Αφροδίτη και ο Άρης λαμβάνουν θέση στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι στις προσεγγίσεις σας, ειδικά με ανθρώπους που πιθανώς διαφωνείτε μαζί τους. Αν έχετε κοινούς στόχους μπορεί να μάθετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και να ωφεληθείτε από εκείνους. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 ο δρόμος είναι ανηφορικός σε πολλούς τομείς κι αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά, υποχρεώσεις, «πρέπει» κι ευθύνες και λιγότερος ελεύθερος χρόνος για σας για να ασχοληθείτε με αυτά που σας διασκεδάζουν ή σας χαλαρώνουν. Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας, αλλά και με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 φέρνει θέματα παιδιών για τους γονείς ή ερωτικών σχέσεων στο προσκήνιο για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Εσείς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση για τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά είναι κάτι παροδικό. Μην το βάζετε κάτω όσο κι αν πρέπει να αγωνιστείτε και να κουραστείτε. Τον Απρίλιο θα δικαιωθείτε για τους κόπους σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς Ήλιος, Ερμής, Χείρωνας και Νέα Σελήνη βρίσκονται σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και μπορεί να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε έναν πυρετό προετοιμασίας, είτε για σπουδές είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον άλλο μήνα ή και αργότερα. Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη την 1/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 5/4 είναι ίσως η πιο ζόρικη όψη του μήνα, η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο μέσα στον τομέα της καριέρας. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 22 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Δεν είναι ανάγκη ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε εκείνη τη μέρα. Προσέξτε ακόμη υγεία, σχέσεις, οικογένεια. Μετά τις 6/4 το κλίμα φτιάχνει ακόμη πιο πολύ, καθώς η Αφροδίτη θα είναι πιο ενεργή και πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τους Ιχθύς. Στο ίδιο ζώδιο θα συναντηθούν Δίας και Ποσειδώνας στις 12/4, κάνοντας σας πιο δεκτικούς και θετικούς σε νέες γνωριμίες, ενώ βοηθούν να θέσετε νέους στόχους. Το υπόλοιπο του Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό με έμφαση στους φίλους, τις εξόδους, τις προσκλήσεις για διασκέδαση, τα ταξίδια. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό σάς ζητά να αναμορφώσετε την καθημερινότητα σας, να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να αναδιοργανώσετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας στηρίξουν στα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου γλυκαίνουν τη διάθεση σας και μπορεί να φέρουν και νέα φλερτ και έρωτες. Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό θέμα του Απριλίου είναι η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας στις 30/4. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών και μεταμορφώσεων. Κάτι αλλάζει και δεν πρέπει να πάτε κόντρα!

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Είστε οι πρωταγωνιστές του Μαΐου όχι μόνο γιατί έχετε τα γενέθλια σας, αλλά γιατί θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής και λόγω της έκλειψης στις 16/5. Ο Ήλιος από το ζώδιο σας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στις 5/5 και θα νιώθετε την ανάγκη από τη μια να επαναστατήσετε και να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω κι από την άλλη να ψάξετε δημιουργικές διεξόδους για να κάνετε κάποια πράγματα διαφορετικά στην καθημερινότητα σας. Από την αρχή του μήνα ο Ερμής, ο ρυθμιστής της καθημερινότητας μας, θα βρίσκεται στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν ψάχνατε το ιδανικό διάστημα για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια σας εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και μη μακρηγορείτε γιατί μετά τις 9/5 ο Ερμής θα μπει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 11/5 τελικά. Με ανάδρομο Ερμή αρχικά στους Διδύμους μέχρι τις 23/5 καλό είναι να δείτε τα θέματα των εξόδων σας και να οργανώσετε καλύτερα τη διαχείριση σας. Στη φάση της ανάδρομης πορείας του μπορεί να προκύψουν χρέη και οφειλές που είχατε ίσως παραμελήσει, όμως αν σας οφείλουν χρήματα μπορεί να τα πάρετε πίσω. Μετά τις 23/5 ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 3/6 και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια προκειμένου να τα επιλύσετε οριστικά. Πιθανώς για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να προκύψουν κι επιστροφές από το ερωτικό ή επαγγελματικό σας παρελθόν. Στις 16/5 εν μέσω ανάδρομου Ερμή έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή είναι μια αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψη, που μπορεί να δημιουργήσει κραδασμούς σε κάποια σχέση ή συνεργασία αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Κάποιοι μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε ρήξη ή χωρισμό. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που ίσως αλλάξει και τη ζωή σας. Καθώς η έκλειψη αναμοχλεύει ιδιαίτερα το συναίσθημα σας και την ψυχολογία σας φροντίστε να μην πιέζετε τα πράγματα. Μια άλλη ξεχωριστή πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11/5, θέση που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ο Δίας από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, σε μυστικές συμφωνίες, σε νέα πρότζεκτ, ενώ θα νιώθετε ότι έχετε έναν άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθά στα δύσκολα. Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Κριό, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα και τη ψυχολογία σας. Στις 28/5 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας πολύ καλύτερες προοπτικές σε θέματα ερωτικών σχέσεων, εμφάνισης, καλοπέρασης. Ο μήνας θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα είναι βοηθητική σε οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά τις εκκινήσεις αφήστε τις για μετά τις 4/6.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από μια αρκετά ανήσυχη, αλλά και μπερδεμένη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, η ορθή του πορεία από τις 4/6 σταδιακά θα βοηθήσει να ξεθολώσει το τοπίο, να έχετε πιο καθαρό μυαλό και κρίση, και βέβαια θα διευκολύνει την επικοινωνία με τους άλλους και τις επαφές σας και τις δοσοληψίες σας κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Τα πάντα σιγά-σιγά θα μπουν σε τάξη και η αίσθηση του χάους θα υποχωρήσει. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/6, δίνοντας σας περισσότερες ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευθείτε ή να περάσετε πιο όμορφα στην καθημερινότητα σας με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης στις 11, 12/6 με τον Ουρανό μπορεί να δείξει την αλλαγή πλεύσης στην ερωτική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ειδικά αν το ταίρι σας δεν σας παρέχει τον χώρο που θέλετε. Οι άνθρωποι αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων αγαπητοί μου Ταύροι, ακόμη κι εσείς που είστε βράχοι σταθερότητας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα στη θετική του εκδήλωση. Στις 13/6 ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σας και προχωρά στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών. Θα σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις μέχρι το τέλος του μήνα σε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε ίσως θετικούς διακανονισμούς, να βάλετε σε μια τάξη χρέη και οφειλές, αλλά να βρείτε πιθανώς και μια δεύτερη πηγή εσόδων για να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα. Στις 14/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη παραπέμπει και πάλι στα οικονομικά, που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το μήνα. Αυτή η Πανσέληνος αφορά τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο, την οικογένεια ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Τα υγιή όρια, το να ξέρετε πού ξεκινάτε εσείς και πού οι άλλοι θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την επιρροή. Παρόλα αυτά, μην παίρνετε οικονομικές αποφάσεις ή μη δεσμεύεστε σε οικονομικές επενδύσεις από τις 13/6 μέχρι και τις 16/6, γιατί μπορεί να υπάρχουν ασάφειες. Καλό επίσης είναι να προστατέψετε και την ενέργεια σας εκείνες τις μέρες για να μη τη διασκορπίσετε ανώφελα. Το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά στις 21/6 με το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, ενθαρρύνοντας σας να γίνετε πιο κοινωνικοί, να αυξήσετε τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και επαφές με φίλους, αλλά πιθανώς να κάνετε και κάποια ταξιδάκια. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσει περαιτέρω στα έσοδα, μολονότι θα σας ανοίξει και την όρεξη για αγορές και για καλοπέραση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία, βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, αλλά και να κάνετε πιο θερμές τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Εκπροσωπείτε ίσως το πιο σταθερό από όλα τα ζώδια, ειδικά αν είστε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου και δεν έχετε πολλούς πλανήτες στα διπλανά των Διδύμων ή του Κριού, και το να αλλάξετε κατεύθυνση ή να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητα σας δεν σας είναι καθόλου εύκολο. Όμως ο Ιούλιος με κάποιο τρόπο θα σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που πιθανώς κι εσείς οι ίδιοι να τις επιδιώξετε. Ο Ιούλιος δεν είναι χαλαρός μήνας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 5/7 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης και χαλαρότητας. Εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Στον μήνα αυτό τα βοηθητικά στοιχεία θα είναι ο Ερμής που θα κινείται από τις 5/7 ως τις 19/7 στον Καρκίνο και η Αφροδίτη αρχικά στους Διδύμους μέχρι τις 18/7 και κατόπιν στον Καρκίνο που θα βοηθήσουν στα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας προτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να εστιάσετε πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρόν. Σας οδηγεί ακόμη και στο να πάρετε ρίσκο ή να κάνετε μια ακραία αλλαγή που κανείς δεν περιμένει. Άλλωστε χωρίς αλλαγές δεν εξελισσόμαστε. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του μήνα όπως και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Η ενέργεια του Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους που έχετε, αλλά μπορεί να αυξήσει και τον βαθμό γοητείας σας, γι’ αυτό αν επιδιώκετε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον-η σύντροφό σας θα έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Φυσικά οι ευκαιρίες να κάνετε και νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ ή στον χώρο του εμπορίου και των πωλήσεων μπορεί να δείτε μια αύξηση στα έσοδα σας, καθώς θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα και να κάνετε επιτυχημένες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στο ζώδιο σας είναι αυτό που δείχνει την τάση για μια τεράστια αλλαγή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως για ό,τι έρχεται, απλά να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις. Ιδιαίτερα σημαντικό μέχρι τις 20/8 να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και τις σχέσεις, καθώς ο Άρης σας κάνει πιο βιαστικούς και νευρικούς μερικές φορές.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ήδη από τον Ιούλιο ζοριστήκατε περισσότερο στην καθημερινότητα σας, καθώς ο Άρης πήρε θέση στο ζώδιο σας στις 4/7 και έφερε σε πολλούς από σας αλλαγές, ανακατατάξεις και πιο απαιτητικούς ρυθμούς με μεγάλο όγκο υποχρεώσεων στην καθημερινότητα σας. Κάποιοι από σας μπορεί να προβληματιστήκατε και σε θέματα υγείας ή σχέσεων. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 Αυγούστου, που θα περάσει στους Διδύμους, δείχνει ότι μεγάλο μέρος και του νέου μήνα οι ρυθμοί δε θα πέσουν και τα απρόοπτα καραδοκούν. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού-Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στο ξεκίνημα του Αυγούστου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο κοντά στη 18η μοίρα, δείχνει ότι είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε όποια αλλαγή είναι απαραίτητη προκειμένου να ζείτε τη ζωή που θέλετε και ονειρεύεστε. Βέβαια κάποιες φορές τα απρόοπτα δε λείπουν με αυτή τη συνάντηση, οπότε θα πρέπει να είστε ευέλικτοι όταν οι αλλαγές έρχονται χωρίς να τις περιμένετε. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στην Πανσέληνο του Αυγούστου στις 11-12/8 στον Υδροχόο, στην οποία συμμετέχει με όψεις τόσο ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο σας όσο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο. Όσο κι αν θέλω να σας χρυσώσω το χάπι, αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και μπορεί να προβληματιστείτε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αμφισβήτηση για τη δουλειά σας ή για τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια πράγματα επαγγελματικά ή και σε οικογενειακό επίπεδο. Όμως αν πιστεύετε κάτι πολύ μέσα σας δεν είναι σωστό να κάνετε πίσω επειδή οι άλλοι διαφωνούν. Σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις απόψεις τους, να μετρήσετε προσεκτικά τα πράγματα, αλλά να λάβετε εσείς τη δική σας απόφαση και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μια Πανσέληνος που μας επηρεάζει, όπως η συγκεκριμένη το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, για κάποιες μέρες δημιουργεί αστάθεια, νευρικότητα, εντάσεις, απρόοπτα και πρέπει να φροντίζετε πρωτίστως την υγεία σας χωρίς να παίρνετε ρίσκο, και δευτερευόντως τις σχέσεις σας με τους άλλους -προσωπικές κι επαγγελματικές- αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης. Στις 11/8 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Λέοντα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη να ξοδέψετε κάποια χρήματα προκειμένου να αναβαθμίσετε την κατοικία σας. Όμως μην φορτώσετε κάρτες και κάνετε αναίτια έξοδα. Βλέπετε ο Άρης φεύγοντας από το ζώδιο σας στις 20/8 θα προχωρήσει στους Διδύμους και τον τομέα των οικονομικών, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/3/2023 κάνοντας το διάστημα αυτό αρκετά πολυέξοδο. Βέβαια, από την άλλη, θα σας δώσει και κίνητρο να βρείτε νέα έσοδα. Στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα έχετε βοήθεια σε νοητικό επίπεδο από τον Ερμή στην Παρθένο μετά τις 4/8 και μέχρι τις 25/8 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Στην Παρθένο θα λάβει χώρα και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα, των παιδιών, των επιχειρηματικών σας πλάνων. Με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί με αυτή τη Νέα Σελήνη να παλέψετε για κάτι που είναι δικό σας και επιθυμείτε να παραμείνει. Είναι πολύ σημαντικό με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχετε άτομα δίπλα σας επίσης που είναι αποφασισμένα και αφοσιωμένα σε σας, ώστε να υπερασπιστούν κι εκείνοι τα δικαιώματα σας. Εν κατακλείδι, ο Αύγουστος είναι ένας αγχωτικός μήνας όχι μόνο για σας βέβαια σχεδόν για όλους. Παρόλα αυτά, το άγχος μπορεί να γίνει «φίλος» σας όταν έχετε ξεκάθαρους στόχους και πολεμάτε να τους κατακτήσετε. Κι αυτό τον μήνα μπορείτε όντως να βγείτε νικητές.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος μολονότι είναι συνδεδεμένος με υποχρεώσεις, ευθύνες και τα ξεκινήματα είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές, φαίνεται ότι για το ζώδιο σας μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να έχετε καλές εξελίξεις σε κάποιους τομείς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρχουν απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο ή ότι δε θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις. Το μεγάλο σας ατού αυτό τον μήνα είναι η βοήθεια που σας προσφέρει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη νέα της θέση στην Παρθένο μετά τις 5/9 και μέχρι τις 29/9. Μέσα στον 5ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, του οίκου που συνδέεται με τη χαρά, τη δημιουργία, τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά, θα σας δίνει αφορμές για να περνάτε καλά και να ξεκλέβετε χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά θα τονώσει τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις σας με τους φίλους. Κάποιοι μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο και για τα θέματα των παιδιών ή αν είστε γονείς θα έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για να χαρείτε με τα παιδιά σας. Στις 9/9 αρχίζουν όμως τα παρατράγουδα του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή. Από τις 9/9 μέχρι τις 23/9 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, ενώ από τις 23/9 μέχρι τις 2/10 που θα γυρίσει ορθόδρομος θα βρίσκεται στην Παρθένο. Η πορεία του στον Ζυγό μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητα της δουλειάς σας και να δημιουργήσει σύγχυση, αλλαγές της τελευταίας στιγμής, προβλήματα με συνεργάτες ή πελάτες, καθυστερήσεις ή αναβολές. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα επαγγελματικά, κι αν δεν γίνεται διαφορετικά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι στην πορεία μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί στις καθημερινές σας συναλλαγές, προσεκτικοί στην επικοινωνία και στην αλληλογραφία της δουλειάς, και να έχετε φροντίσει από πριν να έχετε διασώσει υλικό που χρειάζεστε και είναι αποθηκευμένο σε υπολογιστές. Ένα backup είναι πάντα απαραίτητο πριν την ανάδρομη πορεία του πλανήτη που κυβερνά την επικοινωνία. Στις 10/9 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στους Ιχθύς που είναι ιδιαίτερα κοινωνική για το δικό σας ζώδιο. Σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας, πιθανώς να έχετε και κάποιο κάλεσμα για μια κοινωνική εκδήλωση. Στις 16/9 με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Άρη προσέξτε τις εντάσεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και τα έξοδα. Η πιο έντονη όψη του μήνα είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, που θα επαναληφθεί συνολικά τρεις φορές το φθινόπωρο. Η πρώτη είναι στις 3/9, η δεύτερη στις 19/9 και η τρίτη και καταληκτική στις 12/10. Αν προκύψει κάποιο θέμα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση στις αρχές του Σεπτέμβρη, ίσως χρειαστεί να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να επιλυθεί ικανοποιητικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο μετά τις 23/9 βοηθά αν θέλετε να διορθώσετε κακώς κείμενα του παρελθόντος στην προσωπική σας ζωή, ενώ δεν είναι απίθανο να ξανασυναντηθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 μπορεί να βοηθήσει σε θέματα δουλειάς ή για να βάλετε σε καλύτερες βάσεις διατροφή και άσκηση στην καθημερινότητα σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος δίνει έμφαση μέχρι τις 22/10 στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας σας, στα θέματα της δουλειάς και των επαγγελματικών σας σχέσεων και επαφών, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στον Κριό δίνοντας σας έμπνευση να συμμετέχετε σε δραστηριότητες και πρακτικές που προάγουν είτε τη δουλειά είτε τη φυσική σας κατάσταση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεωθείτε, αλλά και να φρεσκάρετε και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Στις 2/10 επιτέλους ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή, αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε προβλήματα είτε με τον σύντροφό σας είτε με μια κατάσταση που τελικά δεν ευοδώθηκε. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 9/10 φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου, πιθανές εντάσεις και ασυμφωνίες με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε καμία ένδειξη χωρίς να τη διερευνήσετε. Μολονότι θα είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, προσπαθήστε κοντά στην Πανσέληνο να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε, να χαλαρώνετε και να κοιμάστε περισσότερο. Στο διάστημα μέχρι τις 22/10 μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, αλλά και να βελτιώσετε και τους οικονομικούς δείκτες. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αν μη τι άλλο τόσο η κοινωνική όσο και η ερωτική σας ζωή θα δεχτούν τονωτικές ενέσεις. Αν βγαίνετε με κάποιον-α τώρα μπορεί να προκύψει μια βαθύτερη δέσμευση. Η έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι η απόφαση μιας επισημοποίησης σε μια σχέση ή συνεργασία και για κάποιους άλλους η απόφαση για ένα αντίο. Ο Δίας στις 28/10 επιστρέφει στους Ιχθύς, ευνοώντας τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε θέματα στόχων, σχέσεων, συνεργατών και φίλων. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στις 30/10 απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά για το επόμενο διάστημα που εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Νοέμβριος σίγουρα συγκαταλέγεται στους έντονους μήνες του 2022 για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, ιδιαίτερα στο πρώτο του δεκαήμερο, καθώς μια πλειάδα πλανητών (ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη) βρίσκονται απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις. Μάλιστα στις 8/11 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο που στην ουσία αποτελεί την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο με την Ηλιακή έκλειψη. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο αυτή η έκλειψη μπορεί να δείχνει ένα σημείο καμπής στη ζωή σας, μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σας για τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον Ουρανό στο ζώδιο σας και Ουρανός σημαίνει αλλαγές. Όσο κι αν τις φοβάστε αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, ένταση και ίσως κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ο σύντροφος σας, να είναι η πηγή του άγχους σας. Είτε η ίδια η σχέση αυτή καθαυτή είτε μια εξέλιξη στη δική του ζωή που επηρεάζει εμμέσως και τη δική σας. Από τις 10 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου φιλοξενούνται κάποιες από τις πιο θετικές όψεις του μήνα, καθώς οι πλανήτες από τον Σκορπιό σχηματίζουν τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτές είναι οι μέρες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να συζητήσετε πιο σοβαρά θέματα που σας απασχολούν ή να διαπραγματευθείτε τα αιτήματα σας. Από τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη ακολουθούμενη από τον Ερμή στις 17/11 και τον Ήλιο στις 22/11, θα αρχίσετε να είστε πιο εσωστρεφείς και πιο αφοσιωμένοι στους δικούς σας προσωπικούς στόχους, χωρίς να χάνετε την ενέργεια σας ασχολούμενοι με τους άλλους. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου με τους πλανήτες στον Τοξότη. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Άρης από τις 30/10 γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον τομέα των οικονομικών, βάζοντας σας στη διαδικασία να εξετάσετε την οικονομική σας διαχείριση και τα υλικά σας αποκτήματα. Στις 24/11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα καλύτερο πλάνο σε οικονομικό επίπεδο και πιθανώς να βρείτε τρόπους να επενδύσετε καλύτερα τα χρήματα σας. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στις 23/11 και θα βελτιώσει τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Η αλήθεια είναι αγαπημένοι μου Ταύροι ότι το τελευταίο διάστημα σχεδόν από τα τέλη Οκτωβρίου δεν ήταν το πιο ήρεμο και χαλαρό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, καθώς προέκυψαν ίσως αναπόφευκτες αλλαγές με τις εκλείψεις που σας επηρέαζαν. Καθώς μπαίνει ο Δεκέμβριος ακόμη προσπαθείτε να συνέλθετε από όλα αυτά τα οποία σας ζόρισαν, ενώ αυτά που φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα είναι τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Μάλιστα ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον ανάδρομο Άρη την 1η Δεκεμβρίου. Και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στους οικονομικούς οίκους του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δημιουργώντας ίσως μια έξτρα πίεση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα οικονομικά και με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12. Μπορεί να πάρετε μια βιαστική απόφαση ή να κάνετε μια επιπόλαια επένδυση και να το μετανιώσετε στην πορεία. Και μάλιστα ίσως πολύ νωρίτερα από όσο πιστεύετε. Γενικά δεν είστε τύποι που ξοδεύετε επιπόλαια, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε από κάτι που σας φαίνεται ευκαιρία. Από την άλλη, είναι πιθανόν να προκύψουν έκτακτες ανάγκες στο σπίτι ή τη δουλειά που δεν είχατε υπολογίσει εκείνες τις μέρες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις με συνεργάτες και κρατήστε χαμηλούς τόνους και τις πιστωτικές σας κλειδωμένες! Και πάμε στα ευχάριστα νέα του μήνα που δεν είναι λίγα. Η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα πιο αρμονικό και συμβατό ζώδιο προς το δικό σας τον Αιγόκερω στις 10/12 και η προσωπική σας ζωή αρχίζει να δέχεται τονωτικές ενέσεις. Μέχρι τις 2/1/23 δεν θα ευνοηθούν μόνο οι ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και η διάθεση σας, ενώ θα θέλετε να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα και να ταξιδέψετε ή έστω να οργανώσετε ένα ταξίδι για αργότερα. Ο Ερμής από τις 7/12, η Αφροδίτη από τις 12/12, και ο Ήλιος από τις 21/12 στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να γίνει πιο διασκεδαστική η καθημερινότητα σας, θα αυξήσει την επιθυμία σας για αλλαγή παραστάσεων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε μια εκδρομή, θα δοκιμάσετε μια νέα κουζίνα σε ένα καινούριο εστιατόριο ή θα δείτε μια ταινία ή μια σειρά που θα σας ταξιδέψει, αν δεν είναι στο πρόγραμμα να ταξιδέψετε κάπου για τις γιορτές. Από την άλλη, θα είναι ένα τυχερό διάστημα για να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, να σκεφτείτε το μέλλον των σπουδών αν είστε νεότεροι σε ηλικία ή αν είστε αποφασισμένοι να ξανακαθίσετε στο θρανίο ανεξάρτητα από την ηλικία σας για ένα μεταπτυχιακό ή ενίσχυση των γνώσεων σας και του βιογραφικού σας. Μετά τις 10/12 θα είστε πιο συνδεδεμένοι και με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 μπορεί να φέρει επιτυχία σε θέματα εκδόσεων, διαφήμισης, επικοινωνίας, αλλά και σε νομικά ζητήματα. Κάποιοι μπορεί να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα προκειμένου να περάσετε τις γιορτές σε ένα αγαπημένο μέρος, πιθανώς και στο εξωτερικό. Στις 29/12 ο Ερμής κυβερνήτης των ερωτικών σας σχέσεων γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και είναι πιθανόν να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Ίσως κάποιο άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό, ή μπορεί να προερχόταν από ένα τελείως διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με σας, να ξαναεμφανιστεί στη ζωή σας. Από τις 29/12 μέχρι τις 18/1/23 θα πρέπει να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες στις δοσοληψίες, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια και να είστε υποψιασμένοι για παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Δεκέμβριος 2022

Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα, που μαζί του φέρνει από τη μια όλες τις χαρούμενες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τις επαφές και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις εξόδους, τις παραδόσεις κι από την άλλη όλη την τρέλα να ξεμπερδέψουμε με τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες, να προφτάσουμε όλες τις προθεσμίες και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 7/12 ο Ερμής και στις 10/12 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Μέχρι τις 2/1/23 ο έρωτας, το χρήμα, αλλά και η ομορφιά απαιτούν πιο συμβατική, προσγειωμένη και παραδοσιακή προσέγγιση. Στις 20/12 ο Δίας φεύγει οριστικά πλέον από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό αυξάνοντας τις φιλοδοξίες μας, την ανταγωνιστική μας διάθεση και την ανάγκη δράσης και ρίσκου. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 16/5/2023. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

[...]