Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να συμπορεύονται μέχρι τις 19/8 στον Λέοντα, θέματα που αφορούν στο χώρο του σπιτιού, στην οικογένεια, σε ακίνητα ή και ενδεχομένως ένα νέο ξεκίνημα με έδρα το σπίτι σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Στο ίδιο ζώδιο, πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη του Αυγούστου που λαμβάνει χώρα στις 19/8. Για κάποιους από σας και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, μια μετακόμιση σπιτιού ή δουλειάς, η ανάγκη μιας ανακαίνισης, ίσως όμως και θέματα που σχετίζονται με γονείς ή στενούς συγγενείς θα σας προβληματίσουν. Μετά τις 20/8 ο Ερμής θα είναι σαφώς πιο βοηθητικός για τα σχέδια σας και θα διευκολύνει πολύ την καθημερινότητα σας και τις επαφές σας με άλλους.

Τα πράγματα τον Αύγουστο βελτιώνονται αισθητά στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα όταν η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο στις 7/8, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5/9 και θα ανοίξει το δρόμο για περισσότερη χαλάρωση, ερωτική δραστηριοποίηση και κάποιες μέρες διακοπών. Από τις 7/8 μέχρι τις 5/9 ο έρωτας θα έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή σας και σίγουρα θα απασχολεί περισσότερο το μυαλό σας. Ευνοούνται γνωριμίες σε ταξίδια, εξόδους, εκδρομές. Ακόμη αν νιώθετε ότι είχατε παραμελήσει τη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα είναι μια καλή στιγμή μες τον Αύγουστο, να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και να την αναθερμάνετε. Βελτιωμένα θα είναι και τα οικονομικά του Αυγούστου, χωρίς αυτό βέβαια να σας δίνει το ελεύθερο να ξοδέψετε υπερβολικά.

Ο Άρης συνεχίζει σε όλη τη διάρκεια του μήνα, όπως και μέχρι το τέλος της χρονιάς, την πορεία του στον Κριό. Η επιρροή αυτή δείχνει μια παρασκηνιακή κατάσταση σε επαγγελματικά θέματα, μυστικές συζητήσεις ή κάπως πιο μοναχική δουλειά, προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Είναι όμως μια θέση που αφορά ιδιαίτερα και την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Δεν θα μπορούσατε να πράξετε καλύτερα, από το να ενεργοποιηθείτε σε σχέση με την άσκηση, τη διατροφή, αλλά και τις μεθόδους χαλάρωσης που θα σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα το άγχος σας.

Στις 13/8 με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας και μην πιέζετε τον εαυτό σας υπερβολικά σε θέματα εργασίας. Μην μπαίνετε σε αδιέξοδες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και απέχετε από συζητήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση. Στις 30/8 η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει κάποιες αρκετά σκοτεινές πτυχές μιας ερωτικής ή επαγγελματικής σχέσης.

Ο Σεπτέμβριος είναι για όλους ένας απαιτητικός μήνας, ιδιαίτερα με την εκκίνηση της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Άρη στον Κριό, μετά τις 9/9 και μέχρι τις 14/11.
Για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο είναι μια λιγότερο προβληματική πορεία, παρόλα αυτά χρειάζεται να έχετε κατά νου κάποια πράγματα για μια πιο ασφαλή πλοήγηση.
Το πιο σημαντικό είναι ότι η περίοδος αυτή δεν είναι ιδανική για να κάνετε νέα ξεκινήματα, κινήσεις που εμπεριέχουν οικονομικό κίνδυνο ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο σας. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια σας είτε αναφέρονται στη δουλειά είτε στις σπουδές ή στους άλλους στόχους σας. Ακόμη, μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας, να βρείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνετε τη δουλειά σας. Αν είχατε αποφασίσει έναν συγκεκριμένο τρόπο πορείας στη δουλειά τον Ιούλιο, μπορεί τον Σεπτέμβριο να ανακαλύψετε ότι δεν αποφέρει τα αναμενόμενα, άρα θα πρέπει να αλλάξετε ρότα.

Επειδή ο 12ος Ηλιακός οίκος του ωροσκοπίου σας, που ενεργοποιείται από τον ανάδρομο Άρη, αφορά και σε ψυχικές διεργασίες, δεν είναι κακή ιδέα να ασχοληθείτε πιο εντατικά με το πώς επηρεάζεται ο ψυχισμός σας τόσο από τις δραστηριότητες σας όσο και από τις σχέσεις σας. Είναι η καταλληλότερη περίοδος και για ψυχοθεραπεία. Σημαντικό την περίοδο του ανάδρομου Άρη είναι να ελέγχετε και την σωματική σας υγεία. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να ξεκουράζεστε, να κοιμάστε, να χαλαρώνετε απ’ όσο συνήθως.

Με τον ανάδρομο Άρη καλό είναι να αποφεύγετε να εμπλακείτε και σε παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο εργασίας. Προσέξτε την εγκυρότητα των πληροφοριών που λαμβάνετε και μην αναμεταδίδετε κουτσομπολιά και ανυπόστατες φήμες. Φυσικά το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και σε βάρος σας, γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα ή να αντιδράσετε σπασμωδικά αν μάθετε κάτι.

Σύμμαχος σας, μέχρι τις 22/9, θα είναι ο Ήλιος από την Παρθένο, που θα συντηρεί την αισιοδοξία σας και θα φέρνει στο πλευρό σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας όμως, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Λέοντα σε μια όψη τετραγώνου κι έτσι ο χρόνος που θα μπορείτε να διαθέσετε σε ό,τι και όποιους αγαπάτε θα μειώνεται αισθητά. Η πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι θετική για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το χώρο του σπιτιού και να κάνετε ίσως μια αναδιαμόρφωση στη διακόσμηση ή την αισθητική του χώρου που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας.

Ο Ερμής, ο πλανήτης ρυθμιστής της καθημερινότητας, της επικοινωνίας και της διάθεσης, της πνευματικής μας ενέργειας, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα στρέφει ολοένα και περισσότερο την προσοχή σας στη δουλειά ή στα όποια «πρέπει» έχει ο καθένας από σας. Οι ρυθμοί θα είναι πιεστικοί και οι απαιτήσεις θα γίνουν ακόμη πιο ασφυκτικές μετά τις 22/9, που θα περάσει κι ο Ήλιος στον Ζυγό. Οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες του μήνα είναι και πιο οι έντονες από πλευράς όψεων και χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι.

Η Πανσέληνος που συνοδεύεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 2 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι δεν εκτιμάται ιδιαίτερα η προσφορά και η στήριξη σας απέναντι σε ένα φίλο ή συνεργάτη κι αυτό να σας πικράνει.
Στις 9/9 με το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, σχέσεων με ξένους και επαγγελματικών φιλοδοξιών.
Η νέα Σελήνη στις 17/9 είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας και αφορά σε ερωτικές σχέσεις, θέματα δημιουργίας και παιδιών. Από τις 23 μέχρι το τέλος του μήνα προσοχή σε υγεία και εργασιακές σχέσεις. Οι εντάσεις δεν βοηθούν να προχωρά η δουλειά.

Ο Οκτώβριος συναγωνίζεται επάξια τον Απρίλιο, ως ο πιο απαιτητικός μήνας του 2020 και νομίζω ότι μπορεί τελικά να τον νικήσει και στα σημεία. Βλέπετε, οι προδιαγραφές από την 1η μέχρι την τελευταία του μέρα έχουν διάθεση να μας ζορίσουν όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και όμορφες στιγμές μέσα στο μήνα και για σας τους Ταύρους ειδικά, αυτές οι στιγμές αφορούν ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή, τη χαρά που μπορεί να σας δίνει ο έρωτας, τα παιδιά σας ή η δημιουργικότητα σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα βρίσκεται στο πλευρό σας από τις 3 έως τις 28/10 από την Παρθένο και θα είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας σας, σε ένα τόσο νευρικό και ασταθή μήνα. Οι φίλοι σας θα είναι στο πλευρό σας να σας στηρίξουν, το ίδιο και ο σύντροφος σας, αν είστε δεσμευμένοι. Ο Οκτώβριος είναι μήνας που θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ και θα πρέπει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του μέρα να είστε προσεκτικοί και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Ακόμη κι αν έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο να τρώτε υγιεινά, να γυμνάζεστε, να παίρνετε τα απαραίτητα -σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού σας πάντα- συμπληρώματα και βιταμίνες για να ενισχύετε τον οργανισμό σας, ώστε να ανταποκρίνεστε στα απαιτητικά καθημερινά προγράμματα. Η αίσθηση του εγκλωβισμού θα είναι έντονη, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο και μάλιστα ανάδρομος σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, αδύναμος να βοηθήσει στη δράση. Όλο αυτό θα είναι πιο έντονο όταν γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και ο Ερμής απέναντι σας στον Σκορπιό μετά τις 13/10. Το μεγάλο σας στοίχημα θα είναι η «διαχείριση» θυμού από την πλευρά σας. Με κάποιο τρόπο θα νιώθετε ότι κάποιος, κυρίως στο χώρο εργασίας, προσπαθεί να σας φέρει στα όρια σας και παίζει με τις ομολογουμένως μεγάλες σας αντοχές. Το πώς θα αντιδράσετε σε αυτή την κατάσταση, θα δείξει και την εξέλιξη σ’ αυτή τη σχέση. Γνώμη μου είναι, πάντως, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να μην μπείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και να μείνετε αποστασιοποιημένοι. Αυτό άλλωστε συμβουλεύει και η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 31/10 σε σύνοδο με τον Ουρανό. Η συναισθηματική σας εμπλοκή σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και Άρη μπορεί να κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική γύρω σας.

Αγαπητοί μου Ταύροι τις περισσότερες φορές στη ζωή μας δεν έχουν τόση σημασία τα γεγονότα, αλλά οι αντιδράσεις μας απέναντι σ’ αυτά. Κακά πράγματα συμβαίνουν και σε καλούς ανθρώπους, αλλά το πώς ο καθένας από μας θα επιλέξει να τα αντιμετωπίσει είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς!
Ένα άλλο σημείο που θέλει προσοχή είναι πώς εκφράζετε την άποψη και την γνώμη σας για να έχετε αποτέλεσμα. Αν πάτε να επιβάλλετε κάτι με φωνές ή με ένταση δεν θα πείσετε κανένα. Χαμηλώστε τους τόνους, ακούστε περισσότερο, δείξτε ευελιξία και όχι ισχυρογνωμοσύνη και τα αποτελέσματα θα είναι πιο θετικά. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε ό,τι μπορεί να σχεδιάζατε στο τέλος Ιουνίου και τον Ιούλιο. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για εκκινήσεις, αν θέλετε οι επενδύσεις ενέργειας, χρόνου και χρήματος να σας αποδώσουν. Τώρα θα σκύψετε πάνω σε αυτά που ήδη έχετε και θα προσπαθήσετε χωρίς πανικό, όμως, να διορθώσετε κάτι που δείχνει να μην αποφέρει τα αναμενόμενα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο στις όψεις της με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα κάνει τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά σας, ώστε να μην νιώθετε ότι κινδυνεύετε. Ακόμη, αυτοί που σας αγαπούν θα είναι στο πλευρό σας για να σας κάνουν να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και ότι και στα πιο δύσκολα έχετε κάποιους να αποταθείτε και να σας βοηθήσουν ακόμη κι αν η βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και του ηθικού σας. Μολονότι είστε οι «βράχοι» του ζωδιακού και οι διαθέσεις σας χαρακτηρίζονται σταθερές, αυτό το μήνα θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα και στην ψυχολογία σας. Έτσι, κάποιες μέρες θα νιώθετε ότι πετάτε με την αισιοδοξία να σας κατακλύζει και κάποιες άλλες θα νιώθετε ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Αυτές τις ημέρες με τα «ακραία» συναισθήματα καλά θα κάνετε να είστε φειδωλοί στη δράση και στις υποσχέσεις. Ο μήνας θα τελειώσει με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 31/10, που φέρνει κάπως ξαφνικές και ουρανοκατέβατες αλλαγές ή εξελίξεις.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.