Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ταύροι! Τον Ιανουάριο μπαίνετε με φουλ πατημένο το γκάζι, καθώς ο Άρης για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια περνά στο ζώδιο σας στις 7 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν, θα σας βρουν με περισσότερο πείσμα, φιλοδοξία, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, έτοιμους να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να διώξετε τα εμπόδια από τον δρόμο σας με κάθε τρόπο. Οι προηγούμενοι 6 μήνες, με τον Άρη σε ένα παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ήταν πολύ κουραστικοί και νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στη ζωή σας. Το παρασκήνιο, τα προβλήματα, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, ήταν το καθημερινό σας ψωμοτύρι και ήταν δύσκολο να εστιάσετε απολύτως στις φιλοδοξίες σας, εξαιτίας παραγόντων που δεν ευθύνεστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά σας στρώνεται το κόκκινο χαλί για να το διαβείτε και να φωτογραφηθείτε σαν σταρ, αντιθέτως θα πρέπει να δουλέψετε, ίσως ακόμη πιο σκληρά, πιο μεθοδικά και οργανωμένα, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η διαφορά έγκειται σε δυο σημεία. Ότι τώρα ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός, ποιο είναι το εμπόδιο και δευτερευόντως είστε πιο αποφασιστικοί να το παραμερίσετε από τον δρόμο σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, βοηθούν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σε σπουδές, μεταπτυχιακά, εκδόσεις, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές, επικοινωνία, διαφήμιση, διαδίκτυο, οτιδήποτε σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να βγάλουν και ένα λαβράκι στα οικονομικά σας. Κάποιες σημαντικές κινήσεις καριέρας φαίνεται ότι θα γίνουν από την πλευρά σας στο τελευταίο δεκαήμερο. Όμως μην βιάζεστε, γιατί στο τέλος του μήνα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις. Μην το πάρετε σαν κακό οιωνό, αλλά σαν σημάδι ότι πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα σε τι δεσμεύσεις μπαίνετε. Πάρτε τον χρόνο σας. Τα επαγγελματικά είναι το κύριο πιάτο και του επόμενου μήνα. Στις 28/1 προσοχή σε οικογενειακά θέματα.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Φεβρουάριος είναι με κάποιο τρόπο μια πιο περιπετειώδης συνέχεια του Ιανουαρίου, με την έμφαση να εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Με τους περισσότερους πλανήτες σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και με τον Ερμή ανάδρομο στην ίδια περιοχή, το να έχετε υπομονή και ψυχραιμία -όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται- είναι η μόνη λύση για να διατηρήσετε ηρεμία πνεύματος και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Αντιθέτως, πρέπει να είστε δεκτικοί σε αυτές και ίσως να τις επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Σαφώς, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προκύψουν ασυμφωνίες, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με προϊσταμένους, ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει με την ευχάριστη συγκυρία της Νέας Σελήνης στις 11/2 και της συνόδου Αφροδίτης-Δία, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και στις αρχές του δευτέρου (όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ταύρου ή από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Ταύρου), μια εξαιρετική ευκαιρία για μια νέα καριέρα, μια ευκαιρία εξέλιξης και προόδου που μπορεί να σας ανανεώσει και να σας κάνει να ενθουσιαστείτε. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Μέχρι τις 20/2, μπορεί να μην νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τη δουλειά ή να υπάρχουν ασταθείς συνθήκες. Θα ξεκαθαρίσει όμως το τοπίο και η ευκρίνεια θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Στο τελευταίο πενθήμερο θα «νοστιμίσει» λίγο και η ερωτική σας ζωή, που ίσως την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μια Πανσέληνος μέσα στον τομέα του έρωτα στις 27/2 στην Παρθένο, είναι η καλύτερη συνθήκη για να βαθύνει ένας δεσμός σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Χωρίς να έχετε μεγάλες προσδοκίες φανείτε δεκτικοί και σε νέες γνωριμίες με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μετά τις 25/2.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και δεν θα μπορούσατε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι από μια τέτοια συνθήκη. Το πρώτο δίμηνο ήταν πραγματικά πολύ απαιτητικό, αφού ταυτόχρονα με τον Άρη πήρατε μια γερή γεύση κι από την κόντρα του Κρόνου με το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποσταθεροποίησε. Βέβαια, κάποιοι Ταύροι μπορέσατε σε αυτό το απαιτητικό διάστημα να βάλετε την σφραγίδα σας και σε ένα επαγγελματικό έργο που προετοιμάζατε και δουλεύατε γι’ αυτό χρόνια. Ο Άρης περνά στις 4/3 στους Διδύμους και μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μέχρι τις 23/4 που θα παραμείνει εκεί θα είστε σε μια φάση να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο σε οικονομικό επίπεδο τη δουλειά σας ή να εξαργυρώσετε την επιτυχία σας. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο προσοδοφόρες και οικονομικά. Βέβαια, με τον Άρη σε αυτό τον τομέα δεν θα λείψουν και τα έξοδα γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι να βάλετε το χέρι στην τσέπη και για να βγουν χρήματα π.χ. για κάποιες αγορές. Μέχρι τις 21/3 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπά τους Ιχθύς, παρέχοντας σας στήριξη που προέρχεται κυρίως από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον από τους συνεργάτες σας. Είναι μια εξαιρετική Αφροδίτη που σας ωθεί να είστε λίγο πιο τρυφεροί, συναισθηματικοί και θετικοί με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Άλλωστε ό,τι δίνετε αυτό παίρνετε και πίσω αγαπητοί μου Ταύροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13/3, μια μέρα πριν τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σηματοδοτείται μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος που η συλλογική δουλειά αποδίδει, οι στόχοι σας βοηθιούνται να υλοποιηθούν, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων. Η Πανσέληνος στις 28/3 φέρνει θέματα υγείας και εργασίας στο προσκήνιο απαιτώντας δράση!

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και ίσως να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε ένα πυρετό προετοιμασίας είτε για σπουδές, είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον Απρίλιο ή και αργότερα. Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 14/4 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας κάνοντας σας αποδέκτες του έρωτα, της αγάπης, αλλά και των χρημάτων. Στις 19/4 ξεκινούν τα γενέθλια σας. Εκτός του Ήλιου, εκείνη τη μέρα μπαίνει στο ζώδιο σας κι ο Ερμής. Στις 22, 23/4 μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή και ένας ξαφνικός χρηματικός μπουναμάς. Αξιοποιήστε την 10η Απριλίου, την 15η και την 17η για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κάτι καλό μπορεί να έρθει εκεί από πλευράς προτάσεων, προαγωγών, αυξήσεων. Από τις 24/4 μέχρι τις 28/4 θα ζοριστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως, με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας τα διαθέτει όλα: σασπένς, γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και κάποια αγκάθια προς το τέλος του, που πρέπει να διαχειριστείτε με τη δέουσα προσοχή. Η έμφαση πάντως του μήνα θα είναι στο χρήμα! Τα γενέθλια σας συνεχίζονται μέχρι τις 20/5, αλλά θα έχετε κάποιες αποχωρήσεις από το ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά τον Ερμή που προχωρά στους Διδύμους από τις 4/5 κι έπειτα και η δεύτερη την Αφροδίτη που προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά τις 9/5. Είστε έτοιμοι να βγάλετε λεφτά; Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται μέσα σε αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας για το υπόλοιπο του Μαΐου. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν αναζητούσατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια σας εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και μην μακρηγορείτε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε. Εξάλλου από τις 14/5 θα έχετε ακόμη μια βοήθεια. Τον Δία από τους Ιχθύς. Περνά σ’ αυτό το ζώδιο στις 14/5 ακριβώς μέσα στον τομέα των στόχων και των ονείρων σας.  Η εποχή των Διδύμων ξεκινά την ημέρα που τελειώνουν τα δικά σας γενέθλια και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχει φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Μια έκλειψη στις 26/5 δημιουργεί ένα μικρό χάος στην καθημερινότητα σας, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι στα κάγκελα και πιθανώς να υπάρχουν και απρόσμενες καταστάσεις ή αλλαγές. Τόσο με την έκλειψη όσο και με τον ανάδρομο Ερμή που ξεκινά 30/5 θα σας απασχολήσουν πάλι οικονομικά θέματα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στον τομέα των οικονομικών για το ζώδιο σας και καλά θα κάνετε από την αρχή του κιόλας να προγραμματίσετε με σωστό τρόπο τα έξοδα σας, για να μην βρεθείτε προς εκπλήξεως στο τέλος του. Βλέπετε εκτός από τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, στον ίδιο τομέα των οικονομικών θα σχηματιστεί και η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6. Αν σας πιάνει η παρόρμηση να κάνετε αγορές καλύτερα να το σκεφτείτε και μια και δυο φορές, αν δεν θέλετε μετά να μετανιώνετε. Κι επειδή ο Ιούνιος θα είναι ένας κοινωνικός μήνας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, με πλείστες ευκαιρίες για εξόδους και συναντήσεις με τους φίλους ή τους συγγενείς, συγκρατηθείτε με τις γενναιοδωρίες και μην κάνετε επιπόλαια έξοδα. Η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια δεύτερη πηγή εσόδων, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί εκείνες τις ημέρες, διότι στην έκλειψη αυτή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας και μπορεί κάτι να σας αποκρύπτεται. Αν σας παρουσιάζεται μια πρόταση επαγγελματική ως πολύ καλή για να είναι αληθινή, να είστε πιο καχύποπτοι. Προσοχή αυτές τις μέρες και στους λογαριασμούς, τις κάρτες και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 11/6, ωθώντας την προσοχή σας περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να έχετε χωροταξικές αλλαγές με αυτή την επιρροή, μετακομίζοντας είτε σε ένα νέο σπίτι ή σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε επισκευές, ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να βρείτε ένα εξοχικό σπίτι που μπορεί να διαμένετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι σε καθημερινή βάση και οι αγωνίες είτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε για την οικογένεια πιο συχνές. Παρόλα αυτά πριν το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δηλαδή πριν τις 22/6, τίποτε δε φαίνεται να λύνεται όπως θα το επιθυμούσατε. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 και η Πανσέληνος στις 24/6 σας προτρέπουν να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και να μην αποκλείετε τίποτε. Θέματα που σχετίζονται με τη γνώση, την εκπαίδευση, τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές και εξελίξεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά αγχωμένα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς Άρης και Αφροδίτη έρχονται σε κόντρα με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια και αυτές που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Κάποιοι μπορεί να σας ζορίζουν πολύ ή μπορεί να μη βλέπετε πρόοδο στα σχέδια σας.

Πολύ διαφορετική θα είναι η εικόνα μετά τις 10/7 και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των συμφωνιών. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που όλοι ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα, ασάφειες, σύγχυση, είναι σαν να φεύγει ένα πέπλο από μπροστά σας και βλέπετε την αλήθεια και μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις, τις ιδέες σας κι αυτά που νιώθετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε συμφωνίες, αγορές, ταξίδια, να ασχοληθείτε με νέα πρότζεκτ και γενικά να έχετε καλύτερες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις προόδου σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, σεμιναρίων, ταξιδιών, διαδικτύου. Καλές μέρες κι αν θέλετε να ψάξετε νέες διεξόδους έκφρασης, αλλά και νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μέχρι τις 21/7 το διάστημα αυτό απέχει πολύ από το να πάρει τον τίτλο του ερωτικού διαστήματος για το φετινό καλοκαίρι. Είναι τόσα όσα σας απασχολούν σε άλλους τομείς που ο έρωτας δεν έχει πρώτη θέση. Όμως μετά τις 21/7 ξεκινά ένα τέλειο διάστημα για την προσωπική σας ζωή, για να ερωτευθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε πιο όμορφα με τον σύντροφο σας. Θα είναι μια πιο ξένοιαστη περίοδος που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τα θέματα του σπιτιού ή ενός ακινήτου θα είναι στις προτεραιότητες του Ιουλίου. Μπορεί να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση, αναδιακόσμηση και να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά αν είστε γονείς. Η Πανσέληνος στις 24/7 παραπέμπει σε εξελίξεις στην καριέρα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μπαίνοντας στον Αύγουστο αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη είναι να χαρείτε την οικογένεια σας, να δώσετε την ενέργεια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε όλα όσα έγιναν φέτος και κάπως να τα τακτοποιήσετε μέσα σας. Το γνωρίζατε από την αρχή της χρονιάς ότι δεν θα ήταν μια εύκολη χρονιά για το ζώδιο σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντική ή ότι οι εξελίξεις της δεν θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο. Τις πρώτες 11 ημέρες που Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν απαιτητικές όψεις προς τον Κρόνο και τον Ουρανό (με ιδιαίτερη έμφαση κοντά στις 8/8 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα), μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα που χρειάζονται τακτοποίηση ή μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα σε σχέση με τη δράση σας, αλλά το υπόλοιπο του μήνα σταθερά θα σας ευνοήσει. Πολύ σημαντικό ότι ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Μέχρι τις 15/8 θα τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στις χαρές της ζωής, τις διακοπές, την ξενοιασιά, τον έρωτα, τα φλερτ, τα παιδιά και τη δημιουργία. Αυτό τον μήνα κάποιοι Ταύροι θα πάρετε χαρά από ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο, άλλοι από μια ερωτική σχέση και κάποιοι άλλοι από τον τομέα των παιδιών. Μετά τις 16/8 θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θέματα της δουλειάς και των συνεργατών σας. Προσέξτε όμως το δεύτερο δεκαπενθήμερο, διότι η Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να σας ωθήσει σε γευστικές παρασπονδίες και κυρίως σε τάση για γλυκούς πειρασμούς. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος στις 22/8 επιδρά κυρίως στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου και αφορά μια εξαιρετική πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο, μια ευκαιρία καριέρας, μια προαγωγή ή μια αναγνώριση στο έργο σας στον τομέα που δραστηριοποιείστε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μπορεί τυπικά και μόνο το καλοκαίρι να τελειώνει, αλλά κι ο Σεπτέμβριος στο ξεκίνημα του έχει χάρη και χαρές να σας δώσει. Στις 7 Σεπτεμβρίου έρχεται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για το ζώδιο σας, που πραγματοποιείται μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ενθαρρύνοντας σας να διασκεδάσετε, να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ερωτευθείτε ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, να έχετε ευχάριστα νέα σε θέματα παιδιών ή μιας εγκυμοσύνης, αλλά να ξεκινήσετε ίσως και κάτι καινούριο σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας φέρει επιτυχία. Οι ερωτικές σχέσεις, και γενικότερα οι σχέσεις, είναι προτεραιότητα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη περνά στις 10/9 στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η πορεία της αυτή θα βοηθήσει να συνδεθείτε ακόμη πιο στενά με τον σύντροφο, τους φίλους, τους συνεργάτες, αλλά και να δείτε ξεκάθαρα ποιος πραγματικά σας συμπαθεί ή σας αγαπά και χαίρεται την όποια σχέση μαζί σας. Δεν είναι απίθανο ακόμη να προχωρήσετε και σε μια επισημοποίηση σχέσης, συμβίωση ή να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία. Σε όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αυτό που θα σας απασχολεί περισσότερο θα είναι τα επαγγελματικά σας, καθώς τόσο ο Ερμής σε όλη τη διάρκεια του μήνα όσο και ο Άρης μετά τις 14/9 θα πάρουν θέση στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, ένα πιεστικό κι απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά κι ότι οι δικές σας φιλοδοξίες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, διότι θα θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερβάλετε και δεν φροντίζετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή με τον Άρη στον Ζυγό η υγεία σας θα είναι κάπως πιο εύθραυστη, καλό είναι να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε σωστά και να παίρνετε τις βιταμίνες που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας. Δουλειά κι υγεία μπορεί να επηρεαστούν δυσαρμονικά στο τέλος του μήνα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 26/9.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος για σας είναι μήνας υποχρεώσεων, δουλειάς, επαγγελματικών φιλοδοξιών, μολονότι θα αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια, δυσκολίες, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις κάποιες στιγμές στα παραπάνω, εξαιτίας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή. Βλέπετε η ανάδρομη πορεία του αφορά τον ίδιο τομέα της εργασίας και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια ή ότι υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στον χώρο εργασίας σας ή μπορεί να μην τηρούνται κανόνες, όροι και συνθήκες που πιθανώς είχατε συμφωνήσει. Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι αυτός της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, καθώς οι πλανήτες στον Ζυγό, αλλά και οι φάσεις της Σελήνης, βάλλουν εξίσου κι αυτόν τον τομέα. Αναφέρομαι στη Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, που είναι σε σύνοδο με τον Άρη, και εφιστά την προσοχή σας στην υγεία αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Αν εμφανιστούν προβλήματα και στους δυο τομείς υγείας και δουλειάς, με λίγη υπομονή θα επιλυθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τον Οκτώβριο έχουμε την ορθή πορεία όμως του Δία και του Κρόνου στον τομέα της καριέρας. Αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι θα αρχίσουν να τρέχουν σταδιακά οι εξελίξεις στον τομέα αυτό. Αν ψάχνετε για μια νέα επαγγελματική διέξοδο, αν θέλετε να αλλάξετε καριέρα ή να κάνετε ένα βήμα ψηλότερα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να στρώνετε τον δρόμο. Στις 7/10 η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης σας περνά στον Τοξότη, ρίχνοντας το απαραίτητο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή. Βέβαια, τα ερωτικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο τον άλλο μήνα, που θα βρίσκεται εκεί ο Άρης στον Σκορπιό. Η Πανσέληνος στις 20/10 φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, πιθανές εντάσεις και ασυμφωνίες με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας και πάλι. Μην αφήνετε καμία ένδειξη χωρίς να τη διερευνήσετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]