Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 είναι ρόλερ-κόστερ, καθώς βγαίνετε σε μια νέα χρονιά και σε ένα νέο ταξίδι περιπέτειας. Όμως οι θάλασσες δεν θα είναι πάντα καλοτάξιδες αγαπητοί μου Ταύροι και γι’ αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη στις 2/1 μέσα στον 9ο οίκο της αισιοδοξίας, της επέκτασης, ανοίγει την όρεξή σας για νέες και πρωτότυπες εμπειρίες και γίνεστε πιο ανήσυχοι νοητικά, ψάχνοντας με τι καινούριο θα καταπιαστείτε που θα σας προσφέρει ικανοποίηση και νέες γνώσεις. Και μολονότι κάτι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας για τα νέα σας σχέδια, δεν παύει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, να βρίσκεται ανάδρομη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας συνθήκες αστάθειας, σύγχυσης, αναβολές και καθυστερήσεις και αλλαγές πλάνων της τελευταίας στιγμής. Σαν να μην φτάνει αυτό, έρχεται ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα της καριέρας αρχικά προσθέτοντας περισσότερη σύγχυση στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δουλειάς και να έχετε αντανακλαστικά στις όποιες επιβραδύνσεις μπορεί να προκύπτουν. Επειδή θα υπάρχει τάση παρεξηγήσεων, προσέξτε σχέσεις με προϊσταμένους και ανωτέρους. Μετά τις 26/1 ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πως ίσως πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια τελείως διαφορετική γωνία. Στις 24/1 θέση παίρνει και ο Άρης στον Αιγόκερω, μια ιδιαίτερα δυναμική και φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο που θα σας ενδυναμώσει και θα βοηθήσει στο τέλος και κυρίως τον επόμενο μήνα να σημειώσετε πολύ μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με τον Ιανουάριο. Η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο στις 17-18/1 μπορεί να σας κάνει κάπως παρορμητικούς στα λόγια, ειδικά αν κουβαλάτε μέσα σας θυμό ή πικρία και θέλετε να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι μέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά και όλοι θα έχουν την τάση να παίρνουν πολύ προσωπικά και βαριά ό,τι λέγεται, οπότε προσέξτε πώς σερβίρετε κάποιες αλήθειες, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος είναι ίσως ο πιο βοηθητικός μήνας για το ζώδιο σας, με εξαίρεση τις πρώτες τρεις μέρες του που συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή και παράλληλα σχηματίζεται μια ιδιαίτερα απαιτητική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τη Νέα Σελήνη και τις αλλαγές ή τις ανατροπές που φέρνει, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Στις 4/2 ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία με ένα πιο θετικό τρόπο και θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο τους στόχους σας. Αν θέλετε να κάνετε μια εκκίνηση ή να προωθήσετε θέματα σπουδών, δουλειάς, θέματα που αφορούν ξένους κι εξωτερικό, ταξίδια και νομικά ζητήματα, θα τα καταφέρετε πιο εύκολα αυτό τον μήνα. Άλλωστε, θα έχετε τη στήριξη του Άρη και της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω. Μάλιστα οι δυο πλανήτες θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 16/2, τη μέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Με αυτή την όψη θα νιώθετε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο ή να προχωρήσετε στην επόμενη περιπέτεια στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Μπορεί να μάθετε ευχάριστα νέα για κάποιο άτομο από το συγγενικό σας περιβάλλον ή μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις στον χώρο του σπιτιού. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε αλλαγές στο σπίτι ή να δείτε και την περίπτωση μιας μετακόμισης. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στο ζώδιο σας φέρνει μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία στις 18/2, που συνδέεται είτε με ένα επαγγελματικό θέμα είτε μια σχέση. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Από κει ξεκινά μια ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους και είναι το καταλληλότερο διάστημα να υλοποιήσετε τους στόχους σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με εξαιρετικές προοπτικές, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 μπορεί να φέρει ευκαιρίες να επιτύχετε τους στόχους σας ή να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Αν ψάχνατε μια νέα σχέση σε ερωτικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο κάνοντας γνωριμίες, ένα νέο στόχο να σας ενθουσιάσει, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει την εκπλήρωση αυτών των επιθυμιών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να ξεπερνάτε κάποια όρια και να κάνετε αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα, όσο κι αν αυτό μπορεί να σας τρομάζει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 σας δείχνει ακόμη μια φορά πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και η συλλογική δουλειά. Ο Μάρτιος αγαπητοί μου Ταύροι θα είναι ίσως ο πλέον σημαντικός μήνας για την καριέρα σας. Αυτό δεν σημαίνει εύκολος, αλλά μήνας ουσιαστικών εξελίξεων για σας. Όλα ξεκινούν στις 6/3 όταν η Αφροδίτη και ο Άρης λαμβάνουν θέση στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι στις προσεγγίσεις σας, ειδικά με ανθρώπους που πιθανώς διαφωνείτε μαζί τους. Αν έχετε κοινούς στόχους μπορεί να μάθετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και να ωφεληθείτε από εκείνους. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 ο δρόμος είναι ανηφορικός σε πολλούς τομείς κι αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά, υποχρεώσεις, «πρέπει» κι ευθύνες και λιγότερος ελεύθερος χρόνος για σας για να ασχοληθείτε με αυτά που σας διασκεδάζουν ή σας χαλαρώνουν. Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας, αλλά και με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 φέρνει θέματα παιδιών για τους γονείς ή ερωτικών σχέσεων στο προσκήνιο για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Εσείς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση για τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά είναι κάτι παροδικό. Μην το βάζετε κάτω όσο κι αν πρέπει να αγωνιστείτε και να κουραστείτε. Τον Απρίλιο θα δικαιωθείτε για τους κόπους σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς Ήλιος, Ερμής, Χείρωνας και Νέα Σελήνη βρίσκονται σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και μπορεί να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε έναν πυρετό προετοιμασίας, είτε για σπουδές είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον άλλο μήνα ή και αργότερα. Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη την 1/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 5/4 είναι ίσως η πιο ζόρικη όψη του μήνα, η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο μέσα στον τομέα της καριέρας. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 22 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Δεν είναι ανάγκη ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε εκείνη τη μέρα. Προσέξτε ακόμη υγεία, σχέσεις, οικογένεια. Μετά τις 6/4 το κλίμα φτιάχνει ακόμη πιο πολύ, καθώς η Αφροδίτη θα είναι πιο ενεργή και πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τους Ιχθύς. Στο ίδιο ζώδιο θα συναντηθούν Δίας και Ποσειδώνας στις 12/4, κάνοντας σας πιο δεκτικούς και θετικούς σε νέες γνωριμίες, ενώ βοηθούν να θέσετε νέους στόχους. Το υπόλοιπο του Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό με έμφαση στους φίλους, τις εξόδους, τις προσκλήσεις για διασκέδαση, τα ταξίδια. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό σάς ζητά να αναμορφώσετε την καθημερινότητα σας, να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να αναδιοργανώσετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας στηρίξουν στα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου γλυκαίνουν τη διάθεση σας και μπορεί να φέρουν και νέα φλερτ και έρωτες. Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό θέμα του Απριλίου είναι η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας στις 30/4. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών και μεταμορφώσεων. Κάτι αλλάζει και δεν πρέπει να πάτε κόντρα!

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Είστε οι πρωταγωνιστές του Μαΐου όχι μόνο γιατί έχετε τα γενέθλια σας, αλλά γιατί θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής και λόγω της έκλειψης στις 16/5. Ο Ήλιος από το ζώδιο σας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στις 5/5 και θα νιώθετε την ανάγκη από τη μια να επαναστατήσετε και να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω κι από την άλλη να ψάξετε δημιουργικές διεξόδους για να κάνετε κάποια πράγματα διαφορετικά στην καθημερινότητα σας. Από την αρχή του μήνα ο Ερμής, ο ρυθμιστής της καθημερινότητας μας, θα βρίσκεται στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν ψάχνατε το ιδανικό διάστημα για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια σας εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και μη μακρηγορείτε γιατί μετά τις 9/5 ο Ερμής θα μπει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 11/5 τελικά. Με ανάδρομο Ερμή αρχικά στους Διδύμους μέχρι τις 23/5 καλό είναι να δείτε τα θέματα των εξόδων σας και να οργανώσετε καλύτερα τη διαχείριση σας. Στη φάση της ανάδρομης πορείας του μπορεί να προκύψουν χρέη και οφειλές που είχατε ίσως παραμελήσει, όμως αν σας οφείλουν χρήματα μπορεί να τα πάρετε πίσω. Μετά τις 23/5 ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 3/6 και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια προκειμένου να τα επιλύσετε οριστικά. Πιθανώς για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να προκύψουν κι επιστροφές από το ερωτικό ή επαγγελματικό σας παρελθόν. Στις 16/5 εν μέσω ανάδρομου Ερμή έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή είναι μια αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψη, που μπορεί να δημιουργήσει κραδασμούς σε κάποια σχέση ή συνεργασία αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Κάποιοι μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε ρήξη ή χωρισμό. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που ίσως αλλάξει και τη ζωή σας. Καθώς η έκλειψη αναμοχλεύει ιδιαίτερα το συναίσθημα σας και την ψυχολογία σας φροντίστε να μην πιέζετε τα πράγματα. Μια άλλη ξεχωριστή πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11/5, θέση που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ο Δίας από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, σε μυστικές συμφωνίες, σε νέα πρότζεκτ, ενώ θα νιώθετε ότι έχετε έναν άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθά στα δύσκολα. Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Κριό, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα και τη ψυχολογία σας. Στις 28/5 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας πολύ καλύτερες προοπτικές σε θέματα ερωτικών σχέσεων, εμφάνισης, καλοπέρασης. Ο μήνας θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα είναι βοηθητική σε οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά τις εκκινήσεις αφήστε τις για μετά τις 4/6.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από μια αρκετά ανήσυχη, αλλά και μπερδεμένη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, η ορθή του πορεία από τις 4/6 σταδιακά θα βοηθήσει να ξεθολώσει το τοπίο, να έχετε πιο καθαρό μυαλό και κρίση, και βέβαια θα διευκολύνει την επικοινωνία με τους άλλους και τις επαφές σας και τις δοσοληψίες σας κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Τα πάντα σιγά-σιγά θα μπουν σε τάξη και η αίσθηση του χάους θα υποχωρήσει. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/6, δίνοντας σας περισσότερες ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευθείτε ή να περάσετε πιο όμορφα στην καθημερινότητα σας με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης στις 11, 12/6 με τον Ουρανό μπορεί να δείξει την αλλαγή πλεύσης στην ερωτική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ειδικά αν το ταίρι σας δεν σας παρέχει τον χώρο που θέλετε. Οι άνθρωποι αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων αγαπητοί μου Ταύροι, ακόμη κι εσείς που είστε βράχοι σταθερότητας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα στη θετική του εκδήλωση. Στις 13/6 ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σας και προχωρά στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών. Θα σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις μέχρι το τέλος του μήνα σε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε ίσως θετικούς διακανονισμούς, να βάλετε σε μια τάξη χρέη και οφειλές, αλλά να βρείτε πιθανώς και μια δεύτερη πηγή εσόδων για να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα. Στις 14/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη παραπέμπει και πάλι στα οικονομικά, που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το μήνα. Αυτή η Πανσέληνος αφορά τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο, την οικογένεια ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Τα υγιή όρια, το να ξέρετε πού ξεκινάτε εσείς και πού οι άλλοι θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την επιρροή. Παρόλα αυτά, μην παίρνετε οικονομικές αποφάσεις ή μη δεσμεύεστε σε οικονομικές επενδύσεις από τις 13/6 μέχρι και τις 16/6, γιατί μπορεί να υπάρχουν ασάφειες. Καλό επίσης είναι να προστατέψετε και την ενέργεια σας εκείνες τις μέρες για να μη τη διασκορπίσετε ανώφελα. Το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά στις 21/6 με το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, ενθαρρύνοντας σας να γίνετε πιο κοινωνικοί, να αυξήσετε τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και επαφές με φίλους, αλλά πιθανώς να κάνετε και κάποια ταξιδάκια. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσει περαιτέρω στα έσοδα, μολονότι θα σας ανοίξει και την όρεξη για αγορές και για καλοπέραση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία, βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, αλλά και να κάνετε πιο θερμές τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Εκπροσωπείτε ίσως το πιο σταθερό από όλα τα ζώδια, ειδικά αν είστε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου και δεν έχετε πολλούς πλανήτες στα διπλανά των Διδύμων ή του Κριού, και το να αλλάξετε κατεύθυνση ή να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητα σας δεν σας είναι καθόλου εύκολο. Όμως ο Ιούλιος με κάποιο τρόπο θα σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που πιθανώς κι εσείς οι ίδιοι να τις επιδιώξετε. Ο Ιούλιος δεν είναι χαλαρός μήνας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 5/7 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης και χαλαρότητας. Εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Στον μήνα αυτό τα βοηθητικά στοιχεία θα είναι ο Ερμής που θα κινείται από τις 5/7 ως τις 19/7 στον Καρκίνο και η Αφροδίτη αρχικά στους Διδύμους μέχρι τις 18/7 και κατόπιν στον Καρκίνο που θα βοηθήσουν στα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας προτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να εστιάσετε πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρόν. Σας οδηγεί ακόμη και στο να πάρετε ρίσκο ή να κάνετε μια ακραία αλλαγή που κανείς δεν περιμένει. Άλλωστε χωρίς αλλαγές δεν εξελισσόμαστε. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του μήνα όπως και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Η ενέργεια του Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους που έχετε, αλλά μπορεί να αυξήσει και τον βαθμό γοητείας σας, γι’ αυτό αν επιδιώκετε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον-η σύντροφό σας θα έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Φυσικά οι ευκαιρίες να κάνετε και νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ ή στον χώρο του εμπορίου και των πωλήσεων μπορεί να δείτε μια αύξηση στα έσοδα σας, καθώς θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα και να κάνετε επιτυχημένες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στο ζώδιο σας είναι αυτό που δείχνει την τάση για μια τεράστια αλλαγή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως για ό,τι έρχεται, απλά να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις. Ιδιαίτερα σημαντικό μέχρι τις 20/8 να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και τις σχέσεις, καθώς ο Άρης σας κάνει πιο βιαστικούς και νευρικούς μερικές φορές.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]