Ταύρος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ταύροι! Τον Ιανουάριο μπαίνετε με φουλ πατημένο το γκάζι, καθώς ο Άρης για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια περνά στο ζώδιο σας στις 7 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν, θα σας βρουν με περισσότερο πείσμα, φιλοδοξία, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, έτοιμους να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να διώξετε τα εμπόδια από τον δρόμο σας με κάθε τρόπο. Οι προηγούμενοι 6 μήνες, με τον Άρη σε ένα παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ήταν πολύ κουραστικοί και νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στη ζωή σας. Το παρασκήνιο, τα προβλήματα, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, ήταν το καθημερινό σας ψωμοτύρι και ήταν δύσκολο να εστιάσετε απολύτως στις φιλοδοξίες σας, εξαιτίας παραγόντων που δεν ευθύνεστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά σας στρώνεται το κόκκινο χαλί για να το διαβείτε και να φωτογραφηθείτε σαν σταρ, αντιθέτως θα πρέπει να δουλέψετε, ίσως ακόμη πιο σκληρά, πιο μεθοδικά και οργανωμένα, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η διαφορά έγκειται σε δυο σημεία. Ότι τώρα ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός, ποιο είναι το εμπόδιο και δευτερευόντως είστε πιο αποφασιστικοί να το παραμερίσετε από τον δρόμο σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, βοηθούν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σε σπουδές, μεταπτυχιακά, εκδόσεις, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές, επικοινωνία, διαφήμιση, διαδίκτυο, οτιδήποτε σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να βγάλουν και ένα λαβράκι στα οικονομικά σας. Κάποιες σημαντικές κινήσεις καριέρας φαίνεται ότι θα γίνουν από την πλευρά σας στο τελευταίο δεκαήμερο. Όμως μην βιάζεστε, γιατί στο τέλος του μήνα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις. Μην το πάρετε σαν κακό οιωνό, αλλά σαν σημάδι ότι πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα σε τι δεσμεύσεις μπαίνετε. Πάρτε τον χρόνο σας. Τα επαγγελματικά είναι το κύριο πιάτο και του επόμενου μήνα. Στις 28/1 προσοχή σε οικογενειακά θέματα.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Φεβρουάριος είναι με κάποιο τρόπο μια πιο περιπετειώδης συνέχεια του Ιανουαρίου, με την έμφαση να εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Με τους περισσότερους πλανήτες σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και με τον Ερμή ανάδρομο στην ίδια περιοχή, το να έχετε υπομονή και ψυχραιμία -όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται- είναι η μόνη λύση για να διατηρήσετε ηρεμία πνεύματος και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Αντιθέτως, πρέπει να είστε δεκτικοί σε αυτές και ίσως να τις επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Σαφώς, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προκύψουν ασυμφωνίες, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με προϊσταμένους, ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει με την ευχάριστη συγκυρία της Νέας Σελήνης στις 11/2 και της συνόδου Αφροδίτης-Δία, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και στις αρχές του δευτέρου (όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ταύρου ή από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Ταύρου), μια εξαιρετική ευκαιρία για μια νέα καριέρα, μια ευκαιρία εξέλιξης και προόδου που μπορεί να σας ανανεώσει και να σας κάνει να ενθουσιαστείτε. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Μέχρι τις 20/2, μπορεί να μην νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τη δουλειά ή να υπάρχουν ασταθείς συνθήκες. Θα ξεκαθαρίσει όμως το τοπίο και η ευκρίνεια θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Στο τελευταίο πενθήμερο θα «νοστιμίσει» λίγο και η ερωτική σας ζωή, που ίσως την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μια Πανσέληνος μέσα στον τομέα του έρωτα στις 27/2 στην Παρθένο, είναι η καλύτερη συνθήκη για να βαθύνει ένας δεσμός σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Χωρίς να έχετε μεγάλες προσδοκίες φανείτε δεκτικοί και σε νέες γνωριμίες με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μετά τις 25/2.

Καλό μήνα Ταύροι μου. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και δεν θα μπορούσατε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι από μια τέτοια συνθήκη. Το πρώτο δίμηνο ήταν πραγματικά πολύ απαιτητικό, αφού ταυτόχρονα με τον Άρη πήρατε μια γερή γεύση κι από την κόντρα του Κρόνου με το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποσταθεροποίησε. Βέβαια, κάποιοι Ταύροι μπορέσατε σε αυτό το απαιτητικό διάστημα να βάλετε την σφραγίδα σας και σε ένα επαγγελματικό έργο που προετοιμάζατε και δουλεύατε γι’ αυτό χρόνια. Ο Άρης περνά στις 4/3 στους Διδύμους και μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μέχρι τις 23/4 που θα παραμείνει εκεί θα είστε σε μια φάση να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο σε οικονομικό επίπεδο τη δουλειά σας ή να εξαργυρώσετε την επιτυχία σας. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο προσοδοφόρες και οικονομικά. Βέβαια, με τον Άρη σε αυτό τον τομέα δεν θα λείψουν και τα έξοδα γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι να βάλετε το χέρι στην τσέπη και για να βγουν χρήματα π.χ. για κάποιες αγορές. Μέχρι τις 21/3 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπά τους Ιχθύς, παρέχοντας σας στήριξη που προέρχεται κυρίως από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον από τους συνεργάτες σας. Είναι μια εξαιρετική Αφροδίτη που σας ωθεί να είστε λίγο πιο τρυφεροί, συναισθηματικοί και θετικοί με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Άλλωστε ό,τι δίνετε αυτό παίρνετε και πίσω αγαπητοί μου Ταύροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13/3, μια μέρα πριν τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σηματοδοτείται μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος που η συλλογική δουλειά αποδίδει, οι στόχοι σας βοηθιούνται να υλοποιηθούν, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων. Η Πανσέληνος στις 28/3 φέρνει θέματα υγείας και εργασίας στο προσκήνιο απαιτώντας δράση!

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και ίσως να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε ένα πυρετό προετοιμασίας είτε για σπουδές, είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον Απρίλιο ή και αργότερα. Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 14/4 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας κάνοντας σας αποδέκτες του έρωτα, της αγάπης, αλλά και των χρημάτων. Στις 19/4 ξεκινούν τα γενέθλια σας. Εκτός του Ήλιου, εκείνη τη μέρα μπαίνει στο ζώδιο σας κι ο Ερμής. Στις 22, 23/4 μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή και ένας ξαφνικός χρηματικός μπουναμάς. Αξιοποιήστε την 10η Απριλίου, την 15η και την 17η για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κάτι καλό μπορεί να έρθει εκεί από πλευράς προτάσεων, προαγωγών, αυξήσεων. Από τις 24/4 μέχρι τις 28/4 θα ζοριστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως, με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.