Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη. Όμως τις βραδινές ώρες αφήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια και προσπαθήστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει σε αντιπαραθέσεις ή να γεννήσει ένα ανικανοποίητο σε θέματα δουλειάς. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα σας των επόμενων εβδομάδων μέχρι τις 6/3, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η Τρίτη φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κι από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα-ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα ακόμη προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό, κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική τη σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους. Επειδή είναι από τις μέρες που ο καθένας αντιλαμβάνεται με τελείως διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, καλό είναι να σιγουρεύεστε πριν κάνετε κάτι ότι δεν θα ενοχλήσει με κάποιο τρόπο τους άλλους, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και στις σχέσεις με συναδέλφους. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3/2 σε αυτή τη φάση. Για σας ο ανάδρομος Ερμής αφορά κυρίως ζητήματα επικοινωνίας, γι’ αυτό προσέξτε διότι ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με λίγη προσοχή και υπομονή κι αυτό θα περάσει. Αν έχετε πλάνα για κάποιο ταξίδι, σιγουρευτείτε πριν ξεκινήσετε ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα.

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε και να τα τακτοποιήσετε. Επειδή από την άλλη εβδομάδα οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει, αλλά αυτό θα υποχωρήσει μόλις γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής από τις 4/2 και έπειτα.

Εσείς τα παιδιά της γης που θέλετε να τα οργανώνετε και να τα ελέγχετε όλα, πρέπει να αντιληφθείτε αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες, καθώς μην ξεχνάτε έχουμε κι ανάδρομο φαινομενικά Ερμή. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να μην ταλανίζεστε εσωτερικά όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σας. Από την άλλη, δεν πρέπει να σας πιάνουν τάσεις τελειομανίας, διότι είναι σαν να δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό μεγεθύνοντας τις προσδοκίες. Βέβαια, αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά της όψης Ερμή-Πλούτωνα, είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τη δουλειά και να έχετε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης.

Οι προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν τόσο εύκολες, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, από τις 20/12 βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κόβοντας κάτι από την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που μπορούσατε να πάρετε από τα σχέδια που είχατε και φέρνοντας καθυστερήσεις στις εξελίξεις. Το Σάββατο γυρίζει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά, κι ακόμη περισσότερο από τις 4/2 που θα γυρίσει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και τα σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη από τους συνεργάτες ή τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας, τα εμπόδια θα κάμπτονται πιο εύκολα και θα καταφέρετε να βάλετε μπροστά τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, είτε αναφέρονται στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ό,τι άλλο έχετε βάλει στο μάτι. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα κι είναι λίγο πιο ασταθής μέρα.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]