Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/05/2024 – 26/05/2024

Η Δευτέρα έρχεται με αρκετό άγχος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας σε φάση όμως κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις στην πορεία της μέρας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Βλέπετε φέτος ο Ήλιος θα συμπορεύεται στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του με την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο βελτιώνοντας τα οικονομικά σας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιο σας τις απογευματινές ώρες. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευνοϊκές και θα βρείτε λύσεις.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε. Οι βραδινές ώρες είναι σχετικά πιο θετικές αν θέλετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση.

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια κάποια άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. Η Σελήνη σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας θα σταθεροποιήσει κάπως το συναίσθημα σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου. Το βράδυ η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο των λουλουδιών μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορεί να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είτε βρίσκοντας έναν κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διαιτολόγο, γυμναστή, κλπ., είτε παίρνοντας απόφαση να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που ήδη ξέρετε. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας. Αν δεν είστε εσείς οι ίδιοι ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας είναι πιο εύκολο να βλέπετε στους άλλους ότι σας κρίνουν.

Η κασέτα μέσα στο κεφάλι σας που επαναλαμβάνει το δίπτυχο επαγγελματικά-οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό, αλλά το Σάββατο προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας πέρα από τον βιοπορισμό, να δείτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αλλά από την πιο ανθρώπινη διάσταση. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας και ίσως πρέπει να τους εκπλήξετε όλους παίρνοντας ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν του αρχηγού που συνήθως αναλαμβάνετε. Αφήστε να πάρουν κι οι άλλοι πρωτοβουλίες, αφού αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου θα μπορούσε παρόλα αυτά να σας δελεάσει και μια οικονομική προσφορά ή πρόταση. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει ή να ψυχαγωγηθεί με μια ωραία ταινία ή κάνοντας κάποια έξοδο. Ωραίο θα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο κι ένα ταξιδάκι. Τα ξημερώματα της Κυριακής θα έχουμε τη σημαντικότερη εξέλιξη καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα περάσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 09/06/2025 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση αλλά και το πορτοφόλι σας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία μπορείτε να δείτε στην εκπομπή του Σαββάτου “Stars System” στη 01:10 μ.μ. στο Star.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Το Σάββατο κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε κάποια ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Η Σελήνη θα παίζει το ρόλο του ειρηνοποιού από τον Τοξότη, που η μοναδική της όψη με τον Ποσειδώνα έχει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα αλλά και τάση για ονειροπόληση. Το απόγευμα θα προχωρήσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας θα προχωρήσει στους Διδύμους κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας, ενώ θα ευνοήσει την επικοινωνία, τις επαφές, τα ταξίδια, την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βοηθώντας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα μας επηρεάσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορείτε να δείτε στην εκπομπή μου “Stars System” το Σάββατο στη 01:10 το μεσημέρι στο Star.

[...]