Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/09/2023 – 24/09/2023

Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στον Σκορπιό και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μολονότι το τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα περάσετε όμορφα. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα, ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία ή είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

Η Τρίτη φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο ακούγοντας πολλές και διαφορετικές απόψεις. Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, όμως οι πρωινές ώρες θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία ή να αντιμετωπίζετε εγωιστικές συμπεριφορές. Για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των σχέσεων και των επαφών σας με τους άλλους κάνοντας ιδιαίτερα πολυάσχολες τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Τοξότη οργανωθείτε καλύτερα, και δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο κι ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιος φίλος ή συνεργάτης που συμβάλλει με τον τρόπο του να νιώθετε περίεργα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς μπορεί ένα επιπόλαιο σχόλιο να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιαστείτε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις και να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα σήμερα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά σας απαιτεί πολύ χρόνο και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

Θέματα εμπιστοσύνης εγείρονται σήμερα, καθώς μπορεί άτομα από το παρελθόν που πιθανώς σας είχαν πληγώσει με τη συμπεριφορά τους να επανακάμπτουν στη ζωή σας και να περιμένουν να έχετε απέναντι τους την ίδια θετική συμπεριφορά που είχατε και παλιά. Σαφώς κι εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να δώσετε συγχωροχάρτι και να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε. Από το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ας έχετε το νου σας για κάποια ευκαιρία που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα έξτρα έσοδο. Πιθανώς να έχετε και μια ευκαιρία για μια επένδυση ή ευχάριστα νέα σε σχέση με κάποιο ακίνητο ή την οικογένεια σας.

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από το πρωί του Σαββάτου και για έναν ολόκληρο μήνα θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στη μέρα σας για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Ξεκινήστε με μια πιο καθαρή διατροφή, βρείτε έναν τρόπο άσκησης που θα τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας, κάντε ένα τσεκάπ αν το έχετε παραμελήσει. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά να βγει το πρόγραμμα της ημέρας πιο ξένοιαστα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μάλιστα τα τρίγωνα Σελήνης-Ερμή και Σελήνης-Δία παραπέμπουν και σε ευχάριστες επαφές είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον σύντροφο σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνουν και μια νέα γνωριμία. Αν έχετε κάτι δύσκολο και θέλετε να ζητήσετε μια χάρη, μια εξυπηρέτηση ή τη βοήθεια κάποιου προκειμένου να το υλοποιήσετε, σκεφτείτε να το κάνετε το Σάββατο που οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί απέναντι σας. Και η Κυριακή κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά οι πιο απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας προβληματίσουν περισσότερο. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

[...]