Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και με μια νοητική ανησυχία ξεκινά η Δευτέρα, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνει άγχος σχετικά με τις οικονομικές απολαβές σας, τα πολλά έξοδα και πώς θα τα καλύψετε, αλλά και την ανάγκη ίσως να έχετε κάποιες οικονομίες στην άκρη. Γενικώς τα οικονομικά θα είναι πηγή άγχους, ακόμη κι αν δεν σας ζορίζουν τώρα σε σχέση με το άμεσο μέλλον. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

Με δυο σημαντικότατες αλλαγές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο σας δυναμιτίζοντας τις εξελίξεις για το επόμενο διάστημα, ενώ ο Ερμής στον Καρκίνο στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Αν ψάχνετε να βρείτε μια πηγή εσόδων, το επόμενο διάστημα του Ιουλίου θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό. Αν είστε σε αναζήτηση δουλειάς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντατικοποιήσετε την έρευνα. Ο Ερμής θα είναι βοηθητικός και σε θέματα σπουδών, έρευνας, εμπορικών δοσοληψιών, συμφωνιών. Σήμερα η μέρα έρχεται με μια κόπωση ίσως από την πλευρά σας και μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Από την άλλη, ίσως υπάρχει μια σύγχυση σε θέματα που σχετίζονται με κάποιο στόχο σας ή την προσωπική σας ζωή.

Μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις είναι η σημερινή, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις, ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων, της δουλειάς και της υγείας, και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα παρόλα αυτά στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μη ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρνετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]