Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη αγαπητοί μου Ταύροι σήμερα Δευτέρα, καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες, γνωστούς και φίλους ή μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε και ο χρόνος δεν σας φτάνει. Μέσα σε όλα είναι και οι μετακινήσεις για αγορές ίσως της τελευταίας στιγμής (προσέξτε τη σειρήνα των εκπτώσεων τώρα που έχουμε ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη) ή κάποιες ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο. Από την άλλη, είναι από τις μέρες που έχετε όρεξη να είστε ίσως πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προσέξτε τις παγίδες και μην παρασυρθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που εκφράζουν υποκειμενικές απόψεις και καταλήγουν είτε σε καβγάδες είτε σε αδιέξοδα! Προσέξτε και με το μεταφορικό σας μέσο αυτές τις μέρες, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. Ό,τι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα βρείτε ένα αποτελεσματικό τρόπο για να το επιλύσετε. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει κυρίως στα επαγγελματικά, καθώς η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της καριέρας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στο ζώδιο σας και στο απέναντι του Σκορπιού, φέρνοντας πολλές αλλαγές στη ζωή σας για τους καλύτερους λόγους. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με τη Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας ή μια αυστηρή κριτική μπορεί να σας αποθαρρύνουν λίγο, αλλά μη το βάζετε κάτω.

Πιο απαιτητικό και πιεστικό το πρωινό της Πέμπτης, σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Προσπαθήστε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη και παρόρμηση να επιλύσετε τις όποιες διαφορές με διάλογο. Από την άλλη, είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας ή μπορεί να έχετε να κάνετε οικονομικές δοσοληψίες. Σήμερα ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/2. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Υδροχόο εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Όμως μέχρι τις 25/1, που στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής, μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα με προϊσταμένους, ανωτέρους, κλπ.

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε κάποια πρόοδο.

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στην Παρθένο και ίσως εκείνη η βόλτα ή η έξοδος σε ένα ωραίο εστιατόριο που σχεδιάζατε να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Πρακτικά θέματα των οικονομικών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά αποφύγετε να υψώσετε τόνους για οικονομικές διαφορές, διότι πιθανώς να μη βρείτε το δίκιο σας. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο της δουλειάς και της υγείας. Εγώ θα σας προτείνω αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνετε λίγη οικονομία δυνάμεων κι αντί να ασχοληθείτε πάλι με «πρέπει» και δουλειές να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο χαλαρές κι ευχάριστες δραστηριότητες το Σάββατο και την Κυριακή ασχολείστε με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή σας δημιουργεί μια ανησυχία για τον τομέα της καριέρας ή μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στις εξελίξεις παροδικά.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μολονότι για κάποιες ώρες το βράδυ θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 21:46 μέχρι τις 00:02 της Κυριακής που θα περάσει στον Ζυγό. Η τελευταία της όψη από την Παρθένο, το τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις μας. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, μας ανακουφίζει γιατί σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις στις σχέσεις μας. Η Κυριακή είναι μια «ιδιαίτερη» μέρα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργώντας πιο χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και ο Άρης βρίσκεται στην 29η μοίρα (αναιρετική μοίρα) του Τοξότη δείχνοντας μια τάση επιθετικότητας, νευρικότητας και έντασης. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και ας μην ενδίδουμε σε καβγάδες κι επιθέσεις για ψύλλου πήδημα.

[...]