Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω ως χαλαρή μέρα τη Δευτέρα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κόντρα με το ζώδιο σας και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν αυτό που σας ανησυχεί τώρα είναι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη. Δεν είναι απίθανο πάντως να επιφορτιστείτε με περισσότερη δουλειά αυτή την εβδομάδα.

Ως γήινοι, υπομονετικοί και προσγειωμένοι άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και γενικώς προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα η αντίθεση Ερμή-Άρη είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά ή τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στη σχέση ή τον γάμο σας ή και σε μια συνεργασία και να τα φέρετε στο τραπέζι. Αφήστε τέτοιες συζητήσεις για αργότερα με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την άλλη εβδομάδα.

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της εβδομάδας, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας και πιθανώς και μεγαλύτερη σύγχυση. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με ένα φίλο-η! Ακόμη αυτές τις μέρες μπορεί να γοητευθείτε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, αλλά μην παρασυρθείτε να πάρετε εσείς σοβαρές αποφάσεις.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα σας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

[...]