Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

25/09/2023 – 01/10/2023

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στο ζώδιο σας, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Δεν ξέρω αν ξέρετε από διαλογισμό ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι «Βούδες» του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη Σελήνης-Ουρανού πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες. Ας είστε πιο προσεκτικοί, αλλά και πιο υπομονετικοί κυρίως στον χώρο της δουλειάς από το μεσημέρι κι έπειτα.

Η Τετάρτη είναι από τις πλέον απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει κάτι πιεστικό, το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε αμέσως χωρίς καθυστέρηση και να βγείτε εκτός προγράμματος. Ίσως δεν μπορείτε να το αναβάλλετε ή να κάνετε μια άλλη επιλογή λιγότερο κουραστική.

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα, και μην τα αναβάλλετε για αύριο. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Στο μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις πρωινές ώρες που πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας ή μια ασυνεννοησία.

Αν και εκπροσωπείτε το πιο γήινο και ρεαλιστικό από τα ζώδια, αυτή η Πανσέληνος σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, γι’ αυτό και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Ταύρους σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ούτως ή άλλως είναι μια πιεστική μέρα για σας μέχρι το βράδυ. Προσέξτε αρκετά και στη σχέση με τον σύντροφο σας. Πολλές φορές η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν να συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και γλυκύτητα ακόμη και σε αυτούς που αγαπάμε. Ακόμη αποφύγετε ακραίες μεταβολές στην εμφάνιση σας ή και στο χώρο του σπιτιού. Θα σας στοιχίσουν περισσότερο απ’ ότι θα σας ικανοποιήσουν τελικά.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το τρίγωνο του Ερμή από τη φιλική σας Παρθένο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, η κυρίαρχη όψη δηλαδή του Σαββάτου, θα σας διευκολύνει αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Αν ψάχνατε μια δημιουργική ιδέα ή αν σας είχε ζητηθεί στη δουλειά σας να προτείνετε κάτι πρωτότυπο, φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να έχετε έμπνευση και να σκεφτείτε κάτι που θα εντυπωσιάσει ανωτέρους, συνεργάτες ή πελάτες. Από την άλλη είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε με φίλους ή τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ωραίες ιδέες για διασκέδαση ή και μια εκδρομή που θα εξερευνήσετε νέους τόπους. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά τεχνολογίας για να είστε ενημερωμένοι με τις εξελίξεις ή για να βοηθηθείτε επαγγελματικά η μέρα προσφέρεται ιδιαιτέρως. Εκμεταλλευτείτε την πλήρως. Την Κυριακή η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας και από τη μια σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους κι από την άλλη πλευρά πιο πρόθυμους να δείτε τις εκκρεμότητες που έχετε ώστε να τις κλείσετε ή να κάνετε προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο και συνεχίζεται με κάποιο τρόπο η αίσθηση της προηγούμενης μέρας με την Πανσέληνο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργητική και στις όψεις που σχηματίζει. Έτσι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, δημιουργώντας τάση για εκνευρισμό και πίεση στις σχέσεις κυρίως με το άλλο φύλο. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη το βράδυ του Σαββάτου βοηθά να νιώθουμε πιο ευχάριστα και να έχουμε χαρούμενες επαφές με τους άλλους. Πολύ αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τη μόνη πιο απαιτητική όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία. Η κυρίαρχη όψη όμως του Σαββάτου είναι το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στα ζώδια της γης που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ είναι η κατάλληλη όψη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα. Είναι μια μέρα για να εστιαστούμε στην οικογένεια μας, στο σπίτι και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να διασκεδάσουμε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αυξάνει τον βαθμό της ευθύνης μας και αν έχουμε σημαντικές υποχρεώσεις να φέρουμε εις πέρας θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

[...]