Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά πιο ήπια για το ζώδιο σας και με έμφαση στην επικοινωνία και τις καθημερινές σας επαφές. Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική μέρα και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να έχετε αποτέλεσμα στις υποχρεώσεις σας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς τα ξημερώματα σηματοδοτώντας ένα πολύ πιο κοινωνικό για σας διάστημα διάρκειας 4 εβδομάδων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας, να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους, τρόπους δουλειάς, να συνεργαστείτε με τους άλλους καλύτερα. Είναι η στιγμή να στραφείτε στο δικό σας δίκτυο ανθρώπων, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες ειδικά αν τους είχατε παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα. Με την είσοδο και του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας στους Ιχθύς θα έχετε περισσότερη επιτυχία στους στόχους που θα θέσετε.

Ίσως η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο σήμερα η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά και μην αφήσετε τίποτε απαιτητικό για τις επόμενες.

Η Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να σας ζορίσει λίγο, καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη αντίθεσης. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μην μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε. Μολονότι θέλετε να αποφεύγετε την ένταση, κάποιες φορές ίσως είναι απαραίτητο να την προκαλέσετε για να γλιτώσετε μελλοντικά προβλήματα και να βρείτε λύσεις.

Μικτές οι επιρροές της ημέρας, καθώς από τη μια η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, κι από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο αυτή μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο κάνοντας δύσκολο να αντισταθούμε στην υλοποίηση των επιθυμιών μας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για να ενισχύσουμε τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια τέτοια διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντιθέσεις με τη σύνοδο αυτή κάνοντας μας κάπως πιο εγωιστές κι αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί πιθανόν να φανούμε κάπως επιθετικοί ή υπερβολικοί. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]