Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από αυτή την εβδομάδα να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται. Σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεχτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι. Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα το βράδυ σε συζητήσεις και προτάσεις.

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας, για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη όμως θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι με κάποιο απρόοπτο στον χώρο εργασίας σήμερα ή σε θέματα που αφορούν μέσα επικοινωνίας ή μέσα τεχνολογίας.

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Αιγόκερω στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα κάνει δύσκολες κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί, κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Η σημερινή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης. Θέματα που αφορούν σε προϊσταμένους ή τους γονείς σας μπορεί να σας πιέσουν σήμερα.

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Ταύροι, αφού από τη μια έχουμε μια από τις καλύτερες όψεις του φθινοπώρου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία και ταυτόχρονα η Σελήνη είναι σε μια κόντρα θέση προς το δικό σας ζώδιο στον Υδροχόο, άρα κάποιες συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς, ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας, όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Οι μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικές για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ! Την Κυριακή ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει για να είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες, που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση, θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία; Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]