Ταύρος ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Δεδομένου ότι ο πλανήτης των απρόβλεπτων καταστάσεων, ο Ουρανός, έχει κατοικοεδρεύσει στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο του 2019, οι ανατροπές στη ζωή σας και οι αλλαγές είναι στην ημερήσια διάταξη. Το 2021 μην φανταστείτε ότι θα ησυχάσετε, όπως τόσο πολύ θα θέλετε, αφού έρχεται να προστεθεί στην πλανητική  σκακιέρα άλλος ένας ισχυρός παίκτης. Ο Κρόνος, από τον πρωτοποριακό Υδροχόο μέσα στον τομέα που αφορά στην καριέρα και στην κοινωνική σας καταξίωση, θα κονταροχτυπηθεί τρεις φορές με τον Ουρανό (στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου) και θα πρέπει να ετοιμαστείτε να βγείτε, θέλετε δεν θέλετε, από τη ζώνη ασφαλείας σας. Σίγουρα, ως ζώδιο που αγαπάτε την ασφάλεια και τη ρουτίνα και μόνο στο άκουσμα της αλλαγής σάς πιάνει κρύος ιδρώτας και φοβάστε, αλλά το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι και θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια στάσιμη καριέρα που δεν σας εκφράζει πια. Θα βάλετε νέους στόχους και προτεραιότητες και θα απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας και τους άλλους για να εξασφαλίσετε μια πιο άνετη ζωή.

Οι τρεις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζουν τους δύο οίκους των οικονομικών σας, τον 2ο και τον 8ο και αρχής γενομένης από τις 26 Μαΐου (που είναι η πρώτη έκλειψη), θα αρχίσετε να επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας, να αλλάζετε τη… στενή σχέση που έχετε με τα υλικά αγαθά και να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας σχετικά με την έλλειψη τους. Θα κάνετε προσπάθειες για να βρείτε πιο ικανοποιητικές ροές εσόδων και οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Στις 19 Νοεμβρίου γίνεται η πρώτη από τις 7 εκλείψεις που θα ακολουθήσουν μέχρι και το 2023 και σας αφορά άμεσα, αφού γίνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η έκλειψη ενεργοποιεί τον 1ο οίκο σας και θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε τα όνειρα σας γεμάτοι αυτοπεποίθηση και να αφήσετε πίσω σας όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν το νέο δρόμο που χαράζετε για εσάς.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από τη βάσανο της αξιολόγησης και στις 19 Δεκεμβρίου, που η Αφροδίτη, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, γυρίζει ανάδρομη στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας ζητά να ρίξετε ένα βλέμμα στο παρελθόν, να θυμηθείτε τα όνειρα σας, τις σπουδές σας, τις αξίες σας και να συνειδητοποιήσετε αν η ζωή σας και οι επιλογές σας, ανταποκρίνονται με τους στόχους που είχατε θέσει. Αν όχι θα κληθείτε να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις, τις οποίες θα θέσετε σε εφαρμογή όταν ο Δίας θα μπει επίσημα για την ετήσια παραμονή του στους Ιχθύς στις 28 Δεκεμβρίου και θα σας κάνει όψη εξάγωνου. Τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]