Ταύρος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε τα ενεργειακά σας επίπεδα να κυμαίνονται σε χαμηλά σχετικά επίπεδα και ταυτόχρονα δεν σας ευχαριστούσαν και πολλά πράγματα, έρχεται η σούπερ βιταμίνη που λέγεται Άρης στο ζώδιο σας στις 5/7 για να βγείτε έξω και να κατακτήσετε τον κόσμο. Είχατε καιρό να φιλοξενήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας, περίπου 1,5 χρόνο και τώρα θα μείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου για να σας κινητοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις δυναμικά και αποφασιστικά και να το πάτε με τέρμα τα γκάζια μέχρι να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι εσείς κάθεστε κι η τύχη σας δουλεύει… απέχει πολύ από ένα τέτοιο σενάριο το να φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας. Σημαίνει ότι θα τρέξετε, θα κυνηγήσετε, θα ανταγωνιστείτε, θα παλέψετε με τις αντιξοότητες που θα υπάρχουν είτε λόγω απροόπτων και αιφνιδιαστικών καταστάσεων (βλέπε Άρης σύνοδος Ουρανός στις 2/8), είτε λόγω συνθηκών και περιορισμών (βλέπε Άρης τετράγωνο Κρόνο στις 7/8). Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί, η μέθοδος αργά και σταθερά άλλωστε ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας και στη θέση αυτή του Άρη. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Βοηθητικός ο Ερμής από τη νέα του θέση από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 από τον Καρκίνο στην επικοινωνία, στις επαφές με φίλους και συνεργάτες, αλλά και στις συνέργειες σας. Εξαιρετικά μπορεί να κυλήσουν ζητήματα που αφορούν τεχνολογία και διαδίκτυο. Αν θέλετε να κάνετε αγορές επίσης είναι ένα θετικό διάστημα για σας ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια αποκάλυψη ή μια είδηση που θα σας εκπλήξει στις 10/7.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]