Ταύρος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Ο πλανήτης της ανάληψης ευθύνης, της σκληρής δουλειάς και της υπευθυνότητας, ο Κρόνος, επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από σχεδόν 4,5 μήνες αναδρομής. Δεν είναι απίθανο το διάστημα αυτό να βιώσατε στασιμότητα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να φρενάρατε τις φιλοδοξίες σας ή ακόμη και να εγκαταλείψατε ένα πρότζεκτ που δεν φαινόταν ότι είναι βιώσιμο. Τώρα πια με άλλη ματιά, περισσότερη σοφία, θα προχωρήσετε απερίσπαστοι στους νέους στόχους καριέρας και θα έχετε σπουδαίες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο. Ο ορθός Κρόνος θα δώσει το πράσινο φως κι από την επόμενη εβδομάδα, που θα γυρίσουν ορθοί τόσο ο Δίας όσο κι ο Ερμής, ετοιμαστείτε για ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας, αλλά και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Φυσικά κι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και στην καθημερινότητα σας, με τον Ερμή να βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του. Όμως αυτή την εβδομάδα έχουμε και μια σπάνια τυχερή όψη την Παρασκευή 15/10. Αναφέρομαι στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, που πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο και αποτελεί ένδειξη καλύτερων προοπτικών και επέκτασης στους τομείς που επηρεάζει. Για σας τους Ταύρους ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο αφορά στον τομέα της καριέρας και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Κάποιοι από σας μπορεί να δεχτείτε μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας ή να φτάσετε έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο. Από την άλλη, η όψη είναι βοηθητική και για θέματα σπουδών, αν ψάχνετε να κάνετε κάτι ακόμη σε επίπεδο γνώσης. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας κάποιες καλές στιγμές κι αν προΐστασθε εσείς σε ένα τμήμα φανείτε γενναιόδωροι, αναγνωρίζοντας το πόσο πολύτιμοι σας είναι. Εξαιρετική όψη και για τα θέματα της υγείας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μικτές προδιαγραφές, καθώς από τη μια Ερμής και Αφροδίτη σε εξάγωνο ευνοούν τις εξόδους, την κοινωνικότητα, τις επαφές κι από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, ειδικά με κάποιο επικριτικό άτομο. Μην του αφήσετε περιθώρια.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]