Ταύρος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 - 25/02/2024

Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 στους Ιχθύς σιγά σιγά θα φέρει περισσότερη ηρεμία και καλύτερες προδιαγραφές στις σχέσεις σας με συνεργάτες. Θα χαρείτε περισσότερο τις επαφές σας με φίλους. Την Πέμπτη Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον τομέα της καριέρας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών. Αν θέλετε να κερδίσετε πόντους στο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, αν θέλετε να κανονίσετε ένα ραντεβού με υψηλά ιστάμενους ή ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας, τότε είναι μια καλή μέρα για να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σε αυτό τον τομέα. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να ανανεώσετε ίσως την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας. Από την άλλη δεν παύει να είναι σε κόντρα με το ζώδιο σας από τον Υδροχόο κι αυτό παραπέμπει σε περισσότερη ένταση είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα εμμένοντας σε απόψεις χωρίς ευελιξία.

Με τον Ερμή, τον ρυθμιστή της καθημερινότητας και των θεμάτων της επικοινωνίας, να προχωρά στους Ιχθύς στις 23/02 και να ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, της συμμετοχής στα κοινωνικά δίκτυα και των φιλικών σας σχέσεων, τα πράγματα θα απλοποιηθούν αρκετά. Το να ενώσετε τις δυνάμεις ή τη φωνή σας με άλλους και να προσπαθήσετε μαζί τους για το κοινό συμφέρον, είναι πραγματικά ό,τι θα βοηθήσει περισσότερο για να έχετε αποτελέσματα στους στόχους σας. Το θέμα είναι να είστε επιλεκτικοί και διορατικοί στην επιλογή των σωστών συνεργατών. Ακόμη είναι μια περίοδος που μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προκειμένου να ακουστούν οι ιδέες και η φωνή σας σε ένα μεγαλύτερο ακροατήριο. Στην εποχή του διαδικτύου, των podcasts, του YouTube, του zoom και τόσων άλλων επικοινωνιακών μέσων μπορεί να βρείτε τρόπο αφενός να κάνετε την παρουσία σας αισθητή κι αφετέρου να βρείτε και έσοδα. Είναι μια εξαιρετική θέση επίσης αυτή για να διαφημίσετε ή να κάνετε το σωστό μάρκετινγκ για τη δουλειά σας. Αν ψάχνετε κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο προωθήστε βιογραφικά και σκεφτείτε παλιότερους συνεργάτες ή και φίλους που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ένα ιδιαίτερα δημιουργικό γουηκέντ έρχεται στο τέλος της εβδομάδας, καθώς η Πανσέληνος που κυριαρχεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης και της φήμης. Αν είστε δεσμευμένοι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφό σας ή και να κανονίσετε πιθανώς μια απόδραση για ένα γουηκέντ. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα απόκτησης απογόνων, οι δυο επόμενες εβδομάδες μπορεί να φέρουν νέα για μια εγκυμοσύνη. Αν ακόμη είστε μόνοι-ες εκμεταλλευτείτε τις μέρες κοντά στο Σάββατο για να βγείτε και να φλερτάρετε. Από την άλλη, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και να θέλετε να το βγάλετε στο προσκήνιο. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να κάνετε παρουσιάσεις, διαφήμιση της δουλειάς σας ή να κανονίσετε συσκέψεις με τους συνεργάτες σας για να προωθήσετε τους κοινούς σας στόχους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πιο πιεστικούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα και περισσότερο τρέξιμο στα επαγγελματικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02/2024 τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας την εκκίνηση για τα γενέθλια του 12ου ζωδίου του ζωδιακού. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 22/02/2024 (εκείνη τη μέρα είναι ακριβείας η όψη). Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν την άνοιξη του 2022, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων. Τώρα όμως δυο χρόνια μετά η συνάντηση στον Υδροχόο κάνει πιο εκδηλωτική την επιρροή της. Δεν είναι όμως ανάγκη να περιοριστεί αυτή η εξαιρετική όψη μόνο στην ερωτική μας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου αφορά όλη τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής. Σημασία έχει να χαρείτε αυτή την αναζωογονητική και τυχερή ενέργεια.

Στις 23/02/2024 έχουμε αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, στο ζώδιο των Ιχθύων για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 09/03/2024. Τώρα ο Ερμής στους Ιχθύς είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πλανήτης της πληροφορίας και της λογικής σε ένα τόσο συναισθηματικό αλλά και χαοτικό ζώδιο δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του. Γίνεται υποκειμενικός, διασπάται η προσοχή του και «μεταφράζει» τις ειδήσεις και τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο προσωπικό και καθόλου αντικειμενικό. Οι «ψευδείς ειδήσεις», οι κατασκευασμένες πληροφορίες όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουν να κυριαρχούν και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι διαδίδουμε και τι πιστεύουμε. Αν έχει κάτι θετικό ο Ερμής στους Ιχθύς είναι η ευκολία να κινείται στον χώρο της ψυχολογίας και του υποσυνείδητου. Μας καλεί να μη μείνουμε στην επιφάνεια, αλλά να βουτήξουμε βαθιά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γιατί εκεί κρύβονται θησαυροί. Από την άλλη μας καλεί να εκφραστούμε πιο δημιουργικά αλλά και πιο καλλιτεχνικά.

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02/2024 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι οι κατάλληλες ημέρες να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας στον χώρο του σπιτιού. Με την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο παραγωγικοί, δουλεύοντας ίσως πιο έξυπνα όχι περισσότερο. Ακόμη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να βρούμε ένα είδος άσκησης που θα μας ενθουσιάζει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή συνήθεια να γυμναζόμαστε περισσότερο. Μήπως η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους μας είτε στη δουλειά είτε στην υγεία; Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της πρακτικότητας, της απλοποίησης και της αποτελεσματικότητας. Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]