Σκορπιός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Σκορπιοί! Το 2021 μπαίνει με μεγάλα γκάζια, καθώς ο Άρης περνά απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Σχέσεις, σπίτι, οικογένεια, δουλειά. Από αυτή την ημερομηνία και μετά θα αρχίσετε να νιώθετε και τι σημαίνει η επιρροή του Κρόνου και του Δία για το δικό σας ωροσκόπιο, καθώς ο Άρης θα ενεργοποιήσει με κάθε τρόπο αυτές τις μακροπρόθεσμες επιρροές. Ο τομέας των σχέσεων, ερωτικών και επαγγελματικών, θα έχει σαφώς τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στο μήνα με ποικίλα σενάρια έντασης, έξαψης, πάθους, απογοήτευσης, διαφωνιών. Σε σας τους Σκορπιούς η ένταση δεν είναι ένα στοιχείο που σας προβληματίζει όμως. Αυτό που δεν αντέχετε είναι η ουδετερότητα και η αδιαφορία. Προτιμάτε να τσακωθείτε με το ταίρι σας, διότι αυτό τρέφει το πάθος σας σε σχέση με το να κυλάνε όλα ήρεμα και ήσυχα. Όμως τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί κι οι αντιδράσεις της άλλης πλευράς μπορεί να μην είναι οι ίδιες. Πολύ σημαντικό είναι να κρατήσετε κάπως χαμηλούς τόνους στην εργασία, ειδικά αν εργάζεστε μαζί με άλλους Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους, την ομάδα δηλαδή που θα είναι στις επάλξεις αυτό το μήνα. Ακόμη, θα είναι απαραίτητο να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας ή την υγεία μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό ντελίριο κι ίσως κάτι ετοιμάζετε και θέλετε να το λανσάρετε εκείνη την περίοδο ή να το διαφημίσετε. Το θετικό είναι ότι θα έχετε συμπαραστάτη και σύμμαχο στα σχέδια σας την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει κοντά στις 9/1 κι ένα φλερτ ή ένας νέος έρωτας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/1 στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και δεν είναι απίθανο να υπάρχει κάποια θετική ως επί τω πλείστων εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο εκείνες τις ημέρες. Τα θέματα της οικογένειας και ενός ακινήτου μπορεί να σας απασχολήσουν εντόνως μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο. Σ’ αυτόν τον τομέα θα γυρίσει ανάδρομος κι ο Ερμής μετά τις 31/1. Επειδή επηρεάζει νωρίτερα προσέξτε παρεξηγήσεις.

Καλό μήνα Σκορπιοί μου! Ο Φεβρουάριος συνεχίζει την πίεση που ξεκίνησε ο προκάτοχος του προς όλα τα μέτωπα και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των σχέσεων, αλλά και της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας. Με κάποιο τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας θα δαπανηθεί σε αυτά τα ζητήματα με ποικίλες αντιδράσεις. Βλέπετε, τίποτε δεν σταθεροποιείται αυτόν τον μήνα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 20/2, όπως εξηγώ και στο σχετικό μου άρθρο. Το σπίτι μπορεί να είναι πηγή χαράς, αισιοδοξίας και στήριξης με τη Νέα Σελήνη στις 11/2, που συνοδεύεται από τη συνάντηση Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες και από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Σκορπιού, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο, να παίρνετε κάποια χαρά από την οικογένεια ή να αποφασίζετε μια αλλαγή σπιτιού ή ακόμη κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ για να το βρείτε με ακρίβεια. Αν πρόκειται να γίνει κάποια αγοραπωλησία, η συμβουλή μου είναι να προχωρήσετε σε υπογραφές μετά τις 20/2, που θα έχει ορθοδρομήσει κι ο Ερμής. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η ερωτική σας ζωή θα δημιουργεί πιέσεις, είτε γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο είτε γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα είναι καθημερινότητα στη σχέση ή τον γάμο σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας πρέπει να είστε στις 1, 7, 10, 20/2. Εννοείται ότι θα προσέχετε και την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να διώξετε το συσσωρευμένο άγχος. Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει με την είσοδο των πλανητών στους Ιχθύς. Πρώτα ο Ήλιος στις 18/2 κι έπειτα η Αφροδίτη στις 25/2 θα δώσουν προτεραιότητα στον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία. Μια φιλική σχέση μπορεί να σας απασχολήσει με την Πανσέληνο στις 27/2, αλλά δεν θα συμβεί κάτι που δεν υποψιαζόσασταν. Σε κάθε περίπτωση, ίσως χρειάζεται μια αλλαγή και στον φιλικό σας κύκλο.

Καλό μήνα Σκορπιοί μου! Ο Μάρτιος θα σας απαλλάξει από ένα μεγάλο φορτίο που φέρατε σε όλο σχεδόν το πρώτο δίμηνο της χρονιάς, με τον Άρη να σας πολιορκεί από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Ο Άρης στις 4/3 περνά στους Διδύμους, ένα πιο ουδέτερο περιβάλλον για το δικό σας ζώδιο και δίνει μεγαλύτερη έμφαση από δω και κάτω και μέχρι τις 23/4, στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης και μπορεί πλέον να θεωρείται ο Πλούτωνας ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας, εντούτοις εξακολουθεί η πορεία του Άρη να διαμορφώνει το πλαίσιο που κινείστε ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Στη θέση αυτή σας καλεί να δείτε πιο βαθιά τα πράγματα, πίσω από την επιφάνεια. Είναι μια εξαιρετική συνθήκη αν θα θέλατε να κάνετε ψυχοθεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για το σώμα σας. Σημαντικά από δω και κάτω μέσα στον Μάρτιο τόσο η δουλειά όσο και το χρήμα, έτσι μπορεί να κάνετε διαπραγματεύσεις, να ψάχνετε περισσότερο να βρείτε έσοδα για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της καθημερινότητας σας ή να ψάχνετε ακόμη και ένα έξτρα εισόδημα. Η όψη τριγώνου Άρη-Κρόνου στις 22/3 είναι εξαιρετική αν διαπραγματεύεστε μια αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου ή αν ψάχνετε για επενδύσεις. Στις 5/3 υπάρχει ακόμη μια πολύ θετική όψη για τα οικογενειακά οικονομικά σας. Με τους πλανήτες στους Ιχθύς μέχρι τις 20/3 ευνοείται η καλλιτεχνική σας έκφραση, η ανάδειξη των ταλέντων σας, η ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, είτε έχετε είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ή ακόμη και να υιοθετήσετε. Η Νέα Σελήνη μπορεί να δείξει έναν νέο έρωτα, αν έχετε γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μετά τις 20/3 σταδιακά οι πλανήτες αρχίζουν να δίνουν έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας κι εκεί είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Στις 25, 26/3 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Η Πανσέληνος στις 28/3 απαιτεί να ξεκουραστείτε και να δώσετε στον οργανισμό σας περισσότερη φροντίδα.

Ο Απρίλιος μέχρι τις 19/4 έχει έμφαση στον τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας της εργασίας σας, των ρουτινών σας, της υγείας και της ευεξίας. Όλα τα θέματα του 6ου οίκου δηλαδή. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι πλανήτες είναι μαζεμένοι στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλα τα παραπάνω. Το θετικό είναι ότι οι πλανήτες στον Κριό σχηματίζουν εξαιρετικές όψεις με τους πλανήτες στον Υδροχόο, δίνοντας μεγαλύτερη εύνοια σε κάποιες ημέρες που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε είτε για να πιάσετε μια νέα δουλειά, να πάρετε μια προαγωγή, να βρείτε μια δευτερεύουσα απασχόληση, να ξεκινήσετε ένα δικό σας επιχειρηματικό πλάνο. Αυτές οι ημέρες είναι στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4. Η Νέα Σελήνη στις 11/3 ευνοεί ιδιαίτερα σε νέα ξεκινήματα εσάς που έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Σκορπιού. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Οι θετικές όψεις των πλανητών βοηθούν και σε θέματα υγείας και ευεξίας, αν θέλετε να κάνετε κάποια μικροεπέμβαση ή αισθητική παρέμβαση. Επίσης, αν δεν το είχατε πάρει απόφαση μέχρι τώρα να κάνετε διατροφή ή γυμναστική, ο Απρίλιος θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται μια τέτοια προσπάθεια. Από τα μέσα του μήνα θα αρχίσει να σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή. Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τη φάση που μπορεί να βρίσκεστε τώρα. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά τις σημαντικές σας σχέσεις και θα σχηματίσει μια σειρά όψεων που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο με μικτά αποτελέσματα. Στις 23/4 η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή έναν χωρισμό απροσδόκητο, ενώ στις 25/4 μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη απογοήτευση σε μια σχέση. Ακόμη και η Πανσέληνος στις 27/4, στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο, είναι φορτισμένη υπέρ το δέον συναισθηματικά και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο μια πρόσφατη σχέση ή μια σχέση που από καιρό έχει δώσει δείγματα ταλαιπωρίας και κόπωσης. Φυσικά κοντά στις 27/4 θα προσέχετε και την υγεία σας.

Καλό μήνα! Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό τέλος Απριλίου, έρχεται ο Μάιος που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα αγαπητοί μου Σκορπιοί. Καταρχάς οι πλανήτες σιγά σιγά αποχωρούν από τον τομέα σχέσεων συνεργασιών, με πρώτο τον Ερμή που μεταπηδά στους Διδύμους στις 4/5 και τον ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5. Για σας το ζώδιο των Διδύμων αφορά κυρίως την υλική πλευρά των συνεργασιών σας, δηλαδή τα οικονομικά. Έτσι ένα πολύ μεγάλο μέρος του Μαΐου θα ασχοληθείτε κυρίως με τις οικονομικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ, μιας συνεργασίας ή μπορεί να έχετε να διακανονίσετε λογαριασμούς, χρέη, οφειλές, να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες. Απλά όλα τα παραπάνω μην τα αφήσετε για το τέλος του μήνα, διότι εκεί οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα και θα σας στηρίζει με κάθε τρόπο στις διεκδικήσεις και τις αναζητήσεις σας. Στις 11/5 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να σημαίνει την απαρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα ή την εκκίνηση μιας νέας συνεργασίας. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα είναι κάτι πιο υγιές. Στις 14/5 ο Δίας παίρνει μια ιδιαίτερα αβανταδόρικη θέση για το ζώδιο σας, καθώς προχωρά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας, της φήμης, αλλά και των παιδιών. Αν είστε γεννημένοι Οκτώβριο, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά σ’ αυτούς τους τομείς. Οι Σκορπιοί του Νοεμβρίου πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας το 2022. Μετά τις 20/5 ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα για όλους μας, αφού φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη του 2021 στον Τοξότη και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ιούνιος δεν φαίνεται ένας χαλαρός μήνας. Με κάποιο τρόπο αναμοχλεύει το συναίσθημα, τις φοβίες ή το άγχος σας, καθώς ο Ερμής από την πρώτη του μέρα θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους μέσα σε ένα πιο εσωστρεφές και ευαίσθητο σημείο στο ωροσκόπιο σας. Είναι μήνας που μετράτε ίσως σχέσεις, συνεργασίες και μπορεί να βρεθείτε και στη δυσάρεστη θέση να τερματίσετε κάποια από αυτές αν αντί να σας εμψυχώνει και να σας στηρίζει, σας ρίχνει την ψυχολογία. Ευτυχώς μέσα σε όλα θα έχετε την Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε μια υποστηρικτική όψη προς το ζώδιο σας να βοηθά να δραπετεύετε από τα δύσκολα και να σας ανοίγει νέους δρόμους. Η έκλειψη στις 10/6 δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης για κάποια πράγματα, από την άλλη σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι να τελειώσετε με μια κατάσταση στη ζωή σας, προκειμένου να ξεκινήσει κάτι άλλο βασισμένο σε πιο υγιείς βάσεις. Από τις 11/6 και έπειτα περνά στον τομέα της καριέρας ο Άρης στον Λέοντα και δυναμιτίζει τις φιλοδοξίες σας. Από κει και κάτω θα αρχίσουν να τρέχουν πιο έντονα εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια χωροταξική αλλαγή ή είναι πιθανό να επιβληθεί από τις αποφάσεις κάποιου άλλου ή εκ των συνθηκών η ανάγκη μιας μετακόμισης είτε δουλειάς είτε ακόμη και σπιτιού. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Σε όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανόν να έχετε και πολλά θέματα που αφορούν στα οικονομικά τα οποία να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με λογαριασμούς, κάρτες, συναλλαγές και να ελέγχετε την ασφάλεια των κωδικών σας. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 συνοδευόμενο την ίδια μέρα από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί τις τελειότερες συνθήκες για ένα ταξιδάκι, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να περάσετε όμορφα και σε ερωτικό επίπεδο. Από τις 22/6 ο Ερμής γυρίζει ορθός κι έτσι θα έχετε περισσότερο έλεγχο σε όλα. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω μπορεί να δείξει μια συμφωνία, στην οποία μπορεί να καταλήξετε σε επαγγελματικό επίπεδο ή κι ένα επαγγελματικό ταξίδι. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε ωστόσο, διότι την ίδια μέρα η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις και χειριστικά παιχνίδια.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για κανέναν απ’ όσο φαίνεται. Ενδεχομένως κάτι να σας κρατάει πίσω ή να σας δημιουργεί προβλήματα σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά στην οικογένεια, μπορεί όμως να είναι και μια ερωτική ιστορία η οποία σας ζορίζει. Μέχρι τις 8/7 οι μέρες είναι πιο βαριές, με μεγαλύτερη σύγχυση και με τεράστια πίεση κυρίως επαγγελματικά. Ευτυχώς όμως δεν θα είναι όλος ο Ιούλιος έτσι, γι’ αυτό μην βιάζεστε να απογοητευθείτε.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 εγκαινιάζει μια πολύ πιο παραγωγική, δημιουργική και άνετη περίοδο. Τα μεγάλα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι πίσω σας πια και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε στη συνέχεια του Ιουλίου θα σας ανοίξουν νέους δρόμους τόσο επαγγελματικά, όσο και σε θέματα σπουδών, σχεδίων για το μέλλον, ταξιδιών. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι με τον παραδοσιακό και τον συνήθη τρόπο που κάνετε ως τώρα τα πράγματα. Προσπαθήστε ακόμη και την ίδια δουλειά να την κάνετε με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο δημιουργικό, πιο ευφάνταστο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για ένα επαγγελματικό σας πόνημα, για θέματα σπουδών, για ταξίδια, για θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή τα παιδιά. Μέχρι τις 21/7 η καριέρα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες ρουφάνε εξ ολοκλήρου την ενέργεια σας και η ερωτική σας ζωή μένει λίγο στα μετόπισθεν. Μετά τις 21/7 όμως, περνά η Αφροδίτη στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς, να έρθετε σε επαφή με φίλους, να κανονίσετε διακοπές ή έστω κάποιες αποδράσεις για τα γουηκέντ, που θα ομορφύνουν την διάθεση σας και θα νιώσετε καλοκαίρι. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας θα εξακολουθήσει να σας απασχολεί φυσικά και στη συνέχεια του Ιουλίου, καθώς ο Ήλιος περνά στις 22/7 στον Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η Πανσέληνος στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μπορεί να δείχνει μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Η οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο θα σας απασχολήσουν και στη συνέχεια, καθώς ο Δίας επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.