Σκορπιός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Σκορπιοί! Το 2021 μπαίνει με μεγάλα γκάζια, καθώς ο Άρης περνά απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Σχέσεις, σπίτι, οικογένεια, δουλειά. Από αυτή την ημερομηνία και μετά θα αρχίσετε να νιώθετε και τι σημαίνει η επιρροή του Κρόνου και του Δία για το δικό σας ωροσκόπιο, καθώς ο Άρης θα ενεργοποιήσει με κάθε τρόπο αυτές τις μακροπρόθεσμες επιρροές. Ο τομέας των σχέσεων, ερωτικών και επαγγελματικών, θα έχει σαφώς τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στο μήνα με ποικίλα σενάρια έντασης, έξαψης, πάθους, απογοήτευσης, διαφωνιών. Σε σας τους Σκορπιούς η ένταση δεν είναι ένα στοιχείο που σας προβληματίζει όμως. Αυτό που δεν αντέχετε είναι η ουδετερότητα και η αδιαφορία. Προτιμάτε να τσακωθείτε με το ταίρι σας, διότι αυτό τρέφει το πάθος σας σε σχέση με το να κυλάνε όλα ήρεμα και ήσυχα. Όμως τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί κι οι αντιδράσεις της άλλης πλευράς μπορεί να μην είναι οι ίδιες. Πολύ σημαντικό είναι να κρατήσετε κάπως χαμηλούς τόνους στην εργασία, ειδικά αν εργάζεστε μαζί με άλλους Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους, την ομάδα δηλαδή που θα είναι στις επάλξεις αυτό το μήνα. Ακόμη, θα είναι απαραίτητο να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας ή την υγεία μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό ντελίριο κι ίσως κάτι ετοιμάζετε και θέλετε να το λανσάρετε εκείνη την περίοδο ή να το διαφημίσετε. Το θετικό είναι ότι θα έχετε συμπαραστάτη και σύμμαχο στα σχέδια σας την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει κοντά στις 9/1 κι ένα φλερτ ή ένας νέος έρωτας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/1 στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και δεν είναι απίθανο να υπάρχει κάποια θετική ως επί τω πλείστων εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο εκείνες τις ημέρες. Τα θέματα της οικογένειας και ενός ακινήτου μπορεί να σας απασχολήσουν εντόνως μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο. Σ’ αυτόν τον τομέα θα γυρίσει ανάδρομος κι ο Ερμής μετά τις 31/1. Επειδή επηρεάζει νωρίτερα προσέξτε παρεξηγήσεις.

Καλό μήνα Σκορπιοί μου! Ο Φεβρουάριος συνεχίζει την πίεση που ξεκίνησε ο προκάτοχος του προς όλα τα μέτωπα και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των σχέσεων, αλλά και της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας. Με κάποιο τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας θα δαπανηθεί σε αυτά τα ζητήματα με ποικίλες αντιδράσεις. Βλέπετε, τίποτε δεν σταθεροποιείται αυτόν τον μήνα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 20/2, όπως εξηγώ και στο σχετικό μου άρθρο. Το σπίτι μπορεί να είναι πηγή χαράς, αισιοδοξίας και στήριξης με τη Νέα Σελήνη στις 11/2, που συνοδεύεται από τη συνάντηση Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες και από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Σκορπιού, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο, να παίρνετε κάποια χαρά από την οικογένεια ή να αποφασίζετε μια αλλαγή σπιτιού ή ακόμη κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ για να το βρείτε με ακρίβεια. Αν πρόκειται να γίνει κάποια αγοραπωλησία, η συμβουλή μου είναι να προχωρήσετε σε υπογραφές μετά τις 20/2, που θα έχει ορθοδρομήσει κι ο Ερμής. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η ερωτική σας ζωή θα δημιουργεί πιέσεις, είτε γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο είτε γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα είναι καθημερινότητα στη σχέση ή τον γάμο σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας πρέπει να είστε στις 1, 7, 10, 20/2. Εννοείται ότι θα προσέχετε και την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να διώξετε το συσσωρευμένο άγχος. Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει με την είσοδο των πλανητών στους Ιχθύς. Πρώτα ο Ήλιος στις 18/2 κι έπειτα η Αφροδίτη στις 25/2 θα δώσουν προτεραιότητα στον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία. Μια φιλική σχέση μπορεί να σας απασχολήσει με την Πανσέληνο στις 27/2, αλλά δεν θα συμβεί κάτι που δεν υποψιαζόσασταν. Σε κάθε περίπτωση, ίσως χρειάζεται μια αλλαγή και στον φιλικό σας κύκλο.

Καλό μήνα Σκορπιοί μου! Ο Μάρτιος θα σας απαλλάξει από ένα μεγάλο φορτίο που φέρατε σε όλο σχεδόν το πρώτο δίμηνο της χρονιάς, με τον Άρη να σας πολιορκεί από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Ο Άρης στις 4/3 περνά στους Διδύμους, ένα πιο ουδέτερο περιβάλλον για το δικό σας ζώδιο και δίνει μεγαλύτερη έμφαση από δω και κάτω και μέχρι τις 23/4, στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης και μπορεί πλέον να θεωρείται ο Πλούτωνας ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας, εντούτοις εξακολουθεί η πορεία του Άρη να διαμορφώνει το πλαίσιο που κινείστε ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Στη θέση αυτή σας καλεί να δείτε πιο βαθιά τα πράγματα, πίσω από την επιφάνεια. Είναι μια εξαιρετική συνθήκη αν θα θέλατε να κάνετε ψυχοθεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για το σώμα σας. Σημαντικά από δω και κάτω μέσα στον Μάρτιο τόσο η δουλειά όσο και το χρήμα, έτσι μπορεί να κάνετε διαπραγματεύσεις, να ψάχνετε περισσότερο να βρείτε έσοδα για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της καθημερινότητας σας ή να ψάχνετε ακόμη και ένα έξτρα εισόδημα. Η όψη τριγώνου Άρη-Κρόνου στις 22/3 είναι εξαιρετική αν διαπραγματεύεστε μια αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου ή αν ψάχνετε για επενδύσεις. Στις 5/3 υπάρχει ακόμη μια πολύ θετική όψη για τα οικογενειακά οικονομικά σας. Με τους πλανήτες στους Ιχθύς μέχρι τις 20/3 ευνοείται η καλλιτεχνική σας έκφραση, η ανάδειξη των ταλέντων σας, η ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, είτε έχετε είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ή ακόμη και να υιοθετήσετε. Η Νέα Σελήνη μπορεί να δείξει έναν νέο έρωτα, αν έχετε γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μετά τις 20/3 σταδιακά οι πλανήτες αρχίζουν να δίνουν έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας κι εκεί είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Στις 25, 26/3 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Η Πανσέληνος στις 28/3 απαιτεί να ξεκουραστείτε και να δώσετε στον οργανισμό σας περισσότερη φροντίδα.

Ο Απρίλιος μέχρι τις 19/4 έχει έμφαση στον τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας της εργασίας σας, των ρουτινών σας, της υγείας και της ευεξίας. Όλα τα θέματα του 6ου οίκου δηλαδή. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι πλανήτες είναι μαζεμένοι στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλα τα παραπάνω. Το θετικό είναι ότι οι πλανήτες στον Κριό σχηματίζουν εξαιρετικές όψεις με τους πλανήτες στον Υδροχόο, δίνοντας μεγαλύτερη εύνοια σε κάποιες ημέρες που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε είτε για να πιάσετε μια νέα δουλειά, να πάρετε μια προαγωγή, να βρείτε μια δευτερεύουσα απασχόληση, να ξεκινήσετε ένα δικό σας επιχειρηματικό πλάνο. Αυτές οι ημέρες είναι στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4. Η Νέα Σελήνη στις 11/3 ευνοεί ιδιαίτερα σε νέα ξεκινήματα εσάς που έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Σκορπιού. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Οι θετικές όψεις των πλανητών βοηθούν και σε θέματα υγείας και ευεξίας, αν θέλετε να κάνετε κάποια μικροεπέμβαση ή αισθητική παρέμβαση. Επίσης, αν δεν το είχατε πάρει απόφαση μέχρι τώρα να κάνετε διατροφή ή γυμναστική, ο Απρίλιος θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται μια τέτοια προσπάθεια. Από τα μέσα του μήνα θα αρχίσει να σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή. Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τη φάση που μπορεί να βρίσκεστε τώρα. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά τις σημαντικές σας σχέσεις και θα σχηματίσει μια σειρά όψεων που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο με μικτά αποτελέσματα. Στις 23/4 η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή έναν χωρισμό απροσδόκητο, ενώ στις 25/4 μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη απογοήτευση σε μια σχέση. Ακόμη και η Πανσέληνος στις 27/4, στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο, είναι φορτισμένη υπέρ το δέον συναισθηματικά και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο μια πρόσφατη σχέση ή μια σχέση που από καιρό έχει δώσει δείγματα ταλαιπωρίας και κόπωσης. Φυσικά κοντά στις 27/4 θα προσέχετε και την υγεία σας.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.