Σκορπιός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος είναι μήνας με έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά ή σχετίζεστε μαζί τους με κάποιο τρόπο προσωπικά ή επαγγελματικά, στις συζητήσεις που διεγείρουν τον εγκέφαλό σας, αλλά και στις μετακινήσεις. Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 βοηθώντας σας να καταστρώσετε τα σχέδια σας για τη νέα χρονιά και να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Βέβαια, στον ίδιο τομέα παραμένει ανάδρομη κι η Αφροδίτη κι έτσι μπορεί να υπάρχουν μέχρι τις 28/1 και κάποια κωλύματα στην επικοινωνία ή και μια αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας κατανοούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίζετε ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει αυτό που τους λέτε, ακόμη κι αν χρειαστεί να το επαναλάβετε ή να το επεξηγήσετε αρκετές φορές. Αυτό θα πρέπει να κάνετε ακόμη πιο έντονα όταν ο Ερμής γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 15/1 στον Υδροχόο και μετά τις 26/1 στον Αιγόκερω. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να φέρει άλυτα οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε λύσεις, ενώ στον Αιγόκερω θέλει προσοχή στην επικοινωνία, τα λάθη, τις παρεξηγήσεις, τις κακές εκτιμήσεις, τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 17-18/1 σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σας με παιχνίδια χειρισμών και εξουσίας. Μπορεί να νιώθετε μια αίσθηση ότι αδικείστε σε μια σχέση, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία της. Μην εστιάζετε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες και βλέπετε το δέντρο αλλά χάνετε το δάσος. Η είσοδος του Άρη, του παραδοσιακού σας κυβερνήτη, στον Αιγόκερω θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας, θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών και θα αυξήσει με γεωμετρική πρόοδο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως να ετοιμάζετε ένα καινούριο πρότζεκτ, να έχετε πολλή μελέτη αν σπουδάζετε ή έρευνα.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Μολονότι η διάθεση στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου είναι πιο κλειστή κι εσωστρεφής και το μόνο που πιθανώς θα θέλατε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε, να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και να «λιώσετε» στον καναπέ και τις σειρές, αυτό το κλίμα αντιστρέφεται στην πορεία του Φεβρουαρίου που είναι πιο δυναμικός μήνας. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης 1/2 στον Υδροχόο σας κλείνει σε ψυχολογικό επίπεδο και στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας στο σπίτι και την οικογένεια. Πιθανώς να υπάρχει κάποιος λόγος ή ανάγκη για να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που συμβιώνετε ή με τον ίδιο τον χώρο του σπιτιού. Για τους γεννημένους αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα μιας αλλαγής στον χώρο ή μιας μετακόμισης. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/2 ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του και μετά τις 4/2 σας ελευθερώνει σε θέματα επικοινωνίας. Θα έχετε καλύτερη αίσθηση στις επαφές σας με τους άλλους, τα λόγια σας θα πιάνουν τόπο, οι δοσοληψίες σας θα γίνονται με πιο εύκολο τρόπο. Φυσικά θα πρέπει να δείξετε υπομονή και πειθαρχία, διότι μην ξεχνάτε ότι ο Αιγόκερως είναι ζώδιο του Κρόνου και δεν χωρά παρόρμηση. Στον τομέα επικοινωνίας, μετακινήσεων, σπουδών, θα βρίσκονται Αφροδίτη και Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα και μάλιστα θα συναντηθούν σε μια σύνοδο στις 16/2 κάνοντας σας παθιασμένους με τις ιδέες, τις σκέψεις, τα σχέδια σας για το μέλλον. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει και κάποιο φλερτ για τους αδέσμευτους του ζωδίου, πιθανώς και μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο συμμετέχετε. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή. Στις 18/2 το εξάγωνο Δία-Ουρανού φέρνει μια ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο για μια γνωριμία με ένα άτομο ιδιαίτερα υποστηρικτικό. Ο Ήλιος προχωρά στις 18/2 στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών και μπορεί να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα στο τελευταίο δεκαήμερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Το ξεκίνημα του Μαρτίου δεν έχει καμία σχέση με το πώς εξελίσσεται ο μήνας. Σαφώς το διάστημα από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 είναι το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης για σας, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη μαζί με τον Κρόνο θα σας κοντράρουν από τον Υδροχόο. Όμως ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα ευεργετική Νέα Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς στις 2/3, που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της αυτοέκφρασης, των παιδιών, της διασκέδασης. Μάλιστα η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την επιρροή και μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο στα παραπάνω θέματα. Ένας μεγάλος έρωτας, η απόκτηση ενός απογόνου, η επιτυχία σε ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ, είναι μερικά από τα σενάρια της επιρροής αυτής. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Τον Μάρτιο βρείτε χρόνο για σας και για τα απολύτως αγαπημένα και έμπιστα σας πρόσωπα, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι σε πολλά επίπεδα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και δείτε όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείτε τις καταστάσεις που εξελίσσονται τόσο στη δουλειά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν δεν νιώθετε ότι οι άλλοι σας μεταχειρίζονται με σεβασμό, αγάπη και ειλικρίνεια στη ζωή σας, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε σοβαρές αλλαγές. Όμως μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε λύσιμο σχέσεων και συνεργασιών, πριν βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Όταν έχετε αμφιβολίες, τότε υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Στις 18/3 η Πανσέληνος στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να δράσετε σε επίπεδο δουλειάς και σχέσεων, χωρίς να έχετε όμως προσδοκίες ανταπόδοσης. Ενώστε τη φωνή και τις δυνάμεις σας με άλλους που έχουν κοινούς στόχους με σας και ταιριάζουν οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σας. Χρειάζεστε ένα στενό δίκτυο σχέσεων που θα σας στηρίζουν, αλλά θα είναι και ειλικρινείς απέναντί σας. Στο τέλος του μήνα στις 28/3 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί κάποια κατάσταση είτε στην οικογένεια είτε στην προσωπική σας ζωή να σας ζορίσει περισσότερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Ο Απρίλιος μπορεί να ξεκινά σε ένα κάπως πιο σοβαρό και πιεστικό τόνο, όμως αλλάζει με μαγικό τρόπο στην πορεία την ενέργεια του και σας χρίζει από τους ευνοούμενους του. Στο ξεκίνημα του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου και μέχρι τις 19/4 που παραμένει ο Ήλιος στον Κριό, υπάρχει έμφαση στον τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας της εργασίας σας, των ρουτινών σας, της υγείας και της ευεξίας. Όλα τα θέματα του 6ου οίκου δηλαδή. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη εύνοια είτε για να πιάσετε μια νέα δουλειά, να πάρετε μια προαγωγή, να βρείτε μια δευτερεύουσα απασχόληση, να έχετε μια καλή πρόταση, να ξεκινήσετε ένα δικό σας επιχειρηματικό πλάνο ή να ξεκινήσετε να προσέχετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου ευνοεί ιδιαίτερα σε νέα ξεκινήματα εσάς που έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 9 ως τις 13 μοίρες του Σκορπιού. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου και του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης βοηθά και σε θέματα υγείας και ευεξίας αν θέλετε να κάνετε κάποια μικροεπέμβαση ή αισθητική παρέμβαση, αλλά μετά τις 6/4 καλύτερα. Επίσης, αν δεν το είχατε πάρει απόφαση μέχρι τώρα να κάνετε διατροφή ή γυμναστική, ο Απρίλιος θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται μια τέτοια προσπάθεια. Όμως πρώτα πρέπει να περάσετε τη δύσκολη «πίστα» που λέγεται σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, να δείξει δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας στωικά και με πολλή υπομονή, καθώς θα είναι σύνθετες. Μετά τις 6/4 όμως όλα σταδιακά αλλάζουν προς το καλύτερο. Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας και μετά τις 15/4 και ο Άρης στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης και της τέχνης, θα είναι χορηγοί θετικής ενέργειας για να καταφέρετε να έχετε επιτυχίες στα παραπάνω θέματα. Με κάποιο τρόπο θα μαγνητίζετε τους άλλους και ένας νέος έρωτας, μια εγκυμοσύνη, μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία μπορεί να είναι από τα πιθανά σενάρια του μήνα. Στο τέλος του μήνα, η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας και το ξεκίνημα μιας καινούριας και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή. Αγκαλιάστε την, γιατί θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Έντονος από κάθε άποψη ο Μάιος, καθώς η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 16/5. Ο Μάιος είναι πολυεπίπεδος ως μήνας και θα διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε τρεις βασικούς τομείς. Καταρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εκεί θα βρίσκεται ο Ήλιος μέχρι τις 21/5, ο Ουρανός και ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 23/5. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσετε σε εκκαθαρίσεις, ιδίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πιθανώς να συμβούν απρόοπτες εξελίξεις που να σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στον Μάιο και νέες γνωριμίες ή και επιστροφές από το παρελθόν, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 4/6, καλά θα κάνετε να μην πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση δέσμευσης ή αποδέσμευσης από τις 9/5 μέχρι τις 4/6. Πριν και μετά από αυτό το διάστημα θα είστε πιο προστατευμένοι. Ο δεύτερος τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα είναι αυτός της δουλειάς, της διαχείρισης της καθημερινότητας σας και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 θα παρελαύνει ο Δίας σε αυτό τον τομέα και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας ασχολίες, να έχετε καλύτερες σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους κι αν ψάχνετε μια δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά να έχετε πολλές ευκαιρίες να τη βρείτε. Ακόμη, είναι θετική αυτή η θέση για να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς, υπαλλήλους ή τα μέσα που χρειάζεστε για να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας. Με Αφροδίτη και Δία σε αυτό τον τομέα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι στον χώρο της δουλειάς. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κι ένα φλερτ μέσα στο περιβάλλον εργασίας. Στις 16/5 θα λάβει χώρα η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο σας κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο φαίνεται ότι μπορεί να έχετε μοιραίες αλλαγές σε σχέσεις, στην οικογένεια ή σε κάποια συνεργασία που θα σας καθορίσει. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών στη ζωή μας κι ακόμη κι αν ξεβολευόμαστε πάντα μας οδηγούν στο μονοπάτι που πρέπει. Μέχρι τις 24/5 ο Άρης θα είναι σύμμαχος και φίλος σας, δίνοντας σας δύναμη και στήριξη για να επιτύχετε τους στόχους σας. Τον Μάιο θα έχουμε και φαινομενικά ανάδρομη πορεία για τον Ερμή μετά τις 9/5 και μέχρι τις 4/6. Σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας κυρίως μέχρι τις 23/5 και μετά μέχρι τις 4/6 θέματα σχέσεων. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε επιστροφές ενός μετανιωμένου πρώην ή ενός παλιού συνεργάτη που πιθανώς κάτι έχει να σας προτείνει. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 30/5 στο ίδιο ζώδιο θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο σε οικονομικά θέματα και θα βοηθήσουν να αναγεννηθείτε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας με έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, και τουλάχιστον στην αρχή του θα είναι η συνέχεια του προηγούμενου μήνα που σας αφήνει κάπως με μια αίσθηση σύγχυσης και ασάφειας. Βλέπετε ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και εγκλωβισμένος από τον Κρόνο, δημιουργώντας εμπόδια στη ροή της επικοινωνίας και των σχέσεων σας. Πολύ διαφορετική θα είναι η εικόνα σταδιακά από τις 4/6 κι έπειτα. Ο Ερμής θα παραμείνει στον τομέα των σχέσεων μέχρι τις 13/6 που θα περάσει στους Διδύμους και θα συμπορεύεται με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον ίδιο τομέα. Έτσι σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει στο μυαλό σας το «πού» πηγαίνει μια σχέση σε προσωπικό επίπεδο ή μια συνεργασία. Ενδεχομένως να πείτε κάποιο αντίο σε ένα πρόσωπο αν νιώθετε ότι πλέον δεν μοιράζεστε τίποτε κοινό ερωτικά ή επαγγελματικά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 11, 12/6 μπορεί να δείξει μια ξαφνική μεταστροφή επίσης στα συναισθήματα σας σε μια σχέση ή να φέρει έναν ουρανοκατέβατο έρωτα ή μια πρόταση για δουλειά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική έλξη για κάποιον που πιθανώς δεν είναι ο «τύπος» σας ή να μπείτε σε μια διαφορετική συνεργασία με ένα αντικείμενο πρόκληση για σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 ωθεί το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ασφαλείς και να μην αγχώνεστε στο τέλος του μήνα με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις; Πώς διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα σας; Μήπως αντί να καλύπτετε τις ανάγκες σας προσπαθείτε να καλύψετε τις επιθυμίες σας; Αν έχετε μια πρόταση συνεργασίας ή μια οικονομική συμφωνία να υπογράψετε προτιμήστε να το κάνετε πριν την Πανσέληνο ή μετά τις 16/6. Αποφύγετε ακόμη τη 18η Ιουνίου που η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, γιατί δεν ενδείκνυται για να έχετε θετική προσέγγιση. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας κάνει πιο τολμηρούς στις ερωτικές σας σχέσεις και είναι πιθανόν να έχετε και ενδιαφέρουσες οικονομικές προσφορές. Πολύ πιο ήρεμοι θα νιώθετε όταν ο Ήλιος προχωρήσει στον Καρκίνο στο θερινό ηλιοστάσιο στις 21/6 και αισιόδοξοι για τις εξελίξεις που έρχονται. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου. Ακόμη, μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για ένα ταξιδάκι. Από την άλλη, μπορεί να σας δώσει μια εικόνα από το μέλλον… από το πώς θα θέλατε να διαμορφωθεί η ζωή σας παρακάτω.

Το πάθος είναι το βασικό σας συστατικό κι αυτό τον μήνα θα έχετε πλείστες ευκαιρίες να το δείξετε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε και στη σφαίρα των επαγγελματικών. Η είσοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη στον Ταύρο ακριβώς απέναντι σας στις 5 Ιουλίου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8, δημιουργεί το κίνητρο να επιδιώξετε πιο παθιασμένες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο και πιο ενθουσιώδεις συνεργασίες. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί στη διάρκεια αυτού του διαστήματος να πείτε και κάποια «αντίο» σε σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε πια. Άλλωστε ο Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που κρύβατε επιμελώς κάτω από το χαλάκι. Εσείς οι Σκορπιοί δεν φοβάστε τις αντιπαραθέσεις και ξέρετε πολύ καλά ότι αν φτάσετε εκεί τα πράγματα θα αλλάξουν. Είτε θα αποκατασταθεί η αρμονία στην όποια σχέση είτε θα πάτε σε κάτι άλλο. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη στους «άλλους» ανθρώπους που παίζουν ρόλο στη ζωή σας. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε πιο βαθιά και τη δική σας στάση και συμπεριφορά και να μη κατηγορείτε μόνο τους άλλους για ό,τι συμβαίνει. Μια δίψα για περιπέτεια, αλλά μια ανάγκη για νέες εμπειρίες θα σας συνοδεύει από τις 5/7, γιατί και ο Ερμής θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας κάνει πιο εκφραστικούς στο συναίσθημα σας, όμως μπορεί να φέρει και κάποια ειλικρινά, αλλά πικρά λόγια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ειπωθούν προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση. Σε ερωτικό επίπεδο θα έχετε κάποια κινητικότητα, όμως ο Ιούλιος δεν υπόσχεται μακροημέρευση σε νέες σχέσεις. Ζήστε ό,τι προκύψει με πάθος, αλλά χωρίς να βαφτίζετε έρωτα της ζωής σας μια περιστασιακή σχέση. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα κι αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή χωροταξική. Ίσως αλλάζετε χώρο εργασίας, χωρίς να αποκλείεται να έχετε και αλλαγές στο σπίτι. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 είναι κεραυνός εν αιθρία, καθώς κάτι φαίνεται να αλλάζει ραγδαία σε μια σημαντική σχέση αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ρήξη είναι στα σενάρια αυτής της έντονης όψης.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]