Σκορπιός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Μπορεί το ξεκίνημα του Αυγούστου να ήταν κάπως πιεστικό εξαιτίας της Πανσελήνου στις 3/8, στην συνέχεια του όμως ο Αύγουστος έχει να σας προσφέρει πολύ πιο θετικές επιρροές. Η καλύτερη από αυτές είναι η πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 5/9. Σε ένα ζώδιο του νερού όπως το δικό σας, η Αφροδίτη θα γλυκάνει τη διάθεση σας, θα ζωηρέψει το κλίμα στα αισθηματικά σας και θα σας ανοίξει την όρεξη για διακοπές ή έστω για μια ολιγοήμερη απόδραση κάπου κοντά στην θάλασσα. Τα ζώδια του νερού λατρεύετε να βρίσκεστε κοντά στο στοιχείο σας, είτε είναι θάλασσα, λίμνη, ποτάμι, γιατί σας βοηθά να ενδυναμώνετε και την ενέργεια σας. Με το βλέμμα στο απέραντο γαλάζιο, αλλά με το μυαλό στο μέλλον και στην πορεία της ζωής σας, θα μπορούσε να είναι αυτό που περιγράφει καλύτερα την κατάσταση σας αυτό το μήνα.

Ήλιος και Ερμής συμπορεύονται μέχρι τις 19/8 στον Λέοντα, στον τομέα της καριέρας κι έτσι με κάποιο τρόπο θα σκέφτεστε και τις εξελίξεις σ’ αυτό το μέτωπο, ακόμη κι αν το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου έχετε άδεια από την δουλειά σας. Η νέα Σελήνη στις 19/8 για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να σημαίνει μια αλλαγή χώρου δουλειάς ή και μια αλλαγή συνθηκών στην εργασία. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και μια μετακόμιση σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, γιατί η αντίσταση τις κάνει πιο δύσκολες. Πρέπει να συνηθίσετε εσείς οι Σκορπιοί να ζείτε με την ιδέα των αλλαγών, καθώς ο Ουρανός κινείται απέναντι σας. Βέβαια προς το παρόν, επηρεάζεστε οι γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου. Πολύ πιο αποτελεσματικές θα είναι οι θέσεις του Ερμή και του Ήλιου στην Παρθένο μετά τις 19/8 και τις 23/8 αντίστοιχα. Είναι τότε που ξαναβρίσκετε συνεργάτες και ορίζετε τους φθινοπωρινούς στόχους στη δουλειά.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης (πριν ανακαλυφθεί ο μοντέρνος κυβερνήτης Πλούτωνας) εξακολουθεί τον Αύγουστο να κινείται στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 6/1/21. Αυτή η επιρροή μπορεί να δημιουργεί πιο ασταθείς και ανταγωνιστικές συνθήκες στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, ενώ δεν θα λείπουν και οι εκνευρισμοί και οι υψηλοί τόνοι. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμικότητα του Άρη για να πάρετε θετικές πρωτοβουλίες για την υγεία σας. Βρείτε ένα σπορ που να σας ταιριάζει για να εκτονώνεστε και να γυμνάζεστε, αποκτήστε μια πιο ενεργητική στάση απέναντι στη διατροφή σας και γενικώς φροντίστε με κάθε τρόπο τη φυσική σας κατάσταση.

Αποφύγετε στις 13/8 με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα ρίσκο στην οδήγηση, αλλά και υψηλούς τόνους σε συζητήσεις. Στις 30/8 με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μην επιτρέπετε να σας κυριεύσουν ζήλια και εμμονές σε μια ερωτική ιστορία.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητες σας, να γίνετε πιο πρακτικοί και μεθοδικοί προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά, στις σπουδές ή στα όποια ενδιαφέροντα σας και να φροντίσετε τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες σας, χωρίς να πάρετε ρίσκο με καινούριες.

Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας -ήδη από τις 28/6 βρίσκεται στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 6/1/21- ετοιμάζεται να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 9/9 μέχρι τις 14/11. Αυτή είναι και η κύρια επιρροή του μήνα, όχι μόνο για εσάς, αλλά για όλους μας.

Για εσάς τους Σκορπιούς ή όσους έχετε ωροσκόπο Σκορπιό, ο Άρης κυβερνά τα θέματα εργασίας (τη ρουτίνα της δουλειάς όχι την καριέρα σας) τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.
Κάποια πράγματα μπορεί να σας απογοητεύουν προσωρινά στο χώρο εργασίας ή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε μια πτώση στα επίπεδα της ενέργειας σας και να χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις της δουλειάς.
Εκπροσωπείτε ένα από τα ζώδια που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο στις καταστάσεις της ζωής του, αλλά κάτι τέτοιο είναι από δύσκολο ως αδύνατο αυτό το φθινόπωρο. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις, αλλά κυρίως να πιέζεστε εσείς οι ίδιοι. Η πίεση είναι η σίγουρη συνταγή που οδηγεί σε απογοήτευση. Αντιθέτως πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα πώς μπορείτε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές είτε στη δουλειά είτε στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να βγαίνουν λίγο πιο χαλαρά.
Μπορεί εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών, που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο, να χάσετε τον ενθουσιασμό σας για τη δουλειά ή ακόμη και για αυτά που σας έδιναν ικανοποίηση στην καθημερινότητα σας, όπως το να πάτε στο γυμναστήριο, να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διατροφή κλπ.. Κοιτάξτε, αντί να τα παρατήσετε, να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους ή να αλλάξετε κάτι από μόνοι σας. Ακόμη, ας είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας, αυτούς που προσφέρουν εργασία σε σας ή τους ανωτέρους ιεραρχικά στη δουλειά. Μπορεί να υπάρχει γκρίνια, ανέκφραστος θυμός ή τάση για ένταση με το παραμικρό.
Εννοείται ότι στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικά ρίσκα ή ρίσκα με την υγεία σας.

Ο Ήλιος από την Παρθένο θα είναι μέχρι τις 22/9 το στήριγμα σας. Οι φίλοι, η παρέα, οι άνθρωποι που ανήκουν στη δική σας ομάδα προσωπικά και επαγγελματικά, θα είναι εκεί για να ενισχύσουν τους στόχους και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές τον Σεπτέμβριο ευνοείται η συλλογική δουλειά παρά η ατομική προσπάθεια.

Ο Ερμής στον Ζυγό παραπέμπει σε εσωτερικές διεργασίες, παρασκηνιακές συζητήσεις και αρκετή αναποφασιστικότητα. Από τις 22 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, πριν περάσει στο ζώδιο σας, αποφύγετε τις εν θερμώ συζητήσεις και κοιτάξτε να αποφύγετε όσο γίνεται τις εντάσεις στη δουλειά. Ακόμη, μην επιμένετε να περνά το δικό σας όσο κι αν έχετε δίκιο. Επειδή είστε τελειομανείς και θέλετε όλα να λειτουργούν άψογα, μπορεί να γίνετε εξαιρετικά πιεστικοί με τους άλλους κι αυτό να δημιουργήσει εκνευρισμούς.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, μετά τις 6/9, θα συνεισφέρει σε θέματα προβολής της δουλειάς σας και θα ενισχύει την επαγγελματική σας εικόνα. Είναι η κατάλληλη θέση να εξωραΐσετε το προφίλ σας, να παρουσιάσετε με ομορφότερο τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του μήνα δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας, αλλά η ταυτόχρονη επιρροή Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περιορισμένοι σε μια σχέση ή σε θέματα παιδιών. Η όψη Ήλιου-Δία στις 9/9 μπορεί να φέρει μια επιτυχία σε θέματα στόχων και επικοινωνίας. Η νέα Σελήνη στις 17/9 δημιουργεί ασταθείς συνθήκες, κυρίως με άτομα από το περιβάλλον σας.

Ο Οκτώβριος είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας και φέρνει και κάποια νέα στοιχεία που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο ή να σας αποπροσανατολίσουν, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές σας και φυσικά καθόλου βιαστικοί στις κινήσεις σας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, που ξεκινά στις 13/10, δεσπόζει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο και προστίθεται ως επιρροή στην ήδη υπάρχουσα ανάδρομη πορεία του Άρη, κάνοντας την καθημερινότητα σας κάπως ασταθή και δημιουργώντας μεγαλύτερη τάση για παρασκήνιο. Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα (ο Οκτώβριος έχει 2 Πανσελήνους, μία στις 2/10 και μια στις 31/10) στις 2/10 μπορεί να ταλαιπωρήσει τις άμυνες σας σε μια περίοδο πιο ευαίσθητη για τον οργανισμό σας, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας. Η δεύτερη Πανσέληνος στις 31/10 σας αφορά πιο άμεσα, όμως, αφού πραγματοποιείται στις ημέρες των γενεθλίων σας και βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Ουρανό. Τα ουρανοκατέβατα και τα απρόσμενα θετικά ή αρνητικά δεν θα λείψουν, κυρίως αν έχετε γενέθλια στο τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου. Αυτή η επιρροή για όσους έχετε γενέθλια θα διατηρηθεί μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Έτσι μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε μια διαφορετική κατάσταση στη ζωή σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. Με ένα κεραυνοβόλο έρωτα, μια ξαφνική πρόταση γάμου ή συνεργασίας, με ένα παιδί, αλλά ίσως και στην αντίθετη κατεύθυνση με μια απόφαση για χωρισμό. Πάνω απ’ όλα, αυτό το φεγγάρι λέει ότι πρέπει να αλλάξετε, να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά και να διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας με περισσότερη ελευθερία.

Με τον Ήλιο στον Ζυγό μέχρι τις 22/10, που ξεκινούν τα δικά σας γενέθλια και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, περνάτε σε μια πιο εσωτερική και εσωστρεφή φάση, απαραίτητη για να κάνετε απολογισμούς, να μαζέψετε δυνάμεις, να προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση και να ακούσετε καθαρά την εσωτερική σας φωνή του ενστίκτου. Αυτή η περίοδος και κυρίως μετά τις 13/10, είναι το κατάλληλο διάστημα, όχι για να εκδηλώσετε δράση (αυτό θα το κάνετε αργότερα από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου κι έπειτα), αλλά για να δουλέψετε μυστικά και κρυφά πάνω στα νέα σας σχέδια, να κάνετε συντήρηση δυνάμεων, να ασχοληθείτε με το πνεύμα σας και το σώμα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, αν και σε θέση πτώσης, θα είναι λίγο πιο θετική για τις σχέσεις, την κοινωνικότητα, αλλά και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους ή να ζητήσετε βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας. Μάλιστα, κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια γνωριμία, που θα επηρεάσει το επαγγελματικό σας μέλλον. Σε ένα τόσο περίεργο μήνα βέβαια και με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, μην έχετε τεράστιες προσδοκίες ούτε από το σύντροφό σας ούτε βέβαια από τις καινούριες ερωτικές γνωριμίες. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου, που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ξέρετε ποιος πραγματικά αξίζει να σταθεί στο πλευρό σας και να μοιραστείτε μαζί του τη ζωή σας. Βέβαια, πολλές φορές ο ανάδρομος Ερμής φέρνει και άτομα από το παρελθόν στη ζωή μας. Σκεφτείτε σοβαρά, όμως, αν έχει κάτι αλλάξει για να τους δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία. Πιθανώς τον Οκτώβριο να χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο σε μεγαλύτερα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον που χρήζουν βοήθειας. Ίσως όμως να υπάρχει κι ένα δικό σας θέμα υγείας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε με την κατάλληλη θεραπεία. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, ανάδρομος, φθείρει τις άμυνες του οργανισμού σας και δείχνει χαμηλά ενεργειακά διαθέσιμα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με ορθόδρομο ακόμη Ερμή, με εξαίρεση τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο, έχει σαφώς κάποιες καλύτερες δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα κι αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να κερδίσετε πόντους.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.