Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, έτοιμη να σχηματίσει την αποψινή Πανσέληνο μετά τα μεσάνυχτα. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για τα ερωτικά σας, αν θέλετε να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού ή να εκφράσετε τα ιδιαίτερα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας, καθώς σχηματίζεται το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για οικονομικά θέματα επιλέξτε την για καλύτερα αποτελέσματα.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως στη διάρκεια της μέρας κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς, κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων, για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Ερμή-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια αρκετά κουραστική μέρα και ίσως και κάπως φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ, για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ. Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό σήμερα στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 23/10, που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]