Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/05/2023 – 28/05/2023

Η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο και μάλιστα δεν έχει αντίξοες όψεις κι έτσι γίνεται πιο βοηθητική προς το ζώδιο σας. Μάλιστα τη σημερινή μέρα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας ιδιαίτερα της δουλειάς ή των οικονομικών με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη, γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά. Η όψη αυτή θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά και θα φέρει σε κάποιους από σας -ειδικά τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας- μια νέα επαγγελματική πρόταση που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε.

Το τετράγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από τον Λέοντα με τον Δία σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό του αγαπητοί μου Σκορπιοί και σίγουρα δε θέλει βιασύνη, άτσαλες κινήσεις και παρορμητική δράση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας όσο και με τα οικογενειακά σας ή τα θέματα του σπιτιού ή ενός ακινήτου. Με αυτή την όψη δεν πρέπει να βιάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Το ότι εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα, δεν συμβαδίζει απαραίτητα με αυτό που θέλει το σύμπαν για σας. Έτσι μπορεί να βιάζετε και άλλους να ακολουθήσουν είτε τους ρυθμούς σας είτε τα σχέδια σας, να γίνεστε πιεστικοί στην προσέγγιση σας και τελικά να μην καταφέρνετε τίποτε. Αν κάτι είναι τόσο σημαντικό για σας, όπως η καριέρα ή ένα σπίτι, τότε αξίζει τον κόπο να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες για να σας βγει όπως το θέλετε. Αλλιώς είναι σαν να παίρνετε φόρα και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Από την άλλη, σήμερα έχετε ένα ευεργετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και μια σύνοδο με την Αφροδίτη που λειτουργούν υποστηρικτικά σε θέματα ερωτικών ή φιλικών σχέσεων.

Οι πρωινές ώρες είναι σχετικά πιο χαλαρές με τη Σελήνη να σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Καθώς όμως η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα το απόγευμα και θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα και τον Άρη τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν λίγο. Από το απόγευμα λοιπόν οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από τη δική σας πλευρά κι από την άλλη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι σε θέματα καριέρας, αλλά και λίγο πιο βιαστικοί να βγάλετε συμπεράσματα.

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη, ίσως πρέπει να δείτε με τη Σελήνη στον Λέοντα και τις περίεργες όψεις της πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας, ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Σήμερα επίσης επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το πρωί και το τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης το βράδυ μπορεί να δυναμιτίσουν μια κατάσταση είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας. Παρόλα αυτά, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό γλυκαίνει τη διάθεση σας, βοηθά στις επαφές σας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο και πυροδοτεί τις τάσεις φυγής αλλά και ενασχόλησης με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας προκαλούν ικανοποίηση. Αξιοποιήστε τη μέρα για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μιλήσετε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες από σας ή να αλλάξετε παραστάσεις με μια βόλτα ή μια εκδρομή. Τις βραδινές ώρες αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Είτε γιατί πιθανώς να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τον ερωτικό σας σύντροφο είτε γιατί κάτι μπορεί να σας εκνευρίσει σε θέματα δουλειάς.

Μια καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι το Σάββατο και μάλιστα είναι άκρως βοηθητικό σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη συλλογική δουλειά, τις φιλικές σας σχέσεις και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μέρες σαν και τη σημερινή μέσα σε μια περίοδο που υπάρχει κλίμα αστάθειας πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο. Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσω του φιλικού σας κύκλου αν είστε μόνες-οι. Αν έχετε σχέση, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να περάσετε καλύτερα και να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή δημιουργεί ένα ιδιαίτερο πλαίσιο στη μέρα, που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο, ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό, αλλά και το κλίμα που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό από αύριο να επανέλθετε στη συζήτηση που θα σας ευνοήσει.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια τoυ Σαββατοκύριακου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Το τρίγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ειδικά στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

[...]