Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια επαγγελματικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη, μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, θα δείτε ότι η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο και θα μπορείτε μάλιστα να χαλαρώσετε και κάποιες ώρες το βράδυ. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο μέσον μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε άτομα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και η αντίθεση με τον Ουρανό κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς, από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Είπαμε, η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας, αλλά την κατανόηση μας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα ευνοεί τις πιο ψύχραιμες στάσεις.

Η μέρα ξεκινά με κάποια συναισθήματα απογοήτευσης ίσως ή με κάποιους προβληματισμούς και μπορεί να ψάχνετε να βρείτε τι ή και ποιος φταίει που νιώθετε έτσι. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι δεν θα βρείτε άκρη, οπότε μην αυτομαστιγώνεστε και κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ίσως κάποια προβλήματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν, γι’ αυτό να είστε όσο πιο υπομονετικοί γίνεται. Αυτό συμβουλεύει και ο ανάδρομος Ερμής, που από σήμερα προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Σε αυτή τη φάση της ανάδρομης πορείας του θα μείνει μέχρι τις 3/2 κι αυτό είναι το πιο απαιτητικό διάστημα που πρέπει να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται (μολονότι δεν φημίζεστε γι’ αυτό). Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, η λάθος διαχείριση μιας συζήτησης μπορεί να στοιχίσει περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους από τα παλιά ή παλιότερους συνεργάτες.

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σε πρακτικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς βαδίζουμε σε ένα απαιτητικό διάστημα και η σύγχυση και η αστάθεια θα κορυφωθούν από το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

Μια απαιτητική μέρα σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντά τον κυβερνήτη σας που εξουσιάζει πιο σκοτεινές υποθέσεις. Ενδεχομένως η επιρροή του στη δική σας περίπτωση να σας βγει σε ψυχολογικό επίπεδο ή σε ένα κόλλημα με παρελθοντικές καταστάσεις που δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει. Αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια όμως δεν κερδίζετε τίποτε και αντιθέτως χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή και τη δράση σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά, κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Η Σελήνη στον Τοξότη αφορά θέματα οικονομικών κυρίως.

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω το Σάββατο μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες και υπόσχεται καλύτερες μέρες στις επαφές σας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα νιώσετε αυτόν τον αέρα αλλαγής πιο έντονα βέβαια από τις 4/2 κι έπειτα που θα γυρίσει στο ίδιο ζώδιο ορθός κι ο Ερμής. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε κάποια έντονη διαφωνία, μια ρήξη ή ψυχρανθήκατε με κάποια άτομα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση μέσα στον Φεβρουάριο. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κι εσείς θα είστε σε κίνηση ή σε διάθεση επικοινωνίας και επαφών με φίλους και συνεργάτες. Είναι ένα γουηκέντ για να είστε παραγωγικοί, να τελειώνετε με εκκρεμότητες της εβδομάδας και να κάνετε και προετοιμασία για την επόμενη πιο απαιτητική εβδομάδα. Την Κυριακή μπορεί να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη σε μια σχέση ή τα σχέδια σας κάπως να απορρυθμιστούν με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]