Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/09/2023 – 24/09/2023

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σάς θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση. Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση. Το θέμα δεν είναι να τα έχετε με όλους καλά κι εσείς απλά να συσσωρεύετε θυμό. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε ονειρευτεί, γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει.

Απαιτητική μέρα η Τρίτη με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, βέβαια πολύ λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού, αλλά και πάλι δεν είναι από τις σταθερές μέρες του μήνα που μπορείτε να στηριχτείτε και να βγάλετε λογικά συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στον χώρο της δουλειάς είτε και στον χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Η μέρα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις και τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους γιατί τα πνεύματα μπορεί να είναι οξυμένα. Για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και σας απασχολούν κάποια δικά σας προσωπικά ζητήματα που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Αν τον τελευταίο καιρό κάνατε αρκετές σπατάλες προσπαθήστε να συγκρατηθείτε αγοράζοντας μόνο ό,τι πραγματικά σας είναι απαραίτητο. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη το πρωί με τον Ερμή και υποβοηθείται κι από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιαστείτε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Με την επιρροή της όψης αυτής μπορεί άνετα να γοητεύσετε κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα κι έπειτα.

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση και ακόμη κι αν έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε σε επαγγελματικό επίπεδο οι πρωινές ώρες αν μη τι άλλο θα είναι πιο διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Το απόγευμα μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που σχετίζονται είτε με φίλους ή συνεργάτες, είτε ακόμη και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι τους ειδικά αν είναι σε φάση σπουδών. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ένα καλύτερο κλίμα σε θέματα επαγγελματικά και οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί σας ή είναι προϊστάμενοι σας μπορεί να σας στηρίζουν και να σας δείχνουν την εκτίμηση τους. Από την άλλη κι εσείς ξέρετε πώς να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας, να τους κάνετε να νιώθουν ομάδα και να μοιράζεστε όχι μόνο τα άγχη αλλά και τις χαρές.

Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 23/10 που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, που πρέπει να εστιαστείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε. Το Σάββατο είναι ίσως η πιο άνετη μέρα ολόκληρης της εβδομάδας για σας, γι’ αυτό κοιτάξτε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Μια παρουσίαση, μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας, ένα επαγγελματικό ραντεβού, η προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να πάει πολύ καλύτερα σε μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία. Ενισχύστε την παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Κυριακή είναι κάπως πιο πιεστική αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και πρέπει να προσέξετε τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

[...]