Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε, γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα, και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας. Όμως σήμερα είναι σημαντικό να αποβάλλετε και τις αρνητικές σκέψεις, κυρίως αυτές που αναφέρονται στο μέλλον σας. Πολλές φορές εσείς οι Σκορπιοί μπορεί να μπερδεύετε τους φόβους με τη διαίσθηση.

Σημαντική η σημερινή μέρα καθώς η μια πλανητική μεταβολή σας αφορά ιδιαίτερα, αφού μιλάμε για τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη. Ο Άρης προχωρά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών ενεργοποιώντας ιδιαίτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνοντας από τη μια ένταση κι από την άλλη ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαγγελματικές συνεργασίες. Ταυτόχρονα ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο σε μια ιδιαίτερα δυνατή και θετική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας κάνοντας σχέδια για το παρακάτω στη ζωή σας. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να μάθετε ας πούμε μια νέα ξένη γλώσσα, ή να χειρίζεστε υπολογιστές ή να κάνετε ένα σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και πάντα θέλατε on-line. Ή ακόμη να δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εφαρμογές του διαδικτύου για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Η σημερινή μέρα κατά τ’ άλλα είναι αρκετά πιο χαλαρή, αλλά φέρνει και σύγχυση για κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζονται όπως θα θέλατε.

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Σκορπιοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για αύριο, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικογενειακά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Όλα αυτά βέβαια καλύτερα μέχρι το βραδάκι, γιατί μετά ξεκινούν άλλες πιο απαιτητικές επιρροές.

Αν τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]