Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Η Δευτέρα έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση με τη Σελήνη στον Υδροχόο κόντρα στο ζώδιο σας και με αρκετή πίεση ή απρόοπτα κυρίως στη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν, πέρα από τα όσα προγραμματίζετε, είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και τον χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη-Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε τον χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε, θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση.

Με τον Ερμή σήμερα να ανταλλάσσει πυρά με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη, προσέξτε να μην βρεθείτε ανάμεσα σε αψιμαχίες άλλων και τελικά πληρώσετε εσείς τη «νύφη». Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα με ένταση σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς. Ακόμη, είναι μια μέρα που θέλει προσοχή στα έξοδα σας. Ενδεχομένως ένας λογαριασμός να σας εκνευρίσει. Μην μπαίνετε σε διαδικασία επίσης οικονομικής διαπραγμάτευσης σήμερα. Τα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία διαφωνιών. Προσπαθήστε να μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητα σας ιδίως στον χώρο της εργασίας σας. Κάποια θέματα που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις μπορεί να νιώσετε ότι σας κυνηγούν σήμερα πάλι.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

[...]