Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο, που ετοιμάζεται να σχηματίσει Πανσέληνο απόψε τη νύχτα, φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τα συναισθήματα και όχι η λογική. Αυτό φυσικά εσάς τους Σκορπιούς σας βρίσκει στο στοιχείο σας με κάποιο τρόπο, αλλά με μια Πανσέληνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί αυτά τα συναισθήματα να θολώσουν κάπως το μυαλό σας, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για προσωπικές ή ακόμη κι επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να βγουν θυμοί ή αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια και μάλιστα κάπως ανεξέλεγκτα. Πριν αντιδράσετε όμως διαπιστώστε πρώτα ότι έχετε δίκιο και δεν κάνετε μια σκηνή αναίτια όχι μόνο σε σχέση με τα ερωτικά, αλλά και στις υπόλοιπες επαφές σας. Επίσης προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι, καθώς όλοι αυτές τις μέρες γίνονται πιο υπερευαίσθητοι.

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στη διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης, προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο γηραιότερο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τον άξονα προσωπικότητας-σχέσεων στο ωροσκόπιο σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή όμως μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας απ’ όσο πρέπει και αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του. Σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δίνοντας έμφαση τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην οικονομία, τις επενδύσεις, τη γη, την ενέργεια. Περισσότερα για τη νέα θέση των δεσμών της Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]