Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά σχετικά χαλαρά, αλλά με κάποιο τρόπο δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Βλέπετε είναι η Σελήνη σε φάση κενής πορείας κι αυτό οπωσδήποτε δεν βοηθά να γίνονται τα πράγματα συγκεκριμένα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή ακόμη που δημιουργεί δυσλειτουργίες στην επικοινωνία. Το βράδυ προχωρώντας η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δημιουργεί μεγαλύτερη φόρτιση νοητικά. Στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα.

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Σκορπιοί, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. Τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα, διότι μπορεί να δημιουργήσουν περίεργο κλίμα. Ακόμη, προσέξτε τα μυστικά σας σήμερα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, διότι μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση, είτε από φίλους είτε από συνεργάτες, φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε. Επειδή είναι μια δύσκολη μέρα για την επικοινωνία και εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και να υψωθούν οι τόνοι τις μεσημεριανές ώρες, προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε.

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και στο τελείωμα της σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που την καθιστά από τις κουραστικές μέρες της εβδομάδας. Βέβαια, το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Ακόμη, μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στην ημέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται, ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια.

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση που περιμένατε σήμερα ή ακόμη να κάνετε βήματα προόδου και συμφιλίωσης με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον που πιθανώς η σχέση σας είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν.

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί, το Σάββατο, και θα έχετε έμπνευση, αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε, είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο για τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως είναι από τις πιο άνετες και όμορφες μέρες αυτής της εβδομάδας, που ακόμη κι ο παράγοντας «απρόβλεπτο» που δημιουργεί η όψη Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητα σας. Ευνοούνται ακόμη και τα συναισθηματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας κάνει κλικ και ένα άτομο από αυτά που επικοινωνείτε μέσω κοινωνικών δικτύων ή είναι στον χώρο που κινείστε καθημερινά. Την Κυριακή ο Ήλιος, στην κόντρα του με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά. Ίσως αν πλησιάσετε το άτομο με το οποίο έχετε πρόβλημα χωρίς επιθετική διάθεση, αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες, μπορεί να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]