Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Με τη Σελήνη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, αγαπητοί μου Σκορπιοί, εσείς οι ίδιοι ξέρετε καλύτερα όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις ποιο δρόμο να διαλέξετε. Αυτόν της διαίσθησης και του ενστίκτου σας που έρχεται όταν βρίσκεστε μόνοι σε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς εξωτερικές διαταράξεις. Είναι αλήθεια ότι περνάτε μια δύσκολη περίοδο η οποία εκτείνεται σχεδόν μέχρι τις 22 Μαρτίου. Παράλληλα είναι και μια περίοδος καταλυτική για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Σήμερα το ξημερώματα ο Ήλιος περνώντας στους Ιχθύς θα είναι μια σημαντική ένδειξη ανακούφισης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Θα γίνετε λίγο πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

Η παρουσία της Σελήνης στον φιλικό σας Καρκίνο και το θετικό της εξάγωνο με τον Ουρανό σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους μέσα στο πλαίσιο της εργασίας σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να πιάνει διάφορα «σήματα» σήμερα, ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρετε προσωπικά. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται και για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή και για να φλερτάρετε.

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των καθημερινών υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή σας ο καθένας από σας είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς τις βραδινές ώρες ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν. Δεν είναι μια πολύ εύκολη μέρα με την έννοια ότι δεν κυλάνε όλα «ρολόι» κι ενδεχομένως να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες στη δουλειά, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβαίνετε όρια ή να μπαίνετε σε παιχνίδια δύναμης με άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες προσδίδοντας ένα αίσθημα αοριστίας και σύγχυσης το πρωί. Στις 08:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:40 που θα περάσει στον Λέοντα. Μόλις περάσει στον Λέοντα η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

[...]