Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/05/2024 – 26/05/2024

Η Δευτέρα είναι πραγματικά «τσαγκαροδευτέρα», καθώς με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας χωρίς να σχηματίζει καθόλου όψεις δηλαδή είναι λίγα αυτά τα οποία μπορείτε να ελέγξετε. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε περισσότερο και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους για ένα περίπου μήνα δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχετε άγχος για τα οικονομικά δεν θα αργήσουν οι καλές εξελίξεις, καθώς στην πορεία της εβδομάδας στον τομέα αυτό θα προχωρήσουν οι δυο ευεργέτες πλανήτες η Αφροδίτη και ο Δίας.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, καθώς με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους ή τις σχέσεις σας.

Η Τετάρτη σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σας σάς περιμένουν ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να μην το κάνετε γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το απόγευμα προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε, ειδικά αν αφορά κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ένα συγκάτοικο ή κάποιο άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας για να σχηματίσει τις απογευματινές ώρες την Πανσέληνο του Μαΐου. Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Μολονότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας, κάποιες φορές είναι απαραίτητες για να προοδεύσετε. Περαιτέρω ενίσχυση στα οικονομικά θα σας προσφέρει η Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο των λουλουδιών μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που έρχεται να σας προσγειώσει λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους ενός πρότζεκτ ή ακόμη και να συζητήσετε μια αύξηση και θέλετε να έχετε θετική απάντηση στα παραπάνω, καλύτερα να αποφύγετε τη σημερινή μέρα και να επανέλθετε από την επόμενη εβδομάδα. Σαφώς η οικονομική σταθερότητα είναι προτεραιότητα σας αυτό το διάστημα, όπως και η αύξηση των εισοδημάτων σας. Με κάποιες μικρές θυσίες στην καθημερινότητα σας και αρκετή υπομονή στο τέλος θα το επιτύχετε.

Η κύρια όψη του Σαββάτου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί όχι μόνο να μην επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας, αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτής της όψης θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο έχετε είτε αφορά στη δουλειά είτε στα οικονομικά. Από την άλλη είναι μια ωραία όψη για να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να στήσετε ένα ωραίο ερωτικό σκηνικό το βράδυ με το σύντροφο σας. Θέματα που αφορούν είτε στην οικογένεια είτε σε συγκατοίκους μπορεί να σας απασχολήσουν επίσης. Η Σελήνη θα γίνει πιο φιλική προς το ζώδιο σας από το απόγευμα του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής από τον Αιγόκερω. Ευνοεί τις εξόδους, τις βόλτες, τις εκδρομές, την επικοινωνία. Τα ξημερώματα όμως της Κυριακής έρχεται μια εξαιρετική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, η είσοδος του Δία στους Διδύμους. Μέχρι τον Ιούνιο του 2025 τίποτε επιφανειακό δεν πρόκειται να κεντρίσει την προσοχή σας, ενώ φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της ψυχής αλλά και του πορτοφολιού σας. Είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική περίοδος για επενδύσεις αλλά και για να έλξετε τον πλούτο.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία μπορείτε να δείτε στην εκπομπή του Σαββάτου “Stars System” στη 01:10 μ.μ. στο Star.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Το Σάββατο κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε κάποια ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Η Σελήνη θα παίζει το ρόλο του ειρηνοποιού από τον Τοξότη, που η μοναδική της όψη με τον Ποσειδώνα έχει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα αλλά και τάση για ονειροπόληση. Το απόγευμα θα προχωρήσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας θα προχωρήσει στους Διδύμους κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας, ενώ θα ευνοήσει την επικοινωνία, τις επαφές, τα ταξίδια, την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βοηθώντας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα μας επηρεάσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορείτε να δείτε στην εκπομπή μου “Stars System” το Σάββατο στη 01:10 το μεσημέρι στο Star.

[...]