Σκορπιός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024

Το 2024 είναι χρονιά προόδου και εξέλιξης, αλλά και ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας που σχετίζεται με την ίαση τραυμάτων που κουβαλάτε από το παρελθόν και την ανοικοδόμηση νέων θεμελίων στην οικογενειακή σας ζωή. Ο συνήθης ύποπτος των ριζικών αλλαγών και της μεταμόρφωσης φυσικά δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα.

Γιατρεύοντας πληγές του παρελθόντος

Ήδη νιώσατε την επιρροή του Πλούτωνα στο μικρό διάστημα της πορείας του στον Υδροχόο από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Φέτος η δόση θα είναι πολύ μεγαλύτερη και σίγουρα πιο αποκαλυπτική. Ο Πλούτωνας θα λάβει θέση ξανά στον Υδροχόο στις 21/01 μένοντας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Και την ολοκληρωτική του είσοδο σε αυτό το ζώδιο για τα επόμενα 20 χρόνια θα την κάνει στις 19/11. Για σας τους Σκορπιούς ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας θα βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 4ο οίκο που συνδέεται με την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, τον τόπο καταγωγής σας, το παρελθόν και την παιδική σας ηλικία. Καταρχάς θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και πιθανώς η πρώτη αίσθηση θα είναι αυτή της ανασφάλειας αλλά και του ξεριζωμού. Όμως αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση, καθώς αυτή η επιρροή θα σας κάνει πιο δυνατούς στην πορεία και σίγουρα πιο αυτόνομους και αυτάρκεις. Πολλοί από σας φέτος θα αποφασίσετε μια αλλαγή σπιτιού, άλλοι θα κάνετε τη δική σας οικογένεια, άλλοι μπορεί να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους γονείς σας και κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ξένα φορτία που κουβαλάτε στην ψυχή σας.

Οι άλλοι φέρνουν την τύχη στη ζωή σας

Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο, οι δυο «κοσμοκράτορες» της αστρολογίας, διαμορφώνουν τις τάσεις σχεδόν κάθε χρόνο στη ζωή μας και φέτος σας επιτρέπουν να αδράξετε τις ευκαιρίες, ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Φέτος ο Δίας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθώντας σας να ενισχύσετε την εικόνα σας, να ξεκινήσετε καινούρια επιχειρηματικά σχέδια και να ψάξετε καινούριους και ενθουσιώδεις συνεργάτες, όπως είστε κι εσείς οι ίδιοι. Φυσικά θα επηρεάσει και τον τομέα των προσωπικών σχέσεων, δίνοντας σας ευκαιρίες για περισσότερα φλερτ, νέες σχέσεις και πιθανώς ένα γάμο. Ακόμη όμως κι αν θελήσετε να βγείτε από μια κακή σχέση ή συνεργασία θα το κάνετε πιο εύκολα μέχρι το καλοκαίρι. Στη θέση της θα γεννηθεί κάτι καινούριο που θα σας αποζημιώσει για την όποια ταλαιπωρία ενός χωρισμού. Η αντίθεση του Δία με το ζώδιο σας μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας, συνεταιρισμών, ενώ μπορεί να υπογράψετε τώρα μια ιδιαίτερα συμφωνία. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι) θα φέρνουν τύχη στη ζωή σας.

Νέες πηγές εσόδων

Μετά τις 25/05, ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους για έναν ολόκληρο χρόνο. Η εξερεύνηση των συναισθημάτων σας, το να βάλετε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να κατανοήσετε γιατί τις συντηρείτε ή γιατί θέλετε να τις διακόψετε είναι αυτό που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση και δεν θα σας αφήσει να συνεχίζετε μια σχέση μέσα στην απογοήτευση. Η επιρροή αυτή θα βοηθήσει ακόμη στον οικονομικό τομέα να έχετε περισσότερη σταθερότητα, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες πηγές εσόδων. Ακόμη θα ωφεληθούν και θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και το σπίτι ή την οικογένεια σας. Το μάθημα αυτής της όψης είναι να μάθετε να ακούτε το ένστικτό σας, την εσωτερική σας φωνή που μπορεί να σας οδηγήσει σε καλύτερους δρόμους από αυτούς που σας οδηγούν οι άλλοι γύρω σας ή η φωνή της λογικής.

Περισσότερη σταθερότητα με τον Κρόνο στους Ιχθύς

Ήδη από το 2023 ανέβηκαν οι μετοχές σας στη δουλειά και άρχισε να διαφαίνεται ένα πράσινο φως στην ενίσχυση των οικονομικών σας. Από το 2023 είστε πια απαλλαγμένοι από τις δύσκολες επιρροές του Κρόνου προς το ζώδιο σας. Ο Κρόνος είναι πλέον «φίλος» σας από το ζώδιο των Ιχθύων και θα συνεχίσει να είναι σε όλη τη διάρκεια του 2024. Στον τομέα που συνδέεται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα φλερτ, τη δημιουργία και τη φήμη, ο Κρόνος υπόσχεται να βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική γνωριμία και να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και πολλά υποσχόμενη σχέση. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση ή είστε παντρεμένοι, είναι πιθανό να αποφασίσετε να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός απογόνου. Σαφώς τα εμπόδια μέσα στο 2024 θα είναι μικρότερα και ο Κρόνος σε αυτή τη θετική όψη τριγώνου προς το ζώδιο σας θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες αξιολογήσεις τόσο σε ανθρώπους όσο και σε καταστάσεις. Το φθινόπωρο κάποιοι από σας μπορεί να έχετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή καθώς θα σχηματιστεί η έκλειψη στους Ιχθύς στις 18/09. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα σχηματιστούν τα επόμενα χρόνια και θα φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή, αλλά πραγματικά μόνο για θετικούς λόγους.

Έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάσταση

Αν τα τελευταία χρόνια πιέσατε πολύ τον εαυτό σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στα επαγγελματικά ή στις σπουδές εις βάρος της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, το 2024 σας προκαλεί να το ξανασκεφτείτε. Βλέπετε ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Κάρμα) θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέσα στον τομέα της υγείας και τον Φεβρουάριο θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα. Η σύνοδος αυτή σας προτρέπει να αλλάξετε τις καθημερινές ρουτίνες σας και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και άσκησης για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού αφορούν τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της εργασίας και μπορεί τόσο την άνοιξη όσο και το φθινόπωρο να έχετε αλλαγές είτε χωροταξικές είτε με τους συνεργάτες σας. Οι εκλείψεις αυτές θα βοηθήσουν να έρθετε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας και να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω.

Το αίσθημα ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν τη δουλειά σας επιστρέφει

Το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς εκτείνεται στο τελευταίο δίμηνο και κυρίως μετά τις 06/12 που ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Λέοντα μέσα στον τομέα της καριέρας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να παλέψετε πιο σκληρά προκειμένου να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό, να έχετε περισσότερες προστριβές με προϊσταμένους, ανωτέρους και συνεργάτες ή και άπειρες ώρες δουλειάς που πρέπει να φέρετε εις πέρας χωρίς ιδιαίτερες βοήθειες. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά σε περίπτωση που νιώθετε ότι σας κριτικάρουν πιο αυστηρά. Το αίσθημα ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν όσο θα επιθυμούσατε τη συμβολή σας στη δουλειά μπορεί να σας θυμώνει, αλλά προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ.

Τα δύσκολα διαστήματα της χρονιάς που χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και φροντίδα σε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά είναι:

13 Φεβρουαρίου – 22 Μαρτίου

09 Ιουνίου – 20 Ιουλίου

04 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2024

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, φέρει τη δική της διαφορετική ενέργεια, τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες. Το 2024 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον κανόνα αυτό. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες από τις κινήσεις και τις όψεις τους είναι πιο σημαντικές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες αστρολογικές επιρροές του 2024 και πώς θα μας επηρεάσουν αναλυτικά.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το 2044

Πέρυσι όπως και φέτος έχουμε το παιχνίδι του Πλούτωνα ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Το 2023 είχαμε το ίδιο παιχνίδι, μόνο που η δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο που έμεινε στον Αιγόκερω. Φέτος θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Υδροχόο, όπου θα εγκατασταθεί για τα καλά για τα επόμενα 20 χρόνια στις 19/11/2024, ενώ θα αποχαιρετήσει τον Αιγόκερω εντελώς μένοντας μόνο από τις 02/09/2024 μέχρι τις 19/11/2024. Ο Πλούτωνας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς του «κάτω κόσμου». Συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, την ενδυνάμωση, τη δύναμη, την εξουσία και το ασυνείδητο. Συμβολίζει το αόρατο, το μυστήριο, την ψυχή και κάθε ζωδιακή του μετακίνηση δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, τις μάζες και τη ζωή στον πλανήτη. Σαφώς τη μετάβαση από τον Αιγόκερω που παρέμεινε από το 2008 στον Υδροχόο θα την αισθανθούμε σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε πήραμε μια γεύση το 2023. Από το 2008 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο διέλυσε κοινωνικές και πολιτικές δομές, άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, δημιούργησε μεγάλες ανασφάλειες και γκρέμισε σχεδόν ό,τι μας έδινε ασφάλεια και σιγουριά για να γεννήσει μια εντελώς νέα κατάσταση από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και σχετίζεται με την πρόοδο της τεχνολογίας, την επανάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και τη δύναμη που επιστρέφει πλέον στον άνθρωπο μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Σαφώς και μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τις όποιες παθογένειες έχουμε εντοπίσει αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή όσοι έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τη 0η μέχρι και την 3η μοίρα. Αναλυτικά για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την άνοιξη του 2024 (21/04/2024)

Μια αρκετά σπάνια όψη θα σχηματιστεί την άνοιξη του 2024 ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 21/04/2024, αλλά το εύρος της επιρροής της θα είναι πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα από τις 24/02/2024 μέχρι τις 25/05/2024. Πάντα η συνάντηση δυο αργών πλανητών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σημαντική για τα τεκταινόμενα. Όταν οι αργοί πλανήτες μας επηρεάζουν ο αντίκτυπος τους δεν αφορά μόνο τις μέρες που σχηματίζουν μια όψη, αλλά πολλές φορές και ολόκληρους μήνες ή χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα ενεργοποιήσει αλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό στον πλανήτη μας. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, του «ξυπνήματος» της συλλογικής μας συνείδησης και φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα. Καθώς είναι ο πιο «απρόβλεπτος» από τους πλανήτες είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός φυσικά από τα βασικά της επιρροής που είναι οι κατακλυσμιαίες αλλαγές. Η κορυφαία συνάντηση Δία-Ουρανού υπόσχεται να μας ξυπνήσει, να μας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των αλλαγών, ενώ θα δούμε και ένα επαναστατικό ρεύμα σε κοινωνικό επίπεδο να ενώνει τις φωνές πολλών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για περισσότερη δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Η όψη αυτή είναι ωδή στη διαφορετικότητα και μας ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ουρανό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε δυο ζώδια στη νέα χρονιά, στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου και στους Διδύμους από τις 25/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025

Για την επιρροή του Δία στον Ταύρο στο πρώτο πεντάμηνο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ο Δίας στους Διδύμους, στο δεύτερο ζώδιο που θα επισκεφθεί το 2024, είναι μια θέση που ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της σοφίας βρίσκεται σε «αδυναμία» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της διακυβέρνησής του τον Τοξότη. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να είναι ένας πλανήτης που χαρίζει τύχη, εύνοια, φέρνει ευκαιρίες και δώρα στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων τα πάντα κινούνται γύρω από το μυαλό και τη σκέψη. Εδώ ο Δίας γίνεται περίεργος, έχει δίψα για μάθηση, έχει ζωντανή και παιχνιδιάρικη διάθεση και προσαρμόζεται. Άλλωστε οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της κοινωνικής δικτύωσης. Τα δώρα του Δία από αυτή τη θέση είναι η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων μας που προέρχεται από τη διάθεση μας να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους. Θα μας δώσει ευκαιρίες να ισχυροποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επικοινωνία, θα μας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο κοινωνικούς και θα θελήσουμε να μάθουμε και να δούμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να κάνουμε επίσης αλλαγές στη ζωή μας. Όμως ο Δίας φέτος θα σχηματίσει τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο τετράγωνα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα τετράγωνα αυτά αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Όμως όλοι στα ωροσκόπια μας έχουμε αυτά τα 4 ζώδια σε κάποιους οίκους, ή έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, άρα αφορούν όλους μας. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο δημιουργεί συνήθως εσωτερικές εντάσεις, ενώ μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με οξεία κριτική ή περιοριστικές αντιλήψεις ή συνθήκες. Ενδεχομένως κάποιες από τις απόψεις, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας να γκρεμιστούν με αυτή την επιρροή και να νιώθουμε μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ανασφάλεια σαν να χάνουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Το τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο επίσης συνδέονται με οικονομικές δυσχέρειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Δεκέμβριο με τα έξοδά μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και με τις σχέσεις μας. Προβλήματα χρόνων που κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στο προσκήνιο ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Μια στάση υπευθυνότητας, πειθαρχίας και η θετική μας στάση απέναντι στις προκλήσεις θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του 2024

Ο Κρόνος έχει πάρει θέση στους Ιχθύς από τις 07/03/2023 και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

Οι εκλείψεις είναι δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας. Οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και σχέσεων και οδηγούν σε νέες σχέσεις και καταστάσεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Κάθε χρονιά κατά μέσο όρο έχουμε δυο περιόδους εκλείψεων με 4 συνήθως εκλείψεις και το 2024 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τη χρονιά αυτή συνεχίζονται οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος εκλείψεων που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά έχουμε:

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου 2024 στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08 Απριλίου 2024 στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

[...]