Σκορπιός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Το 2021 αγαπητοί μου Σκορπιοί θα προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη σταθερότητα και την ανεξαρτησία. Θα θέλετε να ανανεώσετε τη ζωή σας και οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα περάσουν από κρας τεστ, ενώ ταυτόχρονα νέα πρόσωπα θα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εσείς έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι, για να κάνετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν και οι οποίες θα σας επιτρέψουν να είστε ο εαυτός σας.

Τα τρία τετράγωνα που θα σχηματίσουν, κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς, ο Κρόνος από τον Υδροχόο μέσα στον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, με τον Ουρανό στον Ταύρο στον 7ο οίκο των συνεργασιών σας, δεν θα σας αφήσουν να ηρεμίσετε. Τις περιόδους κοντά στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου, θα περάσετε τις σχέσεις σας, οικογενειακές και επαγγελματικές από κόσκινο και όποιος αντέξει. Το πιο σημαντικό όμως από όλη αυτή τη διαδικασία είναι πως εσείς θα μάθετε να ξεπερνάτε τους φόβους και τις εμμονές που έχετε και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο επιρρεπείς σε ακραίες συναισθηματικές εξαρτήσεις. Νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας, τα οποία θα σας επιτρέπουν να εκφράζεστε και να ζείτε πιο ελευθέρα.

Όσοι ονειρεύεστε να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια θα έχετε συμμάχους τον Δία και τον Κρόνο μέσα στον 4ο οίκο σας, για το μεγαλύτερο μέρος του 2021, που ευνοούν την επέκταση και την ισχυροποίηση των δεσμών και ίσως ένα νέο μέλος έρθει στην οικογένεια και θα σας γεμίσει χαρά, αλλά και ευθύνες.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι ελλείψεις στη ζωή σας και τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι. Οι εκλείψεις στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και στις 4 Δεκεμβρίου ενεργοποιούν τον οίκο των αποκτημάτων σας και θα μπείτε στη διαδικασία να αναδιαρθρώσετε τα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς. Η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να απομακρύνετε τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας.

Οι σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και με τη Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, που αυτή τη φορά πραγματοποιείται στον Ταύρο και επηρεάζει τον 7ο οίκο των συνεργασιών και του γάμου σας. Αυτή είναι η πρώτη από τις 7 εκλείψεις που θα ακολουθήσουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μέχρι και το 2023 και ίσως δείτε να πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε καταπιεστικές σχέσεις και συνεργασίες μέσα στις οποίες δεν μπορείτε να αναπνεύσετε και να δημιουργήσετε.

Μην απογοητεύεστε, διότι ο Δίας από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου του 2021, αλλά και από τις 28 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και το τέλος του 2022 θα είναι στους Ιχθύς και θα σας κάνει ευνοϊκές όψεις. Αυτή η θέση για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, να ερωτευτείτε και να ευτυχίσετε. Επίσης ο Δίας στους Ιχθύς θα σας βοηθήσεις να βγάλετε τα ταλέντα σας στην επιφάνεια, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και ίσως χαράξει νέους δρόμους στην σταδιοδρομία σας.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]