Σκορπιός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

27/11/2023 - 03/12/2023

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους που στρέφει την προσοχή σας στις στενές σας σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι φυσικά ο Ερμής που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή ακόμη και τα οικονομικά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να ψάχνετε να βρείτε εξηγήσεις για τα θέματα της δουλειάς σε περίπτωση που νιώθετε ότι υπάρχει κάποια πτώση στην παραγωγικότητα ή στα έσοδα από αυτή. Βέβαια στο ξεκίνημα της η εβδομάδα δεν προσφέρεται για να προχωρήσετε σε αλλαγές ή σε σημαντικές αποφάσεις. Μείνετε παρατηρητές προς το παρόν, αξιολογείστε τα ευρήματα σας και θα προχωρήσετε σε αυτά που θέλετε από την 1η Δεκεμβρίου που το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ακόμη προσέξτε αγορές και επενδύσεις. Καλύτερα να τις αποφύγετε.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Παρασκευή σας κάνει πιο ενεργητικούς στην καθημερινότητα σας και στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως να έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα πριν τα Χριστούγεννα, μολονότι η επιρροή εκτείνεται και στον πρώτο μήνα του 2024. Πολλές συζητήσεις, σκέψεις, σχέδια, συσκέψεις, προτάσεις, συμφωνίες δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια χαλάρωσης αυτό το διάστημα που με κάποιο τρόπο θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Βέβαια θα είναι και δική σας επιθυμία όλο αυτό, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα σας το επιβάλλει κάποιος. Κάποιοι μπορεί να έχετε και πολλές δοσοληψίες αυτό το διάστημα ή να έχετε υπόψη να κάνετε κάποιες αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού, ενός μεταφορικού μέσου ή ενός μέσου επικοινωνίας. Η τεχνολογία κάνει άλματα και ένας Σκορπιός δεν μένει πίσω από τις εξελίξεις.

Στις 03/12 πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα. Καθώς θα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους με ένταση και στρες προσπαθήστε να μην πάρετε ρίσκο και συγκρατηθείτε στον τρόπο που θα εκφράσετε τη δυσαρέσκεια, τον θυμό και τα νεύρα σας αν δεν είστε έτοιμοι να τελειώσετε μια σχέση, μια συνεργασία. Κι αυτό θα περάσει αγαπητοί μου Σκορπιοί. Προσοχή ακόμη στην υγεία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

27/11/2023 - 03/12/2023

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η Πανσέληνος αυτή αφορά ιδιαίτερα τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι θα είμαστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσουμε τις προοπτικές μιας προσωπικής ή επαγγελματικής δέσμευσης. Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, δηλαδή ο Ερμής. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια νέα σχέση – συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή να έρθετε σε κάποια συμφωνία πριν τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Παράλληλα με την Πανσέληνο ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει. Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθινό αλλά δεν είναι. Μολονότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και μεγάλες υποσχέσεις. Ας κρατήσουμε τη διάθεση για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα και δυναμικές ενάρξεις στη ζωή μας για τις επόμενες ημέρες που το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στις 27/12 και στις 09/01/2024. Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13/12 και θα οπισθοχωρήσει σε αυτή την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Θα ξαναπεράσει στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία πλέον στις 12/01/24. Πολλά λοιπόν από τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες μπορεί να μείνουν σε εκκρεμότητα και να τα ξαναδούμε πάλι ώστε να αποφασίσουμε για την τύχη τους αργότερα μέσα στον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα που παίζει πολύ με το συναίσθημα μας. Άλλωστε τι μας ελκύει σε έναν άνθρωπο και τι μας απωθεί είναι ένα μυστήριο. Η όψη αυτή θέλει προσοχή στις ερωτικές σχέσεις, καθώς μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να πηγάζουν από τραύματα στη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας, τα οποία έχουν απωθηθεί στο ασυνείδητο και βγαίνουν με ορμή ως προβολές στις σχέσεις μας. Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε εύκολα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]