Σκορπιός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Μπαίνουμε στην πιο σημαντική εβδομάδα του Ιουλίου, αφού με κάποιο τρόπο οι πλανητικές αλλαγές που φιλοξενεί θα θέσουν το πλαίσιο για όλο το καλοκαίρι. Στις 5/7 ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών κι αυτός είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα και μερικές φορές πιεστικά μέχρι σχεδόν τις 20/8. Οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα θα αυξάνονται και θα πληθύνονται και θα παρακαλάτε να έχει η μέρα περισσότερες από 24 ώρες για να τα βγάλετε πέρα σε προθεσμίες, όγκο δουλειάς, αλλά και απαιτήσεις από τους άλλους είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε ένας συνεργάτης, είτε η ίδια σας η οικογένεια για να καταφέρετε εν τέλει να κάνετε και μερικές μέρες διακοπές. Πολλοί θα πειραματιστείτε στην προσωπική σας ζωή, καθώς ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητες γνωριμιών, αλλά και προτάσεων ακόμη και στα επαγγελματικά. Κάποιοι ακόμη θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή συνεργασία και θα πάρετε απόφαση είτε να την προχωρήσετε σε ένα άλλο στάδιο είτε να τη λήξετε αν δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η μόνη αληθινή σας προτεραιότητα είναι αυτή! Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στις 5/7 έχουμε τη δεύτερη αλλαγή της εβδομάδας με τον Ερμή να περνά στον φιλικό σας Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7 διευκολύνοντας την επικοινωνία και βοηθώντας σε σπουδές, έρευνα, πνευματική εργασία, γραφειοκρατία. Ακόμη, θα ανοίξει τις προοπτικές γνωριμιών ειδικά αν είστε μόνες-οι. Δεν είναι απίθανο τα διαδικτυακά φλερτ να ενταθούν. Εξαιρετική θέση για να ξεκινήσετε σπουδές ή ένα σεμινάριο που θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αλλά και για να κάνετε συζητήσεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα ή να οργανώσετε ταξίδια αναψυχής και διακοπές. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]