Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα φετινά σας γενέθλια ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σας Ερμής συμπορεύονται μέχρι τις 19/8 στον Λέοντα κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου ένα διάστημα αρκετά πιο ήσυχο, αλλά και κατάλληλο για ενδοσκόπηση και ενασχόληση κυρίως με τα προσωπικά σας θέματα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για να ξεκουράσετε το σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή σας, ώστε να ανεφοδιαστείτε σωστά για την επερχόμενη απαιτητική φθινοπωρινή περίοδο. Εκτός από διακοπές, ξεκούραση, καλή διατροφή και άσκηση βρείτε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να κοιμηθείτε περισσότερο, αλλά και να βάλετε σε τάξη και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

Μετά τις 7/8 και μέχρι τις 5/9, η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχος σας από το ζώδιο του Καρκίνου. Φίλοι, έρωτες, αλλά και οικονομικά, μπορούν να πάνε καλύτερα τον Αύγουστο, σε σχέση με τους προηγούμενους πολλούς μήνες που βρισκόταν στους Διδύμους και σας ταλαιπωρούσε με πολλά διλήμματα. Θα έχετε την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με φίλους, θα καταφέρετε να ανοίξετε λίγο τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και να νιώσετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, αν είστε δεσμευμένοι. Χαρές μπορεί να σας δώσουν και τα παιδιά, τα χόμπι σας, αλλά και κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες που θα συμμετέχετε.

Ο Άρης θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Κριό και τον Αύγουστο. Άλλωστε δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού πριν τις 6/1/2021. Η παρουσία του σ’ αυτό το ζώδιο, από την μια λειτουργεί σαν κίνητρο να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα κι από την άλλη μπορεί να φέρει έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Ακόμη, ο Άρης στον Κριό μπορεί να αφορά και σε θέματα υγείας. Εδώ όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε σας. Μπορεί να αποφασίσετε ας πούμε να κάνετε μια οδοντιατρική εργασία ή μια αισθητική επέμβαση.

Η νέα Σελήνη στις 19/8 στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, μπορεί να αυξήσει το άγχος ή να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες. Φροντίστε λίγο περισσότερο θέματα υγείας και αδράξτε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε κακές συνήθειες, τοξικές σχέσεις και ό,τι άλλο άχρηστο έχετε συσσωρεύσει στα συρτάρια του μυαλού ή του σπιτιού σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας, αλλά και του Ήλιου από τις 23/8 θα αυξήσει τους καθημερινούς ρυθμούς, θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και θα πέσετε με τα μούτρα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Χρόνια πολλά Παρθένοι! Μπορεί οι γενικότερες συνθήκες γύρω σας να είναι ασταθείς στην περίοδο των γενεθλίων σας, εσείς όμως είστε πιο σίγουροι και σταθεροί από ποτέ σ’ αυτά που πραγματικά επιθυμείτε. Έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, αλλά και περισσότερη τύχη με το μέρος σας, ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Στις 9/9 το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιο σας με τον Δία μπορεί να βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό σας σχέδιο είτε θέματα της προσωπικής σας ζωής ή την απόκτηση ενός απογόνου. Ο Δίας θα είναι σταθερά δίπλα σας, αν και αποδυναμωμένος στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα σώζει έστω και στο «παρά πέντε» την κατάσταση.

Ο Σεπτέμβριος δεν συγκαταλέγεται στους πιο ερωτικούς μήνες του 2020, ίσως δεν νιώθετε κι εσείς οι ίδιοι ιδιαίτερα κοινωνικοί ή ρομαντικοί στη διάρκεια του, αυτό όμως δεν θα αποτρέψει τους θαυμαστές σας να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εσάς. Η Αφροδίτη, στην πορεία της στον Λέοντα, σας βοηθά να βελτιώσετε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και εμφάνισης. Από την άλλη, μπορεί να δείχνει μια περίοδο με μεγαλύτερη μυστικότητα σε θέματα καρδιάς. Αν είστε από αυτούς που επηρεάζονται φέτος από τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων, δηλαδή είστε γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, προσέξτε τους ενθουσιασμούς για τις καινούριες γνωριμίες. Κάνετε έναν πιο προσεκτικό έλεγχο στους ανθρώπους που σας πλησιάζουν και θέλουν να συνδεθούν μαζί σας. Πολλές φορές βέβαια η επιρροή του Ποσειδώνα, εκτός από «ροζ σύννεφα», φέρνει και αποκαλύψεις που απογοητεύουν. Αν παίζει ένα τέτοιο σενάριο στα προσωπικά σας, θεωρείστε απλά τυχερό τον εαυτό σας που είδατε την αλήθεια.

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Κριό σε όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς, όμως στις 9/9 γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11. Για εσάς ο Άρης κυβερνά τη σεξουαλικότητα σας, τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, κυρίως οικονομικά συνεργασιών, γάμου, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομικών, χρηματοδοτήσεων, πιστώσεων κλπ.. Ενδεχομένως στα ζητήματα των οικονομικών, να παρατηρήσετε στασιμότητα, αναβολές, ακυρώσεις. Ή μπορεί με κάποιο τρόπο να πρέπει να τα αναδιοργανώσετε, ειδικά αν βλέπετε ότι έχουν γίνει λάθη διαχείρισης στο παρελθόν. Προσέξτε τις καινούριες επενδύσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε κεφάλαια. Κρατήστε την όρεξη σας για το τέλος του χρόνου ή από τον Φεβρουάριο του 2021 κι έπειτα.
Μια ερωτική σχέση πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια πιο βαθιά προβλήματα κι αυτό να επηρεάσει και τη σεξουαλική της πλευρά. Ένας άλλος παράγοντας που φαίνεται να επηρεάζεται από τον ανάδρομο Άρη είναι η διαχείριση θυμού. Αν είστε απογοητευμένοι από τον σύντροφο σας, έναν στενό συνεργάτη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο εσείς οι ίδιοι σχετίζεστε. Μην αφήσετε τον φόβο και την ανασφάλεια να σας νικήσει. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και όλα θα πάνε καλά.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, μετά τις 6/9 στο ζώδιο του Ζυγού, στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Θα ψάξετε τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημα σας και θα γίνετε πιο επινοητικοί στην απόκτηση εσόδων. Βέβαια οι πιέσεις που δέχεται από τον Κρόνο και τον Άρη, από τις 22/9 και μέχρι τις 26/9, μπορεί να φέρουν δυστοκία, πολλά έξοδα ή και εντάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε.

Η Πανσέληνος στις 2/9 σας καλεί να δείτε κατάματα μια σχέση, το γάμο ή μια συνεργασία σας και να μην εθελοτυφλείτε. Η νέα Σελήνη στις 17/9 είναι ανανεωτική και βοηθητική να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας.

Ο Οκτώβριος έχει δυο πρόσωπα. Ένα πιο δύσκολο, με τη συνεχιζόμενη πορεία του Άρη στον Κριό, σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, στην οποία προστίθεται και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μετά τις 13/10. Και ένα πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σε θετικές όψεις τριγώνου με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η κόλαση κι ο παράδεισος μπορεί να είναι σε απόσταση αναπνοής, κάτι που όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να κάνει το νευρικό σας σύστημα ιδιαίτερα ευάλωτο! Η απαιτητική Πανσέληνος, στο ξεκίνημα του μήνα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι κανείς δεν είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με κανέναν, αλλά καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις ρήξεις και τις εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, να προσέξετε την υγεία σας και να αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργείτε εχθρούς όταν ψάχνετε φίλους. Σαν από μηχανής θεός στις 12/10 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή και στις 19/10 το τρίγωνο με τον Δία, σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε υποστηρικτές που σας υπενθυμίζουν πόσο δυνατοί είστε εσείς οι ίδιοι και πόσο ο λόγος σας μετράει. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στις 18/10, αποκαλύπτει την ανάγκη σας για περισσότερη τρυφερότητα και σίγουρα σας κάνει πιο ευάλωτους σε αδιέξοδες σχέσεις, γι’ αυτό μην πέφτετε με τα μούτρα σε νέες σχέσεις με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε καλά όσο κι αν σας γοητεύουν. Δώστε χρόνο για να μάθετε περισσότερα και να δείτε αν αξίζει τελικά μια επένδυση συναισθηματική. Πάντως, ο έρωτας αυτό το μήνα μπορεί να σας πάρει το μυαλό, να ζεστάνει την ψυχή σας και μάλιστα θα έχετε και τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας ή να ρίξετε γέφυρες που είχαν αποκοπεί με κάποιες σχέσεις του παρελθόντος και σε φιλικό ίσως επίπεδο.

Αυτό που πρέπει να έχετε υπό έλεγχο με κάθε τρόπο σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου είναι τα οικονομικά σας, ειδικά σε μια περίοδο που είναι ασταθής και οι συνθήκες και οι νόμοι αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας σαφώς θα είναι βοηθητική και κάποιες στιγμές θα νιώθετε πραγματικά πιο τυχεροί από άλλους, αλλά κάποιες άλλες θα πρέπει να «σφίγγετε» τα λουριά και να είστε πιο συγκρατημένοι στα έξοδα σας. Άλλωστε, ο Οκτώβριος με ανάδρομους Άρη και Ερμή δεν προσφέρεται για μεγάλα έξοδα και αγορές. Κάποιοι που είστε παντρεμένοι ή έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας μπορεί να ανησυχείτε για τα δικά του οικονομικά.

Ο Οκτώβριος μετά τις 13/10 δεν προσφέρεται, επίσης, για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δημιουργεί καθυστερήσεις, στασιμότητα, ίσως και κάποια έκτακτα έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Η στήριξη όμως τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης και του Δία, βοηθούν να δημιουργήσετε προοπτικές για αναβάθμιση των οικονομικών σας μέσα στους επόμενους μήνες. Δηλαδή, μπορεί τώρα να μην έχετε τη ρευστότητα που θέλετε, όμως στην ουσία χτίζετε το έδαφος για τα καλύτερα οικονομικά που θα έρθουν από τον επόμενο μήνα. Φροντίστε να μην ανοιχτείτε σε μεγάλα έξοδα κοντά στο μέσο του μήνα και φυσικά προσπαθήστε να τα βγάλετε πέρα, χωρίς να καταφύγετε σε δανεισμό αυτή την περίοδο. Ειδικά κοντά στη νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10, που μπορεί να σας πιέσουν σε μια συμφωνία που έχει και οικονομικό σκέλος, καλύτερα να ελιχθείτε, να κερδίσετε χρόνο και να αποφύγετε μια υπογραφή. Αν ψάχνετε ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, μην το πάρετε κοντά σε αυτή τη νέα Σελήνη, γιατί θα σας στοιχίσει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας υπόσχονται τώρα και να εγκλωβιστείτε σε ένα μεγάλο χρέος.

Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε υπόψη, είναι ότι σε όλη τη διάρκεια του μήνα πρέπει να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Αν δεν βρίσκετε κίνητρο για να σηκωθείτε από τον καναπέ, για να κάνετε λίγη άσκηση, ίσως ένας φίλος ή και ο σύντροφος σας θα μπορούσε να αποτελέσει την παρέα που θα σας ξεσηκώσει. Ο μήνας θα τελειώσει με μια Πανσέληνο πιο φιλική προς το ζώδιο σας, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, μολονότι η όψη της με τον Ουρανό μπορεί να έχει ένα απρόβλεπτο χαρακτήρα. Για κάποιους παίζει μια ξαφνική αλλαγή στη δουλειά, σε θέματα σπουδών ή μια εντελώς ουρανοκατέβατη πρόταση, που θα νιώσετε ότι σας ελευθερώνει.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.