Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Η νέα χρονιά μπαίνει με θετικότερες προοπτικές για το ζώδιο σας, καθώς ο Ιανουάριος βρίσκει τις περισσότερες πλανητικές επιρροές σε αρμονία. Βέβαια, υπάρχει ο Άρης στον Τοξότη που λειτουργεί κάπως σαν ένας μοχλός πίεσης στην καθημερινότητα ή σας ζορίζει με κάποια συναισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να διαχειριστείτε την επιρροή του. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της καλλιτεχνικής έκφρασης, των χόμπι και των σπορ και σας ενθαρρύνει να βρείτε τρόπο να περάσετε όμορφα στις γιορτές, αλλά και γενικότερα να βάλετε στο ημερήσιο πρόγραμμα σας χρόνο για να ασχολείστε όχι μόνο με όσα πρέπει, αλλά και όσα σας δίνουν χαρά και σας ξεκουράζουν. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα που μπορεί να δείξει πιθανά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή ή να σας βάλει σε διαδικασία αναθεωρήσεων. Από την άλλη, μπορεί να φουντώνει τις επιθυμίες σας και να σας κάνει κάπως απρόσεκτους στις επιλογές σας. Από τα μέσα Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της εργασίας και των καθημερινών σας ασχολιών και χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και στην επικοινωνία, ειδικά αν αφορά δουλειά. Τσεκάρετε τι μηνύματα, μέιλ, στέλνετε κι αν έχουν παραληφθεί σωστά, προσέξτε τις παρεξηγήσεις με συναδέλφους, προϊσταμένους, ανωτέρους και μην είστε αφηρημένοι σε ό,τι κάνετε. Ο Ερμής θα προχωρήσει ανάδρομος στις 26/1 στον Αιγόκερω, δημιουργώντας κάπως λιγότερα προβλήματα στην επικοινωνία. Όμως μπορεί να είναι η αιτία να έρθει από το παρελθόν κάποιο πρόσωπο που σχετιζόσασταν. Μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να μπείτε σε μια διαδικασία να στείλετε ένα μήνυμα και να επιδιώξετε επαφές. Η Πανσέληνος αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο φέρνοντας συναισθηματική και ψυχολογική πίεση. Ευτυχώς η επιρροή της δεν θα κρατήσει πολύ. Ο Άρης από τις 24/1 θα εγκαταλείψει την πολιορκία προς το ζώδιο σας και θα πάρει μια θέση πιο υποστηρικτική στον Αιγόκερω.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Οι πρώτες 3 ημέρες του Φεβρουαρίου εξακολουθούν να θυμίζουν λίγο Ιανουάριο, με την έννοια ότι υπάρχει ένταση, αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας και δυσκολίες στην επικοινωνία και στις σχέσεις. Βλέπετε εξακολουθεί ο κυβερνήτης σας Ερμής να είναι ανάδρομος μέχρι τις 3/2 και παράλληλα έχουμε και μια αρκετά απαιτητική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Αυτή η Νέα Σελήνη ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και στα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Μια νέα αρχή διαφαίνεται σε αυτούς τους τομείς, αλλά προς το παρόν δεν πρέπει να βιαστείτε σε τίποτε. Θα αφήσετε να περάσουν οι πρώτες τρεις ημέρες και μετά θα τακτοποιήσετε ό,τι χρειάζεται. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και μια πρόταση για εργασία μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σε κάτι που φαίνεται να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ή μπορεί να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο να ασχοληθείτε. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Φεβρουάριος είναι ο πλέον υποστηρικτικός μήνας για σας και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Αιγόκερω και σας πριμοδοτούν σε όλα τα επίπεδα, στον έρωτα, στις σχέσεις, στη δημιουργία, στα παιδιά. Μάλιστα στις 16/2 Αφροδίτη και Άρης συναντώνται σε μια όψη συνόδου μέσα στον τομέα του έρωτα. Για κάποιες-ους ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Η όψη αυτή σας καλεί να παθιαστείτε με κάτι, είτε είναι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, την απόφαση για έναν απόγονο, ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα βαθαίνει το συναίσθημα σας. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και κάποιο παρασκήνιο ή μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας. Μετά τις 18/2 ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και επιθυμείτε περισσότερη αρμονία και αγάπη στη ζωή σας, κάνοντας τις επιλογές που σας οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος ξεκινά με έμφαση στις πιο σημαντικές σας σχέσεις με τους άλλους -προσωπικές κι επαγγελματικές- και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς, στον 7ο οίκο των «άλλων» στη ζωή σας, σας μαθαίνει πώς να δίνετε και να παίρνετε αγάπη, σεβασμό, υποστήριξη. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο αυτή η επιρροή μπορεί να σημαίνει νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και θα παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Πολύ διαφορετική η εικόνα στις 3/3, καθώς Αφροδίτη-Άρης-Πλούτωνας συναντιούνται για τελευταία φορά σε σύνοδο στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια μέρα πιο δύσκολη, αφού σας πάει στα βαθιά των ερωτικών σχέσεων, αλλά σας βάζει και σε παιχνίδια που ίσως νιώθετε άβολα. Ο Πλούτωνας δείχνει χειριστικές συμπεριφορές πολλές φορές και άδικες. Προσοχή στην αποκάλυψη μυστικών σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και επίσης αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα και να θυμώσετε με ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον. Στις 5/3 με τη θεαματική όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας πρότασης συνεργασίας, μιας πρότασης γάμου ή να κάνετε μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον που ίσως σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις. Αφροδίτη και Άρης αλλάζουν ζωδιακή θέση στις 6/3 και για το υπόλοιπο του μήνα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε περισσότερο τόσο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όσο και με τα θέματα της δουλειάς. Ξεκινά μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος από τώρα μέχρι τα μέσα Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς, να δείτε τις προοπτικές αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να βρείτε τρόπους να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 στο ζώδιο σας επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες και φέρνει την ολοκλήρωση μιας κατάστασης ή μιας σχέσης. Θα είστε πιο συναισθηματικοί κι ευάλωτοι σε αυτή τη φάση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι προτεραιότητα έχει πώς νιώθετε εσείς. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν μετά τις 20/3, ενώ στις 28/3 προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρχουν αναβολές σε στόχους.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες παίρνουν θέση απέναντι σας στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών στους Ιχθύς. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Και συνήθως τα σενάρια είναι δύο. Είτε αποφασίζετε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να τις λήξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Το ζώδιο των Ιχθύων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Φυσικά μέσα στους πλανήτες που θα βρίσκονται στους Ιχθύς μετά τις 15/4 θα βρίσκεται και ο Άρης, ο πλανήτης του «πολέμου», άρα και κάποιες ασυμφωνίες, εντάσεις και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα σωστά επιχειρήματα και την ανάλογη ευελιξία δεν θα έχετε όμως σημαντικό πρόβλημα. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους βαδίζετε και σε ποια κατεύθυνση. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Ο μήνας ξεκινά με μια σημαντική Νέα Σελήνη μέσα στον τομέα των οικονομικών σας και των επενδύσεων σας, που επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου. Καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα, μπορεί αρχικά να έχετε κάποιες φοβίες και να μη θέλετε να κάνετε αλλαγές. Πιθανώς όμως να επηρεάζεστε κι από τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 5/4 και δημιουργεί μεγαλύτερο στρες σε θέματα δουλειάς ή σας βρίσκει ιδιαίτερα κουρασμένους και καταβεβλημένους από τις υπερπροσπάθειες. Ευτυχώς η επιρροή αυτή θα είναι βραχεία, αλλά καλά θα κάνετε να προστατεύσετε την υγεία σας, αλλά και την ενέργεια σας. Μετά τις 6/4 σταδιακά ο έρωτας φαίνεται ότι θα παίζει ένα πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και όλη αυτή η διάθεση θα απογειωθεί στις 12/4 με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, στις 27/4 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και στις 30/4 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία. Στις 30/4 έρχεται και η πρώτη έκλειψη του 2022 στο ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη που ανοίγει διαφορετικούς ορίζοντες στα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Ετοιμαστείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο και πιθανώς να αλλάξετε και τη θεώρηση σας για το μέλλον.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος είναι μήνας περιπέτειας, καθώς ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες που θα φανερώσουν τις καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως σας ζητά να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας και στο καινούριο που έρχεται, χωρίς να αμφιβάλλετε στιγμή και χωρίς να επιτρέπετε στον εαυτό σας απαισιόδοξες σκέψεις. Η μεγαλύτερη έμφαση στον μήνα αυτό πέφτει στον τομέα που θα γυρίσει ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής. Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Στις 9/5 γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 11/5 μέχρι τις 4/6. Στο ανάδρομο ταξίδι του θα μοιραστεί ανάμεσα στους Διδύμους μέχρι τις 23/5 και τον Ταύρο μέχρι τις 4/6. Σε αυτή τη πορεία θα σας υποχρεώσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς σας στόχους και πιθανώς να τροποποιήσετε ό,τι δεν σας αρέσει. Ακόμη, είναι μια περίοδος που είναι πιθανόν να προκύψουν προτάσεις με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Αν πρόκειται για κάτι που σας έχει ξαναπροταθεί στο παρελθόν δεν έχετε πρόβλημα. Στα καινούρια όμως κάνετε υπομονή μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός ο κυβερνήτης σας για να κάνετε ξεκινήματα. Στις 11/5 ο Δίας προχωρά στον Κριό μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, δίνοντας από τώρα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου έμφαση στα οικονομικά σας. Σίγουρα το πόσο καλά αμείβεστε θα παίξει σπουδαίο ρόλο και στις επαγγελματικές σας επιλογές. Μέχρι τις 24/5 ο Άρης θα εξακολουθήσει το στενό μαρκάρισμα προς το ζώδιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, αλλά και στον γάμο. Είναι μια περίοδος που ίσως χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Και πάλι η συμβουλή μου είναι να μην προχωρήσετε σε δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις ελαφρά τη καρδία πριν τις 4/6, για να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/5 στον Σκορπιό δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας, αλλά η δύσκολη όψη της προς τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κάποια προβλήματα στα θέματα της εργασίας με συναδέλφους, προϊσταμένους, κλπ. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη. Ο Ήλιος θα προχωρήσει την 21η Μαΐου στους Διδύμους, ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα άλλωστε θα λάβει χώρα και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων. Καιρός για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή για μια αλλαγή στην κατεύθυνση της δουλειάς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια και μάλιστα να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε μια «μεγάλη» κίνηση αυτό τον μήνα, που θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής αφήνει πίσω του τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στις 4/6 και στις 13/6 περνά στον τομέα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται ο Ήλιος μέχρι τις 21/6 και η Αφροδίτη από τις 23/6 μέχρι τις 17/7. Αν πρέπει να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις, αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ή παρουσιάσεις, ή αν πρέπει να αξιολογηθείτε για τη δουλειά σας, ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο όμως φαίνεται ότι αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση. Όχι ότι θα λέγατε όχι σε μια προαγωγή ή έναν τίτλο, χωρίς όμως τις απαραίτητες οικονομικές εξασφαλίσεις δεν θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Άρης και Δίας θα πορεύονται εξάλλου μέσα στον τομέα των οικονομικών, αποτελώντας ένα καλό κίνητρο για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Φυσικά αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει και τα τυχερά του και να έλξετε κάποια δώρα, μπόνους ή έξτρα παροχές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 23/6 θα στηρίζει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή και θα σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομές και επαφές με άτομα διαφορετικά από σας. Μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και μέσω της δουλειάς θα μπορούσατε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 14/6 αποτελεί ένα σημείο που ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Ο Ιούλιος, μολονότι δεν είναι ο πιο ήπιος μήνας του καλοκαιριού για σας, δε θα είναι τόσο απαιτητικός όσο για άλλα ζώδια. Ξεπερνώντας μια πρόσκαιρη ένταση στις 2/7 που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να προβληματιστείτε σε θέματα οικονομικών ή προσωπικών σχέσεων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, το υπόλοιπο του μήνα θα είναι αρκετά πιο άνετο. Καταρχάς στις 5/7 ο Άρης θα πάρει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας προχωρώντας στον Ταύρο και μένοντας εκεί μέχρι τις 20/8. Από αυτό το γήινο και πρακτικό ζώδιο θα σας υποστηρίζει σθεναρά στους στόχους που θα θέσετε, ειδικά τους μακροπρόθεσμους των επαγγελματικών ή των σπουδών, ενώ θα σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες, ταξίδια, άνοιγμα των πνευματικών σας οριζόντων. Με ένα μοναδικό τρόπο θα σας απαλλάξει κι από το άγχος που μπορεί να είχατε για θέματα οικονομικά όλο τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Ιουλίου. Όσες κι αν είναι οι απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε. Από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 θα έχετε στο πλευρό σας και τη στήριξη από τον κυβερνήτη σας Ερμή που θα περάσει στον Καρκίνο. Μάλιστα αν υπήρχαν προβλήματα, σύγχυση ή αγωνία για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, από αυτή τη θέση ο Ερμής θα σας δώσει τις απαντήσεις που έχετε ανάγκη. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω είναι μια έντονη φάση της Σελήνης αυτό τον μήνα και μολονότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό σας ζώδιο μπορεί να δείξει τριγμούς σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και την απόφαση να πάρετε απόσταση ή τον χρόνο σας αν νιώθετε να υπάρχουν διαφορές που δεν επιλύονται. Προσέξτε παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και την ασυνεννοησία που μπορεί να εκδηλώνεται αυτές τις μέρες όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες ή ακόμη και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα ευνοεί την καριέρα και τις σχέσεις με ανωτέρους στη δουλειά, ενώ θα σας κάνει πιο «ορατούς» στον επαγγελματικό σας στίβο. Όμως η θέση της στον Καρκίνο μετά τις 18/7 σας ταιριάζει περισσότερο και προσφέρεται το διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 11/8 για τις πιο γλυκές και άνετες διακοπές του φετινού καλοκαιριού. Καθώς ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 προχωρούν στον Λέοντα, θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να χαλαρώσετε τις εντατικές προσπάθειες που κάνετε στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε λίγο κάνοντας ένα ταξιδάκι ή πηγαίνοντας σε έναν τόπο που σας γαληνεύει ψυχικά. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη, μια καινούρια ασχολία ή πρόταση, ακόμη και μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ή θα αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σας αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]