Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Παρθένοι! Η χρονιά ξεκινά με απίθανο τρόπο για σας και θα το καταλάβετε μετά τις 7/1, που θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο ο Άρης και την επομένη που θα πάρει θέση στον Αιγόκερω η Αφροδίτη! Από δω και κάτω ο Άρης είναι σύμμαχος σας στα νέα σας σχέδια, τα οποία με αποφασιστικότητα και ορμή θα κυνηγήσετε. Είτε αυτά αναφέρονται στο μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς, σημασία έχει ότι τίποτε δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω από το να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Αν σκέφτεστε ένα μεταπτυχιακό, αν έχετε εξετάσεις μπροστά σας, αν σκέφτεστε μια αλλαγή δουλειάς ή έχετε μια ωραία πρόταση, τότε με αποφασιστικότητα δείτε όλα τα ενδεχόμενα. Σημαντικός τομέας τον Ιανουάριο για σας τους Παρθένους είναι κι αυτός που αναφέρεται στον έρωτα, τα φλερτ, τα πάθη σας, τα παιδιά, τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα. Τόσο η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 όσο και η παράλληλη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να σας βρουν ερωτευμένους κι έτοιμους να μπείτε σε μια νέα σχέση, περιμένοντας ένα απόγονο ή μπορεί να γιορτάσετε την επιτυχία του παιδιού σας αν είστε γονείς. Οτιδήποτε το θεωρείτε «παιδί σας», ακόμη και μια επιχειρηματική κίνηση, μπορεί να πάει εξαιρετικά κάτω από αυτές τις προδιαγραφές. Σε κάθε περίπτωση, όση ανεμελιά σας στέρησε το 2020 φαίνεται ότι μπορεί να σας τη δώσει ο Ιανουάριος, με την έννοια ότι δεν παρουσιάζονται νέα προβλήματα ή ξαφνικές έγνοιες. Βέβαια, αυτή είναι μια γενική πρόβλεψη και ως τούτη αναφέρεται σε αυθεντικούς Παρθένους. Αν έχετε πολλούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε σταθερά ζώδια μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα για σας. Και πάλι όμως, θα είναι καλύτερος μήνας σε σχέση με τους πολλούς προηγούμενους. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο κουραστικό σε θέματα δουλειάς, ενώ πρέπει να βάλετε κι ένα πρόγραμμα σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, αν το έχετε παραμελήσει με τις γιορτές. Ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στις 28/1 ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο στη δουλειά. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν θέλει βιασύνες στις αποφάσεις.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Με περισσότερους από τους μισούς πλανήτες -σε διάφορες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο- στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20/2, θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά και τάση αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Μέχρι τις 20/2, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, θα είστε σε φάση διερεύνησης των επαγγελματικών σας επιλογών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες, να βεβαιώνεστε ότι έχετε συνεννοηθεί πλήρως για να μην υπάρχουν εκπλήξεις, να προσέχετε την αλληλογραφία σας, τα μέσα επικοινωνίας και τα ωράρια και τις προθεσμίες για να τηρούνται. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να επιστρέψετε σε υγιεινές συνήθειες στη διατροφή και την άσκηση. Η Νέα Σελήνη, με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης-Δία στις 11/2, μπορεί να εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, ειδικά για τους γεννημένους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του ζωδίου σας. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) πατήστε εδώ να το βρείτε. Ο Άρης θα εξακολουθεί να σας στηρίζει σθεναρά από τον Ταύρο, βοηθώντας να πραγματοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας ή να προωθούνται τα σχέδια σας. Παρόλα αυτά είναι μερικές ημέρες που χρειάζονται κάποια προσοχή κι αυτές είναι στις 1, 10, 20/2. Αυτές τις ημέρες θα τις προσέξετε σε θέματα σπουδών, σχέσεων, νομικών ζητημάτων. Μετά τις 18/2 που περνά ο Ήλιος στους Ιχθύς κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο σας, σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Καλό μήνα Παρθένοι μου. Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας κι επιτέλους είναι ορθός κερδίζοντας κάθε μέρα ταχύτητα, ο Μάρτιος θα έχει για σας ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Στις 5/3 είναι μια ξεχωριστή μέρα που συναντιέται με τον Δία σε σύνοδο και θα μπορούσατε να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί αυτό να σχετίζεται και με κάτι που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Η καριέρα σας θα αποκτήσει μέσα στον μήνα την πρώτη θέση στις προτεραιότητες, καθώς ο Άρης προχωρά σε μια απολύτως φιλόδοξη θέση στον 10ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επαγγελματική επιτυχία και την κατεύθυνση στη ζωή σας. Έτσι αν επιδιώκετε μια αναβάθμιση, μια προαγωγή ή να διαλέξετε ένα διαφορετικό μονοπάτι επαγγελματικά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κυνηγήσετε. Ο Άρης στους Διδύμους είναι εξαιρετική θέση για όλες τις μορφές επικοινωνίας, για να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μοιράζεστε τις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει και διλήμματα, αν ταυτόχρονα σας παρουσιαστούν δυο διαφορετικές προτάσεις και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Ο Μάρτιος είναι σημαντικός και για ένα ακόμη λόγο. Διότι βρίσκει τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στις 13/3 μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία, να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Βέβαια, μην ξεχνάμε και την παρουσία του Ποσειδώνα στον ίδιο τομέα που πλέον επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε τις υποσχέσεις που σας δίνουν και μην ακούτε λόγια, αλλά να βλέπετε πράξεις ή πόσο αυτά τα δυο συμβαδίζουν πρακτικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 με την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 21/3, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, σε τακτοποιήσεις και νέες οικονομικές συμφωνίες.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος μέχρι τις 17, αν και δεν είναι εύκολος ως μήνας, σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στα θέματα της καριέρας σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Στη χειρότερη απλά θα υπάρχει ένα καλό κλίμα και προοπτικές στη δουλειά. Στην καλύτερη θα έχετε εξελίξεις, νέα ξεκινήματα, προτάσεις, προαγωγές και μεταγραφές. Μάλιστα οι επαγγελματικές προοπτικές συνοδεύονται κι από καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. Σημειώστε κάποιες ημερομηνίες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε. Στις 6/4 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, στις 10/4 με πολλές τυχερές όψεις μαζεμένες του Ερμή και της Αφροδίτης, στις 14/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη και στις 17/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Δία. Υπάρχει όμως μια ημερομηνία που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Αναφέρομαι στην ημερομηνία που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9/4. Εκεί μπορεί πιο εύκολα να εξαπατηθείτε ή να θεωρήσετε κάτι θησαυρό, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να προκύψει άνθρακας ή να είστε σε μια γενικότερη σύγχυση επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 είναι βοηθητική για να ανακαλύψετε πηγές εσόδων ή να έχετε αποδόσεις σε επενδύσεις ή ακόμη να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ταύρο και βοηθά να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματα σας σε μια σχέση, αλλά και να τρέξουν καλύτερα και οι οικονομικές σας προοπτικές. Στον Ταύρο θα περάσουν Ήλιος και Ερμής στις 19/4 και θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Στις 23/4 ο Άρης θα σας απαλλάξει από την πιεστική του παρουσία κόντρα στο ζώδιο σας και θα γίνει πιο φιλικός και υποστηρικτικός από τον Καρκίνο. Οι πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα είναι στις 25, 26 και 27/4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τις δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ερμή με τον Κρόνο. Προσέξτε επικοινωνία, σχέσεις και μετακινήσεις.

Καλό μήνα! Ο Μάιος διαφοροποιεί το πλανητικό σκηνικό είτε υπέρ σας με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς που θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες, είτε κατά σας με τον ανάδρομο Ερμή και την πρώτη έκλειψη στο τέλος του. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να πλήξετε! Από την αρχή του μήνα θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί θα περάσουν διαδοχικά ο Ερμής στις 4/5 και η Αφροδίτη στις 9/5. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα κλίμα εξελίξεων σε θέματα καριέρας και μπορεί να έχετε προτάσεις, ίσως και περισσότερες από μια, επαγγελματικά που μπορεί να σας βάλουν σε δίλημμα σχετικά με ποια να επιλέξετε. Από την άλλη, αυτή η συγκυρία κάνει τον Μάιο έναν ιδιαίτερα κοινωνικό μήνα για σας και η παρουσία σας θα είναι έντονη και πέρα από την επαγγελματική σας υπόσταση και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να διερευνήσετε τις προοπτικές σας σε θέματα σπουδών, αλλά και επαγγελματικών σχεδίων. Αν θέλετε να κάνετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα, να δείτε την προοπτική να στήσετε μια δική σας επιχείρηση, να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας διαδικτυακής επιχείρησης ή να βρείτε μια άκρη με ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να έχετε μια εποικοδομητική επαφή με ξένους και εξωτερικό, η Νέα Σελήνη είναι σούπερ ευνοϊκή. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς και μπορεί να κάνει το όνειρο μιας σχέσης, ενός γάμου ή μιας καταπληκτικής συνεργασίας, πραγματικότητα πιο εύκολα και γρήγορα απ’ όσο νομίζετε. Πρώτα θα ευνοηθείτε οι γεννημένοι τον Αύγουστο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο απαιτητικό, καθώς περιλαμβάνει την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που θα επηρεάσει τους γεννημένους τον Αύγουστο περισσότερο, φέρνοντας αλλαγές χωροταξικές στο σπίτι ή τη δουλειά, αλλά και την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή που δημιουργεί μια βαβούρα στην επικοινωνία, αλλά και στα θέματα της δουλειάς. Προσεκτικά λοιπόν.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος μπαίνει με πολλές σκέψεις και αγωνίες σε σχέση με την εξέλιξη της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτό τον τομέα από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, κάνοντας σας πολλές φορές να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση, αγωνίες, αμφιβολίες. Μάλιστα μπορεί να υπάρχουν και κάποια εμπόδια, τα οποία σας οδηγούν να επανεκτιμήσετε την κατεύθυνση στην καριέρα σας. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα έχετε όμως βοήθειες, καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τον κοινωνικό σας 11ο οίκο θα φέρνει στο πλευρό σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν, φίλους, συνεργάτες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε και μια πρόταση από ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον που να σας ενθουσιάζει επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει και ένα δίλημμα σε σχέση με την κατεύθυνση σας γενικότερα, με την έκλειψη που σχηματίζεται στις 10/6 στον τομέα της καριέρας. Μια Ηλιακή έκλειψη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία αλλαγών όχι απαραίτητα αυτή τη στιγμή, αλλά και στο μέλλον. Πολλές φορές άλλωστε με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται εν μέσω ανάδρομου Ερμή τα αποτελέσματα αργούν να φανούν. Ή μπορεί να συζητήσετε τώρα για κάτι, το οποίο να πάρει σάρκα και οστά το φθινόπωρο. Σε κάθε περίπτωση να έχετε πίστη στον εαυτό σας πως ό,τι κι αν συμβαίνει μπορείτε να αντεπεξέλθετε και θα σας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο μακροπρόθεσμα. Στις 11/6 ο Άρης περνά στον Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και σας εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας από δω και κάτω και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η θέση αυτή του Άρη πολλές φορές δείχνει και παρασκηνιακή δράση είτε την αναλαμβάνετε εσείς είτε άλλοι προς εσάς. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό -το δεύτερο μέσα στη φετινή χρονιά ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο τον Δεκέμβριο- σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τη δουλειά. Δεν θέλετε να εγκλωβίζεστε σε ένα επάγγελμα που ναι μεν μπορεί να σας προσφέρει τα προς τα ζην, αλλά δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να νιώθετε δημιουργικοί. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 ενεργοποιεί περαιτέρω την κοινωνική σας ζωή, φέρνει ευκαιρίες να συναντήσετε φίλους, να κάνετε και κάποιο ταξίδι, αλλά εντείνει και τις ερωτικές προοπτικές. Η Πανσέληνος μάλιστα στις 24/6 στον τομέα του έρωτα μπορεί να φέρει ένα μεγάλο πάθος στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το ξεκίνημα του Ιουλίου είναι αρκετά ζόρικο, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε θέματα που αφορούν την υγεία κάποιου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον είτε και σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι, να μην έχετε έμπνευση, να είστε άτονοι ή οι επαγγελματικές σας προοπτικές αυτή τη στιγμή να σας δημιουργούν άγχος, αν δεν μοιάζουν με αυτό που έχετε κατά νου. Μέχρι τις 8/7 εκτείνεται το πιο ασαφές και ίσως τόσο ζόρικο κομμάτι του Ιουλίου, διότι μην ξεχνάμε ότι στις 6/7 έχουμε την τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που δημιουργεί τεράστια σύγχυση σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας κατεύθυνση.

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε έναν στόχο πιο εύκολα. Η ευεργετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση, μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο ή και σε επαγγελματικό.

Ακόμη πιο ευχάριστα θα είναι τα νέα στην πορεία του Ιουλίου, ειδικά μετά τις 21/7 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Το καλοκαίρι με κάποιο τρόπο ξεκινά εκεί για σας και θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε διακοπές, φλερτ, έρωτες. Αν έχετε άδεια, δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη περίοδο για διακοπές από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Αφήστε που θα σας συντροφεύει κι η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο που θα κοσμεί τις νυχτερινές βόλτες σας.

Στις 29/7 περνά στο ζώδιο σας ο Άρης και ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο. Ο Αύγουστος μπορεί να μην είναι βούτυρο στο ψωμάκι σας, αλλά όποιες κι αν είναι οι προκλήσεις του εσείς θα τις ξεπεράσετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.