Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Παρθένοι! Η χρονιά ξεκινά με απίθανο τρόπο για σας και θα το καταλάβετε μετά τις 7/1, που θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο ο Άρης και την επομένη που θα πάρει θέση στον Αιγόκερω η Αφροδίτη! Από δω και κάτω ο Άρης είναι σύμμαχος σας στα νέα σας σχέδια, τα οποία με αποφασιστικότητα και ορμή θα κυνηγήσετε. Είτε αυτά αναφέρονται στο μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς, σημασία έχει ότι τίποτε δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω από το να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Αν σκέφτεστε ένα μεταπτυχιακό, αν έχετε εξετάσεις μπροστά σας, αν σκέφτεστε μια αλλαγή δουλειάς ή έχετε μια ωραία πρόταση, τότε με αποφασιστικότητα δείτε όλα τα ενδεχόμενα. Σημαντικός τομέας τον Ιανουάριο για σας τους Παρθένους είναι κι αυτός που αναφέρεται στον έρωτα, τα φλερτ, τα πάθη σας, τα παιδιά, τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα. Τόσο η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 όσο και η παράλληλη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να σας βρουν ερωτευμένους κι έτοιμους να μπείτε σε μια νέα σχέση, περιμένοντας ένα απόγονο ή μπορεί να γιορτάσετε την επιτυχία του παιδιού σας αν είστε γονείς. Οτιδήποτε το θεωρείτε «παιδί σας», ακόμη και μια επιχειρηματική κίνηση, μπορεί να πάει εξαιρετικά κάτω από αυτές τις προδιαγραφές. Σε κάθε περίπτωση, όση ανεμελιά σας στέρησε το 2020 φαίνεται ότι μπορεί να σας τη δώσει ο Ιανουάριος, με την έννοια ότι δεν παρουσιάζονται νέα προβλήματα ή ξαφνικές έγνοιες. Βέβαια, αυτή είναι μια γενική πρόβλεψη και ως τούτη αναφέρεται σε αυθεντικούς Παρθένους. Αν έχετε πολλούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε σταθερά ζώδια μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα για σας. Και πάλι όμως, θα είναι καλύτερος μήνας σε σχέση με τους πολλούς προηγούμενους. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο κουραστικό σε θέματα δουλειάς, ενώ πρέπει να βάλετε κι ένα πρόγραμμα σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, αν το έχετε παραμελήσει με τις γιορτές. Ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στις 28/1 ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο στη δουλειά. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν θέλει βιασύνες στις αποφάσεις.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Με περισσότερους από τους μισούς πλανήτες -σε διάφορες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο- στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20/2, θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά και τάση αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Μέχρι τις 20/2, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, θα είστε σε φάση διερεύνησης των επαγγελματικών σας επιλογών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες, να βεβαιώνεστε ότι έχετε συνεννοηθεί πλήρως για να μην υπάρχουν εκπλήξεις, να προσέχετε την αλληλογραφία σας, τα μέσα επικοινωνίας και τα ωράρια και τις προθεσμίες για να τηρούνται. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να επιστρέψετε σε υγιεινές συνήθειες στη διατροφή και την άσκηση. Η Νέα Σελήνη, με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης-Δία στις 11/2, μπορεί να εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, ειδικά για τους γεννημένους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του ζωδίου σας. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) πατήστε εδώ να το βρείτε. Ο Άρης θα εξακολουθεί να σας στηρίζει σθεναρά από τον Ταύρο, βοηθώντας να πραγματοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας ή να προωθούνται τα σχέδια σας. Παρόλα αυτά είναι μερικές ημέρες που χρειάζονται κάποια προσοχή κι αυτές είναι στις 1, 10, 20/2. Αυτές τις ημέρες θα τις προσέξετε σε θέματα σπουδών, σχέσεων, νομικών ζητημάτων. Μετά τις 18/2 που περνά ο Ήλιος στους Ιχθύς κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο σας, σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Καλό μήνα Παρθένοι μου. Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας κι επιτέλους είναι ορθός κερδίζοντας κάθε μέρα ταχύτητα, ο Μάρτιος θα έχει για σας ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Στις 5/3 είναι μια ξεχωριστή μέρα που συναντιέται με τον Δία σε σύνοδο και θα μπορούσατε να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί αυτό να σχετίζεται και με κάτι που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Η καριέρα σας θα αποκτήσει μέσα στον μήνα την πρώτη θέση στις προτεραιότητες, καθώς ο Άρης προχωρά σε μια απολύτως φιλόδοξη θέση στον 10ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επαγγελματική επιτυχία και την κατεύθυνση στη ζωή σας. Έτσι αν επιδιώκετε μια αναβάθμιση, μια προαγωγή ή να διαλέξετε ένα διαφορετικό μονοπάτι επαγγελματικά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κυνηγήσετε. Ο Άρης στους Διδύμους είναι εξαιρετική θέση για όλες τις μορφές επικοινωνίας, για να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μοιράζεστε τις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει και διλήμματα, αν ταυτόχρονα σας παρουσιαστούν δυο διαφορετικές προτάσεις και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Ο Μάρτιος είναι σημαντικός και για ένα ακόμη λόγο. Διότι βρίσκει τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στις 13/3 μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία, να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Βέβαια, μην ξεχνάμε και την παρουσία του Ποσειδώνα στον ίδιο τομέα που πλέον επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε τις υποσχέσεις που σας δίνουν και μην ακούτε λόγια, αλλά να βλέπετε πράξεις ή πόσο αυτά τα δυο συμβαδίζουν πρακτικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 με την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 21/3, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, σε τακτοποιήσεις και νέες οικονομικές συμφωνίες.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος μέχρι τις 17, αν και δεν είναι εύκολος ως μήνας, σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στα θέματα της καριέρας σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Στη χειρότερη απλά θα υπάρχει ένα καλό κλίμα και προοπτικές στη δουλειά. Στην καλύτερη θα έχετε εξελίξεις, νέα ξεκινήματα, προτάσεις, προαγωγές και μεταγραφές. Μάλιστα οι επαγγελματικές προοπτικές συνοδεύονται κι από καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. Σημειώστε κάποιες ημερομηνίες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε. Στις 6/4 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, στις 10/4 με πολλές τυχερές όψεις μαζεμένες του Ερμή και της Αφροδίτης, στις 14/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη και στις 17/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Δία. Υπάρχει όμως μια ημερομηνία που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Αναφέρομαι στην ημερομηνία που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9/4. Εκεί μπορεί πιο εύκολα να εξαπατηθείτε ή να θεωρήσετε κάτι θησαυρό, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να προκύψει άνθρακας ή να είστε σε μια γενικότερη σύγχυση επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 είναι βοηθητική για να ανακαλύψετε πηγές εσόδων ή να έχετε αποδόσεις σε επενδύσεις ή ακόμη να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ταύρο και βοηθά να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματα σας σε μια σχέση, αλλά και να τρέξουν καλύτερα και οι οικονομικές σας προοπτικές. Στον Ταύρο θα περάσουν Ήλιος και Ερμής στις 19/4 και θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Στις 23/4 ο Άρης θα σας απαλλάξει από την πιεστική του παρουσία κόντρα στο ζώδιο σας και θα γίνει πιο φιλικός και υποστηρικτικός από τον Καρκίνο. Οι πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα είναι στις 25, 26 και 27/4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τις δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ερμή με τον Κρόνο. Προσέξτε επικοινωνία, σχέσεις και μετακινήσεις.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.