Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Ο Ιανουάριος θα σας δώσει τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε ένα μέλλον γεμάτο θετικές προοπτικές, αλλά το πρώτο του μέρος θα δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος, καθώς φιλοξενεί τόσο την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01, όσο και την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους. Έτσι μέχρι τις 18/01 το ανικανοποίητο και η αίσθηση ότι δεν συντελείται η πρόοδος που θα επιθυμούσατε σε βασικούς τομείς στη ζωή σας θα είναι έντονα. Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στο συναίσθημα και στις σχέσεις σας, φιλικές και ερωτικές, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ένα συνεργάτη ή ακόμη κι από τον σύντροφό σας, ή να νιώθετε ότι ξεπερνιούνται κάποια όρια στη σχέση. Από την άλλη, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας προβληματίσει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν. Μέχρι τις 18/01 μην περιμένετε να βγάλετε άκρη όμως και μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ένα μήνυμα από έναν πρώην ή μια τυχαία συνάντηση. Ακόμη, αν είστε μόνοι-ες πιθανώς να μην νιώθετε σιγουριά σε μια νέα γνωριμία ή να μην έχει ξεκαθαρίσει το προς τα πού πάει αυτή η γνωριμία ή το φλερτ. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σίγουρα μετά τις 18/01 και εκεί θα είστε πλέον βέβαιοι να αποφασίσετε για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Μέχρι τις 12/01 μπορεί να αντιμετωπίζετε και προβλήματα σε θέματα επαγγελματικά με συναδέλφους, πελάτες ή και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με λάθη, καθυστερήσεις, αναβολές ή και με περισσότερη σύγχυση σε καθημερινό επίπεδο. Μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά και στην επαγγελματική σας ζωή. Αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά ή αν έχετε μια καλή ιδέα που θέλετε να προτείνετε, η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών τον Δία. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 27/01 η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς σηματοδοτώντας την εκκίνηση ενός ιδιαίτερα ερωτικού και κοινωνικού διαστήματος για το ζώδιο σας.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Με τον Ήλιο μέχρι τις 18/02 και τον κυβερνήτη σας Ερμή από τις 11/02 στον Υδροχόο, θα έχετε πολλή δουλειά αλλά και εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Το πιο απαιτητικό κομμάτι του Φεβρουαρίου εκτείνεται στις πρώτες μέρες του και συγκεκριμένα στις 4 και 5/02 που έχουμε τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού και Αφροδίτης-Άρη, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες, να βεβαιώνεστε ότι έχετε συνεννοηθεί πλήρως για να μην υπάρχουν εκπλήξεις και να αποφεύγετε να τραβήξετε στα άκρα μια κατάσταση. Οι σπασμωδικές και αντιδραστικές ενέργειες δεν θα σας οδηγήσουν σε μια ασφαλή κατάσταση, αντιθέτως μπορεί να πυροδοτήσουν ακόμη μεγαλύτερες αναταραχές. Με το φεγγάρι αυτό φροντίστε λίγο περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε και μην το επιβαρύνετε με εξόδους. Έχετε όλο το υπόλοιπο του μήνα για να το ρίξετε έξω. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 19/02 θα βοηθά στον τομέα του έρωτα και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ονειρικό πλαίσιο για σας που έχετε ήδη μια σχέση. Αδράξτε την ευκαιρία για να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφό σας, ώστε να αναθερμάνετε τον δεσμό σας. Αν είστε μόνες-οι επίσης η όψη αυτή βοηθά να βρείτε κάποιον-α που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Μετά τις 19/02 που περνά ο Ήλιος στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Σε λίγες εβδομάδες στον τομέα αυτό θα ξεκινήσει η επιρροή του Κρόνου, καθώς στις 07/03 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Όπως καταλαβαίνετε θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας των επόμενων σχεδόν 3 χρόνων με πολλά ξεκαθαρίσματα, αλλά και νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ευκαιρίες γνωριμιών για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να έχει και μακροχρόνιες προοπτικές με αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού θα βελτιώσει τις οικονομικές σας προοπτικές και θα συμβάλει στο να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσω μιας επένδυσης, ενός μπόνους, μιας αύξησης ή μέσω και του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος φέρνει σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο, ερωτικό, φιλικό, οικογενειακό και φυσικά και τις συνεργασίες. Απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα λάβει θέση άλλωστε ο Κρόνος στις 07/03 μέχρι τις αρχές του 2026. Ο Κρόνος απαιτεί να βάλετε στο μικροσκόπιο τις πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τι σας προσφέρει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά και τι προσφέρετε κι εσείς στην όποια σχέση έχετε. Τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, έχετε να πάρετε μαθήματα δέσμευσης και ευθύνης στις σχέσεις σας, αλλά και αντικειμενικότητας στην κρίση σας. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο ανθεκτικές και συμπαγείς και όσες δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια απλά θα τελειώσουν. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Στον ίδιο τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών θα συμπορεύονται με τον Κρόνο ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Με κάθε τρόπο αυτός ο μήνας σας ζητά να δείτε το «εμείς» στη ζωή σας και να στηρίξετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν ή πιστεύουν σε σας. Η διπλωματία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, όμως θα υπάρχουν μέρες που μπορεί να σας φέρνουν στα όρια σας. Κάποιες από αυτές είναι γύρω στις 07/03 που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και στις 16/03 η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις από το περιβάλλον σας οικογενειακό ή επαγγελματικό, αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά και αρκετή σύγχυση προς το παρόν για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Όλο αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε προσωρινά άγχος και πίεση. Κι εδώ είναι που πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, πώς θα εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα ή τον θυμό σας. Σαφώς οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για να πάρετε παρορμητικά αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή σχέσης. Θα πρέπει αξιοποιώντας τον Κρόνο (υπομονή, επιμονή, πειθαρχία) να δείτε τα δεδομένα που έχετε, να τα αξιολογήσετε σωστά και να εκδηλώσετε τη δράση και τις επιθυμίες σας μετά τις 21/03 που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Κριό. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 στην αρχή μπορεί να σας φανεί δύσκολη, καθώς θα νιώθετε ότι στη ζωή σας τίποτε δεν είναι σταθερό και ασφαλές. Αν το καλοσκεφτείτε όμως στην πραγματικότητα στη ζωή μας τίποτε δεν είναι σταθερό, όλα αλλάζουν. Ευτυχώς από τη φύση σας είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι και θα βρείτε τον τρόπο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Στις 25/03 ο Άρης, μετά από 8 μήνες που βρισκόταν σε όψη πολιορκίας προς το ζώδιο σας, θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, κουραστικό και αγωνιώδες διάστημα. Σαφώς θα είναι πιο βοηθητικός για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να έχετε επιτυχία.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάρτιος 2023

Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων. Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές, καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες: ο Κρόνος στις 07/03 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03 που περνά στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση, καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι, καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού. Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στους Ιχθύς ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 και η προτελευταία από το 1964-1967. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτά τα διαστήματα, γιατί κάποια μοτίβα που κυριάρχησαν στις ζωές σας τότε, μπορεί με κάποιο τρόπο να επαναληφθούν. Αν έχετε γεννηθεί σε αυτά τα διαστήματα τότε θα βρίσκεστε σε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «Κρόνια επιστροφή» μέχρι το 2026. Μέχρι τότε μπορεί να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας και να σπείρετε τους σπόρους του καινούριου που θα έρθει. Το πώς θα επηρεαστείτε φυσικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες στον αστρολογικό σας χάρτη. Αναλυτικά για το πώς επηρεάζει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03 στο ζώδιο του Κριού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Τη μέρα που ο Κρόνος θα προχωρήσει στους Ιχθύς στις 07/03 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο, που μας καλεί να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε κι όχι να τα αποφύγουμε ή να αναβάλλουμε τη λύση τους για αργότερα. Το βράδυ της 20ης Μαρτίου ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Μια νέα αστρολογική χρονιά ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, καθώς στις 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο μαχητικό και δυναμικό ζώδιο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις δράσεις. Ο Πλούτωνας στις 23/03 θα περάσει στον Υδροχόο, τη θέση που θα κρατήσει για τα επόμενα 20 χρόνια, φέρνοντας βαθιές αλλαγές στις ζωές μας και επαναστατική διάθεση. Θα χρειαστεί να αναδιοργανώσουμε τις προτεραιότητες μας ως κοινωνία και θα στραφούμε περισσότερο στην τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, το διάστημα. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η επόμενη σημαντικότατη αλλαγή του Μαρτίου είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03. Ο Άρης κατά παρέκκλιση έμεινε από τις 20/08/22 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά και αρκετή σύγχυση στα μεταβλητά ζώδια. Στις 25/03 θα περάσει στον Καρκίνο και θα οδηγήσει σε μια πιο μαχητική περίοδο ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καιρός να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας, να εκπονήσουμε ένα πλάνο και να ετοιμαστούμε για όλα τα νέα που θα έρθουν στη ζωή μας χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε ο Μάρτιος είναι μόνο η αρχή!

[...]