Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Παρθένοι! Η χρονιά ξεκινά με απίθανο τρόπο για σας και θα το καταλάβετε μετά τις 7/1, που θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο ο Άρης και την επομένη που θα πάρει θέση στον Αιγόκερω η Αφροδίτη! Από δω και κάτω ο Άρης είναι σύμμαχος σας στα νέα σας σχέδια, τα οποία με αποφασιστικότητα και ορμή θα κυνηγήσετε. Είτε αυτά αναφέρονται στο μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς, σημασία έχει ότι τίποτε δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω από το να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Αν σκέφτεστε ένα μεταπτυχιακό, αν έχετε εξετάσεις μπροστά σας, αν σκέφτεστε μια αλλαγή δουλειάς ή έχετε μια ωραία πρόταση, τότε με αποφασιστικότητα δείτε όλα τα ενδεχόμενα. Σημαντικός τομέας τον Ιανουάριο για σας τους Παρθένους είναι κι αυτός που αναφέρεται στον έρωτα, τα φλερτ, τα πάθη σας, τα παιδιά, τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα. Τόσο η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 όσο και η παράλληλη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να σας βρουν ερωτευμένους κι έτοιμους να μπείτε σε μια νέα σχέση, περιμένοντας ένα απόγονο ή μπορεί να γιορτάσετε την επιτυχία του παιδιού σας αν είστε γονείς. Οτιδήποτε το θεωρείτε «παιδί σας», ακόμη και μια επιχειρηματική κίνηση, μπορεί να πάει εξαιρετικά κάτω από αυτές τις προδιαγραφές. Σε κάθε περίπτωση, όση ανεμελιά σας στέρησε το 2020 φαίνεται ότι μπορεί να σας τη δώσει ο Ιανουάριος, με την έννοια ότι δεν παρουσιάζονται νέα προβλήματα ή ξαφνικές έγνοιες. Βέβαια, αυτή είναι μια γενική πρόβλεψη και ως τούτη αναφέρεται σε αυθεντικούς Παρθένους. Αν έχετε πολλούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε σταθερά ζώδια μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα για σας. Και πάλι όμως, θα είναι καλύτερος μήνας σε σχέση με τους πολλούς προηγούμενους. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο κουραστικό σε θέματα δουλειάς, ενώ πρέπει να βάλετε κι ένα πρόγραμμα σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, αν το έχετε παραμελήσει με τις γιορτές. Ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στις 28/1 ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο στη δουλειά. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν θέλει βιασύνες στις αποφάσεις.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Με περισσότερους από τους μισούς πλανήτες -σε διάφορες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο- στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20/2, θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά και τάση αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Μέχρι τις 20/2, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, θα είστε σε φάση διερεύνησης των επαγγελματικών σας επιλογών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες, να βεβαιώνεστε ότι έχετε συνεννοηθεί πλήρως για να μην υπάρχουν εκπλήξεις, να προσέχετε την αλληλογραφία σας, τα μέσα επικοινωνίας και τα ωράρια και τις προθεσμίες για να τηρούνται. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να επιστρέψετε σε υγιεινές συνήθειες στη διατροφή και την άσκηση. Η Νέα Σελήνη, με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης-Δία στις 11/2, μπορεί να εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, ειδικά για τους γεννημένους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του ζωδίου σας. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) πατήστε εδώ να το βρείτε. Ο Άρης θα εξακολουθεί να σας στηρίζει σθεναρά από τον Ταύρο, βοηθώντας να πραγματοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας ή να προωθούνται τα σχέδια σας. Παρόλα αυτά είναι μερικές ημέρες που χρειάζονται κάποια προσοχή κι αυτές είναι στις 1, 10, 20/2. Αυτές τις ημέρες θα τις προσέξετε σε θέματα σπουδών, σχέσεων, νομικών ζητημάτων. Μετά τις 18/2 που περνά ο Ήλιος στους Ιχθύς κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο σας, σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Καλό μήνα Παρθένοι μου. Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας κι επιτέλους είναι ορθός κερδίζοντας κάθε μέρα ταχύτητα, ο Μάρτιος θα έχει για σας ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Στις 5/3 είναι μια ξεχωριστή μέρα που συναντιέται με τον Δία σε σύνοδο και θα μπορούσατε να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί αυτό να σχετίζεται και με κάτι που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Η καριέρα σας θα αποκτήσει μέσα στον μήνα την πρώτη θέση στις προτεραιότητες, καθώς ο Άρης προχωρά σε μια απολύτως φιλόδοξη θέση στον 10ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επαγγελματική επιτυχία και την κατεύθυνση στη ζωή σας. Έτσι αν επιδιώκετε μια αναβάθμιση, μια προαγωγή ή να διαλέξετε ένα διαφορετικό μονοπάτι επαγγελματικά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κυνηγήσετε. Ο Άρης στους Διδύμους είναι εξαιρετική θέση για όλες τις μορφές επικοινωνίας, για να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μοιράζεστε τις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει και διλήμματα, αν ταυτόχρονα σας παρουσιαστούν δυο διαφορετικές προτάσεις και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Ο Μάρτιος είναι σημαντικός και για ένα ακόμη λόγο. Διότι βρίσκει τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στις 13/3 μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία, να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Βέβαια, μην ξεχνάμε και την παρουσία του Ποσειδώνα στον ίδιο τομέα που πλέον επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε τις υποσχέσεις που σας δίνουν και μην ακούτε λόγια, αλλά να βλέπετε πράξεις ή πόσο αυτά τα δυο συμβαδίζουν πρακτικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 με την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 21/3, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, σε τακτοποιήσεις και νέες οικονομικές συμφωνίες.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος μέχρι τις 17, αν και δεν είναι εύκολος ως μήνας, σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στα θέματα της καριέρας σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Στη χειρότερη απλά θα υπάρχει ένα καλό κλίμα και προοπτικές στη δουλειά. Στην καλύτερη θα έχετε εξελίξεις, νέα ξεκινήματα, προτάσεις, προαγωγές και μεταγραφές. Μάλιστα οι επαγγελματικές προοπτικές συνοδεύονται κι από καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. Σημειώστε κάποιες ημερομηνίες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε. Στις 6/4 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, στις 10/4 με πολλές τυχερές όψεις μαζεμένες του Ερμή και της Αφροδίτης, στις 14/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη και στις 17/4 με το εξάγωνο Ήλιου-Δία. Υπάρχει όμως μια ημερομηνία που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Αναφέρομαι στην ημερομηνία που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9/4. Εκεί μπορεί πιο εύκολα να εξαπατηθείτε ή να θεωρήσετε κάτι θησαυρό, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να προκύψει άνθρακας ή να είστε σε μια γενικότερη σύγχυση επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 είναι βοηθητική για να ανακαλύψετε πηγές εσόδων ή να έχετε αποδόσεις σε επενδύσεις ή ακόμη να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ταύρο και βοηθά να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματα σας σε μια σχέση, αλλά και να τρέξουν καλύτερα και οι οικονομικές σας προοπτικές. Στον Ταύρο θα περάσουν Ήλιος και Ερμής στις 19/4 και θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Στις 23/4 ο Άρης θα σας απαλλάξει από την πιεστική του παρουσία κόντρα στο ζώδιο σας και θα γίνει πιο φιλικός και υποστηρικτικός από τον Καρκίνο. Οι πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα είναι στις 25, 26 και 27/4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τις δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ερμή με τον Κρόνο. Προσέξτε επικοινωνία, σχέσεις και μετακινήσεις.

Καλό μήνα! Ο Μάιος διαφοροποιεί το πλανητικό σκηνικό είτε υπέρ σας με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς που θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες, είτε κατά σας με τον ανάδρομο Ερμή και την πρώτη έκλειψη στο τέλος του. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να πλήξετε! Από την αρχή του μήνα θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί θα περάσουν διαδοχικά ο Ερμής στις 4/5 και η Αφροδίτη στις 9/5. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα κλίμα εξελίξεων σε θέματα καριέρας και μπορεί να έχετε προτάσεις, ίσως και περισσότερες από μια, επαγγελματικά που μπορεί να σας βάλουν σε δίλημμα σχετικά με ποια να επιλέξετε. Από την άλλη, αυτή η συγκυρία κάνει τον Μάιο έναν ιδιαίτερα κοινωνικό μήνα για σας και η παρουσία σας θα είναι έντονη και πέρα από την επαγγελματική σας υπόσταση και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να διερευνήσετε τις προοπτικές σας σε θέματα σπουδών, αλλά και επαγγελματικών σχεδίων. Αν θέλετε να κάνετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα, να δείτε την προοπτική να στήσετε μια δική σας επιχείρηση, να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας διαδικτυακής επιχείρησης ή να βρείτε μια άκρη με ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να έχετε μια εποικοδομητική επαφή με ξένους και εξωτερικό, η Νέα Σελήνη είναι σούπερ ευνοϊκή. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς και μπορεί να κάνει το όνειρο μιας σχέσης, ενός γάμου ή μιας καταπληκτικής συνεργασίας, πραγματικότητα πιο εύκολα και γρήγορα απ’ όσο νομίζετε. Πρώτα θα ευνοηθείτε οι γεννημένοι τον Αύγουστο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο απαιτητικό, καθώς περιλαμβάνει την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που θα επηρεάσει τους γεννημένους τον Αύγουστο περισσότερο, φέρνοντας αλλαγές χωροταξικές στο σπίτι ή τη δουλειά, αλλά και την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή που δημιουργεί μια βαβούρα στην επικοινωνία, αλλά και στα θέματα της δουλειάς. Προσεκτικά λοιπόν.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος μπαίνει με πολλές σκέψεις και αγωνίες σε σχέση με την εξέλιξη της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτό τον τομέα από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, κάνοντας σας πολλές φορές να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση, αγωνίες, αμφιβολίες. Μάλιστα μπορεί να υπάρχουν και κάποια εμπόδια, τα οποία σας οδηγούν να επανεκτιμήσετε την κατεύθυνση στην καριέρα σας. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα έχετε όμως βοήθειες, καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τον κοινωνικό σας 11ο οίκο θα φέρνει στο πλευρό σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν, φίλους, συνεργάτες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε και μια πρόταση από ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον που να σας ενθουσιάζει επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει και ένα δίλημμα σε σχέση με την κατεύθυνση σας γενικότερα, με την έκλειψη που σχηματίζεται στις 10/6 στον τομέα της καριέρας. Μια Ηλιακή έκλειψη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία αλλαγών όχι απαραίτητα αυτή τη στιγμή, αλλά και στο μέλλον. Πολλές φορές άλλωστε με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται εν μέσω ανάδρομου Ερμή τα αποτελέσματα αργούν να φανούν. Ή μπορεί να συζητήσετε τώρα για κάτι, το οποίο να πάρει σάρκα και οστά το φθινόπωρο. Σε κάθε περίπτωση να έχετε πίστη στον εαυτό σας πως ό,τι κι αν συμβαίνει μπορείτε να αντεπεξέλθετε και θα σας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο μακροπρόθεσμα. Στις 11/6 ο Άρης περνά στον Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και σας εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας από δω και κάτω και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η θέση αυτή του Άρη πολλές φορές δείχνει και παρασκηνιακή δράση είτε την αναλαμβάνετε εσείς είτε άλλοι προς εσάς. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό -το δεύτερο μέσα στη φετινή χρονιά ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο τον Δεκέμβριο- σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τη δουλειά. Δεν θέλετε να εγκλωβίζεστε σε ένα επάγγελμα που ναι μεν μπορεί να σας προσφέρει τα προς τα ζην, αλλά δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να νιώθετε δημιουργικοί. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 ενεργοποιεί περαιτέρω την κοινωνική σας ζωή, φέρνει ευκαιρίες να συναντήσετε φίλους, να κάνετε και κάποιο ταξίδι, αλλά εντείνει και τις ερωτικές προοπτικές. Η Πανσέληνος μάλιστα στις 24/6 στον τομέα του έρωτα μπορεί να φέρει ένα μεγάλο πάθος στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το ξεκίνημα του Ιουλίου είναι αρκετά ζόρικο, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε θέματα που αφορούν την υγεία κάποιου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον είτε και σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι, να μην έχετε έμπνευση, να είστε άτονοι ή οι επαγγελματικές σας προοπτικές αυτή τη στιγμή να σας δημιουργούν άγχος, αν δεν μοιάζουν με αυτό που έχετε κατά νου. Μέχρι τις 8/7 εκτείνεται το πιο ασαφές και ίσως τόσο ζόρικο κομμάτι του Ιουλίου, διότι μην ξεχνάμε ότι στις 6/7 έχουμε την τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που δημιουργεί τεράστια σύγχυση σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας κατεύθυνση.

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε έναν στόχο πιο εύκολα. Η ευεργετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση, μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο ή και σε επαγγελματικό.

Ακόμη πιο ευχάριστα θα είναι τα νέα στην πορεία του Ιουλίου, ειδικά μετά τις 21/7 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Το καλοκαίρι με κάποιο τρόπο ξεκινά εκεί για σας και θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε διακοπές, φλερτ, έρωτες. Αν έχετε άδεια, δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη περίοδο για διακοπές από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Αφήστε που θα σας συντροφεύει κι η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο που θα κοσμεί τις νυχτερινές βόλτες σας.

Στις 29/7 περνά στο ζώδιο σας ο Άρης και ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο. Ο Αύγουστος μπορεί να μην είναι βούτυρο στο ψωμάκι σας, αλλά όποιες κι αν είναι οι προκλήσεις του εσείς θα τις ξεπεράσετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Με τον Άρη σε όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο σας, σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ακόμη κι αν είστε σε διακοπές κάτι θα αποσπά την προσοχή σας και θα σας εξαναγκάζει σε δράση και αποφάσεις. Μέσα σε όλα όμως είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε, να βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 σχηματίζεται σε έναν τομέα πιο «ιδιωτικό», πιο παρασκηνιακό, πιο ευάλωτο για την ψυχολογία σας και μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Άλλοι μπορεί να έχετε έγνοιες για την υγεία κάποιου προσώπου ή μπορεί να σας απασχολεί ως ένα βαθμό κι η δική σας υγεία. Όμως, μην ξεχνάτε ότι έχετε και βοήθειες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 16/8 δεν σας αφήνει απροστάτευτους. Για κάποιους μπορεί η Νέα Σελήνη αυτή να αφορά μια ερωτική σχέση που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε όπως θέλετε τα συναισθήματα σας. Στις 11/8 ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας, πάνω στην ώρα που τον χρειάζεστε για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ακόμη, μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις και μάλιστα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έχουν κι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό θα βοηθήσει κι η επόμενη θέση της Αφροδίτης από τον Ζυγό μετά τις 16/8. Φαίνεται ότι θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα ελκύετε σαν μαγνήτης το χρήμα. Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται η όψη Ερμή-Άρη που επηρεάζει 18, 19/8 στο ζώδιο σας. Από τη μια θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο ενεργητικοί κι από την άλλη μπορεί να γίνετε πιο επιθετικοί και θερμοκέφαλοι στους τρόπους σας, μολονότι δεν φημίζεστε για τέτοιες συμπεριφορές. Προσπαθήστε όλη αυτή την ενέργεια να τη διοχετεύσετε σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, που θα αρχίσει η επιρροή της από τις 19/8 και θα ολοκληρωθεί στις 22/8, μπορεί να δείξει μια επαγγελματική μετάβαση σε κάτι που σας αρέσει περισσότερο και θα σας ωφελήσει και οικονομικά. Εξερευνήστε όλες τις θετικές προοπτικές για την καριέρα και το χρήμα με αυτό το φεγγάρι και ξεκινήστε και μια καθημερινότητα που θα ευνοεί περισσότερο και τη φυσική σας κατάσταση. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 22/8 και γίνεστε αυτόματα το επίκεντρο όλων.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο σας κάνει πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Όταν μια Νέα Σελήνη και μάλιστα τόσο ευνοϊκή, αφού η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό, συμβαίνει στην περίοδο των γενεθλίων μας, όπως σε σας τώρα, η επιρροή διατηρείται σε όλη τη γενέθλια χρονιά. Πάντως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε τους νέους σας στόχους, να γράψετε τι θα θέλατε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας του 2022 και συχνά πυκνά να ξαναδιαβάζετε αυτή τη λίστα, για να σας υπενθυμίζει προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργεια σας. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε με την ενέργεια μιας τόσο δυναμικής Σελήνης, που συνοδεύεται κι από το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να έχετε τεράστια εύνοια αυτές τις μέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ζυγό μέσα στον τομέα των οικονομικών κι αυτό σημαίνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και μάλιστα μπορεί να έχετε αύξηση των κερδών σας αυτό το διάστημα. Όταν περάσει κι ο Άρης στον Ζυγό στις 14/9, από τη μια θα νιώσετε ανακουφισμένοι (καθώς η πορεία του στο ζώδιο σας σας ζόρισε αρκετά το καλοκαίρι, δημιουργώντας ποικίλες εντάσεις στις σχέσεις σας) κι από την άλλη θα αυξηθούν οι οικονομικές σας φιλοδοξίες, αλλά και η όρεξη σας για έξοδα. Επειδή από το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής και θα συναντηθεί με τον Άρη στον Ζυγό, μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Γι’ αυτό μέχρι τις 26/9 φροντίστε να έχετε τιθασεύσει τα παρορμητικά έξοδα. Η Πανσέληνος στις 21/9 στους Ιχθύς, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να φέρει σε ένα σημείο καμπής μια σχέση για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Πιθανώς να αποφασίζετε μια επισημοποίηση ή αν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, μπορεί να πάρετε την απόφαση να σπάσετε κάποια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Στόχος είναι τα λεφτά αγαπητοί Παρθένοι τον Οκτώβριο κι εκεί φαίνεται ότι θα εστιάσετε την προσοχή και μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους επαγγελματικά και οικονομικά και θα επιδιώξετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ευκαιρίες να τονώσετε τα έσοδα σας, αλλά και τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήστε. Βέβαια, δεν πρέπει λεπτό να ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και κάποια πράγματα καθυστερούν, δεν γίνονται τη στιγμή που πρέπει ή διαφοροποιούνται σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε καλά, αλλά ότι χρειάζεται να είστε υπομονετικοί. Με τον ανάδρομο Ερμή ίσως χρειαστεί να ξαναδείτε παλιότερες συμφωνίες, να αλλάξετε όρους σε συμβόλαια ή να κάνετε επωφελείς ρυθμίσεις. Ακόμη, είναι μια περίοδος που φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε αρκετά με τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, οργανώνοντας καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα ώστε να διατρέφεστε σωστά, να γυμνάζεστε, να κάνετε τις αισθητικές σας παρεμβάσεις για να τονώσετε την εμφάνιση σας. Αποφύγετε βέβαια ακραίες αλλαγές στο στιλ σας την περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Στις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες αναταράξεις με συγγενείς και άτομα που συγκατοικείτε ή να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ερωτικά δεν είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή για σας και μπορεί να νιώσετε κάποια απόσταση από το ταίρι σας ή αν είστε μόνες-οι τα ευρήματα να μην σας ενθουσιάζουν. Οι ορθές πορείες Δία και Κρόνου θα βοηθήσουν να έχετε περισσότερες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό αν είστε σε φάση αναζήτησης εντατικοποιείστε τις προσπάθειες σας, κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 20/10 πάλι αφορά θέματα οικονομικών, κυρίως όμως ό,τι σχετίζεται με διατροφές, ασφάλειες, μπόνους, επενδύσεις, χρήματα που διαχειρίζεστε εσείς για άλλους και είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις ή και ασυμφωνίες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]