Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Η νέα χρονιά μπαίνει με θετικότερες προοπτικές για το ζώδιο σας, καθώς ο Ιανουάριος βρίσκει τις περισσότερες πλανητικές επιρροές σε αρμονία. Βέβαια, υπάρχει ο Άρης στον Τοξότη που λειτουργεί κάπως σαν ένας μοχλός πίεσης στην καθημερινότητα ή σας ζορίζει με κάποια συναισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να διαχειριστείτε την επιρροή του. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της καλλιτεχνικής έκφρασης, των χόμπι και των σπορ και σας ενθαρρύνει να βρείτε τρόπο να περάσετε όμορφα στις γιορτές, αλλά και γενικότερα να βάλετε στο ημερήσιο πρόγραμμα σας χρόνο για να ασχολείστε όχι μόνο με όσα πρέπει, αλλά και όσα σας δίνουν χαρά και σας ξεκουράζουν. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα που μπορεί να δείξει πιθανά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή ή να σας βάλει σε διαδικασία αναθεωρήσεων. Από την άλλη, μπορεί να φουντώνει τις επιθυμίες σας και να σας κάνει κάπως απρόσεκτους στις επιλογές σας. Από τα μέσα Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της εργασίας και των καθημερινών σας ασχολιών και χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και στην επικοινωνία, ειδικά αν αφορά δουλειά. Τσεκάρετε τι μηνύματα, μέιλ, στέλνετε κι αν έχουν παραληφθεί σωστά, προσέξτε τις παρεξηγήσεις με συναδέλφους, προϊσταμένους, ανωτέρους και μην είστε αφηρημένοι σε ό,τι κάνετε. Ο Ερμής θα προχωρήσει ανάδρομος στις 26/1 στον Αιγόκερω, δημιουργώντας κάπως λιγότερα προβλήματα στην επικοινωνία. Όμως μπορεί να είναι η αιτία να έρθει από το παρελθόν κάποιο πρόσωπο που σχετιζόσασταν. Μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να μπείτε σε μια διαδικασία να στείλετε ένα μήνυμα και να επιδιώξετε επαφές. Η Πανσέληνος αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο φέρνοντας συναισθηματική και ψυχολογική πίεση. Ευτυχώς η επιρροή της δεν θα κρατήσει πολύ. Ο Άρης από τις 24/1 θα εγκαταλείψει την πολιορκία προς το ζώδιο σας και θα πάρει μια θέση πιο υποστηρικτική στον Αιγόκερω.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Οι πρώτες 3 ημέρες του Φεβρουαρίου εξακολουθούν να θυμίζουν λίγο Ιανουάριο, με την έννοια ότι υπάρχει ένταση, αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας και δυσκολίες στην επικοινωνία και στις σχέσεις. Βλέπετε εξακολουθεί ο κυβερνήτης σας Ερμής να είναι ανάδρομος μέχρι τις 3/2 και παράλληλα έχουμε και μια αρκετά απαιτητική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Αυτή η Νέα Σελήνη ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και στα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Μια νέα αρχή διαφαίνεται σε αυτούς τους τομείς, αλλά προς το παρόν δεν πρέπει να βιαστείτε σε τίποτε. Θα αφήσετε να περάσουν οι πρώτες τρεις ημέρες και μετά θα τακτοποιήσετε ό,τι χρειάζεται. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και μια πρόταση για εργασία μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σε κάτι που φαίνεται να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ή μπορεί να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο να ασχοληθείτε. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Φεβρουάριος είναι ο πλέον υποστηρικτικός μήνας για σας και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Αιγόκερω και σας πριμοδοτούν σε όλα τα επίπεδα, στον έρωτα, στις σχέσεις, στη δημιουργία, στα παιδιά. Μάλιστα στις 16/2 Αφροδίτη και Άρης συναντώνται σε μια όψη συνόδου μέσα στον τομέα του έρωτα. Για κάποιες-ους ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Η όψη αυτή σας καλεί να παθιαστείτε με κάτι, είτε είναι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, την απόφαση για έναν απόγονο, ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα βαθαίνει το συναίσθημα σας. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και κάποιο παρασκήνιο ή μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας. Μετά τις 18/2 ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και επιθυμείτε περισσότερη αρμονία και αγάπη στη ζωή σας, κάνοντας τις επιλογές που σας οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος ξεκινά με έμφαση στις πιο σημαντικές σας σχέσεις με τους άλλους -προσωπικές κι επαγγελματικές- και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς, στον 7ο οίκο των «άλλων» στη ζωή σας, σας μαθαίνει πώς να δίνετε και να παίρνετε αγάπη, σεβασμό, υποστήριξη. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο αυτή η επιρροή μπορεί να σημαίνει νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και θα παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Πολύ διαφορετική η εικόνα στις 3/3, καθώς Αφροδίτη-Άρης-Πλούτωνας συναντιούνται για τελευταία φορά σε σύνοδο στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια μέρα πιο δύσκολη, αφού σας πάει στα βαθιά των ερωτικών σχέσεων, αλλά σας βάζει και σε παιχνίδια που ίσως νιώθετε άβολα. Ο Πλούτωνας δείχνει χειριστικές συμπεριφορές πολλές φορές και άδικες. Προσοχή στην αποκάλυψη μυστικών σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και επίσης αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα και να θυμώσετε με ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον. Στις 5/3 με τη θεαματική όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας πρότασης συνεργασίας, μιας πρότασης γάμου ή να κάνετε μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον που ίσως σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις. Αφροδίτη και Άρης αλλάζουν ζωδιακή θέση στις 6/3 και για το υπόλοιπο του μήνα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε περισσότερο τόσο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όσο και με τα θέματα της δουλειάς. Ξεκινά μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος από τώρα μέχρι τα μέσα Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς, να δείτε τις προοπτικές αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να βρείτε τρόπους να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 στο ζώδιο σας επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες και φέρνει την ολοκλήρωση μιας κατάστασης ή μιας σχέσης. Θα είστε πιο συναισθηματικοί κι ευάλωτοι σε αυτή τη φάση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι προτεραιότητα έχει πώς νιώθετε εσείς. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν μετά τις 20/3, ενώ στις 28/3 προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρχουν αναβολές σε στόχους.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες παίρνουν θέση απέναντι σας στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών στους Ιχθύς. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Και συνήθως τα σενάρια είναι δύο. Είτε αποφασίζετε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να τις λήξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Το ζώδιο των Ιχθύων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Φυσικά μέσα στους πλανήτες που θα βρίσκονται στους Ιχθύς μετά τις 15/4 θα βρίσκεται και ο Άρης, ο πλανήτης του «πολέμου», άρα και κάποιες ασυμφωνίες, εντάσεις και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα σωστά επιχειρήματα και την ανάλογη ευελιξία δεν θα έχετε όμως σημαντικό πρόβλημα. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους βαδίζετε και σε ποια κατεύθυνση. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Ο μήνας ξεκινά με μια σημαντική Νέα Σελήνη μέσα στον τομέα των οικονομικών σας και των επενδύσεων σας, που επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου. Καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα, μπορεί αρχικά να έχετε κάποιες φοβίες και να μη θέλετε να κάνετε αλλαγές. Πιθανώς όμως να επηρεάζεστε κι από τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 5/4 και δημιουργεί μεγαλύτερο στρες σε θέματα δουλειάς ή σας βρίσκει ιδιαίτερα κουρασμένους και καταβεβλημένους από τις υπερπροσπάθειες. Ευτυχώς η επιρροή αυτή θα είναι βραχεία, αλλά καλά θα κάνετε να προστατεύσετε την υγεία σας, αλλά και την ενέργεια σας. Μετά τις 6/4 σταδιακά ο έρωτας φαίνεται ότι θα παίζει ένα πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και όλη αυτή η διάθεση θα απογειωθεί στις 12/4 με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, στις 27/4 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και στις 30/4 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία. Στις 30/4 έρχεται και η πρώτη έκλειψη του 2022 στο ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη που ανοίγει διαφορετικούς ορίζοντες στα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Ετοιμαστείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο και πιθανώς να αλλάξετε και τη θεώρηση σας για το μέλλον.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος είναι μήνας περιπέτειας, καθώς ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες που θα φανερώσουν τις καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως σας ζητά να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας και στο καινούριο που έρχεται, χωρίς να αμφιβάλλετε στιγμή και χωρίς να επιτρέπετε στον εαυτό σας απαισιόδοξες σκέψεις. Η μεγαλύτερη έμφαση στον μήνα αυτό πέφτει στον τομέα που θα γυρίσει ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής. Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Στις 9/5 γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 11/5 μέχρι τις 4/6. Στο ανάδρομο ταξίδι του θα μοιραστεί ανάμεσα στους Διδύμους μέχρι τις 23/5 και τον Ταύρο μέχρι τις 4/6. Σε αυτή τη πορεία θα σας υποχρεώσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς σας στόχους και πιθανώς να τροποποιήσετε ό,τι δεν σας αρέσει. Ακόμη, είναι μια περίοδος που είναι πιθανόν να προκύψουν προτάσεις με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Αν πρόκειται για κάτι που σας έχει ξαναπροταθεί στο παρελθόν δεν έχετε πρόβλημα. Στα καινούρια όμως κάνετε υπομονή μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός ο κυβερνήτης σας για να κάνετε ξεκινήματα. Στις 11/5 ο Δίας προχωρά στον Κριό μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, δίνοντας από τώρα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου έμφαση στα οικονομικά σας. Σίγουρα το πόσο καλά αμείβεστε θα παίξει σπουδαίο ρόλο και στις επαγγελματικές σας επιλογές. Μέχρι τις 24/5 ο Άρης θα εξακολουθήσει το στενό μαρκάρισμα προς το ζώδιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, αλλά και στον γάμο. Είναι μια περίοδος που ίσως χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Και πάλι η συμβουλή μου είναι να μην προχωρήσετε σε δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις ελαφρά τη καρδία πριν τις 4/6, για να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/5 στον Σκορπιό δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας, αλλά η δύσκολη όψη της προς τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κάποια προβλήματα στα θέματα της εργασίας με συναδέλφους, προϊσταμένους, κλπ. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη. Ο Ήλιος θα προχωρήσει την 21η Μαΐου στους Διδύμους, ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα άλλωστε θα λάβει χώρα και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων. Καιρός για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή για μια αλλαγή στην κατεύθυνση της δουλειάς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια και μάλιστα να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε μια «μεγάλη» κίνηση αυτό τον μήνα, που θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής αφήνει πίσω του τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στις 4/6 και στις 13/6 περνά στον τομέα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται ο Ήλιος μέχρι τις 21/6 και η Αφροδίτη από τις 23/6 μέχρι τις 17/7. Αν πρέπει να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις, αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ή παρουσιάσεις, ή αν πρέπει να αξιολογηθείτε για τη δουλειά σας, ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο όμως φαίνεται ότι αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση. Όχι ότι θα λέγατε όχι σε μια προαγωγή ή έναν τίτλο, χωρίς όμως τις απαραίτητες οικονομικές εξασφαλίσεις δεν θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Άρης και Δίας θα πορεύονται εξάλλου μέσα στον τομέα των οικονομικών, αποτελώντας ένα καλό κίνητρο για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Φυσικά αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει και τα τυχερά του και να έλξετε κάποια δώρα, μπόνους ή έξτρα παροχές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 23/6 θα στηρίζει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή και θα σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομές και επαφές με άτομα διαφορετικά από σας. Μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και μέσω της δουλειάς θα μπορούσατε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 14/6 αποτελεί ένα σημείο που ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Ο Ιούλιος, μολονότι δεν είναι ο πιο ήπιος μήνας του καλοκαιριού για σας, δε θα είναι τόσο απαιτητικός όσο για άλλα ζώδια. Ξεπερνώντας μια πρόσκαιρη ένταση στις 2/7 που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να προβληματιστείτε σε θέματα οικονομικών ή προσωπικών σχέσεων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, το υπόλοιπο του μήνα θα είναι αρκετά πιο άνετο. Καταρχάς στις 5/7 ο Άρης θα πάρει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας προχωρώντας στον Ταύρο και μένοντας εκεί μέχρι τις 20/8. Από αυτό το γήινο και πρακτικό ζώδιο θα σας υποστηρίζει σθεναρά στους στόχους που θα θέσετε, ειδικά τους μακροπρόθεσμους των επαγγελματικών ή των σπουδών, ενώ θα σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες, ταξίδια, άνοιγμα των πνευματικών σας οριζόντων. Με ένα μοναδικό τρόπο θα σας απαλλάξει κι από το άγχος που μπορεί να είχατε για θέματα οικονομικά όλο τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Ιουλίου. Όσες κι αν είναι οι απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε. Από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 θα έχετε στο πλευρό σας και τη στήριξη από τον κυβερνήτη σας Ερμή που θα περάσει στον Καρκίνο. Μάλιστα αν υπήρχαν προβλήματα, σύγχυση ή αγωνία για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, από αυτή τη θέση ο Ερμής θα σας δώσει τις απαντήσεις που έχετε ανάγκη. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω είναι μια έντονη φάση της Σελήνης αυτό τον μήνα και μολονότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό σας ζώδιο μπορεί να δείξει τριγμούς σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και την απόφαση να πάρετε απόσταση ή τον χρόνο σας αν νιώθετε να υπάρχουν διαφορές που δεν επιλύονται. Προσέξτε παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και την ασυνεννοησία που μπορεί να εκδηλώνεται αυτές τις μέρες όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες ή ακόμη και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα ευνοεί την καριέρα και τις σχέσεις με ανωτέρους στη δουλειά, ενώ θα σας κάνει πιο «ορατούς» στον επαγγελματικό σας στίβο. Όμως η θέση της στον Καρκίνο μετά τις 18/7 σας ταιριάζει περισσότερο και προσφέρεται το διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 11/8 για τις πιο γλυκές και άνετες διακοπές του φετινού καλοκαιριού. Καθώς ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 προχωρούν στον Λέοντα, θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να χαλαρώσετε τις εντατικές προσπάθειες που κάνετε στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε λίγο κάνοντας ένα ταξιδάκι ή πηγαίνοντας σε έναν τόπο που σας γαληνεύει ψυχικά. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη, μια καινούρια ασχολία ή πρόταση, ακόμη και μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ή θα αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σας αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ο φετινός Αύγουστος σίγουρα δεν πάει στις ράγες για κανέναν, καθώς όλο και θα εμφανίζονται παράγοντες που απειλούν σε εκτροχιασμό ακόμη και τον πιο οργανωμένο εκπρόσωπο του ζωδίου σας. Οπότε πάρτε απόφαση από την αρχή ότι θα υπάρχουν σημεία που θα σας ζορίσουν μέσα στον μήνα, ακόμη κι αν αυτό δεν αφορά γεγονότα στη δική σας ζωή αλλά των άλλων γύρω σας που επηρεάζουν έμμεσα και σας. Ο μήνας ξεκινά με την τριπλή σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και το Κάρμα στον Ταύρο στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, που με κάποιο τρόπο ταρακουνά ίσως τις πεποιθήσεις σας και την κοσμοθεωρία σας ή σας καλεί να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Δεν είναι μια κακή επιρροή για σας, αντιθέτως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι σε αυτή τη φάση. Τα μάτια σας ανοίγουν στις διευρυμένες επαγγελματικές προοπτικές σας και θα επιδιώξετε περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία στη δράση σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 4/8 θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τον επόμενο στόχο σας και να κάνετε βήματα προς την υλοποίηση του. Όσο απαιτητικά ή περίεργα κι αν είναι τα πράγματα μέχρι τις 20/8 έχοντας τον Άρη συμπαραστάτη και βοηθό σας από τον Ταύρο, μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων και των σχέσεων. Πολύ διαφορετική η εικόνα του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, που ο Άρης παίρνει θέση πολιορκίας προς το ζώδιο σας από τους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει για τους επόμενους επτά μήνες. Περισσότερα γι’ αυτό σε λίγο. Στις 11-12/8 έχουμε τον σχηματισμό μιας ιδιαίτερα δύστροπης Πανσελήνου που επηρεάζει περισσότερο την επικαιρότητα παγκοσμίως και λιγότερο τα προσωπικά σας δεδομένα. Η Πανσέληνος αυτή θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα υγείας-φυσικής κατάστασης και εργασίας. Μπορεί να έχετε εκκρεμότητες και ένα σωρό δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσετε ίσως πριν φύγετε διακοπές, ή μπορεί να σας απασχολούν και θέματα που αφορούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή άτομα που ηγούνται στη δουλειά σας. Φυσικά και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας περισσότερο σε αυτή τη φάση και πιο πειθαρχημένοι και στη διατροφή σας. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα θετικές προς το ζώδιο σας, καθώς έχουμε τον σχηματισμό τριών αρμονικών όψεων που είναι βοηθητικές προς εσάς. Αναφέρομαι στο τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία. Το διάστημα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 είναι πράγματι το πιο ευχάριστο, ανέφελο και δημιουργικό του Αυγούστου, που θα περάσετε καλά είτε είστε διακοπές είτε ετοιμάζετε τα φιλόδοξα σχέδια σας για το φθινόπωρο. Και ερχόμαστε στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους, που θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας μέσα στους επόμενους επτά μήνες κυρίως σε θέματα που άπτονται της καριέρας, αλλά και της οικογένειας. Για κάποιους από σας μπορεί η επιρροή αυτή να αφορά μια απόφαση που πήρατε νωρίτερα μέσα στον μήνα ή και τον προηγούμενο σε σχέση με τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σας. Τώρα λοιπόν θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αυτής της απόφασης, ή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον δουλειάς ή και σπουδών, που από τη μια θέλετε ιδιαίτερα να επιτύχει, αλλά από την άλλη ξέρετε ότι θα χρειαστεί να δώσετε μάχες προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ρευστότητα και η αστάθεια θα είναι η μόνη σταθερά μετά τις 20/8, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει ειδικά εσείς να φοβάστε. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα δυναμική και δείχνει ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που καλείστε να εγκαινιάσετε κυρίως στο κομμάτι της καριέρας. Ο αγώνας δεν θα είναι σίγουρα εύκολος, αλλά και η δόξα θα είναι μεγάλη μόλις ολοκληρωθεί.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεμάτος εκπλήξεις αγαπητοί μου Παρθένοι. Βλέπετε ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, άρα ο πιο σημαντικός πλανήτης για σας, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου ανάδρομος πότε στον Ζυγό (από τις 9/9 ως τις 23/9) και πότε στο δικό σας ζώδιο (από 23/9 μέχρι τις 2/10) κι αυτό φτάνει για να δημιουργήσει ένα περίεργο αλαλούμ στην καθημερινότητα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας κακός μήνας για σας. Τουναντίον. Με την Αφροδίτη να προχωρά στο ζώδιο σας στις 5/9 μέχρι τις 29/9 θα έχετε και τις καλές σας στιγμές. Όλα ξεκινούν στις 3/9 που ο Ερμής από τον Ζυγό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία δείχνοντας κάποιες δυσκολίες ή και παιχνίδια εξουσίας σε κάποιες σχέσεις. Ακόμη κι αν είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκνευρίζεστε κιόλας. Αυτή την όψη με τον Δία ο Ερμής θα την σχηματίσει τρεις φορές μέσα στη φθινοπωρινή περίοδο, έτσι ό,τι προκύψει στις αρχές του μήνα θα αναθεωρηθεί αργότερα στις 19/9 και θα οριστικοποιηθεί κοντά στις 12/10 που σχηματίζεται για τρίτη φορά η όψη. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ζυγό στις 9/9 μέσα στον τομέα των οικονομικών και των πρακτικών επαγγελματικών σας θεμάτων. Ίσως επανεκτιμήσετε στο διάστημα αυτό τη σχέση σας με το χρήμα. Πιθανώς να προκύψουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις σε οικονομικό επίπεδο που πρέπει να ανταποκριθείτε, γι’ αυτό μην ξανοίγεστε ιδιαίτερα με έξοδα. Καθώς από τη φύση σας είστε πολύ αγχώδεις, είναι κρίμα για κάποια αχρείαστη αγορά να στρεσάρεστε στο τέλος του μήνα πώς θα τα βγάλετε πέρα με τις όποιες υποχρεώσεις σας. Στις 10/9 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ακριβώς απέναντι σας στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι η στιγμή που το φεγγάρι φωτίζει τόσο τα όμορφα όσο και τα άσχημα που υπάρχουν στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα ή να βάλετε μια σχέση σε νέες βάσεις. Θέλετε τόσο πολύ να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε με τον Ποσειδώνα απέναντι σας χρόνια τώρα, που ίσως παραβλέπετε κάποια κόκκινα σημαιάκια. Αυτό τον μήνα όμως πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Σαφώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σάς γεμίζει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σας βοηθήσει να έλξετε νέα πρόσωπα, αλλά πρέπει να προσέξετε ποιον ερωτεύεστε. Μήπως είστε ερωτευμένοι με αυτό που θα μπορούσε να είναι ο άλλος κι όχι με αυτό που είναι πραγματικά. Χρειάζεται μια ειλικρινής και ξεκάθαρη ματιά για να ξέρετε πώς και με ποιον πορεύεστε. Στις 16/9 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και είναι μια μέρα που πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις στις σχέσεις τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 23/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στην οδήγηση και φυσικά συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχετε να κάνετε για να μην διαφεύγουν λεπτομέρειες. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό υπόσχεται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά στις 26/9, αλλά μέχρι τις 2/10 που έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας καλά θα κάνετε να είστε σε εγρήγορση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 θα φέρει περισσότερη αρμονία στην προσωπική σας ζωή και θα είναι βοηθητική τον Οκτώβριο και στα οικονομικά σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Στο πρώτο μέρος του μήνα με τον κυβερνήτη σας Ερμή να γυρίζει ορθός στο ζώδιο σας στις 2/10 θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη διαύγεια, ενώ θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς θα το διεκδικήσετε. Ο Ερμής θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, να γίνετε πιο κατανοητοί στο περιβάλλον σας, και οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες. Ακόμη, μέχρι τις 10/10 που θα παραμείνει στο ζώδιο σας, ευνοεί μικρές αποδράσεις και ταξίδια, συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα βοηθούν να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά θέματα. Ενώ αν υπήρχαν μέσα στον Σεπτέμβριο προβλήματα ή κωλυσιεργίες σε ένα οικονομικό ζήτημα, θα επιλυθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και ιδιαίτερα όταν περάσει και ο Ερμής στον Ζυγό μετά τις 10/10. Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχετε μια καταπληκτική ιδέα για δουλειά ή να σας προτείνουν κάτι που θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν και στη διάρκεια της Πανσελήνου στον Κριό στις 9/10. Το πώς ακριβώς θα εκδηλωθεί η επιρροή φυσικά εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι η ρύθμιση ενός χρέους, για άλλους χρήματα που σας οφείλονταν κι επιτέλους έρχονται στα χέρια σας. Η πρακτικότητα σε κάθε περίπτωση είναι η καλύτερη οδηγία γι’ αυτό το φεγγάρι, ενώ κρίνονται απαγορευτικές οι παρορμητικές κινήσεις και το ρίσκο. Πέρα από το οικονομικό, η Πανσέληνος θα μπορούσε να σημαίνει και αναταράξεις σε μια προσωπική σχέση, την αναμόχλευση των συναισθημάτων σας ή το τέλος μιας κατάστασης στα προσωπικά σας. Μην το βάζετε κάτω, γιατί μετά τις 23/10 ξημερώνει μια καλύτερη μέρα και στον αισθηματικό τομέα. Το πιο σημαντικό είναι ότι φτιάχνει η διάθεση σας, είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και δημιουργούνται πολλαπλές ευκαιρίες γνωριμιών που μπορεί να καταλήξουν σε σχέσεις. Βλέπετε ο Δίας, ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας, περνά στους Ιχθύς στις 28/10 ακόμη μια φορά και ανοίγει τους ορίζοντες σας. Μέχρι τις 20/12 που θα παραμείνει μέσα στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων, συνεργασιών και του γάμου, θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είτε για μια νέα σχέση είτε για μια επισημοποίηση. Από τις 23/10 που Ήλιος και Αφροδίτη θα περάσουν μαζί στον Σκορπιό, θα βοηθήσουν σε θέματα επικοινωνίας, θα έχετε περισσότερη όρεξη να δείτε φίλους και θα είστε πιο κοινωνικοί. Στις 25/10 θα έχουμε την πρώτη φθινοπωρινή έκλειψη στον Σκορπιό κι αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα λόγια, αλλά και σε αυτά που γράφετε ή δημοσιοποιείτε. Ο μήνας θα τελειώσει με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά στις 30/10 στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας. Η διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα είναι αρκετά εκτενής μέχρι τις 12/1/23 και σε αυτό το διάστημα μπορεί να μη νιώθετε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη δουλειά σας ή μπορεί να απογοητεύεστε από καθυστερήσεις, αναβολές ή απρόοπτα. Προσπαθήστε να μην σας παίρνει από κάτω και να έχετε στο πλευρό σας καλούς συμβούλους και ανθρώπους που ανεβάζουν το ηθικό σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Καλωσορίστε έναν πολυάσχολο μήνα με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, τις γνωριμίες, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Η εποχή του Σκορπιού, που εκτείνεται μέχρι τις 22/11, ξυπνά μέσα σας την περιέργεια να μάθετε περισσότερα, αλλά και να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε στο περιβάλλον σας. Σαφώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής όσο βρίσκονται στον Σκορπιό στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί και στις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά σας. Το πιο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι κοντά στην έκλειψη στις 8/11. Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που δέχεται τη σύνοδο από τον πλανήτη του ξαφνικού, τον Ουρανό. Έτσι μπορεί να έχετε κάποιες απρόσμενες εξελίξεις εκείνες τις ημέρες. Η έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και ρίχνει φως είτε σε θέματα νομικής φύσης είτε σε θέματα σπουδών. Αν ασχολείστε με τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, μπορεί να έχετε εξελίξεις. Ακόμη μπορεί να κλείνει οριστικά μια υπόθεση σας, να παίρνετε πτυχίο ή να αποφασίζετε να μη συνεχίσετε κάποιες σπουδές που είχατε ξεκινήσει αν νιώθετε ότι πιέζεστε πολύ. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική τροπή σε μια νομική υπόθεση που δεν την είχατε υπολογίσει. Μη ξεχνάτε ότι σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους και μπορεί να πυροδοτεί απαιτητικές καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή, στην καριέρα, αλλά και στο κοινωνικό σας προφίλ. Κάποιες απογοητεύσεις πιθανώς να μην είναι εύκολο να τις αποφύγετε, ειδικά σε σχέσεις με ανωτέρους και συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα από τις 10/11 μέχρι τις 16/11 που φιλοξενεί κάποιες πιο τυχερές όψεις, για να αναστρέψετε μια κατάσταση ή για να κερδίσετε πόντους σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα με τις εισόδους της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Τοξότη, στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια. Θα επιθυμείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας ζητήματα, να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού και να δυναμώσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 μπορεί να συνδέεται με μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού ή μια μετακόμιση αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας. Ο Δίας στις 23/11 γυρίζει σε ορθή πορεία στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και φέρνει περισσότερη τύχη στις επαφές σας με τους άλλους και πιθανώς την επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Νοέμβριος 2022

Πριν αναλύσω τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες του Νοεμβρίου, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι βαδίζουμε προς το τέλος μιας εποχής και την ανατολή μιας άλλης που θα έρθει με τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές του 2023. Με κάποιο τρόπο οι δυο τελευταίοι μήνες του 2022 είναι η αρχή του τέλους ενός κύκλου που άνοιξε στην πραγματικότητα το 2008. Σε πλανητικό επίπεδο άλλωστε όλα εκεί παραπέμπουν… στο κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου. Τον Νοέμβριο, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, ο Δίας θα περιδιαβαίνει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Στη νέα χρονιά ο Δίας θα επιστρέψει στον Κριό, οι εκλείψεις θα ξεκινήσουν στον άξονα Κριού-Ζυγού, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του πτήση στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δώσουμε κι εμείς τέλος σε ό,τι δεν μας επιτρέπει να εξελιχτούμε, σε αδιέξοδες σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές. Κάποια «αντίο» φαίνεται ότι θα είναι αναπόφευκτο να ειπωθούν αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα κοντά στη δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι η Αφροδίτη που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ότι για άλλη μια φορά θα εστιαστούμε στα θέματα των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, αφού αυτά θα μας προβληματίζουν περισσότερο. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει ξαφνικά και απρόσμενα προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της. Όμως μέσα σε ένα μήνα που έχει αρκετά απαιτητικές όψεις, υπάρχουν κι αυτές που γλυκαίνουν τη διάθεση μας, βγάζουν από μέσα μας πιο ρομαντικά συναισθήματα και ενισχύουν την αισιοδοξία μας, όπως το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς ή τα τρίγωνα του Ερμή και του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη από τις 16/11 όσο ο Ερμής από τις 17/11 θα προχωρήσουν στον αισιόδοξο Τοξότη μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλύτερης διάθεσης και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας και μας κάνει πιο πρόθυμους να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Το κλειδί στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

[...]