Παρθένος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Ο Ιανουάριος θα σας δώσει τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε ένα μέλλον γεμάτο θετικές προοπτικές, αλλά το πρώτο του μέρος θα δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος, καθώς φιλοξενεί τόσο την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01, όσο και την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους. Έτσι μέχρι τις 18/01 το ανικανοποίητο και η αίσθηση ότι δεν συντελείται η πρόοδος που θα επιθυμούσατε σε βασικούς τομείς στη ζωή σας θα είναι έντονα. Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στο συναίσθημα και στις σχέσεις σας, φιλικές και ερωτικές, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ένα συνεργάτη ή ακόμη κι από τον σύντροφό σας, ή να νιώθετε ότι ξεπερνιούνται κάποια όρια στη σχέση. Από την άλλη, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας προβληματίσει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν. Μέχρι τις 18/01 μην περιμένετε να βγάλετε άκρη όμως και μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ένα μήνυμα από έναν πρώην ή μια τυχαία συνάντηση. Ακόμη, αν είστε μόνοι-ες πιθανώς να μην νιώθετε σιγουριά σε μια νέα γνωριμία ή να μην έχει ξεκαθαρίσει το προς τα πού πάει αυτή η γνωριμία ή το φλερτ. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σίγουρα μετά τις 18/01 και εκεί θα είστε πλέον βέβαιοι να αποφασίσετε για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Μέχρι τις 12/01 μπορεί να αντιμετωπίζετε και προβλήματα σε θέματα επαγγελματικά με συναδέλφους, πελάτες ή και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με λάθη, καθυστερήσεις, αναβολές ή και με περισσότερη σύγχυση σε καθημερινό επίπεδο. Μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά και στην επαγγελματική σας ζωή. Αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά ή αν έχετε μια καλή ιδέα που θέλετε να προτείνετε, η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών τον Δία. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 27/01 η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς σηματοδοτώντας την εκκίνηση ενός ιδιαίτερα ερωτικού και κοινωνικού διαστήματος για το ζώδιο σας.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Με τον Ήλιο μέχρι τις 18/02 και τον κυβερνήτη σας Ερμή από τις 11/02 στον Υδροχόο, θα έχετε πολλή δουλειά αλλά και εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Το πιο απαιτητικό κομμάτι του Φεβρουαρίου εκτείνεται στις πρώτες μέρες του και συγκεκριμένα στις 4 και 5/02 που έχουμε τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού και Αφροδίτης-Άρη, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες, να βεβαιώνεστε ότι έχετε συνεννοηθεί πλήρως για να μην υπάρχουν εκπλήξεις και να αποφεύγετε να τραβήξετε στα άκρα μια κατάσταση. Οι σπασμωδικές και αντιδραστικές ενέργειες δεν θα σας οδηγήσουν σε μια ασφαλή κατάσταση, αντιθέτως μπορεί να πυροδοτήσουν ακόμη μεγαλύτερες αναταραχές. Με το φεγγάρι αυτό φροντίστε λίγο περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε και μην το επιβαρύνετε με εξόδους. Έχετε όλο το υπόλοιπο του μήνα για να το ρίξετε έξω. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 19/02 θα βοηθά στον τομέα του έρωτα και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ονειρικό πλαίσιο για σας που έχετε ήδη μια σχέση. Αδράξτε την ευκαιρία για να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφό σας, ώστε να αναθερμάνετε τον δεσμό σας. Αν είστε μόνες-οι επίσης η όψη αυτή βοηθά να βρείτε κάποιον-α που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Μετά τις 19/02 που περνά ο Ήλιος στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Σε λίγες εβδομάδες στον τομέα αυτό θα ξεκινήσει η επιρροή του Κρόνου, καθώς στις 07/03 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Όπως καταλαβαίνετε θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας των επόμενων σχεδόν 3 χρόνων με πολλά ξεκαθαρίσματα, αλλά και νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ευκαιρίες γνωριμιών για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να έχει και μακροχρόνιες προοπτικές με αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού θα βελτιώσει τις οικονομικές σας προοπτικές και θα συμβάλει στο να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσω μιας επένδυσης, ενός μπόνους, μιας αύξησης ή μέσω και του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος φέρνει σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο, ερωτικό, φιλικό, οικογενειακό και φυσικά και τις συνεργασίες. Απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα λάβει θέση άλλωστε ο Κρόνος στις 07/03 μέχρι τις αρχές του 2026. Ο Κρόνος απαιτεί να βάλετε στο μικροσκόπιο τις πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τι σας προσφέρει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά και τι προσφέρετε κι εσείς στην όποια σχέση έχετε. Τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, έχετε να πάρετε μαθήματα δέσμευσης και ευθύνης στις σχέσεις σας, αλλά και αντικειμενικότητας στην κρίση σας. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο ανθεκτικές και συμπαγείς και όσες δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια απλά θα τελειώσουν. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Στον ίδιο τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών θα συμπορεύονται με τον Κρόνο ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Με κάθε τρόπο αυτός ο μήνας σας ζητά να δείτε το «εμείς» στη ζωή σας και να στηρίξετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν ή πιστεύουν σε σας. Η διπλωματία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, όμως θα υπάρχουν μέρες που μπορεί να σας φέρνουν στα όρια σας. Κάποιες από αυτές είναι γύρω στις 07/03 που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και στις 16/03 η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις από το περιβάλλον σας οικογενειακό ή επαγγελματικό, αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά και αρκετή σύγχυση προς το παρόν για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Όλο αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε προσωρινά άγχος και πίεση. Κι εδώ είναι που πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, πώς θα εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα ή τον θυμό σας. Σαφώς οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για να πάρετε παρορμητικά αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή σχέσης. Θα πρέπει αξιοποιώντας τον Κρόνο (υπομονή, επιμονή, πειθαρχία) να δείτε τα δεδομένα που έχετε, να τα αξιολογήσετε σωστά και να εκδηλώσετε τη δράση και τις επιθυμίες σας μετά τις 21/03 που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Κριό. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 στην αρχή μπορεί να σας φανεί δύσκολη, καθώς θα νιώθετε ότι στη ζωή σας τίποτε δεν είναι σταθερό και ασφαλές. Αν το καλοσκεφτείτε όμως στην πραγματικότητα στη ζωή μας τίποτε δεν είναι σταθερό, όλα αλλάζουν. Ευτυχώς από τη φύση σας είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι και θα βρείτε τον τρόπο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Στις 25/03 ο Άρης, μετά από 8 μήνες που βρισκόταν σε όψη πολιορκίας προς το ζώδιο σας, θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, κουραστικό και αγωνιώδες διάστημα. Σαφώς θα είναι πιο βοηθητικός για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να έχετε επιτυχία.

Καλό μήνα Παρθένοι μου! Ο Απρίλιος είναι ένας δυνατός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας.

Οι πλανήτες στον Κριό σηματοδοτούν μια πιο εσωτερική περίοδο που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Παρθένοι. Πέραν όλων των άλλων ο Απρίλιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε το ρίσκο. Στις 03/04 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο διευκολύνοντας σας αρκετά σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, σπουδών, νομικών υποθέσεων, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό. Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη, ενώ θα σας απασχολεί περισσότερο το μέλλον παρά το παρόν κάνοντας πλάνα σε όλα τα επίπεδα. Η Πανσέληνος στις 06/04 φέρνει και πάλι τις έγνοιες περί οικονομικών σε πρώτο πλάνο, παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό για σας. Στις 11/04 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας στους Διδύμους και θα σχηματίσει αμέσως ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνοντας ευκαιρίες στην καριέρα σας. Θα είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας, ενώ μπορεί να δεχτείτε μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ευνοήσει τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική σας ζωή. Πράγματα που σας κρατούσαν πίσω τους προηγούμενους μήνες θα δείτε σταδιακά να φεύγουν από τον δρόμο σας, ενώ θα υπάρχει μεγαλύτερη προθυμία από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας στηρίξει και να σας ενισχύσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, η πιο τυχερή όψη του Απριλίου στις 12/04 σας καλεί να παραδοθείτε στις πιο βαθιές ερωτικές επιθυμίες σας, αλλά να είστε και αποδέκτες κερδών σε οικονομικό επίπεδο. Στις 14/04 έρχεται μια πιο δύσκολη μέρα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από μια σχέση. Ο Κρόνος ριζωμένος πλέον στον τομέα των σχέσεων σας -προσωπικών κι επαγγελματικών- επιβάλλει να έχετε μια ρεαλιστική και σοβαρή προσέγγιση στις σχέσεις, επιλέγοντας αυτές που πραγματικά σας βοηθούν να εξελιχθείτε και δεν σας κρατούν σε στασιμότητα. Τον τομέα των οικονομικών θα επηρεάσει και η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού στις 20/04. Στην πραγματικότητα ξεκινά μια νέα εποχή εκλείψεων που θα συνεχιστούν και μέσα στα επόμενα δυο χρόνια που αφορούν τα οικονομικά σας, τα οποία θα τα δείτε να αλλάζουν σημαντικά. Είναι πιθανό να προκύψουν νέοι πόροι από εναλλακτικές πηγές. Όσο περισσότερο καλλιεργήσετε το επιχειρηματικό σας πνεύμα τόσο περισσότερο θα ευνοηθείτε. Η συγκεκριμένη έκλειψη αφορά τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05 δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις ή μικροπροβλήματα στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στις σπουδές. Πιθανώς να πρέπει να επανεκτιμήσετε κάποιες αποφάσεις σας ή να πρέπει να κάνετε διορθώσεις σε σημαντικά έγγραφα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος είναι μήνας με έμφαση στο μέλλον, καθώς ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες που θα φανερώσουν τις καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως σας ζητά να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας και στο καινούριο που έρχεται, χωρίς να αμφιβάλλετε στιγμή και χωρίς να επιτρέπετε στον εαυτό σας απαισιόδοξες σκέψεις. Η μεγαλύτερη έμφαση στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα πέφτει στον τομέα που βρίσκεται ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής. Ήδη από τις 21/04 ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 15/05. Σε αυτή την πορεία θα σας υποχρεώσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς σας στόχους και πιθανώς να τροποποιήσετε ό,τι δεν σας αρέσει. Ακόμη είναι μια περίοδος που είναι πιθανόν να προκύψουν προτάσεις με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Αν πρόκειται για κάτι που σας έχει προταθεί στο παρελθόν δεν έχετε πρόβλημα. Στα καινούρια πρότζεκτ όμως προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και να τοποθετήσετε τις εκκινήσεις σας μετά τις 16/05. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05 στον Σκορπιό δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας, αλλά οι αντιθέσεις της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή και στις μετακινήσεις σας. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη. Πιθανώς να νιώσετε την ανάγκη να πείτε κάποιες αλήθειες εκείνες τις μέρες ή ίσως μάθετε κάποια είδηση, ένα νέο που αλλάζει τα δεδομένα στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Μετά τις 15/05 θα έχετε καλύτερες ιδέες και εμπνεύσεις μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ενώ στις 16/05 ο Δίας θα περάσει μετά από τρία χρόνια σε ένα γήινο φιλικό σας ζώδιο, τον Ταύρο, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και ικανότητες, να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας στον Ταύρο για το δικό σας ζώδιο αφορά στην πίστη. Όχι απαραίτητα με τη θρησκευτική έννοια του όρου, χωρίς φυσικά να αποκλείει και αυτή. Ο Μάιος σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Ο Δίας θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο του Ταύρου, μια καταλυτική περίοδο για τη νοητική σας εξέλιξη και την πνευματική σας ανάπτυξη. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που ονειρευόσασταν χρόνια, να ξανακαθίσετε στο θρανίο για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας ή να μάθετε κάτι διαφορετικό, να ασχοληθείτε με τη συγγραφή ενός βιβλίου, να φτιάξετε μια δική σας ιστοσελίδα, να πάρετε πτυχίο, να βρείτε λύσεις σε νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις που αφορούν το δημόσιο. Προς την ίδια κατεύθυνση θα επηρεάσει και η Νέα Σελήνη στις 19/05 στον Ταύρο. Στις 20/05 ο Άρης θα προχωρήσει στον Λέοντα μέσα σε ένα πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δείχνοντας μυστική δράση αλλά και μεγαλύτερη ενασχόληση με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Ο Ήλιος θα προχωρήσει την 21η Μαΐου στους Διδύμους ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα της καριέρας, καθώς όμως θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα λόγια σας και στις δεσμεύσεις σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε μια «μεγάλη» κίνηση αυτό τον μήνα, που θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής αφήνει πίσω του τη σκιά της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του στον Ταύρο την 1η Ιουνίου. Στις 02/06, η σπάνια σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου και ανοίγει τους ορίζοντες σας τόσο τους γεωγραφικούς όσο και τους επαγγελματικούς. Είναι μια όψη που αναφέρεται στο μέλλον σας και όχι τόσο στο σήμερα. Η Πανσέληνος στις 04/06 αποτελεί ένα σημείο που ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα επηρεαστείτε περισσότερο. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές εξελίξεις ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό την ίδια μέρα θα σας ανοίξει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομές και επαφές με άτομα διαφορετικά από σας. Μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 05/06 για τους επόμενους 4 μήνες δείχνει μια έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την επιρροή της τουλάχιστον όσο θα είναι ορθή μέχρι τις 22/07 και μετά τις 04/09 και μέχρι τις 08/10 για να έχετε αύξηση στα κέρδη σας, αλλά και για να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Στις 11/06 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους και θα συμπορευτεί με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας. Αν πρέπει να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις, αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ή παρουσιάσεις, ή αν πρέπει να αξιολογηθείτε για τη δουλειά σας, ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο όμως φαίνεται ότι αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση. Όχι ότι θα λέγατε όχι σε μια προαγωγή ή έναν τίτλο, χωρίς όμως τις απαραίτητες οικονομικές εξασφαλίσεις δεν θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Ακόμη και μέσω της δουλειάς θα μπορούσατε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Την ίδια μέρα που ο Ερμής περνά στους Διδύμους επιστρέφει ανάδρομος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας δίνεται η ευκαιρία μέχρι το τέλος της χρονιάς να κλείσετε εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών, επιχειρηματικών σχεδίων. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 στους Διδύμους μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σε θέματα καριέρας ή κατεύθυνσης της ζωής σας. Αποφύγετε να πάρετε μια ιδιαίτερα δεσμευτική απόφαση πριν δείτε συνολικά την οποιαδήποτε πρόταση και εννοείται θα πρέπει να ελέγξετε και τα μικρά γράμματα με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 27/06 θα σας διευκολύνει και θα φέρει μια σχετική ηρεμία τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και οι δύσκολες μέρες του Ιουνίου πατήστε εδώ.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αποτελεί μια καλύτερη συνέχεια του Ιουνίου, αφού οι αστρολογικές συνθήκες είναι με το μέρος σας. Τόσο η 1η Ιουλίου με τις εξαιρετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Δία, όσο και η Πανσέληνος στις 03/07 στον Αιγόκερω είναι από τις πιο τυχερές στιγμές για το ζώδιο σας, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τη συλλογική δουλειά, τους στόχους σας, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο γουηκέντ του Ιουλίου για ραντεβού ερωτικής φύσης, για εκδρομές και ταξιδάκια ή αν έχετε άδεια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Μέσα σε όλα όμως είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε, να βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Ο Άρης μέχρι τις 09/07 στον Λέοντα σε έναν τομέα πιο «ιδιωτικό», πιο παρασκηνιακό, πιο ευάλωτο για την ψυχολογία σας μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Άλλοι μπορεί να έχετε έγνοιες για την υγεία κάποιου προσώπου ή μπορεί να σας απασχολεί ως ένα βαθμό κι η δική σας υγεία. Στην πορεία του ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιο σας και σαφώς ο Ιούλιος από τις 10/07 κι έπειτα δεν θα είναι ένας ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ακόμη κι αν είστε σε διακοπές κάτι θα αποσπά την προσοχή σας και θα σας εξαναγκάζει σε δράση και αποφάσεις. Με τη δυναμική που σας δίνει ο πλανήτης της δράσης θα είστε πραγματικά ασταμάτητοι και θα μπορείτε να υλοποιείτε τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς. Ό,τι κι αν επιθυμείτε με δουλειά και χωρίς να εγκαταλείπετε την προσπάθεια μπορείτε να το καταφέρετε. Στις 20/07 έχουμε την πιο απαιτητική όψη, την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κοντά σε αυτή την ημερομηνία μην παίρνετε ρίσκο και μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας. Όμως μην ξεχνάτε ότι έχετε και βοήθειες και ίσως την πιο σημαντική: τη στήριξη του Δία από το ζώδιο του Ταύρου προς το ζώδιο σας.

Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ένα στόχο πιο εύκολα. Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνοντας αλλαγές στα επόμενα χρόνια στα οικονομικά σας. Αναλυτικά για την επιρροή αυτή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 23/07 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 04/09 και πιθανώς αυτή η περίοδος να έχει περισσότερη εσωστρέφεια ή μοναχικές στιγμές, καθώς η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φαίνεται ασταθής και να σας προκαλεί ανασφάλειες είτε είστε σε σχέση είτε την ψάχνετε. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να μην γνωρίζετε τι να περιμένετε από τις σχέσεις σας ή μπορεί να νιώθετε ένα βάρος σε ό,τι αφορά μια παρελθοντική σχέση που πιθανώς δεν έληξε καλά και οι πληγές έμειναν ανοιχτές. Η τάση θα είναι να θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, αλλά κάντε το μόνο για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας πίκρανε και σας απογοήτευσε.

Με τον Άρη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σας μέχρι τις 27/08, σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας απολύτως ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ακόμη κι αν είστε σε διακοπές κάτι θα αποσπά την προσοχή σας και θα σας εξαναγκάζει σε δράση και λήψη αποφάσεων ή θα σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία. Για άλλους είναι τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, για άλλους πιο προσωπικά θέματα, η οικογένεια ή και η υγεία. Μέσα σε όλα όμως είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε, να βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Με κάποιο τρόπο ο Αύγουστος είναι μήνας αντιθέσεων, καθώς από τη μια θα θέλετε να κρυφτείτε κάπου, να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και να περιορίσετε τις επαφές σας με τον κόσμο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, κι από την άλλη με τον δυναμικό Άρη αλλά και τον Ερμή σε όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο σας δεν θα θέλετε να αποκοπείτε εντελώς κι από τις εξελίξεις στα πεδία που σας ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 σχηματίζεται σε ένα τομέα πιο «ιδιωτικό», πιο παρασκηνιακό, πιο ευάλωτο για την ψυχολογία σας και μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Άλλοι μπορεί να έχετε έγνοιες για την υγεία κάποιου προσώπου ή μπορεί να σας απασχολεί ως ένα βαθμό κι η δική σας υγεία. Όμως μην ξεχνάτε ότι έχετε και βοήθειες. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο που μπορεί να αποκαλυφθεί. Για άλλους μπορεί η Νέα Σελήνη αυτή να αφορά μια ερωτική σχέση που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε όπως θέλετε τα συναισθήματα σας ή πρέπει να μείνει κρυφή προς το παρόν, καθώς το φεγγάρι αυτό σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία μέχρι τις 23/08 θα θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ακόμη μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Όσο πιο νωρίς τον Αύγουστο τα επιχειρήσετε όλα αυτά τόσο το καλύτερο, καθώς σταδιακά θα αρχίσει η επιρροή της ανάδρομης πορείας του και όλα θα καθυστερούν. Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται η όψη Ερμή-Κρόνου που επηρεάζει στις 02/08 το ζώδιο σας και η όψη Ήλιου-Κρόνου στις 27/08. Από τη μια θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο ενεργητικοί, κι από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι προκειμένου να καταφέρετε αυτό που θέλετε πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και δυσκολίες, που συνήθως τα φέρνουν οι άλλοι στη ζωή σας. Προσπαθήστε όλη αυτή την ενέργεια να τη διοχετεύσετε σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, που θα αρχίσει η επιρροή της από τις 27/08 και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι ίσως η πιο απαιτητική του φετινού καλοκαιριού για σας με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Βλέπετε με αυτό το φεγγάρι στους Ιχθύς με συμμετοχή του Κρόνου, που πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, μπορεί κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική να φτάσει σε οριακό σημείο και να πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση ή τη διακοπή της.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και ποιες οι δύσκολες μέρες του Αυγούστου πατήστε εδώ.

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά! Ο Ήλιος λάμπει στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/09 φέρνοντας σας στο προσκήνιο για ένα σωρό καλούς λόγους, μολονότι με την ταυτόχρονη ανάδρομη φαινομενικά πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 15/09 μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Από την άλλη, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας σάς ζητά να κοιτάξετε μέσα σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα εσάς τους ίδιους. Όμως στα γενέθλια σας έχετε και ωραίες όψεις, καθώς τόσο ο Ήλιος (08/09) όσο και ο Ερμής (04/09, 25/09) σχηματίζουν θετικές όψεις τριγώνου με τον Δία χαρίζοντας σας αισιοδοξία και διάθεση να κατακτήσετε νέες γνώσεις και νέες κορυφές στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στο ζώδιο σας κάνει πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Όταν μια Νέα Σελήνη και μάλιστα τόσο ευνοϊκή, αφού σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα, συμβαίνει στην περίοδο των γενεθλίων μας όπως σε σας τώρα, η επιρροή διατηρείται σε όλη τη γενέθλια χρονιά. Η νέα αυτή Σελήνη αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε τους νέους σας στόχους, να γράψετε τι θα θέλατε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας του 2024 και συχνά πυκνά να ξαναδιαβάζετε αυτή τη λίστα για να σας υπενθυμίζει προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργεια σας. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε με την ενέργεια μιας τόσο δυναμικής Σελήνης. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να έχετε τεράστια εύνοια αυτές τις μέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη. Ο Άρης θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ζυγό μέσα στον τομέα των οικονομικών κι αυτό σημαίνει ούτε λίγο ούτε πολύ πως τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και μάλιστα μπορεί να έχετε αύξηση των κερδών σας αυτό το διάστημα. Από τη μια θα νιώθετε ανακουφισμένοι, καθώς η πορεία του στο ζώδιο σας σάς ζόρισε αρκετά το καλοκαίρι δημιουργώντας ποικίλα προβλήματα, κι από την άλλη θα αυξηθούν οι οικονομικές σας φιλοδοξίες αλλά και η όρεξη σας για έξοδα. Είναι πιθανό να έχετε ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Γι’ αυτό φροντίστε να τιθασεύσετε την όρεξη σας για παρορμητικά έξοδα. Και η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανανεωθεί τον Σεπτέμβριο, καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στον Λέοντα από τις 04/09. Παρόλα αυτά, ο επόμενος μήνας είναι αυτός που θα φέρει τον έρωτα σε πρώτο πλάνο, καθώς η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος στις 29/09 σας προτρέπει να διώξετε ανθρώπους από τη ζωή σας που σας κρατάνε πίσω ή και τους δικούς σας φόβους που σας κρατάνε εγκλωβισμένους και να κυνηγήσετε περισσότερη ελευθερία.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Σεπτέμβριος 2023

Το φετινό καλοκαίρι είχε τη σφραγίδα του ανικανοποίητου, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είχαμε την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα να επηρεάζει τη διάθεση, τα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις μας, και σίγουρα με την ενεργοποίηση του Ουρανού δεν ήταν το ανέμελο και ξένοιαστο καλοκαίρι που θα επιθυμούσαμε. Τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος με τις εκτεταμένες καταστροφικές πυρκαγιές δοκίμασε για τα καλά και τη χώρα μας. Ο Ουρανός σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με τη γη, το περιβάλλον, τη φύση, το ζώδιο του Ταύρου, δεν είναι η θετικότερη επιρροή και αν δεν αλλάξουμε όπως μας καλεί σε συλλογικό επίπεδο τη συμπεριφορά και τις τακτικές μας απέναντι στον μοναδικό μας πλούτο που μπορούμε να απολαμβάνουμε τη φύση, τότε οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ουρανός θα μείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι την άνοιξη του 2026. Ας αφυπνιστούμε όλοι μας και ας βάλουμε τα ιδιοτελή συμφέροντα μας πίσω από το συλλογικό συμφέρον. Μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο που κυριαρχεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15/09/2023, καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει πολύ νωρίτερα σε ορθή πορεία ήτοι στις 04/09/2023. Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελειώνει ουσιαστικά ακόμη και οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά με τόσους πλανήτες στην Παρθένο η δουλειά, οι σπουδές, η υγεία, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, κλέβουν την προσοχή από τις παραλίες και τις διακοπές του καλοκαιριού. Βέβαια, ουσιαστικά η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται όταν μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος είναι στις 23/09/2023.

Ορθόδρομη Αφροδίτη

Η Αφροδίτη επιτέλους επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 04/09/2023 μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετά απαιτητικό για πολλούς με δυσκολίες τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο οικονομικό. Από την άλλη ήταν μια περίοδος με έμφαση στην αναθεώρηση των αξιών μας και των σχέσεων μας. Η ορθή της πορεία από τις 04/09/2023 σταδιακά θα βοηθήσει να έχουμε καλύτερη και πιο αισιόδοξη διάθεση, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις που είναι ουσιαστικές και σημαντικές αλλά να κάνουμε και νέες γνωριμίες.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Σεπτέμβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 15/09/2023. Μετά τις 15/09/2023 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα του πρώτου δεκαπενθημέρου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα επαγγελματικών, θέματα υγείας, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε ώστε να επιλυθούν.

Η Νέα Σελήνη της αναδιοργάνωσης

Η πρώτη σημαντική ένδειξη αλλαγής προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα μας έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 15/09 στο ζώδιο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, αλλά και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σχηματίζει επίσης αντίθεση με τον Ποσειδώνα κι αυτή είναι ίσως η μόνη της απαιτητική όψη, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας όταν εμπλέκεται σε όψεις δημιουργεί ένα πέπλο αβεβαιότητας και σύγχυσης. Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ότι παγκοσμίως οι άνθρωποι θα εστιαστούν περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τα θέματα του περιβάλλοντος. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την καθημερινότητα μας, να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στον τρόπο που διατρεφόμαστε και ζούμε, να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες μας, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού διώχνοντας ή χαρίζοντας ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πλέον, καθώς ένας οργανωμένος και καθαρός χώρος θα βοηθήσει και το μυαλό μας να λειτουργεί καλύτερα. Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή αφορμή για να εγκαινιάσουμε νέες δραστηριότητες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να κάνουμε νέα πλάνα, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Καθώς το ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στην υγεία, στη δουλειά, στις σπουδές, στο περιβάλλον, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς.

Ο Άρης της διπλωματίας

Ένα ακόμη ζώδιο που η παρουσία του είναι έντονη τον Σεπτέμβριο είναι ο Ζυγός. Ήδη από τις 27 Αυγούστου 2023 ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στη διπλωματία, στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα μας απασχολούν ιδιαίτερα και θα θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι συντονιζόμαστε στους στόχους και στις επιθυμίες μας με τις σημαντικές μας σχέσεις -ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, καθώς κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Κριού. Γίνεται πιο αναβλητικός στη δράση του, δύσκολα ξεκινά μια διαμάχη και προτιμά να αρέσει και να είναι αποδεκτός στους άλλους, παρά να υπερασπίζεται τις απόψεις του. Και πάλι οι σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί θα μας απασχολήσουν περισσότερο και θα είμαστε πιο πρόθυμοι να συμβιβαστούμε με κάποια πράγματα για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η Πανσέληνος των προσωπικών επιθυμιών στις 29/09/2023

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δημιουργώντας εντάσεις και τάση για εγωιστικές προσεγγίσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους, νεύρα, θυμό, ενώ τα πάθη, η βιασύνη και η παρόρμηση θα περισσεύουν. Βλέπετε ταυτόχρονα την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε, και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ψυχραιμία, όπως και οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

Όπως κάθε μήνα έτσι κι αυτόν θα υπάρχουν κάποια ζώδια που θα περάσουν πιο άνετα και κάποια άλλα που θα έχουν θέση πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, με όσο άγχος και τρέξιμο προϋποθέτει ο ρόλος του πρωταγωνιστή. Τα ζώδια αυτά θα είναι τα παρορμητικά: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως.

[...]