Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Από σήμερα το απόγευμα απομακρύνεται και η ιδιαίτερα απαιτητική πολιορκία του Άρη από τον Τοξότη, έτσι θα αρχίσετε να ηρεμείτε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με πιέσεις από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή υποχρεώσεων και αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά, καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο, ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μην διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στον χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο, ενδεχομένως έναν συνεργάτη.

Κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με τη δουλειά ή τις μετακινήσεις σας, πιθανώς και λόγω των συνθηκών, μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους διαχειριστείτε, ειδικά με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία στις ερωτικές σας σχέσεις ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Πιθανώς να χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα δικά τους. Αν είστε μπερδεμένοι σε σχέση με μια ερωτική ιστορία, είναι πιθανόν μέχρι τις 3/2 να μην μπορείτε να έχετε μια ξεκάθαρη απάντηση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καλύτερα να το αφήσετε μετά τις 4/2 για να έχετε θετικότερα αποτελέσματα.

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι αρκετά πιο απαιτητική. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Δία, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστές μέρες σήμερα και αύριο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 3/2, άρα τα πράγματα στην καθημερινότητα σας δεν θα είναι εντελώς ομαλά.

Τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να τη νιώσετε ιδιαίτερα περιοριστική σήμερα, καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας. Κάποιος στόχος σας πιθανώς αυτή τη στιγμή να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε ή μπορεί να νιώθετε ότι οι συνθήκες ανακόπτουν την πρόοδο σας. Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να πανικοβάλλεστε, ούτε να απογοητεύεστε, διότι μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με τον ανάδρομο Ερμή. Πάρτε τον χρόνο σας λοιπόν, ηρεμήστε, δείτε πώς εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ, αλλά σήμερα κι αύριο αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις και αποφάσεις. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξεκουραστείτε κάπως.

Το σημαντικό νέο του Σαββάτου είναι η ορθή επιτέλους μετά από 6 εβδομάδες πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που το διάστημα της ανάδρομης πορείας της κάτι έκοβε από την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που μπορούσατε να πάρετε από την καθημερινότητα, τις σχέσεις σας, τον έρωτα και τις δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Η Αφροδίτη επανέρχεται και μόλις επανέλθει κι ο Ερμής από τις 4/2 στον ίδιο τομέα σε ορθή πορεία, τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας αγαπητοί μου Παρθένοι. Θα είστε ίσως το πιο ευνοημένο ζώδιο του Φεβρουαρίου στα θέματα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης, των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]