Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών, κοινωνικής καταξίωσης και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πώς θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με υποχρεώσεις, αλλά χωρίς να σχηματίζονται δύσκολες όψεις φαίνεται ότι θα το φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένεια, τους φίλους, τη δουλειά και τους συνεργάτες σας, είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις όλων χωρίς να καταρρεύσετε στο τέλος. Θέλετε δεν θέλετε είστε άνθρωποι και έχετε συγκεκριμένα όρια ψυχικής ή σωματικής αντοχής. Σήμερα η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού με τον ανάδρομο Άρη από τον τομέα της καριέρας είναι ιδιαίτερα πιεστική σε όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας. Εξηγήστε λοιπόν σε όλους όσους σας πιέζουν με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο την κατάσταση σας και μην καταπιέζεστε. Αποφύγετε επίσης να μπείτε στη μέση ανάμεσα σε άτομα που παίζουν παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά και ασχοληθείτε με τα δικά σας ανοιχτά μέτωπα σε επίπεδο καθημερινότητας όπως απαιτεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

[...]