Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί εύκολα να σας κάνει πιο επικριτικούς με τους άλλους, μολονότι μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να δεχτείτε κριτική. Καθώς μια από τις κύριες όψεις της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι, αν δεν θέλετε να εισπράξετε κι εσείς οι ίδιοι κριτική που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά από αύριο που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στον Καρκίνο θα αρχίσουν να ξεμπερδεύονται πολλά από αυτά που σας κούρασαν νοητικά τους τελευταίους δυο μήνες.

Η Τρίτη προσφέρεται για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το αδιάκοπο κυνήγι των στόχων σας και των επαγγελματικών επιδιώξεων σας και να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους, ή γενικότερα με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν λείψει. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε, γιατί με τις Ποσειδώνιες όψεις της ημέρας θα επικρατεί μεγαλύτερη σύγχυση κι έτσι πιθανώς να μην είναι και πολύ ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο Άρης περνώντας στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο θα βοηθήσουν να εξελιχτούν πολύ καλύτερα στην πορεία κάποια επαγγελματικά θέματα και να έχετε καλύτερη συμπόρευση με τους συνεργάτες σας.

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Μάλιστα θα μπορούσατε να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτό τον τομέα μέχρι το βράδυ. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αρκεί βέβαια να μην είστε πολύ πιεστικοί με τους άλλους και υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μέχρι το βραδάκι σας προσφέρεται ένα σχετικά πιο σταθερό πλαίσιο για να κινηθείτε.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε έναν διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους ενός πρότζεκτ ή ακόμη και να συζητήσετε μια αύξηση, η μέρα προσφέρεται. Ευτυχώς για σας τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν πολύ καλύτερα τώρα που και ο Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]