Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, δίνοντας ένα ξεχωριστό, αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στην ημέρα σας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ιδιαίτερα για οικονομικούς λόγους ή κάποιες επαγγελματικές επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Η Πανσέληνος, που σχηματίζεται απέναντι σας στους Ιχθύς απόψε μετά τα μεσάνυχτα, σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό. Πιο πιεσμένοι μπορεί να νιώσετε σε μια σχέση ή συνεργασία οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις, ίσως και μια αγωνία, διότι δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως, διότι στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Κριό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά, που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε αργότερα έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο, να κάνει κάτι δημιουργικό ή απλά να ξεκουραστεί.

Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση, διότι δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, είτε οι συνθήκες της εποχής είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου μπορεί να είναι έντονο, αλλά προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στον σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Ζυγό σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου θα είναι μια πολυδάπανη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες είτε για το σπίτι, ενώ τα έσοδα μπορεί να περιορίζονται ή να καθυστερούν να φτάσουν στην ώρα τους τη στιγμή που τα χρειάζεστε, διότι ακολουθεί κι ανάδρομος Ερμής. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία σε αυτό τον τομέα και να κόψετε ό,τι περιττό, κάνοντας καλύτερη διαχείριση.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]